כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר כמה אתרים נחמדים שאפשר יהיה לקנות בהם דברים מעניינים... אתרים ישראליים כמובן.. קניתי 2 קפוצ'ונים באתר של bolenat מחפש סתם כאלה דברים נחמדים לחורף... לא מותגים
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש מלא שירים טובים באנגלית שגורמים לי לרצות לקנות דיסק שלם, אבל אני לא אזרוק כסף (:) אם אני לא בטוח שכל הדיסק שווה, יש איזה אתר שנותן לשמוע בסטרימינג כמויות גדולות של דיסקים, לפני קניה.. ? ;D
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט אני מוריד מ wnet והאמת הלינקים לא הכי טובים. יש לכם הצעות?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי תמונות במחשב שאני רוצה לפתח, ראיתי שיש המון אתרים שמעלים אליהם את התמונות והם מדפיסים ושולחים... באיזה אתר אתם משתמשים, ולמה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש אתר אמין וידידותי שמאפשר להעלות תמונות ולשמור אותם באלבומים שונים שאני יוצר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לא מצאתי את זה באתר של משקד החינוך...
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום המליצו לי פה על מחשב... באיזה אתר הכי טוב לקנות חלקי מחשב? האתר צריך לתת הנחה על מזומן... עדיפות לאיזור המרכז כי אם מתקלקל משהו לא שווה לנסוע ולשלוח את החלק... שהיו זולים, ושרות טוב... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש למכור כמה דברים של DJ וציוד הגברה, איפה הכי כדאי לפרסם את זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באיזה אתר להשוואת מחירים אתם ממליצים להתשמש? שמעתי שאתר zap.co.il לוקח בערך 30 אגורות על כל לחיצה על קישור שמוביל לאתר שלהם. לכן רציתי לשאול על איזה אתרים להשוואת מחירים בישראל אתם ממליצים להשתמש? תודה,
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מעוניין להזמין שעון מחו"ל ולא לרכוש אותו בארץ בגלל פער מחירים חסר תקדים, לכן אשמח לקבל המלצות לאתרים אמינים וזולים אשר ניתן לבצע דרכם משלוח לישראל. תודה וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
קודם שמרתי את האבאטאר והכל על נענע, אבל הוא התחיל לשים לי תמונה שלו במקום את התמונות ששמתי שם. אז איזה עוד אתרים יש שאני יכול לשים בהם תמונות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מכיר את ynet , walla, gmail איזה עוד אתרים יש?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת... אל תכוונו אותי לזאפ כי אין שם את המוצר, לא מצאתי אותו. אני יודע שיש בפנדה פעם היה במושי ופעם היה בארקדיה. ועוד שאלה, האם כדאי לסמוך על פנדה? הם אמינים? כי פעם שמעתי שמה שהם מחזירים באתר זה לא מה שבאמת יש להם ואם מזמינים את זה דרך האתר שלהם אז הם משמינים את זה ממקום אחר ועד שזה מגיע אז סיבוכים. אז אם אני יזמין את האייריבר, ולא יהיה אותו במלאי, מה אני יעשה? בקיצור אני לא יודע אם לסמוך על פנדה אז את זה תגידו לי אתם.... מצטער עם המגילה, תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
זה בהנחה ויש למישהו אתר (כמו בBLOGSPOT למשל) והוא רוצה לארח תמונות וסרטונים בחוץ.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
-
שבוע שעבר עשיתי טעום ובמקום ללכת למסע בין כוכבים הלכתי לפרש הבודד. (סתם סרט. חבל על הכסף) היום בבוקר בדקתי וראיתי הסירו את מסע בין כוכבים מיס פלאנט וסינימה סיטי. איפה עדיין אפשר לראות את הסרט?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה בנק נותן את ההטבות הכי משתלמות לסטודנטים? אם אפשר לנמק ולהסביר.
-
- 8 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בעיקרון זה חשבון ראשון שלי שהולך להיות גם לצבא(מן הסתם) באיזה בנק מומלץ?
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתגייס בקרוב ואני צריך לפתוח חשבון בנק ורציתי לדעת באיזה בנק כדאי לפתוח. איזה הטבות מקבלים, מתנות וכו. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שאלה זאת פונה אל המבוגרים יותר שבפורום, מתי התחלתם ללמוד ומה? האם אתם מתחרטים שלא הלכתם ללמוד מוקדם יותר ? מאוחר יותר ? האם לא הרגשתם פער עצום ביניכם לבין בני ה-21 בשאר העולם שכבר מחזיקים בתואר ? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני חברים שקטנים ממני בחודש+ והם קיבלו צו ראשון ואני עדיין לא, למה זה ככה?
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
18 , 18 וחצי או 19 ? בלי דחיות ובלי כלום
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-