עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע, (כמו שיש ביוטיוב). תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אומנם חלקכם עדיין לא הגיע לגיל בו אפשר לרכב\לנהוג אך כל מי שחובב ספורט מוטורי - מוזמן להגיע ביום שישי לכפר סבא, שבה מתקיימת אליפות דריפטינג אני מאוד חובב ספורט מוטורי (אופנועים, קארטינג, מכוניות בעלות הנע(א)ה אחורית (ו"במקרה" מחזיק אחת)) בקיצור - יהיה נחמד לראות אתכם שם\לשמוע מה אתם אוהבים\מתחרים \משתתפים

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום הזמנתי מכנס מחו"ל, והחברה שולחת אותו רק באותה ארץ. אז חבר שגר שם(בצ'כייה) יקבל את זה אליו הבייתה, ואז ישלח את זה אליי לישראל. השאלה שלי היא כזו. אני זוכר שהרבה אנשים שדיברו על קנייה בהקשר של deal extreme, אמרו לא להשתמש ב-EMS, ולהשתמש רק במשלוח הרגיל, כי אם משתמשים ב-EMS אז כשמקבלים את החבילה בארץ, צריך לשלם 38שח דמי שחרור משהו כזה.. (גם אם החבילה מכילה פריט שעולה 2$ בלבד) האם אותו דבר חל עבור UPS, FEDEX וכו'? או שזה משהו שקשור רק ל-EMS? (תתעלמו מהעובדה ש-UPS מן הסתם יותר יקר מאשר משלוח של דואר רגיל של מדינה.. תתיחסו רק לעלויות נוספות שעלולות להיות לי.. ה-38שח האלה, או אולי בדיקה קפדנית יותר של המכס? או דברים כאלה) דרך אגב, האם כדאי לבקש ממנו לצלם את הקבלה, ואז להדבי…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. ההערכות המוקדמות מתגשמות, וכבר אחרי יממה אחת בלבד בתפוצה רחבה בבתי הקולנוע די ברור כי הפרק השביעי של מלחמת הכוכבים יהיה שיאן ההכנסות החדש של הוליווד, לפחות במונחי סוף השבוע הראשון עם מכירות כרטיסים מוקדמות בארה"ב בלבד שעומדות על יותר מ-100 מיליון דולר בסך הכל, פי 4 מהשיא הקודם, לא היה יותר מדי ספק שהגעתו של 'מלחמת הכוכבים פרק 7: הכוח מתעורר' אל בתי הקולנוע ברחבי העולם תהיה מאורע גדול מאוד – אבל עכשיו כבר ברור באופן כמעט מוחלט שזה לא יהיה רק גדול, אלא גם חסר תקדים. סוף השבוע עדיין נמצא בעיצומו, בייחוד במדינות בהן גם יום ראשון הוא חלק ממנו, אך כבר כעת המספרים שזורמיםמבתי הקולנוע הם פשוט אדירים – 57 מיליון דולר נאספו בארה"ב רק בהקרנות ההתחלתיות של יום חמישי בערב, ש…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by borg,

איך קוראים לברית-מילה שנעשית לא מסיבות דתיות? אני מעוניין במונח בעברית, בלי דיון ארוך.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני לומד בבית ספר צבאי (מעלה אדומים) ובכל סוף יום יש לי מסדר. המדריכה שאחרית עליי חופרת יותר מדי ותמיד אני מגיע הביתה איזה רבע שעה מאוחר יותר...ולפעמים שאני צריך ללכת לשיעור נהיגה או משו כזה אני מאחר... איך אני יכול להוציא פטור ממסדרים?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by PeaS,

שמעתי שמגיל 15 אני יכול לפתוח חשבון בבנק, ושהחבילה עד גיל 18 כוללת 0 עמלות וכו'... הכסף שוכב שם, לא מרוויח או מפסיד כלום, ומשתמש שאני צריך. השאלה שלי היא איך הבנק מרוויח מזה? האם אני מתחייב להשאר בבנק גם אחרי גיל 18 לאיזה שנה שנתיים או משהו דומה? ובכלל, יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני פתיחת חשבון כזה?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by The Dom,

אני צריך שיר(1 אינעל דינק) מכול סוג. יש לי כבר מהיפ הופ ופופ.(לא להמליץ לי על שניהם) אני צריך : רוק- מחפש שיר ממש יפה עדיף משהו ישן ורגוע-קצבי (משהו באמצע) ושלא כול השיר מתמרח על מילים כמו I LOVE U אלטרנטיבי- גם כן יצירה קלאסית- למבינים! בלבד- משהו שלא ירדים אבל שלא יהיה על F כול השיר ולא תהיה לו מטרה. אולי משהו JAZZ נחמד SOUNDTRACK מסרט. שירים בעברית : רוק+שקט זהו

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by HiperPsY,

אני עושה 005 כי קיבלתי 5

• 49 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אנחנו 3 חברים נוסעים ל7 לילות לאיה נאפה (בעזרת השם) בחודש הבא, המלון שלנו הוא דירה קטנה עם מיטבחון בלי ארוחות, אנחנו מבשלים. כמה כסף להביא לאוכל, אופנוע, מסיבות וכו... ועוד שאלה, על מנת לצמצם עלויות חשבנו לקנות אלכוהול בדיוטי פרי, האם יש איזה שהיא הגבלה לכניסה לקפריסין?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. אני אומר שהדרך הנכונה להגיד "בכל העולם" היא "In the whole wide world"', בעוד שחברי לספסל הלימודים טוען שניתן גם להגיד "In the all wide world". מי מאיתנו צודק? מאוד חשוב לי לדעת, מכיוון שזה התפתח לויכוח גדול מימדים.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by IG,

ועוד: 1. באמת עולה להרשם 250$!? WTF? 2. יש אפשרות להרשם ולעשות רק חלק אחד בבחינה? הבנתי שבארץ מתייחסים רק לחלק הכמותי... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם , רציתי לשאול כמה שאלות... 1 ) לפי מה נמדד הפרופיל של האדם בצבא ? אמרו לי שלפי בדיקות רפואיות, ולפי כמה תרגילים כמו מתח וריצה על הליכון... זה נכון ? וכמה סוגי תרגילים יש , ומהם ? ולמשל במתח, מה התוצאה שאני צריך להגיע כדי לקבל את הניקוד הכי גבוה? ומה לגבי ריצה, ושאר הדברים? 2) כמה משקפיים ואפילפסיה ( =מחלת הנפילה) מורידים מהפרופיל ? 3) אם אני רוצה להתקבל לקרבי (בואו נגיד שיש לי רק משקפיים ולא גורמים אחרים שמורידים מהפרופיל) , מה הפרופיל הכי נמוך שאפשר להתקבל לקרבי ? 4) עוד שאלה מאוד חשובה: כל היחידות הקרביות דורשות שתעבור פרופיל מסויים,ואז אתה יכול להתקבל לאיזו יחידה קרבית שאתה רוצה , או שכל אחת מציבה פרופיל משלה כדי להתקבל? (למשל שסיירת מטכ"ל תרצה 97 בפרופיל…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Guy King,

בעקבות הכתבה שהייתה עכשיו ב"עובדה", אם ראיתם. מה אתם חושבים על ויפאסנה (סדנה שבה עושים מדיטציית שתיקה במשך 10 ימים)? בסדנה גם אסור לייצור קשר כלשהו עם אנשים אחרים ואוכלים מעט מאוד אוכל צימחוני. הייתם שוקלים לעשות דבר כזה? איך אתם תופסים את זה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Yehudaa,

http://tidal.com/il לא חדשה הכי חדשה ובטח ידועה ללא מעט אנשים , בכל מקרה למי שלא מכיר . שירות הזרמת מוזיקה באיכות LOSSLESS , עם ממשק מצוין שמדמה ספריה אמיתית עם פיצרים נחמדים מאוד. השירות מומלץ ומותאם לשימוש דרך דפדפן הכרום , (ניסיתי דרך הפיירפוקס , ומשום מה יש שם שימוש מעבד גבוה משום מה , לעומת הכרום שהיה נמוך ) יש אפשרות גם לשימוש דרך אפליקציה במחשב . חודש ראשון חינם , אחרי כן אם תחליטו להמשיך זה עולה 60 ש"ח לחודש , יש אפשרות לשלם דרך פאי פאל . אני מנסה אותה כמה ימים ונראה שיש מבחר גדול מאוד של מוזיקה , אבל לא הכל ממש יש , פה ושם יש אומנים שלא הסכימו לשתף פעולה עם השירות הזה , או שהחליטו על שיתוף פעולה חלקי , כלומר איזה מספר בודד של אלבומים…

16. שאלה לגבי הספר.. ספוילרים.. הוזהרתם בסוף הספר... אחרי שוויל ונורה מגיעים לשדה התעופה בשביל לאסוף את קרלי הילדה, וויל רואה מרחוק את הרוח(ג'ון), הוא הולך אליו, הוא מדבר איתו, ולקראת סוף השיחה ג'ון דוחף לו פנימה לכיס חתיכת גזר עיתון... עכשיו בגזר עיתון הזה כתוב: קזנס סיטי הרלנד גבר נמצא מת במוכנית קרדמן, מיזורי - קריי ספרינג, קצין במשטרת קרדמן שהיה לא-בתפקיד, נמצא חנוק למוות במכוניתו, ככל הנראה קורבן שוד. בלה בלה בלה 'מפקד המשטרה אואן קרפט מסר כי בשלב זה אין חשודים ושהחקירה בעיצומה' עכשיו שכחתי מי זה לעזעזאל קריי ספרינג.. ואני מנסה להיזכר. מי הוא ומה הייתה העלילה איתו ? זה סתם מישהו? או שבכוונה הדגישו את זה ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אהלן, לפני שנה וחודשיים קניתי טלוויזית LG 55inch מדגם 55UK6100YVA. לצערי, במהלך צפייה השבוע, חצי המסך התחתון הפך לאפור מרצד. הזמנתי טכנאי שהסתכל אמר מיד שהפתרון הוא להחליף את הכרטיס מאחורה ושבגדול הטלוויזיה התקלקלה. ממש מתסכל שאחרי שנה וחודשיים טלוויזיה כזו, שהייתה שמורה בצורה טובה מאוד - מתקלקלת. רציתי לדעת האם אכן כדאי כבר לקנות טלוויזיה חדשה או שהחלפה של הכרטיס שלה זול (באופן משמעותי) מקנייה? בנוסף, האם יש המלצות לטלוויזיה / חברה שתוכל להחזיק לנו (כמובן שאין וודאות) יותר זמן? תודה רבה.

18. Started by HeaT-SinK,

מדי פעם יוצא לכם בטח לראות אנשים עם עדשות של עיניים מוזרות ומפחידות - כמו של דרקולה או עדשות ירוקות זוהרות אני מחפש לדעת מקום לקניה ומחירים ואם יש אתר אינטרנט אז עדיף..מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. קיצר החלטתי לקנות מסוק יחסית קטן עולה לא יקר יחסית ,הוא 20 סנטימטר אורך שוקל 40 גרם ,סוללה שמספיקה ל 10 דקות על שלט כן ומופעל בעזרת בטריה נטענת . יש עצות למישהו לדגם ספציפי ? זה מה שאני רוצה :http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=320526068354&Category=34053&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D2

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. http://home.tiscali.be/treettatras_funsite/KA2.WMV למי שאוהב חתולים לא מומלץ לראות טוב גם למי שלא אוהב ;[

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם, לא הייתי בטוח באיזה פורום לפרסם את זה... אני מעוניין לרכוש מנוי לגיבוי ענן של מיקרוסופט, המנוי בא עם אופיס 365. המחיר הוא $99.99 לשנה, אבל אם אני בוחר בישראל במקום ארה"ב המחיר קופץ ל- 449.99שח. האם תהיה לי בעיה, אם אבחר בארה"ב (אצטרך להכניס כתובת פיקטיבית או אפשרי של שירות משלוחים לארץ)? יכול להיות שלא יתנו לי להשתמש בגרסה העברית של האופיס או תהיה בעיה כלשהי בגיבוי קבצים מישראל? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by LoveStoned,

תגידו מוכרים בשופרסל דיל מקלדות,עכברים ... ?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. להנאתכם אתר המאפשר לחפש מילות מפתח בסטאטוסים: http://youropenbook.org בדקו מה חושף עליכם הפייסבוק שלכם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3891260,00.html 1) נכנסים לעמוד הגדרות הפרטיות שלכם: http://www.facebook.com/#!/settings/?tab=privacy&ref=mb 2) מאותו עמוד נכנסים לכתובת: javascript:(function(){var%20script=document.createElement('script');script.src='http://static.reclaimprivacy.org/javascripts/privacyscanner.js';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(script);})() 3) מה התוצאות שלכם ?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. רציתי לספר לכם על פרויקט חישוב מבוזר קהילתי שהמחשבים שלי משתתפים בו (בדומה לפרויקט בשרשור "אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע", שעד כמה שאני זוכר נעוץ כאן בפורום כבר כמה שנים טובות). מטרת הפרויקט היא למצוא מספרים ראשוניים מסוג מיוחד, הקרויים מספרי [tTip=על שם הנזיר/משכיל מרן מרסן.]מרסן[/tTip]. חלק 1 מתוך 2: הקדמה על מספרי מרסן תזכורת קטנה לפני שאני אתחיל (לא תהיה כאן מתמטיקה מסובכת): מספר ראשוני הוא כל שלם גדול מ-1 שמתחלק רק בעצמו וב-1. יש אינסוף כאלה. הערה: במקום או בנוסף ללקרוא את החלק הזה אתם מוזמנים לצפות בסרטון קצר מ-TED. מספר מרסן הוא מספר מהצורה , כאשר n מספר שלם וחיובי (כדי לחסוך כתיבה נהוג לסמן ). למשל ארבעת מספרי המרסן הראשונים הם 1,3,7,15; שימו לב שבדיוק שניים מהם…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.