עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הציעו לי לשים מנוע וולקאן ברכב שלי (BX ישנה יחסית )עכשיו המנוע עולה פי כמה מהרכב לא יועד עם משלם לי בכלל ורציתי לדעת יותר פרטים לגבי המנוע עצמו,המנוע שהציעו לי מגיע עם שני מגדשי טורבו רגילים,השני נכנס לפעולה ב 130 קמש +התאוצה מ 130 ל 170 2 -4 שניות לערך ,לא שאני מתכנן להגיע לכאלו מהירויות האמת אבל בכל מקרה אני מספר ,חושב על החלפת מנוע כי המנוע הרגיל לא ממש סוחב ,כאשר הוא היה חדש היה לו איזה 105 כ"ס כרגע אולי 80 עצוב ,וגם כי הרכב אוכל הרבה דלק . אשמח לעזרה ועצות תודה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by maverick,

לא נמאס לכם מכל הפירסומות (בטלוויזיה ובאינטרנט)? היום אתה לא יכול לגלוש בלי שתיתקל (מבלי שביקשת בכלל) בעשרות פירסומות. פעם עוד היו פרסומות פחות מציקות. אמנם הם קפצו לך בחלונות נפרדים והיה אפשר לסנן אותן אבל היום זה שונה. מלבד אותם pop-ups אתה לא יכול לקרוא איזו כתבה בלי שהיא תיחתך באמצע עם איזו פרסומת או שתקפוץ לך איזו פרסומת פלאש בפנים. ממש מעצבן. ושלא נדבר על הטלוויזיה. אי אפשר לראות 7 או 8 דקות רצופות של תוכניות מבלי להיתקל במקבץ פרסומות ופרומואים באותו מספר של דקות. ממש מעצבן!!!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by KF,

שלום, בנוגע להתפטרות מהעבודה, האם לפי חוק אני מחוייב להודיע למעסיק כמה ימים לפני ? (אני עובד חודשיים וחצי בלבד). תודה *חתמתי על חוזה ובו רשום : העובד מחוייב במתן הודעה מראש בת שבועיים ימים לפני התפטרות מהחברה,וכי אם לא תינתן הודעה מוקדמת בת שבועיים ימים,תהא רשאית החברה לנכות משכורת של שבועיים מכל סכום שתהא החברה חייבת לעובד.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. תמיד בשעות האלה שמתחיל הלילה... ואצל השכנים יש מסיבה עם רעש כ"כ מעצבן, אני סתם יושב מול המחשב ובודק אי-מייל, ועוד פעם בדוק אי-מייל, ועוד פעם. משעמם לי!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. כותרת מושכת אה? הייתי חייב, מצטער! אני חייב לחיבור באנגלית לרשום מה היתרונות ומה החסרונות לדעתי בלממש הצעת חוק מסוג זה, אשמח אם מישהו יעזור לי למצא יתרונות חחח כי אני לא מוצא [אף על פי שאני בן 16 והייתי מת לרשיון בגיל הזה]. תודה מראש.

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by reuven5,

היי חברים כנראה אני יוסיף שתי קתודות סגולות לאופנוע מלמטה מה שכן זה לא בעיה החיבורים הבעיה היא האם הם יאירו כמו שצריך כי יש לי פה שתיים סגולות של sunbeam הם לא מאירות הכי משהו הצעות נוספות התקבלו בברכה

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. למה לא באירופה? בדרום אמריקה? באפריקה?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. (מתוך התכתבות במייל עם חנות בריטית של מוצרי מיסטיקה) אמרו לי שהוא עשוי מ" solid Pewter" אמרתי לה שעופרת(Pewter ) מזיקה לגוף, לא? והיא ענתה לי: "Hi, sorry i forgot to put Lead free pewter" אז ממה זה עשוי אמ..?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by WizMaster,

שמעתי שמתחילים ב-10:00. זה נכון?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by MasterDK,

חלומות: 1. קרה לי כמה פעמים שאני ישן ופתאום בחלום שלי מצלצל טלפון ואני עונה וכביכול מתחיל לדבר אבל בסופו של דבר קורה הטלפון הבאמת מצלצל. איך זה קורה? ולמה? יעני איך דברים מהמציות יכולים להשפיע על החלום שלנו? "הכוח": 2. אני יודע שזה שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת את דעתכם בנושא. בימים האחרונים צפיתי בכל סרטי "מלחמת הכוכבים" שבהם לוחמי הג'די משתמשים "בכוח" שלהם. חשבתי אולי "הכוח" הזה באמת קיים? כאילו קרה לכם שאתה נמצאים במקום מבודד ופתאום מרגישים מישהוא מתקרב? אפילו שהוא מתקרב ממש ממש בשקט? האם ההרגשה שלכם בזה שהור מתקרב תלויה בזה שאני מרגישים את "הכוח" שלו? אני יודע ששתי השאלות דיי מטומטמות אבל בזמן האחרון התחלתי להתעניין בדברים כאלה אז חשבתי אולי יש להם משהוא לספר שאני לא יו…

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. http://www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGxaol4qws&eurl=&iurl=http%3A//static13.youtube.com/get_still.php%3Fvideo_id%3DkKGxaol4qws%A8 בבקשה

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. היי. אני נמצא כבר כעשר חודשים מול שיפוצים בלתי פוסקים של 2 דיירים. מאפריל עד אוגוסט שיפצו דירה מתחתיי. ממש כמה ימים אחרי, כאילו שני הדיירים עשו נגדי מזימה - התחילו שיפוצים בדירה ממול. מאוגוסט עד נובמבר. לפני כחודש וחצי פגשתי את השכנים הארורים ממול ונחתה עלי הבשורה ש- "הנה, סיימנו". מאז, במשך חודש וחצי אני שומע כל פעם רהיטים מוזזים ודפיקות קלות כשאחריו בא הד שחודר לקירות ביתי. כל כמה דקות. כאילו יש להם פורטל למימד אחר שממנו הם מביאים עוד ועוד ועוד רהיטים. לא כל כך אכפת לי שיעשו את זה בימים רגילים. אבל זה נמשך בשעות הערב, בימי שישי עד השעות המאוחרות ובשבתות. ביום חמישי שעבר כשחזרתי מעבודה, עלה איתי שיפוצניק בשעה שבע בערב ובדיוק כשנכנסתי הביתה ה…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Red-AnGel,

תמונה אמיתית שצולמה במסיבה ותפסה בת במצב מביך אנשים לקחו את התמונה ושידרגו אותה בשילוב עם תמונות אחרות תוצאות אפשר למצוא כאן: http://www.labusas.org/phpBB2/viewtopic.php?t=62756

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. היסטוריה ב' - 65 אנגלית - 82 גיאוגרפיה - 91.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by orlupo,

מזל טוב ל-Component!!! :biggthumpup: הוא בן 19. בהצלחה בצבא, באוניברסיטה ובהמשך....

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by X-_PLOSIVE,

בואו נמשיך את המשחק.......... נתחיל ב ערנב

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by scorpion,

אני חושב שזה די ממצה את עצמו...

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by liavliavz,

אחרי ששלחתי לפה טראקים שלי אמרו לי שאני חייב להישתפר אז השתפרתי מאז? מה יש עוד לשפר? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=8rU_SjIZ5RY

19. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...זה סתם סקר שאני רוצה לראות באיזה גילאים האנשים פה...תשו מצווה ותצביעיו

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אורח athlon

הכותרת אמרת את זה...

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by My_Name,

הצטברו אצלי 2 מסכי CRT בגודל 17'' במצב טוב. לוחצים עליי להעיף אותם מהבית כבר חודש אז בהתחלה הייתי שאפתני - שמתי מודעה ב-Yad2 / WinWin / ושות', ותיכננתי למכור כל מסך ב-50 ש"ח. אחרי מאות שיחות שלא קיבלתי, החלטתי לפרסם בפרויקט אגורה, אויל מישהו ירצה חינם. מסתבר שלא אז אם יש פה מישהו מבאר שבע, שיש לו מה לעשות עם איזה מסך CRT מיושן, שיצור איתי קשר. כי כואב לי לזרוק את זה :-X [בדקתי במעגל החברתי /משפחתי - אף אחד לא צריך מסך ]. מסך אחד - בצבע שחור של IBM מסך שני - בצבע לבן של LG כל הקודם זוכה. לא כל יום יש מסך חינם. --------- לחילופין: אם יש משהו מעניין לעשות עם 2 מסכי CRT (חוץ מלשבור עם מחבט) אני אשמח לשמוע הצעות : *לא מעוניין בחיבור מסך נוסף למחשב. ערב טוב . . .

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

שלום, אני ואחותי רוצים לקנות טרמפולינה לבית ואני כמובן זה שצריך לברר פרטים על מה טוב ומה לא... כרגע אנחנו חושבים על לקנות את הדגם הבא: http://kurant.arn.net/adamsent/Detail.bok?searchpath=ccb1e88bfe828027598b&category=New+Trampolines&start=1&total=25&no=59 אבל אני רוצה לדעת פרטים קצת, לאיזה דברים אני צריך לתת חשיבות ואיפה כדי לי לקנות ואם יש לכם הצאות לטרמפולינה יותר טובה בסביבות ה400-450 דולר?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. האם זה מסוכן...? שמתי אותו כ 30 סמ מהמחשב אבל הוא לא עם הפנים כלפי המחשב זה מסוכן...? תודה לעוזרים וסליחה על הבורות...

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by pure perfection,

מה קורה?? מישהו יכול להגיד לי מה רמת הקרינה הסלולארית המומלצת בנייד ?? פעם ראיתי שזה 0.55 מקסימום זה נכון ?? אם לא מה המקסימום ומה מומלץ ?? בכל מקרה אני לא שם את הפלאפון בכיס הוא תמיד ביד אבל בכל מקרה .

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by FatalZero,

מה פירוש המילה בסנסיניו למתחכמים, לא מצאתי במילון.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים