עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, קיבלתי מתנה מהעבודה, "תיק ללפטופ", רך כזה עם כיס בפנים... אין לי כ"כ מה לעשות איתו אז במקום לזרוק חשבתי למצוא לו שימוש. משהו כזה אבל בלי הציור, סתם אדום: יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by deyv,

בהתחשב שזה מקצוע של 9 יחידות והוא בא על חשבון פיסיקה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by IG,

אני מעוניין לקנות אבן להשחזת סכינים, אבל אני רוצה לבחון אותה לפני הקנייה- מה שאומר שהזמנה מחו"ל לא טובה לי... הבעייה שאני לא יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבנים... תודה לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 7.1k צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

בדיוק כשעברתי ל YES נזכרתי שפספסתי את הסידרה האהובה עלי (בנוסף ליצפאן...)! GOD DAMNIT! משתמשי כבלים מאוכזבים, קחו זאת בחשבון לפני שאתם עוברים...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כבר הרבה זמן עולה ריח רע של שרוף או יותר נכון כמו בהלחמה מהמחשב שלי ואין לי מושג מה נשרף אם נשרף ולכן אני שואל אתכם איזה רכיב נראה לכם נשרף, בין העונים נכונה יוגרל פרס לא ידוע אך אני ארמוז ואספר שזה קשור למשהו ב-quake 3 arena...... אגלה לכם את התשובה (אנחש את התשובה) לאחר שיהיו 20 קולות לפחות (או שפשוט תהיו עצלנים ולא תענו ואז אין פואנטה* לסיפור) בתודה N N C (זה נשמע כמו ננסי אז אני מחליף ל-NO NICK NICKOLAS) ________________________________________________________________________________ ******************************************************************************** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פואנטה-סיום מפתיע לסיפור.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by aleXtazi,

שאני מנסה להיכנס לפייסבוק זה מעביר אותי למייספיס. כנירא מישהו פרץ אותו

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם , לאחרונה עקב מחסור כספי כבד\ביזבוזים רבים ובעקבות הסתבכות רצינית של חבר שלי (למי שסקרן:עקב תאונה על אופנוע שבא הוא הרכיב עוד רוכב ... מה שאומר שהביטוח לא תפס ועכשיו אחרי שנתיים בערך פתאום הוא מקבל בדואר מכתב שאם הוא לא משלם 8k תוך חצי שנה הוא נכנס לכלא ... צחוק צחוק אבל זה רציני ,ההורים שלו בכלל לא יודעים על זה ורצוי שישאר כך :-X) החלטתי להתחיל (בשיתוף עם החבר כשהוא בעצם השוליה\סאנג'ר שלי) בעסקי הטכנאות מחשבים "השכונתית" בתור סתם עוד אחד בעל ידע רב בתחום בעיקר תודות לפורום הזה ובין השאר גם בעל תעודת טכנאי מחשבים של סיוון להשלמת הצד הסמכותי של העיניין , בעקבות דיונים קודמים על הנושא הבנתי שיכולות לצוץ בעיות עם מס הכנסה ושאר משרדי הממשלה שחפצים בנתח מהשלל …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני רכשתי מחשב דרך האינטרנט לפני כשנה וחצי. אך לפני מספר חודשים לוח האם שלי הושבט ,לוח אם של חברת גיגה ביט ,ידוע לי שגיגה ביט נותנת 3 שנים אחריות על הלוח אם, שלחתי את הלוח אם לחנות שרכשתי את המחשב בתל אביב ,ללוח אם לא היה שבור ולא היה חלקאחד שרוף הוא רק היה מלוכלך באבק ,החנות אמרה לי שהם לא מוכנים לקבל את הלוח מכוון שהוא מלוכלך באבק, בעל החנות אמר לי לשלם 75 ש"ח עבור נקיון הלוח, אמרתי לו שאני מוכן לשלם 75 ש"ח בנתאי שיחליפו לי את הלוח, אחרי שהם ניקו את הלוח הם לא היום מוכנים לקבל אותו, אני שמעתי משני מקורות בכירים בבאר שבע שהיבואן הזה לא נותן אחריות לחלקים שוא מוכר, יש לו אומנם 99% חלקים במלאי איך הוא לא נותן אחריות, לאחר שבועיים התקשרתי שוב לחנות בת"א הם אמרו לי שלאחר צע…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ToMuSH,

אני לפני גיל 18, יש לי תאריך גיוס ליולי 2010, וקיבלתי בינתיים זימונים לעתודה, גאמ"א וחובלים/צוללות. יש לי פרופיל 82 בגלל פלטפוס. זה יכול להישמע דיי מגוחך ושאלה של ילד קטן, אבל אני באמת שואף להיות בתפקיד במוסד/שב"כ, משהו מסווג כזה. יש לי את היכולת, אני יודע שיש לי, לא סתם הייתי שואל. בקיצור, למי אני פונה? לאן אני הולך? ובבקשה מכם, תהיו רציניים.

• 16 תגובות
    • 7.5k צפיות
  10. Started by Fighter,

הם עולים הרבה? כל הג'אקוים מדברים או רק חלק? ואם אני יביא אחד הוא ינשך אותי ויתקוף אותי כמו הסנגל המטורף שהיה לי שכמעט הוצאתי לו את הראש מעצבים וטוב שאבא שלי מכר אותו

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Pawnd,

אחת החברות המעניינות ביותר לדעתי, מת על העיצוב שלהם והמפרטים. קבלו את הטופ שבטופ של Alienware , חוות דעתכם בבקשה על המפרט הנ"ל, הייתי מעוניין להזמינו http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_ALX/area-51_specs.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R6&SubCode=SKU-DEFAULT#pdp-nav נא להיזהר עם הריר על המקלדת בבקשה..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Rhx,

5 שנים זה לא הולך ברגל, כל הכבוד למנהלי האתר שהחזיקו אותו כ"כ הרבה זמן..(אחלה לוגו אגב) מזל טוב! ;D

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שתי האתרים שהייתי מוריד מהם תרגומים נסגרו . מאיפה אתם מורידים?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by MS-D,

אהלן, להלן החידה: שימו לב לקווים השחורים שבתמונה. הקווים הללו יוצרים למעשה שיוויון שקרי. נסו להפוך את השיוויון לאמיתי בעזרת הזזת שני גפרורים בלבד ממקומם. הפותרים מתבקשים לצייר את התשובה. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by liiight,

אחד הנחמדים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by frenzy,

אהלן מצאתי משחק חמוד ברשת, מטרת המשחק היא לראות למי יש את זמן התגובה הקצר ביותר! מוצגת בפניכם תמונה, וברגע שתלחצו על start התמונה תהפוך לשחור לבן, ברגע שהיא תהפך בחזרה לצבעונית (זמן רנדומלי) אתם צריכים ללחוץ על כפתור הstop. אני יודע שזה נשמע משחק טיפשי, אבל זה ממכר ;D אני הגעתי לתוצאה של 0.32, מי עובר אותי ? למשחק

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by sgt_flippy,

האם להסתובב עם אולר שוויצרי יגרום שיעצרו אותי? האם חשוב אורך הלהב או הסכין?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היי לכולם, אני עכשיו בתקופה שבה אני אמור לקבל מיונים לצבא לכן אספר לכם הכל עליי: עוד לא קיבלתי תאריך גיוס כי אין לי עוד פרופיל(תכף יטופל), אני משער שבאפריל שנה הבאה אני אתגייס, (אם זה חוסם מיונים כי יש מיונים שמקבלים תוצאות ממש מאוחר, תגידו לי ואדחה את הגיוס. אז הנתונים שלי הם קבא 55 דפר 90 פרופיל אין לי עדיין אבל אני בטוח שהוא 64/45. אני יודע להשקיע בלימודים והציונים שלי גבוהים, עושה מתמטיקה פיזיקה אנגלית 5 ומחשבים 10. בסך הכל אני מבקש ייעוץ לגבי איזה מיון הכי כדאי לי, כי יש מיונים בתחום המחשבים כמו גאמא ושחקים שאם מתמיינים אליהם, אז מוקפאים וכך אם נופלים בשלבים המתקדמים, נדפקים. יש לציין שאין לי ידע מקדים נרחב במחשבים, סהכ ידע תיכוני(בגרות+ פרויקט עבודת גמ…

• 16 תגובות
    • 18k צפיות
  19. אוקיי אז ככה אימא שלי מחפשת שירים של איגור ניקוליוב וספיה רטרה בעיקר והרבה שירים של אמנים רוסיים משנות ה80, מכיוון שאי אפשר להשיג את זה בחנויות פה רציתי לדעת איפה אפשר להוריד אפילו בתשלום או בחינם אם מישהו יודע זה יהיה טוב, ספסיבה דרוזייה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by x-dude,

מאז שהחא*** בליונטוורק הביאו את הגירסה החדשה שלהם,ספקית האינטרנט שלי (netvision) חסמה את שרת הפרוקסי ככה שאני לא יכול להשתמש באופציית ה webcache. עוד מישהו שבnetvision סובל מהבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by OR007,

כולנו מכירים את האלבום של פינק פלויד (The wall), שאגב אני רואה אותו כגאוני ! פשוט יצירת מופת ! (ומצמרר באותה מידה) את הסרט מעולם לא יצא לי לראות, ותמיד רציתי ! או לפחות לדעת על מה הוא... אני מבקש, בלי ספוילרים, אל תגלו לי את כל תוכן הסרט, ובמיוחד לא את הסוף כי אני אהיה מעוניין לראות אותו בעתיד, רק תקציר קצר על מה עוסק הסרט, איך הוא וכו'... תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Dimka,

בוקר טוב לכולם... התעניינתי לאחרונה בלימודים באוניברסיטה פתוחה (הנדסת תוכנה). בעיה שאני שוחה פה במים עמוקים, לא יודע על תנאי קבלה, איזה מבחנים/קורסים עליי לקחת לפני כן (שלחתי להם מייל עם בקשה לפרטים, אבל כידוע, או"פ זה גוף כלכלי קודם כל שרוצה להרוויח כסף, לא בטוח שאקבל מידע רלוונטי). איפשהו גם חפרתי וראיתי שצריך לעשות מבחן באנגלית או משהו... (אין לי פסיכומטרי) תודה למי שיודע ויכול לעזור... * רק אל תגידו לי "חפש בגוגל" כי יש עומס מידע שרובו זה פרסומות ולא מוצא מה שצריך בעצם.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by manbot,

נסעתי עם אבא שלי ביום שישי לראשל"צ לקנות קרח יבש, והנה התמונות (לא השתמשתי בו לקירור מפני שעדיין הבאנג לא מוכן [אני מתכוון להפעיל פנטיום 1 עם קירור קרח יבש] אבל השתעשעתי עם סינקים וכו'): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

השוואת ראשי ממשלה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני רוצה לדעת עם סתם דוגמה דיסק מקורי של זמרים ישראלים.. שרית חדד סתם דוגמא וכו'.. יהיה איכותי יותר אם אני ישמע אותו במחשב מאשר קבצי MP3? האם זה יהיה מורגש השינוי? לדוגמא במקרה שלי יש לי רמקולים ATP3 של אלטק.. אני ירגיש שינוי באיכות או שזה פסיכולוגי :s05: וכל פעם אני יצתרך לשמוע מהדיסק כדי לשמוע איכותי יותר? או שאפשר להעתיק למחשב דרך המדיה פלייר לדוגמא או להמיר ל MP3 באיכות של 256 בלי ירידה משמעותית באיכות.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.