כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
גדודי חללי אל אקצה: להפיל אתר ישראלי גדול גולשי אתר האינטרנט הרשמי של הזרוע הצבאית של הפתח נקראים להשתתף בהפלת "האתר היהודי הגדול ביותר באינטרנט" :-\ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887398,00.html
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, מן הסתם לחמאס יש אלפי טילים, אך כמה משגרים כבר יש לו? בטח לא יותר ממאות, אבל נניח שיש לו גם אלפי משגרים. הבנתי שהמכ"ם של כיפת ברזל קולטת בדיוק מאיפה הטיל יוצא. כמו כן, הבנתי שלפי דיני המלחמה הבינלאומיים מותר להשיב אש למקורות ירי (אפשר למשל לראות על זה כתבה כאן: https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/1/ART1/704/785.html) אז למה אי אפשר לפתח מערכת, שבאופן אוטומטי יורה טיל על המשגר ברגע שהוא משגר ומשמידה אותו, וזהו - נגמר כל הסיפור. עכשיו למשל ירו 460 רקטות - אז כזאת מערכת הייתה מורידה ישר את כל המשגרים עד שהיו 'נגמרים' המשגרים, כמובן שאפשר לבנות עוד, אבל זה מכה עצומה. ברור שלעשות את זה זה לא 'הכל' אבל כזה דבר יכול לשנות את כל התמ…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי ובטעות לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והכנסתי את הלשון שלי לפה שלו רוב הזמן אני עסוק בלקק את איבר מיני, אני יודע שאני סוטה אבל מה לעשות יש לי שריטה שטפתי לו את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, זמן רב לא כתבתי בפורום, אני אמור להתגייס בעוד כחודשים לשירות קרבי אף על פי שיש לי מעיין פחד מנשק. ובעיות ברכים ויד שששברתי בשתי מקומות. ואני מקווה שהבעיותה אלה לא יחמירו עקב מאמץ רב בצבא. יש לי פרופיל 72 אני לא יודע את הקב"ה שלי לא הצלחתי לברר עדיין אבל הבנתי שאני אדע ביום שלישי רביעי הזה. במאנילה קיבלתי רק אפשריות קרביות וקד"צ נהיגה לא רציתי אף אחד מן המאפשריות הלוו אז סימיניתי לפי ההראות הכול 1-2 ואת מה שאני הכי רוצה ב 3 מיתוך 5 או 6 אני כבר לא זוכר. אין לי ידע מיוחד בתחום כולשהו טכנאי במחשבים עסקתי טיפה אבל זה לא מספיק אני מניח. מישהו יכול לעזור לי לתת לי כיוון קל לגבי מה אוכל לעשות לדעתו בשירות הצבאי מפני שאת הצבא במכתבים וטלפונים לא הצלחתי לתפוס. בנוסף כל מי ש…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשמוע את המלומדים בפורום ואולי איך יצא להם להכיר את בת הזוג אני לא בן 22 אחרי צבא אלא קרוב ל30 כמה אופציות להכיר ללכת לפאב/ מועדון- לרוב בפאבים יושבים זוגות, חשוך ולא יצא לי להכיר שם מהאלה שביקרתי. מועדונים של ריקודים זה לא בשבילי יתכן שאני לא מכיר פאבים שבאים שם להכיר אתרי הכרויות בחינם- לא יצא לי מזה כלום ובחורות הרבה פעמים לא עונות אפילו למרות שזו הדרך האידאלית לטעמי להכיר להתחיל בעבודה/ ברחוב- בעבודה לא באות כמעט בחורות וברחוב לא יוצא לרוב וגם אין כח וזמן להסתובב בשביל להכיר לשאול חבר/ עמית בעבודה- עד עכשיו לא שאלתי אם הם מכירים ואולי זו אופציה טובה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה שמעניין אותי זה בעיקר הדבר הזה שנקרא עמלת מכס שגובה דואר ישראל . בעיקרון אני מתכוון לייבא דרך USPS אוזניות מתחת ל50 דולר אבל פשוט אי אפשר להבין על מה הם גובים עמלת מכס . הם גובים על כל מוצר מתחת ל50 דולר עמלת מכס ? אולי על מוצרים מעל 2 ק"ג ? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לעשות הזמנה מהאתר Newegg. איך אני אם הוא עושים משלוחים לארץ, איזה חברת משלוחים, וכו'. האם יש אפשרות שישלחו בכלל לארץ? האם יש אפשרות שישלחו למקום שאני אשהה בארה''ב? האם הם גובים כסף על משלוח? /אני מעוניין להזמין את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16832116550 או לתוך ארה''ב\או לארץ. מה שיותר זול. תודה!
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה לעשות מנוי ל rapidshare עכשיו יש שני אתרים : http://rapidshare.com/ http://rapidshare.de/ האם המנוי תקף לשניהם??? ואם לאא אז באיזה אתר כדאי לעשות מנוי ?? תודהה
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מזל טוב! לא לי, לSE7EN ולMiniMizer, שעכשיו, כל אחד מהם אחראי פורום. ברכות (מושקעות בבקשה) להשאיר ככאן ןבבקשהף לא להציף . תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב מאד יהיה לי צו גיוס ראשון ורציתי לישאול אתכם כודם כל איך הלך לכם בצו הראשון? ושנית, אני לא מעוניין להיות קרבי בצבא, אני מאד מאד רוצה להיות במשהו שקשור למחשבים, לדעתי עדיף לצבא לנצל את הידע שלי בתחום. תוכלו לתת לי מכוונים על מה איך ועם מי לדבר בנושא? איך ליגרום למראיינת של הראיון האישי להמליץ\לשבץ אותי במשהו שקשור למחשבים ולא לקרבי, דברים שעלי להדגיש יותר ודברים שעלי להדגיש פחות וכו' ואם אפשר קצת מידע על כל העסק הזה, מה הולך להיות שם.. עד כמה זה חשוב לעתיד שלי בצבא וכו' Thank You!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
http://www.meganet.com/challenges/ferrari/ferrari.htm תפרצו את הקובץ וזכיתם בפרארי מגניבה ביותר! (זה בסה"כ מקודד במיליון ביט)
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שולם, בזמן האחרון בה לי איזה סרט Kung fu , לחימה או משהו אבל אני לא יודע מה טוב , משהו יכול להמליץ לי בבקשה על סרט טוב ?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי את זה באימייל לפני כמה דקות..... חמוד מאוד...... להפעיל קצת את ההגיון.... " אלברט איינשטן כתב את החידה הזאת בתחילת המאה ה-20 והוא טען ש-98% מהאוכלוסיה לא יצליחו לפתור אותה. בחידה אין טריקים - רק הגיון. החידה: ברחוב אחד יש חמישה בתים, צבועים בחמישה צבעים שונים, בכל בית גר אדם בעל אזרחות אחרת ושותה משקה שונה, מעשן סיגריה ומגדל בעל חיים שונה. גלה למי מהם יש דגים...... 1. הבריטי גר בבית האדום 2. לשוודי יש כלב 3. הדני שותה תה 4. הבית הירוק נמצא משמאל לבית הלבן 5. בעל הבית הירוק שותה קפה 6. לאדם שמעשן PALLMALL יש ציפורים 7. בעל הבית הצהוב מעשן DUNHILLS 8. בעל הבית האמצעי שותה חלב 9. הנורווגי גר בבית הראשון 10. האדם שמעשן BLENDS גר ליד מי שיש לו חתולים 11. זה שיש לו סוסים…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני ואחותי רוצים לקנות טרמפולינה לבית ואני כמובן זה שצריך לברר פרטים על מה טוב ומה לא... כרגע אנחנו חושבים על לקנות את הדגם הבא: http://kurant.arn.net/adamsent/Detail.bok?searchpath=ccb1e88bfe828027598b&category=New+Trampolines&start=1&total=25&no=59 אבל אני רוצה לדעת פרטים קצת, לאיזה דברים אני צריך לתת חשיבות ואיפה כדי לי לקנות ואם יש לכם הצאות לטרמפולינה יותר טובה בסביבות ה400-450 דולר?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוניברסיטת בן גוריון שבבאר שבע או אוניברסיטת תל אביב שאלה נוספת שמאוד חשובה לי, זמן לא מבוטל אני מתחבט בשאלה, מה כדאי לי ללמוד? הנדסת מכונות vs. הנדסת אלקטרוניקה. הבעיה היא שהחומר הנלמד בשני החוגים מאוד מעניין אותי, והייתי רוצה לדעת קצת על מצב שוק העבודה אולי זה יעזור לי לבחור, אז אם למישהו יש פרטים זה מאוד יעזור. תודה לכולם
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני נוב מוחלט בכול מה שקשור לחיבור לאינטרנט, לכן כל הסבר דבר ראשון, אני צריך לדעת מה אני צריך כדי לחבר מחשב (אחד) לאינטרנט מהיר- מאפס (יש כרטיס רשת על הלוח M...) דבר שני, אני רוצה לדעת איזה חברות מספקות מה, ומה יותר מומלץ (לא חברות- המוצרים) ואני מבקש- תשובות רק מאנשים מעל גיל 17 כל מי שמרגיש צורך עז להעיר הערה או לשאול שאלה שלא תעזור לתשובה טובה יותר לשאלות של הת'ראד- לפרטי ולמנהלים, למחוק כל הודעה שמכילה רצף של יותר מ-3 "ח" תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היום זהו יום חשוב ל-DarK-MinD. יום שבו הוא נהפך מילד לגבר. יום בו מסתיימת תקופה חשובה בחייו. אז היום, אני רוצה לאחל לעמרי, מזל טוב - על סיום המתכונת באנגלית! ;D אה כן, וגם יש לו יומולדת 18 היום. לא שזה ממש משנה.... :-X אז היום, אחרי 6 שנים שאתה עושה זאת, אתה יכול להתחיל לראות פורנו ולשתות אלכוהול. מה עוד אפשר לאחל לך? שתאכל הרבה וופלות שתהייה לראש ולא לגולנצ'יק שתזכור שהחיים מתחילים בגיל 21 אבל עלולים להיגמר מוקדם יותר... ועכשיו, without any further delay.. קצת סמיילים: :birthday: :biggrimjackbox: :biggringift: :auto: :alcoholic: :birthday: והמסורות מחכות בפתח: 18 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-