כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שלום, בנוגע להתפטרות מהעבודה, האם לפי חוק אני מחוייב להודיע למעסיק כמה ימים לפני ? (אני עובד חודשיים וחצי בלבד). תודה *חתמתי על חוזה ובו רשום : העובד מחוייב במתן הודעה מראש בת שבועיים ימים לפני התפטרות מהחברה,וכי אם לא תינתן הודעה מוקדמת בת שבועיים ימים,תהא רשאית החברה לנכות משכורת של שבועיים מכל סכום שתהא החברה חייבת לעובד.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. בעיקרון אני מחפש משהו דיי בסיסי ופשוט,לעשות חצי או מספר 1 על הזקן,יוצא לי הרבה פעמים להסתפר רק בגלל הזקן ולאוו דווקא השיער(פעמיים בחודש,40 שקל כל תספורת). סביבות ה150,להזמין מהאינטרנט,כל דבר שיעשה את העבודה,חשוב שיעבוד טוב ללא כבל חשמלי גם,סוללות או כל דבר כזה או אחר לא ממש משנה לי,מתגלח בבית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה לא קצת נשמע מצחיק ? לי לפחות זה מזכיר קצת היסטוריה (למי שיש עכשיו בגרויות...), נשמע כמו הצהרת בלפור או משהו, הסכם שלום... מי יודע, אולי שנה הבאה זה במיקוד ;D
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מי היבואן הרשמי שלהם ? ( מספר טלפון יעזור ) . חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. חסר לי הI/O shield ( נקנה בחו"ל ) ללוח אם K8v-Deluxe ורציתי לשאול אותו היכן אני יכול להשיג אותו .
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין האולמות הרגילים של סינמה סיטי(לא הסינמקס!) לבין כל אולמות הקולנוע הרגילים בארץ? אני מדבר בעיקרון על סאונד, גודל מסך וכו'.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pRPBMb4CIhY&feature=email
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הקיץ מתקרב והזוג האחרון שלי נשבר :-\ מישהו ראה איזה מבצע טוב או מכיר חנות זולה באיזור המרכז? נכנסתי לאירוקה ושות' והכל היה איזה 600-700 שקל. אני חשבתי יותר על איזור ה200
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני לא יודע עם זה קשור לפה אני חדש אז אני לא כל-כך מבין בבקשה תעזרו לי. כותרת.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כנראה שהיא לא נגמרת לעובדי חברת החשמל, חוצפה שעוברת כל גבול. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4482808,00.html החברה בחובות עתק ובמקום להפנות רווחים מרשת הסיבים האופטיים לטובת כיסוי החוב הכסף הולך לעובדים. הרי כתוצאה מכך לכולנו (חוץ מלעובדי חברת החשמל) יעלה חשבון החשמל הגבוהה גם כך.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנשים זה ממש חשוב, תתלו סרט כחול על המכונית, ותפיצו לכולם את האתר: http://www.hatufim.coo.co.il
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בן 15 ואבא שלי מתכנן לקנות לי טרקטורון לגיל 16. יש לי מספר שאלות: 1)איזה טרקטרונים מכריחים רישיון למכונית ואילו רשיון טרקטור? 2)כמה עולה ביטוח לטרקטורון? צד שלישי. 3)באיזה גיל ניתן להתחיל ללמוד? 4)מה המחירון של ריינגר של פולאריס\מיול של קוואסקי ליד שנייה? וחדש? 5)על איזה טקטורון אתם ממליצים? למעט תומקאר שהוא יקר בטירוף. היו לי עוד שאלות אבל שכחתי,שאני יזכר אני יערוך. תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד סרטים מ FLIX או YOUTUBE יש איזה דרך??? תודהה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מן הסתם לחמאס יש אלפי טילים, אך כמה משגרים כבר יש לו? בטח לא יותר ממאות, אבל נניח שיש לו גם אלפי משגרים. הבנתי שהמכ"ם של כיפת ברזל קולטת בדיוק מאיפה הטיל יוצא. כמו כן, הבנתי שלפי דיני המלחמה הבינלאומיים מותר להשיב אש למקורות ירי (אפשר למשל לראות על זה כתבה כאן: https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/1/ART1/704/785.html) אז למה אי אפשר לפתח מערכת, שבאופן אוטומטי יורה טיל על המשגר ברגע שהוא משגר ומשמידה אותו, וזהו - נגמר כל הסיפור. עכשיו למשל ירו 460 רקטות - אז כזאת מערכת הייתה מורידה ישר את כל המשגרים עד שהיו 'נגמרים' המשגרים, כמובן שאפשר לבנות עוד, אבל זה מכה עצומה. ברור שלעשות את זה זה לא 'הכל' אבל כזה דבר יכול לשנות את כל התמ…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם. בזמן האחרון הזמנות של חומרה מחו"ל תפסו תאוצה. כמובן שהצורך בלממש אחריות על מוצרים שנקנו בחו"ל גם הוא נמצא בעלייה. הרבה מאוד אנשים אומרים "מה הבעיה עושים RMA היום האחריות היא בין לאומית" אני אישית אין לי מושג בזה. יש לי לוח אם מת של GIGABYTE שנקנה מחו"ל (עדיין באחריות)ומעניין אותי לדעת איך התהליך הזה עובד ולאיפה ניגשים ? (למה לא להחיות לוח מת?) אשמח לשמוע מידע על התהליך מאנשים שעברו אותו בעבר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר באוניברסיטה (ב-2010, עם פתיחת שנת הלימודים האקדמאית הבאה). הבעיה היא שאני מתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. יותר מכך, אני עוד לא יודע איפה. התחלתי בדרך השלילה ופסלתי כבר את רוב האוניברסיטאות, כשרק הטכניון, ת"א ועברית נשארות אופציות. הכיוון המקצועי שאני רוצה לעסוק בו זה פיתוח משחקי מחשב, בפרט בעבודות ה-gameplay programming, קרי, לקיחת המודלים, המנועים הגרפים, מפות, מה שלא יהיה, לעבוד בצמוד ל-designer וליצור את המשחק עצמו. אני אוהב להסתכל על זה כמו על החוטים במריונטה שמחברים את החלקים השונים והופכים אותה מאוסף חתיכות ארעי לבובה. אני לא רוצה לעשות תואר סתם בשביל לצאת ידי חובה, אני מחפש תואר שבאמת יתן לי כלים להיות טוב במה שאני עושה. פחות…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה הרשת הטובה (אמינה, זולה, איכותית...) ביותר לקנות בה מחשב?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אתחיל בעובדה שאני יודע שיש דיון שמדבר על בעיה דומה, רק עם כרטיס מסך. הדבר אינו רלוונטי היות והטיפול בכל אחד מהדברים במכס שונה. החלטתי להזמין Samsung galaxy S מחו"ל, אבל אני לא יודע אם אני צריך לשלם עליו מכס. לפי חוק אני אמור לשלם 30%, אבל ראיתי לפחות שני פוסטים בפורום של אנשים שהזמינו והמכשיר לא עבר במכס. האם זה עניין של מזל? קשרים? דרך השליחה של החנות? האם אני יכול להזמין בלב שלם ולדעת שאני לא אשלם עוד כשליש ממכיר המכשיר כשהוא מגיע לארץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים אפשר לטבוע בשלולית?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לסביר לי איך עושים את זה בדיוק? והאם יש דרך יותר מהירה להגיע למט?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לשלוח היום חבילה לחו"ל, ובמשקל של 7KG אני רוצה לרפד אותה עד כמה שאפשר. אני כבר הזמנתי גליל של 75מטר של ניילון פצפצים, אבל הוא מגיע רק בעוד כמה ימים, ואני חייב לפחות 2 מטרים היום. מישהו יודע היכן ניתן לקנות אותם? עברתי בחנויות לחומרי בניין, ובסינף הדואר, להם אין. יש למישהו הצעות? תודה, Anatoli.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, 1.אני מתגייס מחר(יום רביעי) ואני לא יודע אם אני יחזור יום שישי או שאני יסגור עד שבוע הבא, יש לכם מושג? 2. מה מומלץ לקחת יחד איתי ליומיים/שבוע לטירונות? וכמה מכל דבר? המלצות נוספות יתקבלו בברכה, נ.ב אני מתגייס לכלל צהלי, טירונות 02.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב, לא "שלי" אבל ככה הוא נקרא: http://www.myfirstwar.co.il/ הבחור שאחראי על זה משרת בפלוגה מהגדוד שלי (גדחה"ן) במילואים.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-