כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה חשבתי לקנות פילטר למי ברז אצלנו בבית לשתיה. אומרים שהמים בברז הם המים הכי טובים בעולם, נכון? לא נכון? מדוע? יש לכם פילטר? אם כן איזה? כמה עולה? והאם אתם מרוצים? http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1652801&r=1 http://lib.cet.ac.il/pages/item.asp?item=2109 http://www.doctors.co.il/forum-16/message-42860#message-42860
-
התחלתי ללמוד אני מחר אסיים בערך ואני רוצה לגשת השבוע אני בראשון גר מה צריך להביא?אני יודע שצריך תעודת זהות אבל משהו טופס ירוק מה זה? וגם בדיקת ראיה צריך?אפשר מכל רופא עיניים לגשת? תודה מראש ;D
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן נגמרו לי הסוללות במספר שלטים - מהר מהצפוי רציתי לדעת על איזה סוללות אתם ממליצים לשם בשלטים? נטענות ? לא נטענות? איזה חברות מומלצות? תודה עדיף לקנות מחו"ל - EBAY/ALIEXPRESS
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי חברים, שתפו את הברכות שלכם בתרד הזה. תודה וחג שמייח
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני ממש גרוע במקצוע הזה. כבר מזמן סיימתי בית ספר ואני לא זוכר כבר איך זה לעשות בגרות.. זה ריאלי להתחיל ללמוד לבגרות בספרות 40 יום לפני הבגרות? -- בנוסף לזה, כמה אני צריך לקבל בבגרות בשביל להיות זכאי לבגרות?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
סכנה מיידית: שש פרצות אבטחה מנוצלות באופן פעיל, סוכנות הסייבר האמריקאית מזהירה משתמשים לעדכן מחשבים עד ה-1 באפריל או לכבותםלכתבה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
באה עליי הדודא לסרטים גיקים בסגנון "רשת החברתית" ודומיו. אומנם אני לא מעוניין בהם- אבל בין הגדולים יש את סטארקראפט ומלחמת הכוכבים . ניתן להכליל גם את מטריקס, טרון וכאלה לצד שלל הסרטים. סרטים על האקרים מפורסמים כגון HACKER ARE PROPLE TOO (מקווה שלא טעיתי בשם) וכאלה גם ניתן להוסיף לרשימה. לסיכום- כל סרט שמדבר על טכנולוגיה, מחשבים, קצת מד"ב טוב, סרטים אוטוביוגרפים וכיוצא בזה. רצוי שיהיו סרטים אייכותיים/ מומלצים. תודה! נ.ב- איך קוראים לסרט התיעודי של THE PIRAT BAY? הוא יצא כבר "לאקרנים"? (מקווה שזה עדיין בגדר חוקיי הפורום.)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהוא יודע כמה ממיר לרכב מ12Vל-220V אמור לעלות...? יש רונדו יום רביעי וצריך להתעלל באוטו, קצת תאורה.. קצת מוסיקה, ויהיה כייייייייייייף )) (כנראה יהיה על האוטו 2 גשרים(של תקליטן) ועליהם מנורות, שרשרות, שלטים, ועוד כל מיני דברים..
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבנתי משהו שברק הולך לאיפה שהכי נוח לו ואמרו לי בתור דוגמא שאם אני לבד במדבר ויש גשם ואני רואה עץ לא ללכת לשם לתחבא מהגשם כי אז יש סיכוי הרבה יותר גבוה שהברק יפגע בי כי אם יהיה ברק באזור הוא יעבור דרך העץ..
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בחתימה שלך. יופי אז הם לא מתעסקים עם AMD (כן זה רק מה שהיה חסר להם) והם לא מביאים את החלקים הכי טובים שיש. כי הם לא פונים לקהל המקצוענים הם פונים לקהל הרגיל הביתי שצריך מחשב לאינטרנט אופיס ככה משחקים ויש להם מחשבים מצויינים לזה וגם אפשר לקנות אצלהם במיליון תשלומים וזה..... לשוק שזה מיועד אליו הם מצויינים. אפילו המסכים החדשים השטוחים שלהם ממש בסדר יחסית.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הרגע גיליתי שאני יכול אולי לקנות אותו מיפן באיזה 20 שקל, אז קראתי אותה בפעם הראשונה.. ;D ;D ;D רק.. אממ... המטען שקיבלת.. הוא מתאים ל-220 וולט ? כי אני דיי בטוח שאני אקבל מטען שמתחבר לשקע של 110 וולט (יפנים משוגעים..).. :-/
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, 1.אני מתגייס מחר(יום רביעי) ואני לא יודע אם אני יחזור יום שישי או שאני יסגור עד שבוע הבא, יש לכם מושג? 2. מה מומלץ לקחת יחד איתי ליומיים/שבוע לטירונות? וכמה מכל דבר? המלצות נוספות יתקבלו בברכה, נ.ב אני מתגייס לכלל צהלי, טירונות 02.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת? ואם כן, יודע טווח מחירים בארץ?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.meganet.com/challenges/ferrari/ferrari.htm תפרצו את הקובץ וזכיתם בפרארי מגניבה ביותר! (זה בסה"כ מקודד במיליון ביט)
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך שהיא תהיה מסוגלת להתמודד טוב עם שיער יחסית ארוך ושאפשר יהיה לספר את השיער לרמות של מעל 3 מ"מ(המכונה האחרונה שלי פשוט הכריחה אותי לספר את השיער על 0 או 1). תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם ערך מוחלט ואני קצת מתקשה להבין את העיקרון שלו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מערכת ממוחשבת מתקשרת אלינו כבר במשך כמה חודשים לקו הביתי, וכשמרימים את הטלפון, שומעים: "השתתפו עכשיו בסקר קצר העוסר בירידה במשקל". זה לא מפסיק, וממש מטריד. מישהו יודע מה החברה שעומדת מאחורי זה? המספר שלהם תמיד מופיע כ"חסוי". אודה למי שיודע מה השם/טלפון של החברה שעומדת מאחורי זה. תכלס עם כמות ההטרדות שהם עושים לאנשים, אם כל בן אדם היה מגיש נגדם תביעה, הם היו נעלמים מהר.. תודה card
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pRPBMb4CIhY&feature=email
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
הציעו לי עבודה בכלנית כרמון שהיא חברה שתומכת בלקוחות ווינדוס. העבודה היא לענות לטלפונים ולעזור לאנשים בתקלות האם מישהו עבד שם פעם? או יכול להגיד לי איך התנאים והאם כדאי לעבוד שם?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני זוכר שפעם ניסיתי ולא הצלחתי אבל כל הזמן ראיתי ביוטיוב שאנשים כן הצליחו דווקא ראיתי כאלה שזרקו מנטוס ומהר סגרו,ניערו איזה דקה ואז פתחו עד ששומעים את התסס.. ואז זרקו או על הפקק או לרוחב והוא פשוט טס באוויר.. והיה גם כאלה שסתם ניערו קולה והיא עפה לאוויר בלי מנטוס.. יש לכם מושג?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מחר מתכונת וניתקלתי בקשיים לגזור את הפונקציה הזאת: 2 (חלקי למי שלא הבין) 4+x ועוד תמונה של נגזרת שלא הצלחתי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי הפרופיל שלי הוא 64, לאחר וועדה רפואית שהייתה לי והיום שלחו לי תאריך שאני ממש לא מרוצה ממנו 6 דצמבר, מישהו יכול להגיד לי לאן אני מיועד והרבה יותר חשוב איך אני יכול להקדים את זה למוקדם ככלל האפשר? באיזה נימוקים וכו'.. תודה רבה רבה !
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-