כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
http://www.mtv.com/onair/andy_milonakis/video.jhtml יש עוד מישהו שרואה את התוכנית ההזויה הזו חוץ ממני ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
למה אף פעם אני לא מקבל תגובות ??? יש אנשים שכתבו הודעות 3 דקות לפני ויש להם איזה 17 תגובות!!! אני לא מבין, אני כותב 1000 הודעות ואני לא מקבל אפילו תגובה אחת!
-
אם כן אני מעוניין לדעת אם זה בתוספת תשלום יקרה עבור המשלוח... :
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף את כולם בחווית הקניה הנהדרת* שלי באייבורי ועל מדיניות ההחלפה שם. מבלי לחפור יותר מידי, קניתי שם לפני בערך שבוע כבל HDMI ב 59 ש"ח. לאחר שגיליתי שלהורים שלי יש כבל כזה מיותר- חזרתי לאייבורי לאחר 3 ימים עם המוצר סגור באריזתו המקורית וביקשתי להחליפו (אפילו לא העלתי על דעתי* לבקש את הכסף בחזרה או את ביטול העסקה). להפתעתי הרבה נענתי בסירוב ואמרו לי שמוצר שנקנה בחנות אפשר להחליף רק תוך יומיים גם אם הוא לא נפתח ובאריזתו המקורית. ניסיתי לדבר איתם יפה ולבקש שיחליפו לי בכל זאת את המוצר, ודיברתי על כך גם עם המנהל שלהם והמנהל של המנהל וכולם סרבו. כשאמרתי למנהל (הגדול) שבסך הכל מדובר ב 59 ש"ח, שאין לי מה לעשות עם הכבל, והאם שווה לו הנזק התדמיתי ולהפסיד לקוח(ות) בגלל שט…
-
- 9 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
החלטתי שחייבים פעם אחת ולתמיד לדרג את הבדיחות של האתר, מההכי מוקרת ועד הזאתי שאף אחד לא שמע עליה והמתמודדים הם: 1)ערנב (ההימור שלי על המקום הראשון) 2) שיר 3) עושקי קברים 4)הדירוג של bit... 5) טירוף המודיג שלי (oc ti-500) 6)יש עוד, נא לכתוב! נא לדרג מהמוכר עד ללא מוכר. אפשר גם להוסיף ולקרוא לי אידיוט וכו עם אתם חושבים שהתר'ד הזה הוא חסר תכלית כמו כל האחרים
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כמו התוכנה שנמצאת בחלק מהסוני אריקסון החדשים, אני מחפש אתר שיהיה ניתן לעלות אליו קטע קצר מתוך שיר ושייתן את השם המלא של השיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
אוקי אז אחרי מחשבה רבה הגעתי למפרט מצויין אבל דיי יקר :\ יצא לי 7300 שקל עכשיו התחלתי לחשוב על העניין דיי לעומק האם אני בכלל צריך מחשב כי אני מתגיייס עוד שנה ואין עוד אף אחד שישתמש במחשב אז המחשב סתם ישב בבית 3 שנים :\ אין לי מושג מה להחליט האם כדאי להשקיע במחשב הזה או לא ? אז מה אתם חושבים שאני צריך לעשות? בטכלס אני מת שיהיה לי מחשב שיריץ ויטוס עם כל המשחקים החדשים אבל אני עולה ליב עכשיו ושנה אחרי זה לצבא אז אשקרה כאילו אני קונה מחשב לשנה :\
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3179934,00.html יש לי רק דבר אחד להגיד על זה: ואני מבקש, "פקאצות בנות 14" (כפי שהוגדרו הבוחרים בה ע"י אחד המגיבים לכתבה...) עם "הבת\ הסגנית\ האחות\ הדודה\ אמו של אלוהים באינפו, עשו טובה ותחשבו פעמיים לפני שאתם מגיבים, אם בכלל... אגב, מזל"ט #3 לאנג'לינה :gorgeous:
-
- 114 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
רציתי ללמוד עוד על חומרה... ובאתי לפה! ;D ד"א אהבתי את הפירסומת של נעה מחשבים (עם ה- X800 וה 6800)
-
- 14 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
The starting multiplier of the Athlon XP is fixed. We recognized that Athlon XP's FID multiplier was Locked after about 39 weeks in 2003. In these CPUs, it is proved that processing of L3 bridge is invalid. Furthermore, the multiplier changing function of a motherboard is not useful, either. But the cause is not clear. It is very glad that the multiplier of the Mobile Athlon XP-M is not locked. Although the Multiplier is unchangeable in the approach from hardware, it is possible to change it by software after startup. The software equipped with the function is as follows. The maximum multiplier which can be changed by such software is the following. Athlon XP which closed…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
יש שם את ידיעות אחרונות, נראה לי מישהו פרץ לעיתון ומעלה את זה לאינטרנט בחינם!! www.ynet.co.il נעבור לאתר האמיתי, אתר של ביקורות סרטים משחקים... לגבי הסרטים זה לא עלוב כמו IMDB שיש "חשדות" שמעלים ציונים לסרטים ע"י כל מניי בעלי אינטרסים פה ממש לוקחים ביקורות מעיתונים ולא רק אינטרנט.... הרבה יותר אמין מ IMDB לגבי משחקים יש שם רשימות ממש מסודרות לכל הקונסולות עם ציונים, ממש מסודר ונוח להבנה הנה : http://www.metacritic.com/film/titles/310toyuma מי שלא מכיר את האתר שיהנה. עריכה : ברגע שרובוטריקים קיבל שם 6.1 ולא ציון שמתקרב ל 8 כמו ב IMDB (כאילו זה איזה סרט קלאסי כמו קן הקוקיה וכאלו) הבנתי שזה לא אתר זבל, בגלל שזה לא מסתמך רק על משתמשים אלה גם על ביקורות של מבקרים ומהרבה מקורות…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אהלן,האם יש פה מישהו שמתגייס בשבוע הבא למודיעין שדה? 18-19/11
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד חצי שנה ולאחרונה התחלתי להתלבט בין מכינה באוניברסיטה ובין שיפור בגרויות. אני גר באשדוד, ולכן אם אגש למכינה אצטרך לגור במעונות באוניברסיטה בה אבחר ללמוד. אם אלמד בתיכון אקסטרני אגור אצל ההורים. יש לי ממוצע בגרות 90 עם בונוסים. ממוצע נמוך, אך אם אוסיף עוד 2 מקצועות של 5 יחידות בציון טוב ואשלים מ-3 יחידות מתמטיקה ל-5 בציון גבוהה, יהיה לי ממוצע בגרות מעל 100. (בסביבות 103 - 104, אם זיכרוני אינו מטעה אותי) פסיכומטרי אעשה בקרוב דרך בזמן הצבא. שאלות: א. כמה עולה מכינה? ב. משתלם בכלל ללכת למכינה? איך מלמדים שם? אני יודע שבבית ספר אקסטרני מלמדים המורים הטובים בארץ. אין לי מושג לגבי הרמה במכינה דרך אוניברסיטה. ג. מכינה או אקסטרני? ד. למישהו בפורום יש ניסיון עם מכינה?
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
האם זה נכון שבאופן גורף/כולל עדיף לקנות מחשב נייד חדש ולא משומש? בניגוד מוחלט למחשבים נייחים, ששם לרוב יד 2 יוצא משתלם יותר ומומלץ.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר סחבת מצד המעסיק שעכשיו הפכה עכשיו לסינון מצידו בטלפון, הבנתי שאת הסכום שהוא חייב לי, כ 7,500 ש"ח (על פי חישובים שלי) לא אראה אם זה לא דרך בית משפט. פרטי המקרה בקצרה, עבדתי שם 8 חודשים – מאמצע 2013 עד תחילת 2014. לא ניצלתי אפילו יום חופש אחד. על פי החוזה הייתי אמור לקבל כסף על אחזקת הטלפון הסלולרי. בפועל, לא קיבלתי על זה כלום במשך הזמן שעבדתי שם. אמנם דרשתי את זה במהלך שמונת החודשים אך אני מבין שזו טעות שלי שלא דרשתי את זה ביותר תקיפות, אבל זה היה בעיקר כדי לשמור על "אווירה טובה". [*]עמלות בסך 5,500 ש"ח – גם הן עוכבו מחודש אוקטובר 2013. [*]נסיעות למהלך החודש בו פוטרתי – קניתי את כרטיס החופשי חודשי בתחילת החודש כבכל חודש והפסקת העבודה (לאחר התרעה של יום …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המכשירים הבאים: sony ericsson s700 sony ericsson s700i ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני מתחיל לחפש עבודה ורציתי להתייעץ לגבי השכר שאני צריך לבקש. הנתונים הם כלהלן: יוצא יחידת מודיעין עילית 4 שנים של נסיון בתחום התקשורת CCNP JNCIA ידע ונסיון במגוון יצרנים בתחום הנטוורקינג. כרגע אני עובד מעל שנה בחברת תקשורת. מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בקשה מוזרה ,אבל אני רוצה לשאול אותו איפה הוא שירת בצבא
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לפתוח בו את הדיון הזה. לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס TWINTECH 8800GTS G92 512MB מחנות FOXPC, לאחרונה התחילו להופיע לי פיקסלים אדומים על 2 המסכים שלי- מסך הטלוויזיה, 32", ומסך המחשב - DELL 2209WA. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי למסקנה זה דפקט בזכרונות הכרטיס המסך. לגבי החנות, אין לי מושג מה קרה בשנה האחרונה אבל משום מה אני לא יכול להכנס לאתר שלהם, כאילו בלעה אותם האדמה. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לממש אחריות.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-