עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Born2Kill,

היי חבר'ה, האם יש אוכל שהוא לא משמין וגם נותן תחושה של שובע? זה נראה לי מה שאני צריך כדי לרדת טיפה במשקל.

• 87 תגובות
    • 13.2k צפיות
  2. השנה יצא חוק חדש שיש רק יום אחד חופש לפני מתכונת. שזה כמובן פיגור כי בד"כ למתכונת לומדים יותר מבגרות(בבגרות אתה מכיר את החומר יותר טוב) רציתי לדעת אם בבצפר שלכם נותנים יום או יומיים, כי בבבצפר שלי נותנים יום אבל בבצפר של חבר נותנים יומיים והם לא לומדים אחרי התכונת (אנחנו כן) ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. כבר עשיתי חיפוש בפורום וחיפוש בגוגל ואני רק מבולבל יותר. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב מאיביי. 2 סטיקים של RAM ומעבד. מצאתי מוכר שמוכר את הסטיקים באיזה 30 $ ו10$ משלוח, סה"כ זה אמור לחסוך לי איזה 50 ש"ח על זיכרון. ומצאתי גם מוכר שיחסוך לי במעבד איזה 70- 100 ש"ח. אבל כשעשיתי חיפוש על קניה באיביי, אני כל הזמן קורא על זה שלוקחים מכס, מע"מ ושצריך ללכת לאנשהו ולעשות משהו... מה? אני לא יכול פשוט לגרום לכך שתגיע חבילה מחו"ל אלי הביתה, אני אחתום, ושלום על ישראל? או מקסימום לסניף הדואר הקרוב לבית, היכן שכמו בדואר רגיל, אני אראה ת"ז ואקח את החבילה? אם לא, היכן ממוקם הבניין הזה של המכס? אני לא גר בתל אביב, ונסיעה לשם מהדרום הרחוק תעלה לי איזה 400 ש"ח סה"כ (נסיעות, הפסד שעות…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.youtube.com/watch?v=WyW5O1eShqU

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אז חזרתי מחו"ל בין התאפסות להתאפסות (יש למישהו להציע לי עבודה ל4 חודשים?) אני עושה קצת סדר יש ברשותי עודף גדול של כבלים, כונני CD ורכיבים דומים שמצטברים עם כל שדרוג של מחשב והחלפת חלקים\ציוד היקפי. האם מישהו מכיר גוף או מוסד לא מסחרי (בית ספר, ספריה, בית חולים, אנערף) שכל מיני חלקים כאלו יעזרו לו? אני מעדיף לא לזרוק חלקים כאלה, אומנם אין לי צורך בהם, אך עדיין יש להם שווי כספי מסויים (גם אם כמה שקלים), אבל עדיין זה משהו, וגם עם כל המגמה הירוקה וכו' עדיף לגלגל ציוד תקין מאשר סתם לזרוק, בדומה לרעיון שמניע את www.agora.co.il כמו כן, מה אפשר לעשות עם סינקים של סוקט 478 וA?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. השאלה בכותרת. ועוד שאלה, אילו מועדונים איכותיים אתם מכירים? לכבוד שבועות הלכתי עם החבר'ה למועדון "המוסד", חברים שיגעו אותי שיש שם דיל ענק באלכוהול חופשי אבל מסתבר שהאלכוהול שם מאוד מתוקצב והמגוון הוא כלל לא רחב. בכלל, מרגיש כמו מועדון של שקל תשעים. תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. לפני כחודש רכשתי חלק מסויים למחשב ב-200$. הזמנתי ממוכר בעל אלפי דירוגים מעולים מהונג קונג. נתחיל בזה שהוא שלח מוצר בשווי 200$ בלי מספר מעקב. המוצר לא הגיע מספר שבועות וכבר התחלתי לחשוב על הגרוע מכל. שלחתי לו מייל ורק כעבור מספר ימים קיבלתי תשובה. מסתבר שהמוצר חזר מסיבה לא ברורה והוא צריך את הכתובת שלי כדי לשלוח פעם נוספת. (סביר להניח שהוא לא רשם נכון את הכתובת) אמרתי לו שאני לא מוכן לחכות חודש ואני מסכים לא לבטל את העסקה בתנאי שישלח את החבילה במשלוח אקספרס על חשבונו. (חבילה שוקלת בקושי 1.5 ק"ג, לא יעלה לו הרבה ובנוסף שילמתי 20$ משלוח בפעם הראשונה ככה שהוא כמעט ולא יפסיד). מאז חלפו מספר ימים ואין ממנו תשובה. בצהריים שלחתי לו מייל בו כתבתי בדיוק מה אני חושב עליו ואני דורש ב…

• 17 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. ביום שלישי ה25 למאי תערך הבגרות במתמטיקה. שעות הבחינה: שלוש יח"ל: 001 מ 18:00 עד 19:15 הארכת זמן עד 19:34 002 מ 13:00 עד 14:30 הארכת זמן עד 14:53 003 מ 15:30 עד 17:15 הארכת זמן עד 17:41 ארבע יח"ל: 003 מ 15:30 עד 17:15 הארכת זמן עד 17:41 004 מ 13:00 עד 14:45 הארכת זמן עד 15:11 005 מ 18:00 עד 20:00 הארכת זמן עד 20:30 חמש יח"ל: 005 מ 18:00 עד 20:00 הארכת זמן עד 20:30 006 מ 15:30 עד 17:30 הארכת זמן עד 18:00 007 מ 13:00 עד 15:00 הארכת זמן עד 15:30 שאלות וטיפים לפה!! אני עושה את 006 ו007 בהצלחה לכולם! ערן.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by idan1802,

שלום, הבנתי שזה לא אפשרי לעשות forward מדואר של וואלה לדואר של ג'ימייל אבל ישנה אפשרות לעשות autoreplay. מישהו מוכן לעזור לי איך עושים זאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by Judas Iscariot,

שלום, לאחרונה בזמן שנהגתי עצר אותי שוטר(לא משנה על מה) וביקש לראות רשיונות(פרטי ורכב). לאחר שהסתכל קצת על הרשיון/ביטוח רכב הוא ביקש לראות תעודת זהות. אמרתי שחוץ מהרשיון אין עליי תעודת זהות - הוא היישיר אליי מבט ואמר לי "אתה מודע לכך שאתה צריך להסתובב עם תעודת זהות בכל זמן נתון?" אז אמרתי לו שלפי מה שאני יודע, במדינת ישראל, רשיון הוא שווה ערך לתעודה מזהה. השוטר אמר: "לא בכל מצב". עכשיו השאלה שלי היא - הא?! א. ממתי זה? ב. אם לא בכל מצב - אז באילו מצבים זה לא נחשב? ג. למה לעזאזל שזה לא ייחשב? יש ברשיון את כל המידע שיש בתעודת זהות חוץ מאולי מקום לידה: מספר ת.ז/שם מלא/תאריך לידה/כתובת/תמונה.. אשמח אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by -yooy-,

אוהבים את ג'סטין !?!? http://www.youtube.com/watch?v=9gav8zsR8KY

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by eliil1,

ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by Ironside,

כבר יום שני ברציפות האתר ( thepiratebay.org ) לא מגיב... מישהו יודע מה קרה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by menihen16,

שלום לכל פורום HWZONE. כבר הרבה זמן שברצוני לפנק את עצמי במשקפיי רייבן חדשות. הדגם האהוב עליי ביותר הוא ה3025 עם מסגרת ועדשה מכסף. תמונה : מצאתי מישהו שמוכר אותן חדשות ומקוריות ב250 ש"ח(מחיר בחנות: 650~), אבל אח שלי אמר שהוא ישיג לי אותם במחיר יותר טוב. רציתי לדעת מה אתם אומרים ?

• 43 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. Started by michaelr,

אני לא יודע אם שמעתם אבל בזמן האחרון מסתובבת לנו כוכבת חדשה בפייסבוק יוטיוב פליקס ואחרים מקורות רשמיים אומרים שהיא ליידי גאגא הישראלית (מאקו,לידיעת הגולשים כנראה יש עוד ...לפי מה שהבנתי) עושה דברים מצחיקים חייבים לראות . אני לפחות אהבתי . קבלו קישור http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3614361 דבר שני הידעתם שהרבה מאוד פרופילים בפייסבוק מזוייפים ומאחוריהם נמצאים נוכלים ? עוד דבר דבר פייסבוק הולך ליפול לפי דעתי אני נותן שנה וחצי מינימום ... מה אתם אומרים?

• 63 תגובות
    • 6.4k צפיות
  16. Started by Gil28,

אני נוסע לשם בקרוב (סוף דצמבר) ורציתי לקבל המלצות על מסלולים\אתרים\אוכל(כשר)\לינה\אטרקציות מיוחדות וכו וכו וכו... אני יודע שחצי מהישראלים נוסעים לשם אז בטוח יש כאן בפורום מי שהיה שם.

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by jackhammer,

שלום לכולם מישהו יכול לזהות את השיר הזה? האיכות לא משהו כי הקלטתי בסלולר מהרדיו אבל נראה לי שאת החלק החשבו של השיר שומעים טוב תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  18. התקציב הוא עד 60K. מתלבט בין שני הרכבים האלו. מבחינת כדאיות, מה עדיף? אחזקה לא יקרה, טיפולים לא יקרים, תקלות, נוחות, יופי, מראה, וכו' . אשמח לחוות דעת.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by House M.D.,

כבר פעמיים שזה קרה: אני מתעורר לקול נפץ שנשמע בבית. מסתבר שנזרקה אבן דרך החלון במרפסת, שברה את החלון ועוד כמה עציצים בדרך. בפעם הראשונה הזמנתי משטרה שכמובן לא עשתה כלום. בפעם השניה(אחרי כמה חודשים) החלונות נופצו אבל לא היו כלום בתוך המרפסת, וגם אז הם לא עשו כלום. לא ברור מי עושה את זה ומה המטרות שלו-אני לא מסוכסך עם אף אחד והמקום שאני גר בו נחשב לשקט מאוד. אני גר מקומה שלישית אז המקום היחיד שיכולים לזרוק ממנו משהו זה מהבניין הסמוך (הבניינים קרובים מאוד). האנשים שגרים בבניין הסמוך לא נראים כמו אנשים שיעשו את זה אבל מי יודע... ותמיד יש אפשרות שמישהו שלא גר בבניין פשוט עלה על הגג וזרק משם. האם זה חוקי להתקין מצלמה על אדן החלון שלי שתצלם כל הזמן את הבניין הסמוך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by X-BLADE,

שלום משהו יודע מה הם זמני הבגרות מחר בשאלונים C,D? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי כ6500 אלף שקל פקדון מהשירות לאומי, להבדיל מהצבא, במידה ואני לא ישתמש בפיקדון הפקדון יחזור תוך 5~ שנים לעמותה שבא שירתתי שירות לאומי. חשבתי לקחת מספר קורסים בכל מיני נושאים להעשרת הידע שלי אך אאפשר לשלם להם בעזרת הפקדון. הבנתי שאני יכול להשתמש בכסף כאשר אני פותח עסק, וגם עסק פתור ממס. זה בעיה לפתוח עסק פתור ולסגור אותו לאחר מספר חודשים?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by alex.turovsky,

משעמום גרידא חיפשתי את השם שלי בעברית בגוגל ואז עלתה אנקדוטה מעניינת. אתר חרדי העתיק ופרסם את החדשה שלי על McAfee מייד אחרי ביקורת על פסיקת רב כולשהו ועוד מאמר מ-NetChief יפה שיש מקור, אבל עוד לא נתקלתי בתופעה כזאת... זהו, התורה התחילה לשעמם ? http://sites.google.com/site/praktish/articles/Interesting

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  23. תמיד במבחנים אני ניתקע כזה בשירת פתיחה ואז מתחיל לאבד זמן ואני לא מוצא את המילים הנכונות. אז אם למישהו יש רעיון איך לנסח ככה את תחילת הפיסקה (של הפתיחה או האמצעית או סיום - הכל יעזור) ויש לו ניסוח טוב או משהו זה ממש יוכל לעזור לי מחר בבגרות... תודה ושיהיה בהצלחה לכולם מחר

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. אני אמור להתחיל ללמוד השנה ב"ה באוקטובר הנדסת מחשבים באונ' העברית, לאחר שהצלחתי להביא יותר מ-720 בפסיכומטרי המעצבן הזה. ע"פ הנתונם באתר של האונ', מי שלא עשה בגרות 5 יח' בפיסיקה רצוי שיעשה מכינה בפיסיקה לפני תחילת הלימודים. השאלה שלי היא האם יש באמת צורך כזה במכינה, או אולי, אוכל להסתפק בלימוד עצמי (ספרים, אינטרנט, מורה פרטית). אולי בכלל זה לא הכרחי, וילמדו אותי הכל מההתחלה באוניברסיטה. אומנם אני בעל קליטה מהירה וראש מתימטי חזק, אבל פיסיקה הינו מקצוע קשה. מה דעתכם? אשמח גם לשמוע ממי שלומד\למד הנדסה כלשהי.

• 59 תגובות
    • 6.5k צפיות
  25. Started by stone cold,

ניסיתי לעלות כל מיני בולשיט שהכנתי וזה פשוט לא ניפתח ורק שהרצתי במצב אקספלורר זה נפתח ממש מוזר לא היה לי אף פעם בעיה כזאת באתר בפירפוקס מה אתם אומרים בעיה בשרת של יוטיוב או עדכון גרוע של פירפוקס (אני מאפשר עדכון אוטומטי )

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים