עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קורות חיים - שם פרטי שם משפחה, יליד 1988 (16). תלמיד במכללת אורט ע"י האוניברסיטה. כישורים: אנגלית ברמה גבוהה מאוד (דיבור שוטף) עברית שפת אם הקלדה עיוורת באנגלית ועברית וידע במחשבים ברמת טכנאי. יישומים: אופיס מעבד תמלילים ומסד נתונים (וורד ואקסל) תכנות בשפת C, HTML וJavaScript-. להוסיף משהו / לשנות או לערוך? אם אני יכול אז להרחיב או לתמצת? לעצב את זה בצורה מיוחדת (מושקעת) בוורד או לשלוח כמו שזה, איזה דברים חשוב לציין? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אורח ^Rockford

שוטטתי לתומי באתר של נזק ופתאום ראיתי את הדבר הבא... שי מנזק ואם יש לי משפחה גדולה?...

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ov3rkill,

בחודש האחרון האדמתי 3 פעמים משתיית אלכוהול וואלה זה דיי מפחיד... אני רוצה לומר שבער לא משנה כמה הייתי שותה זה לא היה קורה לי... ישמצב שזה קשור בזה שאני שותה כמעט כל יום בחודשיים האחרונים (לא מלא אבל יוצא לישתות ההרבה בירה...) ומתאמן גם... בינתיים אמרתי אני לא אשתה שבועיים ככה בכלל וניראה מה קורה... למישו זה קרה פעם? זה תופעה חולפת או שזהו נידפקתי וזה...?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by nim901,

לפני החתונה גבר : סוף-סוף. חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן! אישה : אתה רוצה שאני אעזוב? גבר : מה פתאום?! אל תחשבי על זה אפילו! אישה : אתה אוהב אותי? גבר : ברור! תמיד! אישה : האם אי פעם בגדת בי? גבר : איכס! ברור שלא! אישה : תעשה סקס רק איתי? גבר : בטח! בכל הזדמנות שתהיה לי. אישה : האם תכה אותי? גבר : השתגעת? אישה : אני יכולה לסמוך עליך? גבר : כן. אישה : אהובי! אחרי החתונה... פשוט קראו את הדיאלוג מהסוף להתחלה.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by KoM,

קצת תקווה, יש כאן ?

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by A-L-o-n,

אוקיי, ראיתי כמה סירטונים שילד מציג על זמרים ומפורסמים. בדר"כ הוא יורד עליהם ברוב הסירטונים, רוב הקללות אכן נכונות. ולא רק זה, יש לו המון צופים! קודם כל... :lol: יש לראות מה הוא אמר על soulja boy. שימו לב מה הוא אומר בסוף חחחח, אני לא מבין איך יש לו אומץ לפתוח סירטונים ולהתחיל לקלל זמרים. - סולג'ה בוי - 50 centשימו לב שבתגובות צוחקים עליו והכל, תראו את הסירטון הזה: 50 cent ראה את הסירטון שהילד הקליט וצחק, 50 "קרא" לו לניו-יורק בשביל לפגוש אותו. וזאת התוצאה מה אתם אומרים חוץ מזה שהפרצוף שלו קצת מכוער? לא יודע אני דיי מחבב את הבחור, יש לו אומץ לדבר הרבה.

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום אני לקוח של ברק 013.... אני ממש לא מרוצה מהשירות שלהם וגם מכך שהם הגזימו עם הקומבינות שלהם איזה חברה טובה אחרת יש בארץ? מה תמליצו? אני צריך מהירות של 5.... את כל הציוד כבר יש לי תודה מראש!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. אז ככה, אני עכשיו התחלתי כיתה י' ואני במגמת טכ"ם [הנדסת תוכנה]... כרגע אני מתלבט אם לפרוש לעיוני או לא... :ם בעיוני, יש לי מלא חברים + לומדים מדעי החברה [סוציולוגיה + פסיכולוגיה] שאני רוצה ללמוד ובטכ"ם יש לי קצת חברים אבל לא טובים כ"כ... אבא שלי אומר לי שהוא מעדיף שאני אשאר בטכ"ם בגלל שא) זה יתן לי בחירה בצבא ואני לא אלך אוטומטית לקרבי ויש מצב שיקחו אותי למשהו קצת יותר מקצועי וב) הוא יודע כשהוא סיים צבא היה לו הרבה יותר קל "להתחיל" את החיים. ישר שהוא יצא [למד מחשבים בתיכון והיה קצין קשר] הייתה לו עבודה והוא לא היה צריך להתחיל ב"חלטורות" כמו שהחברים שלו עשו... לעומת זאת, בעיוני יהיו לי 3 שנים של צחוקים וחברים והרבה פחות לחץ, מה שיתן לי יותר זמן להשקיע בפיזיקה \ מתמטיקה \…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני אישית הכי אוהב את בית הבובות. אם יש לכם להקה שאתם הכי אוהבים מאותו הסגנון והיא לא מופיעה פה תגידו לי אני אוסיף כי אני בטוח ששחכתי כמה...

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by RayZ,

להלן 5 דברים שאפשר לעשות מכל דבר. הערה: לא לקחת ברצינות! 5 דברים שאפשר לעשות ממארז של מסך CRT ישן ומפורק: 1) לחזק את מארז המסך,לחסום את החורים,לעשות חור בגג המסך ולהכניס מים עם דגים. והנה לכם אקווריום CRT מעולה עם זכוכית משובחת שלא להאמין שהייתה פעם של מסך. אפשר לכוון את בהירות האקווריום עם הכפתורים SET ו OSD,בהצלחה. 2) להעביר את חלקי הטלויזיה הישנה מפעם,לחבר הכל בהתאם - והנה טלויזיה נהדרת וחדשה :] 3) להוציא את זכוכית המסך,לקחת קצת קש וגרגירים,לשים בתוך המסך,עם גלגלת חמודה ומפוארת + 2 אוגרים. לא רעיון טוב? 4) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית ,להדביק על הקיר,ולצייר בתוך המסגרת בקיר תמונה של שולחן עבודה - כך יוצרים מסך בקיר משובח. 5) לקחת את המיכסה של המסך מהחזית,ול…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by 3d7,

יש לי אינטרנט בהוט ובזק בינלאומי של 5Mbps download ו512Kbps upload. עד עכשיו שילמתי רק לבזק בינלאומי 199.90 ש"ח בחודש, והם שילמו להוט על התשתית. עכשיו כשהמבצע הסתיים, התקשרתי לבזק בינלאומי והם אמרו לי שאני יכול להמשיך את הבאנדל של 199.90 ש"ח לחודש לעוד שנה, או לעבור לנציג קשרי לקוחות שאולי יוכל להציע לי מבצע יותר טוב. הנציג קשרי לקוחות הציע לי מבצע של 64.90 ש"ח בחודש עם התחייבות לשנה. אני לא יודע אם זה באמת מבצע, אבל זה יותר זול מהבאנדל ששילמתי אז הסכמתי, מכיוון מאין לי בעיות עם הגלישה בבזק בינלאומי, ואני לא מתכוון לעבור לאחת מהחברות האחרות גם לא עבור 10 ש"ח בחודש. אני יודע שאורנג' אמורה להיכנס לשוק, אבל אני לא יודע אם היא תהיה תשתית או ספק, ואיך היא תהיה מבחינת תשתית ושי…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by 1nstall,

סוף שבוע טוב לכולם. ניזכרתי עכשיו שיש לי את כל העונות של southpark (חוץ מהתשיעית) על המחשב. וכמובן שאין לי כוח לראות הכל, אז איזה פרקים היו הכי טובים\מצחיקים לדעתכם? תודה Install

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by ariel-ro,

החלטתי לפתוח ת'ראד על הקטעים הכי מביכים שקרו לכם. אז הנה קטע שקרא לי: בהפסקה בכיתה חבר שלי עיצבן אותי והיה דורש לעשות לו ווג'י אז עשיתי לו(הוא היה בפינה של הכיתה) והמכנסים שלו נפלו והוא בצעקות והכל. ואז המורה נכנסה וראתה אותנו בזמן שהוא צועק עם התחת לכיוון שלי ועם המכנסיים למטה שהוא נשען כזה על הקיר. היא קיבלה את השוק של החיים שלה :lol: תורכם

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Yaniv_Uzan,

אז ככה FLOSTER שלח לי לינק לא מזמן לטרד בפורום של PCPRO... http://web.archive.org/web/20010710230013/www.pcpro.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl?board=Anarchy&action=display&num=993030965&start=12 ממש הסטוריה ומעורר צמרמורת מתי שאני רואה את הטרדים האלה... אפשר למצוא דרך האתר הזה עוד מלא כתבות ישנות מהאתר ועוד דיונים מהפורומים. לא האמנתי שהוא עדיין זוכר את טרד הגיוס שלי... את הזכייה שלי במקום הראשון בכתבה שעשיתי על ה AMD900MHZ האגדי של הזמנים הקדומים :-) (חחח קיבלתי מפנדה KYRO II בחצי מחיר) בנוסף לזה יש גם את המפגש הראשון של הפורומים שהיה בארץ! (וגם היחידי שהייתי בו כי התגייסתי יום אחרי בדיוק) http://pctip.co.il/articles/meeting.php איזה כיף היה במפגש הראשון... ל…

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני רוצה להזמין את הספר הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B00196UBSU/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A1363V4HQTE2GC Hardcover, Bargain Price, April 16, 2001 אחרי שאני ממלא את פרטי הכתובת זה רושם לי:Artemis Fowl cannot be shipped to the selected address.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by approx,

אז ככה היום קיבלתי הודעה לפלא שהתאריך גיוס שלי נדחה מה10.8 ל11.8 ושאני משובץ בחיל התקשוב השאלות שלי הם : האם החיל הזה נחשב כחיל כללי ? האם חיל התקשוב זה נחשב למשהו טוב ? למישהו יש ניסיון ויודע לספר ולהרחיב כמה זמן טירונות ? זה 03 ?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by ForresT,

http://img144.imageshack.us/img144/9413/0129ap.jpg שמתי 1000 הבאתי 1400 בדקה ה90=)

18. אני שוחה הרבה זמן כבר 5 פעמים בשבוע ...הדבר היחיד שאני מתקשה זה להתמודד עם הנשימה כאשר אני מרים את הראש בשחייה זה כל 2.5 חתירות ו והרמת הראש לכיוון בו היד דוחפת את המים . דבר זה מאפשר להרים קצת את הגוף ובעזרת הסיבוב של הראש לנשוום.. הבעיה שזה מסב לי המון כאבים בגלל הלחץ על צוואר. השאלה שלי : 1) האם אני צריך ממש להטות את הגוף (יותר מחתירה בלי הרמת ראש) ? 2) הגוף צריך להיות ממש שטוח הוא שיש זווית מסוימת (הכוונה שהראש בגובה והטוסיק ממש מקבלים לקו המים) ? 3) מה עושים עם כאב צוואר כזה ...איך מרגיעים אותו ?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by Ewingum,

...

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by zolder,

יש לי בקרוב מבחן כזה ורציתי לדעת האם יש מקום כלשהו באינטרנט שאפשר ללמוד ממנו. למשל אני יודע שיהיו לי כל מיני צורות כאלו שצריך להשלים בסוף וגם סדרות כאלו שיש איזשהי חוקיות ואח"כ צריך גם להשלים למשל : 1,52,3,8,5,17 - מה צריך להיות למשל אחרי ה-17? למשל כאן יש 1 ואח"כ 3 ואח"כ 5 ואח"כ 7 שצריך לבוא אז השאלה שלי היא האם יש מקום שאני אוכל ללמוד ממנו כי הרי כמה כבר נוסחים של בעיות כאלו יש. מישהו מכיר משהו??

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אם מישהו יודע אנא הסבירו... אם יש לכם לינק או מקור מוסמך אני אשמח. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by nehmia,

1. קל יותר לרדת אל בין ירכיה של אישה מאשר לסוף דעתה. 2. עשי ממנו מלך והוא יהיה עבדך הנאמן. 3. משפטי החיזור הטובים ביותר באים שנייה אחרי שאין למי להגיד אותם. 4. הכי טעים זה חטאים. 5. מזל שהמציאו את המילה אסרטיביות, אחרת הייתי סתם אגואיסט. 6. הקפדה על לבוש תחתון היא ערך עליון. 7. אנחנו רוצים לראות הכל, אבל הכי נהנים כשמראים לנו מעט. 8. חוזה? לך ברח! 9. אין מה לראות בטלויזיה, תאמינו לי, כל ערב אני בודק את זה שעות. 10. גברים מודאגים יותר מהאורך מאשר מאורך הקשר. 11. כדי לקבל חום ואהבה אישה מוכנה לעשות הכל, אפילו להתאהב. 12. נכון, כסף זה לא הכל בחיים, אבל הייתי שמח לבדוק את זה בעצמי. 13. נסי לארגן את כאב הראש שלך לימי המחזור או לחלופין לימים שגם לו יש כאב ראש. 14. תני לו להרגיש…

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by IG,

חברה תמשיכו..... :smile1:

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אתמול הלכנו לטיול משפחתי ואז הורים שלי ראו שיש מבצע של אירוקה של 1+1 והם קנו להם משקפיים ואז גם אחי הקטן רצה. אז בגלל המבצע אמרו לי גם לקחת והיתלבטתי קשה בין שתי זוגות- אחד במראה ספורטיבי, פלסטיק גמיש והכל והזוג השני זה משקפיי טייסים שחורות עם עדשות פולרוייז מיוחדות כאלה ועשויות מאלומניום לדעתי. אחרי חשיבה ארוכה וסינון של עשרות זוגות הגעתי לזוג של המשפקיים הללו ונתקלתי בבעיה- מה לבחור? המוכרת והורים שלי אמרו לקחת ת'ספורטיבי וכך בסוף לקחתי, עכשיו אני חשבתי ויכול להיות רוצה להחליף לטייסים וחשבתי להיתעייץ אם יש לך העדפה או משהו.. אלו המשקפיים (סליחה על האייכות) - הרבה תודה רבה על היעוץ והעזרה!

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by חן מ,

שלום רציתי לשאול:האם בחוף גיא איפה שנמצא הלונגל בכינרת בטבריה,אפשר לשלב גם לינה של לילה אחד בסוף שבוע וגם כניסה לפארק באותו מחיר?או שעל הכניסה לפארק משלמים בכל מקרה בנפרד? תודה

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.