עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סוף כול סוף הצלחתי לסיים את החוזה בחברת פלאפון נשארו לי עוד כשבועיים,חברה פשוט תת רמה..אבל זה לא אשכול בכי . בכול אופן,אני מניח שאני אלך על אורנג,הרבה מאוד המליצו לי..מה אתם אומרים? אני בתור אחד שלא כזה אוהב לדבר הרבה בפלאפון,וגם לא מחפש את המכשיר הכי אחרון בשוק,רק רוצה לשלם נטו על השיחות שלי ומכשיר אמין עם איכות שמיעה טובה זה העיקר בשבילי.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. דרישת היועצת המשפטית לממשלה לחייב את גוגל לחסום אתרי תוכן פיראטיים דרך שרתי ה-DNS שלה מעוררת סערה יצרית המפגישה בין הגנה על זכויות יוצרים לבין חופש המידע וארכיטקטורת הרשת החופשיתלכתבה

3. Started by Milford Cubicle,

היי יש למישהו מושג איך קוראים לשיר ששומעים ברקע בדקה ה-24 בסרט 8 מייל, כשבי. ראביט והחברים שלו נוסעים במכונית ויורים עם פיינטבול על המשטרה ?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אמצע שנות התשעים, ההרכב הכ"כ פופולרי - 2 עכים בקומה הרביעית, או באנגלית רהוטה Two Broz On The 4th Floor עם "Come Take My Hand". הסגנון הוא כאמור "Rave", מהדברים שהיו מרימים במועדונים תמימים באופן שנקרא "Happy Hour" בשביל להקפיץ קצת ת'חבר'ה, התנגן לא מעט ב M.T.V (בימים שהיה שם שיט איכותי, כמובן, עוד לפני עידן להקות הבנות/בנים). אליהם כמובן הצטרפו הרכבים נכחדים ואיכותיים כמו Jam & Spoon, Scooter וכו'... (מי מכם לא אהב את הקורקינטים, Ehi?) עאאאאאאאחחחחחח, אני זוכר איך שזימזמתי את זה בלונה-פארק בגלגל הענק (בימים שבהם גלגלי הענק יכלו לשאת את המשקל העצום!!!11 שלי)... איכות לשמה. יאללה, קבלו אותה בדגימה - http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=2ZNGJGFSDIHE2TEA10XLFRASDF41KA300R…

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by shloosh,

יש לי ראיון עבודה השבוע באייבורי שירות לקוחות בפ"ת.... 6 ימים שבוע 9:00-19:30. מישהו עבד שם ויכול לתת חוות דעת קטנה?? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by avi2014,

אני משלם ל2.5 70 שקל לנטוויז'ן +60 שקל לבזק...זה הרבה? מה המחירים של ה5 מגה?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי אח שקטן ממני בשנה וחצי(מה שהופך אותו לבן 16 וחצי) והוא פשוט משגע אותי. הדוגמא הכי נפוצה היא זאת: הוא לא מבין בגרוש במחשבים, אבל הוא כל הזמן מנסה להתעסק עם האימיול וזה, ככה קורה שכל יום אני צועק עליו שיכבה את האימיול(שגם ככה על LOW ID) כי הוא חונק את כל הקו(כל ה64 קילובייט העלאה הולך לאימיול המזוין שלו בזמן שהוא מוריד על 0.0), או שלפחות ידליק את הנטלימיטר(שסידרתי ככה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה ל1.), אבל הוא לא מקשיב, וכל פעם אני מתעצבן מחדש(וזה עוד הדברים היחסית פחות מעצבנים שהוא עושה) אני מחפש דרכים מקוריות לדפוק אותו גם במחשבים(כמו לדוגמא שהוא לא יצליח להפעיל כל מיני דברים במחשב שלו) וגם בכללי יש למישהו רעיון?

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

חבר שלי עושה לי היום "שגיא!!!!!! קיבלתי עבודה!" אני שואל אותו "איפה?" הוא עונה לי - "בדואר!" אני מגחך לעצמי ושואל... המממ, מה יש לך לעשות בדואר? הוא עונה - "אני צריך להוציא כל כמה זמן את הצבי כדי שישתין" :lol: :lol: :lol: אין אין, בכיתי מזה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by IG,

דבר ראשון, רציתי לציין שהאתר של האוניברסיטה הזו מפוצץ בהגזמה בפירסומים בסגנון "תראו איזה מגניבים אנחנו" וכל מיני ססמאות מעצבנות וחסרות אינפורמציה... השאלה: אמור להיות אצלכם איזה יום פתוח לתארים מתקדמים מתישהו, או שאם אני רוצה מידע אני צריך להתקשר ישירות לאנשי הקשר המחלקות שאני מתעניין בהן? תודה.

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Libby,

יוהווווו! בומבמלה בפתח! 8) אז בבקשה, מי שמתכנן לנסוע לשם, או מתלבט ובא לו סתם לשאול פה משהו, זה המקום לומר זאת. יהיה סבבה לפגוש אנשים מהפורום...

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by desert,

1. 2 PAC - Ballad of a dead soulja (4:15) 2. 2 Pac - Only God Can Judge Me (4:58) 3. 2 PAC - F.....friendz (5:19) 4. 2 Pac - Just Like Daddt (5:10) 5. 03 Lil'homies.mp3 6. 03. Me And My Girlfriend.mp3 7. 04. Against All Odds.mp3 8. 05 Good life.mp3 9. 05. Tradin War Stories.mp3 10. 06 Letter 2 my unborn.mp3 11. 06. Skandalouz.mp3 12. 07. Of Amerkaz Most Wanted.mp3 13. 08. To live And Die In L.A..mp3 14. 09. California Love.mp3 15. 10. Pour Out A Little Liquor.mp3 16. 11. Life Of An Outlaw.mp3 17. 12. All Eyez On Me.mp3 18. 13. Wanted Dead Or Alive.mp3 19. 14. Staring Through My Rear Veiw.mp3 20. 2Pac (Makaveli) - 02 - Hail Mary.mp3 21. 2Pac (Makaveli) - 03 - Toss It Up.mp…

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ad112,

אתם מתגייסים במרץ לקרבי. אתם אוהבים HDTV, אבל גם גאג'טים כמו IPHONE החדש. מה הייתם לוקחים?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by BedB0y,

איפה אתם עשיתם? מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. היי האם אתם קוראים ספרים? לאחרונה סיימתי את Bag of bones של סטיפן קינג וממש ממליץ עליו בחום! http://www.stephenking.com/pages/works/Bag_of_Bones/

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

שתי שאלות שהטרידו אותי בסופ"ש: 1) איך מגיעים חתולים לשזפון? 2) למה בקבוק קולה, שרוקנו ממנו את הקולה, שטפו אותו במים ומילאו אותו מחדש 2-3 פעמים במים, עדיין מפיק 'תסס' חלש כשפותחים אותו?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. כאן אנשים תוכלו לספר לכולם על כל החרא ששופכים עליכם בכל מיני מקומות-בית ספר, עבודה, בית ועוד. אני לדוגמה החיים שלי מאד קשים. כל היום אני מתבטל מול המחשב וטוחן בטטות מול הטלוויזיה. וכמובן שאחר כך האמא הרעה שלי צורחת עליי למה אני לא מכין שיערו בית. אז אני אומר שיקפצו לי כולם אני מחר בורח להודו!!!!! מי איתי!!!

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אני גר ביקנעם ואני צריך להגיע לרחוב הזה באתר אגד לא רשום רחוב הצורן מה אני צריך להכניס שם?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. *כותרת* יש יובש מטורף בסדרות מדע בדיוני ופנזטיה עכשיו, אתם יודעים על איזה שהם חדשות שעומדות לצאת בחודש חודשיים הקרובים?(סדרות חדשות, ולא המשכים לקיימות)

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

אם ניסיתם לשלוח אימייל דרך gmail למישהו ב-walla, בוודאי קיבלתם בחזרה את ההודעה הבאה: ה-IP המדובר שייך לגוגל, tracert עושה resolve לכתובת nf-out-0910.google.com. עד כמה מטומטמים אפשר להיות? :-\ בכל אופן, שלחתי להם מייל.. נראה מה יהיה..

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. לנפי כמה ימים בחדשות הראו קורקיננט חדש שיבאו לארץ אם אני לא טועה הוא מתקדם ע"י כוח הכבידה צריך להיעשן קדימה והוא זז (לפי מה שהבנתי לא כ"כ הקשבי לכתבה הייתי במחשב) מחפש לדעת על זה פרטים אם מישהו ראה כמו כמה עולה ? על מה עובד? יש לו אתר ?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Sting,

אני מתעניין בנעליים האלה כבר זמן מה ועד עתה נרתעתי מהמחיר האסטרונומי שלהם (800 ש"ח) לאחרונה לאחר ריפרוף בגוגל מצאתי כמה חנויות בארץ שמוכרות אותם קצת יותר בזול http://www.topsportshoes.com/category.asp?subgroup=Air%20Max%20360 http://sportshoes.shopy.co.il/categories/16589 הבעיה היא שאני מעדיף לא לקנות מחנויות שלא שמעתי עלהם לפני זה או שהם לא מפרסמות איכן הן נמצאות לפחות אז מישהו שמע על אחת החנויות האלה ? קנה מהם כבר ? מכיר חנויות אחרות ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

;D "שנת הערנב דיפלומטים, שונאי אי הסכמות וכמעט לא תשמעו אותם מקללים; ילידי שנת הערנב, אוהבי החיים הטובים. ילידי שנת הערנב מאופיינים באדיבות והערצת הדברים הטובים בחיים. הם בעלי עין חדה לאסטטיקה, יופי ומעריצים אומנות אסטטית בכל מובניה. הם נראים "מעופפים" אך הם בעלי זכרון מצויין, גם לפרטים קטנים." http://astrology.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=51&id=173840&news=&page=2

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. כאשר אני נכנס לאתר של פניות הציבור של משרד התחבורה על מנת להגיש תלונה בנושא תדירות נמוכה של אוטובוסים בקריית אתא בהשוואה לתדירות הגבוהה של קו 2 של המטרונית, פיירפוקס חוסם לי את האתר: https://s19.postimg.cc/5wfclq5xv/image.png מה באפשרותי לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by zoman,

מהם הדרכים הטובות ביותר להסתיר מיידע כל שהוא במחשב ,כדי למנוע מציאתו ,גם אם המחפש מקבל גישה ישירה למחשב ,הכוונה לא במערכת ההפעלה אלה במקומות אחרים?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by who_Cares,

כל מי שגר בירושלים שיסתכל לכיוון 20 מעלות צפונה מהמערב יש שם איזה משהו צבעוני מנצנץ מישהו יודע על איזה ניסוי של נאס"א?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים