כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
אריק מלך ישראל- התרד הרישמי להוקרה ולתמיכה בראש הממשלה הטוב ביותר שהיה למדינת ישראל האהוב והנערץ על כולנו אשר עושה את מה שצריך למען ביטחוננו בימים קשים אלו מבלי להכנע ללחץ האויבים מבפנים ומיבחוץ. על האויביים מבפנים יש שיר : שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי של מרגלית צנעני. חזק ואמץ אריק שרון ואל תיכנע ללחץ. דן
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בגישה לאתרים מהעבר (חומר, עיצוב). אני יודע שיש ארכיונים לשם כך. לדוגמה www.archive.org. השאלה שלי היא האם יש משהו יעיל יותר\ עוד אפשריות? סתם לצורך הדוגמה: גישה לפורום הישן של VGAMES.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם בטעות שלחתי בפייסבוק בהודעות פרטיות שיחה שלמה ביני לבין מישהו אחר לארכיון יש לי דרך להחזיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש קשר לערנב המפורסם שמסתובב כאן באתר? http://news.walla.co.il/?w=/8/888160
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום. וויכוח שהתפתח בין המשפחה לאיכות היצור בארצות המזרח. האם באמת יש הבדל בין איכות היצור בארצות המזרח(סין,יפן,קוריאה,וויאטנם)ששווה לבדוק?
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ואני כבר ציפתי למשהו נחמד, אפילו דודידו ופילוס לא היו !
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משרד המשפטים האמריקאי בוחן את הקשרים בין יצרנית הנתבים הסינית TP-Link לשלטונות סין, וחושש מפגיעות אבטחה פוטנציאליות שמציבות סיכון לביטחון הלאומילכתבה
-
- 1 תגובה
- 220 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מטוסים מדגם 787. המטוס הזה אמור להחליף את ה767 הישן והטוב. כנראה המטס הזה ישמש אותם לקווים ארוכים,כמו:ישראל--->יפן. שבנתיים מבצע הבואינג 757-300 שהוא ממש מטוס להטסת בהמות (איזה קמצנים! תוותרו על 10 מקומות לא יקרה כלום! תנו לנו קצת מקום לרגליים, כבר בחברת הצארטר הבולגרית יש מקום) ועוד יש עצירה לתידלוק איפושהו באיזור אירופה. סוף סוף לארקיע יש מטוס שאפשר להתגאות בו! אל על וישראייר אותו דבר אל תתקמצנו (ואני מדבר בתור בן של טייס אל על). קיצר תגיבו בנושא.
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אנשים שמחפשים לקטר ולעשות דרמה על כל דבר מעצבנים בקטע בלתי נסבל
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 למאותגרים, Winamp -> Ctrl + L ותתקעו את הכתובת שם. אויישש, איזה קצב.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אחרי שעברתי ל-012 המג'נונים האלה ואחרי שעידכנתי את הכתובת אי מייל החדשה שלי רק אבל רק ב-HWzone, אני מתחיל לקבל על בסיס יומי כול יום איזה חמש הודעות עם טרויינים!!! נשבע לכם אם אני תופס ת'חרא ששולח לי אותם אני מ*יין אותו בתחת כול כך חזק שהוא לא יוכל לשבת כול החיים שלו!!!!! :AR15: :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שבטח כבר יצא לכםלראות כל משתמשי נענע קיבלו חתימותצ ואווטרים עם כתובת האתר.. הם חסמו גישה לקבצים דרך שרת אחר או וואטאבק זה לא ממש מעניין אותי אני צריך כמצה מגות בודדות לאחסן את החתימה האווטר ועוד כמה תמונות במידה ואני ארצה לעלות לפורום הסברים , תמונת מסך, או כל דבר אחר.. וואלה לא באים בחשבון בגלל הכתובת המטורפת שלהם (החתימה מוגבלת בתווים ויהיה בעיה להכניס את כל הכתובת שוואלה נותנים) עדיף אתר ישראלי או אתר ידוע אחר, ולא משהו איטי מלא שטיות כמו גאוסיטיס לייקוס וכו... תודה (:
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חמישי הבא אני נוסע לחוף ניצנים (מופע ה-20 של אינפקטד), רציתי לדעת עם יש פה מישהו שגר באזור ויודע מאיזו עיר המונית לחוף ניצנים תעלה לי פחות? מתחנת הרכבת באשדוד או תחנת הרכבת מאשקלון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי כוח עכשיו לחפש בכל העיר , אבל מישהו יודע אפו יש סניף של סופר פארם?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
http://www.last.fm אוקיי אז לכל מי שיש פרופיל בLast.fm שיפרסם פה (אם הוא רוצה כמובן) וככה נראה מה ההתאמות של כל אחד מחברי הפורום. http://www.last.fm/user/J0HNiE -אני לא חדש בעסק פשוט היה לי יוזר עם 12 אלף ניגונים אבל מחקתי אותו כי שחכתי שיש לי את היוזר הזה אבל לא נורא... - למי שלא יודע מה זה בעצם Last.fm, אני אסביר בקצרה מהמילים שלי ואז אני אתן קישורים שמסבירים בצורה יותר מפורטת. Last.fm היא בעצם תוכנה, שמוסיפה plug-in לנגן מוזיקה שלכם (Winamp, foobar2000, iTunes ועוד) וכל פעם שאתה שומעים שיר בנגן התוכנה בעצם "אוספת" חלק\כל שיר שאתם שומעים נתון לשינוי אם אתם רוצים שהתוכנה "תקליט" ששמעת שיר מסויים נניח אחרי 50% של שמיעה או אחרי 100% למשל. -חשוב לציין שהתוכנה תרוץ…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רואה שהרבה שואלים בזמן האחרון על שירים אז כאן יהיה פתרון לכולם. אני אתחיל.. 1. shakira - la tortura (3:29) 2. 4 Non Blondes - Whats Up (4:54) 3. Mario - How Could You (3:55) 4. Shakira - Objection (Tango) (3:44) 5. שלמה ארצי - ירח - בהופעה חיה (7:47) 6. 50 Cent - Just A Lil Bit (Produced By Scott Storch) (3:57) 7. Aerosmith - Amazing (5:56) 8. Aerosmith - Dream On (4:27) 9. Areosmith - I Dont Want To Miss A Thing (4:39) 10. Ah Ha - Take On Me (4:47) 11. Akon - Lonely (3:57) 12. Alanis Morissette - Ironic (3:49) 13. Alice Cooper - Poison (4:29) 14. Amerie ft. Jay - 1 Thing (3:33) 15. Backstreet Boys - Incomplete (3:54) 16. Beach Boys - Good Vibrations (3:38) 17. …
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מי שלא מכיר את המישחק: פשוט תגיבו מילה אחרת שעולה לכם בעיקבות המילה של השולח הקודם לכם... לדוגמא דג-> כריש -> ערס .... כל פעם מילה אחת לא משפט! ולא להגיב לעצמכם שהמנהלים לא יסגרו את זה ולא ראיתי ב3 העמודים הקודמים נושאים כאלו או שאני סתם חצי ישן, אז אני משאר שמותר לפתוח את זה קיצר אני מתחיל: "HWZONE"
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מבחינתי הכל הולך (גם שואה, רק לא בדיחות סרטן) אם מישהו רגיש לנושא אז אל תשימו.. תפציצו
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אחת לא משהו אבל חייבים בהודעה הראשונה: בחור נכנס לבר, מדוכא. הולך לשולחן ומבקש מהברמן וויסקי.. הברמן שואל "מה קרה?", האיש עונה "אין, אני לא מצליח עם בחורות. אני לא יודע להתחיל איתן, וזה הורס הכל". הברמן מסתכל על אחת ואומר לאיש "הנה, אני אתן לך עצה. אתה רואה את הזאת שיצאה מהשירותים? לך אליה, ותגיד לה שהעיניים שלה כחולות כמו הים, ושהשיניים שלה הן כמו פנינים." הולך הבחור ומדקלם לאישה את מה שהברמן אמר, האישה מאושרת ועונה "וואוו! תודה!" עם חיוך גדול על הפנים. האיש מסתכל אל הברמן ולוחש לו "נו? מה לעשות עכשיו?", הברמן עונה לו "תאלתר", אז האיש אומר לבחורה - "נו, אז מה? חירבנת, אה?". :lol: יאללה שימו שלכם
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
באשכול הזה תכתבו את גילכם.. אני אתחיל... אני בן 12 ועולה לכיתה ז'
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא נמאס לכם לפעמים שנועלים דיון לפני שאתם יכולים להגיד את כל מה שרציתם לאיזה טרול? או שאולי אתם טרולים שמחפשים פורקן? פה תזרקו את כל הזבלה שלכם (וגם שלי אל תדאגו) כי הרי פה בארץ כולם כל כך אוהבים להסתכל על החרא של השני-להביט לו ישר בעיניים ולהגיד "יא חתיכת מכוער, אוי כמה שאתה מכוער, בוא נספר את זה לכווווווווולם, כמה שאתה מכוער" אז הנה שפכו את הכל, אתם עושים לי חשק, תמשיכו ככה... למנהלים-מה הבעיה? הרי גם ככה כולם צריכים איוורור אז למה לא לרכז הכל כאן? אל תגידו שזה לא רעיון טוב..מה, זה יבזבז לכם מקום בהארד דיסק?אין בעיה אפשר לאפס אותו כל כמה זמן... והנה בעיטת הפתיחה: בשבילך וינטיר-שחושבת שכל העולם רודף אחריה, את לא כזאת מעניינת , באמת שלא, במיוחד שאת לא יודעת לפרש שום דבר …
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-