כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
בגדול אני צריך לקנות מעיל חדש, והתבגרתי למעילי DIADORA,PUMA,NIKE וכל השאר.. עכשיו נכנס לי גוק לקנות מעיל עור, במיוחד ארוך. אין לי מושג איך זה יראה עלי בכלל, עדין לא יצא לי למדוד אחד מהמעילי עור. אבל בגדול מה אתם אומרים על הרעיון? בקשר למעילים הארוכים(מטריקס סטיל). דבר אחרון מחיר? ממה שראיתי כל פליצה דופק מחיר בשמים על מעילים רגילים(בגולף למשל מעילים מגיעים ל1K) אז אני לא רוצה לחשוב על עור. בגלל זה נכנסתי לEBAY ושמה המחירים הרבה יותר נורמאלים ככה שאין מה לדאוג בקשר למחיר.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבקשה תרשמו כמה שירים שאתם אוהבים... **(ולא לרשום --אין הם תותחים תשמע הכל...זה לא עוזר...)** נ.ב- אוהבי הרוק שלא מכיר את הלהקה הזו אז כדי לו להכיר אחלה להקה!!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב יש את ה8 במרץ שזה יום האשה (כי שאר הימים זה של הגבר ). חברה שלי רוסיה מבית טוב D: עכשיו אני אמור להביא לה באיזה מזל טוב? להביא לה איזה משו? לעשות ת'עצמי לא זוכר ולקוות לטוב? אולי לעשות לה משו קטן חמוד כזה? להביא לה משו רציני כמו CORE i7?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ישבתי עם חברים באיזו מסעדה, המלצרית שלנו הייתה ממש חמודה וכמובן שחלקתי את רגשותיי העזים כלפיה(מי שלא מכיר אותי עדיין - אני אוהב להיות סרקסטי בהודעות שלי) עם חבריי. לאחר שסיימנו להיות גברים מגעילים וחילקנו לה ציונים כאלו ואחרים על הפנים, הגוף, החזה, התחת וכו' וכו' אחד החברים העלה תהייה מעניינת - האם אי פעם, מישהו, הצליח, להתחיל עם מלצרית? כלומר - האם אי פעם היה אדם X אשר ישב במסעדה Y ושירתה אותו מלצרית Z, ואותו X התחיל עם Z כאשר הוא יושב באותה מסעדה Y בה Z עובדת, התחיל איתה בה במקום, תוך כדי שהיא משרתת אותו, וזה עבד/הלך?(זה ממש לא משנה אם זה התפתח לחיי זוגיות מאושרת או סטוץ, העיקר שזה "עבד"). ואני מדגיש - אני לא מתכוון לכך שאתם מכירים מישהו או אתם בעצמכם יצאת…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם, דבר ראשון לפני שאני מתחיל, אני יודע שזה פורום מחשבים, אני יודע שיכול להיות שישנם פורומים יותר טובים מזה לנושא אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני כבר רשום. בקיצור, אני רוצה להגיע בסופו של דבר לעיסוק ברובוטיקה והשאלה שלי היא לאיזה מסלול אני צריך ללכת? ולאיזו אוניברסיטה מומלץ ללכת? (רובוטיקה שואבת המון מתחומים שונים בהנדסה ולכן אני שואל[הנדסת מכונות, הנדסת תוכנה והנדסת חשמל לפי הבנתי]). כמו כן תהיתי אם יש אנשים שלמדו בחלק מהמסלולים ויכולים להמליץ עליהם ואולי לספר טיפה על הלימודים(למשל אם זה בעיקר מתמטיקה כמו במדמ"ח). תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 6k צפיות
-
-
להלן ההודעה: ---------------------------- לאחרונה פייסבוק נהיה מאוד מאוכלס יתר על המידה, והיו יותר מידי משתמשים שהתלוננו שפייבוק נהיה מאוד איטי. תיעודים מוכיחים כי יש יותר מידי משתמשים לא פעילים בפייסבוק ומצד שני גם יותר מידי משתמשים חדשים. אנחנו נשלח את ההודעה הזאת לכמה משתמשים כדי לראות איזה משתמשים פעילים ואיזה לא. אם את/ה פעילים בפייסבוק, בבקשה שלח/י את ההודעה הזאת ל15 משתמשים כדי להראות פעילות. מי שלא ישלח את ההודעה הזאת תוך שבועיים, המשתמש שלו ימחק ,כדי ליצור עוד מקום. אם פייסבוק עדיין יהיה מאוכלס מאוד אחרי הניסיון הזה, אנחנו נבקש תורמים. בידקו שאתם שולחים את ההודעה הזאת כי להראות לי שאתם פעילים. מקים פייסבוק מארק צוקרב --------------------------- זה אמיתי? למישהו נ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כדי לחסוך במילים, אני אדביק פה את מכתב התלונה שלי אליהם. I've placed my order a month ago, and today when i received notice that i have a package i went to the post office to collect it. Upon opening the package i find four items, which didn't surprise me, since i've ordered four items. What did surprise me is that the items i've ordered weren't in the package. What was in the package: two microSD readers, one battery checker and a silicone protector for a dell laptop's keyboard. Which is rather funny, since i don't use any microSD cards, nor i own a dell laptop. What i ordered were a one cent ipod nano skin case, a Flash Cover Set, little LED piggy and a Multifunctiona…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנגן בערך ארבעה חודשים יש לי איבנז אי אקס כשאני מחליף פיקאפים עם הסוויטצ' אפשר לשים לב שהסוויטצ' דפוק ושצריך לשחק איתו טיפה כדי שיוכלו לשמוע אם אני מחליף פיקאפ אני מעוניין להחליף את הסוויטצ' (וגם את מתג ווליום והטון הם גם טיפ טיפה דפוקים הזדמנות להחליף גם..) איך אני עושה את זה? הגיטרה זה -האמבקר סינגל באמצע והאמבקר ההוראות האלא מתאימות? http://www.shredguitars.com/showthread.php?t=31910 ואיך אני בכלל מגיע אלייהם? אני צריך להוריד את הפיקגארד? (חשוב להדגיש שאני מעוניין לעשות את זה בעצמי... אם אתה רוצה לעשות משהו בצורה טובה עשה זאת בעצמך..) ורציתי לדעת גם מה זה FOOTSWITCH להלן http://accessories.musiciansfriend.com/product/Boss-FS6-Footswitch?sku=421384 ואיך הוא בדיוק …
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי גיטרה והתחלתי ללמוד לנגן (לבד). קניתי אקוסטית של מונטנה (עלתה 435 בכלי זמר), אני אוהב איך שהיא נשמעת וזה כיף לנגן! לפני כמה זמן היה פה אשכול ענקי על גיטרות ושמו שם תוכנה שאפשר להוריד טאבים והיא מלמדת איך לנגן, אז אם אפשר לינק עם קצת מידע אודה מאוד! (פשוט זה יותר מדי לחפש ) בנוסף לזה אם יש לכם טיפים לנגינה יותר טובה, שמירה על הגיטרה וכו' אז אשמח לשמוע!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהנחה שהשימוש זהה בכל עונות השנה
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום דיפדפתי בערוצי הספורט וראיתי WWE זאת פעם ראשונה שראיתי את התוכנית הזאת, ואני יודע שהיא די מצליחה, אני פשוט לא מבין איך לעזאזל ?! הכל שם מזיוף כל המכות והכל גם היה שם איזה סיפור נקמה מהתחת מי מבזבז את הזמן והכסף שלו על הדבר מחורבן הזה ?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, יש לי כל מיני שאלות כלליות למינהן, אז חשבתי - למה לא לשאול שאלות כלליות בפורום "כללי"? הרי הן לפניכם: 1. בתור חייל צעיר אחושרמוטה הבנתי שכל זמן שאני על מדים, עליי להסתובב עם חוגר עליי. האם גם שאני על אזרחי חובה עליי להיות עם חוגר? או שלהיות עם ת"ז רגילה/רשיון זה מספיק? 2. לאחרונה אבד לי המטען של הסלולארי שלי(LG KU990 Viewty) וביום ראשון אני סוגר 10 ימים בטירונות(כן, אני צעיר), לכן אני צריך מטען חדש. יש שתי אפשרויות : לקנות מטען ייעודי לטלפון עצמו, או לקנות מטען USB - השאלה היא: א. האם מטען USB יספק את המתח המתאים(את כבל הUSB הייחודי של המכשיר יש לי) או שמא עדיף מטען ייעודי? ב. היכן ניתן לרכוש מטען ייעודי/מטען USB במוצ"ש? אזור ת"א, למרות שאני מ…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי תאריך גיוס ב 7.6 של מי תאריך הגיוס הזה? (איזה חייל)? אני אחרי סיום יד'. התמיינתי למודיעין ואמרו לי שנישאר לי סיווג בטחוני וכל הזמן אומרים לי שאני יעשה אותו אחרי הגיוס. יש איתי עוד 5 אנשים בערך שיש להם סיווג ב 26/27 לחודש מה זה יכול להיות שאין לי סיווג עכשיו?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לשימוש אישי... ושתהיה חזקה ולא תהרס אחרי יומים..
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מקום הנכון אבל לא מצאתי שום פורום ספציפי להמלצות אז ככה: התקשרתי ביום שישי לפני מס' שבועות וענה לי מיכאל המיוחד (תכף תדעו למה) וביקשתי ממנו לקנות מחשב לפי מפרט שקיבלתי פה מהשיחה איתו עלה כי: 1. רוב הדברים שביקשתי היו במלאי ומה שלא קיבלתי משהו דומה דומה באותו מחיר בערך. (אתם יכולים לראות את המפרט לפי חיפוש השם שלי (אני לא יודע איך עושים את זה) 2. הוא היה מוכן לספק את המחשב המוכן עוד באותו היום!! (זה היה לפני חג פסח וחברות אחרות אמרו לי שבוע וחצי ) 3. הוא הציע לי בשביל שאני לא אצטרך להסחב עד כפ"ס לעזור לי ולהביא לי את המחשב לת"א כי הוא גר לייד ! 4. למרות שלא הכרתי את מיכאל או את החנות R.S.M החלטתי שאני קונה משם בגלל שהוא היה נשמע לי אמין מאוד ונ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נתקלת בזה לא מזמן בגרסת פלאש, ועכשיו גם מצאתי את המקור http://www.youtube.com/watch?v=UTlz3FA-Rjg הדבר הזה רץ אצלי בלופים כבר חצי יום ואני לא מפסיק לצחוק. שתפו אם יש לכם עוד משהו איכותי
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי, ומבקש את עזרתכם. אני כרגע כמעט בן 18, ההורים שלי החליטו להתגרש אבל בגלל שאבי הוא אידיוט הוא לא מוכן למכור את הבית ככה שנוצר מצב שאני נאלץ לגור איתו ועם אימי ואחותי (אבי ואימי פרודים) באותו בית. אני שונא את אבי בכל איבר בגופי, ויוצא יותר מפעם אחת שאני והוא מתעמתים בבית (באופן מילולי לעכשיו). הוא בכוח מנסה להגיד לי דברים, כל הזמן מכריז עליי כבנו ורוצה "לדבר". אני לא מוכן לשום דבר. לי נשבר מההטרדה הזאת. אני לא יכול עם זה יותר. הצעד הבא מבחינתי זה או להודיע למשטרה או לכסח אותו.(שקלתי ברצינות את זה וגם היו מספר פעמים שהייתי מאוד קרוב לאלימות פיזית רצינית) אני שואל אתכם פה, בגלל שרוב הגולשים יותר מבוגרים ומבינים ממני יותר בנושא, איך / עם מי לדב…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום אני עובד עם ICQ PRO 2003B. תגידו מה שתגידו..ישן, מאוס.. אבל מדובר על גירסה קלילה, מאובטחת מכל הגירסות החדשות, נקייה ופשוטה... תמיד יש לי התלבטות האם להתקין גירסה חדשה ואם כן איזו , או להישאר עם הטוב והישן.. מה אתם אומרים? כנ"ל לגבי IE6, מצד אחד אני משתמש בו רק לאתרים מעטים שלא נתמכים מלא בFF ויחסית לIE8 הוא קליל, מצד שני הוא לא מאובטח, נתקע לפעמים ולשל עצמו כבד ואני לא רוצה דפדפן שיעמיס לי עוד על המחשב. מחפש אבטחה,קלילות (ולא FF שיש לי כבר, אלא הכוונה לאתרים שנתמכים רק בIE). אז שווה לי להוריד את הIE8 מהעידכונים האוטומטיים שמציעים לי או לוותר על ה"תענוג"?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך ספר טוב ולמתחיל להסביר לי על השרתים , מהו שרת והו לא , על ניהול השרת ותחחזוק השרת ועל ומה זה אדמינסטרציה וניהול שרתים והסבר על זה ! וכמה שרתים יש וככה מידע של מתחיל - בינוני .
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו כאן מכיר את הסמלים שעל המטבעות בארץ? (סימנים כמו חנוכייה, ציורים מאחורי 5 ו-10 שקלים) האם הם שווי ערך יותר מהמטבעות הרגילים? יש טעם לשמור אותם לעתיד או שהם אותו דבר? דרך אגב, למי מביניכם יש שטר של 20 שקל עם 60 שנה למדינת ישראל? :
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש כל מיני דיבורים על אלומיניום וחומרים מסוכנים שנמצאים בדאודורנט. האם זה באמת מסוכן או שמדובר ביחצ"נות של חברות שמיצרות דאודורנטים אורגניים?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש בנק כלשהו בארץ שמציע שירות של כרטיס אשראי נטען? לא החארטה של הדואר שמטעינים בסכום מסויים וכשהסכום נגמר צריך לעשות חדש, אלא באמת נטען? תודה, בז'נגלו.
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה באמת כמו שאומרים? http://thingsboganslike.files.wordpress.com/2010/04/powerbalance1.jpg
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אז כמידי שנה, גם השנה בהתקרב ינואר משכנו קשים בישיבת צוות האתר, ולמרות שאלון כמעט ניצח וטס - יצא שאני אטוס לסקר את תערוכת CES 2011 מטעם HWzone. השנה החלטתי לתת לעצמי מתנה, ועוד לפני התערוכה השנתית בלאס וגאס, לטוס לטיול קצר בחוף המערבי, כמה ימים בסאן פרנסיסקו, יומיים על כביש 1 שאמור להיות יפיפה בדרך ל-LA, שם עוד יומיים אצל משפחה רחוקה - ויאללה להשקת ה-Sendy Bridge. כמובן שלא לקחתי בחשבון שהטיסה שלי (עם דלתא) עוברת בניו יורק, וניו יורק לא ממש אוהבת כרגע מבקרים שמגיעים בטיסות... כמובן שנחתנו באיחור, פיספסתי את הקונקשיין שלי (שבכלל גיליתי אחרי זה שהתבטל), ולקח להם 5 שעות למצוא לי טיסה אחרת - שאני רק StandBy בה... טוב, כרגיל איתי קיוויתי לטוב, ואמרתי ננצל את ה-12 ש…
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה מדוקדקת ובירורים נוספים גיליתי שפייפאל לוקחת עמלות נוספות תמורת העברת כספים ממשתמש למשתמש אם הם נמצאים בארצות שונות. ז"א, אני משלם עמלת העברה של 4.6% (ואולי אף יותר (3.4%+ 1.2 ש"ח))+ עמלת המרה (אלא אם כן אני אעביר להם את הסכום ישר בדולרים, מה שאני אעשה)+ עמלת העברה בין מדינות שזה עוד בין 0.5% עד 1%. כיוון שאני פותח את החשבון בשביל קניות באיביי, ונדמה לי שלרוב המוכרים שם יש חשבון אמריקאי, אולי כדאי לי להירשם כאמריקאי ולחסוך את העמלה הנוספת? או שיש לכם תובנות אחרות? האם רמת השירות תהיה זהה? תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-