עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by love-its-my-name,

נמאס לי מהמורה הזאת לאנגלית... כל הזמן בוחרת אותי והיא אומרת לי שזה מאהבה חחח שרמוטה... היא הטילה עליי משימה לכתוב ולהרצות בעל פה על כל נושא ביום שישי הזה. עכשיו, אני לא יודע אפילו על מה לעשותת!!!! חשבתי על גלישה אבל זה סתם לא יודע... יש רעיונות? חייב היום לבחור ולהתחיל [זה בסדר, מחר אני מתחיל ב 12] ובקשר לרמה של הנושא - אני 5 יח' תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Hammer,

אז ככה אני מכיר משהו ניפדק (RK אל תגיד להם מי! ) ) ואני יודע שחלק פה בצבא ..והכל... אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי כמה דבר אני יודע שאחרי מספר ימים של ניפדקות מקבלים כבר משפט אזרחי וזה נכנס לתיק הפלילי , מישהו יודע כמה ימים? (איזה סוהר אמר לי זה 40-45 יום אבל אני לא זוכר במדויק) וכמה יכולים לתת בפנים על נפדקות כזאת מעלה ל 50 יום? ועם ככל שזה יותר ימים נותנים יותר? ועם זה בכלל עוזר לצאת מצבא הנפדקות הזאת? ( זה לא אני שניפקד אני סיימת בהצטיינות את הצבא שלי היה לי שרות קצר ))חחחחח ) -- לנפדקים נפקדות העתדיים כאלו שרוצים לצאת מצבא .. יש דרכים פשוטות יותר... סתם טיפ (קבן - 21 וזהו )

• 17 תגובות
    • 11.4k צפיות
  3. Started by UltraWaveMUSA,

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

מזל טוב וברכות על סגירת ה-23 שנות אושר! אם לא יידעתם, הוא אחראי פורום "כרטיסי מסך"! (כבר ממזמן, זה רק לאלה שבכלל לא יודעים על מי אני מדבר ;D). מגיע לך 23 שמנמנים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :clown:

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.movelehatasia.co.il/ המיפעל של אבא שלי והוא דיי לא מפורסם אם מחפשים אותו בגוגל וכו לא מוצאים אז אמרו לי שהם יהיה לו הרבה כניסות הוא אכן יקבל העדפה בגוגל אני יודע שאתר ניראה דיי עלוב כרגע אבל עובדים על זה אבל בכל זאת אנשים תנו קליק אתם תעזרו הרבה האם גם אפשר לינקים לפרומים של איכות הסביבה אבל חשוב שהיו פעילים מישום מה אני לא מוצא משהו פעיל :'(

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by TheOG,

שלום לכולם! בלי פירוט מיותר ובירבורים הנה שאלותיי: 1. מה עדיף - מסלול אע"מ (שחקים) או קורס ממ"ס (גאמא)? מהבחינות הנ"ל: - הגדלת ראש - שירות משמעותי, תורם, מעניין - אתגר - $$$ - כלים/ידע/כישורים לאחרי הצבא (אשמח גם להשוואה עם שאר המסלולים בגאמא שכן אני מועמד גם לאחד מהם... אבל אני לא יודע איזה) 2. נאמר לי שהמועמדות לשחקים מקפיאה את מועמדותי לגאמא - נכון או לא? יש דרך לסיים את המיונים לגאמא בכל אופן כדי לאפשר לי בחירה טובה יותר ביניהם? 3. איך היציאות מקורס הקד"צ לאע"מ? איך התשלום באותו זמן? תודה מראש, ולהת'. TheOG *** גם הודעות פרטיות יתקבלו בברכה...

• 17 תגובות
    • 15.9k צפיות
  7. Started by PHOENIX18,

אהלן חבר'ס אז ככה כמו שאפשר לראות אני עוד מעט משתחרר מהכלא הזה שנקרא צה"ל ואני כבר מתחיל להריץ תוכניות מה ללמוד ואיפה כרגע מה שהכי נראה לי זה ללמוד ניהול רשתות עם התמחות במערכות מידע כנראה בג'ון ברייס שהבנתי שזה המקום הכי רציני שיש למרות שיש גם את האקר יו שגם נשמעים לי סבבה לגמרי והם גם נותנים מלגה אז אם יש פה חבר'ה שלומדים את זה עכשיו(לא משנה איפה) או שלומדים משהו אחר בג'ון ברייס/בהאקר יו אשמח לשמוע ממכם קצת חוות דעת תודה וחג שמח!

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by nondos,

שלום, אני צריך לקנות מחשב חדש ויש לי את הכסף והכול כרגע הכיוון הוא למעבד QUAD וכרטיס מסך 8800 השאלה היא האם לא כדאי לחכות עד חודש נובמבר בו על פי פרסומים שונים שראיתי פה באתר ובאתרים אחרים צריכים לצאת הפרנין וכרטיס 9800 או שזה יקח עוד הרבה זמן? תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Joli,

שלום אני רוצה לקנות ממיר של ערוצים 1, 2, 10, 99 - הבנתי שקוראים לו ממיר DTT. כמה שאלות: אשמח אם משהו יסביר לי עליו קצת. עד כמה הוא טוב, אשמח לתגובה ממשהו שניסה אותו. איזה סוג הכי טוב ואמין... תודה רבה נ.ב אם האשכול לא שייך לפה אשמח אם תשייכו אותו למקום המיועד.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ag43,

בזמן האחרון אני נתקל ביותר ויותר מוצרים שעוברים את סינון החיפוש לפי "available to: israel", אבל בכניסה לדף המוצר כתוב שאין משלוח לישראל. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזו ויודע איך להתגבר עליה?

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

הרייני להודיעך כי בעוד שלוש הודעות אתה מצטרף אלי, אל בת האבות של משתמי הפורום.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. קראתי לפני מספר שנים על תופעה בבריטניה של אנשים שהחליטו שהלאום שלהם הוא ג'דיי (jedi), כתבו לכך מניפסט דתי מלא והחתימו אנשים. האם ניתן לעשות זאת בארץ? זאת אומרת, תחת "לאום" לכתוב ג'דיי.. כיצד זה יתקבל והאם יהיה עליי להוכיח משהו / יעשו לי צרות? ;D

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן....... סוף סוף חופש יותר ארוך מיומיים........ מי בונה סוכה? מי יביא תמונות מהסוכה שלו? מה אתם עושים בסוכות? ואיך תשרדו עד לחנוכה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בבקשה תרשמו כמה שירים שאתם אוהבים... **(ולא לרשום --אין הם תותחים תשמע הכל...זה לא עוזר...)** נ.ב- אוהבי הרוק שלא מכיר את הלהקה הזו אז כדי לו להכיר אחלה להקה!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אמי מעוניין לרכוש טלויזיית LCD לסלון שתחליף את הGOLDSTAR הישנה 29". האמת הטלוייזיה הנוכחית שלנו מציגה איכות צבע ותמונה מאוד טובה, בזמנו היא עלתה 5,500 אלף ש"ח אך בעקבות שינויים בסלון וחוסר במקום (כמובן שאפשר להסתדר אבל...) ורצון בצג גדול יותר עם טכנולוגיה חדשה היא החליטה לרכוש LCD ולא פלסמה מסיבות ברורות. התקציב שלנו היום הוא 15 אלף ש"ח, עדיפות כמה שפחות אבל עדיין מכיוון שטלויזיה זה להרבה שנים התקציב גמיש קצת והמטרה היא להביא את המסך הכי משתלם מבחינת תקציב וכמה שיותר איכותי. בשוק קיימים המון חברות זולות ושמעתי שהרבה חברות קטנות מוכרות בעצם מסכים שחברות גדולות כמו LG וטושיבה ייצרו והשוני הוא הפלסטיק החיצוני והשם של החברה ולכן הוא זול בכמה מאות שקלים. בכל מקרה …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

2 שאלות בנושא: 1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים? 2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. אני עובר לדירה חדשה - חדר חדש. אני ישבתי עם המעצבת של הבית והיא עצבה לי חדר ביחד איתי. הבעיה היא שהחדר יצא מאוד קר... אני לא יודע מה לעשות אני חשבתי על עיצוב שאנטי אבל מצד שני זה כבר יהיה ילדותי.. טוב אני אסביר מה יש ותראו אם אתם יכולים לסייע. רצפת פרקט. שולחן מזכוכית שקופה לבנה, מיטה וחצי, פסנתר חשמלי, ארון פסים שחורים למטה ומלמעלה [מזכוכית שחורה כאילופ ובאמצע מראה. מעל הפסנתר יש מדף זכוכית גם קצת לבן ומעליו lcd. מתחת לשולחן בין המיטה לשולחן יש שני מדפים שחצי מתחת לשולחן וחצי ברווח בין השולחן למיטה. הארון בולט קצת בכוונה אחרי הקיר בצד אחד אז שם שמים גם מדפים לפינה אולי של באר ובשמים או משהו... גם הם שקופים\לבנים שקופים או משהו נראה כבר. יש שני חלונות גדולים [תראו כבר בתמ…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by ohad,

מה שלומכם מה המצב טענו בכנות

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ultras5,

כן כן אני צופה בזה...ועכשיו יהיו אלה שיגידו שהשיר שלנו יותר טוב.. או שיגידו ששתי התוכניוץ מעפנות (הבנו..לא לרמה שלכם התוכניות האלה) פשוט מי שיודע שיענה בבקשה על השאלה תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Pr0Xy,

אני מנסה לרכוש נעל באתר runningwarehouse ולשלוח אותה לBuy2USA כדי שישלחו לי אותם ארצה. אחרי חצי שעה של מילוי פרטים וכו' אני מנסה לשלם אך לא מצליח כיוון שהכתובת שמצויינת בPayPal לא תואמת לכתובת של Buy2USA. יש אפשרות לעקוף את החסימה? ד"א אשמח שאנשים שכבר רכשו נעליים דרך B2U יפרטו באיזה אתרים הם רכשו את הנעליים ואם המצב שלהם הוא כמו שלי רק שהם הצליחו. בנוסף אשמח אם אנשים שרכשו דרך האתר הזה עם PAYPAL יפרטו את תאריך הרכישה. תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. אני מחפש אתרים/מדריכים שאפשר ללמוד בהם דברים מגניבים אם סכין פרפר ראיתי כל מיני דברים יפים שאפשר לעשות אם סכין פרפר מישהוא מכיר?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. פעם ראשונה ראיתי אותה בביפ לפני איזה שנה\שנה וחצי ואהבתי, מאז השגתי את כל העונות ו(כמעט) כל פרק מצחיק בטירוף! עכשיו בדיוק באמצע העונה השישית (פרק 5 מתוך 10) ובינתיים ממש מצחיק, יותר מעונות קודמות. אני אוהב את הקטע שהוא מנסה לגלות אם מישהו שעומד מולו אומר את האמת אז הוא מסתכל עליו כזה וגם את ה- Pretty good, pretty, pretty, pretty, pretty good! עוד מישהו רואה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by adamginz,

היה טקס מרשים, בבוקר של אותו יום ב4 וחצי התחלנו מסע השבעה של 11 ק"מ בעליות של הרי ירושליים ודרך בורמה. לקחתי את הסיכה שכולה הייתה שחורה למכונת ליטוש ועשיתי אותה כמו שאני אוהב.

• 17 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. חברה נשברה לי הרגל ורציתי לדעת עם מורידים על זה פרופיל..? ויש לי ב 30 לחודש הזה צו ראשון....!! ושבורה לי הרגל מה אני אמור לעשות..!? ללכת לצו או לא..? תודה לעוזרים..!

• 17 תגובות
    • 10.6k צפיות
  25. לשימוש אישי... ושתהיה חזקה ולא תהרס אחרי יומים..

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.