כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, *חשוב לדעת שההודעה הזאת לא למטרת פרסומת* אני לפני כמה שנים נתקלתי באיזה אתר שמאד עניין אותי, אתר שמלמד "איך להיות טכנאי מחשבים" מתחיל מאפס ומגיע לרמה של הרכבה ופירוק מחשב וכמובן תיקון תקלות, בקיצור כל מה שטכנאי מחשבים צריך לדעת, האתר הזה הוא *אתר נדיר* אני גם יסביר למה, מכיוון שאין אף אתר/תוכנה באינטרנט שמלמדים מחשבים בצורה כזאת (וכמובן בחינם), אני לא אמרתי שאם לומדים הכל אז אפשר כבר ללכת לראיון בהייטק, אבל בכל זאת אני ממליץ בחום. האדם הזה (חגי) הוא אדם שהשקיע רבות בסרטוני ההדרכה ! כתובת האתר: http://www.lce.co.il/ בהצלחה..
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין ספק שהפעם החרדים שיחקו אותה.. זה התחיל כמו עוד מנגל חרדי ביום הזיכרון, שמטרתו כמובן לעורר פרובוקציה, והסתיים בכישלון מוחלט של צוות ערוץ 2 והצלם המסכן שלא ידע מה לעשות עם עצמו.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו שמע על התפקיד בצבא סיג IT אני מתמיין לשם רוצה לדעת עם כדאי.. זה תפקיד שעושים יג על חשבון הצבא אחר כך עושים טירונות ואז כמה קורסים של תקשורת ודברים נוספים אחר כך מייעדים לך מסלול.. (שיכול להיות תקשורת, תמיכה , אבטחת מידע.. וכל מה שקשור לIT בהתאם ליכולות והרצון) זה מה שהבנתי בכל אופן מישהו שמע יכול להרחיב קצת?
-
- 18 תגובות
- 25.3k צפיות
-
-
יש לי התחייבות לאורנג' לעוד 3 חודשים, אני צריך לשלם 10 שקל בחודש על התוכנית וזהו- אין תשלום על סלולרי. ^ תוכנית חיילים ישנה עכשיו אם אני מתנייד חברה אחרת, יהיה לי קנס על זה שאני עובר לחברה אחרת? או שפשוט אני אשלם 10 שקל בחודש עד שיגמר ההתחיבות?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מזגנים שיעבדו ויהיו מאוד חסכוניים, כלומר דירוג אנרגטי A ולא פחות. אילו מזגנים בשוק מומלצים?
-
- 18 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתנסות בהגשמת החלום שלי - לימוד מדעי המחשב באוניברסיטה דווקא בקטע שהיתי משוכנע שאני מנצח בו, הפסדתי. הקורסים במתמטיקה שיעממו וקרעו אותי. (למרות שיש לי 90+ ב-5 יחידות) אז אופצייה ב שהרבה פחות מסובכת היא כלכלן. השאלה איך אפשר להרוויח כסף מזה. ועלתה לי האפשרות של עבודה בארה"ב (יש אזרחות) איך אני מגלה מה המשכורת הממוצעת שם? איזה מקצוע כדי? (ראיית חשבון/עו"ד/מנהל עסקים/כלכלה/אחר?). מבחינת יציבות המקצוע לאורך שנים (כמה ביקוש היה?), כמה ביקוש צופים שיהיה? מה המשכורת הממוצעת? מה המשכורת מינימום? (כמה מרוויח פקיד בבנק לדוגמא?) מה עוד אני צריך לדעת על הנושא? נ.ב בהכוונה תעסוקתית שעשיתי המליצו לי להיות הנדסאי. אבל לא העלתי אז את האופצייה של כלכלן. חוץ מזה אני לא יודע…
-
- 18 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אתמול, בזמן שבבית הכנסת שליד מרכז קריית אתא נערכו הקפות שניות, ההרגשה שלי של החג הייתה יותר כמו של יום העצמאות מאשר של שמחת תורה. ממספר רב של מוקדים, שמעתי וראיתי זיקוקים: פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה הזאת בשמחת תורה, וזאת למרות שהוא חג יהודי דתי. בשנים שעברו, לא זכור לי שבשמחת תורה, היו זיקוקים. האם זאת תופעה חדשה???
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה אולי לחבר כבל כזה ליציאת ה-DVI בכרטיס המסך שלי ואת הצד השני לטלויזית LCD. האם זה ייתן את אותה איכות תמונה/סאונד כמו כבל שמחובר משני צדדיו ליציאות HDMI? והאם כבל כזה יהיה טוב: http://www.ebay.com/itm/hdmi-cable-6ft-Gold-HDMI-To-DVI-Cable-For-HDTV-PC-Moitor-LCD-3FT-M1-/270950222022?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item3f15e448c6
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום,אני בן 23 נמאס לי כבר מהפצעים המכוערים האלה על הפנים , ניסיתי כל משחה אפשרית קלירקס וכל זה אבל זה סתם זבל ובזבוז זמן . מצד שני אני לא מתכוון לוותר על אכילת ג'אנקפוד . מה יפתור את הבעיה אחת ולתמיד??
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אהלן... אנחנו גרים בדירה שכורה ומאחר ומדובר בלא ממש בית משותף (יש מזדרון ארוך, 6 כניסות אבל בזה נגמר הסיפור) אין לנו מצבור אחד ובעצם כל בית לעצמו בנושא הזה. בדיוק היום נגמר לנו הבלון גז כשהקודם נקנה ע"י הדיירים הקודמים שגרו בדירה ולכן אין לי מושג וחצי מושג מאיפה השיגו אותו וכמה עלה להם. בעלת הבית טוענת שככל הידוע לה אין שום "חוזה" בעניין הגז עם חברה כלשהי ואם היה זה היה של הדיירים הקודמים. על הבלון עצמו רשום "אמישראגז". שוחחתי איתם והם לא רואים חוזה כלשהו. שוחחתי גם עם סופרגז ופזגז ויש לציין שכולם רוצים בערך אותו מחיר של 150-160 ש"ח ל-12 ק"ג אבל כולם מתנים את זה בבדיקה של טכנאי קודם שהיא חינם רק במידה והוא לא מוצא ליקויים. ממה שהבנתי מחברים וכו' הם בדר"כ כן מוצאים לי…
-
- 18 תגובות
- 43.1k צפיות
-
-
Hello everybody in from Turkey mu name is Muhammed Çağlar. I'm a peaceful person, i never want war, fight and other bad things in World, i think we can live in World peaceful with nature, like other living things. I just want to to talk with you about World, middle east countries and Europe. I know you have a target for your ideology. It aims to conquer middle east countries like Syria, Palastine, Iran, Irak and so on. I respect to your targets, your secred book says you to do it or your presidents. I don't know much about it. I just want to know what do you think about these events on World. We can discuss this topic as well as good. Please ve respectfull,…
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זעם בקרב הסטודנטים הטוענים כי המבחן נועד למעשה להכשילם כדי לפקח על כמות עו"ד בשוק. הכצעקתה ?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פוסט שראיתי בפייסבוק, רציתי לשמוע מה דעתכם. **שיתוף הפוסט הזה יכול להציל ילדים ומבוגרים ממחלת הסרטן** שתפו בבקשה להעלאת המודעות! **עריכה** תגובתי לכתבת הנגד הטועה, מטעה, וחסרת כל אחריות שפורסמה על הפוסט שלי: 1. התדר של האיירפודס הוא 2.4 ג'יגה הרץ, שהוא אכן תדר ווי-פיי (ולא 2.5 Ghz כמו שטוען כותב הכתבה) 2. חוץ מהראוטר האלחוטי שלכם, גם המיקרוגל הביתי שנועד לחמם (ובכך להרוס) רקמות בעלי חיים ומזון- עובד ב 2.4 Ghz 3. המשרד לאיכות הסביבה קבע תקן לחשיפה ממושכת על פי וועדת ICNIRP, שהורכבה מעובדים לשעבר\ בהווה בתעשיית התקשורת הסלולרית,אשר מקבלים מימון למחקרם מהתעשייה בכבודה ובעצמה. התקן שהם קבעו נקבע לטווח הקצר בלבד (חשיפה למשך כמה דקות) ואו…
-
- 17 תגובות
- 7k צפיות
- 4 followers
-
-
"תגיד? איזה מחשב לקנות ?!!?" השאלה אולי הכי נפוצה כאן בפורום ובעוד כמה מקומות שיצא לי .. העניין הוא שהתשובה לשאלה הזו לא מסתכמת רק בחיפוש המחשב הנכון, אלה במיקוד צרכי הלקוח והלקוח אף פעם לא יודע מה הוא צריך! אז, אנחנו נמצאים בעולם שבו AI is Rising וכבר נתקלתי בשתי פתורנות מעניינים בעבור לפטופים. האחד של ענקית הקמעונאות בארה"ב Walmart: https://www.walmart.com/cp/find-your-pc/9172414 אחלה של ממשק וחווית שימוש יוצאת מן הכלל אבל המלאי כפוף להיצע בחנות ולכן רמת הדיוק מבחינתי לוקה בחסר.. והשני היא Choosist, חברת סטארטאפ בשלב Beta: https://www.choosist.com/us/laptops לעניות דעתי מסע הלקוח ארוך ומייגע מידי, ההיצע כפוף לאמז…
-
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
השארתי להוט את פרטי הבקשה, לעבור מ-100 ל-200 וחיכיתי למענה. אחרי כמה שעות התקשרה מישהי שכלל לא קשורה לבקשה והעבירה אותי לנציג. הנציג הספיק לברך אותי בשלום והשיחה התנתקה. למחרת חזרה אלי הנציגה מהוט ועדכנה את פרטי הבקשה. כמובן שהייתי צריך גם את הוט נט לחגיגה והנציגה הבטיחה לי שהמחיר הוא 20 ש"ח לכל המהירויות והעבירה אותי. מסתבר שלא עברתי לשום מקום ונאלצתי להתקשר להוט נט ולהצטרף לתור הארוך של הממתינים. בהוט נט הודיעו לי שהמחיר הוא בכלל 30 ולא 20 כמו שסיפרו בהוט. חבל שהוט מוסרים מידע שגוי בנושא שרלוונטי לבקשה. מכאן הדרך היתה סלולה, להגיע לנקודת שרות של הוט מובייל. שם מסרתי את ההוטבוקס הישן ויצאתי עם הוטבוקס 2 ההתקנה העצמית עברה בהצלחה וההוטבוקס עשה כל מיני פעלולי אורות בשעה ש…
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי חשק עז לקפה טוב בבוקר, טעמתי אצל חבר ומאוד אהבתי זה מה שיש לו: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740053 200 קפסולות מספיקות לי בערך לשלושה חודשים. האם זה בזבוז כל העניין הזה? יש לכם המלצות למכונה אחרת?
-
- 17 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
ידידה ממש טובה מהבסיס משתחררת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לה. יש רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
וכן יש לי תוסף נגד פרסומות וגם חוסם חלונות קופצים. נראה לי שבחודש האחרון הם עשו שינוי באתר כי זה לא היה כך בעבר. גם אצלכם זה ככה?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום, אני לפני גיוס ואני בדילמה מה לעשות. אז...אני פרופיל 64, הציעו לנו לעשות לימודים קדם-צבאיים י"ג-י"ד בתחום המחשבים במכללה. אחרי לימודי י"ג אני יוצא עם טכנאי ובסיום לימודי י"ד כהנדסאי. במהלך לימודי יג אני יכול לנסות להתקבל לממרם או למשהו ב8200-אם אני מתקבל לאחד מאלה אז זה מעולה. כמובן שנדרשת חתימת קבע לשנתיים(שנה אם אני יוצא רק טכנאי) ואפשר לצאת לקצונה. לפי מה שנאמר לי, אם אני יוצא לימודי יד, הנדסאי, ככל הנראה ייקחו אותי ליחדיה בתחום המחשבים, לא ידוע איפה. הדילמה שלי היא כזו: האם לעשות את זה ולהרוויח כביכול את הניסיון ביחידה של מחשבים+הלימודים יג ו יד. או לעשות איזה תפקיד מבוזבז בצבא(נהג או משהו דפוק אחר) לצאת בגיל 21 ולעשות תואר רא…
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לאלבומי מטאל קלאסי טובים. אני מתכוון לאלבומים ברמה של האלבום השחור של מטאליקה, האלבומים של דיפ פרפל משנות ה-70, בלאק סאבאת' לפני שזרקו את אוזי המלך, וכו'.... ריפים של גיטרות, סאונד נמוך וכבד ובלי גרולינג. אפשר להוריד מהרשימה את אלה שציינתי קודם, את אירון מיידן, ג'ודס פריסט, טול, אוזי אוסבורן, דיו, בלו אוייסטר קאלט וריינבו (כנראה שאני מכיר עוד לא מעט להקות אבל לא מצליח להזכר עכשו...) תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לומד תואר דו חוגי כאשר אחד מהם הוא סוציו'. לאחרונה קיבלתי ציון מבאס מאוד (67) בקורס חובה. אומנם זה רק מבחן אמצע אך אני כבר מתחיל את הציון הסופי מ-90.. ואת המבחן סיום אני אעשה ביום אחד עם מבחן אחר לכן אני לא מצפה לניסים בסופי. המטרה שלי היא להמשיך קריירה בחוג השני שלי אך אני לא רוצה לחסום לעצמי כבר עכשיו את התואר בסוציו', במיוחד שאני מעוניין מתישהו בעתיד, לעשות תואר שני בסוציו על מנת שאוכל לחקור אוכלוסיה אקזוטית אשר יש לי נגישות אליה.. כרגע הממוצע שלי בסוציו הוא 83 ואני שנה שנייה, אני מאמין שאני אוכל לסיים את התואר בממוצע שנע בין 83-88. מהיום הראושן שלי באונבריסטיה מספרים לי עד כמה התחרות מטורפת לתואר שני וישנם מקצועות שגם עם ממוצע 100 קשה להתקבל לתואר שני (פסיכולוגיה,…
-
- 17 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
הדיבור הנפוץ הוא ששינה צריכה להיות בת 6-8 שעות ורצופה, אך האם גם שעה-חצי שעה פה ושם מסייעות? אני חייל ומתחילת החטיבה אף פעם לא הלכתי לישון לפני 12-1 בלילה, ללא קשר לשעה בה אני צריך להתעורר. זה כמובן הביא לבקרים קשים מדי פעם אבל בסה"כ אני בסדר. נניח ואני ישן 4 שעות, קם לאוטובוס ב6:15 לבסיס ויורד ממנו ב7, האם 45 הדקות האלו עזרו לי, או סתם דחו את שלב הערנות שלי? ועד כמה כל העניין מזיק לאורך זמן? בימי הלימודים ישנתי יותר (לקום ב8 ולא ב5-6) ובשנה וחצי האחרונות בצבא השינה הממוצעת שלי היא 4-5 שעות במקרה הטוב והיציאות שלי 3/4 מהחודש הן יומיות. תמיד יש את האפשרות להמשיך לישון עוד שעה-שעתיים בבסיס ובאוטובוסים אך כאמור נשאלת השאלה - עד כמה זה טוב?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
פעם, לפני הרבה שנים שעוד היתי צעיר ויפה, היתה תוכנה בשם ICQ (לא זה לא נושא שהקפצתי מ-2001, התאריך היום 5.2.2012) בכל אופן, נפל ליד מספר איסיקיו די נחמד. 35-000. 5 ספרות, קצר ויפה. מישהו יודע אם זה שווה עדיין משהו?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום נתקלתי לצערי במראה דיי מזעזע בדרך חזרה הביתה. אני לא נוהג להעלות ולשתף כאלו דברים באינטרנט, אבל נותרתי המום וקפאתי במקום למספר דקות. בפה של אחד הכלבים היה סמרטוט... אני משער שמי שעשה את זה לא רצה שהכלב ינבח. כבר דיווחתי לגורמים המתאימים. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-