עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redti,

אהלן חבר'ס עוד 3 חודשים יש לי צו ראשון ורציתי לדעת אם יש איזה אתר שאוכל לקבל אינפורמציה על היחידות השונות וכך אוכל לנתב את עצמי

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני צריך בבקשה המלצות למעבדת מחשבים מקצועית, שיודעת לפרק מחשב ולנתח אותו עד היסוד ולמצוא בעיות (אפילו הכי מוזרות שיש - במקרה שלי). מקצועיות = אני מתכוון מעבדה עם טכנאים אמיתיים. לא סתם טכנאי פנטיום 4 מעפנים שיודעים לפרמט ווינדוס ורק להחליף חלקים, אני מדבר על מקצוענים.. כאלו שבעיות איתור חלק פגום \ איטיות בלתי מוסברת זה משחק ילדים בשבילם, וכמובן.. שהבדיקה תיהיה חינם (תיקון, אני לא צריך לתת להם לתקן, אני רק רוצה לדעת על הבעיה) תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חיפשתי לקנות מקלדת חדשה וזולה. בחרתי את זאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=378013 באתי להזמין מהחנות הראשונה אבל אז חשבתי לעצמי: יש להם אותו ציון חנות כמו השניה, אבל הם קניה חכמה וזה אומר שהרוב קונים מהם. אז אני אזמין מהחנות השניה. כך הזמנתי את המקלדת לא מ"G-Tech" אלא מ"ספיד מחשבים". הגיעה אליי המקלדת אחרי 6 ימים. מה המסתבר? שתי החנויות האלה הן אותה החנות כעיקרון טכנית... Shot with X450,D535Z,C370Z at 2007-07-02 שימו לב שנאי הזמנתי מספיד מחשבים, אך הטלפון על מעטפת הקבלה הוא של G-tech, והפקס עלה מעטפה הוא של ספיד מחשבים.... (טלפונים ועוד מידע ניתן למצוא באתרים של החנויות: http://www.speed4u.co.il/ http://www.g-tech.co.il/) תראו גם את הכתובות אינטרנט על ה…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by fuck off,

לפי מה שהבנתי התקבלתי והקד"צ מתחיל עוד מעט. לתכניתן. מישהו יכול לאמר לי איך הולך שם השירות? מה אני עושה? זה יומיות? וכל מה שלדעתכם יהיה לי מעניין לדעת...

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by ice2k,

HI amigos. iam right now in south brazil in an island called florianapolis , its really cool here , the best place in the world for wave surfing (also nice for internet surfing ). isadly left argentina , but i am waitng now for the carnaval in brazil , and it is going to kick ass. you maybe heard about the acident i had with formating my memory card (you can read about it in the other thread), so at least i post some picture here. cya amigos..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by אנונימי,

:evil_laughterpurple:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מחפשת עבודה לפעמיים בשבוע באיזור המרכז, עדיפות לחולון וראשון לציון מתחילה ללמוד באוקטובר אז לא יכולה להתחייב ליותר. מחפשת עבודה במחשבים (מן הסתם... אם לא לא הייתי רושמת בפורום הזה ), פירמוטים, משהו כזה. יותר עבודה מאחורי הקלעים כמו שאומרים אשמח לדעת אם מישהו מחפש תודה! מורן

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. או לוח אם קבר וכיוצא בזה... הערה: סמיילים בלבד לא נחשבים לתשובה לכן אודה לכם אם לא תשלחו לי פרצופים צהובים מחייכים בתור תשובה.

• 18 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by avicii962,

מישהו שמע על התפקיד בצבא סיג IT אני מתמיין לשם רוצה לדעת עם כדאי.. זה תפקיד שעושים יג על חשבון הצבא אחר כך עושים טירונות ואז כמה קורסים של תקשורת ודברים נוספים אחר כך מייעדים לך מסלול.. (שיכול להיות תקשורת, תמיכה , אבטחת מידע.. וכל מה שקשור לIT בהתאם ליכולות והרצון) זה מה שהבנתי בכל אופן מישהו שמע יכול להרחיב קצת?

• 18 תגובות
    • 26.2k צפיות
  10. Started by INON,

האם ישנם הבדלים משמעותים בין יחידת המחשבים גא"מא(שנמצאת בחיל המודיעין) לבין ממר"ם(שנמצאת בחיל התיקשוב)? ואיזה יחידה יותר מובחרת?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by gigabot,

אהלן!! שלום לכווולםםםם כמה זמן לא הייתי פה, התגעגעתי, אז שלום שלום לכולם מקווה שתקבלו אותי חזרה יפה ולהתאקלם.. אמריציום תנקס

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by kostiya,

http://www.maximumpc.com/article/news/mysterious_computer_explosion_kills_programmer ניראה מפחיד

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by משתמש כבד,

אל תחשבו מה המטרה פשוט תצביעו

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ידוע לי שכשקונים מאורנג' או סלקום מכשיר דור 3, חייבים לרשות גם חבילת גלישה של דור 3 (גם אם לא נשתמש בה). מישהו יודע כמה מידע מקבלים כאן? 30MB? 100MB? וזה לרוחב פס של 1.8Mb? וכמה זה עולה? תודה למי שיודע...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by desert,

אני יודע שזה קשה לפירוט וזו שאלה כללית מדי , אבל , אם אפשר לתת קצת ידע על כל יחידה [ מידע אישי ומבוסס כמובן] ומה דעתכם ,יותר כדאי ?

• 17 תגובות
    • 9k צפיות
  16. אהלן, צילצלתי לשאול מדוע עדיין לא קיבלתי מנילה (בן 18), ואמרו לי שאני נמצא בסטטוס של בוגר מקצועי אלקטרוניקה וכל עוד שאני נמצא בסטטוס הזה אני לא אקבל את המנילה. מה זה אומר? זה מאפשר תפקידים טובים או ההפך הגמור? כדאי להישאר בסטטוס הזה או לבטל? תודה

• 17 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. שימו לב לתרגיל האחרון שהוא עושה[שכיבות שמיכה בלי רגליים] אני מתחיל להתאמן.. נראה מגניב ביותר. http://www.youtube.com/watch?v=fyMasVRj4KI

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Moon-Mage,

לא ראיתי אם מישהו פתח כבר דיון, אבל קיבלתי היום מייל שהודיע לי שזכיתי(אני מקווה שזה לא ספאם או משהו :-X). עוד מישהו קיבל מייל היום בבוקר?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by The Dom,

אני יודע שזה ספאם טהור אבל הייתי חייב להראות את זה. :lol:

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by maphisto,

טוב אז לפני שהיה לי תפקיד רשמי באתר מספר האיציק שלי היה חסוי גם בהגדרות לא אפשרתי למשתמשים שאינם ברשימה שלי לשלוח אלי הודעות ,אבל מאז שאני פה ,שיניתי את זה , ומאז כל הזמן באות אלי לאיציק נשים כאלה ואחרות ומתחילות לדבר איתי ,עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה אבל ! יש לי חברה מושלמת כבר שנתיים וחצי ואין לי סיבה לדבר איתן . אז כל פעם נוצר מצב שאני צריך ל"העביר" אותם לחברים שלי שפנויים ,עכשיו ברור לי שאם וכאשר אני אהיה ללא בת זוג התופעה תעלם ,פשוט חוק מרפי. עכשיו אתם שואלים :מאיפה אתה יודע שזה בחורה ,קודם כל היא שולחת לי תמונה וגם לפי השיחה. עכשיו אני ילד בן 12 שרץ ומת לדייט אז אין לי ממה לחשוש שזה איזה "מתחזה" . מה אתם חושבים ? והאם זה קורה גם לכם ? ובכלל סיפורי איצ…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bezangeloo,

האם יש בנק כלשהו בארץ שמציע שירות של כרטיס אשראי נטען? לא החארטה של הדואר שמטעינים בסכום מסויים וכשהסכום נגמר צריך לעשות חדש, אלא באמת נטען? תודה, בז'נגלו.

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. היום נתקלתי לצערי במראה דיי מזעזע בדרך חזרה הביתה. אני לא נוהג להעלות ולשתף כאלו דברים באינטרנט, אבל נותרתי המום וקפאתי במקום למספר דקות. בפה של אחד הכלבים היה סמרטוט... אני משער שמי שעשה את זה לא רצה שהכלב ינבח. כבר דיווחתי לגורמים המתאימים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. האם לסגור אותו או המתנה או מצב שינה או פשוט לא לגעת בוא ואז יש שומר מסך

• 17 תגובות
    • 6.9k צפיות
  24. סרטון שעשיתי בפלאפון של בן דוד... שימו לב מה 5 כורדים יכולים לעשות ל-6 רומנים מסטולים מהתחת... ישבנו בחוף,שמנו טראקים ברכב.... ומפה זה ההנאה שלכם חשוב לראות עד הסוף כי יש קטעים מיוחדים ;P קרדיט לי על הצילום!! ועל הצחוק שלי שאני מסטול

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by AliceInChains,

Milford Cubicle , אני לא מבין למה נעלת לי את הדיון על החברה..... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=427134.0 אם כבר, לפחות תסביר מדוע, ממש לא מובן מאליו. בחרתי שלפתוח ת'רד ולא לשלוח לך הודעה, כדי שכולם יראו. זהו פורום כללי, לידיעתך, ולכן זהו כן המקום לדברים כאלו. אני בטוח שמנהל אחר לא היה עושה את זה, ואם כן אני בוחר שרגלי לא תדרוך כאן עוד.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.