עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yoav9,

התכנון המקורי היה לקנות את זה: AMD ATHLON XP 1800 + FAN Gigabyte GA-7VRXP Micron 256MB PC266 DDR Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו היתה לי עבודה, קייטנה, אבל לא חשוב, המועצה עשתה כמה תרגילים מלוכלכים והקייטנה נסגרה! :-/ אז נתקעתי בלי עבודה לחופש! יש לי כרגע בסביבות ה1000 ש"ח. אז שני דברים: 1)למישהו יש רעיון לעבודה?????? :-/ 2)חשבתי לקנות כבר עכשיו את המארז לפני שהדולר יעלה\לא ישאר במלאי\לא יודע! כדי לי?

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by alexpir,

לכל המתאמנים שפה אין לי מכשירים בבית יש לי רק משקולת אחת ורציתי לדעת אם שכיבות סמיכה , כפיפות בטן בבית ככה על בסיס יום יומי יפתחו את הגוף שלי הוא יגדל ? [br]פורסם בתאריך: 9.07.2009 בשעה 08:43:16 האם שווה להשקיע בזה, כל יום להקציב לי זמן מסויים ולהתאמן בשכיבות סמיכה וכו' בבית ?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אורח RnGKay

המקרה הוא לא שלי ורק קיבלתי אותו דרך הדואר! חשוב להפנות את צומת ליבכם לזה! אם אתם רוצים לקרוא את הגרסה באינטרנט פנו לכאן! אזהרה לציבור! לפני שאתה מוחק את המכתב: מכתב זה הוא מכתב אזהרה הבא ליידע אותך על מחדל צרכני ולא למכור לך מוצר מכל סוג שהוא. ב31/12/01 קניתי דרך אחד מאתרי המכרזים בישראל מכשיר מיני-דיסק. הספק של המכשיר הוא MDK. המכשיר הגיע אליי ועבד כרגיל במשך כחצי שנה - אז פתאום (ב26/07/02) הוא שבק חיים בזמן ששמעתי בו מוזיקה, ללא שום סיבה ברורה. מיד יצאתי מביתי שבערבה (ליד אילת) והגעתי לת"א(=כעבור נסיעה של ארבע שעות), למעבדת התיקון של MDK ברחוב אלנבי 36 כדי לתקן את המכשיר לפי תעודת האחריות שנמסרה לי עם הקנייה. העובדת שם הייתה מאוד נחמדה ואמרה שבתוך שבוע הם ייצרו איתי קש…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by QQQ,

1. הזמנתי ממישהו מוצר דרך USPS FIRST CLASS אבל גיליתי שהוא בכלל שלח באמצעות PRIORITY FLAT RATE ENVELOPE (הרבה יותר מהיר וטוב). מה אני אמור לעשות? לתרום לו כסף? הוא לא שאל אותי וכנראה התבלבל או משהו. 2. הזמנתי מוצר דרך USPS FIRST CLASS. המשלוח התקבל ב-18 לדצמבר וטרם הגיע - מה שאומר שעבר כבר כמעט חודש. מה יש לעשות? וסתם משהו הזוי מהצד, את הUSPS FIRST CLASS המוכר אמר לי שזה PRIORITY, והPRIORITY (שאגב נשלח הרבה יותר מאוחר וכבר הגיע) היה אמור להישלח בFIRST CLASS - ואין קשר בין המוכרים/הקניות (???) תודה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by AdamS,

היי, דודים שלי מגיעים מארצות הברית עוד כמה שבועות והם אמרו לי להגיד להם מה להביא לי. אח שלי כבר מקבל PSP ואני כנראה יקח משהו שקשור למחשבים, משהו מAPPLE כנראה. יש לי כבר עכבר אלחוטי שאני דיי אוהב ומקלדת מולטימדיה חוטית רגילה של מייקרוסופט. עכשיו, הציעו להביא לי iPod Video ואני לא ממש יודע אם אני רוצה, אין לי נגן מוזיקה או משהו כזה. אמ.. חשבתי על המקדלת האלחוטית שלהם, מה נראה לכם? משהו סביר כזה... תציעו לי משהו בבקשה.. ראיתי את ה-APPLE TV, אבל לא ממש אהבתי את המכשיר. נראה לי המקלדת הכי סבבה.. תודה

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by vasser,

Read this ... seems like a beginning of a beautiful friendship

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. ערב טוב אנשים. יש לי שכנה רוסייה שבקשר טוב עם אמא שלי. היא באה להתארח אצלנו היום,ומפה לשם היא אמרה שהיא רוצה למכור את כל מה שיש לה בבית(חוזרת בחזרה לרוסיה),היא רוצה על הLCD 32 אינצ' שלהם כ500 שקלים.. השאלה אם זה שווה או לא?,הם עלו לארץ לפני 3 שנים וקנו את זה חודש אחרי שהם עלו,ככה שאחרית כמעט בטוח שאין,אין לי מושג מה החברה של הטלויזיה אני ינסה לברר מחר או מחרתיים,אבל גם אל זה טלויזיה ג'נרית של סנסוי או משהו כזה המחיר דיי פייר לא?(כרגע אני עם הCRT 21 בחדר,יש לי ממיר HD של הוט,אני עובד מפה לשם בכח אדם וההכנסה שלי בערך היא כ1000 שקלים בחודש,עדיין לומד י'ב..) אז מה אתם.......הייתם עושים?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by mrsph666,

כיצד ניתן לשתות כמה שיותר ולהשתכר כמה שפחות? אני יודע שזה תלוי במסה של השותה, בכמה שהוא כל לפני כן, אבל האם שתיה מרובה גורמת לגוף לפתח עמידות מול אלכוהול, כמו למשל הרואין \ קוקאין?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

אני בן 15 אני בקרוב מוציא פנקס עבודה אני מת לעבוד בחנות מחשבים במשך החופש.. מי שפה מועסק ע"י חנות מחשבים כלשהי שיגיד באיזה חנות הוא מועסק ממתי ובן כמה הוא.. ועוד כמה פרטים אם זה קל מה נותנים לך לעשות יש הוזלה בקניות וכו'

• 44 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by SupeRnovA,

שלום, אני מחפש מכוניות ישנות למכירה משהו בסביבות שנת 90' ומטה מכוניות שלא עולות יותר מ5 אלף ככה תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום, הרגע חזרתי מפרזנטציה של כמה מהסוכנים של החברה הזו שבאתי אליה רק בגלל הסקרנות לאחר שחבר שלי נכנס לשם תמורת תשלום של 1080$ למרות שהפצרתי והזהרתי בפניו על כך שזה נראה כמו תרמית פרמידה טיפוסית , לאחר פרזנטציה ארוכה שכללה הרבה מילים יפות ומפוצצות בצורה דיי מגוחכת ומעט מאוד עובדות... גם בשלב השאלות כאשר שאלתי שאלות ישירות וברורות אשר נענו בהתחמקויות , אי ידיעה או חוסר מידע רלוונטי לגבי המוצרים שהחברה מוכרת אשר יעילותם מוטלת בספק במקרה הטוב כדגומת ג'ילים שונים לשתייה למטרות של הרזייה \ דחיית הזדקנות \ עירנות ושאר מטרות נעלות אתר החברה http://www.agelisrael.co.il אז רציתי לשאול אתכם אם יצא לכם לשמוע על החברה הזו Agel ? ומה דעתכם עליה ? כמו כן האם יצא לכם להיתקל במו…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by Fighter,

שלום אני צריך טיפים ממכם ואני מעדיף פה כי יצא לי כבר לבדוק בגוגל ולשאול בפורומים שונים ואני לא הבנתי מספיק טוב אני רוצה לפתח את הגוף משהו בסגנון של ברוס לי, שרירים קטנים דחוסים כאלה, הרבה סיבולת שריר איך להתחיל ומה לאכול?

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. העלתי לפני כמה זמן טרד לגבי תופעה שמתרחשת במגן הברקים שלי מדגם מדגם GPT Protector SC9L, ואף אחד לא ענה והוא לא היה פעיל. הטרד הנוכחי הוא המשך של הטרד הקודם שלי. בכל מקרה, הנורית הכתומה של ההארקה שוב פעם בקושי מאירה, והפעם נראה כי היא כלל לא דולקת. האם זה אומר שאני צריך להחליף את מגן הברקים. צרפתי תמונה שלו למטה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by A-L-o-n,

אוקיי, ראיתי כמה סירטונים שילד מציג על זמרים ומפורסמים. בדר"כ הוא יורד עליהם ברוב הסירטונים, רוב הקללות אכן נכונות. ולא רק זה, יש לו המון צופים! קודם כל... :lol: יש לראות מה הוא אמר על soulja boy. שימו לב מה הוא אומר בסוף חחחח, אני לא מבין איך יש לו אומץ לפתוח סירטונים ולהתחיל לקלל זמרים. - סולג'ה בוי - 50 centשימו לב שבתגובות צוחקים עליו והכל, תראו את הסירטון הזה: 50 cent ראה את הסירטון שהילד הקליט וצחק, 50 "קרא" לו לניו-יורק בשביל לפגוש אותו. וזאת התוצאה מה אתם אומרים חוץ מזה שהפרצוף שלו קצת מכוער? לא יודע אני דיי מחבב את הבחור, יש לו אומץ לדבר הרבה.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. בוקר טוב לכולם. אני רציתי לשאול אתכם - איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב ואני אדע בוודאות שלא אדפק או אקבל חלקים מזויפים / לא טובים... פעם קודמת שקניתי מחשב לא הבנתי כלום במחשבים (3 שנים :) והוא היה מאוד מאוד יקר. אני רוצה לבדוק עכשיו איפה כדאי לקנות כדי שלא אדפק שוב. תודה על זמנכם.

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by omrij,

כנראה מ2008 יחזרו לייצר את המכונית במהדורה מוגבלת כ20 מכוניות בשנה http://www.latimes.com/business/la-fi-garage28jul28,1,6560463.story?ctrack=1&cset=true http://newsfeedresearcher.com/data/articles_t31/idt2007.07.31.01.31.24.html עכשיו אני צריך להשיג רק Flux Capacitor ואני מסודר ;D

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by love-its-my-name,

מישהו עשה את המבחן? מה יצא לכם? אני בן 16 וקיבלתי 70\60 שאלות והאייקיו הוא 136 אך אי אפשר לקחת את זה ברצינות כי רוב הטעויות היו בחלק של השפה ו-7 שנים מהחיים שלי גרתי במקסיקו - עד לפני שנה לא ידעתי מה זה אסאדו ועד לפני שבועיים לא ידעתי מה זה גילויי עריות.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. מכירים את המקומות עבודה בהם יש מקרר משותף ובו המזון של כלל העובדים? מכירים את זה שמידי פעם נעלמים משם דברים באורח פלא ובלי שאף אחד לוקח אותם (בציניות כמובן)? הנה הפיתרון! http://www.skforlee.com/independent_work/lunch_bag.html

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. לאחרונה ראיתי את הביטוי חוזר שוב ושוב ... ערנב ? מישהו מוכן להסביר מה זה ומאיפה זה ?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Chymes,

פתחתי חשבון חייל בבנק הפועלים וקיבלתי כרטיס אשראי "דירקט". אפשר לקנות בתשלומים עם הכרטיס הזה? (תהיה לי משכורת צבאית צנועה אחרי הכל...)

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

היום ביקרתי בתערוכה רכב ויותר 05, מאוד נהנתי,ולשם שינוי היה אפשר לראות את הריצפה. התערוכה היתה מאוד מסודרת, והיא רק עולם אחד ו שני שבילים של מכוניות לכול האורך. מכוניות מסוג: במו M5 M6 , אודי קונספט, סובארו אימפרזה, מיצובישי איוו 8,מאזדה 5, פולקפסגן טארגט,סיאט איבזה משופרת, מרצדס SLK 320 עם דלתות כלפי מעלה,מלא גי'פים,יגואר X TYPE , הונדה FRV ועוד סוגים של משפחתיות גדולות. היה גם מופע של ג'פים בהו היו, מיצובישי פאג'רו,במו X5 ,סובארו פורסטר לא בדיוק ג'פ, סאסניונג ראקסטון,ו גי'פ של חברה ג'יפ ש היתה לו את ההופעה הכי יפה,הונדה גי'פ לא זוכר דגם אבל הוא הייה ממש עלוב. בהופעה הג'פים עלו על עבנים גדולות, ועל מין משולש גדול בהם הם עשו כ דימוי של עלייה על הר, זה הייה מאוד יפה!. …

• 55 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. רקע אז ככה. *אני כותב מחירים וחנויות לחסוך שאלות. עברתי מצילום סטילס לצילום וידאו. אני חושב שיש בזה הרבה יותר רגעים מעניינים שאפשר לתפוס ורגעים שלא ניתן לתפוס כלל בצילום סטילס כמו הדוגמה הזאת. קניתי מצלמה ביתית למקדמים Sony HDR-XR520 מהדור האחרון של Sony עם שבב ה-Exmor, ה-CMOS החדש שלהם עם אפס רעש בתמונות לילה. *6500 ש"ח הוספתי בשבילה את כל סוגי האביזרים שקיימים (הסיסמה של סוני נכונה: "בלי אביזרים, זו סתם מצלמה"): בארץ: פנס כפול 10 או 20W עם סוללה נטענת המספיקה לשעתיים (750 ש"ח בפוטופילם), מיקרופון GUN (כ-700 ש"ח בקאמרהמיה). הזמנות מ-B&H בניו-יורק (דרך ארליך מעבדות): פילטר מקטב, פילטר ND, עדשה מרחיבה 0.7, עדשה מכפילה 1.7). הכל יחד 1900 ש"ח. התקנתי את תוכנת Sony Vegas…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה התפקיד שלה,ואם מוציאים אותה הדגים ימותו?

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום, מסיבה לא ברורה לא הצלחתי למצוא באינטרנט את תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בפיסיקה בטכניון. מעבר לכך אשמח מאוד לדעת גם את תנאי הקבלה למסלולים המשלבים: - פיסיקה + הנדסת חשמל - פיסיקה + מדעי המחשב - פיסיקה + ביו-רפואה מפה השגתי מעט מידע על המסלולים השונים: "לימודי פיסיקה בטכניון". בתודה מראש.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אני תמיד משאיר לי שכבת שפם קצרה, אני מתכוון כשעוד זה זיפים ועדיין לא שערות ( מה חשבתם ) אני מגלח כל יום כדי להרוג זיפים שגדלים במקומות שאני לא רוצה שהם יהיו שם, וכל כמה ימים אני מוריד טיפה מהשפם כשהוא גדל יותר מידי.. אבל רוב הפעמים המכונה לא מקצרת לי את הזיפים והיא פשוט מורידה חצי מהשפם וזה נראה מוזר. איך אני יכול רק לקצר את הזיפים ולשמור על שיכבה אחידה? אני אשמח לקבל עצות, תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים