עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-38361.html#backToArticle=598423 עד מתי יוני 06?! ג. שליט

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by The_overclocker,

[attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by MasterDK,

שלום ברצוני לדעת מה התעסוקה שלכם בשעות פנאי ובכלל תציעו לי תעסוקה לשעות נפאי חות מיציא עם חברים ומחשב..

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by zip master,

לפני 4 ימים שברתי את יד שמאל ( ויש לי גבס אם לוגואים של AMD ואינטל ) בתאונת רולרבלייד מצערת אך לא הכל אבוד בגלל שאני ימני ולא שמאלי אז עדיין יש לי קצת ניידות ואני לא זקוק לאוברלוק ( ניתוח) ועכשיו השאלה: אני זקוק לפרוייקט למחשב לחופש שיתן לי מה לעשות אם עצמי בחופש כי אסור לי לצאת מהבית אז אני זקוק לפרוייקט ( אוברלוק עדיף ולא צביעת מארז כי כבר עשיתי בצבע סגול יפה שזוהר באולטרה) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Sargon,

מה נהוג לתת פנסיה וקרן השתלמות למשרות היי טק בסטארט אפ במרכז?(למהנדסי תוכנה עם 7+ שנים ניסיון). נראה לי שנהוג לשלם את הפנסיה על כל המשכורת אבל על פי חוק המעסיק חייב לשלם רק עד השכר הממוצע במשק. לגבי קרן השתלמות אני לא יודע מה מקובל. אני לא סגור עד הסוף מה זה קרן השתלמות ואם עדיין נותנים את זה כיום. יש לכם מושג?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by BigTools,

ערב טוב לכולם, לפני כשבוע הייתי בכנס באחד המלונות בארץ ולפתע נתקלתי באישיות בתמונה, מישהו יכול לזהות מי הוא ומה התפקיד שלו?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום שמתם לב לטמפרטורת המעבד כאשר סקייפ רצה ברקע? תוכנה שימושית אולי אבל התכנות שם לא שיא הפאר. אני מריץ למשל כרום עם איזה 10 טאבים פתוחים במקביל, הכל אחלה. סביבות 37 מעלות. מריץ את סקייפ - זה מגיע תוך כמה דק' ל50!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. ליד איפה זה?????? איך מגיעים לשם מנתניה.????

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Epsilon,

http://finance.yahoo.com/charts#chart7:symbol=amd;range=1y;compare=intc;indicator=volume;charttype=line;crosshair=on;logscale=on;source=undefined בעוד שאינטל עלתה ב 30% בערך , AMD התרסקה ביותר מ 50%

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by SilverBlaze,

אופניים ללא בולם זעזועים אחורי (אני חושב שקוראים לזה זנב קשיח או משהו), באיזור הגליל התחתון. המחיר לא כל כך גמיש תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by lev-27,

לפני חודש רכשתי מוצר מסויים דרך ebay. שילמתי ב-paypal, אבל בלי להיכנס לחשבון עצמו. (אחרי שלא מצליחים להזין סיסמה נכונה מספר פעמים יש אפשרות לשלם למוכר ללא כניסה לחשבון). שילמתי וקיבלתי את המוצר. הכל טוב ויפה. אחרי מספר ימים החלטתי שלא מתאים המוצר, יצרתי קשר עם המוכר וביקשתי אישור לשלוח בחזרה. קיבלתי אישור. המוצר נשלח והתקבל בארצות הברית. המוכר שלח זיכוי דרך paypal. עד כאן הכל טוב ויפה. יש בעיה בחשבון שלי. אני לא זוכר את הסיסמה וכל ניסיון לשחזר את הסיסמה נכשל. כאשר אני מבקש לשחזר סיסמה באמצעות המייל, המייל אף פעם לא מגיע. לעולם. ניסיתי אולי שמונים פעמים. היום קיבלתי מייל מ-paypal מודיע על זיכוי. ניסיתי באמצעות כתובת, אבל הכתובת שאני מזין לא מתאימה. ניסיתי באמצעות מספר טלפו…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

לגולשים שלום, הערוץ נסגר עקב הענות כמעט אפסית. בהנחה ויהיה ביקוש מחדש לערוץ, נשקול לפתוח אותו מחדש. תודה לכולם וחג שמח. צוות HWzone.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by yoav9,

התכנון המקורי היה לקנות את זה: AMD ATHLON XP 1800 + FAN Gigabyte GA-7VRXP Micron 256MB PC266 DDR Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו היתה לי עבודה, קייטנה, אבל לא חשוב, המועצה עשתה כמה תרגילים מלוכלכים והקייטנה נסגרה! :-/ אז נתקעתי בלי עבודה לחופש! יש לי כרגע בסביבות ה1000 ש"ח. אז שני דברים: 1)למישהו יש רעיון לעבודה?????? :-/ 2)חשבתי לקנות כבר עכשיו את המארז לפני שהדולר יעלה\לא ישאר במלאי\לא יודע! כדי לי?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Aviv C,

יש לי פרופיל 97 וקיבלתי מנילה של יחידות שדה. אני נמצא כרגע במיונים למסלול גאמא בחיל המודיעין ואני עדיין מועמד לאחד מהמסלולים (שאני לא יודע איך קוראים לו). עברתי כמה ראיונות וגם תחקיר ביטחוני. רציתי לדעת אם יש לי סיכוי בכלל להתקבל לגאמא עם פרופיל 97. כל פעם אומרים לנו שפרופיל לא משפיע על הקבלה, אבל לי נראה שזה דווקא כן משפיע ופשוט לא אומרים לנו (שמעתי על מישהו שהעיפו מגאמא בגלל "שיקולי יחידה"). יש לי סיכוי? אתם מכירים כאלה שהתקבלו עם פרופיל 97?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by BrAvE_HeArT,

לי יצא טוב (5 יח"ל), בחלק השני מאה ובראשון 90 ;D ;D ;D ;D מה איתכם?

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מה התפקיד שלה,ואם מוציאים אותה הדגים ימותו?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by GalitEyal,

היי אנשים.. קודם כל אני חדשה פה, הבנתי שאין פה הרבה בנות. קוראת סמויה בדרך כלל (סוף סוף אני יכולה לשאול משהו) הבנתי שבפורום הזה אפשר להעלות כל שאלה. בכל מקרה, לפני בערך 3 חודשים הפסקתי לעשן סיגריות, אני חייבת גם להחמיא לעצמי למה עישנתי 4 שנים והפסקתי ! כל הזמן הייתי לועסת מסטיק ושוכחת מסיגריות. כמובן שאני ממשיכה עם זה, אבל לפני כמה זמן אחד מהידידים שלי טוען שכבר הפכתי את ההתמכרות שלי מסיגריות להתמכרות למסטיקים. חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאני באמת כל הזמן עם מסטיק בפה.. זה נראה לכם מוזר ?? אפשר בכלל להתמכר למסטיק ?? מה ההתמכרויות שלכם ??

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. זה לא אמור להיות קשה אבל... אני לא מצליח לפתור את השאלה הזאת: סכום האיברים הראשון והשני בטור הנדסי אין סופי שהמנה שלה בין 1- ל 1 הוא 10. סכום הטור גדול פי 4.5 מהאיבר השני. מצא את סכום הטור. לא צריך הסברים מפורטים יותר מדי תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. התפוצצתי מצחוק כשנתקלתי באפליקציות למדידת משקל. אחת היתה מצחיקה במיוחד כי היא אפילו ציינה בשם שלה שהיא רק סימולטור למשקל למדידת צמחים. WEED SCALE SIMULATOR או משהו דומה. והמוני אנשים מתקינים את התוכנות האלו כי הם רוצים את הפונקציה וחושבים שזה אולי משהו שאפשרי וקיים. ואני חושב לעצמי, למה שזה לא יהיה אפשרי בעצם? בקלות זה יכול להפוך לפיצ'ר שיהיה בסמארטפונים בעתיד. מה עוד הייתם רוצים שהסמארטפון שלכם יהיה מסוגל לעשות? דברים שאינם מנותקים מהמציאות. שיכולים להיות עם שילוב טכנולוגיות קיימות + תוכנה מוצלחת. אני למשל הייתי מעוניין בתוכנה שמודדת שטח חדר עם מידות קרובות למדויקות וממפה אותו למודל תלת מימדי. רק לצלם…

20. תגובה הבאה, ישנם שינויים. מצטער

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by zniibidl,

האם יש לו אתר? כיצד ניתן ליצור קשר אני צריך water filter למקרר מדגם מג'יק ואני צריך לשם כך ליצור קשר עם היבואן תודה.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. ואני כבר ציפתי למשהו נחמד, אפילו דודידו ופילוס לא היו !

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני מתענין בנושא, ולכן פתחתי עליו סקר. אני מבקש שרק אנשים בגילאים 15 עד 18 יענו. תודה

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. הסבר למטומטמים בבקשה הכוונה כמובן לאימג' ממחשבי הפרטי ולא משהו מהרשת :-[ :-[ :-[

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by AdamS,

היי, דודים שלי מגיעים מארצות הברית עוד כמה שבועות והם אמרו לי להגיד להם מה להביא לי. אח שלי כבר מקבל PSP ואני כנראה יקח משהו שקשור למחשבים, משהו מAPPLE כנראה. יש לי כבר עכבר אלחוטי שאני דיי אוהב ומקלדת מולטימדיה חוטית רגילה של מייקרוסופט. עכשיו, הציעו להביא לי iPod Video ואני לא ממש יודע אם אני רוצה, אין לי נגן מוזיקה או משהו כזה. אמ.. חשבתי על המקדלת האלחוטית שלהם, מה נראה לכם? משהו סביר כזה... תציעו לי משהו בבקשה.. ראיתי את ה-APPLE TV, אבל לא ממש אהבתי את המכשיר. נראה לי המקלדת הכי סבבה.. תודה

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים