כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
שתיתי מספר פעמים רדבול (הרגיל, לא הדיאט או מה שיהיה הבהיר), לא עשה לי כלום. לא החיה שום גוף ושום נפש.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב מאוד מדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון. הדירה שלי די קרובה לאוניברסיטה (8 דקות בערך). הבנתי שבתואר יש הרבה חומר עיוני ומתמטיקה ומטלות תיכנות שניתנות הביתה. השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע במחשב נייח שמן הסתם יהיה חזק יותר ואיכותי ויותר נוח לעבוד על מסך גדול או מחשב נייד (13-14 אינץ) שאוכל להביא אותו גם לאוניברסיטה\ספריה או חזרה הביתה למרכז... מי שלומד\למד מדעי המחשב\הנדסת תוכנה. עד כמה חשוב מחשב נייד?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה מאוד אנשים שוכבים ללא תנועה.....קולות ירי ברקע......ניידות....שוטרים בכל מקום.....רעש נורא.......מחזה נורא.....
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי כ להסיפורים על הכייסים בברצלונה נכנעתי והשתכנעתי שבלי פאוץ' פנימי אני לא נוסע. קודם כל למישהו יש רעיון למקום בו לא יהיה אפשרי שיגנבו שהוא לא פאוץ' פנימי? ואיפה בכלל משיגים דבר כזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש שחרור של dvdscr ויש שחרור של R5. מה הבבדל איכות? R5.LINE תודה
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי את הביטוי חוזר שוב ושוב ... ערנב ? מישהו מוכן להסביר מה זה ומאיפה זה ?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כותרת מאיפה אפשר לקנות בארץ תודה לכולם כן אני יודע אני משוגע אבל יש לי נוסטלגיה לסגריוצ האלה ואני רוצה לעשן אותם ;D http://public.blu.livefilestore.com/y1pc9O8XCaqxLfJ_hA42xEt8sKMFhPrW1quVw3gcN9S4nN0BbXONqHU4UyZs7nlcquF3JE6oQi7zDkYHB-KvLho1Q?PARTNER=WRITER
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.sexwork.com/family/dolphins1.html
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לחסום מספר אתרים מסוימים אצלי במחשב איך אני עושה את זה?? אני משתמש במספר דפדפנים CHROME , IE , FIREFOX תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, לפני כמה דקות ראיתי רכב מסוג פיג'ו 306 במחיר מציאה ורציתי לשאול מה אתם חושבים. הרכב הוא יד ראשונה עם 180 אלף קילומטר, גיר 1.4 ידני, 4 דלתות, שנת 95 ונמכר 5 אלף שקל מתחת למחירון במחיר 11 וחצי אלף. רציתי לשאול אותכם על מה כידי להסתכל שאני אליך ליראות את האוטו והאם יש דברים ספציפים בדגם הנ"ל. בתודה מראש, תומי
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
אני כמעט הגעתי למסקנה, שאני לא זקוק לכלי הזה וחשבתי למחוק אותו. אבל חשבתי על פתרון אחר, צמצמתי את מס' האנשים ברשימה שלי מ- 150 איש ל- 40 איש. עכשיו אני באמת רואה בזה ככלי יעיל ונוח, שאפשר להתעדכן בו ולשמור על קשר מסוים, עם אנשים שהם מעניינים אותך ואתה מעניין אותם. בשביל מה אני צריך 300+ איש ברשימה שלי? ועוד כאלה, שבכלל לא מעניינים אותי ולא אכפת להם ממני. "הסטאטוס" זה הדבר האחרון שמעניין אותי. זה קצת תמוה לדעתי, שאנשים שבקושי מכירים בקיומי ואוליי אפילו ראו אותי רק פעם אחת בחיים, ומילה אחת הם לא דיברו איתי בחיים האמיתיים. עושים את זה רק על מנת "להאדיר", את רשימת החברים הוירטואלית שלהם. אני לא מדבר על אנשים, שמשתמשים בפייסבוק ככלי פרסום.
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם אפשר להדפיס תמונה על נייר מדבקה (בעיקר לשימוש ברכב-פרוייקט מודינג) מבלי להוציא הון על איביי (5 דולר למדבקה קטנה ? ) איזה נייר אני צריך והאם אפשר להשיג באופיס דיפו ? מהם המחירים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פליזז תתרגמו תמדריך הזה: http://www20.tomshardware.com/howto/20041113/index.html אני מתכוון לעשות את זה אבל אני לא יודע כל כך טוב אנגלית כאילו אני יודע אבל יש מילים שאני לא מבין וזה יכול לדפוק לי פרויקט יקר.. חוץ מזה שמדריך כזה מטיס את הרמה פה...
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, הרגע קיבלתי צו ראשון בתאריך ההתיצבות שלי רשום ככה: 26/01+10.. זה אומר שאני צריך להתייצב בשני מועדים? גם בחודש העשירי וגם בראשון? או שיש לי שני מועדים ואני יכול לבחור? ועוד משהו.. כל הטופס מתפרק כזה חח, כאילו אפשר לחתוך אותו.. ויש לי שמה שוברי נסיעה. האם את השוברי נסיעה אני יכול לחתוך ולפרק את הדף לשני דפים ולשלוח? אני לא ישתמש בשוברים.
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, סקירה קצרה. רשיון מאז גיל 18 מכונית: טסט 3 אופנוע עד 500 סמ"ק: טסט 12 משאית עד 15 טון: טסט 1 האמר (צבאי): טסט 1 האמר (נהיגה מבצעית): טסט 1 אופנוע (ללא הגבלה): טסט 1 טוטל לוס: 4 האמרים בסדיר. אופנוע (GS500) אוטו א"א (אוטו אבא, למזלי ליסינג): קאיה ספיה, מאזדה 323 מאזדה 3 קורולה 98 מיצובישי לנסר 2006 2 האמרים במילואים. סה"כ : 12 שלילה: 3 חודשים כי תפסו אותי בבקעה על 114 (אני חושב שמותר 80 או 90 בדרך כלל אבל בהאמר מותר 65) ועכשיו מחכה ל משפט (170) יש מישהו שנוהג יותר זהיר ממני?
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לפתוח עסק שגובה כסף מהלקוחות באמצעות SMS. בדיוק כמו שמצביעים למתמודדים בכוכב נולד או כמו התרומות האלה שמתפרסמות פעם בכמה זמן וזה מחייב את החשבון החודשי של הטלפון ב-X שקלים. לאן הוא צריך לפנות כדי לברר על זה פרטים?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סתם ,היה קצת משעמם אז אחד החברה מהתרד של "מי מאמין שנחתו על הירח? דבר על איזה מלחמה עם זומבים או משהוא כזה ,אז איכשהו זה הגיע ל"איזה נשקים אתם מתכוונים לקחת אתכם". אז מי שרוצה להגיד איזה נשקים ,שיכתוב פה . אני יתחיל . רכב : שניים כאלו כבדים ,שיכולים לסחוב הספקה ואפשר לישון בהם בלי פחד . עוד שניים כאלו ,שנוסעים מהר יותר וגם ממוגנים . + שניים כאלו לבריחה מהירה ,עם משהוא משתבש . על כל המכוניות כמה כאלו מכונות ירי m61 . וציוד אישי של כל אדם בצוות טווח רחוק-בינוני (נשק עיקרי) : http://www.imfdb.org/index.php/Bushmaster_ACR טווח קרוב (מקריי חרום) : http://en.wikipedia.org/wiki/Atchisson_Assault_Shotgun שוטגאן ,שאפשר לרסס איתו . אקדח לטווח קרוב : http:…
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התכנון המקורי היה לקנות את זה: AMD ATHLON XP 1800 + FAN Gigabyte GA-7VRXP Micron 256MB PC266 DDR Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון עכשיו היתה לי עבודה, קייטנה, אבל לא חשוב, המועצה עשתה כמה תרגילים מלוכלכים והקייטנה נסגרה! :-/ אז נתקעתי בלי עבודה לחופש! יש לי כרגע בסביבות ה1000 ש"ח. אז שני דברים: 1)למישהו יש רעיון לעבודה?????? :-/ 2)חשבתי לקנות כבר עכשיו את המארז לפני שהדולר יעלה\לא ישאר במלאי\לא יודע! כדי לי?
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי נמאס לי המצלצול של משימה בלתי אפשרית אז אני מחפש צלצול חדש אני יכול לבחור כל שיר המשירים שיש ברינגטונס של אורנג' הכצלצולים נמצאים במדור orange fun כל הצעה תתקבל. נ.ב יש למישהו מושג אם ניתן להוריד את השיר של גיימס בונד
-
אני הכי אוהב שוקולד נוגט ווניל עוגיות יאמיי
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-