עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שאני צריך להוציא טופס לפני...איפה אני מוציא את הטופס ובכלל כל הפרטים שאתם יכולים לתת לי על הטופס? אני מוציא את הטופס וזהו? אני יכול ללמוד נהיגה ולגשת לתיאוריה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, בתור Book Report אני עושה השוואה בין ברית המועצות לבין "חוות החיות", אבל אין לי מספיק קריטריונים. לכן, אשמח אם תוכלו להציע פה עוד כמה. (מי שלא יודע על מה אני מדבר, שלא ישאל כאן שאלות אלא שילך ויקרא את "חוות החיות" מאת ג'ורג' אורוול). בתודה מראש, עדי רובין.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום , אני עושה מחקר בשביל איזה קורס בשיווק , אני אצרף את השאלון להודעה וגם אתן קישור חיצוני לשאלון , אני צריך מספר רב של נחקרים , אודה לכם מאאאד אם תעזרו.. זה יתרום לי המון ויחסוך לי הרבה זמן. אני יודע שרובכם עסוקים , ו"למי יש כח להוריד את הקובץ לענות ושוב להעלות".. אבל עדיין.. זה לא יקח יותר מ 10 דקות. מי שרוצה להשתתף , יוכל להעלות את זה בתגובה שלו או לחילופין לשלוח את הקובץ לאחר סימון התשובות למייל: jack.daniels.787@gmail.com השאלון : http://www.upfree.net/2237407 תודה לכולם. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  4. 1.אני צריך לדעת מהם שמם של המדינות בארה"ב 2.אני צריך לדעת מהם שמם של האזורים הקיימים בארה"ב(לדוגמא: שיקאגו נמצאת באלינוי) 3.אני צריך לדעת מה מספר האנשים שמתגוררים בארה"ב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by ido,

אין מה להוסיף..

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אם ידעתם או לא ידעתם www.nazgol.co.il הוציאו שירות חדש לתרגום אתרים... החלטתי לבדוק מה שוות יכולות התרגום שלו ולכן לקחתי אתר מלא סלנגים,והתוצאות-אני על הרצפה עם דמעות מרוב צחוק קצת דוגמאות: [קודם טקסט מקורי אח"כ מתורגם מנזגול] Latest SA Mods הכי מאחר סא מגב Can it be? LCS for PS2 + New Handheld GTA Well here's a bit of news for you, Liberty City Stories has been officially announced for release on the Playstation 2, coming out in Q2, 2006. Here's the official word: Additional products expected for fiscal 2006 include the newly announced Grand Theft Auto: Liberty City Stories for PlayStation 2, tentatively planned for release in the second quarter There you ha…

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by MishaK,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האתר יקרא 'צעיר' והוא יהיה מן פורטל נוער בנתיים הכנתי לו עיצוב ואני אשמח לקבל דיעות עליו כדי לשפר אותו העיצוב נמצא בכתובת: www.geocities.com/avimadrid/index.html עוד דבר... אם מישהו מעוניין להצטרף לצוות בתור כתב פינה או מנהל מדור באתר הוא מוזמן ליצור איתי קשר באי סי קיו: 154095782

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני מנהל האתר southpark4U האתר עוד לא ממש נפתח אבל כמעט כולו מוכן. פתחתי פורומים לאתר - הפורומים אני צריך שתציעו לי כותרות לנושאים לפורומים. כמו שיש לדוגמא בפורמים של HWZONE את הנושאים - חומרה , מעבדים , תוכנה , כללי וכו'... אז אני צריך כאלה שקשורים לסאות'פארק. בקיצור - מי שיש לו רעיון שיציע הצעות אם יש פה מישהו שרוצה להיות מנהל בפורומים שיצור איתי קשר דרך אי סי קיו מספר - 154095782

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  10. כל סרט נמשך בסביבות 3 וחצי שעות, בסרטים עובר זמן... איך זה שאין אף רגע נתון שהם מחרבנים? מה הם לא צריכים לחרבן לפעמים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by masterb,

מכירים את זה שאתם אוכלים ארוחה עם כל המשפחה וכשאתם באים למזוג שתיה לכוס שלכם....? כל המשפחה מצטרפת ומביאה לכם את הכוסות שלהם כדי שתמזגו להם גם.... ?מכירים את זה שכל פעם שאתם מגיעים למכונת משקאות ואתם לבד אתם מתפללים או מקווים שמישהו השאיר שם עודף...? תמיד אתם מתים שיהיה שם איזה שקל אחד ,?זה מה שיעשה לכם את היום.... ?מכירים את זה שתוך כדי אכילה אתם קוראים את המרכיבים של השתייה? ?ואז אתם מתחילים כזה.. "?גליצרול GF3, C2, ?פרוטלקעקיו CVSD23" (?משו כזה) ?ולמרות שאתם לא מבינים כלום אתם ממשיכים לקרוא הכל? ?ויש את הקטע שאתם לא שמים לב שאתם נסחפים ואז אתם כזה.. "?בתוקף עד ה.." מכירים את זה שאתם קמים מהמיטה באמצע הלילה, נגיד לשירותים, הכל חשוך ולא רואים כלום, ואז אתם דופקים את…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by e.s,

מישהו יכול להביא לפה את אוצר המילים התחיליות באנגלית?? אני חייב את זה לפסיכומטרי ואני לא מוצא בשום מקום (בספרים הם לא נותנים פירוט)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. מי שיכול לעזור לי תודה רבה

14. שלום,יש לי מחשב........................עבדתי עליכם!!!!!!! 1בפאריל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני צריך אתר כמו שפירטתי בכותרת שיהיה אפשר להוריד ממנו צלצולים לפלאפון אבל גם לפלאפונים בחו"ל וצלצולים של שירים עבריים גם תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  16. פעם ראיתי אתר שאתה כותב בו את השם שלך והוא נותן לך אותו בכול שפה שאתה בוחר. אני צריך כתובת של אתר כזה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. Started by BeNDeR,

אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!!אני צריך אתרי חיפוש ל ftp !!!!!!!! :-/ :-/ :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. משהו כמו yad2 .... +שאלה.. איזה מכונית מנהלים טובה אפשר למצוא ב80-85 אלף שקל?2002+

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אתרים של שבלונות,ושמעתי שיש פה גם באתר אבל לא מצאתי ערתי על כל 12 הדפים!!!(של ההורדה)

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  20. ועם אפשר גם קצת רקע כללי או אתר שמתאר את כל הסיפור. תודה!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  21. אני טס למשפחה שלי בארהב וכבר אושרה לי הויזה. שלחתי להם את הדרכון בשביל שיוסיפו עליו את הויזה אך הם גילו שלא נשארו בו דפים ועכשיו אני חייב דרכון בשביל לשלוח להם כי כל העסק הזה לוקח הרבה זמן. השאלה שלי האם אפשר לעשות ויזה על דרכון זמני ואם לא מה הדרך הכי מהירה להוציא דרכון וכמה זמן זה יקח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dornirit,

אז כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך הזמנה לאתר torrentleech זה האימייל שלי dornirit1@gmail.com

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by oferiko,

אני צריך המלצה לגיטרת squire טובה עם דאבל פיקאפ!! בין 1000-2000 שקל!!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Jack_g,

ראיתי כבר את 1.ghost in the shell 2.ninja scroll 3.akira איזה עוד ידועים לכם שטובים אבל לא סדרות אלה פרק אחד או אולי מיני סידרה אבל מקסימום 3 פרקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים