עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך אתרים של שבלונות,ושמעתי שיש פה גם באתר אבל לא מצאתי ערתי על כל 12 הדפים!!!(של ההורדה)

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  2. ועם אפשר גם קצת רקע כללי או אתר שמתאר את כל הסיפור. תודה!

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  3. אני טס למשפחה שלי בארהב וכבר אושרה לי הויזה. שלחתי להם את הדרכון בשביל שיוסיפו עליו את הויזה אך הם גילו שלא נשארו בו דפים ועכשיו אני חייב דרכון בשביל לשלוח להם כי כל העסק הזה לוקח הרבה זמן. השאלה שלי האם אפשר לעשות ויזה על דרכון זמני ואם לא מה הדרך הכי מהירה להוציא דרכון וכמה זמן זה יקח תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by dornirit,

אז כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך הזמנה לאתר torrentleech זה האימייל שלי dornirit1@gmail.com

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by oferiko,

אני צריך המלצה לגיטרת squire טובה עם דאבל פיקאפ!! בין 1000-2000 שקל!!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Jack_g,

ראיתי כבר את 1.ghost in the shell 2.ninja scroll 3.akira איזה עוד ידועים לכם שטובים אבל לא סדרות אלה פרק אחד או אולי מיני סידרה אבל מקסימום 3 פרקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  7. שמעתי את הטרנס של אסטריקס Astrix - On Fire ויש שם קטע שמאוד אהבתי, מן קטע שלפי האוזניים שלי(שמיעה לא משהו)) היה של גיטרות משולבות בטרנס קטע ממש חזק שמאוד אהבתי הוא מתחיל בערך 2 דקות מתחילת הטרנס וחוזר אחרי עוד שתי דקות. אני מחפש עוד טרנסים בסגנון למישהו יש?

8. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. שלום רב, אני חבר בצוות ההפקה של תוכנית נוער שתשודר בערוץ הקהילתי שלנו, ולקחתי על עצמי את תחום המחשבים. לכן, אני מבקש ממכם לרשום פה כל מני שמות של תוכנות קטנות (לא תוכנות שכל אחד מכיר), אתרים שמצאו חן בעינכם ומשחקים קטנים. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. פתחתי שם שם משתמש וחשבון וכ'ו ולא הכנסתי את פרטי כ.אשראי או כל פריט פיננסי אחר עכשיו 2 שאלות : נתון שהמאזן בפיי פאל שלי הוא 0$ נגיד מישהו רוצה להעביר לפיי פאל שלי סכום של כסף 1. האם החשבון שלי בפיי פאל יזוכה בסכום הנ"ל ? (למרות שלא הכנסתי שום פריט פיננסי ) 2. האם בשביל שיעביר לי את הכסף לפיי פאל הוא זקוק רק לתיבת האי מייל שלי ? ובמידה והכסף הועבר ויש לי ויזה בינלאומית האם אוכל להעביר כסף שאזוכה בו בויזה ? כלומר מהפיי פאל לויזה ולא הפוך ... תודה

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום, אני מאוהב במישהי שהיא לומדת איתי כבר ממזמן, יום הולדת שלה עוד חודשיים או פחות... והיום ניהלתי שיחה עם החברה הכי טובה שלה כדי שתעזור לי לכבוש את ליבה ביום ההולדת שלה ולהציע לה חברות, אבל למרבה הצער גיליתי שיש לה עניין במישהו אחר שהכירה איזה חייל בתל אביב, ככה מספרת החברה הכי טובה שלה, היא עדיין לא חברה שלו אבל יש לה עניין בו, שאלתי היא האם בכל זאת לנסות לכבוש את ליבה או לוותר על זה ולעזוב את זה... מה אתם אומרים?

• 288 תגובות
    • 35k צפיות
  12. Started by Moooshe,

הם זולים (יצאה לי הצעת מחיר שלהם שזולה בכמה מאות שקלים מפלונטר!), מקצועיים ואדיבים, וזה נראה קצת חשוד... אני רוצה לדעת ממי שקנה מהם: 1. כמה זמן אתם עובדים איתם? 2. האם השירות טוב ואדיב גם אחרי הקניה (אם צריך החלפות, תיקונים וכו')? 3. מקרים מיוחדים שקרו לכם איתם (עיכובים, ביטולים, הפיכת שולחנות, יריות באוויר, חתונות, לוויות...)? 4. מי זה מני שכולם מדברים עליו ובנוסף עונה אצלם בטלפון? האם זו חברה של איש אחד? תודה!

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. אני צריך חנות מחשבים באיזור ירושלים מישהו יכול להמליץ??

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  14. מחקתי..כי אמרו לי שאסור..תודה=] כנסו ללינק משו חשוב תקראו ויפההה=] יומטובבב.. אגב אני חדש=]..מקווה שאני אהנה...

• 8 תגובות
    • 532 צפיות
  15. אני צריך טלפון של טכנאי מחשבים רציני וטוב שמבין במחשבים שיהיה מאזור ירושלים חשוב מאוד תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  16. HELP!! מה לבחור ...תקציב עד 2K ;D אני יודע שזה מפגר,אבל חברה אמרה תבחר אני קונה... הצעות בבקשה?! תחום:מחשבים\גאדג'טים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני צריך להגיע או מרמת גן או מתל אביב לראשון לציון רחוב נפטלי פלטין או קרוב לשם. אתרי האוטובוסים לא ממש עוזרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. 1. מה הדרך הכי מהירה להוריד משקל? 2. מה יקרה אם אני יפסיק לאכול ליומיים? 3. באיזה פירות יש חד-סוכר שלא משמין? ומה יקרה אם אני אוכל רק את הפירות האלה ? 4. האם משקולות עוזרות להוריד משקל או רק לפיתוח שרירים ? תודה

• 38 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. אורח Si-Nom

אני צריך לינקים לחנויות באינטרנט שמוכרות קורקינט ממונע במכיר סביר תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  20. אני צריך לעשות מין עבודת חקר כזאת באנגלית על נושא שנבחר... אני וחבר שלי רוצים לעשות על צנזורה... אז קודם כל אני רוצה לבקש אם יש למישהו כאן מקורות מידע (עברית ואנגלית) שיביא בבקשה (לקחתי כבר מויקיפדיה... גם העברי וגם האנגלי...) ועוד משהו אנחנו צריכים גם שאלת מחקר אבל אני לא יודע איזה שאלה כדי לי לבחור... יש הרבה דברים מעניינים ואין לי מושג על מה להתמקד... (ככה זה תמיד אצלי... זה די מעצבן...) תודה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. פעם אחרונה שהיו לי אופניים הייתי בן 8 . אין לי מושג בתחום ולא יודע אפילו כמה תקציב לשים! השימוש באופניים הוא די פשוט, סך הכל אמורות להביא אותי למכון כושר שלושה פעמים בשבוע, כשהנסיעה היא 30 דקות הלוך-חזור על מדרכה מסודרת. אני רוצה לציין שאני די תפרן כרגע :-\. 500 שקלים יספיקו? עדיף לי לקנות משומש ומאיפה בכלל? אני לא רוצה להוציא סכום של גבוהה, כי זה נראה לי מוגזם לשימוש הפשוט שלהם. תודה

• 79 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by desert,

בבקשה..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מממ אז ככה, אני יודע בגדול מה יהיה אבל יש כמה דברים שאיני יודע, מישהו פה יודע איזה צורות צריך לסרטט במבחן הקורדינאציה? אני יודע שאמורים לסרטט עיגול, אז השאלה היא איך?!? בבקשה מישהו שהיה שיספר לי מה יהיה ושיתן טיפים, וגם יגיד איך עושים את העיגול הזה??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני חייב קטעים לסידרה הזאת קטעים סרטים לא משנה מה (אני לא חושב שזה ווארז אם כן תינעלו).

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  25. אני צריך ספר טוב ולמתחיל להסביר לי על השרתים , מהו שרת והו לא , על ניהול השרת ותחחזוק השרת ועל ומה זה אדמינסטרציה וניהול שרתים והסבר על זה ! וכמה שרתים יש וככה מידע של מתחיל - בינוני .

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים