עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ghtm,

http://youtube.com/watch?v=hnrHU9ElA3o אין לי מה להוסיף.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by FIRE-KID,

שלום אני צריך להשכיר רכב ל5 ימים משפחתית 5 מקומות. בסריקה מהירה באינטרנט הכי זול מצאתי שברולט "אבאו ביג" ב930 שקל ל5 ימים.. מה אתם אומרים? יש הצעות טובות יותר?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by gtaboy34,

איך המכללה הזו? אני גר בצפון הארץ, וחושב ללכת ללמוד במכללה האקדמית אשקלון מדעי המחשב. איך המכללה? איך התואר שלה? וכול מידע שימושי אחר. תודה!

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. ערב טוב. האם יש דרך לשפר את הריכוז ולא באמצעות ריטלין או משהו כזה, אלא משהו שיש בכל בית, כדי להתכונן יותר טוב למבחנים? קפה לא ממש עוזר, לדעתי. תודה לעונים.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום לכולם המארז שלי כבר מלא אבק והוא מתחיל להתחמם חשבתי לנקות אותו לפני שהקיץ מגיע פעם שעברה פתחתי ופירקתי אותו עד הבורג האחרון הוא אומנם הפך למצוחצח כמו חדש אבל לקח לי איזה 5-6 שעות (יש לי מלא דברים בפנים) וזה ממש היה מעיף הפעם חשבתי להעיף את האבק עם הקומפרסור הזה שיש בתחנות דלק לניפוח גלגלים השאלה הראשונה שלי היא איך אני גורם לו "להתיז" אוויר כמו סוג של אקדח (כי תכלס יש לו כמו כפתור כזה שברגע שהונטיל של הגלגל לוחץ עליו הוא מוציא אוויר)? והשאלה השניה שלי היא האם לחץ האוויר משנה פה? אני לא רוצה להרוס שם דבר במחשב.... האם מישהו ניסה את זה כבר פעם? אשמח לתגובות

• 18 תגובות
    • 7.3k צפיות
  6. Started by Kurt,

שרשרו http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם? עשיתי תבגרות היום וכבר מת לדעת אם צדקתי

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by BURTON,

עכשיו הייתי בקניון ונכנסתי לרגע לחנות של באג מהסתכלות כללית ראיתי שהם מוכרים לינוקס ב500 שקל : שקצת הצחיק אותי אבל מחוץ לחנות בחלון הראווה ראיתי משהו שתפס אותי היו שם מארזים עם חלונות מאווררי לדים וקתודות כניראה שסוף סוף אנשים התחילו להבין את הפוטנציאל של מוצריי המודינג מה שגם מראה על גידול משמעותי בקהילה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

הנה: חלקת יער הכילה לפני 20 שנים 30,000 טונות של עץ. היום יש בחלקת היער 45,000 טונות של עץ. נתון שכמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה אחוזים גדלה כמות העץ מדי שנה? ב. מה תהייה כמות העץ ביער בעוד 20 שנה? תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by UltraWaveMUSA,

בא לי לגוון קצת מלבד מוזיקה שחורה וטראנסים. אני שמעתי לאחרונה כמה שירים יפים בטלוויזיה משנות השישים בערך כמו " only you" "a mans love" וכל השאר.. מישהו יכול להמליץ לי פה על שירים יפים וישנים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי חבר'ה, אני בקרוב אמור לעבור אבחון ורציתי לקבל רקע על המבחן מאנשים שעברו אותו, על השלבים שלו ועל מה הוא מתמקד. אני מאמין שיש לי כמה בעיות שמצדיקות הקלות מסוימות כגון שגיאות כתיב רבות למרות שהשתפרתי בתחום היות ואני בדרך כלל משתמש בבילון\word כול הזמן במחשב כדי לבדוק את עצמי (כמו עכשיו). אך עדיין לפעמים כשאני מסתכל שוב על מה שכתבתי אני שם לב לטעויות דביליות וקריטיות למשל באם\עם\הם, למרות שאני מודע למשמעויות השונות אני מתבלבל באותיות כל הזמן (אותו דבר עם כול האותיות הדומות ט\ת ...) כשאני כותב משהו עם עיפרון אני נתקע במילים מסוימות בלי שאני זוכר איך לאיית אותן או מוחק שוב ושוב, שלא נדבר על אנגלית ששם למרות שאני יכול לראות סרטים שלמים בלי תרגום אני בקושי יכול לכתוב פסקה אח…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכונית על שלט מאי ביי על דלק!רציתי לדעת כמה מיסים עלי לשלם במקרה של קניה סכום הקניה הוא 210$ כולל משלוח... בתודה מראש PP

• 18 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. Started by intel suck,

יש פה מישהו שלומד בתיכון הולץ בתל אביב אם כן אז יש לי כמה שאלות יש שם מגמות מחשבים? האם מאמנים אותך שם פיזית כמו בצבא לדוגמא או שזה רגיל כמו בכל תיכון אחר

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by Bug2000,

http://news.walla.co.il/?w=//453740 ככה זה צרפתים. :clapper: :lol:

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אהלן , לאחרונה אני נתקל בתופעה די מעצבנת שבה כל פעם שאני מתלדק המתדלק לוקח לי שקל שניים על כל תידלוק , אפילו לא בשעות הלילה. מישהו יודע את החוק בנוגע לזה? בלינק הזה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135282,00.html כתוב שעל כל ליטר שנכנס לי לאוטו בעזרתו של המתדלק גובים ממני 11 אגורות , אז למה לוקחים ממני עוד כסף בלי קשר ל11 אגורות האלה? אם כבר שיקחו רק בשעות הלילה , אבל לוקחים ממני גם בשעות היום. אני צריך להגיד משו למתדלק? וסתם עוד מקרה , פעם אחת תדלקתי בלילה ב50 שקל , והמתדלק הזרים לאוטו כמות דלק ששווה רק ל47.5 שקל , כלומר 2.5 על 50 שקל. זה יוצר 5% ! כן , אני יודע שזה נשמע רע , להתלונן ככה על כולה 2.5 שקל , אבל שעושים לך את זה כל הזמן זה ממש מעצבן. אז מישהו יכו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by desert,

אני רוצה לשאול כמה שאלות שקשורות אליי בקשר לצבא: שלחו לי זימונים לטייס , עשיתי את המבחנים ונפלתי , שאלתי לאחר מכן אם אני יכול לעשות מבחן שני כי היה לי יום רע וזה באמת היה יום רע , אמרו לי שכן אבל רק לאחר שנה.-בסדר ,עד אז יש לי זמן. עכשיו שלחו לי שאלון העדפות-שם יש אפשרות אחת שמעניינת אותי וכל השאר לא, 1-מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס 2-מפעיל מערוכות מחשב,תכניתן 3-מפקד כיתת טירונים 4-מדריך נוער בסיס,מדריך נוער מרחב 5-מדריך אימון גופני עכשיו מעניין אותי רק התפקיד ה 1 , כל השאר לא מעניינים אותי והמידע שיש לי בקשר לזה הוא מועט מאד שקיבלתי מקרוב משפחה כשהתקשרתי לדעת לבירורים, בקושי אמרו לי דברים חוץ ממה שרשום בחוברת מודיעין, כי אמרו לי שזה מסווג ביותר. מה שקרוב משפחה שלי א…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. ככה לא מפרקים פצצה http://www.videotiger.com/disarmbombvideo.shtml *לא לבעלי קיבה חלשה\ילדים קטנים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אורח athlon

[attachment deleted by admin]

19. Started by Shoko,

קראו נשפכתי פה חצי שעה ערבי נסע לתורכיה ולא נזהר במקלחת, כאשר נפל הסבון הוא התכופף להרים אותו, ובא תורכי מאחור ודפק אותו. מבואס הלך אל הקאדי ושאל לעצתו, אמר לו הקאדי: תן לי 2000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי אולי אלך ואשאל גם לעצת הכומר? אמר לו הכומר: תן לי 1000 $ אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. חשב הערבי הרב היהודי נמצא קרוב אולי אשאל גם לעצתו? אמר לו הרב: לך ותביא בקבוק ערק, קצת פיסטוקים קצת בוטנים, קצת בייגלך, ואני אתפלל והכל יבוא על מקומו בשלום. שאל הערבי: איך זה שהקאדי בקש 2000 $, והכומר 1000 $, ואילו אתה הרב הסתפקת רק בבקבוק ומעט חטיפים. ענה לו הרב: ככה זה נהוג אצלנו היהודים, כשדופקים ערבי, אנחנו פותחים שולחן.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי קיבלתי היום את הLogitech diNovo Edge מארהב אני רוצה להדפיס עברית במקום שיעשה עבודה טובה חשוב לי מאוד לשמור על האסטתיקה של המקלדת לכן אני לא רוצה להדביק את המדבקות האלו מאופיס דיפו מכירים מקום טוב (עדיף בחיפה) שעושים את זה? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 7.4k צפיות
  21. סתכלו מה גיליתי, אני לא מבין איך זה. http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=2456 יש פה דעות לגבי החנות, של הגולשים כל הגולשים נתנו 5 כוכבים מתוך 5, אבל זאפ כותבים שדירוג החנות הוא 3 ואותו דבר עם TMS: http://zap.co.il/ratestore.aspx?siteid=1344 הגולשים נותנים 5 מתוך 5 והם כותבים שהדירוג חנות הוא 2.5! תחשבו אנשים שלא רואים את התגובות, הם ישר חושבים שהחנות לא טובה! זה ממש לא בסדר!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by benor,

איך מזהים חתונה של אורתודוכסים? אמא של הכלה בהיריון איך מזהים חתונה של קונסרבטיבים? הכלה בהיריון איך מזהים חתונה של רפורמים? הרב בהיריון

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי תעודת זהות בת שנתיים בערך שבמשך הזמן "הושחתה" כראוי[תוצאה של בערך 4 כביסות] הבעיה העיקרית היא שהרבה מילים מהספח המצורף לה וכן מספר תעודת זהות עצמו[בנייר, לא במה שמנוילן] נמרחו ונמחקו והתעודת זהות עצמה[מה שמנוילן] נפרדה מעצמה, כלומר התפצלה ל-2 חלקים. הסתכלתי באתר של משרד הפנים, וראיתי שרק צריך להביא תמונה, ספח שממלאים ואת תעודת הזהות הישנה ומקבלים אחת חדשה אך בספח שבו צריך למלא את הפרטים כתוב שעל תעודת זהות מושחתת תגבה אגרה גם כן. השאלה שלי היא מה היא האבחנה בין ת.ז מושחתת, לת.ז בלויה[שעליה לא נגבית אגרה] ואיך אני יכול לדעת שלא יחיבו אותי ב100 שקל למרות שהתעודה שלי בלויה ולא הושחתה בכוונה? יכול להיות שבגלל שהתעודה "כולה" בת שנתיים, הם יחשבו שהשחתתי את התעו…

• 18 תגובות
    • 11.3k צפיות
  24. שמעתי אל מישהו שהצפינו לו את ההארד דיסק בעבודה. כנראה העוזרת שלו נכנסה למשהו מפורפק באימייל או לא יודע... מה בעצם השלבים שייקח למישהו ליפול לכזה דבר? נניח קיבלת מייל מפוקפק עם קישור. נניח לחצת על הקישור... מה עכשיו? איך מלחיצה על קישור במייל מגיעים לשזה שמצפינים לך את ההרד דיסק? אני יכול לחשוב על אם מישהו מתקין אפליקציה בווינדוס עם הרשאות של אדמיסטרטור. נניח מישהו תמים עושה YES להכל? לא ברור לי איך נופלים לדבר כזה...

• 18 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. Started by frenzy,

מזל טוב ליונתן McChicken Luther מהפורום !! הוא בן 16 היום!! מזל טוב עד 120 אחי, עושר, אושר, כל מה שתרצה ;D כמסורת הפורום, שפנפנים.. :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: אהה רק רציתי לציין שאני ושגיא (רוקפורד) רצינו להקדיש ליונתן את השיר "יומולדת" של קובי פרץ.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.