כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
הינה פלאש נחמד שמראה את ההתקדמות של גוגל ומיקרוסופט עד לשנת 2014 http://letitblog.com/epic/
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפסיכוטכני. שבת שלום לכולם. יום שני יש לי צו התייצבות ראשון ללשכת הגיוס, בין היתר אני אצטרך לעשות שם מבחנים פסיכוטכניים. מה שרציתי לבקש מכם זה אם תוכלו להביא לי דרכים שונות לעשות פעולות עם אחוזים או טיפים לזה, לשברים ודברים מהסוג הזה במתמטיקה, כמו חישובים מהירים - יש איזשהי דרך או טריק לעשות חישובים שונים. אם אפשר גם שתראו לי איך לעשות פעולות חילוק בסיסיות. * אני יודע שזה שאלות מוזרות, ואיני אחד שלא מבין במתמטיקה, אני 5 י"ח לימוד, אך בדברים האלה איני ממש טוב, אז פשוט אני מבקש מכם מספר טיפים. שאלה להמחשה: יעל פותרת כל שאלה במתמטיקה בדיוק ב 35 שניות, לעומתה, יאיר האיטי פותר כל שאלה ב 83 שניות. אם לכל אחד מהם יינתנו 7 שאלות לפתרון, כמה זמן תצטרך יעל לחכות עד שיאיר יסיים לענו…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישו יודע איך כותבים ג'והארה ?! אני לא מצאתי שום דבר בגוגל עם השם הזה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהרבה מהאפשרויות האלה נחסמו אחרי 11.9 בגלל שזרים לא יכולים יותר להחזיק חשבון בנק. אבל האם אין שום אפשרות לכרטיס אשראי שמשוך על בנק אמריקאי שאפשר להטעין אותו בכסף איכשהוא לקניות? כל רעיון יתקבל בברכה.
-
- 18 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הנפקתי כרטיס ויזה נטען (לא ה-$, החד"פ) וצירפתי אותו לחשבון ה- PP שלי.. זה מה שרשום: זה כרטיס ויזה נטען ואני לא מקבל כל חודש דף עם חיובים .. איך אני מאמת את הכרטיס ?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מסיק את זה כי התקנתי את הראש (צבע שחור, מלא לחלוטין, מקורי) והמדפסת לא מדפיסה שחור. א. יש תופעה כזו, דיו מתייבש? ב. יש דרך כלשהיא 'לחמם' אותו חזרה?
-
- 18 תגובות
- 24.1k צפיות
-
-
העיצוב החדש פשוט גרוע, כאילו עצבו אותו לילדים בני 10-13 בלבד. אני בעד חזרה לעיצוב הישן.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר ברמקולים X16 האלה: http://www.microlab.cn/product_detail.a ... classid=73 וזוהי הטלויזיה: http://www.sony.lv/product/tv-102-40-lc ... nicalSpecs האם ניתן לחבר אותם לטלויזיה? אם כן, אפשר לחבר פשוט עם הכבלים שמגיעים עם הסאב או שצריך מתאמים? האם מחברים רק את הסאב לטלויזיה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מול הבית שלנו יש עץ פיקוס גדול שמושך לשם עטלפים. בלילה, העטלפים אוכלים מפירות העץ uעפים ליד הבית שלנו ומצניפים על הקירות של הבית. (הם ממש מלכלכים את הקירות של הבית) ניסינו להאיר על הבית אך ללא הצלחה. ניסינו למצוא פתרונות אפשריים ברחבי הרשת אך לא מצאנו פתרון הולם במחיר סביר. מישהו מכיר דרך להרחיק עטלפים? מישהו סבל בעצמו מהתופעה והצליח לפתור אותה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מכיר אפליקציה או שירות שנותן היסטוריה של פקקים? קורה לי הרבה שאני צריך להגיע למקום מסוים שאני לא מכיר את הדרך אליו ואני רוצה לדעת אם יהיו פקקים בשעה מסוימת. לדוגמא אם יש לי פגישה עוד ימיים בשעה 11 בבוקר ואני יוצא מפתח תקווה לבאר שבע. אני רוצה לדעת מה כמות התנועה הממוצעת במסלולים שבין כתובת X לכתובת Y בשעה מסוימת. השירות של וויז וגוגל מציגים פקקים בזמן אמת. אבל זה כבר מאוחר מידי. אני צריך לדעת לפני אם יהיו פקקים כדי לתכנן לי את היום ולדעת כמה זמן נסיעה יקח לי. מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אשמח להמלצות.
-
- 18 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו מושג מה הולך שם במכס ועד מתי השביתה? מציע לאנשים לחכות עם קניות גדולות מחול.
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בתקופה האחרונה, התחלתי לשמוע את הצילצולים של בי"ס שפרינצק שנמצא ברחוב שפרינצק, בקריית בנימין, עד לרחוב לילנבלום 13. וזאת למרות המרחק הרב בייני לבין ביה"ס (בערך כ-5 דקות הליכה ברגל). אז התקשרתי למוקד העירוני 109 של קריית אתא. כאשר הנציג ענה לי, בזמן שאמרתי שאני רוצה להגיש תלונה על העוצמה הגבוהה של מערכת הצילצולים של בית ספר שפרינצק, עוד לפני שהספקתי להגיד ששומעים אותה עד לרחוב לילנבלום 13, המוקדן התפרץ לדברי ואמר שצריך להתקשר לביה"ס עצמו (כלומר התנער מאחריות לטפל בתלונה. אני לא אמור להתקשר לבי"ס שפרינצק בשביל להתלונן על עוצמת מערכת הצילצולים שלהם). כאשר הערתי לו שהם אמורים לטפל במטרד, המוקדן שוב פעם אמר שזה שייך לביה"ס, ולאחר מכן אמר משהו שלא הבנתי נכון (השיחה מוקלטת). כאש…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עובד מהבית ולקראת הקיץ רוצה למצוא מקום שקט ועם מיזוג אוויר לעבוד ממנו כי אצלי בבית אין תנאים מתאימים. חוץ מלשכור משרד או דירה חדשה אילו עוד אופציות לא יקרות יש? האם לקחת מנוי בספרייה מקומית (אני חיפאי) ולעבוד משם כל יום זה רעיון? אני לא מכיר ספריות באיזורי דרך אגב אבל אם יש כאן חיפאי שיכול להמליץ, אשמח. חשבתי על בית קפה אהל אני לא מכיר אחד עם שקט... אם אינטרנט יכול להסתדר ולקחת חבילת סלולאר ללא הגבלה. תודה
-
- 18 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא עובר על חוקי פורום למיניהם, לא ממש ידעתי איפה לשתף את זה... תוך כדי שיטוט אקראי, נתקלתי ב-giveaway הבינלאומי הנ"ל... https://www.gamingtribe.com/giveaway/savage/coolmisterman אם הוא היה סתם משהו בינוני לא הייתי משתף... אבל מדובר ב-work station די רציני בשווי ~5000$~ , ואני מתאר לעצמי שיש פה כמה אנשים שיש להם צורך במערכת כזאת בין היתר גם לשימוש מקצועי. ההרשמה נסגרת ב27.3.15 (יום שישי הקרוב) בשעה 21:00 (זמן ישראל) המפרט: Chassis: XFX Type-01 Series Bravo Edition (Mid-Tower) CPU: Intel Core i7-5960X Processor Extreme Edition (20M Cache, up to 3.50 GHz) CPU Cooling: Cooler Master Glacer 240L Liquid Cooling System GPU: XFX Radeon R9 295X2 H…
-
- 18 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ומועדים לשמחה, שבוע שעבר הגעתי לקונסוליה האמריקאית לראיון כחלק מהגשת הבקשה לויזה. השאלה הראשונה שנשאלתי הייתה "מהי מטרת הביקור?". בלי לחשוב יותר מדי עניתי "לבקר חברה ולטייל". לאחר מכן הגשתי לו: 7 תלושי משכורת (כולל של חודש שעבר) צילום של ספר הקבלות שלי (בתור עוסק מורשה) אישור לימודים באוניברסיטה. בסוף הראיון הקונסול דחה את הבקשה לויזה ,ציין שאי אפשר לערער על החלטתו, קם ועזב את הדלפק עוד לפני שהספקתי לשאול או להגיד משהו. בדף שנתן לי כתוב שהסיבה היא על פי סעיף 214(b), שרק בדיקה באינטרנט מסבירה שזה אומר שלא הצלחתי להוכיח לו שאעזוב את ארצות הברית בתום שהותי המתוכננת, כנראה בגלל שציינתי שיש לי שם מכרה ומסרתי את כתובתה (עובדת קבלה ישראלית אישרה בפניי בשקט שאכן הבע…
-
- 18 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים נתפסתי על מהירות. נסעתי 140 בכביש של 90. קיבלתי 10 נקודות+ הזמנה למשפט על המקום ויום למחרת היה לי שימוע לגבי שלילה. וכמובן שלקחו ל30 יום(כבר נגמר). מה שנשאר זה משפט שיש לי בחודש יוני. מישהו יודע מה יכול להיות העונש, האם מתחשבים בשלילה שהייתה והאם כדי לקחת עו"ד? או טיפים אחרים כלשהם. חשוב לציין שאני נהג חדש וזו עבירה ראשונה. והבנתי שמחמירים עם נהגים חדשים.. תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אז ככה, לפני הכל אני רוצה לתת לכם קצת רקע לגבי כל מה שקורה. חלק ראשון מדבר על אופי הקורס. אחרי המון מחשבה ופגישות וייעוץ החלטתי להרשם לקורס שנקרא "אבטחת מידע" ביחידה ללימודי המשך בטכניון. קודם כל נתחיל בזה שקורס שנקרא "אבטחת מידע" נושא בחובו הבטחה לרכוש השכלה בתחום הסייבר, נוזקה, רוגלות, penetration tests וכו'. זמן קצר לאחר תחילת הקורס וקבלת תוכנית הלימוד שמתי לב (אני וגם עוד כמה סטודנטים בכיתה) שאנחנו כמעט ולא לומדים שום דבר שקשור לאבטחת מידע. המודל הראשון בכיתה הוא Windows system admin שאמור להכין אותנו לעבור את ההסמכה MCSA. המודל השני הוא CISCO שאמור להכין אותנו לעבור את ההסמכה CCNA. המודול השלישי הוא CheckPoint שמלמד אותנו לעבור את ההסמכה CCSA. אוקיי, אז מה יש לנו כ…
-
אולי יש פה למישהו מושג... אני צריך שיבוצעו כמה עבודות ואני מעוניין שהכל יהיה חוקי ורשמי, שלא יגיעו אח"כ בטענות, כך שאני רוצה לשלם ביטוח לאומי, תנאים סוציאלים, מס הכנסה, ביטוח עבודה וכו'... אני רוצה גם שתהיה בידי חשבונית על כל הסכום שאני משלם. הבחורה שאותה אני רוצה לקחת עושה את זה סתם כחלטורה ולא מעוניינת בכאב ראש של ביורוקטיה. אני זוכר שלפני 7 שנים היה ניתן לפנות לחברת חשבוניות (חשבונית לשכיר) שאתה משלם לה כסף והיא מתפקדת בתור מעביד- הבעיה היא שעכשיו אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שבית המשפט קבע לפני שנתיים שהן לא חוקיות. מה אני יכול לעשות בנידון? האם אני חייב לעבוד בשחור? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם טאבלט זה דבר שימושי לפי דעתכם ??? שוק הטאבלטים נמצא בירידה על פי כתבות, ואומרים שהוא ילך ויעלם ... מה אתם חושבים??? אשמח אם תנמקו את תשובתכם...
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שמעתי אל מישהו שהצפינו לו את ההארד דיסק בעבודה. כנראה העוזרת שלו נכנסה למשהו מפורפק באימייל או לא יודע... מה בעצם השלבים שייקח למישהו ליפול לכזה דבר? נניח קיבלת מייל מפוקפק עם קישור. נניח לחצת על הקישור... מה עכשיו? איך מלחיצה על קישור במייל מגיעים לשזה שמצפינים לך את ההרד דיסק? אני יכול לחשוב על אם מישהו מתקין אפליקציה בווינדוס עם הרשאות של אדמיסטרטור. נניח מישהו תמים עושה YES להכל? לא ברור לי איך נופלים לדבר כזה...
-
- 18 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
התפוצץ לנו הצינור הראשי, והיום יגיע אינסטלטור להחליף לצנרת פלסטיק. זה אומר שלא תהיה הארקה בבית? כמה בערך אמור לעלות חשמלי בשביל לסדר את זה? עד כמה זה מסוכן לחיות בבית ללא הארקה?
-
- 18 תגובות
- 26.1k צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לאחרונה - בזמן מקלחת מרגיש זרם חשמלי מהברז (קבוע, לא משהו רגעי) מדידת מתח מראה כ-10-15 וולט AC בין הברז (וברזים אחרים) לבין חור ההארקה שבשקע. בין חור ההארקה שבשקע לבין חור ה-0 יש כ-20 וולט. אם בלוח החשמל מנתקים מפסק (פאזה) מסוים - הבעיה נעלמת - אין מתח בין הברז לחור ההארקה (בשקע ההוא יש עדיין מתח), והמתח בין ההארקה ל-0 קרוב לאפס. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה, ומה עוד אפשר לבדוק כדי לאבחן ולפתור אותה. (על רעיון הזמנת חשמלאי חשבתי) תודה.
-
- 18 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שבוע טוב. עוד שלושה חודשים אני משתחרר מהצבא והתחלתי להתעניין במחירים של קורסים לפסיכומטרי. ראיתי שבהיי קיו הקורס במחיר מלא עולה 9600 בערך, ולעומת זאת בלחמן המחיר המלא הוא בסביבות 5000. בהיי קיו מגיעה לי הנחה והמחיר שזה יעלה לי הוא 4920, ולעומת זאת בלחמן למשל המחיר אחרי הנחת חיל משוחרר הוא 3000 ומשהו, ויש סיכוי גם שאני אקבל ואוצ'ר וזה יהיה יותר זול. למה ההפרשים כל כך גדולים? האם זה שווה את ההפרש? האם הקורס של היי קיו באמת יותר טוב או שהם סתם שוחטים במחיר?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לעבור ולהשכיר דירה אבל לא יודע אם עדיף לעבור לדירה כבר עם מזגן או לדירה ללא מזגן, איפה אוכל לרכוש חדש. אתם בטח מכירים מזגנים חיצונים ישנים בצורת מלבן עם מאוורר בפנים? האם מזגנים כאלה פחות חיסכוניים ממזגנים חדשים שיש עכשיו? אני רוצה לדעת מה אני מרוויח ומפסיד בשני מקראים. ומה דעתכם אם אמצא דירה טובה אבל עם מזגן ישן וארצה לקנות ולהתקין חדש? בעל הבית יכול לאשר את זה? כמה אתם משלמים על מזגן שעובד 8 שעות ביום בתוכנית חיסכון בחשמל? מישהו מכיר פורומים בנושא שכירות דירה מצד שוכר איפה אני יוכל לשאול שאלות בעתיד? תודה.
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתאמן רצוף כבר קרוב לארבעה חודשים (לפני זה הייתי מתאמן לסירוגין בצבא כשהיה לי כוח ואפשרות) והייתי לוקח אבקת חלבון. כרגע החלפתי לגיינר כי המטרה שלי היא לעלות כ5-10 ק''ג מסת שריר (קודם אני רוצה לעלות 5 ק''ג ולראות אם אני רוצה עוד לעלות) התייעצתי עם תזונאי ועם הספק של האבקות שממנו קניתי ושניהם אמרו לי לקחת גיינר אחרי אימון בשביל המטרה שלי. באימון האחרון חבר אמר לי שאחרי אימון צריך לקחת אבקת חלבון ואחרי שעה לאכול/לקחת גיינר ועכשיו אני מבולבל. המטרה הסופית שלי היא לעלות במסת שריר ולא יתר מידי כמו שאמרתי 5-10 ק''ג נראה לי מספיק. אם זה עוזר אני שוקל 80 ק''ג וגובה מטר שמונים, מתאמן שלוש פעמים בחדר כושר ובין אימונים משתדל לרוץ כ20-30 דקות אם מתאפשר לי ואוכל מידי יום ארבע ארוחו…
-
- 18 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-