עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ZorD,

שלום לכולם! אני שמח לחזור לפורום לאחר תקופה קשה של כ-3 חודשים בלי אינטרנט, למעשה אינטרנט כבר היה לי לפני כחודש.. הבעיה הייתה במחשב ה"חדש" שלא היה מוכן לקבל את החיבור לאינטרנט בעליל. כעת הבעיה נפתרה, וחזרתי ל-NET הושלמה, אני נרגש. אז שלום לכל האנשים האיכותיים שמכירים אותי ולפורום כולו ok, אז לעינייננו: בפרק הקודם של "עינייני צבא, מבקש את עזרתכם" ההודעה האחרונה שלי הייתה זו: ***שלום לכולם! מצטער שנעלמתי כך פתאום, יצאתי לשבוע חופש אחרון באילת.. היה נחמד (באסה שחזרתי ליפני יומיים וכבר צריך להתכונן לבצפר..) אני רואה שהעשרתם את התראד בעוד מידע חיוני, אני מודה לכם על זה! בסוף הייתי בתל השומר לבדיקות נוספות וכל שאר השטויות, אבל רציתי שידחו לי את הפסיכוטכני, מהסיבה שהיי…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by SKYPE VOIP,

נכנסתי לאתר של SKYPE היה שיחות ללא הגבלה לטלפונים קווים בהתחייבות חודש , 3 חודשים , 12 חודשים אני בחרתי בחודש שלחו לי קבלה לאימל אבל היה משהו מוזר היה רשום 27.4 חיוב וחיוב הבא 27.5 ? אמרתי איך ? אבל חייבו אותי לחודש בלבד ? חשבתי שזה סתם רק שאני אדע מתי מסתיים החודש ונחשו מה ? ב 27.5 חייבו אותי על עוד 4 יורו למרות שזה התחייבות רק לחודש למה הם חייבו את הכרטיס שלי על דעת עצמם ? זאת חוצפה הכול באנגלית שם ואני לא יודע איך לבטל את זה בלי קנס ! אני לא אמור לשלם קנס זה היה רק לחודש ! מה עושים ?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Ironside,

יש לי בבית 3 מחשבים. 2 מהם פועלים כמעט non-stop והשלישי כ-5 שעות ביממה. *2 המחשבים הדלוקים קבוע רצים ב-OC קל של 20% כל אחד (לא יודע אם זה משמעותי) ** נניח שהמחשבים בעלי חומרה ממוצעת (קשיח אחד, שלושה מאווררים, כרטיסי מסך 4870 ו-3650, ספקי כוח 460, 550 : Cooler Master ו- Corsair בהתאמה) אני סקרן לדעת כמה זה עולה לי בחודש (או חודשיים לפי חשבוניות של חברת חשמל). אם מישהו עשה חישוב פעם, אנא חלקו את המידע.

• 18 תגובות
    • 14.6k צפיות
  4. 1: הירידה - כל עקרת-בית טובה וחסכנית, גורסת אישתי, יודעת כי ניתן לרדת את הירידות בניוטרל, וכך לחסוך דלק ושחיקת הגיר. במיקרה ובעלך נמצא במכונית באותה שעה, צפי לתגובות כגון חיוורון, חירחורים וניסיונות קפיצה מהאוטו. אין להיבהל, אלו תופעות לוואי מקובלות, עד שהבעל יתרגל. 2: מסלול - כביש, או מסלול בכביש, הינו מונח גמיש הניתן לפירוש לפי הצורך. מסלול רגיל כולל הן את הכורכר מצד ימין, והן את עיני-החתול משמאל. על כולם ניתן לנסוע ללא אפלייה. תופעות לוואי המקובלות: נסיעה על הכורכר גורמת לקללות נמרצות מצד הבעל בשעה שהוא מתקן את הפנצ'ר שנגרם ע"י הכורכר, ואילו נסיעה על עיני החתול גורמת לקולות טירטור משונים למדי, ויש לבדוק את הרדיו, אולי הוא משמיע את הקול. בעדיפות שניה - יכול להיות שהמדוב…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by White Raven,

האתר נוצר על ידי אחד מחברי הקהילה TORRENT-LEECH למי שמכיר http://www.merc-tech.org/ רק מידע אותכם במיוחד לכל ה*אבודים* באתר

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://www.navngo.co.il/page.aspx?page_id=108 הם רציניים ? אייקון "אמן", שמחליף את אייקון "אישור" :-\

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by naor-007,

תראו הזמנתי מאיביי משהו לפני קצת יותר משבוע, וקיבלתי מספר מעקב לחבילה. זה מה שכתוב באתר USPS: Class: First-Class Mail International Service(s): International Letter Status: Electronic Shipping Info Received The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on June 29, 2009 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. הבעיה היא שאותו הסטטוס נשאר אותו דבר כבר 9 ימים!! מה הבעיה הבעיה פה? מה לעשות? וזה לא אמור להיות ככה כי הזמנתי באותו…

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. מחר אני טס לגרמניה לתחרות בספורט שאני עוסק[(short-track)למי שמכיר] לייצג את ישראל אז תאחלו לי הרבה הרבה הרבה בהצלחה !!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Salwaby,

העיצוב החדש פשוט גרוע, כאילו עצבו אותו לילדים בני 10-13 בלבד. אני בעד חזרה לעיצוב הישן.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by zibby11,

שלום רב לכולם, רציתי לשאול אתכם בתקווה שאתם יודעים את התשובה, מדוע קוראים למסיכת אב"כ מסיכת M15 בנוסף לכך אם מישהו יודע את התשובה לשאלה הנוספת אשמח לתשובה, מדוע קוראים למק 77 ככה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

מהם סרטי האימה שאהבתם? "28 שבועות אחרי" Aliens->Aliens 3 Predator-Predator 2 Dawn of the dead The Crazies עוד יעלו בהמשך

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by sashakrik,

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Hello everybody in from Turkey mu name is Muhammed Çağlar. I'm a peaceful person, i never want war, fight and other bad things in World, i think we can live in World peaceful with nature, like other living things. I just want to to talk with you about World, middle east countries and Europe. I know you have a target for your ideology. It aims to conquer middle east countries like Syria, Palastine, Iran, Irak and so on. I respect to your targets, your secred book says you to do it or your presidents. I don't know much about it. I just want to know what do you think about these events on World. We can discuss this topic as well as good. Please ve respectfull,…

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. אני בן 13 ויש לי שאלה איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים ) אני אישית לא עומד בקצב יש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל) כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו) ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים) משחקים כמו Doom 3 Half-Life 2 Far Cry The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay Brothers In Arms Medal of Honor Pacific Assault פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Sfree,

אין ספק שהפעם החרדים שיחקו אותה.. זה התחיל כמו עוד מנגל חרדי ביום הזיכרון, שמטרתו כמובן לעורר פרובוקציה, והסתיים בכישלון מוחלט של צוות ערוץ 2 והצלם המסכן שלא ידע מה לעשות עם עצמו.

16. שלום, אני צריך להשיג מספר טלפון של מישהו (לא משנה כרגע למה) שאיבדתי את המספר שלו. לצערי אין לי דרך אחרת ליצור איתו קשר, ובספר טלפונים אי אפשר למצוא כיוון שהספר טלפונים של איזור חיוג 04 לא מכיל את ראשון לציון. יש אתר כלשהו באינטרנט שמכיל את המידע הזה? תודה, Anatoli.

• 18 תגובות
    • 43.5k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

שלום, לפני שבועיים בערך שלחתי את ה-MP3 ל"תיקון", עקב זה שהלחצן של הווליום היה חסר לי, בקושי השתמשתי ב-MP3 וכבר הוא התנתק לאט לאט. ושלא נדבר על כל מיני בעיות קודמות, לא ממש מרוצה מהחברה הזאת. אז היום התקשרו אליי כדי לקחת את ה-MP3, אז באתי וכאשר רציתי לקחת את ה-MP3 הוא אמר לי שאני צריך לשלם 90 ש"ח בגלל שזה "נזק" ולא תקלה. אז אמרתי "מה זה 90 שקל?!" כולה היה חסר את הלחצן של הווליום, דבר כזה לא עולה להם אפילו שקל. אז הוא אמר זה לא רק "תיקון" (כן ממש תיקון...) זה גם בדיקה. מאותו רגע ממש "צחקתי", כאילו WTF?! ביקשתי שייעשו בדיקה? כולה ביקשתי שייתקינו לי את הלחצן הזה כי זה נאבד לי וחלק כזה קטן אי אפשר למצוא, אז הוא הראה לי מס' כדי לפנות אליו, זה מס' של שירות לקוחות. מחר אני אתקשר.…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. טוב אז קודם כל אני לא עובד בחנות ולא קשור לחנות בכל מיקרה בהמלצת אנשים בפורום לא מזמן הזמנתי מחשב חדש מסקאי פי סי בגלל מחסור שהיה בHD2900פרו ביטלתי את ההזמנה ולמרות שהיו רכיבים לא סטנדרטים בהזמנה (יחסית לשוק הישראלי שקונה הכל בזול) לא עשו בעיות ובאמת באותו היום ביטלו תהזמנה יותר מאוחר הזמנתי אל פסק אמרו יומים והגיע אחרי יומים בגלל שלא הבינו אותי כל כך ואני לא אותם האל פסק היה 650 שאני צריך 750 דיברתי איתם והסכימו להחליף תמורת 80 שקל כולל משלוח היום זה הגיע בהתחלה חשבתי שחסר כבל חשמל והסכימו לשלוח בחינם אבל קצת קריאה בחוברת (צריך לקחת תכבל מהמחשב בדגם הזה) בקיצור סקאי פי סי נתנה לי שרות טוב בנתיים היה קצת בילבול כי זה האל פסק הראישון שלי ויש לי מה ללמוד אבל הח…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by DAVIDD,

מישהו יודע אם איזו מפלגה צריכה מישהו שיעבוד באזור ב"ש? התקשרתי לקדימה לעבודה אף אחד לא צריך.. אם מישהו עובד ויודע אם צריך עוד מישהו שירשום הודעה בבקשה..

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Libby,

טוב, אז ככה להיום... גברים רבים תמיד התלוננו ותמיד יתלוננו שהקשיים שלהם במציאת בחורה הרבה יותר גדולים משל בחורה למצא לה גבר.... מה אני אגיד? נכון מאוד! אבל יש פיתרון! גם לזה! אז אם אתה גבר, מכוער, (או שלא), ולא יודע מה לעשות עם עצמך, קרא את זה, אולי זה יעזור.... בהצלחה.... http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=664246

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. - זה באמת לא פרסום - סתם לצומת ליבכם, התוכנית "מנהרת הזמן" חוגגת 9 שנות שידור ! ולא תאמינו את מי הם מביאים להפלגה החגיגית לכבוד זה, אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמם מישהו עוד זוכר אותה? מה דעתכם על כך ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ. http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by No_Man,

בשעת לילה מאוחרת, שבדיוק דיברתי עם כמ חברים ושאלתי אותם אם הם הצליחו להשיג עבודה ליום הבחירות הקרוב. ובנימה של צחוק, עלה הרעיון של לפתוח באסטה כלשהי של מאפים באזור של בתי הספר בהם מתקימות הבחירת. ואז חשבתי על זה בראש שוב, זה דווקא היה נשמע הגיוני. אז מה דעתכם ? בדר"כ בבתי הספר היסודיים שים בהם בחירות, הכל שם מפוצץ באנשים, שלפעמים מחכים שם לא מעט זמן. וגם יש את האנשים שעובדים שם. אז יש טעם לנסות להריםשם איזה באסטה קטנה של שתייה + מאפה כלשהו ? כי זה דווקא נראה לי יעזור להרבה אנשים :-\ אז מה אתם אומרים ? אין ל משהו אחר לעשות באותו יום (יש חופש) אז לא יזיק לנסות ? ואם יש איזה מוצר שאתם חושבים שימכר יותר טוב, תגידו.

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

מה אתה עושה ביום האהבה?..... למי שלא ידע זה ביום שבת ה20/8 תיקון: זה בשישי בערב 19/8

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by UltraWaveMUSA,

אני אמור לעשות בחינת סיווג בפיסיקה באת"א בגלל שלא עשיתי בגרות בפיסיקה ["חסר פיסיקה" חח] היום מצאתי את נושאי הבחינה ורציתי להכין את עצמי עד כמה קשה יהא לי ללמוד את הנושאים האלו [עם מורה פרטי וכמה ייקח בערך או בקורס שהאת"א מציעה] להלן הנושאים: מכניקה 1. ווקטורים, חיבורם והטלה על צירים. יחידות, התאמה ביניהן והמרתן. 2. תנועה לאורך קו ישר. מהירות ממוצעת ורגעית. תאוצה ממוצעת ורגעית. תנועה בתאוצה קבועה, נפילה חופשית. תנועה יחסית. 3. תנועה במישור, מהירות רגעית, תאוצה רגעית.תנועה בתאוצה קבועה, תנועה בליסטית (זריקה משופעת). 4. חוקי ניוטון. שיווי משקל. מיון כוחות. החוק השלישי של ניוטון. משקל ומסה. החוק השני של ניוטון. יישומים: תנועה בקו ישר, מישור משופע, בעיות רב גופיות. 5…

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.