כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אני מבולבל, שלום לכולם, , כרגע עברתי שיחת איכות עם אבי, והוא אמר לי שכדאי לחכות ולא לקנות עכשיו את המחשב (למרות שחיכיתי כבר חצי שנה בשבילו) והוא טוען, שכדאי לך לקנות מחשב כשקרייסיס יצא (מדובר על חודש אוגוסט) עם הX38 וה9800GTS, זאת אומרת עוד חודשיים, ועד אז, לשחק במשחקים פחות טובים כמו SAN ANDREAS, מייפל סטורי וכ'ו, גם קומפני אוף הירוס, הוא אמר, שקרייסיס יהיה משחק הDX10. עכשיו אני רוצה לשאול אותכם, האם באמת כדאי לחכות עם המחשב ה#$%^!@#$ שלי עוד חודשיים לקרייסיס, ואז לקנות רכיבים חדשים למחשב החדש שלי? או שכדאי כבר מחר-מחרותיים לקנות מחשב חדש שיחזיק לי את קרייסיס? האם זאת תקופה טובה כיום לקנות מחשב? והאם אני אוכל להשאר עם המחשב ה$^@#$%^ עוד חודשיים (מפרט משמאל)? …
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סליחה מראש על השאלה הטפשית,תודה חג שמח ובתאבון.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחיפושים אחר דירה שתיתן את מקסימום יחס מחיר-תמורה התחלתי לבדוק באזורים היותר... איך נגיד את זה בעדינות... אקזוטיים במדינת ישראל. התחלתי לבדוק דירות באריאל. רכב - יש. דלק - יש. נכנסתי ליד 2. יחידת דיור 107 מ"ר משופצת מהיסוד ב-2,300 ש"ח כולל הכל. דירה 2 חדרים + גינה + ריהוט - 2,000 שקל. דירה 2 חדרים 90 מ"ר + מרפסת + רק סיימו לבנות ב-2,000 שקל. WTF?! זה אמיתי?! מה אני מפספס?
-
- 182 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
אתם יודעים, חשבתי על זה קצת לאחרונה ו... אני אוהב את מדינתי ואני אוהב את הצבא. עכשיו אחרי שראיתי את התוכנית על הנח"ל החרדי בער' 2 זה רק חיזק בי את תחושותיי (וגיליתי הערכה חדשה לגמרי אליהם). את הדרך שלי, בשרות הסדיר שלי, לא אהבתי כלל - ובכל זאת מוכן אני עכשיו לקום ולחזור לחודשיים ויותר לשירות מילואים פעיל איפה שאצטרך! המדינה הזו חשובה! העם הזה חשוב! אנו צריכים לקום ולהגן עליו! אני מוכן לתת הרבה, אפילו הכל! סוף.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש ידיעות הדרום אז אני נמצא ב"אנשי העתיד" אשמח לדעות על הכתבה
-
- 46 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
איי איי איי הרגעים הטובים של החיים. חברי הטובים והאהובים. מה דעתכם? (אני יודע שלא יצאתי טוב כלל, אבל זה לא ממש חשוב)
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מסוים מאתר אינטרנט בחו"ל, הוא יצא למשלוח ב-29/6/11. לצערי, הזמנתי אותו ללא יכולת מעקב על המשלוח ובחיוב אשראי רגיל. (לא PAYPAL) האם הגיוני, שהמשלוח יכול להתעקב במכס למשך תקופה ארוכה? התכתבתי עם השולח באימייל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להחזיר לי את הכסף עד שהמוצר לא מגיע אליו בחזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב בכותרת , אני עומד להחליף מחשב . אז אני רוצה לשמור את ההסטוריות מהאיסיקיו שלי כדיי שבמחשב החדש זה ימשיך לשמור עליהים .. כלומר כרגיל . כיצד אני עושה זאת? תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,ראיתי את הסרט השינוי עם החייזרים,אבל איך רושמים את השם שלו באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
שלום אתם בטח מכירים את המוזיקה שיש חייזרים אז מישהו יודע איך קוראים למוזיקה בפתיחה של תיקים באפלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שבאיזה משחק טניס אחד השחקנים חובט בכדור ובדיוק עוברת יונה והכדור פשוט מרסק אותה אני ממש חייב את זה . (התערבות אם איזה בנאדם שרוצה הוכחה לסיפור - הוא לא מאמין) בבקשה עזרה
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
והבן (או היותר צעיר) שר את מה שהאבא אומר והאבא של את מה שהילד אומר
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת שעושה אורות במקלדת לפי קצב המוזיקה ששומעים. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
באיכות טובה.. למישהו יש אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבוא אני אקנה מאוור ומארז (ו LED וFAN LED ) אני צריך אתר שיתן לי גם תמונה של מה שאני הולך לקנות. באתר של פנדה מצוייןם בשבילי אבל החלקים יקרים (יחסית לZIGZAG ) רציתי לדעת אם משהוא מכיר אתרי קניות מחשבים בשבילי
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש אתר חינמי שאפשר לעלות אליו קובץ של מעל 3GB ויותר,מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש את האתר הזה : http://imageshack.us אבל הלינקים שאני מעלה עליו כל הזמן פג תוגפן. יש איזה אתר חינמי שעושה אולי את העבודה יותר טוב ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר להוריד ממנו או לשמוע ממנו האוסים חדשים...יש למישהו?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ולא האתר www.411.co.il
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אתר של בדיחות אבל חוץ מ-www.jokes.co.il _תודה_