כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
איי איי איי הרגעים הטובים של החיים. חברי הטובים והאהובים. מה דעתכם? (אני יודע שלא יצאתי טוב כלל, אבל זה לא ממש חשוב)
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מסוים מאתר אינטרנט בחו"ל, הוא יצא למשלוח ב-29/6/11. לצערי, הזמנתי אותו ללא יכולת מעקב על המשלוח ובחיוב אשראי רגיל. (לא PAYPAL) האם הגיוני, שהמשלוח יכול להתעקב במכס למשך תקופה ארוכה? התכתבתי עם השולח באימייל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להחזיר לי את הכסף עד שהמוצר לא מגיע אליו בחזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתוב בכותרת , אני עומד להחליף מחשב . אז אני רוצה לשמור את ההסטוריות מהאיסיקיו שלי כדיי שבמחשב החדש זה ימשיך לשמור עליהים .. כלומר כרגיל . כיצד אני עושה זאת? תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,ראיתי את הסרט השינוי עם החייזרים,אבל איך רושמים את השם שלו באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
שלום אתם בטח מכירים את המוזיקה שיש חייזרים אז מישהו יודע איך קוראים למוזיקה בפתיחה של תיקים באפלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שבאיזה משחק טניס אחד השחקנים חובט בכדור ובדיוק עוברת יונה והכדור פשוט מרסק אותה אני ממש חייב את זה . (התערבות אם איזה בנאדם שרוצה הוכחה לסיפור - הוא לא מאמין) בבקשה עזרה
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
והבן (או היותר צעיר) שר את מה שהאבא אומר והאבא של את מה שהילד אומר
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת שעושה אורות במקלדת לפי קצב המוזיקה ששומעים. תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
באיכות טובה.. למישהו יש אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבוא אני אקנה מאוור ומארז (ו LED וFAN LED ) אני צריך אתר שיתן לי גם תמונה של מה שאני הולך לקנות. באתר של פנדה מצוייןם בשבילי אבל החלקים יקרים (יחסית לZIGZAG ) רציתי לדעת אם משהוא מכיר אתרי קניות מחשבים בשבילי
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש אתר חינמי שאפשר לעלות אליו קובץ של מעל 3GB ויותר,מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש את האתר הזה : http://imageshack.us אבל הלינקים שאני מעלה עליו כל הזמן פג תוגפן. יש איזה אתר חינמי שעושה אולי את העבודה יותר טוב ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר להוריד ממנו או לשמוע ממנו האוסים חדשים...יש למישהו?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
נכון יש את המכוניות המפורסמות האילה שכולם שמים בחתימות שלהם? יאנטו מצויירות כאילה, יש כמעט את כל הדגמים.. מישהו אולי יודע את האתר של המכוניות האילה?? אני חייב את זה ממש דחוף לעבודה! תודה מראש הנה דוגמה למכונית דומה: http://images.google.co.il/images?q=tbn:0Z_vk_oxEYMJ:home.cfl.rr.com/kapanyko/Misc%2520Icons,%2520Pictures/Cartoon%2520Cars/Aqua.jpg
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ולא האתר www.411.co.il
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אתר של בדיחות אבל חוץ מ-www.jokes.co.il _תודה_
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש אתר של מלא משחקי סודוקו מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כמו בכותרת... אם לא הבנתם אני מחפש אתר עם סרטונים כאלה לא גדולים שיש נגיד הגולים הטובים של כל הזמנים, ההתקפה של כל הזמנים ... וכאלה.... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
פעם היה אתר בשם Haloo או משהו כזה. שהיית מכניס מ"ס טלפון והוא היה נותן לך כתובת( בארץ) יש למישהו מושג איך מגיעים אליו,או אתר דומה לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, מצאתי ברשת המון אתרי קניות לרכיבי מודינג, מארזים וכו'.... אבל הבעיה שאין משלוח לארץ.... אני אשמח לקבל אתרים עם משלוח לארץ, ועוד מידע על האתר..... (רצוי שזה יהיה באנגלית) תודה רבה מראש... עידו.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים/מדריכים שאפשר ללמוד בהם דברים מגניבים אם סכין פרפר ראיתי כל מיני דברים יפים שאפשר לעשות אם סכין פרפר מישהוא מכיר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קוראים לתוכנה create a ride אני כמעט בטוח שהיא קיימת כי ראיתי אותה אצל חבר...(אין לו צורב!!) ואני מחפש אותה בטירוף... בעזרת התוכנה מעצבים כל מיני מכוניות אמיתיות שיש במאגר של התוכנה...(THE F&F STYLE)
-
- 5 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מחפש בלוג TV בצרפתית או אנשים מצרפת חיפשתי בגוגל הרבה ולא מצאתי תודה..
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-