כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
http://l00k.net מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי טויוטה קורולה 2000 עם שלט מקורי לרכב הבעיה היא שהוא לפעמים עושה בעיות ואני לא רוצה להתקע איתו אני מעוניין לרכוש שלט אוניברסלי לרכב שיחקה את פעילות השלט אשמח לדעת איזה מומלצים או הערות נוספות בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, החלטתי שאני רוצה ללמוד ערבית. מה התוכנה הטובה ביותר ללימוד ערבית? או שמא יש דרך טובה יותר (חינמית, או כמעט חינמית) ללמוד ערבית במינון לימוד של כמה שעות בשבוע. (קורס למשל, לא מתאים לי בגלל חוסר הגמישות בשעות ובמחיר). התקנתי את התוכנה Rosetta Stone, שהמליצו לי עליה. האם מישהו התנסה בתוכנה? האם יש למישהו משהו טוב יותר? רק להדגיש, אני מעוניין לדעת ערבית ברמה שאני יודע לקרוא ולכתוב (לא ספרות ערבית או משהו כזה, אלא ברמה של לקרוא ולהבין טקסט פשוט), לדבר עם אנשים ברחוב, ושאם אני אשמע שיחה בין 2 דוברי ערבית, שאני אבין אותה בצורה טובה. אני מוכן להשקיע זמן, אך הלימוד יתבצע כמה שעות בשבוע. תודה מראש, MODY
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אחרי יום מעייף ומיגע שבו ניסיתי להרכיב את הזכרונות שלי ללא הצלחה, הגיע הזמן לספר לכם. אז כמו שכבר אמרתי היום החלטתי לפתוח את המארז כדי לסדר כמה דברים במחשב. בהתחלה פתחתי את הספק כי המאוורר שם מרעיש בצורה מעצבנת, אבל לא הצלחתי להבין ממה זה נובע בדיוק והוא נשאר כמו שהוא לבינתיים (אני מקווה ) אחרי זה החלטתי שהגיע הזמן להרכיב את הזכרונות החדישים ישנים (חדשים כי הם יושבים במגירה, ישנים כי הם שמה כבר איזה חצי שנה..) אז התחלתי לנסות כל מיני פירוקים והרכבות ובלאגנים וכל מיני והיו מלא בעיות באמצע וכל מיני בעיות שרק אם המחשב היה יכול לדבר הייתי יכול להבין למה זה ככה בקיצור באמצע כל הפיקורים וההרכבות של הזיכרונות החלטתי לחבר גם מאוורר ישן שיש לי במגירה בשביל הכיף. הוצאתי אות…
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כלב חדש, ממש גור בן אולי חודש וקצת מסוג קוקר אספניול אנגלי. הכלב בזמן האחרון התחיל להשתעל ולהתעטש ואני חושב שגם להקיא או שפליטה קטנה, אמרו לי באתר אחר שיש חשש שזה כלבת, אך אני לא יודע אם זה נכון. (אני רוצה להדגיש שהכלב לא בא במגע עם שום כלב אחר חוץ מאימו) אם למישהו יש נסיון עם כלבים אני מבקש את עזרתכם כי כרגע אין לי וטרינר שיכול לטפל בכלב. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים עם מתכונים קלילים להכנה, שתפו את אלה שאתם משתמשים בהם (וגם את המתכונים אם אתם רוצים) 8)
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התחלנו את הבוקר במבחן 10m x 4t (ריצת קונוסים) -> 9 שניות ו80 מאיות. לאחר מכן, מתח -> אחד (המינימום לעובר, 5). קפיצה לרוחק מהמקום -> שני מטרים ו75 ס"מ (3 ס"מ פחות מהשיא השכבתי). כפיפות בטן בדקה -> 87, החמודה שהחזיקה לי את הרגליים עיגלה לי ל90. ו..... העונש! ריצת 2000 בשיא החום, חמישה סיבובים סביב כיכר המדינה בת"א -> 8 דקות ו10 שניות. בהחלט לא מדהים... אבל אני די סחוט, סבלתי מקוצר נשימה בערך 15 דקות לאחר סיום ריצת ה2000 אבל לא נורא, קצת מים ושכיבה, הכל עובר.
-
אני שנים מחפש את השיר הזה...בחייאת למישהו יש קישור אליו?..
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפי השם, נכון - משחק של טנקים - אונליין. בעיקרון אתם טנק שנלחם בטנקים של אנשים אחרים בכמה סגנונות משחק (TDM, DM, CTF), יש כמה סוגי נשקים שכל אחד טוב למטרה אחרת, כמה סוגי שריונות, תוספות, צביעה מיוחדת לטנק כדי להפחית נזק, "תרופות" (מהירות, ריפוא, X2 נזק, X2 הגנה). המשחק ממש קליל (גם מבחינה של משחקיות וגם על המחשב, אני מריץ אותו מנטבוק!) וגם כיף ויכול לשרוף הרבה שעות (או דקות, תלוי בכם). הניק שלי במשחק הוא YairTzi, אני אשמח אם תרשמו תחתיי ובזכותכם אוכל לקנות צבע חדש לטנק שלי ;D http://tankionline.com#friend=875c8e760 מי שלא רוצה, יכול להרשם ישירות: http://www.tankionline.com אם הדיון יהיה פעיל, אפרסם עוד פרטים וכמה מדריכים קצרים. עריכה: נא לא לפרסם משחקי דפדפן אחר…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. התחלתי ללמוד תאוריה . ויש לי שלושה ספרים של שנת 2009. אבל הרבה ממליצים לי להרשם לאתר "למד" . ללמוד ממנו ולעשות שם מבחנים ורק אז ללכת לעשות תאוריה . האתר הזה באמת טוב ? שווה להירשם ? תודה מראש . אה כן ואני עושה תאוריה לקטנוע ולא לאוטו.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני סיימתי לילמוד עכשיו ב16 וחצי תאוריה כיאלו למדתי והכל אני צריך רק לגשת למיבחן. עכשיו רציתי לדעת כמה זמן לוקח לילמוד את ה28 שיעורים האלה בנהיגה? והאם אני יצטרך לקחת את השיעורים האלו פעם בשבוע או כמה פעמים בשבוע עד שיסתיימו ה28 שיעורים בשש חודשים(בחצי שנה) ואז יהיה לי טסט בגיל 17 ככה זה הולך? תסבירו לי קצת לעומק אם אתם יכולים אני דיי מבולבל מהעיניין הזה. ויש לי עוד שאלה כמה המחירים עולים לשיעור ומה הכי זול אטרקטיבי...
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני טס בקרוב לשוויץ ומשם לגרמניה. אני מחפש דרך שתאפשר לי גלישה סלולרית במחיר זול יחסית, שתשמש בעיקר לניווט. האלטרנטיבה היא לשכור GPS בשדה"ת יחד עם הרכב, מה שיעלה כ-80 ש"ח ליום. האמת שניסיתי לחפש, אבל החבילות שאפשר לקנות מהארץ די גרועות ומגבילות מאוד מבחינת גלישה. לגבי אפשרות לקניית סים בחו"ל אין לי כל כך מושג. אחת הבעיות היא שאני ממשיך משוויץ ישירות לגרמניה, חוצה את הגבול ברכב. אז אני מחפש פתרון כלשהו שיאפשר לי להמשיך לנווט גם לאחר חציית הגבול. אשמח לטיפים ועזרה!
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
טוב, אז אני מקווה שיש פה אנשים שרואים את הסדרה(מה זאת אומרת אתה היחיד שרואה?!). אז מי לדעתכם הבוגד: טוני(העוזר של נינה בCTU) שרי(אשתו של הסנאטור שתכננו לרצוח) מייק(העוזר של הסנאטור) ג'ורג מייסון(המנהל בפועל של CTU) ראיין שאפל(בכיר איפהשהו בממשל) פאטי(העוזרת של הסנאטור וכותבת הנאומים שלו) ובבקשה בלי ספויילרים!
-
- 40 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברים, בזאת אני ממליץ על האתר לימוד און ליין של אינטרלקט: http://www.interlect.co.il למי שמאודגר בלשון (ואין לו מבחן מותאם כמוני) ורוצה להצליח יש שם קורס בלשון, (עולה 250 ש"ח, קצת יקר אבל אם תיקחו בחשבון את המחיר של 3 שעורים פרטיים תיראו שזה משתלם). הקורסים ממש טובים (גם בלשון וגם בתאוריה לרכב) הסברים מובנים ומפורטים עם פלאש ממש טוב וכל מה שמיסביב. אפשר לקחת כמה שעורי ניסיון ככה ליראות איך זה. Mומלץ! MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בבקשה אני מחפש את כל הפרקים של הסדרה הלב (מרקו) יש ברשת בכל מקום כמה פרקים מישהו מכיר מקום שיש בו את כל הפרקים? תודה רבה לעוזרים! וחג שמח!
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני כבר 11 שעות במשרד. עכשיו אני מחכה שמישהו אחר יסיים משהו בשביל שאני אוכל לבדוק אם הקוד שלי עובד אחרי השינויים שלו, אני בטח אהיה פה עוד שעתיים. ואני רוצה הביתה. אל תעשו את זה לעצמכם.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלטתי לקנות עוד משחה ובקשתי MX1, לא היה בכמה חניות אז פשוט החלטתי לקחת AC5 שגם מעולים ואז הוא נתן לי שקית עם שני מזרקים ומקל עירבוב.. הגעתי הביתה ולמזלי לא שמתי.. חבר הגיע (D-ME3) ואמר לי שזה דבק! בדקנו באתר ואכן דבק טרמי... חזרתי לחנות אתמול וחשבתי לעצמי שהוא טעה.. קורה... הסברתי לו והוא אומר לי שהוא יודע! אמרתי לו מה לעזאזל אתה יודע? דבק טרמי למעבד???? אז הוא מרגיע אותי ואומר אני כל הזמן עושה את זה לכולם ומה עם הסרה אמרתי לו? ריענון משחה?... אה זה לא בעיה.... תן למחשב לעבוד שעתיים ואז זה יתפרק לך כמו חמאה... אמא איזה פחד..... זה עוד חנות שאמורה להיות מקצועית! התמחות בקרור... כל החנות קרור מים וגז ובלה בלה....
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד לנהוג על אופנוע. אני בן 17.9(יש לי 18 ב21 לספטמבר), ויש לי רשיון רכב פרטי(דרגה B) מאז ה11/4/08. אני גר בת"א. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. עשיתי כבר תאוריה והוצאתי טופס ירוק בשביל הרשיון הנוכחי, האם אני צריך לעשות מבחן עיוני שוב? 2. אפשר דוגמא לאופנוע שהוא "עד 125 סמ"ק" ומה המגבלות שלו(דרגה A2)? 3. מה ההבדל בין "עד 125 סמ"ק" ל"עד 33 כ"ס"(דרגה A1)? למה פה מודדים בסמ"ק ופה בכוח סוס? 4. האם בשביל לעשות רשיון לדרגה A1 צריך לעשות קודם רשיון לדרגה A2? כנ"ל לגבי A וA1 5. כמה שיעורי מינימום צריך בשביל לגשת לטסט על אופנוע?(על רכב פרטי דרגה B זה 28) 6. האם לאחר מעבר הטסט ישנן מגבלות כלשהן על הרוכב?(מלווה בטוח אין, בהתחשב בכלי רכב... יש אולי איסור…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב אז היום היו המבחנים בבית השריון בת"א, אין לי מושג למה זימנו אותי הרי שום שפת תכנות אני לא למדתי וגם לא יודע במבחן הראשון היה סבבה בעיקר מה שהיה קשור לוינדוס חומרה ורשתות, המבחן השני XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX;D מישהו מפה היה שם בכלל? ספרו איך הלך.. אגב, אני הייתי זה עם החולצה האדומה שאיחר על הבוקר ויצא ישר איך שהתחילו את המבחן השני
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-