כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אז כך בתור אחד שמטורף על הסרט הזה { וחרש עליו המון בשירות הצבאי זהו גבעת חלפון } עינתי היום במקרה פה בויקיפדיה http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99 ופתאום נתקלתי ב- בחנו את עצמכם טריויה * מה הם מצלה, מרעש והחפצה? הכירו את שלוש המילים החדשות. * מה היא חמרמורת? * מה פירוש ראשי התיבות [glow=red,2,300]קמרשהלור"ל?[/glow] http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A7%D7%9E%D7%A8%D7%A9%D7%94%D7%9C%D7%95%D7%A8%22%D7%9C וזה עצר לי את הנשימה לכמה שניות אם זה ישן בבקשה אז תתחילו עם זה { אוף זה ישן אוף היום קיבלתי במייל}
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה בן-***ה גנב לי את הn-gage שלי שאשרתי בחנות של אימי על מדף רחוק מהרחק יד של אנשים והוא פשוט שיגע לאמי את השכל ובשניה שסתובבה הוא לחק את זה כל זה קרה ביום שישי בהרצליה סוקולוב 50 מי שיודע(לא יודע איך) בבקשה שיעזור לי את כל הפלאפון קניתי בכספי 4 חודשי עבודה סה"כ 16 שעות אבל עדיין זה 2000 ש"ח זה מאוד מעצבן אז בבקשה שמישהו יעזור לי ד"א:באותה שיטה גנבו משלוש חנויות בסביבה (אותו בן אדם)כבר הגשתי תלונה למשטרה אבל איך שזה נראה הם מאוד איטים :cwm23: :cwm23: :devilfork: :evilking: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :angryfire:
-
- 30 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.ak47.ru/mindreader.htm ההוראות באנגלית: Plan any two-digit number (for example 54) Deduct from it the components of its number (for example 54 - 5 - 4 = 45) Find this number in the table and symbol, to which it corresponds. Imagine mentally to itself this mark and click on the square..In it this mark will appear למישהו יש מושג איך זה עובד?! עריכה: כן, אני יודע שהסקריפט לפעמים טועה, אבל לרוב הוא צודק, נא לא לכתוב פה הודעות חסרות משמעות של "טעה אצלי" וכו'.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
מה אתם חושבים? אפשרי? פרטים כמו גודל מיטה וכד' לא חשובים כרגע, מעניין אותי רק עם אפשר לבנות דבר כזה עצמאית.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=3968&SubjectId=199 (תמונה ראשונה, מבט קדמי בלבד) "מאזדה חשפה היום תמונה ראשונה של הדור החדש של המאזדה 6, שיוצג לראשונה בתערוכת פרנקפורט ב-11 בספטמבר (ימי עיתונות), אז גם תערוך החברה מסיבת עיתונאים בה תציג את הדגם. כרגע אנו נאלצים להסתפק בתמונה רשמית ראשונה בה ניתן לראות דמיון לקו העיצובי המוכר של מאזדה וגם לאחות הקטנה, ה-3. מאזדה טוענים שה-6 החדשה תציע איכות ובטיחות משופרת בנוסף להתנהגות, ביצועים והנאה מנהיגה. כרגע, לא פרסמה מאזדה נתונים טכניים כל שהם לגבי הדגם החדש, כך שנאלץ להמתין עד למסיבת העיתונים בתערוכה. עם זאת, ניתן להמר שמידע רשמי כזה או אחר ידלוף עוד קודם לכן." (צוטט מהכתבה)
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני זמן מה פתחתי פה אשכול שהיה אמור לעזור לי להבין את הכיוון שלי בעתיד, הוא באמת עזר ! אבל עדין יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי ולצערי לא מצאתי תשובה הולמת: גאמא- כולם אומרים שאם מתקבלים לשם אז ישר זורקים אותי לעבודה בלי שום הכנה, זה די מלחיץ =\ מהיא "העבודה הזו בלי הכנה" ? אני התחלתי לקרוא (כמה שאני יכול בתקופת בגרות עמוסה... ) וכל החומר שיש לי הוא ברמת התאוריה והבנת השפה ופעולותיה, אבל מעבר לזה אני לא יודע... אני אמור לדעת איך להפוך את הקוד לתוכנית מעוצבת ועובדת? מה אני אמור לדעת? מכל החששות האלה יצרתי לעצמי תוכנית ב' - עתודה . הבנתי שכדי להגיע לעתודה אני אצטרך לעשות פסיכומטרי בחופש במקום כלשהו שמקבל הכרה מהצבא, תקנו אותי אם אני טועה. אם אני מקבל ציון נמוך ועושה עוד …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל אנשי המחשבים עם טווח ראיה מוגבל אני מרכיב עדשות מגע קשות למעלה משנתיים, לשים אותם בעניים מרגיש כמו שתיי אבנים, ממש לא נוח במיוחד בקיץ בחום מי שניסה יודע על מה אני מדבר. בחורף בקושי מורגשות עד בכלל. ההתלבטות שלי- אם לעבור לעדשות מגע רכות, הבעיה אופטומטריסט שלי אמר שיש סיכוי גדול יותר שיגדל לי המספר בשימוש עם עדשות רכות. וואלה אני שנתיים עם הקשות והמספר שלי נשאר יציב. -1.5 .. בגלל זה גם התחלתי איתם. זה הפחד שלי, משהו מבין בעניין? הכוונה שלי לפחות בקיץ להשתמש בעדשות מגע רכות, ובחורף לחזור לקשות. הבנתי שהרכות החודשיות הם הפתרון הזול ביותר (?) מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי ירידת דמי הקישוריות וכל השינויים שאין יותר התחייבות כמה זה מחיר טוב היום לדקת שיחה ולאסאמאסים ?
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
לילה טוב לכם... בביתי נמצאים 3 מחשבים.. שני נייחים בחדר אחד, ונייד נוסף בחדר אחר. הרעיון שאחד לא יחובר לרשת (אבטחה מירבית,מחשב סרטים ומשחקים), והשניים האחרים יהיו ברשת. מחשב לכל חדר (2 חדרים). השאלה שמעסיקה אותי הרבה ואפשר לשאול אותה בכמה וריאציות היא - איך ניתן להפיק את המיטב מן המחשב? אילו אפליקציות ו/או שימושים ניתן להריץ/לעשות בו כדי לחוות הנאה מקסימלית ולימוד מירבי? כלומר, איזה שימושים אתם עושים בו כדי לא להשתעמם למשל, איזה שימושים טובים לבית, שימושים שעוזרים לכם ללמוד? אילו הגדרות אתם מגדירים על המחשב להגדרות נכונות ? סתם דוגמה שעולה לי וטרם ניסיתי - משחקי LAN בין 2 המחשבים שמחוברות ברשת- אשמח לקבל המלצה למשחקי רשת כאלו (חשבתי בנתיים על Warcarft III, RedAlert 3, אי…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס ויזה צעיר, ויש לו 16 ספרות, וזה גם מספר הספרות של ויזה רגילה. תהיתי אם כרטיס זה מתקבל אם אני מנסה לקנות ב- Steam למשל, EBAY או PayPal. מה אומרים? אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המורה ה&$&@()*&$) שלי לספרות נתנה לי 85 בספרות וברטוריקה (מי שמע על מקצוע דבילי כזה ), וגם קיבלתי 85 באנגלית. מתמטיקה, צרפתית, פיזיקה, הסטוריה, כימיה-100הממוצע זה 95 (בול)
-
- 40 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כל קיץ אותו סיפור, חבורה של נמלים ג'ינג'יות מסתערת על הבית קומות שלנו, כל דבר אכיל שלא במקרר נאכל על ידם, מס' פעמים יצא לי לאכול עוגה או לפצח גרעיני נמלים. אך היום, הגיעו מים עד נפש! המעשה הגרוע מכל נעשה! אין דרך חזרה! היום החוצפניות אכלו לי חצי מגש פיצה!!! יש לי מזל שלא נגסתי בזה עד שהגעתי לחדר ואז ראיתי אותן. עכשיו אני רעב ועצבי, וחסר אונים!!! מה לעשות? ההורים לא עושים ריסוס ואין לי איך להעיף אותם! לא רוצה לשים כל דבר במקרר, זה סיוט! יש איזה ספריי טוב שאפשר לרסס במטבח ולשלוח את כל הנמלים לעולם הבא?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אמיגוס, לאחרונה החלטתי להעלות קצת מסת שרירים ומשקל. אז ביררתי קצת ויש לי כבר חדר כושר שאני ארשם אליו, מלבדו אני רוצה לשלב אבקת חלבונים. האם למישהו יש מושג איזה אבקת חלבונים טובה בשבילי ? האם אפשר לקחת את האבקה גם אחרי משחק כדורסל נניח או רק אחרי מכון ? והאם זה מנפח מאד?, כי אני רק רוצה לנפח קצת זרועות חזה וכתפיים.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היי, אני מעונין לעשות תואר בהנדסת תוכנה או מדעי המחשב, יש לי כמה אופציות ממכללות טובות, אבל אומרים שהטכניון ובכלל כל האוניברסיטאות הם הכי טובות בתחום. אבל לא הבנתי מה יש שם שאין במכללות? הרי החומר ורשימת הקורסים בסך הכל די דומים. וגם ברוב המכללות כיום המרצים הם ד''רים שמרצים במקביל גם באוניברסיטאות. כרגע ההבדל היחיד שאני מוצא הוא שאוניברסיטאות יש מבחר רב יותר של תארים, ואפשרות לתואר שני ושלישי. לעומת זאת במכללות יש מספר קטן של מקצועות ולרוב זה רק תואר ראשון אבל אפשר להמשיך גם לתואר שני באוניברסיטה, וגם הציוד החדשני והמעבדות נראות הרבה יותר מהציוד הישן והמחשבים עם Win 98 של האוניברסיטאות. בקיצור, למה באוניברסיטה ובטכניון התואר נחשב למבוקש יותר?
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משתמש (מחמת חוסר תקציב) בכל זוג עדשות יומיות במשך כשבוע, זה עובד יופי ואני לא מרגיש שום דבר מוזר. אני שם אותם בקופסא ומחליף מים כל יום. איזה נזק לטווח קצר\ארוך יכול להיגרם לי?
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ביום רביעי ב- 10 בלילה (שעון ארה"ב) היה אמור לצאת פרק חדש של south park לאתר southparkstudios.com לצפייה ישירה. במקום זאת הפרק לא אושר לצפייה וקיצונים אמרו שירצחו את יוצרי הסדרה. הפרק לא אושר לצפייה בגלל שהתוכן היה קשור במוחמד ואפילו לא באמת אמרו עליו שום דבר רע http://www.southparkstudios.com/news/3878 האירוניה היא שצינזרו לחלוטין המון דברים ואלו בדיוק הדברים שעליהם צחקו בפרק. כאשר רוצים לראות את הפרק רואים את ההודעה הזאת http://www.southparkstudios.com/episodes/267116 זה מאוד מוזר שבארה"ב שתומכים במדינה חופשית, לא העלו את הפרק ואסרו את הזרמתו לאתר.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב במסגרת שיעור אשנב למחשבים (אלגוריתמים שיהיה...) הקריץ לנו "הפרופסור המטורף" שלי איזה בעיה מתמטית. הוא שאל אם אנחנו יודעים מה זה פירוק לגורמים. כמובן שכולם ענו שכן ואז הוא נתן לנו את הביטוי a ברביעית ועוד 4 וביקש שנפרק אותו לגורמים: a^4+4 ואז כמובן כולם שתקו, ולא ידעו מה הוא רוצה מהחיים שלנו...וחלקם אפילו התחילו "לברך" כל מיני קרובי משפחה שלו ;D אז יש מישהו שיודע איך מפרקים את הביטוי הזה?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לקוח של חברת יס ולפני כמה ימים נראת שקופית תקלה תכנית התקשרתי הגיעה תכני סידר ושוב תקלה אחרי זה שוב ושב תקלה ביום שבת היתה גם תקלה אני מתקשר ומה הם אומרים אין לנו תכנאי ביום שבת ובגלל זה אני חושב שכל חברה שמחבדת את אצמה ואת הלקוחות צריכה לתת מענה גם ביום שבת בשורה התחתונה לא כדי להתחבר ליס הטלויזיה בלויין!!! ;D
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תראום קניתי מחשב בKSP עכשיו יש 200 שקל של הרכבה לקחתי את הלוח אם Asus A8N-SLI עכשיו תכלס אני יכול לקחת את ה200 שקל האלה ולהשקיע אותם בלוח אם ולקחת Asus A8N-SLI Premium אני מתלבט.. תכלס יש לי רקע במחשבים אני יודע שאני אצליח להרכיב אותו העיניין הוא שיש את כל ההשארות מה קורה אם.. ולך תדע יביאו לך רכיב דפוק וכל זה.. חוץ מזה שאני נורא רוצה להרכיב אותו לבד.. מה אתם אומרים? להרכיב לבד ולקחת את ה"סיכון" כביכול... או לתת להם להרכיב מעבר לזה אני גם לא סומך אל אף ביטצ' בקטעים של חנויות מחשבים וזה.. כולם חולרות! וזה לא שאני מקבל אחריות לכל החיים או משהו פשוט אם אני מרכיב ויש בעיה ואני לא יודע לזהות את הרכיב הבעיייתי הם כאילו יקחו לי כסף על תיקון של המחשב וזה נסיעות וכל זה.. ואני לא א…
-
- 43 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-