עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by urielka,

איזה בן-***ה גנב לי את הn-gage שלי שאשרתי בחנות של אימי על מדף רחוק מהרחק יד של אנשים והוא פשוט שיגע לאמי את השכל ובשניה שסתובבה הוא לחק את זה כל זה קרה ביום שישי בהרצליה סוקולוב 50 מי שיודע(לא יודע איך) בבקשה שיעזור לי את כל הפלאפון קניתי בכספי 4 חודשי עבודה סה"כ 16 שעות אבל עדיין זה 2000 ש"ח זה מאוד מעצבן אז בבקשה שמישהו יעזור לי ד"א:באותה שיטה גנבו משלוש חנויות בסביבה (אותו בן אדם)כבר הגשתי תלונה למשטרה אבל איך שזה נראה הם מאוד איטים :cwm23: :cwm23: :devilfork: :evilking: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :angryfire:

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

http://tech.walla.co.il/?w=%2F4007%2F2605284 עכשיו יש גם תאריך לזה.. דיי "עצוב" הייתי אומר, גדלתי על מסנג'ר.. (כבר 9 שנים בערך..) ביצעתי את המעבר לסקייפ כבר עכשיו, חייב לציין שזה מהיר וקל, סחטיין על כך למיקרוסופט. אני רק מקווה שהם יהפכו את סקייפ לקצת יותר ידידודית לאנשים שמשתמשים בה לצ'אט בלבד. (וגם עוד קצת התאמות של ימין לשמאל לא יזיקו..)

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by NuNaTaK,

חיפשתי מידע ברשת על זכות קדימה ודיני תעבורה במעגל תנועה דו נתיבי אבל מצאתי תשובות סותרות. ההיגיון שלי אומר שמהנתיב הימני ניתן לפנות ימינה בלבד ואילו מהנתיב השמאלי ניתן להמשיך ישר או לפנות שמאלה, השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות אם זה אכן ככה? (בכל קונפיגורציה אחרת שחשבתי עליה יש בעיות)

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. בהמשך לפוסט הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332816.0 ברור לי שייקח זמן לא קצר עד שאני אשלוט במיומנויות לחימה ואראה תוצאות מפיתוח הגוף בחדר כושר. עד אז כפיתרון ביניים, בכוונתי לקנות את האמצעים הכי טובים שאפשר בחנויות הנשק ,יהיה מחירם אשר יהיה מפני שלא מדובר במותרות אלא בהכרח קיומי אלמנטארי. החוק שאוסר על נשיאת סכינים נותן יתרון בלתי הוגן לעבריינים ומעמיד אנשים שומרי חוק כמוני במצב נחות שלא מאפשר להם להגן על עצמם, מפני שמצד אחד ,אנחנו לא רוצים להסתבך אם בחיפוש אקראי יגלו שאנו נושאים סכין , אבל מצד שני הארסים, שלרובם כבר יש תיק פלילי מצפצפים גם על החוק וגם על המשטרה. (נו באמת ,אם לארס יש 5 תיקים ,אז מה זה באמת מזיז לו לקבל עוד אחד לאוסף ?). אם אני צרי…

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום לכולם. אני רוצה ללמוד בת"א בסמסטר הקרוב בהנדסת חשמל. ברם הציונים שלי שמים אותי מתחת לסף הקבלה, ב 30 נקודות לפי החישוב שלי. מתןך 650 שצריך. יש לי הנדסאי אלקטרוניקה וציונים גבוהים במקצועות הריאלים (מתמתיקה 4 יחידות ופיזיקה קיבלתי רק 78). האם עדין יש לי סיכוי להתקבל? חתך הקבלה הוא דבר שחייבים לעמוד בו?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by darkman,

לצערי בתור גובניק אני לא מכיר את תחמושת זו. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. לקחנו לסיבוב את קירור המים המתקדם - בכדי לבחון האם יש הצדקה אמיתית להעדיף אותו על פני קירורי האוויר המאסיביים לכתבה

8. Started by DimaX,

היי מכירים את זה שאתם נכנסים לשירותים בחורף, מתיישבים ואז הדבר הזה קר כמו קרח??? מישהו יודע היכן ניתן לקנות מין כיסוי כזה פרוותי או סתם מבד נעים? הבהרה: אני לא הומו! מצאתי רק באיביי(גם - רק תוצאה אחת או שתיים) ואני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות ששולחות לארץ או אפילו מחנות בארץ..

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by iem,

היי אנשים, מכיוון שגיליתי כי רוב בעלי המקצוע בתחום נוכלים, חשבתי האם יש באפשרותי לקנות ולהרכיב לבד רשת נגד יתושים ? או לחילופין בעל עסק בצפון שאינו גנב במחירים... למישהו יש פתרונות טובים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by J0n1,

בזמן האחרון יוצא לי להיות כל ערב בבר (כן, זה כואב בכיס) ודי נמאס ללכת לאותם ברים. תציעו את הברים שאתם אוהבים, הדרישה היחידה היא שיהיה בבר משהו מיוחד, כמו אווירה מיוחדת/מחירים זולים /היצע בירות גדול וכו'... לדוגמא: פיצה בר - אברבנאל 34,תל אביב פיצרייה שבקומה מעל יש בר, והם עובדים בשיתוף. לדוגמא - משולש פיצה וחצי גולדסטאר ב22 שקל. אחלה פיצה, אחלה אווירה. Dancing Camel - התעשיה 12 תל אביב מבשלת בירה שהיא גם בר. יש להם אחלה של בירות, בינהם בירה עם נענע ורוזמרין, ובירת סאות' עם קפה ודובדבנים... אווירה סבירה (לפעמים קצת יבש) אבל הבירות מיוחדות וטובות.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by onn_the_vy,

אחרי ביקוש שני בשירותים היום, והתייעצות עם חבר שלי, הגעתי למסכנה שצריך להקים חברת סטארטאפ שתמציא מתקן, או משהוא, שיחתם את האסלה המזדיינת, לפני שבאים אליהה.!! כל מי שיפתח חברה כזאת יהיה מליונר!!!

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אני מעיין במודעות דרושים של היי טק ולא מבין מה המושג הזה אומר.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by r1plet,

צהרים טובים חברים, סיימתי טירונות רובאי 02 בבט"ר נ(ל)יצנים והמתנתי שבועיים בלוט"ם שבצריפין לקורס, מוכרח לציין שהייתה אחלה המתנה, להגיע לבסיס לשעתיים לארוחת צהרים ושק"ם ולחזור הביתה... : ביום ראשון מתחיל הקורס, ושום חיפוש בשום מקום לא מחזיר לי אף תשובה... כל מה שכתוב זה קורס/מקצוע 1700 בבה"ד 7. האחראית אמרה שמדובר באלקטרוניקה אנלוגית. יש מישהו שעשה/שמע/יכול להרחיב בנושא?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by DimaX,

How hot are you?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by WizMaster,

פשוט להפעיל ולהנות. [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by אלימלך אגוז,

היי, בזמן האחרון אני מרגיש שאין לי ממש מה לראות אז אני רוצה המלצות לסרטים, בעיקר קומדיות רומנטיות, קומדיות ופנטזיה. סרטים שאהבתי: aeon flux, כל הסרטים של מלחמת הכוכבים, waiting(בעברית זה "סקס והמסעדה הגדולה" ונשמע הרבה יותר גרוע), איזה מין שכנה, נהרות הארגמן, סתום ת'פה!, המשלח, השטן לובשת פראדה, הצד שלו הצד שלה, נחשו מי?, טקסי(הצרפתי, לא הזבל האמריקאי), סיפורים קצרים על אהבה, קינג קונג, שר הטבעות, סדנה לעצבים, סרניטי, אמריקן פאי, באטמן מתחיל, שודדי הקאריביים, האחים גרים למבוגרים בלבד, ביג מאמא, without a paddle, גבר מי שמטפלת, בתול בן 40, על פי חוקי המשיכה, 12 במחיר 1, המלך ארתור, קוקטייל, מטריקס, יורוטריפ, סלולר, קונסטנטין, היום שאחרי מחר. תודה.

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by mcalfi,

קודם כל אני לומד במסגרת עצמית (לא אוניברסיטה) ואין באפשרותי לממן מורה פרטי. השאלה הזאת גורמת לי להתקע על הנושא הזה ואני רוצה לגמור אותה ולהבין תפואנטה של התשובה. http://img199.imageshack.us/img199/9937/math1.gif אני צריך תשובה מלאה ולא ב2 שורות! תודה רבה לכל מי שיעזור!

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Domovoi,

אם אני לא יהודי (בן לאמא לא יהודיה) אני מחוייב לשרת או שיש לי פטור?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by k22,

שלום באוקטובר הקרוב התחיל ללמוד מהנדס תוכנה רציתי לדעת איזה מחשב עדייף ללימודים נייח או נייד :s05:

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אז כמה מילים לפני שמי אור אני בן כמעט חוקי לגמרי ואני מעלה ליוטיוב וולוגים וגם מנסה להצחיק (לא ממש הולך לי...) טוב אז זה טריילר שהכנתי ושמו הוא "גם אני אוהב להצטלם מול המראה" הקול והכל שלי חוץ מהמוזיקה שזה בן דוד שלי עשה ומקווה תאהבו את זה [= ואם אהבתם ותרצו לראות עוד תעשו גם SUBSCRIBE על הדרך [= http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk http://www.youtube.com/watch?v=sDmqGm030gk

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by avinatbezeq,

מישהו עשה? כמה זה מסובך? האם זה בסה"כ לגו - לחבר כמה ברגים, לתקוע כמה כרטיסים, לחבר כמה כבלים, ולהזיז איזה ג'אמפר או שניים? או שזה יותר מסובך?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by approx,

צריך את המילים של השיר הזה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by benor,

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/528/414.html אני מקווה שאכן תהייה .

• 50 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום לכולם, אז ככה... ביום שישי בשעה 08:00 בבוקר אני אמור להתיצב בבית החולים תל השומר , המטרה ניתוח מסובך בקרסול שלא נכנס לזה כרגע אבל מה שבטוח זה שהוא הולך להיות כואב ומלווה בכמויות מסחריות של מורפיום בתקופת אשפוז של כ 10 ימים פלוס ~ ותקופת שיקום לא קצרה. הייתי מעוניין בעצות \ טיפים \ המלצות לכל מיני דברים על מנת להעביר את הזמן שם ואולי אם מישהו שהתנסה באשפוז ארוך ויכול ליעץ קצת כיצד לשרוד זאת... בהתחלה חשבתי להביא Laptop מאיזה חבר אבל נאמר לי שיש הרבה גנבות כך שזה יהיה בעייתי קצת להשגיח עליו 24/7 , אז תוכנית ב' היא משהו יותר נייד וקומפקטי קרי creative zen vision:m שנקנה כבר יש לי כרגע כמויות אדירות של וידאו שאגרתי במחשב כ 90 סרטים וכ 15 עונות שלמות של כל מיני ס…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. אהלן אמיגוס, לאחרונה החלטתי להעלות קצת מסת שרירים ומשקל. אז ביררתי קצת ויש לי כבר חדר כושר שאני ארשם אליו, מלבדו אני רוצה לשלב אבקת חלבונים. האם למישהו יש מושג איזה אבקת חלבונים טובה בשבילי ? האם אפשר לקחת את האבקה גם אחרי משחק כדורסל נניח או רק אחרי מכון ? והאם זה מנפח מאד?, כי אני רק רוצה לנפח קצת זרועות חזה וכתפיים.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.