עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by qpalzm,

מישהו מארגן הזמנה קבוצתית? http://tinyurl.com/9nrav

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. רק אתמול כתבתי שלפי דעתי האתר של KSP הוא אליפות העולם במהירות שלו ובמיוחד באופן שבו הדברים מסודרים והיום כתבה גדולה בYNET שהאתר הוא מהמכוערים ביותר שיש אינני יודע לגבי החנות עצמה והשירות שלהם אבל לא היה לי ספק שזהו האתר הטוב ביותר קל מאוד להתמצא לגבי מחירים בו הכל מסודר באופן הכי הגיוני שאני מסוגל לבקש כמו כן ליד כל מוצר יש קישור לאתר היצרן לכל המידע האפשרי זה גורם לי לחשוב אולי משהו לא בסדר איתי שאני חושב ההיפך מכל כך הרבה אנשים או שפשוט לחנות יש לובי אנטי שדואג לנגח אותם ובעצם עושה להם פרסום כתוצאה מכך ומה אתם חושבים ???? אני מתכוון לכתוב על כך ולהשוות אתרים מהארץ לאירופה בקרוב חווווו דעתכם!!!!

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by nir_ofer,

תגידו מה אתם חושבים על צביקה פיק??? אני ראיתי עכשיו את התוכנית ריאליטי עליו (כבר 3 פרקים) והגעתי למסכנה שהוא מעורר רחמים לחלוטין! כאילו הבנאדם חי באשליות חמורות ומנותק לגמרי מהמציאות.. ועוד לא התחלתי לדבר עם שירה החברה שלו שבכלל שוברת שיאים!

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Idan-h,

אני נכנס למילון מורפיקס ומנסה לחפש משהו, זה מה שאני מקבל [כבר כמה חודשים] : http://www.morfix.co.il/ למישהו יש פה נטוויז'ן ויכול לבדוק? ולמה זה ככה? תודה.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אוקי, אז היום נכנסתי לאתר, עדכנתי פרטים - הכל טוב ויפה. נכנסתי לקטגורית "קולנוע", מצאתי את הקולנוע הקרוב לביתי, ראיתי שרשום שזה תקף בכל ימות השבוע כולל מוצ"ש - רק להציג תעודה - יש, אין בעיה. אפילו ראיתי שאפשר לאסוף את הכרטיסים בתחנת דלק שקרובה אליי - נהדר. מה שכן, הם לא רשמו אם אפשר להכנס אך ורק עם תעודה, ז"א, חברה שלי לא תוכל להכנס איתי במידה ואזמין לה כרטיס? לא נשמע לי הגיוני, אבל שווה לברר לפני שאני מזמין. בנוסף, לא רשמו תוך כמה זמן זה זמין - אני רוצה להיום בערב, האם הכרטיסים יהיו "מוכנים" עד אז?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שנים אחרי שננטש על שרת מיושן, פרויקט שימור דיגיטלי מחזיר לחיים את פלטפורמת הבלוגים המקומית. המהלך הזה אינו תלוש מהמציאות, אלא משתלב במגמה עולמית שבה משתמשים נוטשים אלגוריתמים לטובת קהילות טקסט אינטימיות ותוכן אנושי לכתבה

7. Started by Florence,

אהלן.. אני מתעניין בטיול למקום כלשהו בזמן הקרוב ורציתי לשמוע את הרעיונות/הצעות שלכם..לאן? אז אם היה ברשותכם את הכסף והזמן לטוס ולבקר בכל מקום על פני הכדור.. איפה הייתם "נוחתים" ?? זה יכול להיות לדוגמא סופ"ש בסיני / חודש בתאילנד או 'חוף אל חוף' בארה"ב.. אין פה איזשהן מגבלות חשבתי על כמה אופציות מעניינות: צפון מזרח רוסיה אלסקה גרינלנד תגובות כגון : "שמור ת'כסף.. בלה בלה.." / "תלווה לי קצת.." וכאלה וכאלה לא עוזרות ולא מועילות אז בבקשה לשמור על רמת הדיון ובלי ספאם..

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by ofir,

איך אפשר לשים גיף במצגת אבל שיתפעל כמו גיף זת'ומרת ינוע?. ???

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  9. Started by someone,

למישהו יש רעיונות איך נראה צלם?... יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי להתחפש לזה בכלל?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לא מתגייס בזמן הקרוב מאוד אבל אני חושב שצריך להתחיל לחשוב מה אני אעשה בצבא הג'וב שאנ יהכי רוצה זה להיות לשרת בגלי צהל או גלגלצ לא בהכרח שדרן אבל משהו שמה כי זה הג'וב שאני הכי אהנה בו! אבל איך כאילו אני משיג שם ג'וב? כאילו איזה חיל הם? חייבים קשרים או שאין בה ללכת לשם? מישהו יודע את התשובות?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכם, נכנסתי לחדר של הבן שלי וראיתי אותו עם הפרצוף בתוך הסורק, סורק את עצמו להנאתו. זה מסוכן?????? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by urielka,

איזה בן-***ה גנב לי את הn-gage שלי שאשרתי בחנות של אימי על מדף רחוק מהרחק יד של אנשים והוא פשוט שיגע לאמי את השכל ובשניה שסתובבה הוא לחק את זה כל זה קרה ביום שישי בהרצליה סוקולוב 50 מי שיודע(לא יודע איך) בבקשה שיעזור לי את כל הפלאפון קניתי בכספי 4 חודשי עבודה סה"כ 16 שעות אבל עדיין זה 2000 ש"ח זה מאוד מעצבן אז בבקשה שמישהו יעזור לי ד"א:באותה שיטה גנבו משלוש חנויות בסביבה (אותו בן אדם)כבר הגשתי תלונה למשטרה אבל איך שזה נראה הם מאוד איטים :cwm23: :cwm23: :devilfork: :evilking: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :angryfire:

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by benor,

לחבר שלי נהרס המחשב, הוא קנה אותו לפני כשנה אצל סימפלטק פתאום המחשב שלו לא נדלק והוא עדיין באחריות. חברי מנסה לתפוס אותו כבר מזה שבועיים!, והוא אפילו הלך לחנות והוא לא היה שם. אתם יודעים אוליי למה הוא לא עונה?

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים, בקשר לאוניברסיטה, מה בערך התנאים שצריך כדי להתקבל למקצוע של מחשבים? [תכנות וכו']. [נגיד מבחינת יחידות, אנגלית מתמטיקה וכו'] ואיזה תחום מחשבים בדיוק כדאי ללמוד עכשיו שממנו אפשר להתפתח ולהגיע כמה שיותר רחוק? [כמובן גם בעזרת כישורים וכו' ולא רק לימודים]. תודה

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Spawn123,

מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?

16. http://www.zed.co.i המחירים שלהם כמעט לא הגיונים וזה תמיד דבר חשוד מישהו מכיר אותם? יכול לתת לי חוות דעת לגביהם?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. יש לי כמה קלטות(קסטות) ישנות שאני רוצה לראות . הבעיה שאני יכול לראות אותן רק במצלמת הקסטות הישנה שלי,יש שם LCD קטן ,ואני מחפש דרך להעביר את התוכן של הקלטות האלה למחשב או איכשהו לצרוב על דיסק ... האם הדבר אפשרי?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Merrymoon,

ועכשיו אני workoholic על אמת! יש לי ראיון עבודה בבר בטרמינל 3 בנתב"ג היום. תחזיקו לי אצבעות.

• 55 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Morphine,

היי, אני מעונין לעשות תואר בהנדסת תוכנה או מדעי המחשב, יש לי כמה אופציות ממכללות טובות, אבל אומרים שהטכניון ובכלל כל האוניברסיטאות הם הכי טובות בתחום. אבל לא הבנתי מה יש שם שאין במכללות? הרי החומר ורשימת הקורסים בסך הכל די דומים. וגם ברוב המכללות כיום המרצים הם ד''רים שמרצים במקביל גם באוניברסיטאות. כרגע ההבדל היחיד שאני מוצא הוא שאוניברסיטאות יש מבחר רב יותר של תארים, ואפשרות לתואר שני ושלישי. לעומת זאת במכללות יש מספר קטן של מקצועות ולרוב זה רק תואר ראשון אבל אפשר להמשיך גם לתואר שני באוניברסיטה, וגם הציוד החדשני והמעבדות נראות הרבה יותר מהציוד הישן והמחשבים עם Win 98 של האוניברסיטאות. בקיצור, למה באוניברסיטה ובטכניון התואר נחשב למבוקש יותר?

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by FresH-MeaT,

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by x-dude,

http://www.liorfilm.com/my_movies/shenkin/page_design_heb.html

22. Started by SpiritKnight,

לEWINGUM יש היום יומולדות. מזל"ט, ושמנמן YABB משודרג לקינוח

• 37 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Overkiller,

שלום לכולם; אחי נוסע ביום חמישי הקרוב לירח הדבש שלו, וכיאה וכנדרש לישראלי טיפוסי, אני מתכנן אליו מספר בקשות, עקרונית הבקשות הם כרטיס קול ו2 סטיקים של זיכרון, השאלה שלי היא האם בדיוטי פרי בארצנו הקטנטונת יש כאלה דברים? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by zorgi,

סתם מעניין לדעת מה החברה המועדפת עליכם? לי היה עד השבוע מחשב INTEL אחד וAMD אחד. את הAMD 3500 היה לי במשך כמעט 4 שנים. עכשיו הוא כבר הפסיק לתפקד כראוי אז עברתי לאינטל CORE DUE 8400 צריך להגיע השבוע. ומאחר וזהו יום כיפור אז תרשו לי לבקש סליחה מהמחשב הישן שלי: סליחה על זה שזרקתי אותך אחרי 4 שנים של חברות ונאמנות דו צדדית בין שנינו, סליחה שבגדתי בך, היית חבר טוב ונאמן אבל התחלת לעשות לי בעיות ופשוט לא היתה לי יותר ברירה, סליחה ומחילה. :'(

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by GanJaval,

אני בבעיה ... אני מעשן כבר בערך 6 שנים ואני בן 15 ומגיל 9 אני מעשן בערך 10 סיגריות ביום .... אני רוצה להפסיק עם זה ולקחת את עצמי בידיים כי זה גם כסף וגם מספיק לי ה 6 שנים שעישנתי אני יודע שזה מזיק והכול אבל קשה לי להפסיק אז מי שיכול לעזור לי שיעזור לי בבקשה אני וחברה שלי ניפרדנו ומאז אני התחלתי לשתות פה ושם לא ממש רציני אולי בירה ביום פפעם בשבוע רבע בקבוק וודקה וכאלה... גם מי זה אני רוצה לצאת למה מכניס אותי למצבי רוח לא משהו ועוד בעיה שלא למדתי ואין אני פשוט חייב ללמוד כי אין ממש מי שיעזור לי בחיים שאני יגדל אין לי איזה אבא עשיר או משפחה עשירה וקיצר אני עולה ל ט' ולא למדתי עד עכשיו ממש ועכשיו אני רוצה לקחת את עצמי בידיים אבל קשה לי קיצר רציתי לשתף אותכם בבעיות שלי ואולי…

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים