כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
ביום שישי 23.6 יש בגרות בלשון, מה שאני לא יודע זה באיזה שעה. אז באיזה שעה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה לו ? אני לא מצליח להכנס אליו ! הוא עובד אצלכם ? WWW.IRCSPY.COM
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! מחפש שירי אהבה \ רומנטיים. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
*** חצי ספוילר *** למי שראה אותו - הבדיחה עם ההומלס והארנב פשוט קרעה אותי. למי שלא ראה - מומלץ וגם את הסרטים הקודמים ו/או את הסידרה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
להפתעתי גיליתי שNEWEGG לא מכבדים הזמנות עם כרטיס אשראי שאינו אמריקאי. אין הכוונה למשלוח - משום שיש לי כתובת אמריקאית לשלוח אלייה את המוצר. האם יש אתר מכובד, אמין, וכדאי גם זול לחלקי מחשב שמקבל כרטיס אשראי בינלאומי(כלומר לא אמריקאי), ומאפשר שליחה לכתובת אחרת בארה"ב?
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
טוב, נראה לי שזה הולך להיות ארוך.. כשהשתחררתי ב-2007 מהצבא חשבתי מה אני הולך לעשות.. חבר הציע לי ללמוד קורס של טכנאי מחשבים. סיימתי בהצלחה קורס טכנאי מחשבים מוסמך מטעם מכללת אורט רחובות. תיקנתי פה ושם מחשבים לחברים ומשפחה ועם הזמן חברים של חברים שמעו עליי וקראו לי לעתים לפי הצורך. אהבתי את העבודה וניסיתי להיכנס לאייבורי, אבל הם לא חזרו אליי. פניתי לעוד חנות מחשבים ואכן הוא קיבל אותי לעבוד אצלו, אך כעבור שבועיים הוא טען שאין לי מספיק ניסיון והוא לא יכול להחזיק אותי יותר. ניסיתי שוב לעבוד כעצמאי, תליתי מודעות אבל עדיין לא קיבלתי מספיק פניות. מכיוון והיה לי חשוב לעשות כסף החלטתי לחפש עבודה קבועה מבלי להתפשר, מצאתי עבודה בסופר יוחננוף ועבדתי שם כאורז בקופות. עם הזמן עברתי למא…
-
- 68 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=g2gqe03KTmQ&mode=related&search
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אני צריך לעבור מבחן בנושא אנגלית טכנית (מושגי מחשב) ואני לא ממש יודע במה מדובר אשמח לקבל הסבר מפורט על הנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סבתא שלי צריכה לשלם חוב או משהו וזה מסתכם בסכום של 2000 אירו, השאלה היא כמה יעלה לשלוח סכום כזה ליעד בגרמניה ואיך לעשות את זה בדרך הזולה ביותר?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
(חבל שאין אחד כזה עצוב) אזרחות!מחר!מחר!אזרחות! מוזר שלכל מבחן כולל מבחן האמת הבדוואי וגרסת האינקה שלו מרימים דיון שלם ודווקא למבחן הכי מקולל לא אולי זה כי כולכם עם האף עמוק בתוך הספר או כי כולכם לא רוצים להגיד את השם (כמו בספר של ההיא על ההוא) בכל מקרה, מחר זה מגיע -- אז קדימה, דרכי התכוננות, דרכי מילוט, דרכי עידוד, דרכי בידוד -- הכל. זה ב-14:30 ד"א, טוב ששאלתם. ובהצלחה, נגיד...
-
- 48 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני אישית שורף שעות על התאמת רקעים ליחס "הבעייתי" של ה lcd-tft בשביל לא לאבד את האיכות או לראות תמונה מתוחה.. למישהו יש שיטה נורמלית?
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ברור שמנפחים קצת את הדברים (ולא יודע למי יש אינטרס לעשות את זה) אבל עדיין סרט מעניין לראות איך המשטרה לפעמים מתנהלת. בכל אופן זה מכיל תמונות שהשופט אמור לראות ולכן אין שם את הדברים המעניינים באמת.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מניח שהחדשים לא מכירים אותי, אבל לאחר תקופה ארוכה מידי של חוסר פעילות אני חוזר (:, אני עברתי לפנימיה למדעים ואומנויות בירושליים (הוילה הגדולה ליד מלחה (: ואני עושה עבודה בפיזיקה על היטסינקים, אז אני צריך חומר, כל לינק וכל פיסת מידע רלוונטי יתקבל בברכה. אני מקווה שיהיה לי זמן להמשיך להיות פעיל באתר. naorai ;D
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר מפצל 5 שקעים לשקע ראשי, שמוגן בעצמו בשקע מגן ברקים\נפילות מתח. האם זה יוריד מהאפקטיביות שלו?
-
- 20 תגובות
- 22.7k צפיות
-
-
היי, אני עובר דירה ומתעתד ללמוד הנדסת תוכנה. השותפה שלי ואני צריכים אינטרנט במהירות של כ 5Mb/s (רצוי מאוד בלי התחייבות). בקריאה בפורום ראיתי שיש דעות חלוקות לגבי ccc, orange ובזק בינ"ל. אפשר המלצות מאנשים שיש להם את הספקים הנ"ל (אם אתם יכולים לפרט גם מחיר והאם יש התחייבות)? עריכה: אשמח אם תוסיפו פרטים גם על ספק התשתית (בזק/hot - מחירים והתחייבות) המשך יום טוב, דביר.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בימים אחרונים יצא לי לצפות בסרט "13 שעות: החיילים הסודיים של בנגאזי", וכבר מזמן שלא נהנתי כך מסרט מלחמה ואקשן. לדעתי זה הסרט אשר מתמודד הכי ראוי להיות ברמה של Black Hawk Dawn ואפילו אפשר להגיד טיפה יותר טוב. (או שאולי אני מגזים?) בכל מקרה מומלץ מאוד לראות למי שאוהב סרטים בסגנון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . כמה אנשים אמרו לי שביטלו את החוק הזה שאסור לעלות אם 50 סמק על כביש בין עירוני זה נכון ? חבר שלי רוצה להביא מתל אביב אופנוע סוזוקי 50 סמק . אבל חבר שלי רק קיבל רשיון והוא לא יודע לנסוע טוב במיוחד לא על הילוכים . לי אין רישיון אבל אני נוסע טוב אז חשבתי לעשות לו טובה ולהביא לו את האופנוע מתל אביב , כי אם ביטלו את החוק אז לא תיהיה לי בעיה לעלות על הכביש . תודה מראש ..
-
- 18 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ראיתי על זה כמה כתבות ב YNET ממש מזמן. אבל הפסיקו לעדכן... מישהו יודע משהו בקשר לזה, לדוגמא יש לי טלפון ל HOT, אפשר כבר להיתחבר ל ADSL או שהחוק הזה עדיין לא תקף? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
סרט ממה יפה !! זה היה בערוץ 22 בשעות 23:00-1:00 ... מה אתם אומרים עליו ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-