כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע? מכיר? זה עולה כסף? ראיתי כמה אתרים שונים לזה..נראה לי מפוקפק..לא אמור להיות אתר יחודי לדבר הזה? 10x ;D
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אורי ואני עוקב אחרי הת'רדים באתר מזה זמן רב כבר, וראשית רציתי לברך על הקהילה הזו ועל העזרה שהיא מספקת לכל מיני newbis בתחום. טוב, אז ככה, אני בן 26 ולומד שנה א' מדעי המחשב בבן גוריון, כשהתחלתי ללמוד לא עיניין אותי מה ולמה אלה כמה, מהסיבה הפשוטה.. ששום דבר לא נראה מעניין בעיני, אין לי משיכה טבעית או העדפה לתחום זה או אחר (מה גם שאין לי מושג בתכנות ולא מבין כל כך בתחומים השונים בהיי-טק), ככה שהמחשבה הייתה אם כבר ללמוד, אז משהו שישתלם בטווח הרחוק. בעצלנותי (אני מודה - הדוניסט ) לא טרחתי לברר ומסתבר ששנה א'......75% מת-פאקינג-מטיקה! עכשיו את לימודי המת' השארתי מאחורי בכיתה יב' לפני יותר משמונה שנים (5יח' 97) אבל לא זכרתי כלום חוץ מהעובדה שאני שונא מת'... נכון …
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה אלבומים שלהם מומלץ לישמוע ? או שירים תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשרי לביצוע? אני יודע שבייס יש מין עיינית מוזרה כזו, כאשר היא עובדת לא חייב ממיר- מחברים אותה לממיר בסלון ואתה בחדר יכל לראות. עכשיו השאלה האם בהוט קיים דבר כזה.
-
- 19 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
שלום לכם לפני חודשיים חבר שלי נתן לי לינק של אתר הימורים בחול שאפשר להמר שם בכאילו כדי להמר נדרשת הרשמה קצרה בה צריך לתת להם פרטים בסיסיים כגון שם כתובת וכרטיס אשראי לאחר ההרשמה אפשר לקנות קרדיטס כמה שרוצים והכל כאמור זה בחינם והכסף הוא וירטואלי והוא סתם משמש בשביל הכיף ובשביל להראות לחבריך שאתה יודע להמר הכל טוב ויפה ושיחקתי באתר ולפני שבועיים הגיע לי טלפון מהבנק שם אומרים לאמא שלי שהבן שלה הפקיד 20 אלף שקלים באתר הימורים ואמא שלי נכנסה לי לחדר בהיסטריה והתחילה לצרוח עליי ולא היה לי מושג מאיפה זה בא לי ניסיתי להסביר לה שהכל זה בכאילו ושזה בוודאי טעות של הבנק היום בבוקר הגיע לי מכתב של הויזה שבו אכן ראיתי שחויבתי על סה''כ 20450 שקלים מהאתר הימורים ועד עכשיו אני מנסה להשיג…
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אני קצת מבולבל מישהו יודע האם הקולנוע פתוח היום בערב יום הזיכרון?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תהי מטריצה A מסדר 3X3 נתון A^2 =! 0 ונתון A^3=0 הוכח שיש וקטור v ב R^3 כך ש A^2 * v !=0 תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות הת'רד הקודם שהיה פה, שהכיל בעיקר בלאגן וחוסר וודאות, נפתח ת'רד חדש כדי לרכז את כל תגובותיכם ולהגיע להחלטה סופית לגבי התאריך. התאריכים הבולטים ביותר שנראו בת'רד הקודם הם המופיעים בסקר. קיום המפגש לפני התאריך 18/4 לא בא בחשבון, מכיוון שהרבה מחברי הפורום שמתכוונים להגיע (מנסיון) הם בני 14-18, וצריכים להשלים שעות לימודים בבתי הספר עקב השביתה בתחילת השנה. אני חושב שצריך לתת לכולם הזדמנות שווה להגיע ולתרום למפגש. מיקום: טיילת יפו במגדלי עזריאלי, קומה שלישית. שעות: מהבוקר עד הערב, נהיה יותר חכמים כשנקבל תאריך סופי. מוזמנים לתת הצעות, הערות וכו'... Aviko
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם זה פאקינגגג נכוןןן ??????
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש שלט של לוג'יטק באמזון שאני רוצה לרכוש. HARMONY ONE . מחירו באמזון רשום כ 219 דולר. רכשתי ובפירוט רשום שזה 249 דולר. מישהו יכול להסביר? בעיה שנייה , את ההזמנה עשיתי אתמול (ה23 באפריל ) לביתה של מישהי שאני מכיר בארה"ב. עשיתי משלוח STANDARD , שלפי האתר רשום שלוקח בין 3 ימים ל5 ימים. קיבלתי מייל שרשום בו : Shipping estimate:April 24, 2008 - April 25, 2008 Delivery estimate:April 29, 2008 - May 2, 2008 בין ה29 לאפריל לבין ה2 למאי? זה יותר מ3-5 ימים. מה קורה פה? מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.!! שמעתי על העט המחיק הזה frixion משהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות כזה.? תודה לעוזרים.!!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ראיתי חנות בראשון ליד skypc שקוראים לה אלפא מחשבים . המחירים יותר טובים אבל אני לא יודע אם כדאי לי ,כי אולי החלקים לא איכותיים או משהו. יש למשהו המלצות ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי מכשיר סלולרי (דגם חדש) ברחוב אתמול אני רוצה להחזיר אותו לבעליו אפשר ללכת לפלאפון והם יחזירו לו אותו או למשטרה -מחלקת אבידות?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=IDoOV0FFPvA
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
די ישן ומוכר אבל קורע אותי כל פעם מחדש לא נראה לי שבישראל תמצאו כאלו, אולי אם תשאלו אותם בקשר למדינות אחרות הם לא ממש ידעו, אבל שאלות כמו כמה קודקודים למשולש? כמה מגדלי אייפל יש? WTF?!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ממש איטי האינטרנט דף עולה אחרי 5 שניות ולפעמים נתקע הדף.. מה הולך פה..??..
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה קורס שווה לעשות כדי לעבוד בהייטק? חשבתי לעשות אולי קורס ולנסות להתקדם במשהו. מה אתם אומרים ? אני גם מעוניין ללמוד לתואר בהמשך.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עוד כחודשיים (ברוטו) אני אמור להשתחרר... אם לא אכנס לקבע בכוח (חתום שנת ר'...) גם לא שלחו לי כנס משתחררים רק שזה סיפור אחר כבר... הייתי רוצה לדעת איך הולכת חופשת שחרור היום? יש ברשותי 6 ימי חופש (רגילה). מישהו אמר לי שמגיעה לי חופשה בלתי תלויה בחופשה השנתית (רגילה). מישהו יודע משהו על זה? אגב אני משרת ביחידה פתוחה. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות סוללות נטענות + מטען וגיליתי שיש המון סוגים וזה די מבלבל. מישהו אולי יודע איזה סוג הכי משתלם ובכמה? בדקתי בהום סנטר ויש 4 סוללות+מטען רגיל(איטי) ב100 שח של GP 2700 mAh והgp recyko באותו המחיר. מה ההבדל בינהם? שווה משהו?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נא להכיר, סידרת מערכונים ב YOUTUBE תחת השם "two hot girls in the shower". הינה קישור לפרק הראשון, שימו לב לפרקים הנוספים שבאתר: http://www.youtube.com/watch?v=TlagATZ3XAo תהנו
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי שיש מחירים טובים ב http://skypc.co.il אבל יש בזאפ כל מיני אנשים שאומרים שהשירות לא מי יודע מה ,מה אתם אומרים עליהם? ובקשר לivory , אני יודע שהם חרא אז לא שווה לקנות מהם נכון ?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם . כמה אנשים אמרו לי שביטלו את החוק הזה שאסור לעלות אם 50 סמק על כביש בין עירוני זה נכון ? חבר שלי רוצה להביא מתל אביב אופנוע סוזוקי 50 סמק . אבל חבר שלי רק קיבל רשיון והוא לא יודע לנסוע טוב במיוחד לא על הילוכים . לי אין רישיון אבל אני נוסע טוב אז חשבתי לעשות לו טובה ולהביא לו את האופנוע מתל אביב , כי אם ביטלו את החוק אז לא תיהיה לי בעיה לעלות על הכביש . תודה מראש ..
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-