עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lev-UFO-Child,

שלום שמעמם לי קצת אז בא לי רעיון לשרשור חדש כל אחד יכתוב שמות של DJים שהוא אוהב וטראנים שלהם שהוא אוהב אני אתחיל האהוב עלי: paul okenfold בטראנסים: 1.השיר של גיימס בונד החדש 2.RESURECATION (שמו באינטרנט)

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by pyro_man,

קראתי את זה באחד מהפורומים ופשוט הייתי חייב לשטף אותכם תהנו.. שיחות מוקלטות אמיתיות בין מגדל הפיקוח וטייסים פיקוח קהיר: כדי להימנע מרעשים פנה ימינה 45 מעלות. Egypt Air: איזה רעשים יכולים להיות כאן בגובה 35 אלף רגל?! פיקוח קהיר: הרעש מ767 שלך כשתתנגש ב747 שלפניך. Austrian Air-Lines: בוקר טוב וינה פיקוח פראג: בוקר טוב, אבל שים לב, כאן פראג. Austrian Air-Lines: אני נמצא בעמדות נחיתה בוינה. פיקוח פראג: אבל כאן באמת פראג. Austrian Air-Lines: פראג? פיקוח פראג: כן. AustrianAir-Lines: אבל רציתי להגיע לוינה! פיקוח פראג: בסדר, צא מעמדות הנחיתה שלנו כבר לעזעזל ופנה 50 מעלות ימינה. פיקוח מדריד: אתה איירבוס 320 או 340? Iberia: כמובן שאני 340. פיקוח מדריד: אז תפעיל את 2…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by snaidis,

Download via Teleglobe Download via GlobalCrossing Download via TeliaSonera Download via Level(3) Download via TeliaSonera #2 Download via Level(3) #2 Download via Level(3) #4 Download via Cogent #2 Download via Cogent Download via Level(3) #3 ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Dimer,

מצאתי סרטון מהמם על צה"ל תפיצו לכל האנשים בארץ ובחו"ל שאתם מכירים. נ.ב. אם היה פה כבר אז סליחה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. משהו שממש מעיר בבוקר כי לפעמים אני לא שומע כי אני ישן חזק תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. http://dna.imagini.net/friends/

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. ראיתי את כל LOST וכל PRISON BREAK, את HEROES ואת JERICHO, כל הסדרות האלה פשוט מעולות וסחפו אותי כל פעם מחדש. איזה עוד סדרות עדכניות יחסית יש לראות? נ.ב, אני מחפש סדרות סוחפות בסגנון של אלה שכבר ראיתי, אבל בלי קשר לזה גם סדרות קומיות יתקבלו בברכה (סגנון איש משפחה או חברים וכו). ולא להמליץ לי על כל מיני סוגים של סופרנוס, כאלה שהתחילו לפני 80 שנה ובשביל להתעדכן אני אצטרך לשבת חודשיים ברצף על אלפי פרקים תודה רבה רבה רבה!!!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לאחר שאני כבר שנה + בעסקי האופני הרים , החלטתי שהאופניים שלי לא מספיקות לי . אז החלטתי להתייעץ עם אנשי מקצוע ולהחליט מה הכי עדיף לי . אני מחפש פורומים ולא מוצא . אז אשמח אם מישהו יעזור לי ויתן לי קישור . תודה .

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מקווה שהתכוננתם (לי לצערי לא היה כוח) ושתצליחו! נ.ב: זה ב9 בבוקר למי שלא יודע....(מה? לי נודע בערך לפני חצי שעה...)

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. קיצר בינתיים התחלתי לימוד פסיכו שאני צריך לעשות שוב פעם ,תנו רעיונות מה אפשר לעשות

• 19 תגובות
    • 12.6k צפיות
  11. אז ככה יש לי חברה שאני מאד מאד אוהב אותה .......ולפני שניהינו זווג הינו ידידים די טובים, הינו מדברים על הכל בעולם הינו נשארים ביחד עד השעות הקטנות של הלילה ומה קרה ניהינו זווג וכל זה נעלם , אני לא יודע מה קרה זה כאילו פתאום אנחנו זרים אחד לשני, ואני לא מבין מה השתנה בקשר שלנו ..כאילו מה למה אי אפשר להיות ידידים טובים וגם חברים ביחד , חברות זה הריי צ'ופר לידידות . אני ממש מוטרד שזה ככה ואני לא יודע מה לעשות .......אני יודע שזה לא רק אצלי ושיש עוד מלאה אנשים שיש להם את אותה הבעיה . אז חברי המלומדים והמחוננים בואו נצא למסע בחיפוש אחר התשובה והפתרון של הבעיה הקשה והמסובכת הזו שאיש עוד לא מצאה לה פתרון

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום אתמול בבוקר אני יוצא לי לטייל לשלוש שעות ואיך שאני חוזר אני רואה שגברת יונה החליטה לשגע אותי לא יודע מה היונה לקחה או אבל תוך 3 שעות פתאום צץ לו קן עם שתי ביצים אני אוהב חיות באמת שאוהב... אבל היונה הזאת משגעת אותי אני צריך ליסגור את כל התריסים והחלונות בחדר כדי שלא תיכנס. עכשיו היא דוגרת על הביצים ואני לא מפריע לה אבל אני רוצה לדעת איך אני יכול להעיף אותה משם (בעדינות כמובן) כי איך שהגוזלים יבקעו אני הולך בכלל להישתגע כי עד שילמדו לעוף יקח זמן הצילו מישהו בבקשה הנה התמונה

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by genia,

.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by J0n1,

די ישן ומוכר אבל קורע אותי כל פעם מחדש לא נראה לי שבישראל תמצאו כאלו, אולי אם תשאלו אותם בקשר למדינות אחרות הם לא ממש ידעו, אבל שאלות כמו כמה קודקודים למשולש? כמה מגדלי אייפל יש? WTF?!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yoav9,

אני לא יודע אם פירסמו את האתר הזה כבר כאן... גם אם כן, לא נורא www.geekim.co.il יש שם כמה חולצות לא רעות בכלל, וגם כמה מוצרים נחמדים אבל הם צריכים עוד הרבה עבודה... תמכו בהם! הם חלק מאיתנו!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by yosda-boy,

שלום רב, איזה אינטרנט נחשב להכי נוח? אני כרגע מיתמש בפיירפוקס, אבל יש גם אקספלורר וגם משהו כמו msie. אני לא בטוח שככה כותבים את זה... אשמח לקבל חוות דעת, איזה אינטרנט לדעתכם האישית הכי נוח, ולא רק מ-3 הסוגים שכתבתי . בתודה מראש yosda boy.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Danix60,

חזרתי היום מאורנג', עזבו שאני תמיד נופל על בחורה שלא מבינה כלום מהחיים שלה, ואוהבות להתווכח איתי ??? חושבות שיודעות יותר ממני... בקיצור קיבלתי הצעה על LG Optimus One שנראלי מכשיר דיי סבבה, אנדרואיד 2.2 ומעבד 600MHZ מה שקילבתי זה 100 דקות ו50 הודעות וחבילת גלישה 1G ב138 הכל. (לחודש) עכשיו הם רוצים שאני יעשה את העסקה באשראי, מה שאני לא רוצה לתת להם בקיצור אמרה אין אפשרות בהוראת קבע. אוקי חזרתי לבית התקשרתי ואמרו לי שבעיקרון אני יכול להתקשר למחלקה ולקבל אישור על עסקת שדרוג מה אתם אומרים ?

18. Started by bronco,

הייתי רוצה לשתף אתכם בחווית קניה מאוד לא נעימה בחנות סקאי פי סי. ראשית אני רוצה להגיד שאם הלקוח לא יודע מה הוא צריך אין מי שיוכל לעזור לו בחנות פשוט אין הבנה . לפני מס' ימים הלכתי לבצע רכישה של מס' פריטים מעבד קירור למעבד ספק כוח ועוד כבר בראשית המפגש שם בחנות עם המוכרן התברר שהחנות מנוהלת על פלצנות סלחו לי על הביטוי ואין רצון וחשק לעזור ובטח לא הבנה ואגיע לכך בהמשך. כאשר שאלתי את המוכרן מס' שאלות טכניות מה שהיה לו להגיד זה תחפש באינטרנט (קצת מרגיז שאתה בא מתוך ידיעה שיש הבנה בחנות ואתה מבזבז לא מעט כסף עבור המוצרים) לאחר שעברנו את זה שאלתי אותו על מעבד E8400 אם הוא יכול להתאים ללוח אם שלי כי אני מתלבט בין 8400 לQ6600 והבחור פשוט ענה שאין בעיה לקחת כל אחד מהמעבדים וי…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. צריך לקחת בחשבון מכס אני מניח... מחשב נייד אני מביא בטוח (עם שנה אחריות בינלאומית שאפשר לממש בישראל). אני גם מתכנן קנית גיטרה חשמלית לאחרונה,כדאי להביא משם ?

20. Started by kinggil,

לפני דקות אחדות סיימתי לראות אותו במגוון הסרטים של ''HOT'' אני חייב לציין שזה סרט טוב ונחמד, אני אישית מאוד אהבתי את השחקן הזה ''ריי''. אשמח לשמוע את דעתכם על הסרט, אגב הוא סרט בן שנה, אבל יש הרגשה שפשוט רצו לגמור את הסרט ולא השקיעו יותר מזה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני שוחה הרבה זמן כבר 5 פעמים בשבוע ...הדבר היחיד שאני מתקשה זה להתמודד עם הנשימה כאשר אני מרים את הראש בשחייה זה כל 2.5 חתירות ו והרמת הראש לכיוון בו היד דוחפת את המים . דבר זה מאפשר להרים קצת את הגוף ובעזרת הסיבוב של הראש לנשוום.. הבעיה שזה מסב לי המון כאבים בגלל הלחץ על צוואר. השאלה שלי : 1) האם אני צריך ממש להטות את הגוף (יותר מחתירה בלי הרמת ראש) ? 2) הגוף צריך להיות ממש שטוח הוא שיש זווית מסוימת (הכוונה שהראש בגובה והטוסיק ממש מקבלים לקו המים) ? 3) מה עושים עם כאב צוואר כזה ...איך מרגיעים אותו ?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by iib,

האם אתם מוצאים את הטעם של הבירה כטעם טוב. או שאתם שותים בירה רק מסיבות אחרות (או לא שותים בכלל). בו נגיד ככה... הייתם מורידים דאבל עם בירה במקום קולה?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. יהיה זכרם ברוך תעשו ציטוט ותדליקו נר ---------------------------------- לזכר איגל ז"ל שנרצח לפני שנתיים בחדירת מחבל לגדוד 51 גולני הוא נירצח בזמן שישן יחד עם עוד 6 חבריו ולזכר אלמר שנהרג בפיגוע בגן העיר בראשון לציון הוא היה בן 15 אני לא שכחתי ולא ישכח

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

שלום אני צריך דחוף אתר קניות אמריקאי שמראה את המחירים פחות או יותר בארהב מי יעזור לי?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by UltraWaveMUSA,

איך לעזאזל הגיע ג'וק לשירותים בבית שלי? יש שם רק חלון אחד שהוא סגור והוא גבוהה וזהו! מאיפה הוא יכול להגיע? המקק לא נכנס מהחלון ואז לשירותים כי היינו שמים לב. חור אין למה כשראיתי אותו ישר רצתי להביא נעל להרוג אותו וכשחזרתי הוא נעלם ותאמינו לי שחיפשתי בכל מקום ! חיפשתי אפילו בצדדים של הצינורות של האסלה [התכופפתי ונשכבתי על הרצפה.. לא יודע איך עשיתי את זה כשידעתי שיכול להיות שיהיה ג'וק ענק לידי]. אין מצב שהוא יצא גם למה הייתי רואה. חיפשתי בקירות חיפשתי בכל מקום אז לאן לעזאזל הוא נעלם ואיך הוא הגיע למקום סגור כזה? ועוד בקומה כזו גבוהה?

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.