עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל כביש בארץ לוקח לו שנים ! לסיים אותו וגם שמסיימים הוא כזה מעפן ואז מבינים שאיזה אדריכל עשה טעות וואייי צריך להזיז אותו קילומטר (: ושלא נדבר על הפקקים שזה גורם והדלק שהולך ! אז מה איתכם יש פה נהגים או כל אחד שחושב שזה נושא לדיון ? אההה וזה שר התחבורה מאז קום המדינה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
    • 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לא הצלחתי לחשוב על שום פורום אחר פה שמתאים לזה, אז נעשה את זה פה אז סופסוף קניתי. המפרט הוא כזה (למי שעצלן מכדי להקליק): מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) לוח: MSI P7N SLI Platinum/Zilent (MS-7380) זיכרון: 4GB Kit Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4870 X2 צורב: רגיל של LG דיסק: Seagate 500GB 32MB buffer מארז: Thermaltake Armor Plus קירור מעבד: Thermaltake Blue Orb FX ספק: Thermaltake Tough Power 750W ולזה הוספתי מסך Viewsonic VX2262WM. ואני חייב להגיד שאני דיי מרוצה. קריסיס רץ חלק על Very High עם AAx4 יצא לי בסוף קצת פחות מ6500 להכל. למרות שלסדר את כל הכבלים מאחורי הלוח היה חתיכת כאב ראש. כמה תמונות של ה…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לכבוד הוידאו הראשון שהעלתי ל-YT החלטתי לשתף אותכם במאורע. מדובר בידידה שלי (שכפי שאפשר לראות הכותרת עונה לשם אלונה) שהחליט לשיר את גברת פילפלת באמצע הרכבת וביקשה שאני אצלם אותה. *מומלץ להגביר,מאחר ושומעים את השיר ברקע חלש יחסית* http://www.youtube.com/watch?v=eTyLiXf6ltk

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. ת'רד המלצות לשירים ישראלים לתפארת מדינת ישראל! היי חבר'ה שמתי לב בזמן האחרון שיש לי דיי בורות במוזיקה ישראלית, ואחרי הכול זה לא שאני לא אוהב שירים בעברית ואפילו נהנה מהם מאוד ברדיו או במסיבות ושאר אירועים ... (נותן מעיין אווירה שונה משירים לועזיים...) אז רציתי לקבל ממכם המלצות לשירים ישראלים מהתקופה האחרונה כולמר עד 3 שנים פחות או יותר (את הקלסיקות אני כבר מכיר) יותר בכיוון של שירים רגועים אבל גם קצביים יתקבלו בברכה. נ.ב לא מוזיקה מזרחית-דיכאונית (אלה אם זה ממש מצחיק ;D) תודה

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

אני מעונין לקנות מכונת גילוח, ויש יותר מידי דגמים, ואני כבר לא יודע במה לבחור. בטווח עד 700 שקל אפשר לקנות משהו טוב שהיה תחליף לסכינים?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום! אני מצייר בעיפרון בלבד, עיפרון רגיל, הכי רגיל שיש, לא למדתי את זה ולא כלום. אני לא ממציא, אני מוצא קעקועים יפים ומצייר אותם בגדול, בדרך כלל גם משנה קצת דברים. זה צוייר על בריסטול לבן 2.5 גרם, מידות הציור 70x100 ס"מ, את הבריסטול הדבקתי עם סלוטייפ דו-צדדי לכמו קלקר מוקצף כזה, שמשני הצדדים שלו יש משטחים חלקים, עובי ה"קלקר המוקצף" הזה 1.1 ס"מ. ציירתי את הציור הבא: עכשיו בגלל שאני מצייר בעיפרון, אם אני נוגע בזה, זה נמרח, ועם הזמן זה יהרס, כמו כן זה נייר, ומאחוריו "קלקר מוקצף", אני פוגע בזה, מזיז את זה, זה נהרס. יש אולי איזה ניילון מט? או איזה סוג של משו שאפשר לשים על הציור, לכסות בו את הציור ככה שהוא ישמר? חשבתי על הניילון הנדבק הזה של המטבח, אבל הוא לא רחב …

7. Started by J S Bach,

ואשכרה אנשים חושבים שיש להם קול לשיר, הוא באמת לא שמע את הזיופים האימים שלו??!?!?!?!?! איך הוא לא התבייש לשים את זה בYOUTUBE???? :anim-jjd: ENJOY! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :jump1: :alcoholic:

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום.. אני מחפש תרגילים שאפשר לעשות בבית בלי מכשירים מיוחדים לחיזוק שירירי הירכיים, מישהו מכיר? ???

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by TALEL,

אני עד עכשיו בדאון מתי זה יעבור כבר!??!?!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by RTTW,

היי אנשים יש לי שאלה לכולם... יש לי ידידה מאוד טובה אנחנו מדברים בכייף אל הכל... ואחרי כמה חודשים שעברו היגעתי לסיטואציה שאני ניקשר אליה יותר פשוט כייף לי להיות איתה, לדבר איתה זה שהיא מתקשרת אליי, שולחת הודעות ואנחנו ניפגשים שישי נהנים משחקים מדברים והכל סבבה... היא בחורה מדהימה, משקיעה בלימודים לא אחת שמשעשנת לא שותה אלכוהול - אז שאני איתה אני לא מעשן מנסה שלא יותר נכון ושותה קצת... (לעומת זה עם חברים אני שותה את עצמי למוות ומעשן איתם בכמה שעות 2-3 קופסאות שזה תוספת לקופסה ביום שגם ככה הולכת... עכשיו בזמן האחון זה קצת מעיק לי שאני ניפגש איתה ואנחנו יושבים מדברים ואני מסתכל אלייה בעיניים לבחורה המדהימה הזאת ולא יכול פשוט להגיד לה שניקשרתי יותר... ואני זה שכבר עבר את ס…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

אני לא מדבר על דת. בעצם אולי גם. מענין אותי לדעת מה אתם חושבים על WHATEVER / במה אתם מאמינים.. אני לא מדבר על האם ביתר תזכה באליפות,איך יהיה המעבד הבא וכו'... אני מדבר יותר בכיוון של מה אתם חושבים על היקום/מצב העולם/על העבר/על העתיד. לא רוצה יותר מידי לכוון, פחות או יותר מה שבא לכם רק שיהיה עיניני ודברים גדולים. רק להדגיש, אני לא רוצה לפתח תדיון הזה לויכוח בין כל אחד ואמונתו לWHATEVER / או דבר זה או אחר שאתם חושבים עליו.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. האם זה כדאי ? שווה ? כמה זמן לפי דעתכם יקח עד שיעלה הדולר בחזרה?

• 19 תגובות
    • 8.8k צפיות
  13. מדובר בחנות שכונתית בבעלות פרטית. יש לי זיכוי בסך 200 שקל בחנות הספיציפית הזאת וסיכמתי עם המוכר שזה ישמש כדמי קדימה. סיכמנו על המיפרט והוא היה צריך לחזור אליי עם תשובה לגבי כרטיס מסך מסויים שרציתי ולא היה לו במלאי. הלכתי למילואים וחשבתי שהוא מתעכב עם התשובה בגלל שמדובר היה בכרטיס יקר שאינו נפוץ. כשחזרתי מהמילואים התקשרתי לחנות לברר את פשר העיכוב,אולם מענה אוטומטי הודיע לי שהקו נותק. הגעתי לחנות ולתדהמתי התברר לי שהשלט הוחלף והבעלים התחלפו. הבעלים הנוכחיים לא שיתפו פעולה והתנערו לחלוטין מהעניין. בדרך לא דרך הצלחתי להגיע לכתובתו ולמספר הטלפון של בעל החנות אולם הוא התנער מהעניין ואמר לי שזאת הבעייה שלי שלא ניצלתי בזמן את הזיכוי וכרגע אחרי שהוא כבר סגר את החנות אין לו שום כו…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Lior10,

הסיפור הוא על נערה עיוורת ששנאה את עצמה בגלל עיוורונה. היא שנאה את כולם חוץ מהחבר האוהב שלה. הוא תמיד היה שם בשבילה. אמרה פעם הנערה לחבר שלה "ביום שבו אוכל לראות את העולם, אתחתן איתך". ביום מן הימים, מישהו תרם לה זוג עיניים. כשהסירו את התחבושות היא יכלה לראות הכול, כולל את החבר שלה. דבר ראשון, הוא שאל אותה "עכשיו שאת יכולה לראות את העולם. תתחתני איתי ? " הנערה, התבוננה בחבר שלה וראתה שהוא עיוור. המראה של עפעפיו הסגורות היממו אותה. היא לא ציפתה לזה. המחשבה שתאלץ להסתכל עליהם בשארית חייה, גרמה לה לסרב להצעת הנישואים. החבר שלה עזב בדמעות... ולאחר מספר ימים כתב לה פתק האומר: "שמרי היטב על עינייך יקירתי מכיוון שטרם היו שלך, הן היו עיניי שלי " כך פועל השכל האנושי לעיתים קרובות …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by SeaMonster,

האם זה בסדר להרתיח מים מינרליים (נביעות,מי עדן , אקווה נובה וכו'...) ולישתות אותם?

• 19 תגובות
    • 13.1k צפיות
  16. Started by yosda-boy,

שלום רב, איזה אינטרנט נחשב להכי נוח? אני כרגע מיתמש בפיירפוקס, אבל יש גם אקספלורר וגם משהו כמו msie. אני לא בטוח שככה כותבים את זה... אשמח לקבל חוות דעת, איזה אינטרנט לדעתכם האישית הכי נוח, ולא רק מ-3 הסוגים שכתבתי . בתודה מראש yosda boy.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by ariel-ro,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3655269,00.html מישהו יכול בכלל להגיע לרבע מזה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by My_Name,

אבא שלי עובד כנהג מונית, אז עוברים לו בין האצבעות הרבה שטרות. כשהתחיל כל השיגעון של השטרות עם הכיתוב "60 שנה לישראל", הוא התחיל ללקט את אותם שטרות שקיבל מלקוחות ולשמור בצד. במחשבה שזה יכול רק לעזור, המקסימום שיכול לקרות זה שיצא שהוא חסך כסף בשטרות של 20. אתמול, גיליתי שיש לו 1400 ש"ח, בשטרות כאלה ( ), הלא זה 70 שטרות. יש משהו לעשות עם דבר כזה? עדיין קיימים אנשים שמעונינים בדבר הזה ? או שעדיף לשמור את זה, ואולי יום אחד זה יהיה שווה משהו ?

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by חן מ,

אז ככה: אתמול היה סוף סוף גשם כמו שצריך וגם היום,לפחות בצפון. בחרמון ירד ממש מעט שלג אבל זה גם משהו מה אתם אומרים?רוצים שימשיך לרדת גשם?מה המצב של הכינרת כרגע מבחינת כמות הסנטימטרים שהיא נמצאת מתחת לקו האדום? עכשיו גם שמעתי שרוצים להתפיל מים,אבל שום דבר לא יעזרור,אם לא יהיה גשם טוב במשך זמן קבוע ורצוף אנחנו באמת נישאר בלי מים ועכשיו לשאלה של הדיון:מאיפה אתם בארץ,והאם ירד גשם איפה שאתם גרים? אני אתחיל ממני:אני מחיפה,ירד אתמול גשם רציני והיום גם

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by דנדן,

נתקלתי בזה בטעות, ת'אמת נחמד, באמת שלא שמתי לב לדברים האלה כשראיתי את הסרט

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

קטע הזוי ממש... כבר בערך 24 שעות כשאני מנסה להתחבר לפייסבוק אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתמונה למטה כאשר חברים שלי מנסים לצפות בפרופיל שלי הם מקבלים הודע שהמשתמש לא זמין כעת... WTF?! מישהו נתקל במשהו בסגנון? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by davidreznic,

כותרת... (דווקא כשיש לי מנוי פרמיום) :'(

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. לפני כמה חודשים עברתי ל NETVISION ובהתחלה הכל היה בסדר, היה אפשר לגלוד, היה אפשר להוריד והיה אפשר לשחק בלי בעיות מיוחדות. הבעיה היחידה שראיתי אז הייתה שבשעות מסויימות ה UTORRENT לא יכל לעבור את ה 30K בשניה אבל לא התיחסתי לזה כי זה היה בשעות שיא ובשעות האלה בכל מקרה העדפתי לא להוריד כי זה מפריע לשחק. בזמן האחרון האינטרנט עובד בצורה נוראית! לא ניתן לשחק במשחקי רשת במהלך כל היום, בשעות שהפעם מהירות ההורדה בטורנטים הייתה 30K היום היא 1K-7K שזה פחות מהמהירות עם אינטרנט של 56K על קן טלפון. בנוסף לזה ברגע שאני פותח את ה UTORRENT אני לא יכול לגלוש בכלל (בזמן כתיבת ההודעה עצרתי אותו כי האתר לא נפתח לי ). אם קודם ב CABAL ONLINE יכולתי לשחק בלי לאגים בכלל כל היום היום בקושי אפשר לה…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.