כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה אתם בטח זוכים את הסרטון הפלאשי "הערס" הוא "המלך" מאיפה אפשר להוריד את זה?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי את הידיעה הזו לפני כמה דקות בחדשות ערוץ 10, והעסק הזה כ"כ :pissed: ! מילא באזרחי, שם עדיין לא יצאו מהשוק של ווינדואוס 95, HOW THE F**CK מאפשרים לחיזבלאט להגיע למחשבי צה"ל ?!! כאילו הם לא שמעו על הצפנות ? ולא, WEP לא נחשב . אני לא מבין איך בשנת 2006, לא מצליחים לעצור חיזבלון עם לאפטופ וכרטיס רשת ?!! איפה כל יחידות המודיעין המפוצצות ?! גרר..... אני ממש מחזיק את עצמי.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד פעם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חחחח מישהו יודע איך הדבר הזה נקרא ? ואם יש כאלה בארץ ? (לא בשבילי )
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה סתם מסקרן אותי מה אומרים כל המספרים!! אני יודע ש 00 זה בולשת 51 זה הסקודות בולשותהחדשות 25 זה של מוניות ספיישל 01 זה של אוטובוסים אם אני לא טועה משהו יודע עוד כאלה שיכול להגיד לי?? תודה!!
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני בכיתה י' והצבא קרוב מתמיד, אז יש כמה שאלות אם אתם יכולים לענות. אם אין לי מחלה כלשהי או בעיות ראיה או אין בעיות אסטמה, אז זה אומר שאני אקבל פרופיל 97? ואם אני מקבל פרופיל 97 ,זה אומר שאני חייב ללכת לקרבי, גולני גבעתי כל אלו? אני לא ממש מבין בזה אז תודה על התשובות : :
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו נחמד שקיבלתי באימייל (כרגיל ;D ) לפניך מבחן קטן המכיל ארבע שאלות שמטרתו לקבוע את רמת האינטלקט שלך. תגובותיך חייבות להיות ספונטניות ומיידיות, בלי לבזבז זמן ובלי לשנות. למקומות היכון צא: 1. אתה מתחרה במירוץ, אתה עובר את הרץ שנמצא במקום השני, באיזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שענית על השאלה תשובה: אם ענית שעכשיו אתה ראשון אתה טועה לחלוטין. אתה עברת את הרץ השני ולכן לקחת את מקומו, מכאן שאתה עכשיו במקום השני. לשאלה הבאה נסה להיות פחות נחרץ 2. אם עברת את הרץ האחרון, איזה מקום אתה עכשיו? הסתכל למטה אחרי שתענה על השאלה תשובה: אם ענית אחד אחד לפני אחרון, שוב- טעית לחלוטין. חשוב על זה- איך יתכן שעברת את הרץ האחרון? אם אתה מאחוריו- אתה האחרון. התשובה היא בלתי אפשרי!!!! ע…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע? מכיר? זה עולה כסף? ראיתי כמה אתרים שונים לזה..נראה לי מפוקפק..לא אמור להיות אתר יחודי לדבר הזה? 10x ;D
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD וחשבתי לנסות אולי במכרז אבל ממה שראיתי כל האתרים של המכרזים הם פשוט אתרי רמאות שמנסים לפתות פראיירים והמחיר ההתחלתי גבוה מהמחיר המינימלי בשוק. כלומר שלמרות שהמחיר המינימום להצעה הוא בד"כ 1 יש מחיר חבוי שקבע העסק שמתחת לו אי אפשר לבצע את העסקה. חשבתי שבמכרזים אם יהיה לי קצת סבלנות ומזל אני אצליח אולי לקבל מחיר טוב אבל המחיר המינימלי במכרז גבוה מהמחיר המינימלי שמצאתי את המוצר זמין ברשת (בקניה ישירה ללא מכרז). האם יש מכרזים שבהם יש אפשרות להשיג מחיר טוב?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תמיד טוב לצאת עם חברים בסופ"ש לנקות קצת את הראש מהשבוע שעבר אבל העניין שכבר קצת נמאס ממסעדה/סינמה סיטי וצריך גיוון, מדי פעם הולכים למסיבות שטח שזה נחמד אבל זה לא קורה הרבה. אז קיצר שפחו המלצות על דברים שאתם עושים/מקומות מעניינים.
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את הקיט לחיבור הMZR700 למחשב וכמה הוא עולה?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
א. מישהו מוכן להסביר לי איפה בתוך המכשיר נמצאות התמונות שצילמתי (כדאי שאני יעביר אותן למחשב בעזרת ה P2kCommander) ? ב. מאז שעשיתי משהו ב P2KTOOLS אני יכול לראות את התפריט הראשי במכשיר כרשימה ולא כאייקונים וגם האפשרות של "התאמה אישית" נעלמה ... מה לעשות ? ג. ניסיתי עכשיו להתקין את MPT מהדיסק המקורי ותראה את ההודעה שזה עושה לי : http://img162.imageshack.us/img162/5596/mptnk6.th.jpg מה עושים ? תודה רבה לכל מי שעונה ... הפלאפון הזה כבר מבאס אותי :'(
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא, אני לא מדבר על האלו בטירה שמורכבים משני חלקים, אני מדבר על כדורים מחתיכה אחת שהם לא חלולים. הקוטר שלהם הוא 0.7 או 0.6, אני לא בטוח.. הדגם של האקדח הוא HFC TX543 (גלוק, עם מכניקה מברזל) מי שיכול לעזור.. טנקס!
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
www.globalshop.net קודם כל , האתר הזה הוא למחזיקים בכרטיס אשראי של אמירקן אקספרס . כמו שאתם יודעים יש אתרים בארהב שלא נותנים לצרכנים מחוץ לארהב לקנות מהם , אז מה האתר הזה עושה?? נותן לי למשל כתובת בארהב שאליה ישאלח המוצר שנקנה מאתר בארהב ומשם הם שולחים אותו לארץ .. שווה משהו ??
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות חולצה של Polo מאיביי, ראיתי חולצה שמתאימה לי במחיר, יש משלוח לארץ - הכל טוב ויפה. רציתי להתחכם והלכתי לחנות בארץ שמוכרים חולצות כאלו ומדדתי- ראיתי שאני L והלכתי שמח וטוב לב הביתה. רק שחזרתי הביתה ראיתי שזו לא בדיוק אותה חולצה - התוית שונה ויש עוד כמה דבירם קטנים שונים - זה לא עניין המקוריות מאחר וזה מ-TRS ואני מאמין שזה מקורי כמו שהוא טוען. סביר להניח שזו "גרסא" אמריקאית לחולצה ומה שיש אצלנו כנראה זו אירופאית ופה גם מתחילה בעיית המידות. בארץ אני L אבל מי אומר שאני גם שם L? אני יודע שיש חלק מהדגמים האמריקאים שמותאמים לקהל שם = גדול/רחב יותר. המוכר אומר שאכן יש מקרים בהם צריך מידה פחות (ז"א ששם אני M) אבל מן הסתם הוא לא יכול להגיד לי במפורש כי הוא לא יודע …
-
- 19 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
הנדסה קרבית- מה אתם אומרים על השירות בחייל הזה? הרעיון עצמו (חבלה בעיקר) ממש מלהיב אותי, הרבה יותר מכל נושא כמעט בחיילות האחרים, אבל שמעתי שזה די שרות מעפן ושהם סתם פועלים שחורים פעם. ומה אתם אומרים, מישהו שירת שם? אם למישהו יש מידע שקשור, שתפו
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני צריך אופניים במחיר 500 שקל....... באזור של ירושלים תציעו לי אזשהו אתר .... אופנים הרים
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. יש לי שכנה רוסייה שבקשר טוב עם אמא שלי. היא באה להתארח אצלנו היום,ומפה לשם היא אמרה שהיא רוצה למכור את כל מה שיש לה בבית(חוזרת בחזרה לרוסיה),היא רוצה על הLCD 32 אינצ' שלהם כ500 שקלים.. השאלה אם זה שווה או לא?,הם עלו לארץ לפני 3 שנים וקנו את זה חודש אחרי שהם עלו,ככה שאחרית כמעט בטוח שאין,אין לי מושג מה החברה של הטלויזיה אני ינסה לברר מחר או מחרתיים,אבל גם אל זה טלויזיה ג'נרית של סנסוי או משהו כזה המחיר דיי פייר לא?(כרגע אני עם הCRT 21 בחדר,יש לי ממיר HD של הוט,אני עובד מפה לשם בכח אדם וההכנסה שלי בערך היא כ1000 שקלים בחודש,עדיין לומד י'ב..) אז מה אתם.......הייתם עושים?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשעה טובה החלפתי את המצה של פסח במקום של החתימה מצד ימין. <===== החתימה צוירה בידי *DarK~NaF* על נייר ועובדה על ידי במחשב. ובאופן חד פעמי גם בגודל מלא. :: :: :: V
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז בדיוק לפני 5 שנים הייתי בניו יורק בשדרה השישית.... ואתם בטח יודעים מה קרה אז??? היה טירוף בקיצור...עשן בלאגן אנשים רצים.... איפה אתם הייתם ביום שזה קרה?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים טוב לא משנה אני כבר אתייעץ עם משהו שמבין
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1120821103/THIS_WILL_FREAK_YOU_OUT אין מילים אחרות. שום דבר לא קופץ ד"א אבל זה מוזר O.ם
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-