עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BlackSheep,

Newegg: Core i7-920 HIS HD 5870 1GB Asus P6X58D Premium Corsair 6GB DDR3 1600Hz XMS3 Corsair CMPSU-750TX Coolermaster HAF 932 Western Digital Caviar Black 640GB Some Asus 24X DVDRW Grand Total (inc. Shipping): $1,568.91 / ₪ 5863.95 SkyPC: Grand Total (inc. Shipping): $2,275.79 / ₪ 8505.99

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by DEMON HUNTER,

תיסתכלו זו המצאה לעצלנים, נכון יש בטטת כורסה ( אנשים עצלנים שלא זזים מהסלון) אז עכשיו יש בטטת אסלה היי טק.

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by yacovmateo,

קיבלתי היום מנילה,הכל שמה זה תפקידים קרביים,לא בראש שלי להיות קרבי(אני מקווה שפה לא יגידו לי לך תהיה קרבי ותפסיק להיות פרזיט כי אנשים אחרים מתים ואתה רוצה ג'וב),מה אני יכול לעשות במצבי? הפרופיל 97,חשבתי שאני גם בן יחיד בהתחלה,בסופו של דבר רק אתמול גיליתי שבן יחיד זה בכלל אחד שהוא בן יחיד להורים(אני עם 2 אחיות). הכיוון הכללי שלי זה משהו שקשור למחשבים,למרות שהסיכוי לזה מאוד נמוך,אני יוצא מהבית ספר תעודת טכנאי PC סיסקו אם זה משנה. קראתי פה באחד הת'ארדים על להיות כאבי,יש חייה כזאת בכלל? איזה תפקידים מעניינים עוד יש בכללי שהם לא קרבי?

4. אני צריך ספר טוב ולמתחיל להסביר לי על השרתים , מהו שרת והו לא , על ניהול השרת ותחחזוק השרת ועל ומה זה אדמינסטרציה וניהול שרתים והסבר על זה ! וכמה שרתים יש וככה מידע של מתחיל - בינוני .

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שומע את CLOSER עכשיו ודי אהבתי. אם יש עוד המלצות ללהקות אחרות בסגנון דומה אני אשמח

• 56 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אלו הם שני וואפרים של מעבדים ישנים יותר מבית אינטל ישראל . הם לא יצאו לעולם החופשי בגלל תקלה (זיהום בתהליך היצור שלהם) ולכן אנחנו קיבלנו אותם. על כל "פלטה" (וואפר) כזה ניתן ליצר עשרות מעבדים . למי שתהה אלו הם פנטיום 1 ו486 ישנים. כמו כן יש שם עוד סוג של מעבד לא של מחשב. אם יש לכם שאלות או סתם הארות בבקשה. חשבתי שאנשים יהנו \ילמדו \סתם יתעניינו במראה של מעבד ללא הכיסוי שלו. enjoy

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. קיבלתי ציון סופי 66 בלשון ואני מתלבט אם כדאי לי לשפר.... מה אתם אומרים? זה יעזור לי במשהו? (במידה ואני ארצה להתקבל ללימודים אקדמאיים...) אני יודע שזה משפיע על הממוצע מן הסתם... אבל חוץ מזה, יש עוד סיבה לשפר?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by uzi_sch,

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by 125,

למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by naoriko,

בבקשה אני מחפש את כל הפרקים של הסדרה הלב (מרקו) יש ברשת בכל מקום כמה פרקים מישהו מכיר מקום שיש בו את כל הפרקים? תודה רבה לעוזרים! וחג שמח!

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Spawn123,

מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?

12. שלום אני מחפש מקום טוב, רצוי באיזור גוש דן והשרון, עם מבחר טוב של ספרי מחשבים (פלאש ליתר דיוק) בעברית ואנגלית. תודה .

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. אם כן אנא ציינו את הספקית שלכם, תודה http://www.mobilefun.co.uk/

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by stone cold,

אני רוצה לדעת איזה סידרות חדשות או קומדיה או מדע בדיוני או פעולה טובות יש כרגע בארצות הברית מישהו יודע?

• 40 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום לכם, נכנסתי לחדר של הבן שלי וראיתי אותו עם הפרצוף בתוך הסורק, סורק את עצמו להנאתו. זה מסוכן?????? תודה.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Mantis,

איזה גנוב זה, וויקיפדיה ביידיש http://yi.wikipedia.org

17. עקב דיונים מעניינים כאלה ואחרים בפורום הזה ואחרים וכן מעקב שוטף אחר הנעשה בארץ ובעולם, עלתה אצלי לא פעם השאלה בהקשר לחוק היבש. אם החוק היבש הוא הקביעה העליונה או שצריך להיות פתח לפרשנות עניינית וקביעת תקדימים שיכולים להרחיב את החוק לנושאים מעורפלים שלא הוגדרו בו מלכתחילה ? כדאי לעשות סקר בנושא ? אם כן, תציעו הצעות לגבי מה צריך להיות כלול. ותשמרו על תרבות הדיון.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by SOLIDUS SNAKE,

מחזה קשה לצפייה - לכל חובב חיות אני מזהיר מראש http://msnbc.msn.com/id/4096586

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אהלן! אני מחפש בנרות כיסוי ספוג לאוזניות כפתור פשוטות בתל אביב. זה די דחוף כי מי שצריכה את זה טסה הערב לארה"ב והיא רוצה את זה לטיסה. אני יודע שהיה אפשר לקנות כאלה בכל מיני חנויות מוזיקה שלצערי נסגרו... תודה!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by frozen_fire,

כול המשפחה שלי נוסעת לתיאלנד ואני חושב מה כדי לבקש מהם להביא חשבתי על זכרון בזול - אני בקרוב מתכוון להחליף מחשב ואוזניות יש לכם רעיונות לעוד דברים מענינים שכדי להביא משם?

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by doker,

חח יורד גשם!!! וואי רק פתחתי את הפה והנה הפסקת חשמל ראשונה

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. היי עברתי לא מזמן לדירה שכורה קטנה בת"א. אני מעוניין לרכוש ספה פשוטה או משהו במקום ספה. ראיתי אצל מישהו פעם מעיין ספת "שאנטי" כזאת - שלד עץ פשוט וכריות פשוטות שיושבות עליו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה? אשמח להמלצות ולעצות - כאשר הכיוון העיקרי הוא גם חסכון בכסף וגם משהו שיהיה קל לנייד בעתיד. אני לא רוצה להוסיף כ"כ דברים לכבודה שלי, זה הופך לסיפור בעת העברות דירה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Florence,

אהלן.. אני מתעניין בטיול למקום כלשהו בזמן הקרוב ורציתי לשמוע את הרעיונות/הצעות שלכם..לאן? אז אם היה ברשותכם את הכסף והזמן לטוס ולבקר בכל מקום על פני הכדור.. איפה הייתם "נוחתים" ?? זה יכול להיות לדוגמא סופ"ש בסיני / חודש בתאילנד או 'חוף אל חוף' בארה"ב.. אין פה איזשהן מגבלות חשבתי על כמה אופציות מעניינות: צפון מזרח רוסיה אלסקה גרינלנד תגובות כגון : "שמור ת'כסף.. בלה בלה.." / "תלווה לי קצת.." וכאלה וכאלה לא עוזרות ולא מועילות אז בבקשה לשמור על רמת הדיון ובלי ספאם..

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by MishaK,

LOL!!

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.