עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הכלכלה החדשה הופכת את היוצרות ומציבה את בני האדם בתפקיד ה"ידיים והרגליים" של המוח הדיגיטלי, אך מאחורי ההייפ של סוכנים אוטונומיים מסתתר ניסוי קריפטו מתוחכם שמציף שאלות קשות על עתיד התעסוקה, בטיחות והזניה של כוח העבודה האנושילכתבה

2. שלחו לי באייסיקיו את זה http://www.lamermelculo.com/videos/top/orthaphardcore.wmv (אותם אלה שעשו את ה"פוגו" עם chop suey של system of a down, לא BONECRACKER אלא אלה מחו"ל, הנה מה שאני מדבר עליו: http://www.lamermelculo.com/videos/top/ortofadown.wmv ) קודם כל, אז תהנו, ויותר חשוב - מה שם השיר שמתנגן ברקע, אם מישהו מכיר.

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by zorgi,

זהו קורא מחשבות דגול אשר יקרא את מחשבותיכם דרך המחשב ! http://www.devinettor.com/# (רק לילחוץ על PLAY בצד שמאל של המסך ותענו על מה שהוא מבקש מימכם בכנות)

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום, האם ניתן להשיג סניגור חינמי שמתמחה בתיקי תעבורה בכלל ונהיגה בשכרות בפרט? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by infer73,

לפני כמה זמן אני זוכר ששמעתי על כך שעומדים להעביר בהולנד חוק שיאסור על מכירת מריחואנה ושימוש בה ע"י אנשים שאינם אזרחים (מה שקצת יפגע להם בתיירות,לא?) ורציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה עבר כבר או לא, והאם זה כבר תקף שם או לא

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by תינוק22,

שלום,אני בן 23 נמאס לי כבר מהפצעים המכוערים האלה על הפנים , ניסיתי כל משחה אפשרית קלירקס וכל זה אבל זה סתם זבל ובזבוז זמן . מצד שני אני לא מתכוון לוותר על אכילת ג'אנקפוד . מה יפתור את הבעיה אחת ולתמיד??

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לפתוח בו את הדיון הזה. לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס TWINTECH 8800GTS G92 512MB מחנות FOXPC, לאחרונה התחילו להופיע לי פיקסלים אדומים על 2 המסכים שלי- מסך הטלוויזיה, 32", ומסך המחשב - DELL 2209WA. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי למסקנה זה דפקט בזכרונות הכרטיס המסך. לגבי החנות, אין לי מושג מה קרה בשנה האחרונה אבל משום מה אני לא יכול להכנס לאתר שלהם, כאילו בלעה אותם האדמה. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לממש אחריות.

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Iv0ry,

מצא את האיבר העשירי בסדרה חשבונית בה מתקיים: א)האיבר הראשון גדול ב-12 מהאיבר הרביעי, וסכום האיברים השביעי והשני הוא 18- עכשיו נתקעתי בשלב הזה: a1=a4+12 a7+a2=-18 עכשיו איך אני פותר זאת? ניסיתי לעשות משוואה עם 2 נעלמים אבל כנראה לא זו הדרך.. ב)האיבר השישי גדול פי 9 מהאיבר השני, והאיבר החמישי גדול ב-8 מהאיבר השלישי. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. האמת אני עובד על פורטל חדש שייצא בקרוב כך שאני ביום יום עוסק בפיתוח ודיבוג של אתר אינטרנט כבד. זה מייד קפץ לי מול העניים, מאז שYNET שידרגו את האתר שלהם הוא מקריס לי דפדפנים, אני אומר דפדפנים כי הוא הקריס לי גם IE וגם FF בלי הבדלי דת צבע ומין. עוד מישו שם לב לזה ? האמת... עם כל המצב המזוויע של הפורטל שאני חלק מצוות ההקמה שלו (והמצב נכון לעכשיו אכן מזוויע) לפחות הוא לא מקריס ת'דפדפן. חחח לא הייתי רוצה להיות מנהל צוות הפיתוח ששידרג את YNET עכשיו :-P אני מתאר לעצמי שיושב עכשיו מישו כמוני אי שם ומזיע מול מסך המחשב בשעה ה14 בעבודה מתוסכל מול עוד התרסקות דפדפנית על הפיתוח שלו

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. יש סרטים וסדרות שצולמו בשיטת תמונה-אחר-תמונה, כמו סדרות של פלסטלינה עם הארנב הזה וגם סאות'פארק. אם למישהו יש ידע בנושא או שהוא אפילו מקצוען בזה, אני אשמח לחוות דעת ולהמלצות מה לקחת בחשבון כי אני מתכנן להשתמש בשיטה הזו. אני אשמח לקבל חוות דעת נוספות בנושא.

11. Started by SEangel,

רציתי לדעת מה טווח הגילאים של האנשים פה אני בן 24

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. יש לי ויכוח עם הבוס שלי שהחליט "להעניש אותי" כדבריו שמהיום והלאה אני קונה לעצמי ארוחת צהריים על חשבוני האישי בלבד, אני עובד ביום בין 8-9 שעות והוא אמר לי שלפי החוק הוא ממש לא חייב לסבסד לי ארוחת צהריים מה שלא ניראה לי הגיוני, כי 2 חברים שלי שגם עובדים במקום עבודה דומה מקבלים סיבסוד ממקום העבודה שלהם על ארוחת צהריים. הוא צודק במה שהוא אומר?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. מדובר בסכומים נמוכים ככה שהעניין של הריבית ללא הכרחי מדי למרות שזה יכול להיות לשמש בתור חשבון לעתיד .. איזה בנק כדאי מבחינת שירות והכי אמין ואין בו אתי אלון למיניהן ... בקיצור בנק עם יחס אישי..אבל שלא יהיה אישי מדי (מושפע מהכתבה בידיעות אחרונות ) תודה ויום טוב !

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Street-Fighter,

אהלן חברה. יש לי שאלה שמטרידה אותי: אני עכשיו עולה לכיתה יב. לפני שבוע הייתי בצו הראשון ויומיים לאחר מכן עברתי את המבחנים של צוות אוויר. נאמר לי שעד שאני לא נופל בשלב כלשהו במבחנים של חיל האוויר לא ישלחו לי כלום בנוגע לשאר תפקידים בצבא. בוא נגיד שהגעתי למצב שנפלתי באחד המבחנים הבאים של חיל האוויר (חס וחלילה), כנראה ישלחו לי זימון ליום סיירות או משהו כזה. השאלה שלי היא אם יהיה לי מספיק זמן מאז קבלת הזימון ליום סיירות להתחיל להתאמן (פיזית-ריצות) ליום זה. או שפשוט יום הסיירות הוא תמיד באותו התאריך בשנה(ככה שלא משנה מה אני אתכונן ליום זה-כלומר אני אדע מתי הוא בלי קשר אלי..)? תודה מראש!

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by sandisk,

היי חברים. שוקל לקנות מזרן חדש זוגי במידה 160*200. אין לי בעיה להשקיע על משהו טוב . אשמח לקבל המלצות על חברות יוקרה/פרימיום/דגמים מסוימים. חשוב לי שיהיה תחושת בית מלון עד כמה שיותר. תודה לכולם.

16. Started by Oztriker,

היי חברים, מישהו שמע על המושג הנ"ל או מכיר מישהו שאובחן כאחד שיש לו את הסינדרום הזה? חיפשתי קצת בגוגל, נושא מאד מעניין. וגם אם מישהו יודע מה התרגום שלו לעברית בקצרה: latent inhibitoin- זהו מנגנון שמסנן מידע לא רלוונטי מהעבר. אנשים ללא מנגנון זה , או אחד נמוך. קולטים זרם מידע עצום באותו רגע.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. כן עוד סרטון מנטוס והשפעותיו על דיאט קולה...אבל הפעם זה כבר מוגזם... http://video.google.com/videoplay?docid=-274981837129821058

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by klayton,

:lol:

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by liav25,

המשימה היא "השלם ואזן את המשוואות הבאות:" 1. K + S8 אני יודע שהמטען של K הוא +1 כי הוא בטור הראשון והמטען של S הוא -6 כי הוא אל מתכת בטור ה6 (תקנו אותי אם אני טועה). ככה שאני מקבל משהו כזה: 6- 1+ K + S8 עכשיו מה אני כופל במה כדי לאזן ? אני צריך להעביר את האינדקס שיהיה מקדם של הS ?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by xcalibur,

אז אחרי המון המון RESEARCH ועזרה מחבר טוב שהוא גם מנהל ב-KSP, אה כן וכמובן גם כמה חודשים טובים של חסכון, הרי לכם המפלצת הקטנה שלי: PSU: SEASONIC 860W PLATINUM SERIES CPU: iNTEL I7 3820 HEATSINK: NOCTUA NHD14 MOBO: ASUS P9X79 GPU: MSI 7970 LIGHTNING X2 CROSSFIRE STORAGE: SAMSUNG 840 PRO 256GB MEMORY: KINGSTON 4X4GB DDR3 1600MHZ HYPERX BLU CASE: COOLERMASTER HAF 932 FILTERS: DEMCIFLEX

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by HeaT-SinK,

אם היה לכם תקציב בלתח מוגבל איזה 4 על 4 הייתם רוכשים לעצמכם ? אני הייתי מפנק את עצמי בלקסוס LX.

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by yuval1101,

היי, אז כמו שאתם מבינים יש לי מחר צו ראשון ( אחרי שדחיתי אותו הרבה זמן ) ואני ממש לחוץ. אם למישהו יש טיפים שיוכלו לעזור לי, בעיקר מה לאמר ואיך להתנהג בראיון אז בבקשה תגידו. הדבר הכי חשוב הוא שאני רוצה להתקבל לממר"ם ואני אעשה הכל בשביל זה. אמרו לי שבראיון לאמר שאני רוצה ממר"ם וכל פעם שישאלו אותי לגבי אופציה שניה או דבר אחר, אז שוב לאמר ממר"ם. אבל שמעתי גם שאם אתה אומר שאתה לא מוכן ללכת לקרבי אז מורידים לך 2 נקודות בקב"א או משהו כזה, ואני ממש מבולבל כבר. תודה מראש, יובל

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שמעתי שהיה שם מפעל דובק פעם, והוא עומד מכוער באמצע העיר בלי קשר לחיים, אני כבר שמעתי ממישהו שזה אזור 51 ישראלי :-) למה לא בונים שם משהו חדש?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Merrymoon,

אם כן אז אתם חייבים להראות להן את המחמד הזה כאן: http://dating4disabled.com/users/profile.asp?userid=7196 רק תקראו את הפרופיל שלו, פשוט אי אפשר להמציא דברים כאלו.

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by yp3,

אנחנו קבוצה של אנשים שרוצים פורום משלנו סגור שבו נוכל להעלות הודעות וקבצים. מישהו יודע על שירות כזה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים