כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני מאוד אוהב את כל נושא הSTORAGE מישהו יכול להמליץ לי על איזה שהוא קורס או הסמכה כלשהיא בנושא? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני עוקב אחרי ויגיימס וגיימר מאז 1999, ואני בן 23. אני לומד עכשיו בג'ון ברייס קורס טכנאי מחשבים, ומתכוון להמשיך עם זה הלאה. בתיכון חלמתי להיות כתב בויגיימס. אני זוכר שדיברתי הרבה עם אורי מרחב, דרור וינקלר, נועם מור, רוני שטרנבך, ראם שרמן ועוד הרבה אנשים מצוות האתר. גם עם אנשים מגיימר דיברתי. את חלקם אפילו פגשתי במציאות וחלקם שירת איתי בחמ"ן. גם בצבא עקבתי אחרי משחקים, למרות שרוב בחבר'ה מהמחלקה שלי לא הבינו בכלל במשחקי מחשב והכירו רק את משחקי הנוסטלגיה של שנות ה-90. אני דיברתי עם אנשים שהם גיימרים ומכירים הרבה משחקים חדשים (מהשנים האחרונות). אפילו נפנפתי מישהי שאמרה לי בהתגרות שאח שלה הקטן (בן 11) משחק ב-GTASA ויהיה לנו הרבה במשותף. האם יש פה אנשים שהם גיימרים אחרי צבא? יש…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש איזשהו פורמט לספר מחזור.. חוץ מהתמונה כמובן.. איזה דברים אפשר להכניס שם על כל בן אדם? אני די אבוד.. מה שחשבתי בינתיים זה איזשהו ציטוט שלו למישהו יש עוד רעיונות? מקוריים יותר או מקוריים פחות, הכל יתקבל בברכה..! תודה ענקית מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפעמים שגיא מביא לכאן את הנסיעות שלו עם ניצן...מצלם באמצע הנסיעה והכל...אז גם אני וחבר שלי צילמנו סרטון קטנטן...אני יודע שצריך להשתפר אבל בנתיים.. http://asafy.net/Movie.zip תגובות?
-
- 48 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה חברה שלי קנתה בחול IPOD TUCH עכשיו הוא עלה לה שם 279 דולר בעיקרון לפי מה שראיתי אז מותר לעבור במסלול הירוק עם דברים שהם עד 200 דולר ? עכשיו ביקשו ממנה שם את הדרכון ועשו לה החזר מס בחול על המכשיר ! עכשיו י דואגת שהם מעברים מידע מחול לארץ שהורידו לה מס שם וכאילו שבמחשב בנתבג זה יהיה מעודכן ועצרו אותה לבדיקה על סמך זה ,הגיוני ? עכשיו אני רוצה לדעת מניסיון של אנשים באיזה מסלול צריך לעבור ? תודה על העזרה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף השרת אחסון שלי עלה ויש לי 4 טרה למלא בסרטים/סדרות/מנגה/אנימה אני אשמח להמלצות שלכם לגבי מה להכניס פנימה (למי שיכול אני אשמח אם אפשר יהיה לתאר בכמה מילים במה מדובר ואם זה שווה HD) תודה חברים!
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לגלות כתובת של אדם מסויים. יש לי: מס' טלפון בבית. מס' פלאפון. שם מלא. עיר. ניסיתי את הפונקציית חיפוש אנשים של b144 אבל הוא לא מופיע במאגר שלהם.. מה ניתן לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום! סתם רציתי לדעת איך מתניעים את האוטו. אז סובבתי את המפתח עד הסוף וזה עושה רעש כזה קוקוורקר לחצתי על הגז טיפה אבל לא קורה כלום האוטו לא מתניע! ניסתי פעמיים והפסקתי. בקשר לאזעקה אני יודע להכניס את הקוד של הקודן זה לא הבעיה. ואני בן 17 וקצת,אני כבר לומד לתאוריה
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חברים, בזאת אני ממליץ על האתר לימוד און ליין של אינטרלקט: http://www.interlect.co.il למי שמאודגר בלשון (ואין לו מבחן מותאם כמוני) ורוצה להצליח יש שם קורס בלשון, (עולה 250 ש"ח, קצת יקר אבל אם תיקחו בחשבון את המחיר של 3 שעורים פרטיים תיראו שזה משתלם). הקורסים ממש טובים (גם בלשון וגם בתאוריה לרכב) הסברים מובנים ומפורטים עם פלאש ממש טוב וכל מה שמיסביב. אפשר לקחת כמה שעורי ניסיון ככה ליראות איך זה. Mומלץ! MOOMOO
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כנראה שלא תיהיה לי תעודת בגרות בסוף י"ב, קיבלתי מגן 40 בספרות ולא ניגשתי כי כל השנה לא למדתי. היום אני ניגש ללשון עם מגן 50 והסופי של בלשון א' (שהוא 40% מהציון הסופי) הוא 60+- אז הסיכוי לעבור קלוש.. כל שאר המקצועות אני עובר, יש לי 2 יחידות במחשבים עם סופי 70 בערך ולא היה לי כח לעשות עוד 3 במחשבים כי לא אהבתי את זה, אז הלכתי על תיירות זה איזה 80-100 5 יחידות בערך ולא צריך ללמוד. אני בן אדם שלא למד ללמוד, קשה לי מאוד, אומרים לי שאני לא מטומטם אבל לכו תדעו.. בקיצור לא אחד שמסוגל ללמוד הרבה (או בכלל) אז מה האפשרויות שלי? אני ילד יחיד להורים שלי אין ניסיון בדברים האלו אז אני לא יכול להתיעץ איתם.. הבית ספר שלי זורק עלי זין כמו שאני זורק עליו אז אני לא מתלונן. אבל אני רוצה להיו…
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
תיסתכלו זו המצאה לעצלנים, נכון יש בטטת כורסה ( אנשים עצלנים שלא זזים מהסלון) אז עכשיו יש בטטת אסלה היי טק.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב נייד והדבר היחידי שמציק לי זה נושא האינטרנט. אין לי מושג איך אפשר לחבר את הנייד לאינטרנט ללא חיבור wifi. אז איזה שיטות חיבור יש? מה העלות שלהם? וכו'... תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מדבר על הבטריות אצבע, למה יש לזה 4 גדלים שונים ? הרי הם כולם אותה רמת וואט לא? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים עם מתכונים קלילים להכנה, שתפו את אלה שאתם משתמשים בהם (וגם את המתכונים אם אתם רוצים) 8)
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אם 972 זה הקידומת של ישראל. מה הקידומת של ונקובר בקנדה? ואיך אני מחייג?.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי היום בעיתון "ממון" שאינטל מחפשת כ-1000 עובדים למשרות תוכנה וניהול הייצור (אני בטוח שזה נובע עקב השנה האחרונה המוצלחת ביותר ברווחייה). בין לבין קראתי שהם מחפשים הנדסאי ניהול הייצור (תחום עיסוקי). לצערי אני בצבא וזה לא רלוונטי לגבי... אבל על הדרך יש לי שאלה, האם אינטל מחפשת עובדים פעם ב... או תמיד יש צורך בעובדים? אני אשמח לעבוד באינטל כשאשתחרר מהצבא (במחצית הראשונה של 2013). :P
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה תפקידים אני יכול לקבל בגיוס כלל צהלי? הפרופיל שלי הוא 64 ואני נשרתי מעתודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כלב חדש, ממש גור בן אולי חודש וקצת מסוג קוקר אספניול אנגלי. הכלב בזמן האחרון התחיל להשתעל ולהתעטש ואני חושב שגם להקיא או שפליטה קטנה, אמרו לי באתר אחר שיש חשש שזה כלבת, אך אני לא יודע אם זה נכון. (אני רוצה להדגיש שהכלב לא בא במגע עם שום כלב אחר חוץ מאימו) אם למישהו יש נסיון עם כלבים אני מבקש את עזרתכם כי כרגע אין לי וטרינר שיכול לטפל בכלב. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היתה לי מברשת שיניים נטענת של בראון בארבע שנים האחרונות והסוללה נגמרה ולכן צריך לקנות חדש. נכנסתי לסופר פארם וראיתי שיש 2 יצרנים של מברשות: Braun ו- Oral-B. בראון עולה יותר מפי 2 מאורל ב. השאלה האם עדיף לקנות את הזול ולהחליף כל שנה-שנה וחצי מאשר לקנות את היקר. הרי ברור שאורך החיים של הסוללה מתקצר ולכן עדיף להחליף כמה שיותר מהר. מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון עם המברשות האלה?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-