כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
אילו המקומות שהכי ז ול לרכוש, מי מהם הכי אמין ? בבקשה בלי לכלוכים - תשובות עניניות בלבד . ותודה מראש
-
- 29 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני טס ביום שישי ואני רוצה לקנות DVD איפה אתם חושבים יותר זול בארץ או בדיוטי?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
האם עדיף לקנות משחב בחנות מקומית למי שגר רחוק מהמרכז? כי רוב המרכזים של האתרים להזמנה נמצאים במרכז, ובמקרה שצריך שרות אז זה יכול להיות לא נוח...
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות הרבה משחקים ומכשירים דיגיטליים בקרוב ורציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות.. יש טיסה לאירופה שלא נראלי כל כך משתלמת, בדיוטי פרי המחירים יקרים אבל באילת המחירים זולים לא? מישהו פה היה באילת או גר באילת ובדק מחירים זולים של משחקים? אשמח לתשובות תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
איפה עדיף לרוץ על המדרכה או על הכביש?
-
- 70 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לי ולחברים שלי יש הרבה תמונות שאנחנו רוצים לשתף בינינו, איפה אפשר לעשות אלבום תמונות מקוון שיאפשר גישה עם סיסמה בלבד, וניתן להעלות אליו כמות יחסית גדולה של תמונה?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהה למישהו יש מושג איפה ללכת לעשות תאוריה באזור הקריות... אין לי שמץ וכאילו לוחצים עליי לעשות כבר... תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ניתן לצרף ת'ראד זה לרשימת הדיונים הביזאריים יותר, אך תהיתי בשאלה זו לאחרונה. לא אחת יוצא לראות ערסים למינהם עם הונדה סיביק/אוטו אחר עם ניאונים ומערכת יקרה ורועשת, ונשאלת השאלה באילו סוגי עבודה, אנשים מסוג זה עובדים, על מנת לממן דברים כאלו?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איפה עשיתם/עדיין עושים את הקניות לחג? האם הקנייה הייתה זולה/משתלמת?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את הפלאפון שלי (גלקסי S2 ) מנזקי מים - קורוזיה וכו'... שמעתי שהרבה אנשים משתמשים בחומר הזה לניקוי כרטיסי אלקטרוניקה.. מישהו יודע איפה משיגים את החומר ??? ? או אם מישהו מכיר חומר שיעשה את העבודה בצורה דומה זה יהיה מצויין... זה הנוזל באמאזון http://www.amazon.com/Swan-Alcohol-99%25-Isopropyl-Pint/dp/B001B5JT8C/ref=sr_1_1?s=hpc&ie=UTF8&qid=1348425760&sr=1-1&keywords=IPA
-
- 10 תגובות
- 43.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מקום לקנות Seedbox (חו"ל כמובן). מישהו מכיר אתרים אמינים וטובים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם יודעים, כדי לנקות את המקלדת משאריות חטיפים :
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי ארוע, אני רוצה לקנות ג'ינס לכבדו. עשיתי סיבוב בקניון ולא האמנתי... ג'ינסים נמכרים במחירים מופקעים, מדברים על מחירי הדירות הגבוהים וכו' מישהו הסתכל כמה עולה היום ג'ינס?? כל חנות דופקת מחירים 400 שקלומעלה... כמעט לא מצאתי חנות שמוכרת ג'ינס במחיר סביר (250) יש עדיין חיה כזאת ג'ינס יפה ולא יקר??
-
- 45 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע קצת מיושן, אבל איפה קונים ברזלים כאלה. אני צריך משהו כמו 20-30. אני יודע שיש באתרים בחו"ל, אבל חשבתי שאולי יהיה מישהו שמוכר בארץ. גם ברגים כמו ברגים משושים או ברגים למארז מעניין אותי לדעת איפה לקנות.
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום אני נוסע מחר לת"א ורוצה לנצל את ההזדמנות לקנות כמה חולצות של להקות עד עכשיו קניתי תמיד בUFO, המחירים סבירים בעיניי ויש אחלה מבחר, אבל בזמן האחרון החולצות יוצאות מסריחות מהכביסה S: בשוק זה בעייתי, תמיד המידות קטנות מידי או מתכווצות להיות קטנות מידי, והרוב המוחלט שם הוא של להקות פופולריות כמו איירון מיידן שלא מעניינות אותי חוץ מזה יש את תומר ומטאלשופ, שקיבלתי את הרושם שהן דיי יקרות אז על איזה חנות הייתם ממליצים? הלהקות שאני מחפש הן Dream Theater ו-Rush, ואם התקציב יאפשר אז גם In Flames או Orphaned Land תודה, ובבקשה בלי תגובות מפגרות
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות מעבדים, לוחות וכו' יד שנייה ? ישנם חנויות שמוכרות יד שנייה עם אחריות מינימלית (חודש-חודשיים) ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טבעת יהלום עם יהלום שהוא לא באמת יהלום. אאל"ט קוראים לחומר זרקוניום והוא נראה ממש לא רע. התכנון הוא להוציא עד 400 ש"ח לטבעת, ושהיא תראה טוב יחסית. מישהו מכיר מקום במרכז (ת"א/ר"ג) שבו אפשר למצוא דברים כאלו?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז בניתי שולחן ומחשב.. אבל אין לי משהו רציני ונוח לשבת עליו. איפה אתם קניתם את כסא המחשב שלכם?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני צריך לאולפן בייתי... מן הסתם אפשר לקנות בחלילית וכלי זמר אבל אני מחפש מקום קצת יותר משתלם...
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ניסיתי ב ACE ובהום-סנטר, וגם בעוד כמה חנויות ליד כולל Toys-A-Rus... אבל, אין לאף אחד, לפחות לא בתקופה הזאת... מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?, באמאזון יש אבל הספק שלהם לא שולח לארץ... כרית אוויר מתנפחת, הגודל שאני צריך הוא כמו של מסך מחשב, 20-30 אינץ'... תודה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אנשים אני רוצה לקנות מגהפון רציני איפה אפשר לקנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להעלות פה סוגייה מכאיבה ובעייתית , אשר נוגעת לכל מי שקנה / קונה או מתכנן לקנות מחשב (אם זה בחלקים או במארז). כמו שאתם יודעים , שוק המחשבים האישיים בארץ הוא תחרותי בצורה שלא תבייש תחרויות באולימפיאדה , שוק רצחני בהחלט . מה שמוביל לחלק מהחברות לעגל פינות , כמו למכור חלקים משומשים ללא ידיעת הקונים (מעבד לדוגמא - לא משהו שכולם יבדקו ),זאת על מנת לפצות על המחיר הנמוך שהם מוכרים את הציוד על מנת לעמוד בתנאי התחרות הקשים . תוצאה ישירה של המצב הזה , הינה שחברות מחשבים רבות הן על סף פשיטת רגל (גם אם הן חזק בתודעה של הציבור ומפרסמות במדיה - אין זה מעיד על הצלחה כלכלית ) . מה שמוביל אותי לדילמה הנצחית - איפה לעזאזל לקנות מחשב ??? . אני יכול להעיד שכבר תכננתי לקנות מחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-