עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם... אני מעוניין לקנות לאחותי מחשב יד שנייה - מצאתי מוכר, סגרנו מחיר ביקשתי ממנו שישאיר את המחשב מחובר לחשמל כי אני רוצה לבדוק אותו קצת... עכשיו ככה - אין לי בעייה עם אמינות החלקים כלומר שהחלקים שהוא אומר לא נמצאים כי אני אבדוק פיזית השאלה אם יש משהו שמומלץ להריץ לו בדיקה? למשל לקחת איתי על דיסק תוכנה שסורקת HD ומגלה אם הוא סביר/מת/תקין ולעשות בדיקה לזיכרונות עם MEM86 הזאת... עוד משהו? יש תוכנות ספציפיות שאתם ממליצים לי לקחת ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  2. שלום. כידוע עלויות השילוח של מדיות מארהב הם יקרות וככל שמזמינים כמות מדיות גדולה יותר כך עלויות השילוח משפיעות פחות על המחיר למדיה . ישנה הזדמנות לרכוש לפחות 200 יחידות של חברת PIODATA שהיא חברת בת של פיוניר והמדיות הם של RITEK G05 הטובות בעולם במהירות של *8. המחיר ייצא סביב ה 6.4 ש"ח למדיה כולל שילוח ומע"מ ומכס (אם לא ייעצר במכס אז %17 פחות במחיר כ 5.4 ש"ח) , כאשר מתוך ה 200 אני לוקח 100 . מחפש שותף ל100 הנוספות .

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  3. היום עשיתי בזה בגרות שאלון 805202 אם זה משנה. איפה אני מוצא את הפתרון של הבגרות למה ביואל גבע אין זכר למקצוע הנ'ל. יש לי את המבחן פה לידי אפשר גם להביא לפה תמונות של המבחן ואתם תפתרו במידה ואין בשבילי פתרון כזה ברשת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. כן ,אני יודע שזה נישמע מצוץ מהאצבע ,אבל אם תקראו עד הסוף אתם תבינו שזה לא אחד מאותם סיפורי אלף לילה ולילה ושישום של טכניקה פשוטה , שלא עולה גרוש , יכולה במיקרים מסויימים להציל לכם את לוח האם. וזה סיפור המעשה: לפני כמה שבועות הפסיק slot ה-agp לתפקד (וידאתי שזה אכן מקור הבעייה על-ידי הרצת כרטיס מסך אחר במחשב וגם הרצת כרטיס המסך המקורי במחשב אחר של חבר ) ניסיתי מספר שיטות להחזיר את החריץ הסורר (לחרמנים , בהחלט לא מה שאתם חושבים ...............) לתיפקוד באמצעות תרסיס לחץ אוויר דחוס ( אותו מיכל קטן שנימכר ב-25 שח בחנויות האלקטרוניקה) אולם זה לא עזר ,ואז ניסיתי גם באמצעות תרסיס לניקוי טיונרים אולם גם זה לא עזר בסך הכול השקעתי 50 שח בתרסיסים שעזרו כמו כוסות רו…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by LazyBurger,

אני מעריץ של לינקין פארק מאז שאני זוכר את עצמי, מרגע ששמעתי את CRAWLING בMTV כשהייתי קטן עד עכשיו אני חולה על השירים שלהם. לאור ההודעה שהם עומדים להוציא אלבום חדש הייתי באקסטזה כי ציפיתי לחומר יותר טוב, במיוחד לאחר השירים המעולים שלהם שאין טעם אפילו להתחיל רשימה אבל כשאני שומע את האלבום החדש... זה פשוט לא זה... הם שימו את הסגנון לגמרי, מייק שינודה עדיין חביב ומנסה להביא את זה אותו סגנון אבל צסטר בכלל הורס... לדוגמא Bleed it out שפופולארי בזמן האחרון, צסטר צועק סתם צועק בלי תוכן במילים או כלום... קיצור זה רק אני מרגיש ככה או שהם באמת איבדו את זה?

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by lm,

תרשמו פה דרכים לעצבן את האח או אחות הקטנים שלכם דוגמא:להעיר אותם בשבת בבוקר ולהגיד להם שיש ביצפר ואז הם מתארגנים ושהם יוצאים מהדלת להגיד להם שעבדתם עליהם (או שאם בא לכם לא להגיד להם)

• 30 תגובות
    • 16.8k צפיות
  7. לאחרונה פייסבוק ביצעו שינויים בהגדרות של קבוצות מסוימות. יש קבוצה אחת שאני נכנס אליה באופן קבוע ואחרי השינוי הפרסומים על הקיר של הקבוצה מופיעים אבל לא לפי הסדר הכרונולוגי שלהם מישהו יודע אם יש אפשרות עצמית לשינוי של הפרסומים לפי הסדר? (או שזה נקבע מראש על ידי ראשי הקבוצה) (בדקתי כבר בהגדרות הרגילות של הקבוצה אבל יש שם אפשרות להגדיר רק מתי אני יקבל מיילים בנוגע לפרסומים על הקיר..) תודה..

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by YTZ,

אני מחפש לקנות אלכוהול 70% על בסיס אתנול, ששאר המרכיבים יהיו לא מוליכים (מים מזוקקים וכו'). איפה אפשר להשיג את זה? בכל מקום שאני הולך אליו כתוב 70% אלכוהול 30% מים... לחיטוי מכשירים אלקטרוניים (אני לא רוצה 99% או 95% - http://www.wisegeek.com/why-is-alcohol-a-good-antiseptic.htm)

• 15 תגובות
    • 11.8k צפיות
  9. Started by chupie,

למבינים בתחום ... אני מעונין לקנות טלויזיה מדגם : Grundig 72-490 אחת מהסיבות לקניה של הדגם הספציפי זהו החיבור VGA שקיים בטלויזיה . הבעיה היחידה היא שלא יצא לי לראות את איכות התמונה שמתקבלת והאם היא אכן מתקרבת לרמה של מסך מחשב רגיל . השאלה שלי היא אם יש כאן מישהו מהפורום שהיה לי נסיון עם טלויזיה דומה או עם חיבור זהה , אם כן האם זה שווה את ההשקעה על הטלויזיה כי היא לא משהו מיוחד לדעתי . הנה לינק למפרט : http://www.europeantv.com.au/mf72-490.html תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by 1_Nike_1,

הכוונה היא לקובץ מוסיקה בעל הסיומת mp3 (רצוי מפורמט זה), לא התכונתי ל'שיר' השני. בכל אופן.. הנה כל הפרטים שאני יכול לתת על השיר הנדון: בשיר תמצאו את המלים הבאות- "Get back to your mom.. Get out of my life.. You will.." (זהו חלק מהפזמון) זוהי בחורה ששרה את השיר, השיר מז'אנר הפופ. פופ מדכא שכזה ולא עליז ומשעמם, משהו חביב ויפה שאני מאוד אהבתי. (שתבינו, רוקיסט שכמוני חובב שיר-פופ דכאוני) אם מישהו מכיר את השיר, מחזיק בו ו/או שמע אותו.. אתם מוזמנים לכתוב לי פה על ידיעותיכם לגביו. לעזאזל, הייתי יכול להיות בטוח ששמו הוא"Get Back To Your Mom", אך לא. בבקשה, עזרו לי בחיפושים. זהו שיר מאוד יפה, לדעתי, ומציאתו תעלה חיוך על פני. אני אודה לכם מאוד. בתודה מראש, Nike.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  11. האם יש חנויות מודינג שהלקוח מזמין חריטה איפה יעשו לו את החיתוך במארז ישימו פרספקס מאווררים התקנת פאן באסים וכאלה? אני צריך לדעת אם יש כאלה חנויות בארץ\בחו"ל בשביל פרויקט שאני עושה לעיצוב בבית הספר מקווה שאין חנויות כאלה כי כבר אין לי רעיון לפרויקט פשוט אני לא מצאתי בגוגל מצאתי סתם חנויות שהחנויות עושות הרבה מארזים עם שיפורים ומודינג אבל לא ראיתי משהו ייחודי למישהו ע"פ הזמנה. תודה לעוזרים.

12. Started by alex.turovsky,

מה אתם אומרים על הטיפים האלה? http://ps3.ign.com/articles/103/1034453p1.html עבד לכם, לא עבד לכם? רוצים להוסיף טיפים חדשים ? זה הזמן!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יום 1 - היום חגגנו את יום הנישואין ה-25 שלנו, לא שיש מה לחגוג. כשהגיע הזמן 'לממש את הנישואין', הוא נעל את עצמו בשירותים ובכה... יום 2 - הנישואים שלנו בבעיה. לאישה יש צרכים. אתמול ראיתי תמונה של פסל דוד (!) והתחלתי לבכות... יום 3 - קרה נס! יש תרופה חדשה בשוק שתפתור את ה'בעיה' שלו. קוראים לה וויאגרה. אמרתי לו שאם ייקח וויאגרה, הכל יחזור להיות כמו ביום נישואינו. החלפתי לו את הפרוזאק בוויאגרה, בתקווה שזה ירים לו עוד משהו חוץ ממצב הרוח... יום 4 - כמה נפלא!!! יום 5 - כמה שהחיים נפלאים, אבל קצת קשה לי לכתוב כשהוא עושה את זה. יום 6 - אני חושבת שהוא לקח יותר מדי בסוף השבוע. אתמול, במקום לכסח את הדשא, הוא שיחק עם החבר החדש שלו... וגם מתחיל לכאוב לי קצת למטה…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by stone cold,

http://www.lala.co.il/היום בדקתי ולהלה חזר ומה שחשוב יחזרו הלינקים למישחקים מהמוזיקה הישראלית של היום גם גם ככה לא יכפת לי מי כבר שומע רוני או יהודה סאדו ?

15. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1203858 גירסא מעולה ממליץ

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. " דגם הקומפליט הוא בבחינת ה"לא ייאמן" . מחשב קטן זה מכיל בתוכו את כל מה שצריך ועוד תוספות. מעבד פנטיום 4 , כרטיס מסך איכותי , כרטיס קול איכותי , כונן DVD משולב עם צורב רב פעמי, והכל במארז קומפקטי עם מינימום "שטח שולחן" . המחשב אידיאלי למשרדים ביתיים , חדרי עבודה , חדרי ילדים וכל מקום בו חסכון במקום הוא משמעותי. מפרט המחשב NEWRON CM - Complete מעבד: INTEL PENTIUM4 1.5GHz לוח אם INTEL 845 כרטיס מסך GEFORCE2 MX 200 32MB זיכרון: 128MB SDRAM 133MHz מארז ניורון קומפליט קומפקטי דיסק קשיח: 40GB UDMA 100 5400 RPM מודם ROCKWELL מסך: NEWRON LCD 15 METAL כונן DVD TOSHIBA צורב CDRW TOSHIBA כונן תקליטורים 1.44 כרטיס קול 3D SOUND MAX רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 מערכת הפ…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אתמול אני ועוד חבר נוסעים בחזרה לכיוון רחובות מרמת גן אחרי דאבל דייט עם שתי בנות שם... השעה כבר מאוחרת לפנות בוקר עם תחילת אור ראשון ,בדרך כלל אני נוסע על הנתיב השמאלי אבל במזל הייתי קצת עייף אז נסעתי לי באיזי על הנתיב האמצעי במהירות גבולית של 100~ לפתע משום מקום דווקא כשהכביש (לייד התחנת דלק לכיון בית-עובד למי שמכיר) היה בעלייה קטנה עם פנייה שמאלה קלה כשדה הראיה לא משהו מגיח משום מקום רכב שנוסע בכיוון הנגדי ועוד על הנתיב השמאלי !!! כלומר שאם הייתי נוסע על הנתיב השמאלי כמו בדרך כלל סביר להניח שלא הייתי כאן מספים אותכם . מדובר בכביש מהיר מרכזי וגדול עם הפרדה מובנת ולא בפס לבן, כמה שאני מנסה להבין מה לעזאזל הוא עשה שם אני לא מצליח ... היו לו שוליים דיי רחבים שהוא יכל לנ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר לשחק עם המקלדות של הסטים האלה ב-FIFA/PES כמו שצריך, בלי שתהיה התנגשות של המקשים, כלומר שיהיה ניתן ללחוץ על כמה מקשים ברצף (למשל, חץ למעלה+למטה+E+D). כרגע יש לי מקלדת LOGITECH K-300 ואני לא יכול לשחק במשחק הזה בגלל הבעיה הזו.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

התחלנו את הבוקר במבחן 10m x 4t (ריצת קונוסים) -> 9 שניות ו80 מאיות. לאחר מכן, מתח -> אחד (המינימום לעובר, 5). קפיצה לרוחק מהמקום -> שני מטרים ו75 ס"מ (3 ס"מ פחות מהשיא השכבתי). כפיפות בטן בדקה -> 87, החמודה שהחזיקה לי את הרגליים עיגלה לי ל90. ו..... העונש! ריצת 2000 בשיא החום, חמישה סיבובים סביב כיכר המדינה בת"א -> 8 דקות ו10 שניות. בהחלט לא מדהים... אבל אני די סחוט, סבלתי מקוצר נשימה בערך 15 דקות לאחר סיום ריצת ה2000 אבל לא נורא, קצת מים ושכיבה, הכל עובר.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by bluemail,

קרוב שלי טס לאנטליה מה לבקש ממנו לקנות (חוץ מבגדי עור)

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by uriya,

שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ לי כיצד להסיר את נורטון אנטי-וירוס ואל תגידו לי עם הוספה\הסרה של הווינדוס כי זה לא עובד, אני יודע שיש איזה תוכנה שעושה את זה אם מישהו יודע כיצד להסיר אותו אני אודה לו\לה מאוד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by the king2006,

שלום ... מאיזה גיל אפשר לקבל רשיון לנשק??? מעל 18 או 21?? תודהה

23. Started by jeyjey,

השבוע יש לי מבחן בספרות על ספר קריאה שהייתי אמור לקרוא. אני לא קראתי עדיין ספר וברשימת הספרים יש את "1984". אמרו לי שיש על הספר הזה סרט, מישהו מכיר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני עומד לעבור בעוד כחודש מרשת פלאפון לרשת סלקום. הבעיה היא שאני לא יודע מה הדרך הכי טובה לרכוש את המכשיר החדש יש 3 אפשרויות: 1) התחייבות בסלקום- החיסרון הוא שמכשיר טוב(למשל הנוקיה 6230) יעלה המון כסף בחודש, יתרון- אפשרות לביטוח כולל(גניבות, תיקונים...) 2) קניית מכשיר יד שניה מחנות\מאדם פרטי- דבר שיצא יותר זול אבל לא תמיד יש אחריות על המכשיר 3) קנייה בחו"ל- מכשירים יותר מתקדמים אבל שוב, בעיית האחריות על המכשיר אני מעוניין להשקיע עד 2000 דקל בטלפון, מה אתם מציעים?

• 65 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. אני בטוח שהיה על זה ת'רד בעבר איפשהו כאן , אבל אני ממש לא רוצה להקפיץ אותו , והשאלה שלי נובעת משיקולים אחרים. אבא שלי מהדור שאין לו מושג מה זה מחשב ובשביל מה זה טוב והוא די מתעצבן לראות שהמחשב שלי דלוק 24/7 גם כשאני לא משתמש בו (בעיקר בגלל חשבון החשמל) הטיעון שלי ש"המחשב עושה דברים שאני צריך שיעשה, כשאני לא לידו" (מוריד דברים) לא תופס לגביו.. מה שגם, מוזר לי לכבות את המחשב, נניח שאני בחדר ולא משתמש במחשב, אלא רואה TV או משהו או קורא או כל דבר אחר אם בא לי לשניה להכנס לפורום, לראות אם מישהו אוןליין במסנג'ר, או לברר משהו בגוגל אז אני אדליק את המחשב ואמתין עד שיעלה ? ואז אכבה אותו שוב ? איפה ההגיון כשאני מחוץ לבית (באוניברסיטה או בעבודה למשל) אני מתחבר למחשב שלי ב REMOTE, א…

• 12 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים