כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, נכנסתי לחדר של הבן שלי וראיתי אותו עם הפרצוף בתוך הסורק, סורק את עצמו להנאתו. זה מסוכן?????? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סדרה שלא תהיה ארוכה מדי עם הרבה עונות, אך מצד שני גם לא קצרה מדי עם כמה פרקים בלבד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני יודע שלז'אנר הזה יש כל מיני סגנונות שונים אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל. תוכלו להמליץ לי על אמנים/אלבומים טובים?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. כי ה צ האחרונה היא לא ץ. 2. הם חותכים שירים. 3. הם תוקעים גלגל"צ בהתחלת, סיום, ולפעמים גם אמצע של שירים (אי אפשר לתבוע אותם על השחטת שירים?). 4. יש להם פרסומות של מדליק מי שמקליק ראשון. 5. יש להם פלייליסט של 5 דקות. 6. העורך המוזיקלי שלהם בן 12. 7. המקום הראשון הנוכחי שלהם זה שיר של מדונה (רק בגלל שזה שיר של מדונה). אתם מוזמנים להמשיך את הרשימה.
-
- 48 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
HUH? ??? ???
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן.. אני מתעניין בטיול למקום כלשהו בזמן הקרוב ורציתי לשמוע את הרעיונות/הצעות שלכם..לאן? אז אם היה ברשותכם את הכסף והזמן לטוס ולבקר בכל מקום על פני הכדור.. איפה הייתם "נוחתים" ?? זה יכול להיות לדוגמא סופ"ש בסיני / חודש בתאילנד או 'חוף אל חוף' בארה"ב.. אין פה איזשהן מגבלות חשבתי על כמה אופציות מעניינות: צפון מזרח רוסיה אלסקה גרינלנד תגובות כגון : "שמור ת'כסף.. בלה בלה.." / "תלווה לי קצת.." וכאלה וכאלה לא עוזרות ולא מועילות אז בבקשה לשמור על רמת הדיון ובלי ספאם..
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
*הכי מעצבן אותי שאתה משחק באיזה שהו משחק עם משימות שצריך לעבור ופיתאום יש הודעת שגיאה וכל השלב שכל כך התאמצת בשבילו הלך קפוט.... ואח"כ יש את המחשבה שלהתחיל מחדש את השלב אתה כבר מעדיף לסגור את המחשב ולראות טלויזיה :-\ *כאשר אתה משתמש בוורד אז יש איזו בעיה ברווחים, אותיות וכו'.... קיצר לא יוצא לך כפי שרצית, אז קשה לך לך להתמודד עם זה ואתה חופר על הוורד עד שאתה מוצא את הבעיה
-
- 48 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה קורה ?? סרטון שראיתי היום וברצוני לשתף , מה אתם אומרים ?? http://flix.tapuz.co.il/showVideo.asp?m=4089552
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לכבוד ; מנהל הביטוח הלאומי שלום רב, אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהיתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז"א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האמא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא …
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני חולה כבר יומיים, אני לוקח תרופות (הרבה) ולפעמיים החום עולה ולפעמים יורד, יש לכם איזושהי פיתרון? אני מרגיש חרא ואין לי חשק לאכול ואפילו להיות על המחשב, החום שלי הוא 38.5C. עריכה: עידכון עמ' 3
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בא לי להוסיף משהו במחשב אבל אחרי שהוצאתי 10000 ש"ח עליו ( כולל gamepad של thurthmaster ) אין לי מה עוד להוסיף חשבתי לקנות מדפסת פעם אבל אין לי מה להדפיס כרגע חושב על להחליף את המסך ל 22" רחב יש כאלו ב KSP דיי בזול
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום אני צריך לחנות RSM שנמצאת בתל אביב, רחוב: תוצרת הארץ 16. אני מחר בתל אביב (לא גר בתל אביב), רק שאני לא מוצא את הרחוב הזה! לפני שבוע ההיתי בתל אביב, שאלתי נהגי מוניות - לא מכירים את האזור הזה "תוצרת הארץ". יש פה מישהו שהיה בחנות מחשבים RSM בתל אביב ויכול לכוון אותי בבקשה? חיפשתי באתר של אגד איך מגיעים מתל אביב לתוצרת הארץ - אין. באתר של קווים - אין. מה עוד נישאר לי? אני אשמח שמישהו יכווין אותי בבקשה בצורה מפורטת שאני אוכל להגיע אל החנות. * אם מישהו ימצא מפה זה יהיה מעולה! חיפשתי באינטרנט - לא מוצא. כל האתרים לא מפסיקים לטעון את המפה, אני רואה רק "טוען". תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי את הסדרה אבל שלחו לי למייל את הלינק הזה.. לקט של כמה תוכניות תשמעו.. בחיים שלי לא צחקתי ככה.. פשוט התפוצצתי מצחוק כמו שלא נראה לי צחקתי בחיים.. http://www.youtube.com/watch?v=S5pJ1tAWQ8s פשוט חובה לראות
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי משרה X. הבן אדם היחיד שעבר את כל הראיונות כבר עם כח אדם, שנייה לפני חתימת חוזה הוא נשאל: "מה היית מעדיף Y או את התפקיד X (אליו הוא התמיין) ? הוא ענה "Y". אני כששמעתי פשוט כזה . מיותר לציין שאמרו לו "טוב אנחנו נהיה בקשר" שזה "לא התקבלת !". רציתי לשתף שבמקרה ויש פה עוד מישהו שהוא שוקיסט טוטאל לוסט וישאלו אותו כזה דבר שיגיד שהוא רוצה רק את התפקיד אליו הוא ניגש ולא שום דבר אחר.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי בשבת את Flatland (ציפיתי ליותר) והיום קראתי ספר שנקרא "עולם הפוך" (אה.. לא גרוע, אבל יכל להיות יותר טוב). עכשיו נכנסתי למצב רוח של מדע בדיוני, למישהו יש המלצות טובות? כמה פעמים נתקלתי פה בכמה המלצות, אבל אני לא זוכר כלום. ד"א- שמעתי על הז'אנר שנקרא steampunk וזה נשמע מעניין- יש משהו מומלץ משם? אני אוהב מגוון די רחב של ספרים, הספרים שעולים לי בראש מיד- אסימוב, דאגלס אדמס, חולית (או פרנק הרברט, שבנוגע לספרי ההמשך הוא לא רע אבל לא טוב באותה מידה) ולא עולים לי יותר שמות לראש כרגע. אני אהיה מרוצה באותה מידה ממשהו מתוחכם ומורכב (סגנון חולית) או משהו פשוט יחסית. ד"א, Flatland עשה לי חשק גם למשהו מתמטי, אבל ממש ממש לא קריטי, תנו לי מה שעולה לכם בכל תחום. לא אכפת לי ואפילו ע…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חברה! בשבוע שבועיים האחרונים, אנחנו מגלים שריטות מוזרות על המכוניות. אין לנו מושג מה זה, וזה גם שבר את הפלסטיקים של המראות.(מסביב לכל המראה, החלק הגדול שמכסה את המנגנון) זה בוודאות לא וונדליזם, כי זה רק אם הקשתות של הגלגלים בולטות החוצה, ואם זה רכב כהה(נכון לעכשיו) אני מעלה תמונות, אשמח לשמוע את דעתכם. פה אתם רואים שהקצה שבור, וממש מעל הגלגל(לא רואים את זה) יש גם שריטות: תודה, אריאל
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
אם כן אני צריך לדעת איפה מוכרים חולצות של ראלף לורן ולקוסט אמיתיות מקוריות לא זיוףף מישהו יודע על איזה חנות באזור אשקלון או אשדוד שמוכרות כאלה אמיתיות ומה המחיר..
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אהלן יש לי טויוטה קורולה 2000 עם שלט מקורי לרכב הבעיה היא שהוא לפעמים עושה בעיות ואני לא רוצה להתקע איתו אני מעוניין לרכוש שלט אוניברסלי לרכב שיחקה את פעילות השלט אשמח לדעת איזה מומלצים או הערות נוספות בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מבין בזה? קניתי מסך מחשב שאצלי רק כמה ימים ואני לא מרוצה ממנו, רואים גרוע וגם בתמיכה הטכנית של היבואן לא עזרו לי. במקום להחליף אותו אני רוצה להחזיר אותו לחנות האם אני אקבל זיכוי כספי מלא? הם חייבו אותי בתשלום אחד לחודש הבא רק. ואמרו לי שהם יחייבו אותי ב10 אחוז מהמחיר +50 שקל משלוח אם אני מחזיר. כלומר לשלם להם 170 שקל . האם זה נכון והגיוני ? הבנתי שבקנייה דרך הרשת החוק אומר שמגיע מחיר מלא , ולמה אני צריך לשלם להם משלוח אם הוא חינם המשלוח וכתוב גם בזאפ ? חוץ מזה אם אני מחזיר להם את המסך אז הם מחזירים אותו ליבואן ומקבלים חדש לא ?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות זולה אבל אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל דבר ראשון מקלט-אין אפשרות-ליד הבית אין אפשרות לכן יש לי בעייה מבחינת האור ..יש למישהו רעיון איך לייצר אור אולי עם סוללות נטענות..וכו' תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמעתי שהיה שם מפעל דובק פעם, והוא עומד מכוער באמצע העיר בלי קשר לחיים, אני כבר שמעתי ממישהו שזה אזור 51 ישראלי :-) למה לא בונים שם משהו חדש?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-