כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים, מישהו שמע על המושג הנ"ל או מכיר מישהו שאובחן כאחד שיש לו את הסינדרום הזה? חיפשתי קצת בגוגל, נושא מאד מעניין. וגם אם מישהו יודע מה התרגום שלו לעברית בקצרה: latent inhibitoin- זהו מנגנון שמסנן מידע לא רלוונטי מהעבר. אנשים ללא מנגנון זה , או אחד נמוך. קולטים זרם מידע עצום באותו רגע.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו ראה או עדיין רואה את התכנית? ראיתי אותה תמיד בגיל 5-6 וגם עכשיו לפעמים אני רואה אותה באגו. נזכרתי בה, חיפשתי קצת מידע וראיתי שאמרו שהתכנית היית מכורה! כאילו לא כמו WWF אבל מראש ידוע מי ינצח. לפני שתתנפץ לי הבועה על התכנית המעולה הזאת, אתם יכולים להגיד לי אם זה נכון או לא? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מרגיש כאילו סוף העולם הגיע... בבוקר היה חם אבל שמיים בהירים - חשבתי שאני ילך לים, תוך שעה כל השמיים התכסו באובך גאולי ו45 מעלות בחוץ, המחשב נאבק בעצמו לשמור על טמפרטורה נורמלית, כל המרפסות כבר מלאות אבק, ואיכסה... גועל של מזג אוויר.
-
- 43 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אכן כך... אחרי שנים, בהן נגעלתי מהצורה והצבע של הדבר הזה, הכנסתי אחד די בשל לפה ופשוט... התאהבתי! אפרסמון, לחיזוק האון!
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! עקב שיקולים כלכליים - כלומר חיסכון של כ100 ש"ח בחודש החלטתי לעבור בבית לחבילת הטריפל מגה לתשתית ה12 מגה UFI בהוט. עד היום היה לי כבלים,טלפון ואינטרנט של הוט ללא התחייבות - כלומר שלמעט החלפת המודם ועדכון הגדרות בהוט אין אצלי צורך ל"עבודות מיוחדות" של טכנאים. לאחר שיחה עם נציגת שירות התברר לי שאין שום בעיה לעבור לחבילה הזאת רק שייקח בין שבוע לחודש עד המעבר לחבילה החדשה כאשר הדגש העיקרי מבחינתי הוא גלישה ב12 מגה לעומת ה3 מגה היום. מישהו יכול להסביר לי למה לוקח מינימום שבוע ועד חודש עד השדרוג ? אני מזכיר, למעט החלפת מודם אין צורך לבצע שום עבודות אצלי. ועוד משהו קטן, ברור לי שיש כאלה שיקפצו וירשמו ש"הוט חרא" ויש להם חרא של שירות וכו' וכו' - אנא הימנעו מתגובות כאלה …
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש עידכונים בנושא..?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
יש לי ידע די מעמיק בטכנולוגיה שמאחורי מזגנים (מדחס, מעבה, וכו') אבל די בסיסי כשזה מגיע לשוק המזגנים. קודם כל, דירוג ה"יעילות" נראה לי כשרירותי לגמרי.. מזגן עם טכנולוגית "Inverter" (גם לא יודע אם זה טוב או לא) הצורך 700 וואט מקבל G ואחר שצורך 2,500 וואט ומקרר בערך פי שתיים מקבל B. לא ברור ולא עוזר לי כלקוח. עכשיו, החדר שאני רוצה לקרר הוא סלון בגודל של 15 מ"ר, אבל אחד שמתחבר לחדר אוכל, למטבח, לחדר מזווה ולמסדרון שרב הזמן הדלתות לחדרים האחרים פתוחות. אז הבנתי שאני צריך 30,000 BTU או 3 כ"ס ומעלה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי את זה. בעצם, כל הסיבה שאני חושב לקנות מזגן חדש הוא שאני עדיין משתמש באחד משנות ה-80 (היה בחינם מההורים) שעושה כל כך הרבה רעש מבחוץ שהשכנים לא מרשים לי לה…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קרה אירוע מצער ביותר, הפלאפון שלי נרטב לגמרי, ועכשיו הוא לא נדלק[מדי פעם אני מצליח להדליק אותו קצת עם הבטריה אבל הוא נכבה אחרי כמה שניות ואי אפשר לעשות בו כלום], המסך שלו מלא לגמרי במים.. הפלאפון הוא Samsung 640[או 644... זה עם המצלמה הנפתחת]. ניסיתי לייבש אותו קצת במזגן אבל זה לא עוזר ממש, ואני אובד עצות. יש שם המון מספרים חשובים ויהיה ממש קשה לשחזר את כולם אחד אחד... יש למישהו רעיון מה לעשות במקרה כזה? האם פלאפון יכולים לשחזר את המידע בצורה כלשהי? *אני רוצה להזכיר כי אין לפלאפון כרטיס סים[חברת פלאפון]. תמונה של איך הפלאפון נראה עכשיו: תודה לכל מי שיעזור, אבי.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למי שמכיר, וגם למי שלא, מומלץ מאוד לראות את הקליפ הזה, פשוט קורע. http://stage.co.il/Stories/290169
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
*הכי מעצבן אותי שאתה משחק באיזה שהו משחק עם משימות שצריך לעבור ופיתאום יש הודעת שגיאה וכל השלב שכל כך התאמצת בשבילו הלך קפוט.... ואח"כ יש את המחשבה שלהתחיל מחדש את השלב אתה כבר מעדיף לסגור את המחשב ולראות טלויזיה :-\ *כאשר אתה משתמש בוורד אז יש איזו בעיה ברווחים, אותיות וכו'.... קיצר לא יוצא לך כפי שרצית, אז קשה לך לך להתמודד עם זה ואתה חופר על הוורד עד שאתה מוצא את הבעיה
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי, ת'רד בנושא עוד לא פתחו כאן. (ותאמינו לי, הרצתי חיפוש על הדבר הזה) מה דעתכם על קריאה בקלפי טארוט וכל מה שמסביב? יש כאן מישהו שקורא? מה דעתכם בכלל על הנושא? (ואני מבקש, כל הציניים והאנטי למינהם- תביעו את דעתכם בכיף רק תעזרו לשמור על דיון תרבותי שלא יגרר לספאם ולנעילה בסופו של דבר.) בכל אופן, אני אישית הייתי די אנטי בנושא בעבר הרחוק, (זה התנגש לי חזק עם ההיגיון) עד שהחלטתי לנסות לבדוק אותם באובייקטיביות ואפשר לומר שמאז כל הדעה שלי על הקלפים האלו השתנתה בהיפוך של 180 מעלות. התחלתי ללמוד את הקריאה בהם (סתם כזה חפיפי, לא קורסים והכל) והם עזרו לי המון עם בעיות כלשהן עד היום. ואני חייב לומר שלקלפים האלו יש דיוק שבחלק מהמקרים גבוהה יותר משלי בנוגע לעצמי\לעבר שלי\הו…
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
לפני מספר ימים קיבלתי מבחן במתמטיקה וקיבלתי ציון נכשל (רק 3 ילדים עברו בכיתה של 18 תלמידים). רציתי להתייעץ איתכם ובבקשה תאמרו לי האם אני באמת מתאים ל5 יחידות או שססתם המורה משאיר אותי (מה שקורה עם עוד תלמיד שנכשל קבוע מתחלת שנה),הציונים שלי הם: 79 98 35 79 88 24 (המבחן האחרון שקיבלתי וגם המון נכשלו) היו לי 2 נכשלים מתחלת שנה,זה לא שלא ידעתי את החומר טוב(פשוט הלחץ עשה את שלו). מתאים או שלא?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי אקווריום ואני מקבל כנראה דגי זהב גדולים יחסית בחינם אני בטח יוסיף עוד סוגים בעתיד ואבנים כבר יש לי בכל מקרה אני צריך לדעת מה צריך עוד מבחינה של חמם\פילטר וכו ? איזה סוגים ? מה רמת המחירים ? יש אצות שכדי לקנות ? חלזונות ים ? בקיצור כל המלצה תתקבל בברכה מה שיש כבר זה דגי זהב\אקווריום\אבנים את היתר אני צריך לקנות בנפרד
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז אחרי המון המון RESEARCH ועזרה מחבר טוב שהוא גם מנהל ב-KSP, אה כן וכמובן גם כמה חודשים טובים של חסכון, הרי לכם המפלצת הקטנה שלי: PSU: SEASONIC 860W PLATINUM SERIES CPU: iNTEL I7 3820 HEATSINK: NOCTUA NHD14 MOBO: ASUS P9X79 GPU: MSI 7970 LIGHTNING X2 CROSSFIRE STORAGE: SAMSUNG 840 PRO 256GB MEMORY: KINGSTON 4X4GB DDR3 1600MHZ HYPERX BLU CASE: COOLERMASTER HAF 932 FILTERS: DEMCIFLEX
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
קיבלתי את ההודעה הזו כשרציתי לפרסם בלוח יד2... מישהו ניתקל כבר בתופעה המוזרה הזו?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עד כמה ProtonMail בטוח ואם הוא יכול לשמש כמייל ראשי ?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, הספק כוח שלי (thermaltake 750watt) והלוח אם שלי (gigabyte x38 - ds4) שבקו חיים בו זמנית. :-[ החנות שממנה שקניתי את המחשב לפני שנתיים (אקסלנט מחשבים) נסגרה. ידוע לי שחברת thermaltake וחברת gigabyte מספקות אחריות של 3 שנים על המוצרים הללו, פניתי ליבואן הרשמי של שתיהן - cdlog אך הם טוענים כי הם לא ממשים אחריות של מוצרים שנקנו בחנויות אחרות וכי מאחר והחנות המספקת נסגרה לא נותר לי למי לפנות. מאחר ומדובר כאן בנזק כספי של כ 1700 שקל פחות או יותר, פונה אני אליכם בבקשה לתשובה - למי אני יכול לפנות על מנת לממש את האחריות שהיצרניות מספקות? תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם על נעליים יש מכס + מע"מ ? במידה וכן רציתי לשאול כמה דברים, סכום הנעליים כולל משלוח הוא 113$ (Economy Int'l Shipping) כמה אצטרך לשלם מכס + מע"מ מהסכום הזה ? שאלה נוספת היא האם אצטרך ללכת לשחרר את החבילה מהמכס ולנסוע עד ת"א או שהתשלום יתבצע בסניף הדואר הקרוב אל ביתי ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-