כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהשאלה מטופשת, אבל ממש התחשק לי לפתוח נושא כזה אם זה שוב לא מתאים - אפשר לעשות שינוי מהיר לנושא מתכונים, שגם רציתי לפתוח מתי שהוא.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הייתי היום בצו ראשון, יצאתי עם פרופיל 97 וקב"א 56. פשוט אדיר, מרוצה עד השמיים (אני יודע שלא אמורים להגיד לי את הקב"א, תחסכו את ההערות, המראיינת שלי ממש אהבה אותי, מסתבר D: ) אני רוצה להגיע לטיס, והבעיה היחידה שיש לי היא סעיף בקשר לפלטפוס קל. הרופא אמר שזה לא אמור להוות בעיה, אבל הוא לא בטוח. יש פה מישהו שיודע בוודאות? אשמח לקבל תשובות, תודה D:
-
- 36 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/25342.html http://www.gametrailers.com/player/25764.html http://www.gametrailers.com/player/26082.html מישהי חסרה שם לדעתכם? לי חסרה המרגלת מ NO ONE LIVES FOREVER ובת ראש השבט מ HEAVENLY SWORD
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי , היה לי משעמם מאוד אפילו באחרי הצהריים היום , לקחתי את הדרמל ליד , ורציתי לראות עד כמה אני טוב בETCHING . התברר שלא ממש ;D . אני מתכבד להציג את הסמיילי הכי מעוות ומכוער שהעולם ראה :
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
טוב בסוף קניתי את הDS LITE שלי מימדיה גיים אז ככה זה היה הזמנתי את המוצר בטלפון היה רק צבע שחור\אדום שילמתי בוויזה וזה היה צריך להגיע בדואר רשום בגלל החג חשבתי שהמשלוח יכול להתעקב אבל אחרי שבוע שכלום לא הגיע יתקשרתי בכל מקרה עשו טעות בהזמנה לא לקחו וויזה ולא שלחו את המוצר שהבינו שהטעות שלהם נתנו לי מתנה נרתיק לDS שניראה סבבה והיו מוכנים לדואר מהיר על חשבונם אבל אחד מהאחים שלי היה באזור אז הוא לקח כבר בכל מקרה המוצר הגיע סגור וחדש וגם הנרתיק הכל עובד מצוין ואני מרוצה יותר מזה אני לא יכול להגיד כי לא היה לי צורך במימוש אחריות ונקווה שלא יהיה צורך וגם זה המוצר הראשון שקניתי מהם
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם יש הסבר מדוע במזרח אסיה יש עיניים מלוכסנות? צבע עור מוסבר לפי קרינת השמש, אבל מה לעזאזל גרם להתפתחות תצורת העיניים כזאת באזור גאוגרפי זה?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אכן כך... אחרי שנים, בהן נגעלתי מהצורה והצבע של הדבר הזה, הכנסתי אחד די בשל לפה ופשוט... התאהבתי! אפרסמון, לחיזוק האון!
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
בזמן שהמתחרות נאבקות על חשמל, מאסק בורח לחלל: המיזוג החדש יוצר מפלצת של 1.25 טריליון דולר, שתשגר מיליון "שרתים מעופפים" ותהפוך את המסלול הלווייני למוח של האנושותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אסוס משיקה את כרטיס הרשת הקווי שלה לשוק הביתי, שתומך במהירויות גבוהות במיוחד בהתבסס על כבלים בתקני CAT5e ו-CAT6 לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כשאני הולך לאיזשהו ערוץ עם השלט במקשים למעלה\למטה, ורואה איזושהי תוכנית. לוחץ עליה I ורואה מידע. עכשיו כשאני רוצה לחזור ואני לוחץ או על I שוב או על ESC זה יוצא לגמרי ואז אני שוב צריך לדפדף אל הערוץ שרציתי. כלומר, אני לא יכול לעשות I לתוכנית מסויימת ואז לעשות I לתוכנית אחרת. כדי לעשות את זה אני צריך שוב ללכת לערוץ המבוקש. יש למישהו רעיון למה זה? יש לי ממיר חדש של HOT הדק והרחב של ה VOD.
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחות של חברה שלי חיילת שמסיימת כרגע התקשרות של 18 חודשים עם פלאפון, היא בדקה איזו חבילה הם מציעים בתום ההתחייבות והם אמרו שכדי לחדש חבילה היא חייבת לשדרג מכשיר(WTF). אח"כ ירדו מדרישה זו וסיפרו כמה מוצלח המסלול החדש שלהם לחיילים רק שהם שכחו לציין בפניה ש.... עלות חבילת גלישה מינמלית היא 40 שקלים!!! חייל צריך לשלם 40 שקל לחבילת גלישה כי ככה המסלול החדש??? אבסורד נוסף הוא שאם היא לא תשדרג את המכשיר היא תצטרך לשלם עליו יותר מ 40 שקלים כל חודש ללא זיכוי! נוסיף לזה את עלות המסלול(10 ש"ח) וקיבלנו שבלי לדבר מתחילים את החודש עם 90 ש"ח !!! למה מנסים לכבול אותנו בטריקים של חבילות גלישה ולהכריח שדרוגים? היה יותר טוב שהייתה התחייבות - היית מתחייב לתקופה X ומשלם(מי שיוצא מהתחייבות צריך…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתרים לחנויות אלקטרוניקה וסלולארי בבולגריה (חנויות אמתיות לא וירטואליות) עדיפות גדולה לאתרים באנגלית תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נתונים לנו המיספרים 1 2 3 4 צריך למצוא כמה אפשרויות יש בסה"כ אם נשתמש רק במספרים אלו כדי לקבל סכום כולל של 10 מותר רק חיבור כלומר: 442=10 2222=10 1234=10 1243=10 1111111111=10 1333=10 2222=10 3334=10 השאלה היא כמה אפשרויות כאלו יש לנו בסה"כ ?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי שבוע הבא נסיעה ארוכה לצימר בטיז אל נאבי בקצה הצפוני של המדינה, נקודת היציאה שלי היא הרצליה. שעת יציאה היא 9-10 בבוקר. יש 2 GPSים שאני לוקח איתי על כל מקרה שאחד יחליט להתחרפן פתאום כמו שקרה לי כבר. יש לי כמה שאלות... 1.האם כדאי לי לנסוע בכביש 6 או בכבישים הרגילים? 2.כמה זמן זה חוסך לי? 3.מה העלות שאמורה לצאת לי בערך הלוך+חזור (טווח הנסיעה הוא נק' כניסה באזור הרצליה עד הנק' הכי צפונית) והאם זה מתקזז לי קצת ממחירי הדלק? 4.כמה מותר לנסוע על כביש 6 בגבול האפור? הרעיון הוא פשוט לחסוך בזמן, ובכוח נפשי... כי אם אני אגיע לשם מוטש כולי אז זה יהרוס את הכיף
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, היום הוצאתי ת"ז [סוף סוף] ומה שנישאר לי זה להוציא כרטיס עובד. עכשיו הבנתי שכרטיס עובד זה מגיל 16 אבל יהיה לי 16 רק באוקטובור [חודשים מעכשיו]. האם אני עדיין יכול להוציא כרטיס עובד? כשבאתי הם נתנו לי טופס שאני כשיר לעבודה [הרופא החתים הכול בסדר אבל אני הולך לשם רק ביום רביעי]. אז אמורה להיות בעיה או שלא? אה עוד שאלה,האם אני יכול ליפתוח חשבון צעיר בבנק? [להפקיד תכסף כי ממש לא בא לי להפקיד בחשבון של אמא שלי]. אה ויש איזשהו עמלה או\ו מס כשאני מפקיד\מושך או משהו אחר שהמדינה הזאת יכול להמציא? תודה רבה.
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה שאני לא מצליח להבין איך אני צריך לפתור אותה לא מבין את הרציונאל טמפ של אויר היא 0 ועובר תהליך אדיאבטי בכך ש 2V1 = V2 מה הטמפ של האויר אחרי התהליך אם אפשר הסבר על החישוב והשימוש במה שתשתמשו ? תודה מראש אלכס.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אל תבינו אותי לא נכון, את הלינקים אין לי בעיה למצוא, פשוט האתר תמיד היה מתעדכן עם סרטים ומשחקים.... כזה אתר אני מחפש, בדיוק כמו ליונטוורק... מקווה שאני לא עובר על הכללים (זה די גבולי אני חושב...) תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,404,209,44594,.aspx http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3837393,00.html אין הרבה מה להוסיף - חפשו אותי על הבמה :ylsuper:
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני חושב דור שני, היותר יפה וגדולה.. שנת 97 ומנוע 1.1 אני חושב אבל מוחלף לחדש יותר שעבר אני חושב בסביבות העד 90 אלף קילומטר אבל אני לא סגור אולי פחות. פשוט אמא שלי את האוטו הזה בשבילה ובשבילי.. אז מה אתם אומרים אני בתור נהג חדש(רשיון ללא מלווה קצת יותר מחודשיים וחצי) שזה הולך בעצם להיות האוטו הראשון שבערך שלו, אהנה מהמכונית(ידנית)? אמשח לשמוע תגובות והצעות.. המכונית עצמה עלתה 20000 שלפי המחירון זה מה שהיא אמורה בערך לעלות אני אוסיף שהיא בצבע לבן והיא נראת טוב ושמורה... ואולי אני אעבוד קצת ואקנה לה איזה רדיו דיסק נחמד :]
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-