כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
בתקופה האחרונה, יש לי דחף להביא כלב. אצלי זה בא בתקופות. הרבה זמן אני מת להביא כלב מגזע שאני הכי רוצה. אין לי בית עם גינה\חצר. בגדול אני מאוד רוצה להביא בולדוג אנגלי\צרפתי, פאג, בוסטון טרייר. אלו הם הסוגים. העסק לא זול בכלל. מחירים מרקיעי שמיים! כמובן לכלבים עם תעודות,חיסונים ושבבים וכו'. מכל הסוגים הבוסטון טרייר הוא מאוד נדיר פה בארץ. הוא דיי דומה לבולדוג הצרפתי אבל יותר אתלטי ומעוצב. אתם יכולים בדיון הזה לכתוב איזה כלבים יש לכם ולהעלות תמונות.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
? ואו ביכלל איזשהוא קשר עם קוקה קולה מייל או משהוא.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה הקצרה שפה: http://hwzone.co.il/news/133436 הבנתי שאנשים שלא מתעסקים בגרפיקה, לא באמת מבינים את גודל הכסף שעושים על כרטיסי מסך. משחקים שgtx 480 מריץ היום, יכולים למעשה לרוץ גם על 8800GT. אם המפתחים היו משקיעים יותר זמן ב: 1) לאפות יותר אינפורמציה לעצמים הדוממים (היה לוקח להם יותר זמן, ולכם היה נותן ביצועים גבוהים בהרבה [בהרבה אני מתכוון פי 2 או 3]). 2) יושבים וכותבים שיידרים עם אופטימיזציית נראות, ולא אופטימיזציה למשו שאמור להיות מדוייק פיזיקאלית. למעשה לא צריך שום דבר real time מדוייק פיזיקאלית. אם רוצים שיידר של מים - אפשר לכתוב אחד באופטימיזציה ל ATI ול NVIDIA בנפרד, ולרמות את השבירת אור והעומק פשוט בשכבות של צבע. גרפיקאים תותחים יכולים לקחת מודל …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים אתם חייבים לראות את הסרט הזה...פשוט סרט גדול. בקצרה יש שתי כנופיות אחת של הבוס - המאפיה של הכושים . והשנייה של הרבי - המאפיה של היהודים הדתים. שתי המאפיות האלה לקחו בטעות את הבן אדם הלא נכון....ואתר השאר אתם חייבים לראות. אתם לא תבינו כלום עד ל 10 הדקות האחרונות של הסרט. צפיה מהנה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מצלמת מכמונת מהירות בקטע שבין הגשר (זה שיוצא מצומת הכפר הירוק) למחלף אלוף שדה, ואם כן באיזה מהירות היא מצלמת? תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתגע מרוב שיעמום אני פשוט שונא את יום שבת!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לא לגשת השנה, אלא בתחילת שנה הבאה(עם המגן של השנה). אפשרי?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, עברתי לאחרונה טסט על אופנוע וקיבלתי את הרישיון שלי. היום הייתי בשלושה פיצריות והשארתי פרטים ואמרו לי שיחזרו אלי שהבוס יהיה שם. לא נתנו לי שום פרטים על כמה כסף מקבלים לשעה ואם כל הטיפים הולכים אלי. אשמח אם מישהו עם ניסיון או ידע בעניין יגיב ויאמר אם כדאי ואם יש לו עוד מידע. תודה.
-
- 19 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
לא ידעתי שקיימים חזירים בגודל כזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3404635,00.html
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות שולחן למחשב שלי, עד היום כל מה שראיתי בכל מיני מקומות זה הדברים המגעילים האלה http://www.ganganit.co.il/files/products/234232.jpg זה שהמחשב תקוע שמה בצד ונחנק מחום ולא רואים אותו ואני שונא את זה... אני מחפש משהו בסגנון מה שיש לי, שהמארז עצמו והמסך באותו הגובה אני רק לא יודע איך קוראים לזה, אבל מה שיש לי זה מה שצירפתי בתמונה שתיראו רק למה אני מתכוון. אני מחפש משוה בסגנון הזה רק שלא יהיה בצד שמאל ארונית כזאת גבוהה, שיהיה פשוט שולחן כזה עם מגירות אפילו אפשר או בלי זה לא משנה... יש לכם המצלמה שראיתם איפשהו לדבר כזה? (כן אני יודע אני צריך לסדר את החטים שמה ואת החדר) [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבליתי הודעה בפייסבוק מישהו שאני בכלל בקושי מדבר איתו, עם לינק וכתוב ''MY NEW HOME'' ונכנסתי וזה ביקש להוריד פלאגין ואישרתי לו ועכשיו כל חצי דקה זה אומר לי להכניס אותיות שכתובות בבתמונה ואם אני לא מכניס תוך 2 דקות זה מכבה לי את המחשב!! כוסאומו! בדיוק פרימטתי אתמול!! יש למישהו מושג מה עושים?!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הידעתם שמותג אדידס קיים עוד לפני המאה הקודמת? בזמנו היו הולכים בגאווה עם הטיקט באוזן. הידעתם שהרעיון הראשוני של היוונים היה להכניס מטוס טרויאני? אך הם לא הצליחו להנחית אותו. אם פעם שאלתם את עצמכם מדוע טום קרוז תמיד מביט בגובה העיניים ולא מתנשא על 'נמוכים' ממנו, אז הנה התשובה...
-
אהלן, יש לי מזגן עילי של אלקטרה, בקיץ הוא פועל רצוף כל זמן שאני בחדר. הבעיה שפעם ב-10 דקות נניח, הוא גורם להפרעה רגעית בחשמל, אני הבנתי מהטכנאי מזגנים שזה קשור להפעלה מחדש של המדחס או משהו בסגנון. ההפרעה מהצד שלי נראת בצפצוף של האל-פסקים (פחות מפריע לי) ורעש של פיצוץ מהרמקולים - שזה מה שקריטי לי. אני משתדל לשים את הווליום במחשב על 100 אחוז בשביל שהווליום ברמקולים יהיה מינימלי, ככה הרעש של הבום פחות רציני, אם הווליום של הרמקולים על חצי מהעוצמה, הרעש חזק מאוד. לטכנאי מזגנים לא היה פתרון, הוא אומר שגם אצלו יש את אותה תופעה וזה לא מפריע לו. לחשמלאי לא היה פתרון - ההארקה תקינה. חיברתי מייצב מתח של ADVICE (וניסיתי גם אל-פסק שלהם) לרמקולים או למזגן (בנפרד כמובן), זה לא עזר. המזג…
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע מי היבואן של Creative? פשוט מצאתי באתר שלהם את ה-Creative Inspire 5500Digital, הם תומכים Dolby Digital ו-Dloby Pro Logic ועולים חצי מה-5700, אז בחישוב מהיר הם עולים בערך 1300ש"ח, וזו מערכת 5.1, ולדעתי במחיר כזה זו אחלה מערכת, והיא מגיעה גם עם שלט רחוק, הנה תמונה: אני רוצה לשאול את היבואן למה אין אותם בארץ, נראה לי שהם אחלה רמקולים. והנה צילום מסך מאיזו סקירה של הביצועים הכללים של המערכת, היא מקבלת ציונים מאוד גבוהים באתרי חומרה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה אלבומים שלהם מומלץ לישמוע ? או שירים תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ראיתי את הרכב הזה ליד הבית שלי והייתי חייב להראות לכם את השיר המצחיק הזה: http://www.chikchakjuk.com/Media/Uploads/juk1.html :lol: :lol: אני אנסה לשכנע את החבר שלי לשים את השיר הזה בפול ווליום ברכב שלו מתי שאנחנו מגיעים לבית הספר.
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Newegg: Core i7-920 HIS HD 5870 1GB Asus P6X58D Premium Corsair 6GB DDR3 1600Hz XMS3 Corsair CMPSU-750TX Coolermaster HAF 932 Western Digital Caviar Black 640GB Some Asus 24X DVDRW Grand Total (inc. Shipping): $1,568.91 / ₪ 5863.95 SkyPC: Grand Total (inc. Shipping): $2,275.79 / ₪ 8505.99
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלה ברורה למדי אך בתאכלס לא פשוטה כלל... כשפוי כבר שנים רבות אני מודע לזה.... רק רציתי לברר מה אתם חושבים מהי שפיות? ומי הוא השפוי האמיתי? אלו שנותנים תרופות על סמך שיחה פשוטה? או אלו שסתם מדברים?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז אחרי המון המון RESEARCH ועזרה מחבר טוב שהוא גם מנהל ב-KSP, אה כן וכמובן גם כמה חודשים טובים של חסכון, הרי לכם המפלצת הקטנה שלי: PSU: SEASONIC 860W PLATINUM SERIES CPU: iNTEL I7 3820 HEATSINK: NOCTUA NHD14 MOBO: ASUS P9X79 GPU: MSI 7970 LIGHTNING X2 CROSSFIRE STORAGE: SAMSUNG 840 PRO 256GB MEMORY: KINGSTON 4X4GB DDR3 1600MHZ HYPERX BLU CASE: COOLERMASTER HAF 932 FILTERS: DEMCIFLEX
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חוץ מלנסוע בתחבורה ציבורית על אזרחי מה עוד היא נותנת לי?
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם אפשרי לביצוע? אני יודע שבייס יש מין עיינית מוזרה כזו, כאשר היא עובדת לא חייב ממיר- מחברים אותה לממיר בסלון ואתה בחדר יכל לראות. עכשיו השאלה האם בהוט קיים דבר כזה.
-
- 19 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו רעיון איך להיפטר מדברים שנשארו מהצבא? ואני לא מדבר על דברים שאפשר לזרוק למדורה. פשוט חבר של חבר של שכן של הדודה מצא אצלו כמה דברים כאלו בבית
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו איך הגלגל הוא עגול ;D לפני כחצי שנה לקחתי בצחוק את האשארי של חבר של אחותי ומיגנטתי לו את הפס השחור אחרי כמה ימים הוא אמר לי שהרסתי לו את הכרטיס : בקיצור השבוע הוא פתח לי חשבון בPAYPAL אבל רק ב10 הוא יקבל את הפירוט חשבון, אז הבנתי שאפשר לבדוק את זה גם בכספומט... אבל הבעיה היא שהכרטיס עצמו הרוס. אז יש דרך לסדר את זה חוץ מללכת לבנק ולהוציא כרטיס חדש? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-