עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Vatos-Locos,

אסור לדבר על חנויות אז ההודעה נערכה, בכל אופן מי שמכיר את החנות: http://www.e-buy.co.il ויש לו ניסיון איתה, יכול לתת דיעה אם היא אמינה או לא, אני אשמח לשמוע במסרים אישיים.

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  2. לפני מספר ימים עשיתי פירסינג אצל איזה בחור(לא סטודיו מקצועי). עכשיו המחט שהוא השתמש ההייתה חדשה וסטרילית והוא השתמש בכפפות, הוא תפס מין מלקחיים כאלו כדי לתפוס לי את השפה ולצערי לא נראה לי שהוא חיטא את זה. האם יש חשש ממשי למחלה?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  3. שלום פתחתי FACEBOOK לא מזמן כדי להכיר בחורות בין השאר אז השאלה שלי היא אם יש בFACEBOOK איזה דרך להכנס לאיזה "קבוצה של אנשים שמחפשים להכיר בני זוג" אני יודע שאפשר פשוט לחפש אנשים בFACEBOOK ואז לעשות ADD FRIEND, אבל את זה אני לא רוצה.. אני רוצה להכנס ישירות לאיזה קבוצה של מחפשי קשר אם יש דבר כזה.. ואם יש אפשרות אחרת אז אשמח לשמוע.. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. היי אנשים, אני מחפש כרטיס פשוט עם תוכנה נורמלית להרכיב במחשב החדש של ההורים. הוא צריך לקבל וידיאו ממצלמת CCTV בודדת בכניסה לדירתם ולהקליט אותו באופן שוטף. צריך לתמוך ב-Win7 64bit ולא לעלות הון עתק, אם גם יהיה ניתן לראות את המצלמה ב-Android זה יהיה פלוס. מצד שני לא להיות זבל סיני זול כמו שניתן למצוא ב-DX ו-EBAY בכמויות כי התוכנות שם בטח בקאנטים. כבר היה במחשב הישן כרטיס של Provision (דגם DVR98EX) שהיו דיי חזקים בעניין בזמנו, אבל עכשיו אני לא רואה באתר שלהם בכלל כרטיסי לכידה, וגם לא דרייברים לכרטיסים הישנים, שזה דיי מעצבן, בכל אופן הוא מבוסס על שבב Conexant CX25853, ומכרטיסים דומים שמבוססים על אותו שבב נראה שהוא אינו תומך ב-64bit. הדבר היחידי שנתקלתי בו בינתיים הוא כרטיסי G…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, רציתי לקבל מידע לגבי אפיק מעבר. הקונספט של אפיק המעבר מאוד קורץ לי מכמה סיבות: 1) אפשרות של פריסת שנת לימודים לשנה וחצי (בהנחה שאתחיל ללמוד עכשיו וארצה לעבור באוקטובר 2009) 2) הרגשה יותר חופשית לפני השתעבדות ל4 שנים (3 במקום 4) 3) והסיבה העיקרית, בגרות ופסיכומטרי לא מספיקים האם יש פה אנשים שהתנסו באפיק מעבר, או מכירים אנשים שעברו את התהליך? האם בכל מקרה עדיף לשפר בגרות ופסיכומטרי מאשר אפיק מעבר? אשמח מאוד לקבל את עזרתכם בתודה מראש, גיא

• 108 תגובות
    • 37k צפיות
  6. Started by MODY69,

לאחרונה יצא לי לקרוא המון על צמחונות ועל הסיכונים הבריאותיים שבאכילת בשר ומוצרי חלב והמצב נראה ממש רע. הבעיה היא שאני אדם מאד מדעי ורב המידע הצמחוני/טבעוני ברשת נראה מאד תעמולתי וחסר ביסוס מחקרי חזק וכל הזמן מצטטים את ה- ADA שטוענים שניתן לנהל אורח חיים צמחוני מבלי לגרוע מהבריאות. ראיתי גם את ההרצאה של גארי יופובסקי (אני בטוח שכל צמחוני או טבעוני מכיר אותו) והוא אומר שם דברים מעניינים אבל הוא לא מביא רפרנסים למחקרים. בקיצור, אשמח אם תביאו פה לינקים למחקרים מדעיים אמיתיים בעד ונגד דיאטות עם פחות בשר/מוצרי חלב. עוד דגש קטן, אשמח אם לא תכניסו טיעונים של מוסר/הרג חפים מפשע וכו' כי המטרה פה היא להבין את ההשפעות הבריאותיות בלבד. תודה, MODY.

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by radioactive,

עברתי דירה וצריך לקנות מקרר, התחלתי לבדוק בזאפ והתייאשתי די מהר עקב כמות הדגמים ותגובות משתמשים... יש כאן מישהו שמבין בענייני המקררים? הדרישות שלי: 490-550 ליטר, דרגה אנרגטית A אם B, שקט כמו Noctua, לא יקר כמו Miele, שישמור טוב על הירקות, ושיהיה אמין אם יש דבר כזה היום. אגב, אני כבר שבועיים שורד בלי מקרר

• 12 תגובות
    • 9.4k צפיות
  8. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני קונה בקרוב טלוויזיה 21" ורציתי חוות דעת ראיתי אצל המון אנשים את הJVC והLG מהדיוטי ב200$ היום יש את ה HUNDAY ב150$ הבדל לא קטן אז רציתי לדעת איך היונדאי? או שכבר עדיף להוסיף 50 $ תודה לכולם!!!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ronik56,

היי, קניתי זוג ספרי מחשבים, האחד על לינוקס והשני הוא המדריך לטכנאי PC מהדורה 5 מאת דורון סיוון, ואני לא כל כך מבין איך אפשר ללמוד מזה הרבה, והנה נתון להוחכה- בן אדם ממוצע קורא 120 מילים בדקה, וזוכר 10% ממה שקרא! קחו דוג' (סתם דוג', להמחיש כמה שזה קריטי)- למדתי בספר על: 1. להתקין ולהוציא מעבד. 2. להתקין ולהוציא ראם. 3. להתקין ולהוציא כרטיס מסך. 4. להתקין ולהוציא לוח אם. 5. להתקין ולהוציא מאווררים למעבד. 6. להתקין ולהוציא הארד דיסק. 7. להתקין ולהוציא כונן דיסקים. 8. להתקין ולהגדיר רשת ביתית. 9. להתקין FIRE WIRE. 10. התקנת מסך ומערכות סאונד. זכרתי מזה רק איך להתקין ולהוציא מעבד, בתכל'ס אני לא יודע כלום על להרכיב ולפרק מחשב... אז יש אולי דרך אחרת ללמוד ספרי מחשבים, מאשר לקרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי מכשיר נוקיה 3330 (עם זה המספר הנכון) די ישן ורציתי להחליף למכשיר (עדיפות לזול אבל טוב) חדש יותר ראיתי שהאלפא די זול, האם שווה לי לקנות אותו? הייתי רוצה לשמוע עליו דעות מאלו שיש להם אותו תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  11. אהלן השאלה בכותרת!! להתחמש באמ"לחי פלסטיק ? (אני באמת צריך לדעת)

• 79 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by 8200,

בס"ד יש כאן אולי חברה שלומדים בטכניון ויכולים להעלות את ההרצאות האלו לאינטרנט ולשלוח קישור? -מבני נתונים - הגנה במערכות מתוכנתות http://video.technion.ac.il/Courses/

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by תינוק22,

שרה את זה אישה וזה הולך בערך ככה : No no no Stay ...... אני יודע שזה נשמע כמו עוד מיליון ואחד שירים אבל זה מתנגן עכשיו מדי פעם בכל מיני מקומות . תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. שלום לכולם רצית לדעת אם המתאם הבא מתאים לאייפון דור ראשון http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9819

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by FixSiS,

אני מקווה לעזור כמה שאני יוכל....

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  16. טוב זה שאלה קצת דבילית אבל אני משחק בGT4 שזה משחק לPS2 של מרוצי מכוניות רגילות ויש איזה כמה מאות מכוניות במשחק שמנסות לחכות היתנהגות בכביש של המכוניות האמיתיות בכל מיקרה קניתי במשחק את ה- MITSUBISHIFTO GR מודל 97 והרווחתי את ה- VWLUPO1.4 מודל 2002 ואת הAUTOBIANCHI A112 ABARTH מודל 97 ורציתי לדעת מה האבדלים בינהם ואיזה מכונית עדיפה למה פשוט אני נוב במכוניות ורציתי לילמוד תוך כדי המשחק שיהיה לי ידע בסיסי אני מקווה שתעזרו לי ואני מקווה שאני ירוויח ויקנה עוד מכוניות במשחק וישאל אותכם הליהם גם בתודה קרירין או המוזר של הפורום אם אתם רוצים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by IG,

שלום. בשבועיים האחרונים שלחתי לאריהב- החנות היחידה בארץ עם מלאי נורמאלי של לדים ואביזרי אליקטרוניקה אחרים- שלושה מיילים, והם לא החזירו לי תשובה. גם לטלפון הם לא ענו לי (התקשרתי כמה פעמים, בשעות נורמאליות...). אני צריך להזמין מהם כמה דברים, אבל אני לא יודע אם שווה להזמין מהם אם הם עושים כאלה בעיות...

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  18. http://www.lala.co.il/ :lol:

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  19. כשאני נכנס ליוטיוב דרך הפיירפוקס אני לא שומע קול בסרטונים. הסרטון רץ רגיל והסמן הקטן למטה של רמקול מכוון למקסימום. לא יודע במה נגעתי שם. *כשאני נכנס דרך אקספלורר עובד סבבה ויש קול *כשאני נכנס לאתרים אחרים דרך פיירפוקס יש קול למישהו קרה? עריכה : תודה אנשים, הסתדר בסוף, מחקתי קוקיס לא היה לי כוח.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם. ביום שישי, שילשום, שמעתי בשעה 1 בלילה בערך ברדיו (באוטו) שיר שאהבתי מאד מאד אך לא קלטתי את שמו. קרה לכם פעם ששמעתם שיר מסויים איפשהו ונורא אהבתם אותו אך לא הצלחתם לזיכור את שמו וחיפשתם אחריו נואשות? (או שזה רק אני..) ובכן לי זה קרה! השיר בהחלט איך נאמר.. ריגש אותי.. אני יפרט את כל הפרטית המעטים שאני זוכר: זה היה ביום שישי, שילשום, בתחנה 99 בסביבות השעה 1 בלילה (אם זה עוזר למישהו) השיר היה צעקני כזה הוא לא היה שקט! ואם איני טועה רק בנות שרו בו עכשיו אם זיכרוני אינו מטעה בי היה בשיר מעין פיזמון שכזה.. מילים מילים מילים -היי היי היי- ואחר כך זה הישתנה ל פעמיים -היי היי- ה- *היי* הוא לא ההיי שאנחנו אומרים אחד לשני, אם הייתי יודע איך לנקד (אין לי WORD או משה…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. עלויות השליחה של EMS *מחו"ל לארץ* לא נמוכות מאלה של UPS\DHL. מה גם שEMS מסתבר לוקחים דמי טיפול לא מעטים מה שאותן חברות פרטיות לא לוקחות (להוציא מקרים של קנייה יקרה במיוחד, זה תקף לכולם). נשאלת השאלה על מה הם לוקחים דמי טיפול בסך עשרות ומאות שקלים- הרי המוצר הגיע לארץ מהר, נכון. אבל על זה שהוא הגיע ב3 ימים במקום 10 שילמתי לשולח בחו"ל - לא לדואר ישראל. אז הם מבחינתם מקבלים את החבילה לישראל ואין שום שונה בטיפול בה מאשר בסתם חבילה- לא EMS. ממש משחטת כסף, ולחשוב שחברת הדואר הממשלתית אמורה להיות החלופה הזולה לאחיותיה (המקצועיות יותר לאין שיעור) הפרטיות UPS\DHL. שלא לדבר על זה שהם משייכים את EMS לדואר שליחים (מי ביקש את זה לעזזל), שהקשר בין היום בו הם קובעים איתך ליום בו השליח מ…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. האם טאבלט זה דבר שימושי לפי דעתכם ??? שוק הטאבלטים נמצא בירידה על פי כתבות, ואומרים שהוא ילך ויעלם ... מה אתם חושבים??? אשמח אם תנמקו את תשובתכם...

23. אם למשמר אזרחי ללא ליווי שוטר יכול להעשות משהו בכלל ואיפה רשום כלל מה מידת היכולת שלו ? והם הוא חייב להזדהות כמשמר אזרחי לפני שהוא פונה לאזרח או עוצר רכב .

• 3 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים