כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
כמו הסקר הקודם גם זה קשור למה שאני בונה, (פרטים בקרוב) השאלה הפעם היא: מה הוא עמוד הבית שלך?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רק אתמול כתבתי שלפי דעתי האתר של KSP הוא אליפות העולם במהירות שלו ובמיוחד באופן שבו הדברים מסודרים והיום כתבה גדולה בYNET שהאתר הוא מהמכוערים ביותר שיש אינני יודע לגבי החנות עצמה והשירות שלהם אבל לא היה לי ספק שזהו האתר הטוב ביותר קל מאוד להתמצא לגבי מחירים בו הכל מסודר באופן הכי הגיוני שאני מסוגל לבקש כמו כן ליד כל מוצר יש קישור לאתר היצרן לכל המידע האפשרי זה גורם לי לחשוב אולי משהו לא בסדר איתי שאני חושב ההיפך מכל כך הרבה אנשים או שפשוט לחנות יש לובי אנטי שדואג לנגח אותם ובעצם עושה להם פרסום כתוצאה מכך ומה אתם חושבים ???? אני מתכוון לכתוב על כך ולהשוות אתרים מהארץ לאירופה בקרוב חווווו דעתכם!!!!
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת כרטיס טלויזיה זול לצרכי מחשב HTPC, עכשיו המערכת תיהיה אך ורק לסרטים ואולי לצורכי טקסט לא יותר מזה, עכשיו אני לא יודע כלום בתחום כרטיסי הטלויזיה לכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס שיתאים לצרכים שלי במחיר שלא יעלה ת300 שקל עם אפשר זול יותר זה יהיה מושלם. המפרט של המחשב. מעבד-P4 630 או E2180 לא יודע בנתיים מה יותר טוב לצרכים האלה לוח אם- GA-G31 S2 זיכרון-2X512MB DDR2 667 קירור רגיל של אינטל מארז-HTPC רגיל ביותר ללא שלט ספק כוח-HUNTKEY 550W ספק לא ג'נרי שמספיק לעסק יש גם 400W ג'נרים שעדיין לא החלטתי מה עדיף המערכת תחובר לטלויזה 32 אינטצ' בסלון, החלקים הנ"ל כבר נימצאים ברשותי ומוכנים להרכבה לכן אני מאוד רוצה שתעזרו לי במציאת כרטיס טוב וזול לצרכים שלי, הק…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים חוקר איזה רכיבים כדאי לבחור לקראת מחשב גיימרים חדש שאני רוצה לקנות. אני חייב להודות שככל שאני מתעמק יותר (הידע שלי יחסית בסיסי) ככה יש לי יותר חשק לקנות את הרכיבים ופשוט להרכיב את המחשב בעצמי. (החלפתי בעצמי כרטיסי זיכרון ומסך, לעומת זאת לא התעסקתי בחיבורי חשמל מהספק ובמעבדים= רמת הניסיון שלי) אז לשאלתי - האם זה כדאי? אני יודע שהחיסכון הכספי לא גדול, אבל אני כן רואה בזה חוויה שיכולה להיות מהנה. אז אני אפרט פה מה לדעתי היתרונות ומה החסרונות ואשמח אם תוכלו לכוון אותי להגיון היותר בריא חסרונות הרכבת המחשב: 1. חוסר נסיון - עלול לפגום בטעות ברכיב ואז ההפסד הכספי לא מועט. 2. זמן - אצלי פחות קריטי אני מוכן להקדיש לזה זמן. 3. חוסר חשיבות - במחירים של עד…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כ להסיפורים על הכייסים בברצלונה נכנעתי והשתכנעתי שבלי פאוץ' פנימי אני לא נוסע. קודם כל למישהו יש רעיון למקום בו לא יהיה אפשרי שיגנבו שהוא לא פאוץ' פנימי? ואיפה בכלל משיגים דבר כזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני קניתי טייפ מנהלים להקליט את ההרצאות הוא מקליט מקרוב די טוב, מרחוק גרוע אני יושב 3 שורות מאחורה פעם אחרונה הרגשתי גרוע לא מרוכז עכשיו הכל נראה לי סינית האם יש דגם שאתם מכירים עם יכולות הקלטה טובות/מצוינות גם למרחק?
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
ומאיזה מוצרים לא הייתם מרוצים?
-
- 23 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
מחפש תמונה מכתבה או כל מקור אחר שבו מראים את גואל רצון בבית משפט או מובא לבית משפט (בביניין בית המשפט) תודה!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות נעלים של EMERICA - שבארץ עולות כ 400 שקל. חיפוש מהיר מגלה שאפשר להשיגן ב EBAY ב 280 שקל ללא מס וכ 330 עם מס (כמובן שכולל עלות משלוח). הבעיה ב EBAY היא שכמות הדגמים, המידות והצבעים קצת לוקה בחסר. כמו כן, אני הרבה פעמים מחפש לרכוש חולצות טי של מותגי גלישה, לדוגמה, VOLCOM. בקיצור: אני מחפש חנויות שמוכרות מותגים כאלה ושולחות לארץ במחיר סביר. אשמח להמלצות מאנשים שמכירים כאלו. גליתי את החנות הבאה: http://shop.ccs.com/ אך מחיר המשלוח ההתחלתי שלהם הוא 30 דולר, שזה המון. שווה רק אם מזמינים כמה פריטים. מצאתי עוד כמה חנויות, אך הן שולחות רק חולצות ולא נעליים. בכל מקרה, תודה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אם אני טס לחול,אני צריך להצהיר עם איזה דברים יצאתי מהארץ? ודבר שני,אם אני חוזר מחול ורוצה "להבריח" כמה דברים כגון למשל לפטופ ודברים דומים (כמובן לא באריזה מקורית אלא פתוחים ונעשה בהם שימוש)3 האם זה אפשרי או שאנשי המכס היקרים כבר מצאו שיטות לעלות על דברים כאלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
http://soundcloud.com/theprodigy/99-problems-the-prodigy-remix-dirty
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
משהו יכל לתת לי הצעה לממיר בלי הרבה כאב ראש: הכי זול שיש, שלט, שיקלוט לי את ה 5 ערוצים וכמובן שייתחבר דרך ה USB... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, חברה שלי עובדת באחד מחנויות "הנוחות" של תחנות הדלק והמנהל שם פשוט מתייחס אליה זוועה (לדעתי). דבר ראשון הוא מוריד לה מהמשכורת חוסרים אשר מתגלים בקופה בזמן המשמרת שלה (לא קורה הרבה אבל קורה) סתם לדוגמא היום מישהו תדלק ונסע מבלי לשלם המנהל אמר לה שזה אשמתה ושזה יתקזז לה במשכורת. (האפס שברח לא שילם 300 ש"ח, שזה פי שתיים יותר ממה שהיא מרוויחה ביום,פשוט 2 ימי עבודה הלכו לפח). עוד דבר שאני שמתי לב שבתלוש המשכורת שלה מצויין 0 ימי חופש למרות שהיא עובדת שם כבר יותר מחצי שנה כשהיא שאלה את המנהל איפה הימי חופש שלה הוא פשוט ענה לה שהנהלת החשבונות שלו לא עושה טעויות ושכנראה פשוט לא מגיע לה ימי חופש, כמו כן בתלוש עצמו לא מצוין כלל ימי חופשת מחלה השאלה שלי היא האם זה ח…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים מצאתי את האתר הבא: http://www.brainsync.com/ והוא מבטיח דברים יחסית מדהימים.. בכל מקרה רציתי לדעת עם מישהו ניסה, או אם מישהו מבין בנושא כי אני שוקל להשתמש בזה.. הרהורים: זה ממכר? מה קורה אם אני משתמש בזה שנה ופתאום מפסיק? איזה שינויים זה עושה בדיוק למוח?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעת נקיונות הסופ"ש מצאתי עצמי מוצא המון ניירת חשובה שכוללת, ניירות אחריות, ניירות משכורת וקבלות שונות. רציתי לדעת איך אתם ממליצים או מסדרים את כל הניירת אצלכם. שמעתי על שתי שיטות פשוטות כאשר אחת מהם אני מיישם באופן חלקי- 1) תיקייה עם כל הניירת מחולקת לפי שנים ונושאים. 2) סריקת המסמכים למחשב ושימורם בצורה יותר טובה לאורך זמן. מאפשר גישה יותר פשוטה למסמכים אם נותנים להם שם טוב. ולמעשה גם אפשר לשלב בין השתיים וזה דרך האולטמטיבית(?) להבנתי. האם יש דרך שונה? יותר פשוטה וקלה? רשמו את הדרך בה אתם שומרים על סדר בניירת..
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי outlook וחשבון בנענע שפועל דרכו. עד לפני כמה ימים הייתי מקבל ושולח מיילים ותאום הפסקתי לקבל מיילים, נכנסתי לחשבון דרך האתר של נענע וראיתי שהוא מלא מיילים שלא התקבלו. כנראה שזה בעקבות שדרוג במערכות שלהם, אני מנסה להגדיר את החשבון בOUTLOOK מחדש (עם התעקשות להשאר עם POP3) והשרת POP3 וSMTP (יוצא ונכנס) הם כבר לא: in.nana10.co.il out.nana10.co.il מישהו יודע מה אפשר לעשות? הקישור הזה: http://help.outlook.com/he-il/140/cc875899.aspx לא ממש עזר לי..
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
נדמה לי היה פעם באחד מערוצי החדשות כיתוב בתחילת השידור "שידור חי" לא רואה את זה בזמן האחרון..
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! שמי קיריל ואני המנהל החדש של האתר TMS.CO.IL. ברצוני להבהיר לכולם אחת ולתמיד את השינויים שעברו על החנות ועל מצבה כעת. כידוע לכולם בתחילת דרכה החנות הופעלה והייתה בבעלותו של גיא גרניט. לפני מספר שנים החנות התאחדה יחד עם האתר FOXPC והצדדים התאחדו תחת מותג חדש וחברה חדשה TMS AND FOXPC. החנות החדשה מכרה מוצרים שנרכשו אצל היבואנים המקומיים וכן כמות לא מבוטלת של מוצרים שיובאו על ידה. בחודש אוקטובר אשתקד החברה החדשה נקלעה לקשיים ונכנסה להליכי פשיטת רגל. שתי החברות ( גם הישנה של גיא וגם החדשה ) נסגרו. משמעות הדבר מבחינת הלקוחות: אין יישות משפטית או גוף כלשהו שיתן שירות למוצרים שנמכרו באתר, אין למי לפנות, אין ממי לדרוש, אין על מי להתלונן ואין את מי לתבוע. בעקב…
-
- 33 תגובות
- 10k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אהלן התחלתי לתכנן טיסה עם חבר ללונדון כבר לפני משהו כמו חודש, שיועדה לינואר. ולא מזמן, וב"לא מזמן" אני מתכוון ל"לפני יומיים" הגענו למסקנה הבלתי נמנעת שמלעשות, לונדון יקרה אחושלוקי, יש לכל אחד מאיתנו 10,000 ש"ח להוציא וזה עוד לפני הוצאת דרכון שהבנתי שאמורה לעלות 250,עמלות על המרות למטבע חוץ וכו' וכו'. ואנחנו רוצים חו"ל לאיזה שבוע וחצי שבועיים. בכל אופן- לונדון- לא. אז מה כן? התחלנו לחשוב אולי בכיוון ונציה, גונדולות ומקום יפה ודברים לעשות וקר שם וגם שם יש אווירה אירופאית והרי האלפים עוברים שם שזה חזק ממש (סנואובורדינג אם יהיה מושלג, ואני מניח שבינואר יהיה), אבל אנחנו לא מתורגלים חו"ל בכלל וזה הטיסה הראשונה גם שלי גם שלו,ואין לנו שמץ משיט. אז במידה ואנחנו מכוונים לינ…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן, יש לי סכסוך עם בעלים של חנות מסויימת כבר תקופה ארוכה וכל פעם שאני מתקרב לאיזור הוא עושה לי פרצוף וזורק פה ושם איום קטן. כבר הצעתי לו לעמוד מאחורי האיומים אבל כנראה שהוא רק יודע לדבר. הוגשה נגדו תלונה על איומים בעבר ונראה שזה לא מספיק לו. החנות ממוקמת באיזור שאני נמצא בו לפחות כמה פעמים בשבוע ובסביבת חברים ופשוט מרגיש לי לא נעים עם כל האווירה מצידו. הייתי צריך לקנות מוצר כלשהו שידעתי שנמצא בחנות שלו ורציתי להכנס לקנות(נו אז מה אם אנחנו בסכסוך? הייתי צריך מוצר שיש רק לו) והוא אמר לי צא מפה לפני שאני מזמין לך משטרה על השגת גבול או משהו כזה. רציתי לדעת אם בתור הבעלים של החנות יש לו זכות להגיד לי לא להכנס ובעצם לא לרכוש בה שום דבר? זאת אכן חנות פרטית אך ציבורית לקהל…
-
- 43 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אתם מוזמנים לזרוק רעיונות או סרטונים (לא חיב להיות אמיתי ) ראיתי כרגע סרטון על מוצר כזה (בדיחה של מישהיא ) וחשבתי לפתוח דיון כזה בכל מקרה קבלו -מחזיר DVD לאחור ...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ספר טוב ולמתחיל להסביר לי על השרתים , מהו שרת והו לא , על ניהול השרת ותחחזוק השרת ועל ומה זה אדמינסטרציה וניהול שרתים והסבר על זה ! וכמה שרתים יש וככה מידע של מתחיל - בינוני .
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-