עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורשמתי לי בדיוק את הרכיבים שאני רוצה והכל וההפרש שיוצא בין סניף רגיל לסניף באילת זה בסביבות 400 ש"ח שזה הרבה.. השאלה אם זה באמת כדאי? במקרה נתקלתי בתקנון באתר שלהם ורשום שם שאם אני קונה מחשב באילת אני יכול להחליף אותו רק באילת ואם יש בעיה זה סיפור.. כמה בעיות הם עושים בשביל שפחות אנשים יקנו שם, מעצבנים.. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by WizMaster,

זה דיי מזעזע... http://www.a2zegypt.com/isr_heaven1.swf

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. אם ידעתם או לא ידעתם www.nazgol.co.il הוציאו שירות חדש לתרגום אתרים... החלטתי לבדוק מה שוות יכולות התרגום שלו ולכן לקחתי אתר מלא סלנגים,והתוצאות-אני על הרצפה עם דמעות מרוב צחוק קצת דוגמאות: [קודם טקסט מקורי אח"כ מתורגם מנזגול] Latest SA Mods הכי מאחר סא מגב Can it be? LCS for PS2 + New Handheld GTA Well here's a bit of news for you, Liberty City Stories has been officially announced for release on the Playstation 2, coming out in Q2, 2006. Here's the official word: Additional products expected for fiscal 2006 include the newly announced Grand Theft Auto: Liberty City Stories for PlayStation 2, tentatively planned for release in the second quarter There you ha…

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אני גר באופקים,בן 18 לפני גיוס(גיוס זה ב22 באוקטובר). חיפשתי בכל חור פה עבודה ואין כלום!,ניסיתי את לשכת עבודה,אין להם בשבילי משהו,ניסיתי סופרים הם לא צריכים עובדים כרגע,ניסיתי לפני כמה חודשים מקדונלדס,אבל התירוץ שלו היה זה שאני לומד כרגע וגם לא משתלם לו לשלם למישהו על נסיעות,אתם אומרים יש מצב שעכשיו אני יצליח להתקבל לשמה?,והם מבקשים בד'כ את התאריך גיוס ליד או שאפשר להגיד להם ככה תתאריך?(הם לא רוצים פחות מחצי שנה לפני גיוס,אפשר לחרטט אותם?) אני גם רשום לכל כח אדם בעיר,אין שום עבודה אצלכם בינתיים. באיזה עבודות אפשר לעזאזל לעבוד ????,ובבקשה לא כיוון של מלצרות,אין לי ניסיון מוצלח בזה.

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by SharKiMaN,

פרמטתי את המחשב, וגיביתי את כל הקבצים והתיקיות האפשריות, כולם חוץ מ42GB של מוזיקה :kopfpatsch: :'( :'( :'(

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by PipOd,

שלום, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לרכב, לא משהו פיצוץ אבל בהחלט מערכת שכאשר אני מתחיל להגביר את הווליום ממשיכה לנגן יפה. לא צריך מותג מפוצץ או משהו כזה. ברצוני בכלל לדעת האם עלי לקנות רק רמקולים או שגם את הנגן עצמו- יש לי נגן שקורא גם MP3 ... בעיקרון אני רוצה לדעת כמה מערכת כזו צפויה לעלות , וגם לגבי מה לקנות רקולים+נגן או רק רמקולים. תודה רבה .

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. הקלאצ' הזה עוד יהרוג אותייי.כזה מעצבן עוד שאלה: בהילוך ראשון אם אני אעוריד רגליים מהדוושות האוטו יסע לאט ואם אני על ניוטרל והרגליים לא על שום דוושה ?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by ThePorscher,

השעה 7 בערב.. אני עובד לי ב-Word על איזה עבודה לבי"ס במחשב שלי, עם דארקי. ICQ על DND. אני מציץ מידי פעם לבדוק אם יש הודעות. פתאום אני מקבל הודעה מיוזר שלא ברשימה שלי. מספרו 248495965 (מספר שלא מופיע באף רשומה של האייסיקיו דרך אגב...) כותב לי באנגלית. אני יודע כבר לא להתייחס לשטויות האלה שאני מקבל 20 מיליון פעם באייסיקיו מבחורות בנות 24 מלוס אנג'לס ששואלות אם אני רוצה לדבר.. ואני אף פעם לא עונה כמובן.. אבל הפעם משהו מוזר. ההודעה עצמה לא שאלה אם אני רוצה לדבר אלא אמרה משהו על זה שהחשבון אייסיקיו נמחק לו, ולשלוח אי-מייל לחברה בלה בלה בלה. משהו כזה. והדבר המפתיע הוא שקיבלתי שתי הודעות ברצף. דבר שאף פעם לא קרה עם הבחורות בנות 24 מלוס אנג'לס.. אני אומר לעצמי, נו טוב. סוג…

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. סדרת המכשירים החדשה של גוגל מציגה שיפורים עיצוביים וחומרתיים, אך מתמקדת במקום שבו היא מצטיינת באמת, כרגיל - בתוכנהלכתבה

10. Started by Moooshe,

הם זולים (יצאה לי הצעת מחיר שלהם שזולה בכמה מאות שקלים מפלונטר!), מקצועיים ואדיבים, וזה נראה קצת חשוד... אני רוצה לדעת ממי שקנה מהם: 1. כמה זמן אתם עובדים איתם? 2. האם השירות טוב ואדיב גם אחרי הקניה (אם צריך החלפות, תיקונים וכו')? 3. מקרים מיוחדים שקרו לכם איתם (עיכובים, ביטולים, הפיכת שולחנות, יריות באוויר, חתונות, לוויות...)? 4. מי זה מני שכולם מדברים עליו ובנוסף עונה אצלם בטלפון? האם זו חברה של איש אחד? תודה!

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. סתכלו יש לי 3 אופציות לקניית המחשב: KSP IVORY TMS אייבורי הכי קרוב אלי בפ''ת הייתי שם לגבי המפרט שלי הם נשמעים סבבה אבל שמעתי הרבה דברים עליהם שהם ממש לא מקום בשביל מחשב חזק אבל יכול להיות שפ''ת זה שונה? KSP יש גם בפ''ת הייתי שם לא התרשמתי ממש וגם יש הרבה דברים שלא מופיעים במפרט שלי... TMS לא הייתי שם יש אחד בצפון ויש מעבדה בת''א שמעתי שהם אמינים וממש טוב לקנות משם עכשיו הבעיה היחידה זה אבא שלי הוא לא רוצה לקנות ממקום רחוק מחשב שזה אומר TMS אבל TMS ממש נראים לי טובים ואמינים אז התקשרתי לברר כמה דברים וגיליתי שזו חברה ממש קטנה של 4 אנשים שכל פעם מישהו אחד נוסע לת''א כדי להיות במעבדה אז זה קצת הפחיד אותי והמפרט הסופי עם הכל יוצא 7. באייבורי אבא שלי ממש רוצה כי מחיר זול ב100…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by zoman,

כן ידוע לי שזה פורום שאין לו שום קשר לענין של מניות ,אך בכל זאת רציתי לשאול כי זה מענין אותי וגם אולי חלק מהאנשים בפורום ,אז מי יכול לענות לי האם כדי להשקיע במניות ,איזה ואם אפשר לנמק. תודה!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by avivhhaviv,

השתחררתי מצה"ל ואני בקרוב מתחיל שירות לאומי. חשבתי לחזור לצבא בעוד שנה בעיקר בגלל שחשוב לי לעבוד בתחום המחשבים/ההנדסה בעתיד. השאלות- א) למישהו פה היה ניסיון בעירעור על פרופיל 21? אם אני מערער יש לי סיכוי לחזור מכו כל חייל נורמאלי ולהגיע למשהו טוב? ב) עד כמה זה משנה למעסיק אם עשיתי צבא או שירות לאומי?

14. Started by redti,

אני עם רכב רוצה להגיע מירושלים לבסיס תל השומר..אני לא מספיק חכם להבין את ה2 מיליון מפות שיש באינטרנט (ברצינות..) אם מישהו יכול להכין לי כמו תרשים זרימה כזה אני אשמח תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אני מתגייס בקרוב ואני צריך לפתוח חשבון בנק ורציתי לדעת באיזה בנק כדאי לפתוח. איזה הטבות מקבלים, מתנות וכו. תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. הכתבה המלאההחינוך החדש?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Zvuv,

Go solve this if you're really bored ;D http://www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by J0n1,

היה פעם אשכול כזה והוא היה נחמד, הגיע הזמן לעוד אחד שנרשמתי דורון על כל צורותיו היה תפוס, אז נרשמתי עם שם חיבה...

• 47 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by neogod,

הכוונה היא לתארים ראשונים .....ואם יש אז גם שניים (או דוקטורטים) איפה אתם לומדים? איזה מכללה או אוניברסיטה, ולמה בחרתם ללמוד דווקא שם?

• 51 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by X-_PLOSIVE,

מה עם מזל טוב ל jackass מה הוא עז? מחר יומולדת 17!!!!!!!!!!!!!!1 :'( :'(

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. האם קנייה מרשתות המחשבים הגדולות היא קנייה טובה ? אני שואל מכיוון ששמעתי ממישהו פעם שלא מומלץ לקנות מהם בגלל שהרכיבים זולים או משהו כזה, האם באמת יש רכיבים למשל לוחות שמיוצרים במקומות ובאיכות שונה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by shloosh,

המקום המדהים ביותר שהייתי בו... יותר מניו יורק פריז לונדון קנדה או כל מקום אחד שתרצו. אם אתם מתכננים חופשה בזמן הקרוב ויש לכם כסף... סעו לטוקיו ולא תתחרטו. לא שמתי בפורום צילום כי הכוונה להראות את טוקיו ולא התמונות עצמן בצורה אומנותית. *מצטער על איכות התמונות פשוט ערכתי אותם כדי להעלות הרבה תמונות לכאן.. [attachment deleted by admin]

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Dr-XP,

חבר שלי קנה מחשב מp1000 איזה פנטיום 4 1.7 וכרטיס מסך של sis אמרתי לא לקנות והרכבתי לו מפרט אבל הוא לא רצה עכשיו הוא הריץ 3dmark ונחשו כמה הוא קיבל?? לפני שאני אומר את התשובה, בעלי וודו 3 ו4, כמה אתם מקבלים?

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

נסעתי לעבודה למשמרת הלילה בנטוויז'ן. כשהתקרבתי עם המונית לצומת מקסים בחיפה היה לפנינו ג'יפ שראיתי משהו עף ממנו. לא ייחסתי לזה חשיבות באותו רגע. כשהתקרבתי לחפץ שהיה על הכביש הזדעזעתי. אדם גוסס שכב לפניי. יצאתי מהמונית והזעקנו אמבולנס מהג'יפ נשמעו צרחות אדירות של בחורה ועוד גבר יצא מהג'יפ והסתכל כל האדם שמוטל הכביש. מצבו היה אנוש. פרפורי גסיסה. כשראיתי שאין עוד משהו שנותר לעשות נכנסתי למונית והמשכתי לעבודה. אדם נהרג, 2 משפחות נהרסו- שלו ושל הנהגת שהרגה. היות והייתי שם אני יכול להגיד לכם שאשמה כנראה שלו- הוא קפץ לאמצע הנתיב לא במעבר חצייה ומי שגר בחיפה יודע כמה מהר נוסעים שם. אבל בכביש אין צודק ולא צודק. יש אנשים חיים ויש מתים. זה השורה התחתונה.לראות את המוות מול העינ…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. תנו לי כמה שיותר,או אם יש לכם המלצות לאוספים זה גם טוב. תודה.

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.