עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matrix66,

היי בקשר לתשלום של מכס על מוצרים מיובאים. הבנתי שמעל 50$ יש מכס ומתחת אין השאלה היא רק- האם ה 50$ מתייחסים לעלות של המוצר נטו או שגם דמי המשלוח עצמם משפיעים על החישוב? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by le0,

עוד פעם בעיות עם TMS חיפה ?? אני רואה החנות סגור. לא מזמן קניתי מחשב שם ב10000 שח.

3. Started by Iko89,

האם מישהו מוכן לעשות טובה קטנה ולשלוח לי הזמנה לטורנט ליץ' ? וגם הסברון קטנטון איך מעלים חזרה לאתר הבנתי שצריך עוד תוכנה חוץ מתוכנת טורנט.. לא ? אם מישהו מוכן שישלח לי ה"פ ונמשיך משם .. אעשה כל שביכולתי להחזיר טובה לשולח :]

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Posford,

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לטיסה לסין. מה משתלם לקנות שם? וממה צריך להיזהר מחיקויים בעיקר בתחום הטכנולוגיה. אני מעוניין לקנות לפטופ איכותי ואייפון. השאלה אם משתלם לקנות שם מאשר בארץ? ממה צריך להיזהר כדי לא לקנות זיוף? ומה בנוגע לביגוד והנעלה, יש דברים איכותיים וזולים משמעותית מהארץ? אשמח להמלצות של חבר'ה שטיילו בסין בעבר. תודה רבה. :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by kobi_af,

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג את זה?(ולאו דווקא בקנייה ישירה )

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. (צולם ע"י ידידה טובה שלי רוכבת על Honda CBR600RR). ;D

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by asafasaf29,

emule שלי בקושי מוריד קבצים,מישהו יודע איפה יש emule טוב ומהיר שיוריד לי הכל מהר וטוב?

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום, אני סטודנטית בפתוחה, התחלתי ללמוד לתואר במדעים בהדגשת מדעי המחשב אך לא עברתי קורס אחד, לא בטוחה שיש לי כח לעשות אותו שוב וגם מתעניינת בתחומי עניין נוספים שקיימים להם קורסים בפתוחה, רציתי לשאול אם מישהו יודע עד כמה זה משמעותי לעבודה אם התואר שאני עושה הוא במדעים בהדגשת מדעי המחשב או במדעים כללי (כאשר אני לוקחת רוב קורסים של מדעי המחשב ומתמטיקה), רק רציתי לציין שאני כבר עובדת (כרגע באוטומציה אבל שואפת לפיתוח). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  9. עוד תמונות יתקבלו בברכה תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Dr-XP,

חבר שלי קנה מחשב מp1000 איזה פנטיום 4 1.7 וכרטיס מסך של sis אמרתי לא לקנות והרכבתי לו מפרט אבל הוא לא רצה עכשיו הוא הריץ 3dmark ונחשו כמה הוא קיבל?? לפני שאני אומר את התשובה, בעלי וודו 3 ו4, כמה אתם מקבלים?

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by yonatanph,

לפני כמה שבועות שמתי לב שבב"ל הקפיצו לי את המחיר של החבילה (ציפיתי לזה כי נגמרה לי החבילה) ולכן התקשרתי אליהם ואמרתי להם שיש לי הצעה מCCC ל5מגה ב40 שח' ללא התחייבות. הם כמובן ניסו לשכנע אותי בשיחה דיי ארוכה לקחת מסלול עם התחייבות בעלות גבוה יותר - בסוף אמרתי לנציג שימור לקוחות באופן חד משעמי או שהוא משווה את ההצעה או שינתק אותי במיידי. הוא שם אותי על המתן במשך דיי הרבה זמן ובסוף חזר וסיפר לי בשימחה שהוא קיבל אישור ללהשוות את ההצעה - 40 שח' ללא התחייבות ל5 מגה. היום אני נכנס לחשבון שלי ורואה שאני משלם 46 שח'. לא כלכך הבנתי למה אז פתחתי את הפירוט וראיתי את דבר הבא: קבועים 40.02 סה"כ עסקאות למע"מ 40.02 סה"כ לפני מע"מ 40.02 מע"מ % 6.40 16 סך הכל לתשלום 46.42 כלומר שהוא נתן לי…

12. שלום לכולם, כולכם ודאי יודעים שמחלקי מחשב ואלקטרוניקה ישנים אין להפטר כך סתם... הרבה מהאתר אוהבים לאסוף ג'אנק שכזה למודינג וכדומה, אך כשיש באמת צורך לזרוק חלקי אלקטרוניקה יש להפטר מהם כראוי באתר פסולת מתאימה. כיום קיבלתי את המייל הבא ולכן החלטתי להפיץ אותו כאן: "אנו מקימים מרכז למחזור מוצרי אלקטרוניקה שונים בארץ המוצרים הללו נזרקים לאשפה והופכים לזיהום סביבתי קשה ביותר. בעיקר למי תהום . באירופה כבר יש מרכזי מיחזור ואנחנו בקשר אם אחד כזה להקים (בשעה טובה) גם בישראל . הבעיה היא שישראל היא ארץ קטנה עם מעט מודעות לנושא הסביבה. אנו מריצים ניסיון להוכיח שאפשר לארגן דבר כזה גם בארצנו הקטנה . אז כל מי שרוצה להפטר ממוצרי אלקטרוניקה (כל דבר - החל ממכשיר גילוח ועד טלוויזיה או מ…

13. Started by YTZ,

תאחלו בהצלחה

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

https://www.rdio.com/ כאשר חינמי מנגן 192 kbps ונראה שעשו את זה באיכות די טובה . בשביל יותר איכות או פונקציות יש לשלם תשלום חודשי .

15. Started by Alina,

שלום, אני לומדת כיום בבית ספר אקסטרני ובו לא נמצאים החברים הטובים שלי מבית הספר הקודם(לאו באק חיפה) ושם יש לי פול חברים, כיום הם יצאו לטיול שנתי ואני מרגישה נורא מבואסת מכך שאני לא איתם ואין לי את החוויות שהם עוברים,וגם בבית הספר האקסטרני שלי אין טיולים כלל וזה מבאס נורא.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Moooshe,

הם זולים (יצאה לי הצעת מחיר שלהם שזולה בכמה מאות שקלים מפלונטר!), מקצועיים ואדיבים, וזה נראה קצת חשוד... אני רוצה לדעת ממי שקנה מהם: 1. כמה זמן אתם עובדים איתם? 2. האם השירות טוב ואדיב גם אחרי הקניה (אם צריך החלפות, תיקונים וכו')? 3. מקרים מיוחדים שקרו לכם איתם (עיכובים, ביטולים, הפיכת שולחנות, יריות באוויר, חתונות, לוויות...)? 4. מי זה מני שכולם מדברים עליו ובנוסף עונה אצלם בטלפון? האם זו חברה של איש אחד? תודה!

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Link

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אם אתם מכירים אתר שיש בו נתוני תאוצה של מכוניות ישנות(פחות משנת 2006) אז זה גם טוב.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Eran M.G,

איפה מוכרים אלות ביסבול? ומה טווח המחירים?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שהיתי קטן אהבתי את מסע בין כוכבים אבל לא הבנתי הרבה ולאחרונה ביגלל בצורת חמורה בטלויזה אני משלים גיקיות ורואה את כל העונות של וויגר(או איך שכותבים) את הדור הבא אהבתי וגם וויגר נחמדה בימיוחד ביגלל שיש הרבה פעולה ואפקטים יפים את חלל עמוק לא אהבתי ממש מרדים אז רציתי ליבדוק מה ליראות אחרי שאני יגמור את וויגר והלכתי לYOUTUBE ליבדוק איך הסידרה הישנה http://www.youtube.com/watch?v=2TSMw04JnXo&search=Star%20Trek (אני יודע שזה מיסרט כניראה) ולהגיד לכם תאמת לפי זה בא לי קצת נוסטלגיה אני לא יודע יש משהו מיוחד בSTAR WARS הישנים בצוות לעינין וכניראה גם במסע בין כוכבים הישן אולי זה השחקנים אולי זה דברים אחרים אבל יש לי חשק ליראות את זה מה לעשות אני מהאנשים שמעדיפים זהו זה ע…

• 70 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אנשים אני חייב עזרה צילמתי את הפורשה מהאוטומוטור תמונה בת זונה שאני מסתכל בthumbnails שיש בACDSEE50.0 אני רואה את התמונה שלמה סתכלו פה: www.tomz.us/kipper/tumb.gif וכשאני פותח את התמונה: http://www.tomz.us/kipper/GT4.JPG חצי תמונה אפורה!!! אין אפשרות להציל את התמונה הזאת זה היה אמור ללכת להדפסה לפוסטר ענק לחדר שלי :}!!!! אנשים אם מישהו יודע להציל כזה דבר בבקשה!!!!!!

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Zvuv,

Go solve this if you're really bored ;D http://www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by yonatanph,

אני רוצה לקנות טלוויזיה LCD וחשבתי לנסות אולי במכרז אבל ממה שראיתי כל האתרים של המכרזים הם פשוט אתרי רמאות שמנסים לפתות פראיירים והמחיר ההתחלתי גבוה מהמחיר המינימלי בשוק. כלומר שלמרות שהמחיר המינימום להצעה הוא בד"כ 1 יש מחיר חבוי שקבע העסק שמתחת לו אי אפשר לבצע את העסקה. חשבתי שבמכרזים אם יהיה לי קצת סבלנות ומזל אני אצליח אולי לקבל מחיר טוב אבל המחיר המינימלי במכרז גבוה מהמחיר המינימלי שמצאתי את המוצר זמין ברשת (בקניה ישירה ללא מכרז). האם יש מכרזים שבהם יש אפשרות להשיג מחיר טוב?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by shmel,

שאלה היפוטטית: נסעתי עם חבריי לנפוש בשקט במדבר. הופיעו ליד הנקודה שישבנו בה קבוצה עם רכב שהביאו איתם גנרטור ענק ועמדת הגברה. ביקשנו לדעת אם הם יעשו רעש, כי אנחנו מחפשים מקום שקט. הם אמרו שהם באו לעשות מסיבה ויהיה רעש ולא מעניין אותם שום דבר. אחד החברים שלי התקשר למשטרה, זו הגיעה, וביצעה אצל האנשים חיפוש. הם כמובן התקפלו, לא לפני שהם פינצרו לי את הרכב. הם עשו את זה בשקט, ואף אחד לא ראה אותם אבל ברור שאלו היו אותם אנשים ברכב. היום בדרך לסופר שמתי לב לא רק לרכב, אלא גם לאותו אדם שהתעמר עימנו שם. בשיחה עם מנהל הסופר גיליתי שהבחור גר קרוב אליי. האם כדאי לנצל את הקירבה לנקמה ? מה אתם הייתם עושים ?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים