עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CrossFire,

שלום, אני חולה כבר יומיים, אני לוקח תרופות (הרבה) ולפעמיים החום עולה ולפעמים יורד, יש לכם איזושהי פיתרון? אני מרגיש חרא ואין לי חשק לאכול ואפילו להיות על המחשב, החום שלי הוא 38.5C. עריכה: עידכון עמ' 3

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. לדוגמא: במקרה בדקתי מה המחיר ליבוא אישי באתר של המכס לZ-560 של לוג'יטק,והמחיר יוצא יותר זול ב900 ש"ח מאשר בחנות... גם רמקולים של Klipsch ועוד דברים נחמדים נוספים במחירים הגיוניים הרבה מאשר המחירים של היבואניים הרשמיים. בקרוב כנראה יעלה גם אגף מפורט יותר לחומרת מחשב. מדהים מה אפשר לגלות באתרים ממשלתיים... זאת הכתובת דרך אגב.

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום, סיימתי כיתה י"א, ואני מתחיל לחשוב ברצינות על עתודה. לכן אני צריך לעשות פסיכומטרי בקרוב, אני מתכנן על מועד אוקטובר. השאלה היא מה עדיף: קורס של "קידום" באחד מבתי הספר בב"ש (אני גר בערד), שלושה מפגשים בשבוע במהלך החופש ומפגש אחד בשבוע במהלך הלימודים (כל מפגש איזה 4 שעות), 1500 שקל, או לקנות ספר ולתרגל לבד? אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. תודה

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. איפה קונים רכיבי אלקטרוניקה בת"א\הרצליה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. שיטות, טכניקות ואידיולוגיות יתקבלו בברכה.

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by OutRaGe,

היי התחלתי קורס פסיכומטרי והבעיה הרצינית שלי היא בעברית..כדי לא ליפול מאחורה רציתי לשאול פה בינתיים לפני השיעור הבא איך אתם למדתם את האוצר מילים לפסיכומטרי ? בקורס של לחמן יש כ-2300 מילים באנגלית ועברית, אנגלית שטויות- 90 אחוז מהמילים אני יודע הבעיה שלי היא בעברית איך אני אמור לזכור כל כך הרבה מילים חדשות ?(אני יודע שבסופו של דבר אני לא אמור לזכור 100 אחוז מהמילים אבל בכל זאת..) יש המון המון מילים בעברית שבכלל לא שמעתי או ראיתי..

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by glassmoon,

You can take the test here.You can find more detailed and accurate profiles for your type here (see this page for stats ). Edit: Alternative tests : 1 and 2. Remember, there are no good and bad types! Note you can change your vote later.

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by BetZeFer,

http://www.youtube.com/watch?v=1oexqYS4eaU&mode=related&search=

9. חשבתי כל 570 של CASIO או של אופיס דיפו. נראה לי שהם אותו דבר. אני לומד תואר ראשון חשמל. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Shmoolik,

רציתי לדעת אם יש איזה חנויות ברשת שמוכרות שקי איגרוף ושאני יוכל להשוות ולראות מחירים. אם מישהו יודע\מכיר משהו על הנושא. בבקשה שיגיד. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. http://www.planetboredom.net/video.php?id=557 :pissed: בשביל מה?? מכשיר PSP חמוד, חדש מהקופסא...

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by imp,

מישהו יכול לעשות לי ממוצע של הציונים שקיבלתי בתעודה? אני לא יודע איך 50 70 50 60 70 60 80 40 60 60 60 80 80 40 70

• 49 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. פרויקט סולארה שנחשף לאחרונה מציג תפיסת מחשוב חדשה שבה מכשירים קטנים וייעודיים מריצים סוכני בינה מלאכותית במקום תוכנות מסורתיות, תוך ויתור מפתיע על מערכת ההפעלה הביתית לטובת קוד פתוח של אנדרואידלכתבה

14. Started by Gil28,

הסתכלו על התמונה הבאה - האם היא עירומה? הסתכלו שוב...

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=eJet-mkCusc&feature=related

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

אשמח אם תשתפו אותי מה בחרתם ללמוד במכללה/אוניברסיטה כדי לעסוק בו בעתיד למחייתכם . הסבר קצר על המקצוע יתקבל בברכה. השרשור נפתח עקב מכינה שעשיתי להנדסה וגיליתי שזה פשוט לא אני וכרגע שובר את הראש מה ללמוד... לילה טוב.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Konst1988,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי האם ניתן באמצעות ממיר של הוט מג'יק להקליט בו זמנית 2 ערוצים ולצפות בו זמנית בערוץ שלישי כל זה במקביל? אני יודע שאפשר להקליט 2 ולצפות בהקלטה, אך האם במקום לצפות בהקלטה אפשר לצפות בטלויזיה חיה בערוץ אחר לגמרי מאלה המוקלטים? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by fish123,

חשבתי לעצמי אם כדאי לעשות קניות בדיוטי פרי של מוצרי אלקטרוניקה יקרים... מישהו פעם קנה שם ונתקל בבעיות כמו אחריות/בעיה במוצר/משהו?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

לפני כמה ימים ישבתי עם חברים באיזו מסעדה, המלצרית שלנו הייתה ממש חמודה וכמובן שחלקתי את רגשותיי העזים כלפיה(מי שלא מכיר אותי עדיין - אני אוהב להיות סרקסטי בהודעות שלי) עם חבריי. לאחר שסיימנו להיות גברים מגעילים וחילקנו לה ציונים כאלו ואחרים על הפנים, הגוף, החזה, התחת וכו' וכו' אחד החברים העלה תהייה מעניינת - האם אי פעם, מישהו, הצליח, להתחיל עם מלצרית? כלומר - האם אי פעם היה אדם X אשר ישב במסעדה Y ושירתה אותו מלצרית Z, ואותו X התחיל עם Z כאשר הוא יושב באותה מסעדה Y בה Z עובדת, התחיל איתה בה במקום, תוך כדי שהיא משרתת אותו, וזה עבד/הלך?(זה ממש לא משנה אם זה התפתח לחיי זוגיות מאושרת או סטוץ, העיקר שזה "עבד"). ואני מדגיש - אני לא מתכוון לכך שאתם מכירים מישהו או אתם בעצמכם יצאת…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. אז רגע לפני שההתייחסות לסדרה האפית הזאת משתנה מלשון הווה לעבר, אני פותח כאן דיון בעברית, למען המעריצים של הסדרה. אין ספק שזו הייתה סדרה שנוייה במחלוקת, ואני מבקש שהת'רד לא ידרדר לכיוון של 'לא אהבתי את הסדרה, ראיתי שני פרקים והפסקתי', אלא יישאר במתכונת של דיון על הסדרה, מסקנותיה, והעלילה הכוללת, כעת שאנו יודעים את כל הסיפור. למי שעדיין לא הבין הת'רד צפוי לכלול ספויילרים רבים, ולכן אם עדיין לא צפיתם בכל פרקי הסדרה - כדאי לכם להתעלם מהכתוב כאן. הודעות ילדותיות ולא מתאימות ימחקו, אני מזהיר מראש כדי למנוע מצבים לא נעימים. אני אעלה קצת שאלות שעדיין מטרידות אותי בהמשך, נראה מה דיון משותף יכול להניב. בינתיים אשמח לראות תגובות מעוד אנשים שסיימו לצפות בסדרה.

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by רועי החתיך,

איזה עדה זאת בר גפן?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Lifestyle,

שלום , אני מבקש את עזרתכם ,אני צריך שתכתבו בשבילי מכתב באנגלית ,מכתב שכותב "אסיר" לאשתו לפני כמה ימים שהוא משתחרר מהכלא. לפי מה שאני יודע יש פה הרבה אנשים שיודעים אנגלית ממש טוב אז בבקשה תקדישו בשבילי כמה דקות . נ.ב המכתב לא חייב להיות בשפה מאוד מאוד גבוה , אפשר בשפה פשוטה ,סלנג וכד'... תודה רבה לעוזרים , זה מאוד יעזור לי אני ממש אבל ממש צריך את זה.

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by iib,

לא שזה אמרו לעניין אותכם א משהו חד"וא או חשבון דפרנציאלי ואיניפימינטליסטי זה המקצוע הבלתי מעורר הכי קשה במתמטיקה של שנה א' במדעי המחשב. ועברתי אותו! לא בציון מדהים אבל עברתי אותו! :o :o :D :D

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by ben060,

הנה התרגיל מצא לאילו ערכי M גרף הפונקצייה y = (m-3) x^ +2x +m א. מעל לישר y=3. ב. מתחת לישר y=3 נרה לי שהצלחתי לפתור אבל אני מרגיש שאני עושה את זה כמו תוכי בלי להבין מישהו יכול להסביר לי : אחרי שפתרתי משוואה של M גילית M= ומפה אני לא יודע איך להמשיך. תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. חשבתי שיהיה נחמד לפתוח ת'ארד כזה שאף פעם לא ניפתח שכל אחד ירשום מה הוא אוהב,ובאיזה גחלים הוא משתמש(פחות קריטי. אני אתחיל. מעשן טבק במשקל,בטעם אבטיח,גחלים זולים של ערבים מהשוק הבדואי. בקרוב ינחת לי בננה חלב,שמעתי זה נדיר. מה איתכם?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים