כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
כמה עולה לי משלוח הכי זול מ usps לישראל מוצר עד בערך 2 ק"ג ? פשוט לא ממש הצלחתי להבין דרך האתר שלהם כמה זה עולה . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לשתף בסיפור קצרמר, כזה שאולי ומעלה תהייה בהקשר לכותרת האשכול, ומחד גיסא גם לא נופל לצרכנות או אקטואליה ותרבות. על כל פנים, המעשה הוא כזה. חלק מזמני החופשי ברשת, מורכב גם מהצעות מפרטים - ברמת מעש כזאת או אחרת - בפורמים השונים, בדר"כ אופן העבודה האישי שלי הוא בדיקה מול מספר חנויות והגעה לחבילת מחשב המציגה יחס עלות\תועלת משתלם, היום, יצא דווקא שחבילה מסוימת נמצאה משתלמת מ-KSP, קורה. בדרך כלל, כשאני רוצה (מן הסתם) להציע את הצעת המפרט מ-KSP, אני עושה שימוש בלחצן ה-"העתק לפורום" שלהם, מה שמאפשר את השימוש בהצעה מופשטת\HTML על מנת להציגה ולהדביקה בפורמים השונים. מערכת בניית המפרטים של KSP לא מרהיבה בנוחותה או בנכונותה לסייע למשתמשים, ולמה אני מוסיף זאת? כשחיפשתי את אותו לחצ…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תשתפו פעולה!! זה חשוב מאוד.. ותפיצו לכולם את האתר: http://shvita_gilad.coo.co.il/
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מאיזור חיפה? אני זקוק לכזה להתקנת וינדוס בלפטופ... הערכה וכבוד רב ינתנו לאיש שיתן לי להשתמש בכונן שלו לשעה וחצי תודה
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום חברים אני חייב את עזרתכם איך מתכוננים לבגרות בהיסטוריה( שתאריך ביום רביעי לכיתות י.) איך מתכוננים למבחן כזה גדול שיש עליו המון חומר ללמוד ולזוכר בעל פה. אני ממש חייב את עזרתכם, יש לי רק את יום ראשון, שני ושלישי ללמוד!. אני מצטער על זה שלא למדתי לפי זה, אבל ככה יצא ואני דפוק, אני יודע. יש לי סיכוי להצליח במבחן, בבקשה תגידו לי שכן. ואיך מתמודדים עם כל החומר הזא!!?? :-[ :-[ :'(
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המקום המדהים ביותר שהייתי בו... יותר מניו יורק פריז לונדון קנדה או כל מקום אחד שתרצו. אם אתם מתכננים חופשה בזמן הקרוב ויש לכם כסף... סעו לטוקיו ולא תתחרטו. לא שמתי בפורום צילום כי הכוונה להראות את טוקיו ולא התמונות עצמן בצורה אומנותית. *מצטער על איכות התמונות פשוט ערכתי אותם כדי להעלות הרבה תמונות לכאן.. [attachment deleted by admin]
-
- 45 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
כל מי שרוצה להצטרף נא להיכנס ללינק הבא-עיין שם מה לעשות-לא לפרסם פה תגובות בבקשה-בתומ"ר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461629.msg3940986#msg3940986 וזו הרשימה: 1.Peacebringer7 2.yossi_s1 3.agentZ 4.moonmage 5.moonmage 6.NJMAN 7.alex-K 8.alex-K 9.alex-K 10.moonmage 11.nico 12.limer 13.dimer 14.reza 15.twinsen 16.dima67 17. 18. 19. 20.
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים טובות לקנות בהן את המחשב הבא שלי. עדיפות למרכז אבל לא קריטי. יש את skypc, iqpc, tms, panda, logicpc מישהו יכול לתת המלצות/הערות עליהן?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אולי בכיוון של מכשיר סלולרי או איזה נגן או מצלמה האם כדאי ? או שתמליצו על משהוא שווה במיוחד
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בבקשה, תניחו לחתולים לנפשם, כל "חג" כזה אני במסגרת עבודתי מטפל בעשרות חתולים שהושלכו לאש חיים (וב"מטפל" אני מתכוון למרדים כי החתולים מגיעים כשהם במצב מזוויע, הרבה מעבר לטיפול רפואי). למען השם, תניחו לחתולים לנפשם.
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
באדיבות פלוגת חרב "בואנה אחי איזו שמירה הייתה לי...אל תשאל...והקצין תורן הזה כזה מנייאק" "מה אמרת?!??!?!?!?" "מה? רק אמרתי ש...? "אל תגיד את זה!" "לא להגיד מה?" אל תגיד קצינים זה לא פוטיקיולרי קורקט. אתה פוגע באוכלוסיה שלמה! תגיד :מאותגרים נגדית,מגישי תלונות,חולי סג"מת,פלצנים,מש"קים בלי המש',בוגים קטנים... אבל אל תגיד קצינים זה פוגע בציבור שלם של אנשים! תגיד: מפחדים מהאזרחות,אוהבים את הצבא יותר מאשר את אמא ואבא,מדברים הרבה ועושים מעט,מורעלים,ישנים עם "רוח צה"ל מתחת לכרית,כאלו שעוצרים בדרך לאילת ליד בה"ד 1 ומצדיעים אבל לא להגיד קצינים-זה פוגע בציבור שלם של אנשים! תגיד: עתודאים שלא הצליחו להשתחרר מקבע,מתלים ניידים לM16,תופסי תחת,חותמי תוכניות,מופיעים במילון אבן שושן תחת ההג…
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני קורא לתומי כתבה ותראו איזה תמונה הם היו חייבים לשים: http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=160551 פשוט בושה! לא היו יכולים לתת דוגמא אחרת? יש גם אנשים דתיים שקוראים את זה! (לא שאני דתי, אבל יש אנשים...)
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446558,00.html כל הכבוד להם אם השרות יהיה טוב וזול אני יצתרף
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
טוב, עד כמה שהדיון נשמע טיפשי שכזה, עדיין אני מסוקרן לדעת אם אתם חושבים שהמחשב שלו ישרף בזמן הקרוב בגלל העומסס חוםםם שנכנס עכשיו לאזור שלנו. אישית המחשב שלי כבר התחיל "לבעור" והוא כבר ב 55 מעלות :-\ לפי דעתי עד השבוע הבא הוא כבר יהיה צלוי על הגריל
-
- 48 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי. כשמתחילים לשחק ב-black & white 2, מופיע לוגו של אריה בצבע שחור, אני מחפשת את התמונה של האריה ולא מוצאת. אולי מישהו מוכן לעזור לי? תודה
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
You can take the test here.You can find more detailed and accurate profiles for your type here (see this page for stats ). Edit: Alternative tests : 1 and 2. Remember, there are no good and bad types! Note you can change your vote later.
-
- 42 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לנו שנה ביחד, אני מחפש משהו מיוחד שאפשר לעשות , עדיפות באיזור חיפה
-
- 28 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסף
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני חש אכזבה גדולה ממשטרת ישראל. ואני לא מדבר על הדרג הבחיר, שזו קטסטרופה בפני עצמה. אני מדבר על חויית היום יום במפגש עם שוטרים. אני מוצא שבדרך כלל מדובר על סוג של ערס צעצוע שנתנו לו סמכויות לדפוק אותך ומדים. אם הוא לא היה שוטר סביר שהיה מציק לך בחוף הים או רב איתך על איזו חניה ליד רמי לוי. הישראלי המכוער בהתגלמותו הוא השוטר, אלא שכיסו את הגועל נפש בתחפושת ממלכתית. אני שואל שאלה כזו - מה אנחנו האזרחים הקטנים יכולים לעשות?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-