עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by malcolmx9,

לא מצאתי פורום מתאים ספציפית לנושא, אז חשבתי לבדוק כאן. אני עושה פסיכומטרי, ומתכוון להיכנס למלול סיעוד באוניברסיטת ת"א. הציון המינימלי הוא 520 בפסיכו', אבל בגלל שהבגרות שלי על הפנים אני צריך להוציא את המקסימום של 650 :-\. אין לי בעיה להוציא 650+ בפסיכו השני אם אני אעשה אחד, אבל לבנתיים אני לא חושב שאני משיג ציון כזה בראשון (שנתיים שלא לומד כבר, אז קיבלתי קצת הלם מהכל ועד שלקחתי את עצמי בידיים נהייתי בפיגור בקורס). הרבה יותר קל (וזול) לשפר בגרויות מלשפר פסיכומטרי. אני צריך להרים את ממוצע הבגרות כמה שאני יכול, ולא מצליח להבין איזה בגרויות כדאי לי לעשות מחדש, איזה מקצועות מתוגברים כדאי לי לעשות וכו'! הנה הציונים: הבעה עברית (לשון+חיבור): 67 (2 יח') אנגלית: E-93/F-73/G-85/בעל…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. היי לכולם. הייתי בראיון למשרת איש מכירות ברשת מחשבים גדולה. לפי מה שאמרו לי המראיינים בחברה, עושים 20 שקל לשעה שכר בסיס + עמלות מכירה, 10.5 שעות משמרת מא-ה וביום שישי 5 שעות משמרת (חצי שעה הפסקה בלבד ביום). זאת אומרת 230 שעות בחודש עם התחייבות לשנתיים עבודה. שאלתי מה השכר הממוצע של אנשי המכירות שלהם והם אמרו 12,000 שקל ממוצע ואפילו יותר. האם זה הגיוני שהמשכורת הבסיסית מוכפלת פי 3 רק מעמלות? אני לא רוצה להתחייב לשום חוזה מבלי לדעת האם מדובר במשהו שהמראיינים זורקים באוויר רק כדאי שתחתום לשנתיים, או שזה בהחלט משכורות בסדר גודל כזה. אם מישהו התנסה בזה בעבר בכל חברה או חנות ויודע האם זאת עבדות לשמה ועבודה בעיניים, או שזאת הזדמנות פז. תודה רבה לעונים.

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by dani,

תשמוע אני בן 16 עוד חודשיים ואני מת להוציא רישון לאופנוע 50 סמ"ק. הורים שלי הקרציות האלה בטוחים שכל אופנוע נוסע 300 קמ"ש ושאני בטוח יעשה תאונה. אקיצר... מישהו מכיר איזו קומבינה או טסטר שמעביר בלי חתימה של ההורים? או דרך אחרת?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורשמתי לי בדיוק את הרכיבים שאני רוצה והכל וההפרש שיוצא בין סניף רגיל לסניף באילת זה בסביבות 400 ש"ח שזה הרבה.. השאלה אם זה באמת כדאי? במקרה נתקלתי בתקנון באתר שלהם ורשום שם שאם אני קונה מחשב באילת אני יכול להחליף אותו רק באילת ואם יש בעיה זה סיפור.. כמה בעיות הם עושים בשביל שפחות אנשים יקנו שם, מעצבנים.. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. למי שלא מכיר את טורק הכוונה לסדרות כמו לוסט פריזון ואם יש גם לסרטים גם טוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

תוצאות המבחן יאבחנו את סוג האדם שאתם ואיך הסביבה רואה אתכם, מבחן זה משמש חברות כח אדם בארה"ב לאיבחון עובדים לפני קבלתם לעבודה . התשובות צריכות להיות רלוונטיות להיום . הכינו דף ועיפרון , שימו לב ישנם 10 שאלות . תוצאות המבחן מאד מדויקות , בהצלחה לכם ! המבחן : 1. באיזו שעה ביום אני מרגיש במיטבי? א) בבוקר ב) בצהרים ובתחילת הערב. ג) בשעות הלילה. 2. בדרך כלל ההליכה שלי... א) מהירה עם צעדים גדולים. ב) יחסית מהירה עם צעדים קטנים. ג) לא מאד מהירה, עם הראש מורם ומסתכל לכולם בעיניים. ד) לא מאד מהירה עם הגוף מכופף. ה) איטית מאד. 3 . תוך כדי שיחה אני... א) עומד(ת) עם הזרועות שלובות. ב) שומר(ת) על ידיים שלובות. ג) שם(ה) יד אחת או שתיים על המותניים או בכי…

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Moooshe,

הם זולים (יצאה לי הצעת מחיר שלהם שזולה בכמה מאות שקלים מפלונטר!), מקצועיים ואדיבים, וזה נראה קצת חשוד... אני רוצה לדעת ממי שקנה מהם: 1. כמה זמן אתם עובדים איתם? 2. האם השירות טוב ואדיב גם אחרי הקניה (אם צריך החלפות, תיקונים וכו')? 3. מקרים מיוחדים שקרו לכם איתם (עיכובים, ביטולים, הפיכת שולחנות, יריות באוויר, חתונות, לוויות...)? 4. מי זה מני שכולם מדברים עליו ובנוסף עונה אצלם בטלפון? האם זו חברה של איש אחד? תודה!

• 33 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Konst1988,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי האם ניתן באמצעות ממיר של הוט מג'יק להקליט בו זמנית 2 ערוצים ולצפות בו זמנית בערוץ שלישי כל זה במקביל? אני יודע שאפשר להקליט 2 ולצפות בהקלטה, אך האם במקום לצפות בהקלטה אפשר לצפות בטלויזיה חיה בערוץ אחר לגמרי מאלה המוקלטים? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום לכולם... אני נמצא כרגע בנקודה בא אני צריך להחליט מה לעשות למחייתי ואני קצת תקוע.. תחילה קצת רקע על עצמי לפני כמה שנים התגייסתי למסלול עתודה אקדמית בהנדסת חשמל בטכניון. נשרתי אחרי כמעט 3 שנים בשל חוסר הצלחה שנבע בעיקר מחוסר מוטיבציה. חזרתי לשירות צבאי ואני משרת כמנהל רשת מחשוב ביחידה עורפית. מאז ומתמיד אהבתי והתעניינתי רבות בתחום המחשבים ובעיקר בחומרה. קורא ועוקב אחר התחום באופן נלהב. אני יודע שהשירות הצבאי שלי לא קידם או תרם יותר מדי לידע ולמקצועיות בתחום הזה אבל במהלכו הבנתי שאני רוצה לעבוד בתחום המחשבים. הגעתי למסקנה כמעט מוחלטת שאני לא בנוי לתואר בהנדסה. אני אשמח לקבל מאנשים שכבר נמצאים בתחום מה האופציות העומדות בפני, האם כדאי/יש צורך לעשות את ההכשרות הרבות שיש ב…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. כעקרון אני יודע שהצייון הסופי שיכתב בבחינת הבגרות הוא הממוצע של המגן ושל הציון בבחינה... עכשיו אני לא בטוח אבל אמרו לי שזה משתנה ושזה תלוי בממוצע הכתתי וההפרש בין ממוצע המגנים לבין ממצוע הציונים בבגרות עצמה לדוגמא אם בבית ספר מסויים הממצוע הכתתי מאוד גבוהה יחסית לבגרות אז זה כבר לא חמישים חמישים אלה שבעים שלושים או משהו כזה...רציתי לדעת איך בדייוק מחשבים כמה אחוז המגן יהיה יחסית לציוןו הבגרות....ושמועה אחת אומרת שאם ההבדל הוא מעל שלושים נקודות אז המגן לא תופס.... דוגמא: היום בבגרות בפיזיקה קבלתי ציון טיפה יותר משבעים והגישו אותי על מאה...[בכתה שלנו רק אני ועוד תלמיד אחד נגשנו שנינו נגשנו על מאה ואני בטוח ששנינו לא נקבל מעל 90] השאלה היא האם המגן יתפוס חמישים אחוז או פחות?…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by MishaK,

אז ככה, לפני כמה ימים חיברתי את המאוורר 120 שאון נתן לי במפגש(שוב, תודה רבה), חיברתי אותו בדרך מאוד יצירתית, ואחד החוטים היה קצת חשוף, וכששמתי את המאוורר מעל המעבד, כנראה החלק החשוף נגע בוודו וחישמל לו ת'חיים!!! :lol: סוף סוף אני נפתר מהמשאית הזאת!!!! אני עכשיו על וודו3000 ישן של שכן שלי(Ivgi) אני מחפש איפה שהוא עכשיו קיירו2, בנתיים לא מוצא, אם מישהו מוכר יד שניה ובמחיר הגיוני, שיפנה אלי באימייל/איסיקיו

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אני רושם את המודעה במלואה וכשאני לוחץ שלח לוקח לו בערך דקה ואז הוא מחזיר אותי לתחילת התהליך של פרסום המודעה ניסיתי גם מפיירפוקס וגם מאקספלורר.. פתרונות מישהו?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. נמאס לי. אין מקום נורמלי אחד במדינה בו ניתן להסתפר כמו בן אדם. אני הולך להסתפר ותמיד מנסים להתאים לי איזה תספרות קוצנית לא מובנת. מה קרה לספרים של פעם שידעו לעשות תספורות של גברים. (כמו בשנות ה-50, למשל) כן, אני מדבר על אותן תספורות רציניות ומסודרות, ללא קוצים או כל החרא הזה. איפה אפשר למצוא אותם?

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. כשבעה שבועות לאחר שהושבת על ידי כוחות רשמיים של משטרת שבדיה, חזר אתר אחסון הטורנטים הפיראטי הפופולארי \"The Pirate Bay\" לעבוד כרגיל - אך עד מתי? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%95%d7%a8-%d7%aa%d7%9e%d7%94-pirate-bay-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%94/

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. (חבל שאין אחד כזה עצוב) אזרחות!מחר!מחר!אזרחות! מוזר שלכל מבחן כולל מבחן האמת הבדוואי וגרסת האינקה שלו מרימים דיון שלם ודווקא למבחן הכי מקולל לא אולי זה כי כולכם עם האף עמוק בתוך הספר או כי כולכם לא רוצים להגיד את השם (כמו בספר של ההיא על ההוא) בכל מקרה, מחר זה מגיע -- אז קדימה, דרכי התכוננות, דרכי מילוט, דרכי עידוד, דרכי בידוד -- הכל. זה ב-14:30 ד"א, טוב ששאלתם. ובהצלחה, נגיד...

• 48 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. גדול!! גדול!!!!!!! חשבתם ש-"חחחחחחחחחחחחחחח" זה רק משהו שכותבים באינטרנט? אז טעיתם!! http://www.youtube.com/watch?v=oiTE8G_c9fg&mode=related&search= (פעם ראשונה אחרי דקה, ועוד הרבה לקראת הסוף..)

17. אצלי זה כבר במצב דיי חמור. גם כשכל הכיתה מדברת בבת אחת, כשמישהו שיושב בצד השני של הכיתה אומר בשקט את המילה "מחשב", הארד דיסק" או כל דבר אחר שקשור לחומרה, הראש שלי מסתובב אינסטינקטיבית לכיוונו. כבר עבדו עלי כמה פעמים ככה... גם לכם זה קורה?

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by GGuyZ,

כיוון שהמחירים בתחום מתעדכנים כל הזמן, ובעיקר דורשים תואר במיקוח או ניסיון תעסוקתי בשוק הכרמל, אני מבקש שתציינו את הפרטים הבאים: איזו חבילה, איזה ספק אינטרנט, ואיזה ספק שירות(הוט\בזק\בזק משולב עם יס), וכמה אתם משלמים לכל גורם. אני מתעניין בעיקר במחירים של החבילות הללו: 750KB הורדה, אם עדיין קיים 1.5 הורדה 2.5 הורדה תודה.

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. לפני כחודשיים רכשתי אופני Trek ברשת CTC בסניף גן שמואל מאחר וזה הסניף היחיד שעובד בשבת. במעמד הקנייה המוכר אמר שמגיע לי שנה תחזוקה בחינם, שאני יכול לממש בכל סניף של הרשת עם הצגת קבלה. סבבה. חלפו חודשיים והחלטתי לקחת את האופניים לתחזוקה. נסעתי לסניף הראשי, בתל אביב, מאחר ואני גר באשדוד. אחרי יחס מאד לא אדיב מצד אחד המוכרים קיבלתי הכוונה לסדנא. הגעתי לסדנא והכנסתי את האופניים לטיפול. פתאום, מגיע אחד המנהלים, והתחיל לצעוק על אחד הטכנאים לפני לקוחות על זה שהוא העז להכניס את האופניים שלי לטיפול, שעלו "רק" 3,000 ש"ח לפני אופניים שעולים 16,000, אפילו שהגעתי לפני אותו אחד עם האופניים היקרות. אני אומר לכם בחיים לא הרגשתי כל כך מושפל. התייחסו אלי כמו לזבל. אם הייתי יודע שזה היחס …

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. הזכרונות הדינאמיים שלנו עשויים להפוך ליקרים עוד יותר בקרוב, בשוק אשר נותן עוד ועוד איתותים על שחיקתה של התחרות הממשית בו לכתבה

21. Started by Biatch,

דרישות : *קל משקל *מימדים המתאימים לכיס מכנס צבאי- אם יש פאוץ' מתאים לחגורה עדיף *זמן סוללה טוב *עמיד בזעזועים ומים *תקציב עד 50 דולר *אין בעיה להזמין מ-DX או מכל אתר אמין אחר מצאתי את הפנס הזה שנראה לי הכי מתאים: http://www.dealextreme.com/p/ultrafire-wf-501b-ssc-p7-csxo-3-mode-900-lumen-memory-led-flashlight-with-strap-1-18650-1-17670-36356 עכשיו הבנתי שסוללות ומטען קונים בנפרד (הם לא מגיעים עם הפנס) .. ? *אם אפשר לינק לסוללות ומטען שמתאימות לפנס שתציעו .. והסתכלתי גם על פנסי ראש ומצאתי אותו הכי מתאים http://www.dealextreme.com/p/led-headlamp-8-led-1298

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. עד ליום שנכנסו התקנות החדשות המאפשרות החזרת מוצרים היתה אפשרות לבטל עסקה שנעשתה במכר מרחוק (טלפון/אינטרנט וכו') תוך 14 ימים התקנה הישנה שעסקה במכר מרחוק היתה רחבה יותר ונתנה אפשרות להחזיר מוצר גם אם נעשה בו שימוש. האם התקנות החדשות ביטלו את התקנות הישנות בנושא (בתקנות החדשות אין הפרדה בין קניה בחנות לקניה ברשת/טלפון)? דיברתי עכשיו עם המחלקה המשפטית של אורנג' והם טוענים בתוקף שכן קישור לתקנות החדשות והישנות: http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/FA1AD844-1B22-449E-B6C5-047877539E49.htm http://www.tamas.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID={0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B84C4F}&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2f0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Nemesis,

מישהו מבין קצת באופניים חשמליות? שוקלים בחיוב להפטר מהרכב של בת זוגי שנוסע 6-7 אלף בשנה בלבד. בזבוז כסף משווע. המסלול העיקרי שלה זה מפ"ת לרמת החייל ובחזרה. מדובר על כ-7 ק"מ לכל כיוון. עדיף משהו מתקפל בקלות, ולא כבד מדי. יש מעלית במקומות העיקריים. נתקלנו באופניים של Jager שהיא נדלקה עליהן, עם שלדה נמוכה ועגולה. במפרט עם סוללת 48V, חישוקי אלומיניום ובלמי דיסק מדברים כבר על סביבות ה-8,000 ש"ח. לא שבלתי אפשרי, השאלה אם יש תמורה יותר טובה למחיר לצרכים שלה. ראיתי גם Neo Eagle, אבל במחיר של כמעט 13 אלף זה כבר ממש מוגזם. בקיצור, הלכתי קצת לאיבוד בין כל הזבל הסיני שמסתובב בכל מקום. יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Stanly,

ראה הוזהרת מורד קטן... איכס!!! וזה קצת לאללה ויהיו עוד בהמשך... (90% ממי שקרא את זה מנסה ללקק את המרפק שלו עכשיו....)

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. אנחנו לקראת מפגש הפורום - ה... עקב בקשות רבות נאלצתי לפתוח סקר זה. טוב,מה שנשאר זה רק להצביע - רק אלו שבאים כמובן!.

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים