עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zoman,

כן ידוע לי שזה פורום שאין לו שום קשר לענין של מניות ,אך בכל זאת רציתי לשאול כי זה מענין אותי וגם אולי חלק מהאנשים בפורום ,אז מי יכול לענות לי האם כדי להשקיע במניות ,איזה ואם אפשר לנמק. תודה!

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. גירסת הבטא של הדפדפן המצליח מביאה איתה מספר שיפורים חשובים - והחל מחודש פברואר הקרוב נראה אפילו פחות פרסומות מעיקות בתור ברירת מחדל לכתבה

3. היי, עלה לי הסרט לראש ואני לא מוצא מה הסרט הזה בדיוק כי לא מצאתי שום דבר ב IMDB שיתן פירוט על וודו... מדובר על הסרט שהוא שוטר (איזה סרט הוא לא שוטר ) וחבר שלו נהרג בהתחלה אם אני לא טועה...יורים בו. ובסוף הסרט הוא רב עם איזה בחור ג'מאיקני שעוסק בוודו וכל מיני...אם אני לא טועה הוא רב איתו עם חרב בסוף הסרט. אני לא מצליח להזכר בשם הסרט! מי שיכול לעזור..

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by olegr,

אני פשוט מתלבט מה לנעול הקיץ... :s05:

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלום, לאחרונה בזמן שנהגתי עצר אותי שוטר(לא משנה על מה) וביקש לראות רשיונות(פרטי ורכב). לאחר שהסתכל קצת על הרשיון/ביטוח רכב הוא ביקש לראות תעודת זהות. אמרתי שחוץ מהרשיון אין עליי תעודת זהות - הוא היישיר אליי מבט ואמר לי "אתה מודע לכך שאתה צריך להסתובב עם תעודת זהות בכל זמן נתון?" אז אמרתי לו שלפי מה שאני יודע, במדינת ישראל, רשיון הוא שווה ערך לתעודה מזהה. השוטר אמר: "לא בכל מצב". עכשיו השאלה שלי היא - הא?! א. ממתי זה? ב. אם לא בכל מצב - אז באילו מצבים זה לא נחשב? ג. למה לעזאזל שזה לא ייחשב? יש ברשיון את כל המידע שיש בתעודת זהות חוץ מאולי מקום לידה: מספר ת.ז/שם מלא/תאריך לידה/כתובת/תמונה.. אשמח אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. בזמן האחרון ניתן לראות יותר ויותר אתרים חינמיים נסגרים או עוברים בצורה זו או אחרת לאתרים בתשלום... הסיבה פשוטה: אתרים בקושי מצליחים להחזיק את עצמם בחיים בזכות הפרסומות, וגם אם כן - אנשי האתר לא מרוויחים כלום עבור עבודתם.. אפילו בארץ ה"מהפכה" החלה... VGames, למשל, הוא אתר המשחקים היחיד בארץ, למיטב ידיעתי, שמחזיק את עצמו לבד, משלם לעובדים שלו, ואפילו מרוויח... לכן, סקר בקשר לזה חייב להופיע.. האם הייתם מוכנים לשלם כסף עבור שימוש באתרי תוכן? הכוונה היא כמובן מתוך הנחה שאם לא תשלמו, לא תוכלו להמשיך להשתמש בהם בחינם.. (זאת תגובה מראש להודעה הצפויה כל-כך של מורעל אסוס... ;D) הכוונה היא בתשלום סימלי, משהו בסיגנון ש-VGames לוקחים... נניח, 250 ש"ח לשנה.. נ.ב. כדי למנוע מצ…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. אני תריך עזרה למצוא כל מידע אפשרי על הגרסה הזאת של הווייפר. תודה

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. לי אין אחד ספציפי יש כמה: הפרק על שר הטבעות הפרק המיוחד על באטרס (הטמטום שלו פשוט קורע אותי) הפרק על kanye west-gayfish גם דיי הרג אותי ויש עוד פרקים שיותר הצחיקו אותי מאלו,באלו פשוט נזכרתי עכשיו. מה שלכם?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. זהירות הדיון מלא ספולירים מה הכי אהבתם? ממה התאכזבתם? ובסופו של דבר איך היה? אני אישית הכי אהבתי את סיפור האהבה של סנייפ ללילי זה ענה לי על אינספור שאלות והיה מרגש למדי. אהבתי שרולינג לא חסכה בדמויות וחיסלה אותן בכל רחבי הספר. התאכזבתי מזה שאף אחד מ [הארי,רון,הרמינוי,ג'יני] לא מת, שלא הזיכרו מה קרה הבסוף לדארסלים,שרולינד לא גילתה מה נהיה מהארי בסוף ומי מנהל את הגוורטס עכשיו. בנוסף הסצנה הסופית נגד וולדמורט הייתה מוגזמת, ולמה לא היה אף אחד בשפ פרד? או גורג'? אני כבר לא זוכרמי מהם מת... בנוסף חלקים מסויימים של הספר היו מבלבלים מדי והמעברים הלא קשורים לשפה ארכאית גם פגעו. והסוף, הסוף פשוט טוב מדי. חסר שם סבל כאב ויסיורים. א וגם ציפיתי שאחרי שהוא ביצע 2 קללות שאין עליהן מחילה…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אז רגע לפני שההתייחסות לסדרה האפית הזאת משתנה מלשון הווה לעבר, אני פותח כאן דיון בעברית, למען המעריצים של הסדרה. אין ספק שזו הייתה סדרה שנוייה במחלוקת, ואני מבקש שהת'רד לא ידרדר לכיוון של 'לא אהבתי את הסדרה, ראיתי שני פרקים והפסקתי', אלא יישאר במתכונת של דיון על הסדרה, מסקנותיה, והעלילה הכוללת, כעת שאנו יודעים את כל הסיפור. למי שעדיין לא הבין הת'רד צפוי לכלול ספויילרים רבים, ולכן אם עדיין לא צפיתם בכל פרקי הסדרה - כדאי לכם להתעלם מהכתוב כאן. הודעות ילדותיות ולא מתאימות ימחקו, אני מזהיר מראש כדי למנוע מצבים לא נעימים. אני אעלה קצת שאלות שעדיין מטרידות אותי בהמשך, נראה מה דיון משותף יכול להניב. בינתיים אשמח לראות תגובות מעוד אנשים שסיימו לצפות בסדרה.

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

אהלן, שמעתי מחברים שלי שאיזשהי תלמידה מתיכון עמל א' התאבדה בגלל שהחבר שלה עזב אותה, כנראה היא אהבה אותו מאוד וגם אח"כ שהיא חיפשה נחמה אצל החברות שלה גם הן עזבו אותה והתחילו לרדת עלייה, בגדול עשו עלייה חרם גדול. כשהיא דיברה איתן באייסי היא כתבה:"הכל על מצפונכם...." ובהמשך רשמה את כל שמות הבנות שעשו עלייה חרם. ואז היא הלכה להתאבד והתרסקה על כמה שיחים ומתה. מישהו שמע על המקרה, אולי זה מופיע באינטרנט?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by WizMaster,

זה דיי מזעזע... http://www.a2zegypt.com/isr_heaven1.swf

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by netanel1,

http://news.walla.co.il/?w=//985595 נו מה אתם אומרים אולי מחירי הדלק סוף כל סוף ירדו? סוף כל סוף מוצאים בישראל נפט אחרי שמצאו בכל שאר האזור הזה

• 58 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. אהלן, אני מתאמן לא מקצועי בחדר כושר משתדל להתאמן פעמיים-שלוש בשבוע (לא תמיד יוצא). אוכל רגיל לא עושה דיאטה מיוחדת. הגובה שלי הוא 1.76 ואני שוקל כרגע 66 ומעוניין לעלות ל-70 (מסת שריר כמובן וכמה שפחות שומן). כרגע השינוי היחיד הוא שאני משתדל לאכול קופסת טונה עם 2-3 פרוסות לחם לאחר האימון ולפעמים גם ביצה. אני מחפש לקנות תוסף לחבלון שיהווה תחליף לטונה - פשוט כי זה יותר נוח. אשמח להמלצה על תוסף מומלץ (ורוצי גם זול, בכל זאת אני חייל) ומהיכן אפשר להזמין אותו? (רצוי באינטרנט, איביי וכו') תודה רבה

15. Started by 2Enable,

בעבר קניתי מוצר מגרמניה דרך DHL גרמניה והוא הגיע בערך אחרי חודש, הדבר המוזר שהקוד שקבלתי לאתר של דואר ישראל התעדכן פעם אחת בלבד, עד היום בקוד המעקב רשום רק מתי החבילה נשלחה ולא מעבר, ניסיתי באותו הזמן גם ליצור קשר עם דואר ישראל והם אמרו לי שהחבילה עדיין לא הגיעה לארץ ( למחורת קבלתי את החבילה ><) בצעתי הזמנה גדולה שוב דרך DHL גרמניה ורציתי לדעת אם הבעיה שהייתה לי עם הקוד מעקב הייתה חד פעמית או שפשוט ככה זה והקוד מעקב לא מתעדכן? בנוסף, תוך כמה זמן קבלתם משלוח דרך חברת השילוח הזאת?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by danielzy,

שלום לכולם, ראשית אני מתנצל אם זא המקום לדיון שכזה, לא מצאתי פורום יעודי לעניין. בכל מקרה, לדיון: לפני כשבועיים יצרתי קשר עם חברת Steelseries העולמית, בנוגע לניצול אחריות עבור אוזניות Siberia v2 שברשותי, מכאן לשם לאחר שהנציג תמיכה הורה לי לחתוך את כבל האוזניות בשלוש מקומות וצלם לו את העסק ליד פתק עם שמי, נשלחו אלי אוזניות חדשות. להפתעתי התקשרתי היום לחברת Fedex וגיליתי שהחבילה מעוקבת במכס בלוד. האם דבר כזה אמור לקרות ? זה ניצול אחריות... אפילו לא קנייה. גם האוזניות עצמן עולות בסביבות ה 70$ בחנות ממוצעת בחו"ל. החבילה נשלחה מדנמרק ועברה דרך צרפת.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by 114508534,

היי אני קצת מבולבל מישהו יודע האם הקולנוע פתוח היום בערב יום הזיכרון?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by RoronoaZoro,

ביל גייטס חוגג את יום הולדתו ה-55. בואו לבחור אם לאחל לו מזל טוב, או שיסבול כמו שסבלנו עם חלק ממוצריו http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1749445

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. איזה שטויות כל ה"מאמרים" שלו- "המרכז לאומנות הפיתוי".כל יום אני מקבל 10 מיילים כאלה שמפוצצים לי את התיבה .הוא/הם לא מבקשים שום כסף אז אני לא יודע אם אפשר להכניס את זה לחוק הספאם. משהו בכלל שמע על ה"מכללה" שלו.מאיפה הוא/הם בכלל השיגו את המייל שלי??

20. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורשמתי לי בדיוק את הרכיבים שאני רוצה והכל וההפרש שיוצא בין סניף רגיל לסניף באילת זה בסביבות 400 ש"ח שזה הרבה.. השאלה אם זה באמת כדאי? במקרה נתקלתי בתקנון באתר שלהם ורשום שם שאם אני קונה מחשב באילת אני יכול להחליף אותו רק באילת ואם יש בעיה זה סיפור.. כמה בעיות הם עושים בשביל שפחות אנשים יקנו שם, מעצבנים.. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. יש פה המון תארדים של סרטים מומלצים (ולא מומלצים :), אבל הם כללים לאאלה ורוב ההמלצות שם זה על סרטים מלפני 5-15 שנה, להמון אנשים פה זה לא ממש מועיל כי רוב הסיכויים שכבר ראו אותם, בסופו של דבר זה יוצא יותר שיתוף טעם מאשר המלצה לצפיה. הייתי שמח לשמוע על סרטים מהחצי שנה האחרונה שבאמת אהבתם ואתם ממליצים לראות. בבקשה לא לדבר על ספאם, נמאס. אני בכל אופן אהבתי את: 88 דקות, דג'ה-וו אחלה סרטים smokin aces סרט חביב לגמרי מיאמי וויס, קזינו רויאל חביבים (לא שיא, אבל גם לא באתי עם ציפיות). הטרמפיסט סרט סביל, מעביר את הזמן נחמד אבל נגמר דיי מעאפן כזה אפיק מובי סרט חמוד שם קוד המנקה סרט קצת ילדותי אבל מעביר את הזמן לא רע van wilder 2 נחמד+\- למי שאוהב את ההודי הזה (זה מארולד וקו…

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by neogod,

הכוונה היא לתארים ראשונים .....ואם יש אז גם שניים (או דוקטורטים) איפה אתם לומדים? איזה מכללה או אוניברסיטה, ולמה בחרתם ללמוד דווקא שם?

• 51 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. לינק

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by X-_PLOSIVE,

מה עם מזל טוב ל jackass מה הוא עז? מחר יומולדת 17!!!!!!!!!!!!!!1 :'( :'(

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by le0,

עוד פעם בעיות עם TMS חיפה ?? אני רואה החנות סגור. לא מזמן קניתי מחשב שם ב10000 שח.

דיונים חדשים בפורומים