עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני כרגע בהתלבטות לאן להירשם עם פסיכומטרי של 589 וכנראה שאלך על כלכלה ומנהל עסקים במכללת אחווה. אם אפשר קצת רקע על המקצוע, אם מישהו התנסה או לומד כרגע בפקולטה הנ"ל. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. היום ב8 וחצי בערוץ הספורט יש את מכבי נגד בני השרון בחצי גמר הגביע ההרגשה שלי שיש סיכוי בכלל לא רע שבני השרון תנצח אולי אני טועה ומכבי תנצח בקלות אבל עדיין אני מקווה לטוב למי שלא עקב בני השרון הצליחה להחתים השנה את לי נילון שחקן NBA לכל דבר ובמשחקים הטובים שלו הוא הוכיח שעדיין יש לו את זה הקבוצה גם יתחברה טוב במהלך השנה וכרגע מקום שני בליגה והרבה ניצחונות מכבי זה מכבי ועל הנייר אין ספק שהם יותר טובים בהרבה אבל זה רק משחק אחד ויחיד ואחרי הרבה שנים יש לי הרגשה שאפשר לנצח אותם במשחק חשוב

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by rk666,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1163008 תראו את זה : מארז : מידי ATX איכותי ומפואר + 2 יציאות USB קדמיות נוספות +ספק חזק 300W לוח אם :Eliteמבית ECS דגם K750 M+ מעבד : 2000 AMD DURON זיכרון: 256MB DDR 333MHZ ניתן להרחבה עד 1 GIGA צורבCDRW במהירות עצומה 52*24*52 ****מתנה תוכנת נרו אקספרס **** כרטיס מסך 64MB 3D On. Board עם מאיץ גרפי כרטיס קול AC 97 4 CHANNEL On. Board כרטיס רשת : 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL דיסק קשיח ענק איכותי בנפח 40 גיגה מבית WD מקלדת : אינטרנט איכותית עכבר + גלילה תואם מיקרוסופט מערכת שמע איכותית הכוללת זוג רמקולים בעוצמה של 400W איזה מפרט, בבקשה, קצת אמת בפרסום, דורון 2000? נו באמת, גם איזה ח*א של מחשב, אבל 1400ש"ח....חל…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by gshhar,

היא לא מדהימה??!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. למה תמיד חייבים לעוות את שמות הסרטים? מי זה האידיוט הזה, שהחליט שהשם שהוא בחר יותר טוב מהשם שיוצרי הסרט בחרו?

6. לפי הודעה שקיבלתי בממיר של yes, ערוץ המשחקים (אפיק 26) נסגר עקב חוסר תוכן, וחוסר שימוש (הודעה מלאה בהמשך) ב-27.3.06. אני לא אגיד שחבל לי על הערוץ, כי הוא היה מסריח. חבל לי על הרעיון של ערוץ גיימרים ישראלי. ההודעה הרשמית: "לקוחות יקרים ברצוננו לעדכנכם כי, ערוץ game one, המשודר באפיק 26, יסיים את שידוריו ב-27.3.06. הערוץ מסיים את שידוריו לאור העובדה כי לא קיימים מספיק חומרים לשידור בנושא הגיימניג על מנת להכיל תוכן מספק לערוץ טלוויזיה. נוסף לכך, האטרקטיביות והשמוש בערוץ נמצאו כנמוכים. לתשומת לבכם, לקוחות שרכשו את הערוץ כבודד לא יחוייבו בגינו החל מה- 27.3.06. אנו ב-yes נמשיך לעשות מעל ומעבר, על מנת להעניק לכם את חווית הצפייה העשירה, האיכותית והטובה ביותר!"

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Chymes,

http://www.youtube.com/watch?v=9e8mh2cUlbs מדהים. פשוט מדהים. אפילו השופטים התחילו לבכות. למה אצלנו יש רק אידיוטים משתמטים?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Vatos-Locos,

הקיץ נכנס וזה הזמן להדליק את המזגן וליפול על כמה שיותר סרטים, הבעיה היא שכבר חצי שנה בערך, המצב של הסרטים לפי דעתי עגום בטירוף, מעט מאוד סרטים זכו לאהדתי. אני מעדיף סרטים קלילים, בעיקר אני רואה קומיים אבל לא רק (גם איון פלוקס נחשב אצלי סרט טוב, לא פתוח לדיון). כמו שהבנתם, לא סגנון "המסור" ושאר השטויות, בקיצור ולעניין, על מה אתם ממליצים? סרטים שיצאו בחצי שנה האחרונה, עד סרטים שיצאו בזמן הקרוב. רב תודות, ונא לא לגרור את התארד לתכני ווארז למינהם (:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מי ראה בידיעות אחרונות את הכתבה שלא מומלץ לשים מחשב נייד על הברכיים כי המחשב מחמם את הביצים בשלוש מעלות וזה פוגע באיכות הזרע אבל אני לאדע למה אני כותב את זה פה...... למה שחנוננים יפחדו שרמת הפוריות שלהם תרד, גם ככה עד שהם יגעו בבחורה.......... סתם סתם הכל באהבה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by wooper,

שלום התחלתי ללמוד נהיגה והמורה אמר לי ששיעור הוא רק 40 דקות.אני חשבתי ששיעור זה 45 דקות ל90 שקל שעולה לי כל שיעור כמה זמן זה ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם! אני לא מכיר אף אחד פה... קודם כל אני הייתי משתמש גבוה באתר pcA : לחץ כאן אבל בחרתי לעזוב אותם כי הם באמת מגעילים מאוד כמו bartzy שהיה מניאק לאורך כל הדרך , הנה דיון לדוגמא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=4305 תסתכלו על הדפים האחרונים שם.. טוב אז יש לי ידע מורחב בחומרה ואני מקווה להשתלב פה יפה! אגב מי עוד כבר לא מחבב את האתר הזה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הזמנתי הזמנה 1 ובגלל טעות שלהם , הם ראו 2 הזמנות. אמרו לי שלא יקחו כסף על ההזמנה השניה ואף פיצו אותי. לאחר 3 שבועות אני רואה חיוב בויזה שלי על 2 הזמנות! האם מותר להם לחייב אותי על משהו שלא קיבלתי.? הרי קיבלתי רק מוצר 1 ולא 2. איך הם יכולים לקחת כסף על 2 מוצרים? עיצות בבקשה ! מה עלי לעשות? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. נגיד אתם רואים סדרה Lost וכל העונה ה1 של הסדרה במחשב...אחרי שסיימתם לראות את כל העונה, אתם צורבים או מוחקים? סתם שאלה תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by McMerc,

כרגע ראיתי שמשרד החינוך הוציא את לוח הבגרויות. צירפתי אותו לפה. מה שמציק לי בלוח הזה, הוא השבוע של פיסיקה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. מה הדרך הכי טובה ללמוד לתיאוריה? תודה

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by Sting,

טוב אז כבר הרבה זמן שאני מתכננן לקנות בושם חדש היות והמלאי שיש לי לא אהוב עלי במיוחד :-\ והיות ואני לא מבין בזה הרבה ,מה חדש ? ומה מריח הכי טוב ?... ??? חשבתי אז לשאול אותכם שתמליצו לי על בושם , משהו שמריח טוב מאוד (שיהיה לו גם ריח חזק כזה שלא יעלם אחרי שעתיים) ומשאיר שובל של ריח טוב אחריו הכסף הוא לא הגורם העיקרי פה אלה הריח שלו אבל עדיף שלא יהיה מעל ל 300 שקל אני מניח שאפשר למצוא משהו בסכום הזה אה עוד משהו ! חשוב שבנות יאהבו את הריח שלו כי אחרי הכל הן קהל היעד :-* תודה מראש

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. כמו שמצויין כאן הפורומים ליד כלל שם משתמש? (מה שאני כן יודע, שצבע כחול לזכר וורוד לנקבה, זו המצאה של בעלי האתר כאן... )

• 20 תגובות
    • 13.8k צפיות
  18. Started by qwerty1987,

יש כאן אנשים שעשו את הניתוח? אם כן איפה, וכיצד בחרתם את המקום והרופא?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. http://members.lycos.co.uk/dinamo8/flash תגובות

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

אני מחפש המלצה לאופניים/חנות אופניים, ה"דרישות": א. משקל נמוך, אני אצטרך להעלות את האופניים כל יום 4 קומות, נא לרחם על גבי החלש. ב. זנב קשיח, אין שום צורך בשיכוך אחורי. יש צורך כמובן בבולם זעזועים קדמי ג. טוב(כלומר: לא בלתי אפשרי) לעלויות המתונות והפחות מתונות של עיר הבירה שלנו ד. גובהי 1.80 ה. תקציב: עד 1500, הכיוון הוא באזור ה1,000 תודה מראש לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום לכולם לאחרונה יצרתי קטע גוטי שאני מאוד אוהב, גם לאלו שלא אוהבים מוסיקה אלקטרונית אמליץ בכל זאת לשמע. לטראק קוראים "Legend In My Mind" ושמתי בו אלמנטים גוטים ואלמנטים של טראנס אפל ואלקטרו, מצורף בזאת לינק לסרטון ביוטיוב ולינק לMP3 בראפידשר, אשמח מאוד אם תשמעו אותו ותתנו לי תגובות לכאן ולכאן. http://rapidshare.com/files/179945166/KOBrA_-_Legend_In_My_Mind.mp3 תודה. ויום טוב עדכון: פנו אליי כרגע מלייבל ידוע באהגליה והם מעוניינים לפרסם חלק מהקטעים שלי, אין לי מושג איך כל העניין הזה עובד, אבל זה כבר עשה אותי מבסוט , רק חבל שהם לא יודעים שאין לי שום ציוד ושאני עובד עם אוזניות של 20 שקל ומקלדת מתפרקת ושאני בכלל לא יודע לנגן, אבל יהיה בסדר נוסח ההודעה: you…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. הרגע התכופפתי ללטף את הכלב פינצ'ר-צ'יוואוואה שלי ובטעות לא הצלחתי לעמוד בפיתוי והכנסתי את הלשון שלי לפה שלו רוב הזמן אני עסוק בלקק את איבר מיני, אני יודע שאני סוטה אבל מה לעשות יש לי שריטה שטפתי לו את הפה רק במים, אני צריך לעשות עוד משהו או שזה לא כזה קריטי?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שמתי לב שבשבוע האחרון אני שותה בירה כמו מטורף(בערך פחית ליום) ורציתי לדעת אם גם אצלכם זה ככה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. תראו איזה דברים נוראיים מפרסמים עילנו ב ''דוינהאנט''. תציפו את האתר בדברים נגד חייבים ! http://israevil.deviantart.com/gallery/

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לא רק שלא כתבתי את המספר פלאפון שלי בפייסבוק אלא בכלל לא כתבתי אותו באינטרנט בחיים, והנה היום אני מקבל SMS מפייסבוק בשביל לראות תמונות של חבר מישהו יכול להסביר לי איך הם גילו את זה?

• 20 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.