כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
חזרתי מהקרנת הטרום בכורה... ויש לי להגיד מילה אחת וואו! הפעם המפיקים והבמאים של הסרט התעלו על הקודמים וסוף כל סוף יצא להם משהו טוב... באמת טוב... המשחק טוב הנסיעה סוף כל סוף הם לא מגיעים למהירויות אסטרונומיות.... וגם מכיוון שהסרט מצולם בטוקיו אז המהירות היא בקמ"ש... ;D :yelclap:
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עשיתי מחקר מהיר וגיליתי שניתן להיבחן בארץ ב-SAT במחיר סמלי של 61$. בחינת SAT פותחת אפשרות ללמוד בארצות הברית, אבל האם זה משתלם? מהם היתרונות בלימודים בארה"ב?
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוצאים מוצר כזה? (בארץ) שלי נשרף ומחפש זהה (ככל האפשר) לא יודע אפילו אם זה המינוח המתאים אבל ככה הוא נקרא פה http://www.foxphil.com/gewiss.htm תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אוךךך נשים! כל כך כואב להן להגיד "בכיף" או סתם "בסדר" ?! לא יודע אם הקטע הועלה לכאן אבל הוא דיי משעשע ;D http://www.guzer.com/videos/priceless_date.php
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפוש קל בגוגל הגעתי לפורום HWZone. ידידה שלי ביומיים האחרונים התלוננה על כך שיש מישהו במחשב שלה ששולט עליו. ביום הראשון לא האמנתי, חשבתי שזו בעיה ב-RAM בגלל שהפורץ סה"כ נכנס לאלבום תמונות בפייסבוק. הסברתי לה שכנראה יש לה בעיה ב-RAM והמחשב נתקע, ואת שיחקת עם העכבר ולאחר כמה שניות העכבר ביצעה את הפעולה. ביום השני זה ממש הדרדר, הפורץ סגר לה את כל התוכנות, את הדפדפן. הפורץ פתח קובץ טקסט והתחיל להתכתב איתה, הוא שאל אותה אם היא רוצה לדבר על סקס. ידידתי החלה לבכות, והפורץ אמר לה "אל תבכי" מה שאומר שהוא כנראה שולט לה על המקרופון או על המצלמה או של שניהם ביחד. תזכורת קטנה שהכל בעברית, אז הפורץ הוא אכן ישראלי. ביום הראשון שידידתי התלוננה על פורץ אני ביקשתי שתכנס להת…
-
- 25 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי למטרות צדקה, אני מחפש שרת המאפשר איכסון קבצים (ישמש לבעיקר לתמונות), מאפשר hot-links לתמונות (אל תציאו לי geocities, tripod, וכו'..), ולא מוחק את התמונות אחרי שבוע (לא מוחק את הקבצים בכלל, למעשה.. כמו כל "חברת איכסון אתרים" בחינם..) מישהו מכיר?
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז זהו...מחר מגיע התור שלי להתגייס אני מקווה שהגיוס יעבור בקלות ובהצלחה ושאני לא אוכל הרבה ח** אני אנצל את הבמה לשאול האם צריך להביא הרבה דברים מהבית,או שהצבא נותן הרבה דברים,וגם יש סיכוי שאני אחזור ביום חמישי הבייתה? ועוד משהו:מחר אני אראה קצין מיון שיאמר לי לאיזה תפקיד אני אשובץ אחרי הטירונות? תודה
-
- 43 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
המקום המדהים ביותר שהייתי בו... יותר מניו יורק פריז לונדון קנדה או כל מקום אחד שתרצו. אם אתם מתכננים חופשה בזמן הקרוב ויש לכם כסף... סעו לטוקיו ולא תתחרטו. לא שמתי בפורום צילום כי הכוונה להראות את טוקיו ולא התמונות עצמן בצורה אומנותית. *מצטער על איכות התמונות פשוט ערכתי אותם כדי להעלות הרבה תמונות לכאן.. [attachment deleted by admin]
-
- 45 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן התקינו לנו יס, חשבתי שהתמונה תיהיה הרבה יותר טובה אבל הסתבר שיש כמה ערוצים שהתמונה שם ממש לא טוב דומה לסרט ב VCD באיכות לא גבוהה. עכשיו התקשרתי ליס לברר והם אמרו שזה האות שהם מקבלים ואין מצב לשנות את זה. עכשיו אני שואל אתכם אם גם לכם (מנויי יס) יש ערצים באיכות ירודה כזאת או שיס עבדו אלי? ערוצים כמו: 15 ,182.
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר סחבת מצד המעסיק שעכשיו הפכה עכשיו לסינון מצידו בטלפון, הבנתי שאת הסכום שהוא חייב לי, כ 7,500 ש"ח (על פי חישובים שלי) לא אראה אם זה לא דרך בית משפט. פרטי המקרה בקצרה, עבדתי שם 8 חודשים – מאמצע 2013 עד תחילת 2014. לא ניצלתי אפילו יום חופש אחד. על פי החוזה הייתי אמור לקבל כסף על אחזקת הטלפון הסלולרי. בפועל, לא קיבלתי על זה כלום במשך הזמן שעבדתי שם. אמנם דרשתי את זה במהלך שמונת החודשים אך אני מבין שזו טעות שלי שלא דרשתי את זה ביותר תקיפות, אבל זה היה בעיקר כדי לשמור על "אווירה טובה". [*]עמלות בסך 5,500 ש"ח – גם הן עוכבו מחודש אוקטובר 2013. [*]נסיעות למהלך החודש בו פוטרתי – קניתי את כרטיס החופשי חודשי בתחילת החודש כבכל חודש והפסקת העבודה (לאחר התרעה של יום …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דגם ה-34UC89G הרחב, הקמור והנאה שיכול להגיע לקצב רענון של 166 הרץ מתחיל להימכר באופן רשמי לכתבה
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים מ'מצב שמעו בואו תחפשו,תציירו ציורי טקסט או איך אומרים NFO ציורים יפים חמודים ומהממים ולא להביא את כל הציורים הקטנטנים של 10 תווים שיוצא איזה עכבר או דובי מסריח טוב? שיהיה כאילו דברים יפים! כל מי שלוקח מאתרים שיתן קרדיט!!
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
צריך 6 מספרים בין 1 ל34 ועוד מספר בין 1 לעשר שוט
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום באיזור המרכז\ירושלים שאפשר לעשות בו מטווח לחידוש רשיון נשק בזול?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מזמין לפעמים מחנויות מחשבים כמה דברים קטנים שעולים 70-60 ש"ח. הבעיה היא שאני תמיד בוחר בדואר שליחים גוביינא (משלם לשליח על המוצרים) ומשלם פי 2 ממחיר משלוח רגיל וזה בגלל שאין לי וויזה לשלם בה והחנות נמצאת רחוק מהבית שלי. אז חשבתי על להוציא וויזה או איזה שהוא כרטיס כדי שאני לא אצטרך לעשות משלוח גוביינא, וכך אני אחסוך 40 ש"ח בערך כל פעם. אז רציתי לדעת אם אני יכול להוציא וויזה/דיירקט קארד וכו' אם אני בן 17 ולא עובד? אני יכול להכניס בבנק 300 ש"ח, זה יספיק? ובבקשה אל תהפכו את ההודעה הזאת לספאם כי אני לא רוצה שינעלו אותה.
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בהקשר הזה: http://news.walla.co.il/item/2850041 ידוע שהמשטרה הצליחה לפרוץ לכל הפחות את הקוד כניסה בלי להרוס את הנתונים שבפלאפון. אני לא ממש עוקב אחרי כל הגרסאות וכו' אבל מאמין שעם מספיק חיטוט באינטרנט או איזה מעבדה אפשר לעשות את זה כנראה בלי יותר מדי קושי. השאלה שלי, אם הנתונים בפלאפון היו מוצפנים (encrypted) בהצפנה של אפל, יש מצב שגם את זה הצליחו לפצח?? כי זה באמת מרשים....
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני יודע שזה נראה קצת חשוד שבן אדם עם כלום הודעות בא ללכלך על חנות מחשבים מסוימת, אבל מכיוון שאני בדקתי פה לפני שקניתי וזה הפורום שבו אני קורא כל דבר לגבי מחשבים, אני מאמין שכך אנשים אחרים עושים ואני רוצה להזהיר אותם (ואתכם הכותבים) כדי שלא תדפקו כמוני. ב23.3 (יום שלישי) הזמנתי מפנדה מחשבים 4770 של POWERCOLOR ו2 ג'יגה ראם של CRUCIAL שהיה במלאי מידי. יום שלישי שבוע לאחר מכן (שבוע!!) התקשרו אלי להודיע שאין 4770 של POWERCOLOR במלאי וכנראה שלא יהיה, נתנו לי פקס לשלוח להנהלת חשבונות ועד לפני כמה ימים הם מורחים את החזרת הכסף (שילמתי מקדמה של 50 שקל), עכשיו יש בעיה עם החזרת הכסף כי כנראה טעיתי בפרט כלשהו בכרטיס האשראי שנתתי להם. בכל מקרה, לא שכחנו את הזכרון, אני מניח. הרכבתי…
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב ככה, מצאנו היום חתול רחוב אחרי שכבר שלושה ימים שמענו אותו מיילל ברחוב והיום הבאנו אותו אחותי משום מה רוצה לקרוא לו ג'ייסון ואני חייב שם חלופי כי זה חרא של שם חתול קטן וחמוד, בן כשלושה שבועות, מה שאומר שקבענו את היומולדת שלו ב11 לספטמבר (כמו החתול האחר שלי,רק שהחתול האחר גם נולד ב2001,קוראים לו טיטו אגב) וחתול שחור כולו,קצת מפחיד אבל זה יפה דווקא טוב תזרקו הצעות
-
- 62 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ותזכרו אם אתם מסמנים גיל בוגר יותר... הזין שלכם לא גדל מזה... ולא רימיתם אפחד חוץ מכם...
-
- 44 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251008,00.html#n http://hotsport.co.il/ הביאו סתם כוסיות מפגרות אי אפשר לשמוע ככה חדשות ממש מגעילל
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכסא למחשב , משהו שיהיה נוח לגב . בסביבות 350 - 400 שקל , יש למישהו יש המלצה על משהו ? אגב , כדאי אולי לחפש כיסא ממותג טוב ב ebay או שאין טעם כי צריך לבדוק את נוחות הכיסא בחנות ?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בן אדם בעל מבנה בינוני, לא שמן ולא רזה אני רוצה לפתח את הגוף בבית (בלי חדריי כושר) בתרגיליי אימון וחיטוב הגוף (יש לי משקולת 4 קילו אבל אני לא חושב שאני צריך אימון לידיים חזקות) סה"כ אני רוצה דגש על אימון והורדת היקף הבטן וחיזוק החזה גם לא רוצה חומרים ואבקות חחח אם מישהו יוכל לתת לי שיטות אפקטיביות לאימון בעל תוצאות כמה שיותר מהירות תודה לכולם.
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-