כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
אז החלטתי לעשות פינת מתכונים מכיוון שלנהל את פורום אוברקלוקינג זה קשה מידי כל שבוע יתווסף למאגר המתכונים מתכון יחיד ומיוחד. כל המתכונים הינם בלעדיים ולא ניתנים לפירסום! אז, בואו ניגש לעבודה. חומרים - - קופסאת שימורים של חומוס - כורכום,כמון,פפריקה מתוקה,זעתר - מלח ופלפל שחור כמובן - שמן זית - מיץ מחצי לימון - חצי שן שום - מעבד\קוצץ מזון כלשהוא. - טחינה גולמית אופן ההכנה. נפתח את קופסאת השימורים ונרוקן את תוכן הקופסא כולל את המים שבתוכה לתוך סיר קטן. לסיר נוסיף עוד מעט מים(משהו כמו חצי כוס עד כוס) נוסיף כפית מלח וכף שמן זית. נרכך את החומוס על אש קטנה(זה נקרא ריכוך מכיוון שהחומוס בקופסאת השימורים הוא כבר מבושל והמטרה כאן היא לגרום לו להיות רך כך שלאחר הטח…
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
הם נקראים אחריהם ! באמת ! Ezra Samual 1 Samual 2
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמעו, לא משנה איך הגענו (המשפחה שלי) למצב הזה.. אנחנו לא יכולים להתחבר לא להוט ולא ליס, להוט אנחנו לא יכולים כי הם דורשים כרטיס אשראי מסויים שההורים שלי לא יכולים להנפיק. יס רוצים שיהיה לנו חשבון בבנק דיסקונט, וההורים שלי בבנק הפועלים. בקיצור, אנחנו צריכים פיתרון לממיר שלא יהיה מחוייב לאחת מהחברות האלה.. ויהיה בעל תכנים עבריים כמו: ערוץ 22, 11, ערוץ הילדים, ועוד כמה בסיסיים. כבר חיפשתי מידע על צלחת לווין, אבל אמרו לי שזה עולה 1500 שקל, וגם אין ערוץ הילדים (זה חשוב לאחי), יש רק ערוצי ילדים ערביים וכאלה.. בבקשה, תעזרו לי למצוא איזה מוצא.. נ.ב: החברות האלה עלו לי על כל העצבים, שילכו לה*****.....
-
- 45 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זקוק להמלצה לשואב אבק קטן, וחשוב יותר שקט. המחיר פחות חשוב, הכל בא בחשבון. אני מגדל שני ארנבים בבית ורעש השואב הקיים מלחיץ אותם מאד, דבר ההופך את השימוש בו ללא רלוונטי. הליכלוך בבית הינו אבק בריצפה ובמספר שטיחים קטנים וכמובן וגם לכלוך ששני השובבים משאירים, שאריות חציר ועלים. שקלתי לקנות שואב רובוטי, אך אני לא בטוח אם הוא יעמוד בעומס. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכם מנהלים יקרים, כמתכנת אבקש ממכם את הטבלה\בסיס הנתונים שיודע לזהות את מערכת ההפעלה של המשתמש והדפדפן שלו, בעבר בניתי לעצמי כבר מערכת שכזו ואני יודע איך להשתמש בה. אז אני אשמח לכבר קישור להורדת בסיס הנתונים הכי מעודכן שיש לא משנה אם זה קובץ SQL (בשביל MYSQL) או שזה אקסס אני כבר ימיר את הנתונים לצרכים שלי. תודה. אגב אני די בטוח האפשר לזרוק HTML ו JS בעורך הטקסט העשיר (בניתי כזה בעבר ופרצו לי למערכת הפורומים וגנבו קוקיס של משתמשים (לא צריך להגיד לכם למה זה יכול לגרום נכון))
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לשפץ את החדר והגיע הזמן לצבוע קירות יש לי רעיון נהדר של לצבוע בצד אחד בצבע שקיעה ולהוסיף גוון סגול\כחול ככול שאני מתקדם לכיוון המנוגד כדי ליצור אפקט של שקיעה. (מעבר מאור לחושך) בצד של הבהיר אני הולך להדביק DECAL של NEW YORK אכשיו בצד החשוך אני רוצה להוסיף נסורת זכוכית כדי ליצור אפקט של כוכבים ראיתי קירות עם נסורת זכוכית באולמות אירועים ולמגע היא ממש לו חותכת אלא "מגרדת" לכן היא לא מסוכנת ולשים אותה ממש קל או שמערבבים עם דבק שקוף ומתפרעים או שעם הצבע, אך הבעיה היחידה שלי איפה אני משיג אותה בסביבות אשקלון?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אז ככה, לפני כמה ימים חיברתי את המאוורר 120 שאון נתן לי במפגש(שוב, תודה רבה), חיברתי אותו בדרך מאוד יצירתית, ואחד החוטים היה קצת חשוף, וכששמתי את המאוורר מעל המעבד, כנראה החלק החשוף נגע בוודו וחישמל לו ת'חיים!!! :lol: סוף סוף אני נפתר מהמשאית הזאת!!!! אני עכשיו על וודו3000 ישן של שכן שלי(Ivgi) אני מחפש איפה שהוא עכשיו קיירו2, בנתיים לא מוצא, אם מישהו מוכר יד שניה ובמחיר הגיוני, שיפנה אלי באימייל/איסיקיו
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://wellcom.co.il בכל מקרה אחלה מחירים ונראה אתר מאוד מקצועי. מאוד נח ואינפורמיבי. מישהו פעם קנה מהם?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=eJet-mkCusc&feature=related
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום .. מישהו שפתח תיק במס הכנסה אצל רואה חשבון .. הוא יכול לסגור אותו בלי ללכת לשם לרואה חשבון יעני ?? תודהה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כמה עולה לי משלוח הכי זול מ usps לישראל מוצר עד בערך 2 ק"ג ? פשוט לא ממש הצלחתי להבין דרך האתר שלהם כמה זה עולה . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום , יש מישהוא ששולח לי הודעות מטרידות ומאיימות דרך הואטסאפ המספר הוא : +1 872 244 2555 איך אפשר לדעת מה המקור של ההודעה ושל המס' הזה ?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי האם ניתן באמצעות ממיר של הוט מג'יק להקליט בו זמנית 2 ערוצים ולצפות בו זמנית בערוץ שלישי כל זה במקביל? אני יודע שאפשר להקליט 2 ולצפות בהקלטה, אך האם במקום לצפות בהקלטה אפשר לצפות בטלויזיה חיה בערוץ אחר לגמרי מאלה המוקלטים? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה נכון שאם יש הפרש הגדול מ-30 בין ציון ההגשה לציון הבגרות הציון הסופי נקבע ע"י ציון הבגרות? לדוגמא: נגיד מגישים אותך על 60 בהסטוריה והוצאת בבגרות 95 זה אומר שהסופי הוא 95? ואם זה נכון זה תקף לגבי כל המקצועות? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אז זהו...מחר מגיע התור שלי להתגייס אני מקווה שהגיוס יעבור בקלות ובהצלחה ושאני לא אוכל הרבה ח** אני אנצל את הבמה לשאול האם צריך להביא הרבה דברים מהבית,או שהצבא נותן הרבה דברים,וגם יש סיכוי שאני אחזור ביום חמישי הבייתה? ועוד משהו:מחר אני אראה קצין מיון שיאמר לי לאיזה תפקיד אני אשובץ אחרי הטירונות? תודה
-
- 43 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים טובות לקנות בהן את המחשב הבא שלי. עדיפות למרכז אבל לא קריטי. יש את skypc, iqpc, tms, panda, logicpc מישהו יכול לתת המלצות/הערות עליהן?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתוכנן לסוע לארה"ב בקיץ (בסביבות סוף מאי) דרך הסוכנות היהודית, בשביל להיות קב"ט באחד מן המחנות של הקהילה הרפורמית. מישהו היה במחנה כזה ויכול לספר על התפקיד\חוויות\המלצות? אני אשמח מאוד. נ.ב יש לציין שאני מחזיק בדרכון אמריקאי (נולדתי שם ועליתי בגיל 7)
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חזרתי מהקרנת הטרום בכורה... ויש לי להגיד מילה אחת וואו! הפעם המפיקים והבמאים של הסרט התעלו על הקודמים וסוף כל סוף יצא להם משהו טוב... באמת טוב... המשחק טוב הנסיעה סוף כל סוף הם לא מגיעים למהירויות אסטרונומיות.... וגם מכיוון שהסרט מצולם בטוקיו אז המהירות היא בקמ"ש... ;D :yelclap:
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון ניתן לראות יותר ויותר אתרים חינמיים נסגרים או עוברים בצורה זו או אחרת לאתרים בתשלום... הסיבה פשוטה: אתרים בקושי מצליחים להחזיק את עצמם בחיים בזכות הפרסומות, וגם אם כן - אנשי האתר לא מרוויחים כלום עבור עבודתם.. אפילו בארץ ה"מהפכה" החלה... VGames, למשל, הוא אתר המשחקים היחיד בארץ, למיטב ידיעתי, שמחזיק את עצמו לבד, משלם לעובדים שלו, ואפילו מרוויח... לכן, סקר בקשר לזה חייב להופיע.. האם הייתם מוכנים לשלם כסף עבור שימוש באתרי תוכן? הכוונה היא כמובן מתוך הנחה שאם לא תשלמו, לא תוכלו להמשיך להשתמש בהם בחינם.. (זאת תגובה מראש להודעה הצפויה כל-כך של מורעל אסוס... ;D) הכוונה היא בתשלום סימלי, משהו בסיגנון ש-VGames לוקחים... נניח, 250 ש"ח לשנה.. נ.ב. כדי למנוע מצ…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני אישית הולך לישון בסביבות שעה 4 בלילה,אבל זה רק בחגים כשאין לימודים. ד''א - סתקלו באיזה שעה נפתח הסקר... 5 בבוקר
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-