כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
היי למטרות צדקה, אני מחפש שרת המאפשר איכסון קבצים (ישמש לבעיקר לתמונות), מאפשר hot-links לתמונות (אל תציאו לי geocities, tripod, וכו'..), ולא מוחק את התמונות אחרי שבוע (לא מוחק את הקבצים בכלל, למעשה.. כמו כל "חברת איכסון אתרים" בחינם..) מישהו מכיר?
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נשארו עוד כמה כרטיסים בודדים (400-700 ש"ח לכרטיס בלי קומבינות ) עדכון: הופעה נוספת ב-08.09 - יש כרטיסים בשפע.
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז החלטתי להתחיל ללמוד והתחלתי לחפש מידע ברשת והגעתי לסוג של מבוי סתום. אני בן 22, לא למדתי שום דבר שקשור למחשבים למרות שיש לי ידע רב מהבית, גם במערכות הפעלה, גם בחומרה וגם באינטרנט. לא הייתי אומר ברמה של מקצוען אבל בהחלט ברמה מתקדמת בשלושת הנושאים שציינתי. התחלתי לבדוק מכללות ולהשאיר פרטים וגם דיברתי עם מכרים שעברו קורסים בנושא ובסופו של דבר מצאתי את עצמי במכללת מדיאטק בייעוץ. אז הסברתי לבחורה פחות או יותר מה אני מבין, מבחינתה, ולמרות שהיא היתה מאוד אובייקטיבית, אני צריך MCITP. היא הראתה לי חוברת של MCSE ושאלה אם אני יכול להסביר לה מה זה IPv6 ואמרתי לה שלא (למרות שהיו שם כמה מושגים שדווקא מוכרים לי) היא החליטה שזה לא בשבילי. עבדתי בנציג שירות בפלאפון, שזו סוג…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
איפה קונים רכיבי אלקטרוניקה בת"א\הרצליה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
סתכלו יש לי 3 אופציות לקניית המחשב: KSP IVORY TMS אייבורי הכי קרוב אלי בפ''ת הייתי שם לגבי המפרט שלי הם נשמעים סבבה אבל שמעתי הרבה דברים עליהם שהם ממש לא מקום בשביל מחשב חזק אבל יכול להיות שפ''ת זה שונה? KSP יש גם בפ''ת הייתי שם לא התרשמתי ממש וגם יש הרבה דברים שלא מופיעים במפרט שלי... TMS לא הייתי שם יש אחד בצפון ויש מעבדה בת''א שמעתי שהם אמינים וממש טוב לקנות משם עכשיו הבעיה היחידה זה אבא שלי הוא לא רוצה לקנות ממקום רחוק מחשב שזה אומר TMS אבל TMS ממש נראים לי טובים ואמינים אז התקשרתי לברר כמה דברים וגיליתי שזו חברה ממש קטנה של 4 אנשים שכל פעם מישהו אחד נוסע לת''א כדי להיות במעבדה אז זה קצת הפחיד אותי והמפרט הסופי עם הכל יוצא 7. באייבורי אבא שלי ממש רוצה כי מחיר זול ב100…
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3251008,00.html#n http://hotsport.co.il/ הביאו סתם כוסיות מפגרות אי אפשר לשמוע ככה חדשות ממש מגעילל
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה מצב הקליטה בפתח תקווה (סגולה)? יש חנות באיזור שתאפשר לי להתרשם בעצמי מאיכות הקליטה?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
סקר קטן שאני עושה. איך הולך אצלכם העניין של כסף, נגיד לבילויים (מועדון, סרט, אוכל מהיר, יציאות וכו`) ולדברים גדולים (תחביבים למי שיש, משחק, הדיסק החדש של.. , מודינג, הופעה של.. וכו`). אתם מקבלים מההורים תקציב שבועי/חודשי, או הכל מחסכונות שצוברים בימי הולדת וכו`, או אולי מבקשים כל פעם מההורים כשצריך, אולי עובדים (ואני לא מדבר רק על החופש)? בקיצור, איך אתם מממנים את חיי הנוער שלכם?
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
(גם אני לא) לא משנה כמה שמן היא שמה ואם היא שוטפת או לא את התפו"א, הצ'יפס תמיד יוצא רך ולא קריספי. מה הסוד לצ'יפס איכותי?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאני רוצה מכשיר שכזה... אבל קיים דבר כזה בכלל?! או שמה שהם מחזיקים ביד זה סתם ועושים את הקולות באמצעות מחשב? בקיצור אם מישהו יודע פרטים על הדבר הזה בבקשה שתפו אותי... פרטים כמו איפה אפשר לקנות את זה וכמה זה עולה, אם יש תוכנת מחשב שאיתה אפשר לעשות אותו דבר. תודה לעוזרים! ;D אני מוזר אהה?! למה שמישהו ירצה כזה דבר??@! ??? אבל זה שולט.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ותזכרו אם אתם מסמנים גיל בוגר יותר... הזין שלכם לא גדל מזה... ולא רימיתם אפחד חוץ מכם...
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מנוי של חברת הכבלים כבר המון שנים, עוד מאז שהם היו בעבר גוונים, אח"כ תבל, תבל דיגיטל וHOT. ב30.6 הולך להגמר לי מבצע עם התחייבות לשנה, המבצע כלל 3 חודשים ראשונים כל הערוצים, ואח"כ נשארת רק חבילת הסרטים, ממיר אחד + נקודות נוספות בבית בעלות של 165 לחודש. המחיר הזה נשמע סביר יחסית למה שאני מקבל. יש לציין שקיבלתי את המבצע הזה כי הייתי כביכול לקוח חדש בדיגיטל. עכשיו המבצע נגמר, והמבצע הכי אטרקטיבי שלהם זה ב205 ש"ח לקבל שתי חבילות לבחירתי, ממיר אחד ונקודות נוספות. המבצע הזה בכלל לא מושך אותי בעוד שבYES נותנים לי ב219 ש"ח את כל החבילות + 5 ממירים לשנה שלמה עם התחייבות (יש לנו 5 טלויזיות בבית). המבצע של YES נשמע הרבה יותר אטרקטיבי, מה עוד שאפילו בHOT לא קיבלתי את כל הערוצים לש…
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
דגם ה-34UC89G הרחב, הקמור והנאה שיכול להגיע לקצב רענון של 166 הרץ מתחיל להימכר באופן רשמי לכתבה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לדעת איפה הכי משתלם לפתוח חשבון בנק לצעירים.. מבחינת הכל מתנות הטבות וכו... ואם איפשר לפתוח חשבון לבד? אני בן 16.5 ויש לי תעודת זהות.. תודה לכל מי שיענה לי..
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חברה אני קניתי אתמול מחשב חדש ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם עליו מבחינת ביצועים וכל השאר. המפרט: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤556 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1484 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2432 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤311 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤137 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤445 מארז: NZXT L…
-
- 35 תגובות
- 2.8k צפיות
-