כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
שאאאאאלום מחר אני טס ללונדון ורציתי לדעת האם זה משתלם לקנות מוצרי אלקטרוניקה שם? [אני יודע שיקר טילים,אבל אולי בכל זאת זה זול יותר] בכל מקרה,אני מתכנן לבדוק בכמה מוכרים שם Microsoft Zune וכמה יעלה לי לקנות פלאפון פתוח K800I או K810i של Sony Ericsson. יש לכם המלצות לחנויות ו\או המלצות האם בכלל כדאי לקנות שם? אודה לכל מי שיגיב בהקדם [אתם יודעים...יש לי מגבלת זמן...אהממ..ייחודית משהו]
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
סתם חשבתי למצוא מציאות במדור יד שנייה באתר אבל כשראיתי מה הולך שם חשכו עיני!!! האנשים שם הורגים אותי! הם נראה לי לא מבינים שהם מוכרים חפצים משומשים יד שניה!!! הם כאילו עושים טובה שהם מורידים 100-200 שקל למעבד/לוח שעולים 1000 +. אני יכול להבין את הרצון שלהם למכור במחיר גבוה אבל שיהיו ריאלים! אני אישית יעדיף להוסיף 200 שקל בשביל מוצר חדש+אחריות!! זוהי דעתי!! סתם נקודה למחשבה..
-
- 36 תגובות
- 6k צפיות
-
-
מה דעתכם על הסרט שהוקרן על רון ארד?? עד כמה הוא מדבר אליכם?? והאם הוא ייתן איזשהו קצה חוט על רון?? (יענו מה עלה בגרלו) ומה נראה לכם.. האם רון חי או מת??
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשתמש ב- "כרטיס צעיר" כדי לבצע רכישות ב- EBAY? או שחייבים כרטיס בינלאומי...........?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
חבל על הזמן, אנשיםםםםם, משו באסט! האוס קופצני וסוחף, ביטים של טכנו מתחילת ה90 בארץ ועוד... אלקטרונית בטעם של פעם. Lucien_Foort-Plastic_Astatic_(Fresh_FM)-01-10-CABLE-2004-GTi - שם הסט, כרגע הראשון בעמוד הראשי של האתר. להורדה, השתמשו בכל מנהל הורדה שהוא, העיקר שלא יהיה L33ch3r.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אישה בת 75 מהעיירה קארלסטד שבמרכז שוודיה נכנסה לספרי ההיסטוריה לאחר שחנכה בביתה את חיבור האינטרנט המהיר ביותר בעולם. סיגבריט לות'ברג, המתגוררת בבית קטן וציורי, זכתה לקבל חיבור במהירות מטורפת של 40 ג'יגה לשניה. פי כמה מאות מחיבור האינטרנט הביתי הממוצע. זאת הפעם הראשונה שבית פרטי מתחבר לרשת במהירות כזאת. אבל סיגבריט, שמעולם לא השתמשה באינטרנט עד עכשיו, היא לא בת 75 מין המניין. היא אימו הביולוגית של פיטר לות'ברג, חלוץ אינטרנט שוודי, שאירגן את הקומבינה ביחד עם המועצה המקומית. פיטר נחשב לאחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הרשתות, ועובד כיום כיועץ חיצוני לפיתוח בחברת Cisco. חנונים מרחבי העולם רואים בו כסוג של גורו לאחר שתיכנן כמה מהמודמים והראוטרים הטובים בשוק. אגב, כמו כל גאון,…
-
- 61 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד איזה תשתית וספק עדיפים ביותר למשחקי רשת? בהנחה ששתיהם בקצב 100 מ"ב
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרבה מנהלים בפורום מתייחסים בזלזול רב למשתמשים רבים. דוגמה אחת היא בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204684.0 אני לא יודע למה מנהלים עושים את זה (אולי משחיקה או ממשהו אחר), אבל זה נושא שמעיק על הרבה משתמשים וחלק מהם אף עוזבים את הפורום. רציתי לשמוע את דעתם של המנהלים וגם של החברים על העניין. ולא, אני לא מנסה להכעיס אף אחד או לזלזל באיזה מנהל, אני פותח את הדיון הזה כי אכפת לי.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן חברים. אז ככה אני וחברים שלי אנחנו לפני גיוס החלטנו לצאת לאיזה טיול לפני צבא. לתפוס בנות ולהנות המון. חשבנו ובדקנו שני מקומות בהם יש דילים די טובים וזולים,איי נאפה בקפריסין וקוס שביוון. היתי רוצה לשמוע המלצות לשני המקומות הללו,בבקשה רק מאנשים שביקרו שם. האם תהיה בעיה להכנס למועדונים בנאפה או בקוס כאשר אינך בן 18,אני עוד חודש וקצת בן 18 אבל הנסיעה מתוכננת באמצע חודש אוגוסט.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך בונים אקורד המורכב יותר מ4 צלילים .... למשל כמו A15? (אל תצחקו. אפשר לעשות כזה דבר)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
-
לאור נולד בן! תנו במזל טוב לאור הפותחול (liiiiight) על יום חופש שהוא הרוויח מחברת FLUSH YOUR BIKE SAVINGS ולא הגיע ללילה של היום! בונא גנבת לי תbrik , צפה לתביעה ברנד אביוס. ))))))))
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש לי תאריך גיוס בנובמבר הקרוב,וכמו הרבה אנשים לא השקעתי בתיכון ואין לי תעודת בגרות מלאה.. האם אפשר להשלים בגרויות לפני הצבא?(וכן,אני יודע שאפשר תוך כדי ואחרי,אבל השאלה היא האם לפני) ואם כן,היכן אפשר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הבאתי לחבר את הדיסק און קיי מדגם PATRIOT XT 16G והלך לו לאיבוד המכסה. שלחתי היום בבוקר אימייל לחברה שלוחה של אירופה, והם שולחים לי עכשיו את המכסה בדואר ללא שום תשלום.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
פשוט גועל נפש. חילקו לנו בבית ספר משלוחים לראש השנה שהיינו אמורים לחלק לקשישם בשכונה, וילד אחד בשיכבה שלי (שלא אציין את שמו) פשוט לקח את המשלוח לעצמו ואכל אותו!!!. אני מזועז עד עכשיו, פשוט אין מילים בפה. לא מבין איך היה לו לב לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני לא יודע אם מנהלי האתר חשבו/לא חשבו על הוצאת המגזין HWzone על גבי עיתון... ולא וירטואלי. HWzone נודע כהמגזין הכי מוביל כיום ברשת בתחומו אשר יש לו פוטנציאל להמשיך כך על דפי נייר. מה דעתכם בעניין?
-
- 44 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כבר נאמר רבות בעבר, שהדלקה וכיבוי מחשב תכופות לא מומלצת. שאלתי היא: האם זה תקף גם לגבי מחשב נייד (שהסוללה שלו מחוברת לחשמל), או שעקרון פעולתו שונה?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
וואוו אנשים, רציתי רק לספר לכם על מקרה שקרה לי היום, שנאלצתי לבטל הזמנה של מוצר. ביום שישי לפני כשבוע וחצי (5.3.04) הזמנתי היטסינק של טרמלרייט מPCH, אחרי שהמליצו לי עליהם בפורום של האתר. אגב, השירות שם ממש אחלה, וגם הסבירו לי שזמן האספקה יהיה עד 10 ימים כי אין להם אותו במלאי. אבל ביום ראשון שלאחר מכן אני רואה את אותו היטסיניק בחנות אחרת, שיש להם אותו במלאי(!), ועם כל זאת - המחיר יותר זול ב-42 ש"ח! אז נתתי להם צ'אנס עוד שבוע כי כבר ביצעתי הזמנה וכבר שילמתי להם, אבל זהו. היום נשברתי. ביטלתי את ההזמנה, הזמנתי מהחנות השניה, ויצא לי אותו מחיר כולל משלוח! (תוך 48 שעות) אני שוב חוזר ואומר: אני לא אומר את זה בשביל לפגוע באף אחד, ולכן אני גם לא מפרסם את שם החנות השניה כאן. אני אומ…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://multimedia.heritage.org/content/wm/Lehrman-092706a.wvx
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתגייס בדיוק עוד חודש ויומיים,הטירונות שלי תיהיה 02 מה שאומר טירונות לא קרבית וגם בהתאם התפקיד לא קרבי בכל מקרה,האם כדאי לי להכין את עצמי קצת מבחינת הכושר שלי לטירונות?או שבטירונות עצמה הצבא "ידאג" להכניס אותי לקצת כושר שאני זקוק לו על מנת לעבור את הטירונות?אם ההמלצה היא להתחיל להתאמן על קצת כושר לפני הגיוס,מה כדאי לעשות?קחו בחשבון שאין לי מנוי לחדר כושר או משהו,כך שהאמצעים שעומדים לרשותי זה הרחוב,וגם הבית נ.ב:מה אורך הטירונות של 02?שבועיים או שלושה שבועות? תודה רבה
-
- 72 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד תקשורת, איך לחבר בין סוויצים, איך ליצור VLAN'S, ודברים בסגנון הזה. אני צריך אתר כלשהוא עם סרטונים מובנים + תוכנה שאיתה אני יכול לדמות רשת עם רכיבי תקשורת. מבקש את המלצתכם לגבי אלו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום חמישי התקשרו מהביטחון של הדואר כדי לבדוק מה יש בחבילה ולאשר, כלומר המוצר הגיע לארץ. עד היום לא הגיע אליי שום פתק אדום הבייתה, התקשרתי לפקיד הדואר והוא אמר שעוד לא הגיע חבילה. המוצר הגיע יותר מהר מארה"ב לארץ מאשר הוא יגיע בארץ אליי. ההשערה היא שזה אולי תקוע במכס, זו גם ההשערה של פקיד הדואר שזעף על ההתנהלות שלהם רוב השיחה. מישהו יודע מה המספר של מכס ישראל ובאיזה שעות הם פועלים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
היי HWZone הגיוס הראשוני שלי היה 30 לינואר,אבל קיבלתי מכתב עכשיו ושינו אותו ל-1 פברואר,וגם הודיעו לי שאני מתגייס למערך הטכני של חיל האוויר אז כמו כל הנושאים פה כשכל אחד מתגייס,הגיע תורי רציתי לדעת פרטים על המערך הטכני של חיל האוויר,בסיסים וכו',אני סה"כ לא יודע כלום...אז תתחילו לשפוך,לטוב ולרע
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
-