עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מדובר על כמות של הודעות ולא הודעה אחת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by The Ghost,

מישהו יכול להגיד לי איך עושים אינגרל לפונקציה הזאת: e-2x(x2-x)

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by fuck off,

http://www.metacafe.co.il/watch/848020/sucking_fire/ אל תתקמצנו, ספרו.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  4. עשיתי worldwide אבל משום מה אני רואה שם גם Usa only

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by LQDForce,

לא מצליח, אני רוצה שיעשה לי ממוצע של שלוש עמודות יעני: F5+G5+A5 מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  6. הייי כל מי שיש לו פייסבוק מכיר את זה: 1. האישה ה-כ-י אמיצה בעולם!! אני רעדתי כשראיתי תתמונה הזו! לא לבעלי לב חלש.. רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 2.שיטה קטלנית חדשה איך להוציא שבע פחיות ממכונה ולקבל את כל השקלים רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור 3.הצילו את ניר ממחלת סרטן קשה!על כל אחד שמצטרף תורמים לנו 5 שקל(אמיתי+הוכחות) רק ללחוץ על לייק ותקבלו קישור בקיצור הבנתם את הכוונה. השאלה היא איך יוצרים דבר כזה? מודה לכם על העזרה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. לא מצאתי את האופציה..כוסאומו האתר הזה.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  8. אני לא רוצה שיראו את רשימת החברים שלי. יש דרך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  9. יש לי אתר ויש בו כתובת gmail איך עושים דרך האתר או האאוטלוק אפשרות של החזרה אוטומטית של אימייל. נגיד "תודה שפנית אלינו נחזור אליך בהקדם". תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by ExTaZi,

יענו מסביב לפרצוף כזה להשאיר קו דק יחסית.. אני תמיד מנסה עם סכין גילוח ובשביל לקצץ מוסיף מכונה לעיצוב זקן..אבל זה תמיד יוצא מעפן!! יש לכם איזה שיטה או טיפ? תודה!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by GRiM,

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  12. Started by Moo^Moo,

נוסח אמינם או משהו, רק את המקצבים הבסיסים, אם למישהו יש תוכנה שהוא מכיר או יכול לתת לי עצות, אני יעריך זאת מאוד!!!!! תודה MOOMOO

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

איך עושים מספר חסוי הכוונה שכשאני מתקשר למישהו הוא לא יראה את המספר שלי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Shmoolik,

למשל אני יודע שבבזק זה *43 לפני השיחה. רציתי לדעת איך זה באורנג' , סלקום , פלאפון .. תודה.

• 14 תגובות
    • 24.3k צפיות
  15. Started by koko0,

אחרי 12 שנות לימודים החלטנו שכדאי שנזכור אחד תשני קצת...כדי שנזהה ברחוב וכאלה הבעיה העיקרית שלנו שאנחנו ממש קצרים בכסף ובכל מקרה ההדפסה עולה לא מעט אז נתקענו קצת עם העיצוב. עקרונית אני יודע לעבוד עם פוטושופ אבל לעבור תמונה תמונה זה די מחרפן גם אם אנחנו לא ממש הרבה בכיתה [35]. עקרונית לכל אחד יהיה דף עם תמונה ומשהו קצר שיהיה כתוב עליו. אצל מי \ מה אפשר לעשות דברים כאלה? [אזור פתח תקוה] יש תוכנות שמיועדות לדמשהו כזה? אם יש אז חייבים כמובן תמיכה בעברית. אם יש דרך אחרת כלשהיא שלא חשבתי עליה אתם מוזמנים להציע... תודה!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. תביאו מתכונים פשוטים, ומה זה מרינדה ?

• 10 תגובות
    • 16.4k צפיות
  17. נגיד אם אני שם כמה שירים בפלייליסט, שיר אחד נגמר ואז מתחיל השיר השני חצי שנה יש איזה קטע טראנס שמנגן אותו דבר ורק אז מתחיל השיר וככה כל הפלייליסט, מעצבן. אני צריך לעשות מין פלייליס למסיבה שהשירים יתחלפו יותר חלק . יש אולי איזה תוכנה לזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 7.3k צפיות
  18. Started by Green,

היי שאני מצלם ווידיו על ידי צילום מסך ומדביק את זה בצייר אני מקבל מסך שחור רציתי לדעת איך אני יכול לשמור תמונה? תודה

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by Fighter,

יש אנשים מסויימים שרצים על קיר מאוזן איזה 3 צעדים ואחר כך יורדים ממנו או יותר משוגעים שרצים אנכית על קיר רחב השאלה שלי איך הם עושים את זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by enzo,

לפני שנה וחצי בערך (סתם עלה לי עכשיו בראש) ראיתי איזה בחור עם מכשיר פלאפון של סמסונג ובעזרתו העביר תחנות בטלוויזיה.רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה עם המכשירים של היום,האם צריך יישום מיוחד?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by almogas,

יש לי עבודה ואני חייב לדעת איך עושים שינוי באחוזים מישהו יכול לתת לי את הנוסחה? נגיד יש לי מספר התחלתי שהוא x ואחרי שינוי מסויים הוא הפך ל y מה השינוי באחוזים? ואם אתם צריכים מספרים אז למשל האיקס הוא 2.80 והואי הוא 3.17 תודה

• 1 תגובה
    • 33k צפיות
  22. Started by ccc,

האם יש דרך לעשות תשלומים בפייפאל ? מה אם אני רוצה להזמין משהו שעולה 3-4 אלף ש"ח בכמה תשלומים ?

• 6 תגובות
    • 32.6k צפיות
  23. סתם התעניינתי לדעת לפי מה מנוע החיפוש פה בפורום קובע את אחוזי הרלוונטיות כשהוא מראה את התוצאות. : למישהו יש מושג? :s05:

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  24. אהלן! כבר תקופה שאני מנסה לחשוב מאחורי ההגיון של מנגנון הקפיצה במכוניות מקפצות כמו שיש כאן משהו יודע איך זה עובד?

• 21 תגובות
    • 7.3k צפיות
  25. Started by OcOc,

אני לא יודע עם זה קשור לפה אני חדש אז אני לא כל-כך מבין בבקשה תעזרו לי. כותרת.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים