עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mei,

איך אני מתמודד עם שאלה עם משוב שכזה שהולך לי על 2 המגברים ביחד ??? אני יודע שזהו 741 כנראה משווה עם מתח 0, והשני אינטגרטור שהופך ריבועי למשולש ... איך פותרים את זה??????? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Lupin,

???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itayalle,

איך מתנתקים מהאתר הזה ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. ^^^^^ אני רוצה לנסות להתקבל ל MIT למשל

5. אני ממש מאוד מאוד מעוניין להתקבל לממר"ם. אנא יעצו לי איזה קורסים או ניסיון עליי לקבל על מנת להתקבל ליחידות המחשוב של צה"ל (עם אפשר להאקינג יותר טוב ). אני עדיין בן 14 (כיתה ט'), אז יש לי עוד בערך 4 שנים. צריך לדעת c/++ Y טוב? אולי לינוקס? מה...

• 94 תגובות
    • 33k צפיות
  6. שנים שאני מדשדש במקום ותקוע בשגרה ובמוכר בתחום של התיקוני מחשבים ואני מעוניין להתקדם, גם מבחינת שכר וגם מבחינת תפקיד. אי שם ב-2008 עשיתי קורס מאוד בסיסי של טכנאי PC, אין לי שום ידע ברשתות תקשורת וכול מודעה שניה כמעט באולג'ובס דורשים ידע בזה. אז מה הצעד הבא? האם אני צריך לקחת קורס ברשתות או שיהיו מקומות שיקחו אותי למרות שאין לי את הידע הדרוש? תודה

7. Started by Boris_yo,

נדמה לי זה קורה בכל מאווררי עמוד ונמאס לזרוק ולקנות אחד אחרי שני. עם הזמן הם נעשים יותר איטיים עד שבקושי מסתובבים. האם שימון יעזור ואם כן איפה משמנים? אמרו לי שמן של מכונת תפירה הכי טוב. אם שימון יאזור אקנה את SINGER כי זה מותג שכיח.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי קובץ של 2 וחצי ג'גיה וwinrar אומר שהוא פגום ומציג רק שתי קבצים מקובצים של 100 מגה..ניסיתי לעשות repair archive אבל הוא אומר שאפשר לתקן רק קבצי rar וzip איך אני יכול לתקן את הtar הזה? עריכה: זה בגלל שהמשכתי אותו משתי מקורות שונים...יש אפשרות "לחלץ" את הקבצים שאני צריך?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by com,

השנאי של הקליפס (רמקולים ) (הופך 220V של הארץ ל110V) לא עובד. הנורית חיווי לא עובדת, ולא נותן מתח. יש רעיון כיצד אפשר לתקן אותו? או לחילופין, כמה עולה חדש כזה? ועוד שאלה, אם משהו יודע - יש לי סוני אריקסון T290 וכתוב IL ORENGE וזה מעצבן לאלא ואי אפשר לראות את התמונות ברקע כמו שצריך. אפשר להוריד את זה? אגב, המכשיר לא נראה לי תומך באיקונים (שמורידים את האיקון השקוף עבור הנוקיה. תודה!)

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by X-BLADE,

שלום אני רוצה להתקשר לפלאפון של אורנג' שנמצא בארה"ב בניו יורק. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by neo690,

אני רוצה להתקשר לטלפון קווי בספרד איך עושים את זה בחינם מהמחשב?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי חבר בארצות הברית, שיש לו סלולרי שהוא קנה ורשם בארצות הברית. אם אני רוצה להתקשר אליו מהסלולרי שלי או מהטלפון מה אני צריך לעשות? אני צריך להוסיף קידומת או משהו?

• 1 תגובה
    • 46.4k צפיות
  13. Started by Googleness,

אז אני מחפש מקום בארץ להיבחן בשביל הסמכה של A+ (רק מבחן בלי קורס) ומקום אחד שמצאתי ביקש 1257 ש"ח כולל מע"מ על כל טופס! (יש שני טפסים אז יוצא מעל 2500 ש"ח). עכשיו אם נתחשב בעובדה שהבחינה אמורה לעלות לפי המחירון באתר של COMPTIA בערך 180 דולר לטופס יש לנו הפרש מחירים עצבני. מישהו מכיר ? ממליץ?

14. לאבא שלי יש גיר טיפטרוניק. אפשר להשתמש בו בשביל להאיץ יותר מהר או להאט בעזרת ההילוכים? בקיצור למה הוא נועד?

• 33 תגובות
    • 20.9k צפיות
  15. Started by hedva,

התגלה לי עכשיו במחשב היצור הבא: PWS-Gamania.dr תהיתי לעצמי איך ומהיכן הוא חדר למחשב - ז"א מי עומד מאחוריו ומי עושה בו שימוש? עוד חשבתי שאם מדובר בתוכנת ריגול שאוספת נתונים ומשדרת אותם החוצה, ניתן אולי לעקב אחריהם ולתפוס את יוצרם מה אתם חושבים?

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  16. שמעתי אל מישהו שהצפינו לו את ההארד דיסק בעבודה. כנראה העוזרת שלו נכנסה למשהו מפורפק באימייל או לא יודע... מה בעצם השלבים שייקח למישהו ליפול לכזה דבר? נניח קיבלת מייל מפוקפק עם קישור. נניח לחצת על הקישור... מה עכשיו? איך מלחיצה על קישור במייל מגיעים לשזה שמצפינים לך את ההרד דיסק? אני יכול לחשוב על אם מישהו מתקין אפליקציה בווינדוס עם הרשאות של אדמיסטרטור. נניח מישהו תמים עושה YES להכל? לא ברור לי איך נופלים לדבר כזה...

• 18 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. Started by volt413,

איך נותנים לינק לפרופיל כדי להשתתף בתחרות שבעמוד הראשי? הצלחתי למצוא רק לינקים שצריך משתמש וסיסמה כדי לראות אותם תודה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  18. (אם לא במקום הנכון נא להעביר)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום! לצערי אני חיי בשכנות עם חבורה של ערסים, חלאות אדם, שהחליטו לעצמם להתחיל להעביר את כל המסיבות שלהם על הפנטאוז שלהם. הבעייה היא שהם מדליקים את המוסיקה על מקסימום ווליום עם ציוד הגברה מקצועי ומפנים את הרמקולים לכיוון השכונה בלילות שלפני תחילת שבוע עבודה. כשבאים לדבר איתם הם לא פותחים את הדלת או שמתחילים ללעוג ולרדת על הקורבן. גם על המשטרה הם לא ממש שמים, באה ניידת (שעה אחרי שאמרו שהיא יוצאת) המוסיקה נכבת (אחרי קרב צעקות עם השוטרים) ואחרי שהשוטרים נוסעים החגיגה ממשיכה... דרך ההידברות לא עובדת איתם. איך אפשר להלחם נגד התופעה? תלונה במשטרה לא עזרה

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. איך אני יכול להבדיל בין פוליקרבונט ל-לוציט? אני יודע שהחומרים שונים בתכונות כגון עמידות לשריטות ולחום, חוזק כללי וכדו', אבל אני לא מתכוון להגיע לחנות ולהתחיל לשרוט ולכופף את המשטחים או לחמם אותם כדי לחוש בהבדלים ביניהם... ישנם הבדלים נראים לעין או שהבדיקה חייבת להיעשות בדרך אחרת? תווית? חותמת? :s05: (דרך אגב, אני זקוק למשטח פרספקס בתור משטח עבודה ולא למודינג)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by nice,

אני בטוח שהתשובה היא פשוטה וקלה אבל אני פשוט לא יודע איפה שמים את הקישור לתמונה/חתימה שיצרתי. איפה שמים את זה?. והאם יש הגבלה לגודל החתימה (גודל במקום וגודל במגה בייטים).

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  22. השאלה בכותרת. לאחר שרכשתי את הכרטיס לאומי מאסטרקארד, אשר מקנה לי אפשרות קנייה בינלאומית, אשמח לקבל עזרה בהזמנת דברים מחו''ל, בעיקר מAMAZON. איך עובד עניין המכס בהזמנה, הבנתי שאם הקנייה מעל 200 דולר, אני משלם מכס ואם מתחת אז לא. מע''מ?... -תודה רבה!, נחום.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אם אני לא טועה יש איזה אתר כזה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים