עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Falcon4g3,

תנסו קודם לזהות ככה... לא מצליחים? מבט ב-EXIF אולי יעזור... [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by glassmoon,

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by R0ck,

מתוך YNet... "מרצדס שברה 22 שיאי מהירות עם גרסת הטורבו-דיזל החדשה של ה-E קלאס, מתוכם שלושה שיאי עולם ו-19 שיאים למכונית מקבוצתה. זאת, בעקבות ניסוי שערכה תחת פיקוח הפדרציה הבינלאומית למכוניות, ה-FIA. בניסוי השתתפו שלוש מכוניות מדגם ה-E 320 CDI החדש של ה-E קלאס, לו מנוע V6 מוגדש טורבו, הזרקת דלק ישירה ו-224 כ"ס. כל מכונית עברה מרחק מצטבר של 160,934 ק"מ בדיוק על מסלול לארדו שבטקסס, ארצות הברית." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080610,00.html אין מה לעשות, איכות ארית זו מרצדס, גם באוטובוסים. נ.ב, תגובה מס' 3 משובחת.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ALE-XtaZi,

הכנתי חתימה חדשה כנסו ותנו תגובה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי שלום לפני מספר לא רב של ימים יצא לי להאזין לגל"צ פתחתי את התחנה והתחברתי לתחנה בדיוק בסיום של שיר, הספקתי לשמוע ממנו איזה 10 שניות ... אבל 10 שניות של הפזמון, ונדלקתי. השיר הולך משהו כזה: imagine all the pepole (את השאר לא ממש הבנתי, זאת הייתה שעת לילה ממש מאוחרת ואני הייתי במצב שבין ער לבין ישן ... ) אם מישהו מכיר שיר שמכיל את השורה הזאת, בבקשה ממנו שיאמר לי את שמו ! תודה רבה ! :-*

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם. קניתי היום מצלמה באתר אינטרנט דרך כרטיס אשראי. פתחתי את החבילה, פתחתי ספר הוראות, הכנסתי סוללה למצלמה צילמתי איתה קצת ולא אהבתי. נגיד ואני רוצה להחזיר אותה בחזרה לחנות ולבטל את התשלומים! האם יש לי זכות לדרוש זאת? מה החוקים והזכויות של הצרכן במקרה זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם. בקרוב מאד יהיה לי צו גיוס ראשון ורציתי לישאול אתכם כודם כל איך הלך לכם בצו הראשון? ושנית, אני לא מעוניין להיות קרבי בצבא, אני מאד מאד רוצה להיות במשהו שקשור למחשבים, לדעתי עדיף לצבא לנצל את הידע שלי בתחום. תוכלו לתת לי מכוונים על מה איך ועם מי לדבר בנושא? איך ליגרום למראיינת של הראיון האישי להמליץ\לשבץ אותי במשהו שקשור למחשבים ולא לקרבי, דברים שעלי להדגיש יותר ודברים שעלי להדגיש פחות וכו' ואם אפשר קצת מידע על כל העסק הזה, מה הולך להיות שם.. עד כמה זה חשוב לעתיד שלי בצבא וכו' Thank You!

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיזה גיל אפשר לעשות רשיון לטרקטורן וכמה ס"מק?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by DaMN,

אני מחפש כרטיס זיכרון לסלולרי של נוקיה 6230, אני רוצה משהו בסביבות ה-256MB היכן קונים אותם ? אני רואה בהרבה חנויות SD שלא מתאים לי, אני צריך MMC, אשמח להמלצות.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מי שעושה 007, ויודע מרוכבים, מוזמן לנסות: [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by arkadur,

אני רוצה לדעת איך בולסים במדינה שלנו.. האם אתם מתורבתים? או טורפים ג'אנק בידיים..

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by The UnKnown,

Yep, post your best songs... dances & trances mostly... But just the best of the best.. :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by iakovl,

אוקי זה המצב יש לי שכנה מעצבנת (אל תנסו לתאר , התאור SHEDEVIL מתאים לה מאוד) היא נחמדה לכל החיות ה"מסכנות " אצלנו אז קיצר היא מטפלת עכשיו בכלבה שאני מוכן להרוג (תרתי משמע) כי היא נובחת בשעות הכי לא מתאימות וכל ניסיון שלי לדבר עם השכנה לא עזר (היא אפילו טוענת שהכלבה לא שיכת לה) ניסיתי לטלפן לעיריה , וחלף כמעט חודש ונאדה. צריך עצות חשבתי ללכת כבר למשטרה , אבל אני לא זוכר את החוק בנושא

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by nw,

מישהו יודע למה אתר subs.co.il נסגר (אתר לתרגומים)? מה החלופות?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by shuy,

יש למישהו? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום אני עולה מכיתה י' ליא' בשנה האחרונה הייתי במגמות של כלכלה ופיזיקה עכשיו אני מתלבט האם לעבור מפיזיקה לביולוגיה ורצתי לשמוע תגובות הערות והארות שלכם בנושא (אלה שסיימו או עומדים לסיים תיכון) אני יושב עכשיו בפיזיקה על 80 מה שרציתי לדעת זה האם פיזיקה באמת פותח לך את דלתות גן עדן לאחר התיכון או שגם ביולוגיה נחשב למקצוע איכותי כמו פיזיקה? בנוסף רציתי לדעת האם כדאי שאני יהיה בביולוגיה וישב על 90+ או שאני ישאר בפיזיקה וישב בערך על 80 85? כדאי להביהר שאני לא עומד להיות פיזקאי או ביולוג אז זה לא פקטור ואם כבר פתחתי נושא האם למישהו יש המלצות לאוטוביוגרפיה מעניינת?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by The Ghost,

אני עושה עכשיו קורס פסיכומטרי ורציתי לדעת קצת פרטים על איך זה הולך להיות... כמה אתם קיבלתם? עשיתם קורס לפני? היה קשה בקורס? היה קשה בבחינה?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by love-its-my-name,

הגישו אותי בלשון על מאה וקיבלתי בבגרות 80 וזה ממש לא הגיוני! בדקתי עם המורה שלי ללשון ועם עוד מורה את הבחינה ויצא 92 [היה לי הרבה זמן אז העתקתי הכול ]. יש איזה נוהל מסויים שיכול להעלות לי את הציון אם יש הפרש כ"כ גבוה? 20 נקודות זה ממש לא צחוק! תודה.

19. קיצור ככה יש 9 שקלים.... מתוכם 8 אמיתיים .. ו 1 מזוייף..... עם הידיים אי אפשר לדעת עם השקל אמיתי או מזוייף (הוא יותר קל במשקל) ביגלל זה יש לכם מוזניים מותר לשקול פעמיים בלבד... ולהוציא את השקל המזוייף.... יש למי שהוא רעיונות?...

20. Started by thegodx,

1.לפי חוק מרפי לחם המרוח בריבה (לדוגמה) תמיד יפול על הצד של הריבה. 2.חתול נוחת תמיד על הרגלים. החידה: אם נקשור לחם עם ריבה על גב של חתול מה יקרה?

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by noambaum,

שלום לכולם! חבר טוב שלי הדביק אותי בחיידק הדיג רק מהסיפורים שלו... אני רוצה נכון להיום להיכנס לחווית הדייג אך אני לא מבין כלום.האם יש לכם ידע שאתם יכולים לחלוק איתי/אתרים/אתרי קניה ומכירה של ציוד דיג בתודה נועם

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by skyline,

כשראיתי את הסרט: "אוסטין פאוארס" -אז היה קטע שהראו אותו עם בוקסר או תחתונים (לא זוכר בדיוק מה זה היה) שעליהם היה את דגל אנגליה...חחחחח זה קרע אותי מצחוק.. יש את הדברים האלה בארץ? לאו דווקא דגלים של מדינות... ואני יודע שהשאלה קצת פריקית , מה לעשות אהבתי את הקטע הזה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by AnoxiA,

אוקי זהו הולך להיות הדף בית שלי שאמור לחסוך ממני כניסה לכמה אתרים לצורך התעדכנות... הוא עדיין לא גמור אך הוא כ60% ממה שהוא יהיה... http://www.yahav-s.co.il/HomePage מה דעתכם..? מה לדעתכם אני צריך להוסיף לשם..?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. גגגגררררררררעעעעעעעעעעעעעפפפפפפפפפפפססססססססססססססססססססססססססס אאאאאוווייייייייייייייייייייייייייי :-X נ.ב, היבבה ברקע זה ה Vantec Tornado מסורס ב 7 וועלט (רק שתבינו עד כמה הדבר הזה רועש - למי שעדיין שוקל ת'קניה של הדבר הזה). http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=339IOZI16OSJ01JKJQ75E0TM3X

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eranRohatyn,

http://www.gnd.co.il/Temp/lior/shrekbymosheshabah.wmv נקרעתי מזה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.