עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב אז ככה: יום חמישי יש לי בוחן על החומר ואני לא יודע כלום אבל כלום! המורה לא יודעת להסביר היא פשוט פותרת את התרגיל הלוח ובאותו זמן אתה צריך להקשיב להעתיק להבין בו זמנית. מישהו יכול להסביר לי לעזאזל איך אני פותר את זה? (זה עם מכנה משותף).

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. יש לי יום הודלת חגיגה גדולה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה ? יום הולדת חגיגה נחדמת מה ננעים מה נחמד של כול ילד וכול אחד לא נולדו ביום אחד אלה רק ביום הולדת רק ביום הולדת :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :birthday: :birthday:

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

http://www.free-web-polls.com/cgi-bin/poll.pl?pollid=10308&&subp=11&which=8&action=vote הנה לינק לבחירת מורה השנה..................................................

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by CrossFireX,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא לקנות סכין פרפר איכותית? בארץ בחו"ל לא משנה לי. (כמובן שבמידה וזה מחו"ל שהמוכר יישלח לישראל)

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by benor,

תגידו, מישהו ממכם אוכל פטריות? יש להם טעם כזה Best או שרק אני אוכל פה?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. מה ההבדל בין שני הגירסאות הקיימות לאירו טריפ? ואיך אפשר לזהות מה יש ברשותי? איזה חלקים יש או אין לאחד הגירסאות שאני אוכל לבדוק? תודה רבה (:

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by J.allmighty,

http://www.dsy.co.il/goodnews.htm

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קבלו http://www.youtube.com/watch?v=p3VHfGGOm8A

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי לכולם.. אני מחפש שיר של דיכאון עצב אז יש המלצות ? בתודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יום ראשון יש לי מבחן שאם אני לא עובר אותו אני יורד מ5 ל4 יחידות ואני לא רוצה לרדת אז אני חייב עזרה עם 2 תרגילים... וגם זה: תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם מישהו יודע מהי בערך נקודת הקיפאון של וודקה? אפשר לשים במקפיא[בערך -4 מעלות צלזיוס] ללא חשש?

• 21 תגובות
    • 12.1k צפיות
  12. Started by ymss69,

פשוט תענוג לעניים.... תהנו!!! http://rapidshare.com/files/18677554/__1489___1512_.rar

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. פיראס חורי וזהו עכשיו נגמר אני לא יודע מה אני יעשה בשעה עשר מעכשיו פרוייקט Y פשוט היה גדול, משהו שעוד לא ראיתי כמותו אני הכי אהבתי את אליענה חשבתי שהיא תזכה. אבל כל הכבוד לפיראס הוא גם היה טוב כמו שאר המתמודדים שבאמת השתנו ולמדו הרבה מהשעורים האלה. אז: מה דעתכם על הפרוייקט? את מי באמת הכי אהבתם? חוו את דעתכם!

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by scorpion,

אני חושב שזה די ממצה את עצמו...

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

? ועוד שאלה האם שיעורי עזר Online עוזרים? יש הבנה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. למשל הפונקציה f(x) = 2x -3

• 21 תגובות
    • 15.4k צפיות
  18. Started by jeger01,

חברים, אני פותר תרגילים מהמיקודת ונתקלתי בסעיף בהסתברות שכבר חצי שעה אני יושב עליו ולא מגיע לפיתרון (3/23) בבי"ס תיכון מסוים ניגשו כל תלמידי שכבת י"א לבחינת הבגרות בלשון. 24% מתלמידי השכבה לומדים בתנאי פנימייה. אם בחרים באקראי תלמיד מהשכבה,ההסתברות שהוא הצליח בבחינה בלשון היא 0.7 . ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם איננו לומד בתנאי פנימייה גדולה פי 1.5 מן ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם לומד בתנאי פנימייה השאלה היא: ידוע שבשכבת י"א באותו בית ספר לומדים 100 תלמידים. בוחרים בזה אחר זה שלושה תלמידים מבין תלמידי השכבה הלומדים בפנימייה. מה ההתסברות ששני התלמידים הראשונים שנבחרו הצליחו בבחינה בלשון והתלמיד השלישי נכשל בה? תודה ל…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by demultiplexer,

מתי ייצא גיפורס 4 ומתי יצאו לוחות שתומכים ב agp8x???

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by shloosh,

הכלב שלי השמן בעל השלוש רגליים... כן כן לול מצאנו אותו. צולם ב-w900 שלי חחחחחחחחחחחח אני יודע שאני אוטיסט לפעמים חחחחחחחחחח *משום מה האיכות של הסרט ירדה...זה היה 30 fps קודם.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכם אני כבר מעל שנה שלא נחשף לשמש בכלל אני מתעורר ב6-7 בערב והולך לישון ב 7 בבוקר בערך בגלל שאני עובד בלילה הרבה אנשים אמרו לי שזה לא בריא אבל לא אמרו למה וחיפוש בגוגל לא ממש עזר אז מישהו שמבין שיסביר לי בבקשה כדי שאוכל להמשיך בחיי הערפד נטולי השמש שלי לנצח נצחים תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by redead,

התחרות כרגע נורא גדולה בין החברות היות ויצא גם הממיר השלישי שמאפשר צפיה בחבילה הבסיסית בשביל תשלום חד פעמי של 400 שקל. כרגע אני HOT משלם שם משהו כמו 350 שקל כולל תשתית אינטרנט , מה שמייקר את החבילה כולכך זה כל הערוצי ספורט הפתוחים. השאלה שלי אם יש טעם לנסות לעבור לYES , ממה שהבנתי אפשר לקבל את הYES MAX HD במחיר אטרקטיבי.. מה בעיקרון עדיף הממיר HD של YES או של HOT ?

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. אני מחפש לדירה החדשה שולחן מחשב טוב, עם מקום לסאב למטה (Harman Kardon Soundstick 2) ועם איזה 3 מגירות במחיר טוב. המלצות?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. בשנה האחרונה כל אתר פלצני פתאום דורש אות גדולה, סימן כלשהו בשדה הסיסמא. לכל בנאדם יש סיסמא אחת או מספר סיסמאות קבועות בראש. עכשיו במצבים מסוימים אני בא להרשם לאתר מסוים ולאחר מילוי כל הפרטים פתאום אני מגלה שלא הזנתי מספיק "דרישות" בסיסמא. ועכשיו לקטע המרגיז - שאת הסיסמא הייחודית הזאת אני צריך לזכור פעם הבאה כשאני חוזר לאתר הספציפי. כלומר, אם יש לי סיסמא קבועה בראש של xyz אני צריך להתאים אותה בהרשמה של האתר המדובר xYz$ דוגמאות: בזק בינלאומי. אתר MMO של The Old Republic Apple ועוד.

25. שלום לכולם. קניתי היום מצלמה באתר אינטרנט דרך כרטיס אשראי. פתחתי את החבילה, פתחתי ספר הוראות, הכנסתי סוללה למצלמה צילמתי איתה קצת ולא אהבתי. נגיד ואני רוצה להחזיר אותה בחזרה לחנות ולבטל את התשלומים! האם יש לי זכות לדרוש זאת? מה החוקים והזכויות של הצרכן במקרה זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.