כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות SSD ב-newegg דרך מישהו שגר בארה"ב. אם הבן אדם הזה ישלח לי אח"כ את המוצר בדואר האם אני צריך לשלם מכס או מע"מ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני רוכב כמעט כל יום בלילה על אופניים ובקיץ יש המון ברחשים באוויר שנכנסים לי לפה ולעיניים תוך כדי רכיבה. יש מה לעשות נגד זה? לפחות טיפ בעניין העיניים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אני פונה לכל אילה שהיו במשלחת לפולין.. האם זה באמת כדאי? מעניין? ושווה את הכסף?? אשמח לשמוע דעות המלצות וחוויות!! תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אני יכול (בית ספר אינטרני) לכפות על בית הספר שלי להגיש אותי לבגרות מסוימת במועד כלשהו? הסיבה היא שהכיתה שלי לדוגמה עושה תנ"ך בחורף יב' כי כרגע עוברים פרק בחודשיים ואין שום סיכוי שנספיק את החומר (מה גם שאנחנו עדיין במלכים, הנושא הראשון בבגרות). רציתי לדעת אם יש אפשרות (חוקית כלשהי) שכופה על בית הספר להגיש אותי לבגרות השנה הזאת אם אני מבקש. כששאלתי מורים אם אפשר להגיש אותי הם אמרו שזה ניתן "רק במקרים מיוחדים" ושלא כדאי לי. הם מנסים להמנע מלהגיד כן בכל אופן אפשרי, ואני ממש לא מעוניין לנקוט בטקטיקת הניג'וס היומי. יש לציין שאני רוצה ללמוד לבגרות לבד, לקבל מתכונת מהמורה כמה שבועות לפני הבגרות ולהפוך אותה לציון המגן שלי. כל המורים משום מה חושבים שזה נוח להגיש בחורף יב', וזה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, כבר זה כמה חודשים שאני כל כמה זמן שואב את האבק מהמארז. משום מה, הבית שלי מלא באבק (בית חדש, ולידינו בונים עוד אחד), וכל פעם מצטבר בערך טון של אבק. אז היום, כמו כל פעם, החלטתי ש50 מעלות למעבד זה קצת לא טוב, במיוחד שהוא לא מתאמץ בכלל. אולם הפעם, החלטתי גם כן לפתוח את התושבת של הקירור למעבד ולנקות גם שם. יש לי קירור VOLCANO 7+ ממש ישן. ואין לכם מושג כמה הוא רועש. (ולא, זה לא בגלל האבק) עזבו את זה שבערך שעה לקח לי להבין איך להוציא את זה, אני לא ממש בעיסקי הקירור אבל לבסוף, הצלחתי! ואז, חשכו עיני. גוש ענק של אבק פשוט יושב שם עם עוד גוש של חול, מחכה למישהו שיפתח את המאורר ויתפוצץ בפניו. אני מצטער על הרגע שלא היתה לי מצלמה לצלם, אבל תארו לעצמכם שהגוש הזה מילא חצי ש…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד או איך זה ניקרה באנגלית הצפירה שמשגרים פצצת אטום (NUCLEAR) אבל ארוכה?
-
עד היום לא הבנתי למה סגרו את הפורומים החשובים האלה. זה נורא שאי אפשר להגיב/לפרגן/לבקר על כתבות וחדשות באתר. וגם על האתר עצמו. למה לא לשתף את דעותיי עם כל חברי הפורום (אחרי הכל, זה פורום!), ובמקום זאת לפנות למנהלים בהודעה פרטית? לדעתי זה טיפשי. אנא הצביעו "כן".
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב אני ובן דוד שלי החלטנו ללכת לים אבל אין לנו איך ללכת? הוא גר ברחובות ואני בחולון ואנחנו לא יודעים איך להגיע לים, חשבו על חוף ראשון... מישהו אולי יודע אם יש איזה אוטובוס שמגיעה לשם? כי מונית זה יצא יקר....
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שבת שלום לחברי הפורום . אם אפשר בבקשה תמליצו לי על הרכבי האוס מוצלחים אבל רק את המוצלחים והאיכותים , בבקשה אל תתנו לי שמות של הרכבים לא איכותים תודה חבר'ס
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה למברשת הזאת וזה נראה הרבה יותר קל למרוח איתה את הג'ל לגילוח על הפנים וגם נראה שהיא מקציפה אותו כמו שצריך. עד היום הייתי מורח עם הידיים את הג'ל על הפנים, רק לא הבנתי אם אפשר להקציף איתה גם ג'ל לגילוח של ג'ילט למשל, או שזה מתאים רק לקופסאות האלה של הסבון?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל מי שעדיין לא שמע את הגירסה של אבריל לווין המטומטמת ל Chop Suey, שיוריד את זה עכשיו ודחוף (לא בעיה למצוא לזה מקור - **אהם** קאזהה)... בושה וחרפה לקהל המעריצים של סיסטם! ברגע ששמעתי את זה רציתי להכניס לה בוקס... אבל זה עדיין מצחיק תהנו
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו מצליח להירשם לאתר www.EliteTorrents.org? לא הצלחתי... למישהו יש משתמש שם או יכול לפתוח בשבילי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש רכב לצעירים[לי] בתקציב של עד 42 אלף שקל וחשבתי שיוכלו לעזור לי לבחור פה דווקא החוזק של המנוע זה לא במקום הראשון אצלי מה שאני מחפש ברכב הזה הוא שיהיה לפחות שנת 2000 ומעלה, ושיהיה עם תיבת הילוכים אוטומטית חובה[זה הוראה "מלמעלה"] מנוע 1.6 יכול להיות נחמד, ועדיף 5 דלתות באופן אישי נדלקתי על הסיאט איביזה, תגידו מה דעתכם בבקשה.. תודה מראש, אבי.
-
- 80 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
מחפש אתר שיש בו רקעים איכותיים ושהם יהיו 1280X1024 ואתר שיש בו כל מיני סגנונות.. לא רק בנות או של משחקים וכאלה.. או שאם תוכלו תביאו לי כל מיני אתרים שיש בהם סוג אחד.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה שהיא נוסחה שאפשר בעזרתה למצוא נקודה מסויימת(X,Y) על המעגל (לא בתוך) אם אני יודע את הזווית ואת הרדיוס? אם כן אז מהי הנוסחה? תודה
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני בדר"כ כלל לא פותח פוסטים כאלו..אבל שילשום יצא לי להיתקל בערוץ אנטי יישראלי ביו טיוב. הערוץ שייך לאמריקאי שונא יהודים אנטישמי שבין היתר מצטלם עם אחמדינג'אד..אחרי וויכוחים שאני מנהל איתו ביו טיוב, קלטתי פתאום שיש לו גם אתר מושקע שכולו מלא שנאה נגד ישראל ו-99 אחוז מימנו שקרים ללא שביב אמת אפילו. אתר כזה יוצר נזק תדמיתי גדול לישראל! הקהל הוא אמריקאים תמימים שמוזנים בשקרים. בקיצור יעשה חיל ושירות ציוני למדינה מי שירים את הכפפה ויפיל את האתר הזה: http://www.davidduke.com/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום בצורה ספונטנית החלטתי להשלים בגרות בפיזיקה לפני שבועיים. אז התחלתי ללמוד חשמל מאפס(לא למדתי את זה בבית הספר) ואני לומד כל יום שעתיים שלוש ומתקדם בקצב די טוב לעבר הבחינה שתתקיים ב21.6 עכשיו אני מעוניין לעשות גם פרקי בחירה ורציתי לדעת לאור המיקוד של השנה מה הכי כדאי לי לבחור באופן כזה שאני יצטרך ללמוד הכי פחות כי פשוט אין לי זמן ללמוד ביום יום.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני מעונין לתבוע את בזק בבית משפט לתביעות קטנות, בשביל שיתנו להתנתק בשקט כי הם לא מספקים לי את המוצר. איך אני עושה את זה ?
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
כנראה אני לא מאופס או משהו ומשום מה אני לא מצליח לפתור את הדבר הפשוט-למדי הזה: הוספתי שרטוט למטה כאשר S זה השטח הכתוב (= ל 228.42) X אורך Y רוחב קודם כל השרטוט שעשיתי נכון? איזה משוואות אפשר ליצור פה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יום שני/שלישי או בקיצור שבוע הבא אני ניגד לתיאוריה..עכשיו אלה שעברו בזמן האחרון על מה כדאי לתת דגש בלימוד...אני פחות או יותר את רוב החומר...השאלה היא על מה כדאי לי לחרוש יותר מהשאר..על מה הם מתמקדים.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-