עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך אני בדיוק משווה בין מעבד לבין מעבד לפי איזה נתונים .?? בדרך כלל איזה נתונים הכי חשובים ? ולוחות אם .. כנ"ל ^^ וגגם מעבדים ..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. sierra trading post תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לשלוח מייל עם שאלה למערכת איבאי, אבל מתקשה למצוא מייל כזה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KKK,

שלום לכולם. הוצגה בפניי שאלה בהסתברות ומסתבר שאני לא זוכר כל כך את הגישה לפתרון. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לפני חודש ושבוע ביקשתי להעביר את הקו של בזק לכתובת חדשה בתקופה הזו היו אצלי כבר 5 טכנאים, היום היה שוב טכנאי שאמר לי משהו כמו צריך לסדר את הכבלים מתחת לאדמה או משהו לא מובן בעליל והוא לא יודע מתי זה יסתדר עד להודעה חדשה, בקיצור אמרתי לנציג לפני שבוע אם שבוע הבא אין לי אינטרנט אני מתנתק מכם, אמר לי סבבה, התקשרתי אליהם שינתקו אותי אחרי המתנה של 40 דקות וכאב ראש של "שנייה אני מעבירה אותך ואז מהתחלה כל החפירה.." אמרו לי אתה לא יכול להתנתק אלא אם כן אתה רוצה קנס של 500 שקל ואז ננתק אותך, לסיכום יש לי מספר שאלות: 1.לפי החוק האם מותר להם למרוח ככה לקוח כזה הרבה זמן, או יותר נכון מה הזמן המקסימלי שלהם שאפשר לבטל חוזה? 2. אם הם לא יכולים לספק לי שירות תוך זמן מסויים אני יכול\זכות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, צריך המלצה למיקסר איכותי וחזק, שיעבוד טוב עם בצקים מקמחים מלאים וכד'. יש את הKITCHENAID שלא כ"כ מומלץ. יש את הKENWOOD KMIX ויש את הסדרות הרציניות של KENWOOD עם 1000-1200W. מה דעתכם? אריאל

• 28 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות מערכת מחשב קומפלט: מחשב PC, מסך, עכבר, מקלדת ומדפסת. יש מקום שאתם ממליצים עליו שיעשה מחיר טוב על קניה כזאת? התקציב הוא נמוך. זה הולך לשמש סה"כ לשימוש ב WORD. חשבתי על אייבורי, כי שם כבר קניתי PC זול שעשה את העבודה בסביבות ה-1200 ש"ח. תודה

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. למשל אם מישהו תייג את הסרטון לפי המילה "ישראל" אני אקבל עדכון על הסרטון למרות שאני לא נרשמתי לערוץ שלו

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by itsik1231995,

HD PREMIERE! The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon by Richard Gale [בדיחה]

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  10. Started by unknown71,

מהיכן ניתן להשיג? ראיתי למשל לפני כמה ימים סטיקר "תאהבו חיות, אל תאכלו אותם" משהו בסיגנון הנ''ל. רציתי לשאול את הבחור מהיכן השיג, אבל לא הספקתי לצערי, ובכללי מדבקות נחמדות שניתן להדביק על השמשה האחורית, למרות שבדרך כלל אני לא מתחברת לזה יש לפעמים כמה ''יציאות'' נחמדות. אשמח לקבל תשובה, תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. http://www.engadget.com/2011/03/07/western-digital-drops-4-3-billion-to-acquire-hitachi-gst-enter/ WD תוכל להתמודד יותר טוב מול סיגייט בשוק האחסון.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by Ovid,

שלום, לאחרונה החלטתי לנסות לפתוח עסק קטן, שעיקרו מכירת מוצרים מסויימים, בעיקר לתושבי חו"ל . מכיוון שאין לי ניסיון בנושא, קיוויתי שאולי למישהו פה יש. השאלה שלי היא האם זה יהיה בעייתי לשלוח את המוצר לקונה מחו"ל ? האם אני אצטרך להתעסק בניירת מסויימת? האם ישנן הוצאות מסויימות מלבד עלות המשלוח ? ולמי עלי בכלל להפנות שאלות מסוג זה, דואר ישראל או גוף אחר? תודה.

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by amilo,

לילה טוב לכולם. אני מקווה שזה לפורום הזה לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה שלי. רכשתי אתמול בלילה את Counter Strike CZ דרך ה Steam ב 10 דולר אבל אני לא מצליח להוריד אותו! יש לי ווינדווס 7 64 ביט "Home Ultimate " והמפרט בצד , כל פעם שאני מנסה להוריד אותו הוא אומר לי שאין מקום בHDD וזה חרטא כי יש לי 700 ג'יגה פנוי לפחות... לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי שום אזכור לבעיה , וכבר שלחתי מכתב ל Valve . אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח , ואם מישהו יודע מה הפרוצדורה בנוגע לביטול החיוב. תודה לעוזרים. עדכון! לאחר שהתקנתי את הקובץ של CS בנפרד ולאחר מכן את Steam העדכני המערכת זיהתה את ה CS בתור משחק. נחכה ונראה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חבר שלי הגיע אליי עם מחשב נייד די איכותי שלא נדלק. אני בכוונה לא מציין את שם היצרן. המחשב נדלק רק עם האורות שהבהבו על המקלדת. לא הצלחנו להבין מה זה. אחרי כמה חיפושים הבנתי שזה פשוט מראה על התקלה במחשב והתברר שהוא מסמן על תקלה בזכרון. הוצאתי רכיב זכרון אחד, לא עבד, הוצאתי את השני המחשב עבד כמו חדש. בלי קשר לתקלת הזכרון הוא גם התעצבן על זה שהסוללה של המחשב מתה לגמרי אחרי פחות משנתיים. לאחר שיח עם מוקד התמיכה של החברה אמרו לו להכניס את המחשב למעבדה שמעניקה שירות ליבואן ושהמחשב יהיה מכוסה באחריות. בגלל שחבר שלי רצה שיחליפו גם את הזכרון התקול הוא ביקש ממני להחזיר אותו. כך המחשב חזר למצב המקורי שלו של נדלק עם אורות מהבהבים. כשמסרתי את המחשב לתיקון אמרתי להם שיש בעית סוללה + בע…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by House M.D.,

שלום, לפני כשבועיים הזמנתי חבילה מארה"ב, מספר המעקב שלה היה כזה : LJxxxxxxxxUS . החבילה הגיעה אלי אתמול. מה שמוזר הוא שבאתר USPS הסטטוס של החבילה עדיין "התקבל למשלוח בסניף הדואר בניו יורק" ובדואר ישראל אין לה זכר. האם זה קשור למספר המעקב? כי הזמנתי עוד חבילה והפעם המספר שלה הוא CQxxxxxxxxUS . האם זו חבילה מסוג שונה שיהיה אפשר לעקוב אחריה? והאם מישהו נתקל בבעיה כזו שהמספר מעקב לא עבד בארץ?

• 8 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

בעקרון מה שחשבתי זה להזמין 6 חברים (7 כולל אותי) יותר מאוחר להביא כמה בנות, על האש, סלטים בירות, קצת סרטים מוזיקה (הכל אצלי בבית) יש לכם עוד רעיונות או שבערך כיסיתי את כל האפשרויות?

• 11 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. שלום, האם ניתן להשיג סניגור חינמי שמתמחה בתיקי תעבורה בכלל ונהיגה בשכרות בפרט? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by yacovmateo,

שלום. עד היום הייתי עובד דרך כח אדם,הייתי עובד באיזה בית אריזה עם תפוחי אדמה,וזהו הם לא עובדים יותר עם אותו כח אדם יותר. כל שאר העבודות בכח אדם האלה הם ממש על הפנים. יש עבודות מומלצות לגיל 18?,חשבתי על סופר אבל לא מקבלים כל אחד,ביקש ממני קורות חיים גם. יש משהו אחר מומלץ?

• 35 תגובות
    • 8.2k צפיות
  19. Started by C991Now,

היי HWZone אני משרת בחיל האוויר ועשיתי טירונות 02 אז סיימתי את הטירונות היום ובאמת חבל שנגמר... קיבלנו את הצווי התייצבות,הרוב קיבלו את אותו בסיס בו עשינו את הטירונות - טכני בחיפה(בח"א21) אבל היו כמה,כולל אותי, שקיבלו סיפוח לבה"ד 20 - צריפין,קורס 310. מישהו מכיר על הקורס עצמו? הבנתי ש-כל מה שמתחיל ב-300 זה אומר שזה קשור למכונאות,אבל אני לא סגור על זה וגם מהמחקר הקטן שעשיתי,כל מה שקשור למכונאות- זה ישר לברוח עצות,דעות,וטיפים יתקבלו בברכה... כרגע מה שאני הולך לעשות(אני בשבוע חופש) זה לבוא לבה"ד20 ולבקש יפה קב"ן וגורמים כאלו ופשוט לצאת משם - נראה טוב על הנייר, אבל בפועל...

• 39 תגובות
    • 12.4k צפיות
  20. Started by bitonml11,

הפונקצייה ההפוכה של : f(x)=2y היא f(y)=x:2 ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ngc224,

שלום. כאן בפורום יש את כפתור ה"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", שבו אפשר לראות את כל הנושאים שהשתתפתי בהם והיגיבו בו אחרי... השאלה היא, האם יש אפשרות לקבל סוג של התראה כזאת גם בטוקבקים בחדשות של האתר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. אני עוד שבוע משתחרר ממג"ב, ואני מתעניין לגבי לימודים אקדמאיים. תוך כדי השירות החלטתי לנצל את הזמן שאני עושה יומיות ועוד מעט אני מסיים MCITP במכללת נס. החלטתי ללמוד את זה בגלל שזה היה הכי נוח לי מבחינת תיאום עם היציאות שלי.... ידוע לי שבחוץ התעודה הזאת לא נותנת כל כך הרבה, אבל רציתי לדעת אם יש איזה שהו תואר אקדמאי שעוסק בIT. אני יודע שב"מכללה האקדמית לישראל" ברמת-גן מלמדים תואר בטכנולוגיות מידע... אבל זה המקום היחיד שקרוב אלי שמלמד את זה (אני גר בירושלים). לא שמעתי על המכללה הזאת יותר מידי ולא כל כך בא לי ללמוד במכללת שקר כלשהו תואר שאף אחד לא מכיר. מה גם אני יודע שיש מנהל עסקים עם התמחות במערכות מידע, אבל גם את זה לא ראיתי שמישהו בסביבה מלמד. השאלה שלי היא - ל…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  23. השירות מוסבר באתר הבא: http://www.isracellcheck.co.il/ האם אפשר לסמוך עליהם ? הם אמינים? מישהו ניסה ? הם דורשים תשלום של 319 ש"ח ובמידה ולא נמצאו החזרים יותר מה-319 ש"ח הם מחזירים את הסכום.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

יש דבר כזה בדואר ישראל? הזמנתי מכשיר סלולארי בתוספת 45 ש"ח זה נחשב "דואר אקספרס" זה לא UPS ורשום עד 48 שעות איפה אפשר לקרוא על השירות הזה?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  25. המכשיר, כמעט סגור שיהיה SAMSUNG GALAXY S. מיקום החנות: רעננה / כפר סבא / תל אביב / הרצליה / רמת גן. ראיתי בערך מה יש בZAP, אבל אני מעדיף להסתמך על הנסיון של חברי הפורום עם חנויות. מעדיף המלצות של אנשים שכן היו צריכים שירות ו/או תיקון אחרי הקנייה על חנות שנתנה שירות טוב.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים