כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהייתי בתערוכה - וראיתי את מערכת המיליון - והתאהבתי בה נואשות... חקרתי את ההוא שמסביר עליה והתוצאות הן כאלה: האיכות תמונה המעולה נובעת מלא אחר מאשר ראדון 8500 התדירות תמונה היא 81.2 קילוהרץ כל אחד מ9 התדרים בסך הכל מבודד ומשם נשלח לרמקולים - ככה שהסיגנל יותר טוב אבל לא יותר מזה... אין שום טכנולוגיות מיוחדות וייחודיות... שכחתי לבדוק איזה דיוידי זה, אבל משהו לא רציני... אבל עדיין - מערכת מגניבה וגם אני רוצה כזה!
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה פשוט הורג אותי! יש איזה היגיון מאחורי סדר האותיות במקלדת ? ז"א למה האותיות במקלדת לא מסודרת עפ"י הא"ב למשל? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היום, אתה לא יכול להשאיר שום דבר בחוץ אפילו לא לשנייה. לפני כמה ימים נסעתי לחדר כושר על האופניים של אבא שלי (Tauny) . קשרתי אותם שם בחניה של המלון (הח. כושר שייך למלון). לצערי הרב, לא הוצאתי את הכיסא שלהם (זה בכלל לא עלה בדעתי...) (אפשר להגיד שיש להם כורסא) . להפתעתי שאני חוזר חזרה, אין כיסא. זה ממש עצבן אותי, לא ההפסד הכספי אלא המעשה עצמו. אין שום טיפת כבוד לרכוש של בן אדם אחר? ורבאק, מושב של אופניים קיבינימט, מה אתה הולך לעשות איתו? זה מתחיל באופניים ונגמר בדברים אחרים. מה יהיה? אוליי כל פעם שאני אצא עכשיו עם האוטו אני אתחיל לסנדל אותו?אוליי אני אכסה אותו בברזנט?
-
- 47 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
לא אזור שורץ מהגרי עבודה מצד אחד ולא שכונה של עשירים מצד שני. מעמד ביניים.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה זה פיחו / פיכו? מנהלים יקרים, אם אתם לא בקיעים עם המושג אני מבקש שלא תנעלו, המושג קיים. בדוק.
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לכל מי שלא עדיין לא שמע: מופע התרמה ענקי של 8 קונצרטים בכל רחבי העולם למען הכושים של אפריקה. מתחיל היום בהייד פארק, לונדון, וישודר בערוץ 10 החל מהשעה 16:00. גולת הכותרת היא כמובן האיחוד של Pink Floyd. בין היתר, בתוכנית הופעות של Coldplay, U2, R.E.M, Robbie Williams ועוד אמנים רבים וטובים. חובה לאוהבי המוזיקה [יחד עם בירה]
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
מכיוון שאתם נאלצים לראות בסוף כל הודעה שכתבתי חתימה - לפחות ניתן לכם לבחור איזו... [td][/td] [td][/td] [td][/td]
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שאני משגע אתכם היום, שאלה שניה כבר, אבל הראשונה הייתה באמת בקטנה... יש שאלה שאני לא מצליח לפתור, בבקשה מי שפותר אז שירשום הסבר מובן, כיוון שאני לא באמת מבין את החומר הזה ברמה מספיק טובה (כי היו לנו רק 2 שעורים). תודה מראש ערן. עריכה אני ארשום את התרגיל שיהיה יותר ברור... בתרשים מתוארים במבט מלמעלה שני כדורים בעלי רדיוסים שווים, הנמצאים על משטח אופקי חסר חיכוך. כדור א שמסתו 0.3kg, נע במהירות של 3m/sec. כדור ב שמסתו 0.2kg נח. לפני ההתנגשות, היה המרחק בין מרכז כדור ב לבין מסלול התנועה של כדור א' (מרחק זה מכונה פרמטר התנגשות) שווב לרדיוסו של כל כדור (ראה תרשים). לאחר ההתנגשות נע כדור ב' במהירות שגודלה 1.2m/sec. הנח כי הכדורים אינם מפעילים כוחות חיכוך זה על זה.…
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשאל בקצרה מפעת קוצר זמן-מה עדיף לעשות עתודה כמהנדס חשמל ואלקטרוניקה או ללכת לאחד מקורסי האלקטרוניקה שלא דורשים אפילו מיון כגון טמ"מ? מה יעזור לי יותר באזרחות? אם מישהו יכול לשמוך כמה שיותר מידע מכל נסיון או ידע שיש לו על כל אחד מהתחומים אני אשמח להחכים. תודה רבה
-
- 38 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הסרטון הזה פסול בכל כך הרבה מובנים, אבל זה מה שעושה אותו מצחיק
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לחבר שלי היה מחשב ישן שלא עבד כבר שלוש שנים, אז הוא החליט לנתח אותו. באתי אליו וחשבנו לנסות לפרק את כל החלקים מהמארז, לנקות את כל החלקים מאבק ולחבר על קרטון רק את החלקים הנחוצים כדי לבודד משתנים. אחרי שחיברנו הכל וראינו שזה עובד (היינו בשוק) חבר שלי שאוהב לתכנת חשב להורד אליו Manjaro (סוג של לינוקס) ולהפוך את המחשב לשרת לבית שלו וגם למחשב ניסויים. הוא מתכנן להריץ עליו כל מיני מערכות הפעלה מבוססות יוניקס, לקמפל אפליקציות שהוא יוצר ועוד. הנתונים של המחשב: פנטיום עם שתי ליבות שרץ במהירות של 2.7GHZ שתי גיגה ראם DDR2 לוח אם של gigabyte 320 גיגה HDD …
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מחפש סרטי אימה או משחקי מחשב ממש מפחידים עם רוחות וכאלה, רק לא בדיוני. תודה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , לא יודע אם אתם מכירים אבל ישנו פרפורמר יווני מפורסם ששמו Yanni , ולדעתי הוא מדהים ! , אתן לכם טעימה מאחת המנגינות המעודפות עליי : ממליץ לשמוע החל מ 2:07
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
מה נשמע חבר'ה? בכל מקרה הפרופיל שלי 97 עם סעיף על ראייה. קבא ודפ''ר גבוהים. נפלתי מירפ''א א'] - מנסה לסדר לי עוד אחד. בכל מקרה אני לא סגור על איפה אני רוצה - גו'בניק או קרבי. מצד אחד אם זה קרבי - אז חובלים או לא סתם גולני. מצד שני - גו'בניק - משהו במחשבים חייתי. התחלתי בכושר קרבי בשיבל שהכל יהיה פתוח. אבל אני לא יודע לאן אני רוצה. אני רוצה משהובמחשבים טוב שאחרי צבא אני מסודר, אבל אין לי ידע בתכנות או משהו, אני ב5 יחידות רובוטיקה וכימיה. אני אקבל זימון ליום סיירות - אם אני הולך מאה אחוז אני בקרבי!? אם אני מבריז יש מצב שישלחו אותי רק לגולני או משהו ושאר הדברים לעורף לא לחזית? גאמא - שלחתי לפני חודשים את מה שהם ביקשו מהאינטרנט ועדין לא קבילתי זימון - יכול להיות שאני לא מתאים…
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
-
שאלת איכות סביבה (נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר פורום ניידים): האם יש מקום "תקני" לזריקת סוללה ישנה של מחשב נייד? אני מכיר המון מקומות לזריקת סוללות אצבע משומשות, אבל לא יודע כמה סוללה גדולה תתאים שם והאם בכלל כדאי ומותר. אשמח מאוד לדעת, לא רוצה לזרוק במקום לא מתאים...
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין בגדים לחורף מחו"ל ורציתי לדעת איזה אתרים מומלצים (חוץ מEBAY ששם הכל מסורבל וקשה למציאה). בעיקר סוואצ'רים / טרנינגים של אדידס או נייק או כל חברה אחרת. איזה אתרים מומלצים, זולים ושולחים לישראל כמובן... תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יודע על פורום רפואה שנותן סיוע בפענוח תוצאות מעבדה על בדיקת דם? אם בכלל נהוג לפרסם אותן בפורום או בדרך כלל שולחים במסר פרטי? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-