כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הת'רד הבא הינו יוזמה שלי (אינה רשמית מטעם צוות האתר) ומטרתו היא לעודד כתיבת ערכים חדשים ב-HWiki (ולהצטרף לתחרות). למי שעוד לא כל כך מעודכן, לא מזמן התווספה ל-HWzone פינה חדשה, HWiki, שהיא אינציקלופדיה חופשית מבוססת MediaWiki. בזהה לויקיפדיה, זו מערכת חופשית, ככה שכולם יכולים לתרום ערכים חדשים למערכת (ולערוך קיימים). ביחד עם פתיחת ה-HW של ויקי הוכרזה גם תחרות למשתתפים ולמוסיפים, עם מיטב הפרסים מבית CoolerMaster. http://hwzone.co.il/news/134802 בינתיים אין הרבה משתתפים יחסית, התחרות אמנם התחילה לפני שבוע אבל זה עדיין לא מאוחר להצטרף. יש בפורום הזה הרבה מאוד אנשים עם ידע כללי בתחום והם מוזמנים להשתתף (עוד פרטים בדף התחרות). לאלו שמערכת ויקי טיפה מבלבלת אותם, הכנתי מדריך קטנט…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
משהו גדול תפתחו את הכתובת http://hotmail-login.msn.co.il/login.asp (הוט מייל ) ותראו מה כתוב בשורה של ההתחל בחלון של ההוט מיל LOL ;D המבין יבין, ביי
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריא…
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כיום ישנו אתר www.runner.co.il ששולח קובץ קורות חיים בודד להמון חברות ואז פשוטו יושבים ומחכים שיחזרו אליכם. היום גיליתי אתר חדש. הוא בעצם מנוע לשליחת קורות חיים לחברות על פי אזורים וערים. בדקתי ובאזור תל אביב לדוגמה הוא באמת מביא הרבה תוצאות. פשוטו סמנו לאיזו חברה תרצו לשלוח את הקובץ והוא יישלח לכתובת הרלוונטית באגף כח אדם/מחלקת הגיוס של החברה הרלוונטית ואם תתאימו, יחזרו אליכם. האתר טרי אבל יוזמה ברוכה http://www.easywork.co.il בהצלחה !
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה ללמוד לתואר מהנדס חשמל, ולהוציא תעודת הוראה כדיי ללכת להוראת חשמל/אלקטרוניקה ברמת בית ספר תיכון/מכללה מבחינת אוניברסיטה, בן גוריון נראית לי טובה (מהשוואה ובדיקה שעשיתי). אבל זה עדיין אוניברסיטה וביא תצתרך הרבה השקעה של זמן וכו' יש לי חברים שממליצים על תל חי, ותל חי נראית טובה אבל זו מכללה - הם נותנים רק הנדסאי האם יש משמעות לעשות חלק התחלתי כלשהוא מהקורסים בתל חי (ברמה של מכללה) ואם זה ללכת לבן גוריון ? (כדיי להרוויח תקופה של לימודים פשוטים יותר, שבו ניתן להתעסק בדברים אחרים) או האם רצוי להתחיל מהתחלה בבן גוריון ? ואם כן - האם ניתן בו זמנית לעבוד בתל חי על תעודת הוראה (כלומר האם הם מכירים בקורסים המתאימים מהאוניברסיטה כדיי שאני לא אצתרך לעשות אצלהם תוכנית מלאה), …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשאל בקצרה מפעת קוצר זמן-מה עדיף לעשות עתודה כמהנדס חשמל ואלקטרוניקה או ללכת לאחד מקורסי האלקטרוניקה שלא דורשים אפילו מיון כגון טמ"מ? מה יעזור לי יותר באזרחות? אם מישהו יכול לשמוך כמה שיותר מידע מכל נסיון או ידע שיש לו על כל אחד מהתחומים אני אשמח להחכים. תודה רבה
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לכך שסרטוני יוטיוב נטענים במחשב שלי באיטיות כזאת, שניתן להגיד שאינם נטענים כלל (יותר מעשר דקות בערך, לסרטון של פחות מדקה)(קצב הטעינה המופיע בפרטי הסרטון, היא כמעט תמיד על 0 kBit/s, ורק מדי כמה שניות עולה לשבריר השנייה וחוזרת ל-0). ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי 014. תשתית של הוט. מהירות חיבור של 2.5 מגה. מהי הבעייה פה? למה מהירות ההזרמה ביוטיוב יורדת כל הזמן ככל שהשנים חולפות? בעשור הקודם, כשיוטיוב היה עוד בתחילתו, הסרטונים היו נטענים בשיא המהירות.
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב , אני מחפש חברה שמתמחה בהתקנת מצלמות אבטחה לבית , ועדיף שיהיה להם אתר עם קטלוג מוצרים בשביל לבדוק איזה ציוד יש להם . אם מישהו מפה יש לו יידע בנושא אז הוא מוזמן להגיב ולעזור ... תודה
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי היום (31.8.04)זה היום האחרון ( :'() של החופש :'( :'( :'( אז אני מחפש מה אפשר לעשות היום, אני צריך שתעזרו לי למצוא מה לעשות באזור ת"א. לכל מי שיש הצעה שיאמר אותה בבקשה!!! אני ממש שזה היום האחרון אני יכול :2gunsfiring: :itschy: את המורות!!!! אז מה אני יכול לעשות, לא מצאתי משהו מעניין בתודה מראש Install
-
- 60 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
איך אמורים לכתוב את הכתובת באנגלית שעתיים ניסית לכתוב ולא הצלחתי חשבתי לכתו את הפירוש באנגלית אבל אז בארץ הדוורים האנלפבטים לא יבינו ואני צריך את זה דחוף? איך לכתוב??
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
Having fun with poor newbie who thinks hes being hacked... Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it …
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בעוד פחות משבוע ייפתח האירוע הטכנולוגי הגדול בעולם, אך האווירה השנה שונה בתכלית משנים עברו כאשר המחסור החמור בשבבי זיכרון וההתמקדות האובססיבית של ענקיות הטכנולוגיה בבינה מלאכותית דוחקים את הצרכן הפרטי לשוליים ומאיימים על השקות החומרה המצופות ביותרלכתבה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! כשצריך לשחרר חבילה ממכס של חלקי מחשב מחו"ל האם משלמים מע"מ על המשלוח ? תודה, יובל
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אנשים קניתי גקינס שחור של וורנגלר ושמתי לב שהוא צובע לי חולצות בהירות בקצת שחור ויותר גרוע צובע לי את התיק שלי. הצבע מאוד חלש וקצת מיים מורידים את הצבע. לפי מה שקראיתי באינטרנט ניסיתי לכבס את המכנס וגם להשאיר אותם ללילה עם חומץ\ זה לא עוזר. אני בטוח שאם אני אמשיך את הכביסות בשלב מסויים הצבע יפסיק אבל ראבק כמה אפשר לכבס לפני שהמכנס יהפוך לסמרטוט? לצערי כרגע בלתי אפשרי להחזיר את המכנס, יש עצות?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום, אני לומדת כיום בבית ספר אקסטרני ובו לא נמצאים החברים הטובים שלי מבית הספר הקודם(לאו באק חיפה) ושם יש לי פול חברים, כיום הם יצאו לטיול שנתי ואני מרגישה נורא מבואסת מכך שאני לא איתם ואין לי את החוויות שהם עוברים,וגם בבית הספר האקסטרני שלי אין טיולים כלל וזה מבאס נורא.
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
למי שכח בעוד כמה שעות מתחיל הפרק הראשון של העונה השלישית, הציפיה הורגת!! לאלה שרוצים להיות יותר ממוכנים יש פרק שמסכם את העונה הראשונה והשנייה, מספרו 00 רצוי לצפות בו לפני הפרק החדש, לרענן את הזכרון צפייה מהנה!
-
- 56 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לספר לכם מה קרה לי ושתנסו להסביר לי את זה לפני שבוע אני ועוד מישהו שתינו וודקה פינלנדיה וזה היה הפעם הראשונה שאני שותה דבר כזה שתיתי 7 שוטים ואז איבדתי תהכרה לכמה דקות ומאז משהו מאוד מוזר קרה לי חוש הריח שלי נהיה ממש מפותח ואני לא מתכוון לסתם שאני מריח יותר טוב אלא שזה ממש נהיה משהו מדהים למשל פגשתי בן אדם לפני יומיים וישר הרחתי שהוא שתה אלכוהול אז שאלתי אותו מה שתית? הוא ענה איך אתה יודע לקחתי רק כוסית אחת ואז אמרתי לו בדיוק מה הוא שתה אני מריח סיגריות ממרחק ועד היום זה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו שאני ליד מישהו מעשן אני מרגיש ממש כאילו אני מעשן בעצמי כשאמא שלי מבשלת או מטגנת משהו אני לא יכול להתקרב בגלל שאני מרגיש תריח כל כך חזק האם שמעתם פעם על מקרה כזה…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-