כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני עורך סקר קטן לפני שאני קונה מחשב, ורציתי לישאול אותכם -מניסיונכם האישי- מהי החנות הטובה בארץ? נחלק את זה לכמה קטגוריות: מחיר שירות אמינות אם אפשר שכל אחד יתן חוות דעת על חנות שהוא מכיר, ויתן לה ציון מבחינת אמינות ושירות (מה שהכי חשוב!) החנויות הגדולות הם: Ivory.co.il Pandas.co.il Zigzag2000.co.il Digma.co.il noacomp.co.il ksp.co.il LogicPC.co.il אם שחכתי חנות כל שהיא ציינו ואני הערוך מאמין שהתוצאות יעזרו לכולם ולא רק לי... אבל תודה אישית לכולם!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
היום, אתה לא יכול להשאיר שום דבר בחוץ אפילו לא לשנייה. לפני כמה ימים נסעתי לחדר כושר על האופניים של אבא שלי (Tauny) . קשרתי אותם שם בחניה של המלון (הח. כושר שייך למלון). לצערי הרב, לא הוצאתי את הכיסא שלהם (זה בכלל לא עלה בדעתי...) (אפשר להגיד שיש להם כורסא) . להפתעתי שאני חוזר חזרה, אין כיסא. זה ממש עצבן אותי, לא ההפסד הכספי אלא המעשה עצמו. אין שום טיפת כבוד לרכוש של בן אדם אחר? ורבאק, מושב של אופניים קיבינימט, מה אתה הולך לעשות איתו? זה מתחיל באופניים ונגמר בדברים אחרים. מה יהיה? אוליי כל פעם שאני אצא עכשיו עם האוטו אני אתחיל לסנדל אותו?אוליי אני אכסה אותו בברזנט?
-
- 47 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריא…
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
נמאס לי כבר להוציא המון כסף על בשמים ודאודורנטים יקרים, מישהו מכיר מקום זול לקנות בושם בת"א ? איזה מבצע 1+1 מפנק גם יהיה טוב ;D תודה, דור
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, איך אפשר לחשב את המשכורת שמגיעה לי לפי שעות עבודה חודשיות? חשבתי על אקסל או על אתר כלשהו אבל אני צריך את עזרתכם, תודה
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
לא הבנתי 95% מהסרט.. בבקשה הסבר...
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבר שבועיים פלוס שיתפנה מקום באחד האתרים הגדולים torrentbytes ודברים בסגנון!.. התפחלצתי לגמרי מרוב המתנה.. אם למישהו יש שם חשבון או באחד האתרים האחרים ויכול לעשות מצווה ולשלוח לי אותה לכאן: rikonor@gmail.com אני יודה לו מאוד, תודה רבה - רבה - רבה למי שעוזר.
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! אני מודע לכך שבסיגריות, עפ"י מחקרים רבים, ישנם כ-43 חומרים מסרטנים, חומרים משמרי גופות ( ), אציטון, בנזין ושאר ירקות... אבל רציתי לדעת מה מכיל דראם שקונים בחנות - כזה בשקית של 50 גרם - כתוב על האריזה: DRUM Excellent HALFZWARE SHAG Original Premium Quality Handrolling Tobacco אני מצרף תמונה - זה לא בדיוק מה שיש לי, אבל זה דומה. http://img135.imageshack.us/img135/2199/drumpkgyc8.jpg האם הוא פחות מזיק? מה הוא מכיל וכיצד מכינים אותו? אם אני מגלגל אותו בתוך נייר גלגול עם פילטר, כיצד הוא מזיק ביחס לסיגריה רגילה, לדעתכם? תודה!
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש נואשות עבודה לשעות הבוקר, אני בן 18, מתגייס בגיל 19, ובעל ידע רב בחומרה(ידע על רוב חלקיי החומרה בעיקר לגיימינג וציוד היקפי ויכולת לבנות מחשב) שלחתי לk.sp, zigzag 2000 ואייבורי קורות חיים ואף אחד לא חזר עליי, אני בן אדם גמיש לרוב משרות העבודה העיקר שיהיו משמרות בוקר, אני עובד כשליח פיצה וגם מילצרתי אבל אני מחפש משו יותר קבוע ורציני רצוי בתחום המחשבים, האם קיימת עבודה כזאת בגילי? מה אתם ממליצים לי לעשות?(אני יודע שזה קצת לא קשור אבל אני מתאר לעצמי שהרבה אנשים פה עובדים בעבודות בסגנון של מה שאני מחפש אז אני מבקש קצת הדרכה).
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
פעם גוגל היה מנוע חיפוש איכותי, אבל מאז שהם התחילו להציג תוצאות של מה שהם חושבים שהתכוונתי לחפש במקום מה שהקלדתי בחיפוש איכות התוצאות ירדה מאוד. הפתרונות היחידים שמצאתי הם להוסיף סימן '+' לפני כל מילת חיפוש או להוסיף את הביטוי allintext בצמוד למילת החיפוש הראשונה (כשנקודתיים מפרידות בין שני החלקים). זה עובד, אבל הופך את חווית החיפוש למייגעת. הגיע הזמן לעבור למנוע חיפוש אחר. אם למישהו יש המלצות, אשמח לשמוע. אגב, את יאהו ובינג כבר בדקתי ושניהם גרועים. נתקלתי במקרים שבהם הוספה של מילת חיפוש מגדילה את כמות התוצאות במקום להקטין אותה (כנראה שמנוע החיפוש מחליט בשביל המשתמש מתי להשתמש ב- OR במקום ב- AND).
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
היי! אני מניח שלא כולם פה כבר בגיל הזה אבל אולי חלק שמעו סיפורים או איכשהו יכולים להגיב מנסיון הסובבים אותם.... לאחרונה אני בסערת מוחות אדירה!אני צריך לבחור כבר משהו ללמוד ולהרשם [כי אני כבר בן 24],ואני לא יכול להחליט! יש בי את הצד הטכני,אך גם צד יצירתי. קיבלתי המלצה ללמוד הנדסת תעשיה וניהול "כי זה מקצוע טוב ויש לו ביקוש",אבל עדיין לא הצליחו להסביר לי מה זה בכלל אפילו. לימוד המקצוע נשמע די משעמם וקשה...הרבה מתמטיקה סטטיסטיקה ופיזיקה... שזה לא בשמיים...אבל לא בדיוק ה cup of tea שלי... המליצו לי ללכת על זה בגלל שיש ביקוש והמשכורות טובות[?]...אבל אני מהסס.. אני לא יודע אם אוכל לסחוב 4 שנים במקצוע שאני לא הכי נמשך אליו... אולי אוכל לעבור ולהתמודד איתו אבל לא יודע אם הוא יספק…
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשאל בקצרה מפעת קוצר זמן-מה עדיף לעשות עתודה כמהנדס חשמל ואלקטרוניקה או ללכת לאחד מקורסי האלקטרוניקה שלא דורשים אפילו מיון כגון טמ"מ? מה יעזור לי יותר באזרחות? אם מישהו יכול לשמוך כמה שיותר מידע מכל נסיון או ידע שיש לו על כל אחד מהתחומים אני אשמח להחכים. תודה רבה
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היום הייתי באופיס דיפו בשביל לקנות מדפסת ומקלדת. כאשר הייתי בקופה ניגשה מישהי לדלפק והתחילה לשאול על ה-iPhone ודברים דומים והתחלתי אמממ.. להסביר לה? הבחור פנה אליי ועשה לי "אתה רוצה לעבוד כאן?"(במחלקת אלקטרוניקה ומחשבים) Long Story Short - יש לי "מבדק אמינות" וראיון מחרתיים(יום חמישי). אני בן 18, מתגייס במרץ וכרגע עובד(2 משמרות בשבוע בד"כ) כקופאי בבית קולנוע. אני לא באמת חיפשתי שם עבודה כי חשבתי שלא מקבלים במקומות כאלו לפני צבא... מסתבר שכן, ומסתבר שזה שאני מתגייס במרץ לא הרתיע את מנהלת הסניף שכן היא אמרה לי "בד"כ אני לא לוקחת עובדים לזמן כ"כ קצר אבל הוא(הבחור ששאל אותי אם אני רוצה לעבוד בסניף) התלהב ממך". אני מרוצה בעבודה הנוכחית שלי, בעיקר בגלל האנשים ששם ובגלל ההערכה …
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אחרי שהייתי בתערוכה - וראיתי את מערכת המיליון - והתאהבתי בה נואשות... חקרתי את ההוא שמסביר עליה והתוצאות הן כאלה: האיכות תמונה המעולה נובעת מלא אחר מאשר ראדון 8500 התדירות תמונה היא 81.2 קילוהרץ כל אחד מ9 התדרים בסך הכל מבודד ומשם נשלח לרמקולים - ככה שהסיגנל יותר טוב אבל לא יותר מזה... אין שום טכנולוגיות מיוחדות וייחודיות... שכחתי לבדוק איזה דיוידי זה, אבל משהו לא רציני... אבל עדיין - מערכת מגניבה וגם אני רוצה כזה!
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה התחיל לפני שנה,כל פעם שתיקנתי את האופניים כמה ימים לאחר זאת הגלגלים חוררו,וזה קרה גם היום,אני חושב שזה השכנים ובטוח ב-100 אחוז שזה הם לפי העבר איתם. חשבתי להתקשר למשטרה אבל אין לי הוכחות לכך. אם יש עצות מה לעשות עם המקרה הזה תעזרו בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לדוגמא: Frigidaire JEEP VASELINE DISK ON KEY וכו'...
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מסקרן אותי דרך אבטחת המידע הפרטי של הגולשים בפורום - איך אתם מאבטחים את הססמאות שלכם? קובץ Notepad בדרופבוקס או בתיקיית my documents? סיסמא ושם משתמש אחד אותו זוכרים בראש? שימוש בתוכנות יעודיות? אני אישית משתמש ב-Last Pass ולאחרונה חושב איך אפשר לשמור את הססמאות בצורה יותר לוקאלית ולא בשירות אינטרנטי.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה, אבא נוסע לסין עוד כמה ימים, ורציתי לדעת, האם יש משהו שממש משתלם לקנות שם עקב המחיר, לצורך העניין מוצרים כמו סמארטפונים/מוצרי חומרה/גאדג'טים וכ'ו.. או שאין שם איזהשהיא אטרקציה צרכנית לישראלים(מבחינת המחיר כמובן) אשמח להארה בעניין
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי חברים. היום אני מחובר דרך תשתית בזק (NGN), וספקית בב"ל, במהירות 10Mb.אני בהתחייבות בחבילת באנדל שמסתיימת ב 11.1.11. אני לא בלתי מרוצה מהם, אבל רוצה לבדוק גם אופציות אחרות.חשובה לי גלישה חלקה, מהירויות יציבות, ופינגים גבוהים לשרתי חו"ל.כ"כ אני מעוניין לשדרג ל 15M. אז קודם-כל נכנסתי לאתרי אינטרנט של כמה ספקיות ולאתר של בזק, ובדקתי מחירים.להלן התוצאות: בזק-התשתית: מחיר משוקלל ל 12 חודשים, (15M) הוא 84 ש"ח לחודש.אני לא מעוניין לעבור להוט. ספקיות (כל המחירים ל-15 מגה): 1.בב"ל: אין מחירים באתר שלהם, אבל אני בטוח שהם יציעו לי מחיר לא פחות טוב מכל מה שהמתחרות יציעו.אני כבר כמה שנים טובות אצלם. 2.אורנג': מחיר משוקלל עם התחייבות לשנה: 54 ש"ח.אפשר גם חודש רא…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בקשה: יש לטופאק קעקוע של מסכות, אחת עצובה אחת שמחה מתמחת לשמחה רשום: "חייך עכשיו" מתחת לעצובה רשום: "תבכה אחר כך" 1. יש למישהו תמונה ברורה של הקעקוע משהו שאני יוכל לקבל עבודה מקצועית וברורה. יש לי מלא תמונות המוכרות של הקעקועים שלו אבל באף אחת הקעקוע לא מספיק ברור. :-\ 2. איזה מקום אתם ממליצים לעשות את הקעקוע ? 3. כמה זה יעלה בערך לפי דעתכם בגדול מקורי ? תודה. 2Pac 4Life
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כאבים באצבעות בשרירים של האצבעות היה לכם פעם ? מה עושים נגד זה ? יש מקלדת שעוזרת משהו ? כל האצבעות שלי כואבות. וגם היד שלי שאני לוחץ על העכבר שהוא יותר גבוה מהמקלדת גם המפרקים כואבים. יש למישהו נסיון בבעיה כזו ?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-