עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J.Dog-Christ,

גוגל אדס מטרידה אותי בפורום. האם עוד מישהו שם לב לפרוסומות הגייז שצצות להן פתאום?

2. Started by x-dude,

http://www.metacafe.com/watch/419694/arab_game

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. מישהו פעם שמע על האדם הזה? http://finance.walla.co.il/?w=/3/1132007

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by HuGeMouTh,

אני יודע שלא מקובל לפתוח נושאים כאלה. השאלה שלי היא האם החנות במצב שהיא הייתה בעבר או שהיא השתפרה. הביקורות בזאפ טובות אבל העבר של החברה מפחיד אותי. אשמח לקבל מידע נוסף עד כמה בטוח לקנות משם (לא יהיה נעים לקום בבוקר ולגלות שאין לי אחריות או משהו כזה).

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מסעדה בשרית טובה בנתניה (או ליד) אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי . אני פשוט לא ממש מכיר הרבה מסעדות בנתניה, ואלו שאני מכיר זה לא מסעדות שאני אחזור אליהן... תודה .

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by TheHungryOne,

איך מחשבים ממוצע כשלא לכל המספרים יש אותו משקל? למשל 75 שוקל 60% ו- 95 שוקל 40%?

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by Aviram,

רציתי לדעת עד כמה באמת חשוב לשתות חלב. כמו העצה הידועה, שחשוב לשתות כוס חלב כל יום, זה באמת עד כדי כך חשוב? אני נער מתבגר, ותמיד באו לי די הרבה פצעים על הפנים, אני לא מדבר הרבה הרבה, הכוונה אחד או שניים, אבל בתדירות גבוהה יחסית. עד שהבנתי שזה בא בעיקבות החלב שהייתי שותה (לא הייתי שותה כל כך הרבה, כשהייתי אוכל דגנים וכו'). בכלליות אני לא אוכל שוקלד, ככה שאני בטוח שזה רק החלב. באמת הפסקתי לשתות חלב ושום פצע לא הגיע, אולי פעם ב-. אז אני מפחד שבאמת חבל שאני לא שותה חלב, כי אם זה מאוד חשוב לעצמות וכל זה. אני יודע שאתם לא רופאים אבל בכלליות, זה חשוב לשתות הרבה חלב? זה חשוב לגדילה וכו'? אפילו עצות יספיקו לי. תודה (:

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by Chymes,

הבנתי כמעט את כל הפרק בתנועה בקו ישר חוץ מקטע מעצבן: איך אני בונה משוואה לגופים שיוצאים מאותה נקודה בהפרשי זמן שונים? לדוגמא: אבן משוחררת ממנוחה מראש צוק, ושנייה אחת לאחר מכן נזרקת מאותו מקום אבן שנייה כלפי מטה במהירות התחלתית שגודלה 12 מ/ש. כעבור כמה זמן מרגע זריקת האבן השנייה היא משיגה את הראשונה? איך אני בונה משוואה לכזה דבר? איך אני מבטא את "נזרקת שנייה אחר כך"? במינוס -1 או (t-1)?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by desert,

אני רוצה לשאול כמה שאלות שקשורות אליי בקשר לצבא: שלחו לי זימונים לטייס , עשיתי את המבחנים ונפלתי , שאלתי לאחר מכן אם אני יכול לעשות מבחן שני כי היה לי יום רע וזה באמת היה יום רע , אמרו לי שכן אבל רק לאחר שנה.-בסדר ,עד אז יש לי זמן. עכשיו שלחו לי שאלון העדפות-שם יש אפשרות אחת שמעניינת אותי וכל השאר לא, 1-מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס 2-מפעיל מערוכות מחשב,תכניתן 3-מפקד כיתת טירונים 4-מדריך נוער בסיס,מדריך נוער מרחב 5-מדריך אימון גופני עכשיו מעניין אותי רק התפקיד ה 1 , כל השאר לא מעניינים אותי והמידע שיש לי בקשר לזה הוא מועט מאד שקיבלתי מקרוב משפחה כשהתקשרתי לדעת לבירורים, בקושי אמרו לי דברים חוץ ממה שרשום בחוברת מודיעין, כי אמרו לי שזה מסווג ביותר. מה שקרוב משפחה שלי א…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by eido300,

מישהו מכיר וניסה את החומר? טוב/לא טוב? עדיף סנדוויץ'? או שבכלל רק עץ מלא?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שמתם לב שכמעט בכל נעל VANS יש מגן דוד על הסולייה ואם רושמים VANS בעיברית על המקלדת יוצא "השמד" ? ויש עוד כמה פפשוט שחכתי, מה אתם אומרים על זה ? לעשות עליהם חרם יהודי ?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. למה אנשים בפורום עדיין משתמשים בIE6? יכול להיות שהOS לא חוקית אז אין להם אישור לIE7?

• 73 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by LermanIsUberCool,

Having fun with poor newbie who thinks hes being hacked... Round I: [19:29] <ErrorFroz> i think i am getting hacked. my modem lights are flashing... [19:30] <SirGoblin> ErrorFroz: see all the cables behind your computer, rip them all out and you'll be fine [19:31] <ErrorFroz> but wont that make my computer shut down? [19:31] <SirGoblin> nope [19:31] <ErrorFroz> what are they for? [19:31] <SirGoblin> the modem [19:31] <Pissedoff> omg ... heh ... [19:32] <ErrorFroz> but i had them back there before i was on the internet [19:32] <Baugnesh> one good way to check for hackers is to goto run on start menu, click it …

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by M.o.D,

חבר'ה תבדקו אותו בבקשה לפני שאתם מפרסמים , כי אתם משנים את הכללים אחרי שאנשים כבר שלחו תשובות. הפעם למילה המתקבלת אין כל משמעות הגיונות ( והחידון פתור ב 100% נכון) תבדקו את עצמכם שוב , כי אתם רושמים שאסור לשלוח תשובות פעמיים , אז לפחות תדעגו שהחידון יהיה מוכן כמו שצריך. תודה. נ.ב מת על החידונים שלכם , מחכה כל שבת לחידון חדש , ולא רק בגלל הפרס .

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

מה עושים?=/ נימאס לי מהתה החם בעין זה מדבק? לא ללכת לעבודה ביגלל זה?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. ומשקאות בכללי אם לא אכפת לכם תרשמו מחירים של המשקאות אני אישית אוהב לשתות מרטיני את הלבן ויש לי את האדום עוד מעט אני אטעם נראה איך זה בירה: אני אוהב הייניקן טובורג וקלסברג ושתיתי בחו"ל עוד איזו בירה אוסטרית טובה וודקה: זה לא ממש בקטע של אוהב אבל אני שותה פינלנדיה,אבסולוט,חורטיצה,ופרפקט כשיש בעיה בכסף רציתי לנסות רוסקי סטנדרט אבל שמעתי זה יקר כמה זה עולה בערך? ואיך אתם שותים את הוודקה? אני שותה לדוגמא נקי ואוכל משהו כמו מלפפון חמוץ או שותה מיץ אחר כך 8)

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. תגלית רפואית מודחקת מצאתי באינטרנט אדם שטוען שמאז שנת 91 קיים טיפול המרפא את רוב המחלות הזיהומיות שביניהן איידס, סרטן ועוד רבות אחרות. בתור הוכחות מראה המרצה פטנטים אמריקאיים רשומים שמראים שגרסאות של טיפול זה פועלות ואפילו מומלצות. בנוסף הוא מראה מחקרים ודוחות רפואיים של אנשים שנרפו ממחלות חשוכות מרפא. מצורף קישור להרצאה: http://video.google.com/videoplay?docid=-3383948315844437935 אני מודע לזה שזה נשמע סתם כמו עוד תאורית קונספירציה אבל ישבתי שעתיים וניסיתי למצוא חורים בסיפור של האיש הזה ולא הצלחתי. לשיפוטכם

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by King Kong,

נגשתי לבנק להוציא פנקס צ'קים .. אמרו לי שיש אפשרות לתת צ'ק רגיל או צ'ק למוטב בלבד עם קרוס ? לקחת את המוטב ? הבנתי שדרכו אי אפשר להעביר את הצ'ק מאחד לשני ..

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by redti,

שלום , יש לי שאלה ליוצאי יחידות פלס"ר או מישהו שמשרת כרגע בפלס"ר או סתם מישהו שיודע.. איך היציאות ביחידות פלס"ר של הגדודים ? אם להיות ספציפי יותר פלס"ר גבעתי אבל אני מאמין שהפלס"ר בגבעתי , נחל וגולני יוצאים באותה מתכונת. שמעתי שיש יציאות טובות יותר משל ח"ירניקים אני יודע שזה הדבר האחרון שאני צריך לחשוב עליו לפני שאני מתגייס למקום כזה אבל זה חשוב לי.. חלק מזה שאני רוצה להיות שם זה התנאים. אז אם מישהו יכול לספר לי קצת מניסיונו האישי או מחברים שלו קרובי משפחה וכו' אני אשמח ... תודה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by shalomelbe,

ענו, תודה

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by redead,

260 שקל לשנה ... ? אולי באיזה שרת אחר? אם בכלל..?

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by CyberBot,

בעקבות בעיה רפואית הגעתי למצב של תת-תזונה עכשיו שהבעיה די נפתרה יש לי חלון הזדמנויות לעלות במשקל איך אני עושה את זה?(לא נראה לאכול הרבה זה פתרון) רק בסופ"ש אני יוכל לענות

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by janluca,

כבר מספר ימים האתרים הנ"ל לא פעילים ..... אני שאני פעיל בכ 8 פורומים שונים ודי מחבב את שניהם קצת חסרים לי אודה על תגובה אייל 8)

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by huber,

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים