עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by intel suck,

מישהו יודע איך משחקים פוקר החוקים והבסיס

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  2. שלום אחים שלי רציתי לדעת האם יש תוכנה ששמה תוכנות הTRAY יענו החלק הימני של הSTART MENU אני צריך את זה ל MIRC אז האם יש תוכנה שעושה זו או שיש אפשרות בMIRC?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני לא מצליח לשכנע את אבא שלי יש לי מחשב כבר 3 שנים שאת המפרט שלו אתם יכולים לראות אז הוא עלה לנו 6300 שקל אצלי המחשב תמיד פתוח כדי שיתקרר כי כשהוא סגור הוא נתקע כל הזמן בגלל החום אבל גם כשהוא פתוח הוא נתקע לחצי דקה כל 10 דקות אבל זה לא משכנע אותו כי הוא אומר שזה בגלל שאני מעמיס עליו תוכנות ו"שטויות" תנו לי עוד טיעונים בבקשה אני מבטיח לעדכן

• 73 תגובות
    • 10.5k צפיות
  4. ההורים שלי ממש לא אוהבים לקנות מהאינטרנט שלא לדבר על אתר מחו''ל! אז הבעיה שאי אפשר להשיג את המוצר הזה בארץ ואני מאד מאוד רוצה אותו!! מה לעשות? איך לשכנע אותם?? בבקשה עזרה :'(

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אני תלמיד כיתה יא', עברתי את הצו הראשון אבל עדיין לא עשיתי את הראיון האישי(חוסר זמן שלהם). אני מאוד אוהב מחשבים, יש לי אהדה גדולה מאוד לחומרה (מבורג בCASE ועד המעבד). אני אוהב את עיניין הרשתות, אינטרנט והתקשורת.. קצת פחות אוהב את עיניין הבנייה של האלגוריתמים והתוכנות. חוץ משפת HTML, אני לא יודע שפות אחרות (ניסיתי ללמוד VB, לא עיניין אותי). אני רוצה לעסוק בזה בשלוש שנים של השירות שלי בצה"ל. איזה יחידות יש שמתאימות לדברים האלה שאני אוהב ? נ.ב.- אני לומד את הדברים הללו באופן עצמאי. כלומר, אני לא במגמת מחשבים או משהו דומה (רק בבית לבד).

• 30 תגובות
    • 5k צפיות
  6. יש לי רשימה של אימיילים באקסל שאני רוצה להכניס את כולם הכי מהר שאפשר לתוך האנשי קשר באאוטלוק (לייצא מאקסל) או לשלוח לכולם אימייל איך אני יכול לעשות את זה בצורה הכי יעילה אשמח לעזרה. תודה מרראש וחג פורים שמח אלעד. נ.ב. משתמש האופיס 2007

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by neil4,

את כל ההליכים וההתקנה אני כבר יודע , והפקס במחשב מותקן ועובד , אבל אני מנסה לשלוח פקס לבריסל שבבלגיה , ואני לא מצליח , כי נראה לי שאני טועה בקידומות , נדמה לי שבלגיה זה 32 ובריסל זה 2 , אבל האם אני צריך לשים 00 לפני? ניסיתי וזה לא מצליח , איפה הטעות , ????? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by overload,

יש לי מוטורולה C650 מעפן. אין לי את הכבל USB ויש לי קובץ MP3 של 150KB שאני מנסה לשלוח לפלאפון כדי שיהיה לי צילצול (הוא תומך MP3) ניסתי דרך האיסיקיו והמייל לשלוח הודעות עם קבצים לפלאפון אבל זה לא עובד (פועל רק הפוך). ניסיתי לשלוח דרך האיסיקיו קישור להורדה בYOU SEND IT לפלאפון ודרך הדפדפן להוריד את הקובץ, הוא פותח את האתר, אבל לא מוכן להוריד (שגיאה 182 HTTP משהו כזה..). אז איך עושים את זה? מצאתי http://www.coolservice.dk/il/compatibilities.php

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אורח עידו זגורי
    Started by אורח עידו זגורי,

אני לא יודע איך לשלוח קישור של סטים למישהו אחר

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  10. שלום אני מנסה לשלוח אימייל לכמה חברים דרך האאוטלוק 2007 (למרות שזה לא נראה לי משנה) אני שולח תמונה יחסית קטנה בגודל 64K וכשמגיע לחשבון שלהם הוואלה הוא לא ניפתח בהודעה רק בקובץ המצורף למטה. הקובץ הוא JPG והחשבון הוא מGMAIL דרך האאוטלוק הבעיה היא הוואלה או בהודעה כי אחרי זה שאני פותח את ההודעה שנשלחה באאוטלוק אני שם לב שהוא רושם לי שגיאה! מתחת לתמונה. אשמח לעזרה אולי יש סוג קובץ אחר שגדי להמיר אליו או משהו אחר ? תודה מראש אלעד.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  11. http://forum.mac-it.co.il/single_view.php?id=309655&gid=309655 ועל זה נאמר "על מקצועיות משלמים"... אגב, סביר להניח שבאיידיגיטל זה היה עולה הרבה יותר.

• 49 תגובות
    • 6.6k צפיות
  12. Started by vadkom,

אהלן חברה לא מזמן עשיתי חשבון ב - paypal עלמנת לשלם על משחקים שאני מזמין בsteam . משהו אולי יודע איך לשלם דרך paypal כאשר מזמינים משחק ? ומה זה Billing address ? מה אני ממלה שם? (בטוח משהו שקשור לחשבון ב -paypal )

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. בוקר טוב, כרגע אני נמצא בתוכנית חיילים בסלקום והחשבון שלי עומד על כ250 שקלים בחודש. מה שאני מקבל מהתוכנית: - 810 דק' לכל היעדים - SMS ב18 אג' - 300 מגה גלישה משולבת - 150 מגה גלישה סלולרית - E72 - סלקום נוויגטור (הגי'פיס של סלקום) מבחינת התוכנית אין לי מה להגיד זה בדיוק מה שאני צריך, אבל המחיר בשבילי גבוהה מידי. מה שחשבתי לעשות הוא להתנתק מכל זה (850 ש"ח בערך) להתקין רק תוכנית אינטרנט סלולרי ללא הגבלה ולשתמש בפרינג (http://www.fring.com/) התעריפים של השיחות מאוד נמוכים, וגם אוכל להתקשר לכל מקום בעולם ביותר זול מדקת שיחה בארץ (שימושי בשבילי) לדוג': מחיר לטלפון קווי בארץ : 0.04 אג' מחיר למספר סלולרי : 0.25 אג' וכמובן אוכל להשתמש גם בגי'פיס של המפעילה (הטבה לתוכניות אינטרנ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות כמה דברים מeBay, והייתי רוצה לשלם עם PayPal (PP). הייתי רוצה לשאול מה צריך לעשות כדי לשלם איתו. הבנתי שאפשר לעשות חשבון בחינם, ואפשר להוציא כסף מהחשבון ולהעביר מהחשבון שלך לחשבון PP אחר בחינם. אבל אם רוצים למשל לקבל כסף מחשבון PP של מישהו, אז יש איזשהו צורך בתשלום. עכשיו, איך בכלל אני שם כסף בחשבון הPP ? מחשבון הבנק שלי כאילו ? איך עושים את זה ? הרי אני לא אגיד לפקידה שולה"היי, אניי רוצה להעביר סכום של 200$ לחשבון הPayPal שלי" ואז היא בטח תסתכל עלי O_o, ולא תבין מה אני רוצה.. האם יש באמת דרך להעביר דרך הבנק ? או אולי דרך הוויזה (שאין לי) קראתי קצת על PP, וראיתי שיש להם הרבה בעיות בתמיכה, וב"איבוד" היתרה וכו'. זה אמיתי ? למישהו היו בעיות עם זה ? זה בטוח להשא…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by BedB0y,

אני מגדל זקן "מפאה לפאה", פס כזה שיוצא מהפאה ועובר דרך הסנטר עד לפאה השניה. לפעמים זה גודל יותר מדי ואני רוצה לקצץ אותו בצורה אחידה אבל לא להוריד אותו לגמרי. עם סכין גילוח זה יוצא מעפן, עם מכונה זה יוצא מעפן. יש שיטה אחרת לזה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. לדוגמא שאני לוחץ COS45 התשובה שהוא נותן היא 0.707 שזה מקביל לשורש 2 חלקי 2. יש אפשרות שהוא יתן לך את התשובה עם השורש?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by yehonatan_giladi,

רציתי בבקשה עצות איך לשפר את האנגלית, אני בכיתה י' בהקבצה של 4-5 יחידות אנגלית והאנגלית שלי לא משהו (התקבלתי בחסד להקבצה הזאת). אפשר עצות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by shalomelbe,

אחרי שחשבתי על זה הרבה, אני מעוניין בסיום התואר לעבור לאירופה. איך לתכנן את זה? לימוד שפה - יש תואר ראשון - יש (בסיום התואר אני עובר) אזרחות - גם יש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ישנו אתר מסויים שאני רוצה לתרגם מרוסית לאנגלית: http://lov.co.il/ אולם כשניסתי עם GOOGLE TRANSLATE זה מה שקיבלתי: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2flov.co.il%2f כלומר דף ריק מלבד החלק העליון של GOOGLE TRANSLATE . בהנחה שאין לי בעיה מקומית בדפדפן,נישאלת השאלה איך אפשר לתרגם את האתר הזה בהצלחה? הערה: אני לא קורא ברוסית. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by J0n1,

אני מחפש רעיונות להקמת תאורה בשדה פתוח. חיפשנו מקורות חשמל מסביב אבל אין כלום. אני לא צריך משהו רציני, עוצמה של מנורת להט אחת (האגס) מספיקה. חשבתי על מנורות נטענות (אלו שלשעת חירום) אבל אני לא יודע לכמה זמן הן מספיקות, וחשבתי גם על מנורת נפט, אבל אני לא יודע כמה זה יעיל

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by qs,

היי אנחנו חברה שעובדים עם מכשירים העובדים על גלי רדיו 433. אנחנו חושבים שיש ליד אחד המכשירים שלנו משבש תדרים. מישהו יודע איך אפשר למצוא אותו?

22. יש לי חמישה דגי אוסקר בגוונים שונים. איך מבדילים בין זכר לנקבה? מישהו יודע? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by elram_u,

מבחן לטכנאי PC, כמה שאלות ואם אפשר פרטים, תודה

24. Started by Cha0stAlker,

החי"ל: איך מבטאים? Hachayil או Hachil? כלומר, "ח-א-י-ל" או "ח-י-ל"?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, בכל ביקור שלי בפורום אני בודק למעלה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אם יש חדש בנושאים בהם השתתפתי. יש נושא אחד שהגבתי בו פעם והוא כבר לא רלוונטי עבורי ומכיוון שמשתמשים נוספים ממשיכים להגיב בו, הוא מופיע כל פעם שאני לוחץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". ניסיתי לחפש היכן להסיר זאת (כך שיפסיק להופיע, למרות שיש בו הודעות חדשות מאז הביקור האחרון שלי) אך ללא הצלחה. האם קיימת דרך? תודה רבה, אורן.

דיונים חדשים בפורומים