כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מעוניין להצטרף כסולן או ליווי של גיטרה וקול שני... מישהו מכיר\שמע\יודע איפה (באינטרנט אולי) אני מברר בקשר לנושא ?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ככה, יש את הקרמבואים עם מילוי מוקה וניל וכו ... אבל כולם מצופים שוקולד. לפני הרבה שנים היו קרמבואים מצופים שכבה עבה של תות או בננה ובפנים קרם תות/בננה, פשוט חבלז !!! אם מישהוא יודע איפה לקנות או מכיר את המפעל אנא שיגיד לי, אני יקנה לו ארגז : כמו כן, פעם היה שוקולד לבן בצורת גולגולת ובפנים קרם אדום, מישהוא יודע איפנ יש היום ??? תודה אנשים. (אני יודע שאני שרוט, תודה)
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף כיסא למחשב אבל עוד לא מצאתי את הכיסא האידאלי לתפקיד. אני יושב די הרבה זמן מול המחשב כך שהכיסא צריך להיות נוח וצריך שלא יהיו ידיות. אם משהו מרוצה מאוד מהכיסא שלו אני אשמח לשמוע כמה עולה ואיפה משיגים. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה... מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים. אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו. לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו. מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?
-
- 38 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איזה דגם כדאי לי לקנות על סמך נסיון שלכם או ידע בנושא. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ומשקאות בכללי אם לא אכפת לכם תרשמו מחירים של המשקאות אני אישית אוהב לשתות מרטיני את הלבן ויש לי את האדום עוד מעט אני אטעם נראה איך זה בירה: אני אוהב הייניקן טובורג וקלסברג ושתיתי בחו"ל עוד איזו בירה אוסטרית טובה וודקה: זה לא ממש בקטע של אוהב אבל אני שותה פינלנדיה,אבסולוט,חורטיצה,ופרפקט כשיש בעיה בכסף רציתי לנסות רוסקי סטנדרט אבל שמעתי זה יקר כמה זה עולה בערך? ואיך אתם שותים את הוודקה? אני שותה לדוגמא נקי ואוכל משהו כמו מלפפון חמוץ או שותה מיץ אחר כך 8)
-
- 32 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בסביבות השעה תשע אתמול בערב (11.11), אני וניצן החלטנו לקפוץ (פעם נוספת) לצפון הארץ, במטרה ולהינות משינויים עצבניים בכוחות הכבידה המשתנים של חיפה (עליות/ירידות Fetish, תבינו בהמשך). תוך כדי כמובן עצרנו לבליסת דאבל מסורתית בקניון חיפה/קאסטרע (אחד מהשניים) ולאחר-מכן, המשכנו במסעינו אל-עבר פסגת הכרמל (חתיכת מקום מטורף, תל-אביביים, כבר אמרנו?!?!111), קצת צילומים (עם הניקון האוטומאטית המלאה שלו, ה E5900) ואודרוב, לתל-אביב. העיקר תועד בווידאו באיכות נסבלת, אז אני מפנק אתכם בגירסת ה UNCUT - שישה סרטונים שאוחדו לקובץ Divx בודד בנפח של 60 מגה ובאורך מצטבר של 10 דקות :dr00l: היה הזוי, ייתכן שאפילו מיותר, אבל היו רגעים מבדרים... בעיקר הרגעים בהם בידרתי את עצמי. זה טוב קצת מדי פעם. י…
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
דיברתי עם שוטרת לגביי מפגע רעש של שכנים שגוררים רהיט כבר הרבה זמן. אמרתי לה שמשעה 19:00 אסור לעשות רעשי חבטות ורעשי הלימה. כלומר, רעשים כמו גרירת רהיטים, טריקות של דלתות ורעשים שעוברים דרך הקירות של הביניין עצמו(לעומת רעשי נשיאה כמו מוזיקה). יש לה פתרון בשבילי, אבל זה לא כולל מתן דוח. היא אמרה שנותנים דוח רק משעה 23:00. לדעתי זה לא נכון וכתוב בחוק שמשעה 19:00 גם אסור לעשות רעשי הלימה. אז מי צודק? עד שעה 23:00 מותר להרעיש?
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בקשה: יש לטופאק קעקוע של מסכות, אחת עצובה אחת שמחה מתמחת לשמחה רשום: "חייך עכשיו" מתחת לעצובה רשום: "תבכה אחר כך" 1. יש למישהו תמונה ברורה של הקעקוע משהו שאני יוכל לקבל עבודה מקצועית וברורה. יש לי מלא תמונות המוכרות של הקעקועים שלו אבל באף אחת הקעקוע לא מספיק ברור. :-\ 2. איזה מקום אתם ממליצים לעשות את הקעקוע ? 3. כמה זה יעלה בערך לפי דעתכם בגדול מקורי ? תודה. 2Pac 4Life
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מת מעייפות אחרי שבוע מייגע עם חוסר בשעות שינה ואני לא מצליח להירדם כרגע. help
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור כל כך למחשבים אבל ביגלל שרוב האנשים פה צעירים אני רוצה לישאול אותכם אים יש לכם הרגשה שחברות הכבלים בישראל לא נותנות מספיק תרומה לצעירים אני למשל אהבתי שAXN התחילו לשדר את צוות לעינין אבל גם שם יש שידורים חוזרים למרות שהסידרה ישנה או שטלנובלה בעם(שגם ככה לא אהבתי)חזרה בשידורים חוזרים ב8 בערב איך שהיא ניגמרה אני זוכר שפעם שהכבלים התחילו היה WWF (היום WWE )באופן קבוע והיה הרבה סידרות חדשות ומענינות והיום בימקום להשקיע כסף בתוכן השקיעו כסף בהתחלה בדיגיטלי (למרות שלרוב הטלוויזיות בארץ אין אפשרות לשדר באיכות שהשידור הדיגיטלי נותן)וכרגע משקיעים כסף בHDTV ובכל מיני שטויות אחרות אבל התוכן עצמו שזה הדבר הכי חשוב ניפגע קשות לי אישית נימאס לגמרי מי -טנלובלות \ריא…
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כשנכנסתי קצת לעניין המודינג עקב הקריאה כאן באתר פתחתי את המחשב שלי ופשוט נדהמתי ממה שראיתי, יש לי מאוורר פיצפון על המעבד עצמו ועוד מאוורר על הספק שמוציא אוויר נדמה לי וזהו !!!! לפני שנה בערך נגשתי לטכנאי מחשבים שגם מוכר מחשבים ורכשתי ממנו מחשב חדש. כל מה שידעתי על מחשב באותה תקופה שהכי טוב זה פנטיום 4 לא ידעתי מה זה לוח אם ומה זה מעבד ,,לא ידעתי כלום בנושא המחשב. "הטכנאי" אמר לי אל תדאג אני אתן לך את הכי טוב שיש "סמוך עליי" הוא לקח ממני 4500 ש"ח על מחשב ללא מסך מאחר ותכננתי לחבר אותו לטלוויזיה עם כרטיס TV OUT . פנטיום 4 1.6 של אינטל הארד דיסק של 40 ג'יגה טייוואני וכנ"ל הכונן תקליטורים, תוצרת סינית או טייוואנית זולה, כרטיס המסך שהוא נתן לי הוא ג'יפורס 2 ולוח האם עצמו אינ…
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה התחיל לפני שנה,כל פעם שתיקנתי את האופניים כמה ימים לאחר זאת הגלגלים חוררו,וזה קרה גם היום,אני חושב שזה השכנים ובטוח ב-100 אחוז שזה הם לפי העבר איתם. חשבתי להתקשר למשטרה אבל אין לי הוכחות לכך. אם יש עצות מה לעשות עם המקרה הזה תעזרו בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראו תמונה. לפני כ 5 חודשים גזמתי לו את הגבעולים. הם לא צומחים יותר. מאז צמחו לו עוד 3 עלים ירוקים חדשים ועוד אחד קטן בדרך. אני משקה אותו במים מינרלים ובדשן סחלבים פעם ב 3 שבועות. יש למישהו עיצה. ככה זה צריך להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת ואחרי חבלי לידה ארוכים, עלה האתר פיסיספוט לאוויר. האתר משמש כמקום מפגש לחובבי חומרה ומחשבים באשר הם ומחוייב לרמה הגבוהה ביותר... ד"א - אני לא חלק אינטגרלי בצוות ולכן אין פה שום פירסומת מעבר לפירגון בסיסי לניסיון די מוצלח לטעמי לגישה לנישה ישראלית מתפתחת. וללא שהיות נוספות - כולכם מוזמנים להתרשמות...
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים התגייסתי כמעט לפני חודש ולצערי נדפקתי במ.צ הנה מכתב שכתבתי ושלחתי למ.פ שלי ושלחתי אותו עם טופס 55 דרך המשקית ת.ש --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הנדון: בקשת העברה עידן אהרוני מ.א. 6176171 בתאריך 26/9/05 התגייסתי לצה"ל,בכל ההתייצבויות והראיונות שלי ביקשתי שיבוץ לחיל האויר. ביום הגיוס התבקשתי לאחר הקליטה בבקו"ם לעלות לאוטובוס וכששאלתי לאן יעד האוטובוס נאמר לי שהיעד הינו בסיס זיקים או ניצנים לטירונות כלל צהלית ואחריה כמובן לחיל האויר. לצערי ותדהמתי אחרי מספר דקות האוטובוס ננעל והחל לנוע ואז נמסר לי מאחד החיילים שפונו איתי שהיעד של האוטובוס הוא בה"ד 13 מש…
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי השנה (כיתה י') בגרות בהיסטוריה... תיכננתי לקנות בב"ש את הספר של רכס - היסטוריה חלק א', אבל בסוף נגמר להם וכבר מאוחר מדי בכדי להזמין ספר עכשיו (המתכונת שלי ב30 לחודש), לכן אני פונה אליכם... האם למישהו יש סיכומים עפ"י המיקוד? אשמח לקבל תשובות חיוביות ..... תודה! מראש.. :-\
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי ריאיון עבודה בבזק בנלאומי למשרה של תמיכה טכנית ביום ראשון. ממה שמצאתי באינטרנט קראתי שהיחס הוא לא כזה נהדר כמו שהם מציינים, ועבודה עצמה נורא שוחקת והמשכורת גם לא משהו. עבדתי בעבר בתור פקיד רפואי ובצוות 3 בתור מוקדן ככה שיש לי ניסיון עם לקוחות. אם מישהו פה עבד בבזק בנלאומי ויכול בבקשה לפרט על העבודה עצמה, האם היא "שווה" או כל מה שהם מציינים זה שקר?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.israelbody.org נמכרים שם משתי בקטגוריות.. מה ההבדל ? לפי ההסבר זה נראה אותו דבר
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני סיימתי קורס mcitp ב 2011 400 שעות שלחתי יחסית המון קורות חיים למשרות טכנאי helpdesk pc . הבעיה שבקושי חוזרים אליי, ממש בקושי אני שולח קובץ doc באתרים jobmaster, alljobs,jobnet מספר אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהם שלחו קורות חיים וחזרו אליהם די הרבה אני בסימן שאלה למה לא חוזרים אליי? נראה לי מאוד מוזר שלקורות חיים הרבים שאני שולח ולא חוזרים האם הדרך למצוא עבודה זה לשלוח קורות חיים? הסטטוס הנוכחי שאני תקוע בעבודות מסריחות האם מישהו יכול לסייע ?
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אני מחפש אתרים דומים לosloskop שיש בהם סרטים בDVD-R (אתרים באנגלית עדיפים) אפשר לשלוח לי הודעה גם לפרטי אם זה לא חוקי אז תנעלו תודה
-
- 50 תגובות
- 2.9k צפיות
-