עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TheSoupNatzi,

המ.... כתבתי לי מ"ס שירונים קצרים הייתי מאוד שמח לקבל הערות\הארות... (לא ליקטול יותר מידי....!!!! ) את זוכרת את זוכרת את הנשיקה הראשונה? איך שהרמת את הראש והתנשקנו איזה רגע קסום זה היה... את זוכרת את הפעם הראשונה שאמרת שאת אוהבת אותי? היינו אצל ידידה, התכוננו למבחן כשהיא הסתובבה התנשקנו ואמרת לי את השלושה מילים הקסומות האלה את זוכרת את הפעם הראשונה שעשינו אהבה? איך הכנתי את היין הנרות והמוזיקה אמרת "בוא נעשה את זה" את זוכרת את הריב הראשון שלנו? למען האמת אני לא זוכר, היו פשוט יותר מידי אבל התגברנו עליהם, לא? את זוכרת את הפעם הראשונה שנפרדנו? איך באתי אליך מלא אומץ שכולו התנפץ עם הדמעה הראשונה שלך את זוכרת את הפעם הראשונה שחזרנו? כמה בכית לך, כמה בכ…

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by overload,

סוף סוף אחרי הרבה זמן שאני מחפש ביקורת כמו שצריך על הסרט המטריקס רילודד אני שמח לבשר שמצאתי ! ביכורת של מישהוא שבאמת מבין את הסרט ויודע על מה הוא מדבר. לכל מי שלא אהב את הסרט השני חובה להיכנס אני בטח שתשנו את דעתכם http://www.blazermag.co.il/Content/Subjects/Subjects.asp?Article=595 הכתבה מהאתר של בליזאר :אההה.... עכשיו אני יכל להירגע ולחכות בשקט לסרט הבא .

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. קניתי ב-200 ש"ח לפני כמה שבועות בחנות מסודרת רק מציק לי קצת שאני מסתכל לכיוון השמש והראייה שלי הדרדרה באחת העיניים.

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. הפרק האחרון- 11X04 הפרק הכי חזק מזה כמה עונות! סנוק! :lol: המלצה...

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. אני רוצה ללמוד לתואר מהנדס חשמל, ולהוציא תעודת הוראה כדיי ללכת להוראת חשמל/אלקטרוניקה ברמת בית ספר תיכון/מכללה מבחינת אוניברסיטה, בן גוריון נראית לי טובה (מהשוואה ובדיקה שעשיתי). אבל זה עדיין אוניברסיטה וביא תצתרך הרבה השקעה של זמן וכו' יש לי חברים שממליצים על תל חי, ותל חי נראית טובה אבל זו מכללה - הם נותנים רק הנדסאי האם יש משמעות לעשות חלק התחלתי כלשהוא מהקורסים בתל חי (ברמה של מכללה) ואם זה ללכת לבן גוריון ? (כדיי להרוויח תקופה של לימודים פשוטים יותר, שבו ניתן להתעסק בדברים אחרים) או האם רצוי להתחיל מהתחלה בבן גוריון ? ואם כן - האם ניתן בו זמנית לעבוד בתל חי על תעודת הוראה (כלומר האם הם מכירים בקורסים המתאימים מהאוניברסיטה כדיי שאני לא אצתרך לעשות אצלהם תוכנית מלאה), …

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by Shasoosh,

למי שכח בעוד כמה שעות מתחיל הפרק הראשון של העונה השלישית, הציפיה הורגת!! לאלה שרוצים להיות יותר ממוכנים יש פרק שמסכם את העונה הראשונה והשנייה, מספרו 00 רצוי לצפות בו לפני הפרק החדש, לרענן את הזכרון צפייה מהנה!

7. Started by 1nstall,

היי היום (31.8.04)זה היום האחרון ( :'() של החופש :'( :'( :'( אז אני מחפש מה אפשר לעשות היום, אני צריך שתעזרו לי למצוא מה לעשות באזור ת"א. לכל מי שיש הצעה שיאמר אותה בבקשה!!! אני ממש שזה היום האחרון אני יכול :2gunsfiring: :itschy: את המורות!!!! אז מה אני יכול לעשות, לא מצאתי משהו מעניין בתודה מראש Install

• 60 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by brk2k,

אל תבינו אותי לא נכון, את הלינקים אין לי בעיה למצוא, פשוט האתר תמיד היה מתעדכן עם סרטים ומשחקים.... כזה אתר אני מחפש, בדיוק כמו ליונטוורק... מקווה שאני לא עובר על הכללים (זה די גבולי אני חושב...) תודה!

9. Started by Eviljelly,

לשרשר המלצות , שעוד יהיה מספיק זמן לקחת אותם מהוידאומט האוניברסלי

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . מחר יש לי צו ראשון (קצת באיחור) . אני גר בנתניה ואני צריך להיות בחיפה ב 8 בבוקר , ואני הולך לאוטובוס של 7וחצי . יכולים לעשות לי בעיות עם אני יגיע ב 9 ? ואיזה קו אני צריך לקחת מתחנה מרכזית שבחיפה בשביל להגיע ללשכה? ויש מישהו שגם הולך מחר לשם ? תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. אני טס לאנגליה בשבוע הבא ורוצה ללכת למשחק של יוניטד מול סיטי ב-25.3.14 מישהו יודע היכן אני יכול להשיג כרטיסים בצורה בטוחה, זולה, ומומלצת?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by DJO,

אני בעקרון הייתי רוצה ללכת לממר"ם או משהו שקשור למחשבים בצבא וגם קיבלתי את זה במנילה (תוכניתן, אני פרופיל 45) אבל בינתיים לא קיבלתי זימון לשום דבר כי מודיעין דוחה הכל. לפני איזה חודש קיבלתי זימון למבחנים למסלול עובד חקר מודיעין ושאלתי פה אם ללכת או לא בהנחה שאני לא רוצה את זה כנראה אלה רוצה מחשבים אמרו לי ללכת הלכתי ועכשיו קיבלתי בדואר שעברתי והוזמנתי לראיון. אני נראה לי אתקשר אליהם ואגיד שאניר וצה לוותר כי אני מעוניין ללכת לממר"ם ואז אני אתקשר לבקו"ם ואבקש זימון למיונים. רציתי לשמוע את דעתכם

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום . לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שאם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 סמק , אז ברשיון לא כתוב שהרשיון על קטונע אלה כתוב 125 סמק ואפשר לקנות כל דבר שיש לו מנוע 125 . השאלה שלי זה אם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 אחרי שהוא מקבל את הרשיון אפשר לקנות אופנוע שטח עד לנפח 125 ? תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. מישהו יודע?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

משהו מכיר אתר אינטרנט מקיף עם חוקי מדינת ישראל?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Vega,

מה זה פיחו / פיכו? מנהלים יקרים, אם אתם לא בקיעים עם המושג אני מבקש שלא תנעלו, המושג קיים. בדוק.

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by artyom,

אתם יודעים איפה אפשר למצוא דוגמאות ל"חריטה" הזאת שעושים מעל האוזן? ואיך זה נקרא? תודה

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. http://www.techspot.com/news/58747-website-streams-private-ip-cameras.html יש גם ישראל כרגע באזור של 800 מצלמות האתר בקושי פועל האמת דברים לא נטענים אבל הנה אפשר לראות גם סלון של אנשים חח יכול להיות מישהו שם אצלו בבית כדי לדאוג לסבתא שלו המבוגרת והשאיר ססמא ברירת מחדל 800 מצלמות מהארץ בטח אפשר לתפוס דברים מעניינים מישהו ממש אוהב את הרכב שלו המצוקמק נפלתי גם על איזה אולם אירועים ואיזה עסק של קלנועיות

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. נראה לי קצת חשוד ??? קניתי את הX38 ואם תשימו לב עכשיו אין בכלל DFI בלוחות אם אצלהם באתר

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by iakovl,

על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by zorgi,

רובכם מוכרים באינטרנט בכינויים שבחיים האמיתים אף פעם לא תיקראו לעצמכם כך. אבל באינטרנט הכול מותר :bigglasses: מעניין לדעת איך בחרתם לעצמכם את הניק שלכם. שלי: צבא ה zerg מהמשחק סטאר קראפט (the zerg) + הסרט האלמנט החמישי, שם יש דמות בשם מיסטר זורג. הייתי מכור למשחק ולסרט, זה הכול. מה איתכם ?

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. א. כותרת. ב. אם כבר פתחתי נושא, מה הדרכים האידיאליות להגנה על מידע? איזה מערכת הפעלה? איזה תוכנות? פרוקסי? (מאיפה משיגים) וירטואל משין (מה זה?) ולחכם שיבוא ויכתוב נתק מהאינטרנט, תסוך ממני..

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. אז ככה, עוד כמה ימים אני ניגש לטסט ראשון ואני לחוץ מאוד, אם אפשר לקבל טיפים איך לעבור את הטסט הזה אני אשמח מאוד, בעיקר מאלה שנוהגים הרבה שנים, ואלה שעברו לא מזמן טסט, ואיך אני יכול להרשים את הטסטר? מקווה שזה לא דיון ספאם או משהו כזה.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים