כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לסרטים בסגנון של "הסוד" או הסרט הזה: http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1071453
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם "מזללות אוכל מהיר (אהמ מקדונלס אהמ) פתוחות גם היום בערב (ערב חג)?
-
-
הייתי מיועד לשירות קרבי והגיע לי מנילה קרבית,בסוף הביאו לי הת'ש 3. הייתי באילת לפני כחודש בערך והתקשרו אליי מהלשכת גיוס לדרג 10 תפקידים. בקיצור דירגתי את תקשוב 5,ומשטרה צבאית 4,וכל השאר 1-1-1-1-1 וכן הלאה. הנציג שמה אמר לי שתקשוב זה משהו שקשור למחשבים,אבל למה בידיוק? ואיך התפקיד של משטרה צבאית?,הבנתי שזה תפקיד כללי אבל מה פחות או יותר?,זה נחשב קרבי?,עושים בזה יומיות או מה?(איך זה משפיע על ההת'ש3 שלי?),מה המשכורת החודשית בזה? אשמח שיעזרו לי כמה שיותר בנושא,הגיוס הוא ב22 באוקטובר,ועם הזמן אני רק נהיה יותר ויותר סקרן.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רובכם מוכרים באינטרנט בכינויים שבחיים האמיתים אף פעם לא תיקראו לעצמכם כך. אבל באינטרנט הכול מותר :bigglasses: מעניין לדעת איך בחרתם לעצמכם את הניק שלכם. שלי: צבא ה zerg מהמשחק סטאר קראפט (the zerg) + הסרט האלמנט החמישי, שם יש דמות בשם מיסטר זורג. הייתי מכור למשחק ולסרט, זה הכול. מה איתכם ?
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מכירים את הטרנד החדש של החנויות באינטרנט? אתה נכנס לאתר ובום! נציג שירות (אם זה באמת נציג שירות) מתחיל לדבר איתך. מוזר כי באתרים נפרדים נציג שירות בשם עדי קפצה מול פניי. הנה שיחה שניהלתי איתה כדי לבדוק האם היא מכונה: מתחבר לנציג שירות ... עדי: שלום ... אני נציגת שירות של האתר עדי: אתה מתעניין ברמקולים מולטימדיה 2.1 תצוגת VFD אנימציה DIVOOM שלנו? עדי: אתה רוצה שניצור אתך קשר עם הצעה משתלמת במיוחד ופרטים נוספים? מבקר: AKUO מבקר: שלום עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותייך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: אני הבחור מהאתר הקודם עדי, מה שלומך? עדי: בסדר ..…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שאלה קצת הזויה אבל מעניין לדעת כמה (בערך) אוברקלוקרים יש בארץ? אני מתכוון לאנשים שבאמת יודעים קצת יותר מהמשתמש הממוצע. מישהו יודע להגיד כמה אנשים היו בתחרות ה OC האחרונה? תודה
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בחרו את 10 קבוצות הכדורגל הטובות בהסטוריה, לדעתכם. מאוחר יותר אבחר את ה 10 הגדולות שלי.
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב זה בעקבות הנושא שלי על התוספות של טליסמן שאי אפשר להשיג בארץ...אז רציתי לדעת אם למישהו יש המלצות לגבי משחקי קופסא חדשים או ישנים ברמה? כמו טליסמן,יצירת מופת,רמז וכ"ו אם תוכלו לעזור לי אני מאד יודה לכם! תודה, מוש
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
http://www.techspot.com/news/58747-website-streams-private-ip-cameras.html יש גם ישראל כרגע באזור של 800 מצלמות האתר בקושי פועל האמת דברים לא נטענים אבל הנה אפשר לראות גם סלון של אנשים חח יכול להיות מישהו שם אצלו בבית כדי לדאוג לסבתא שלו המבוגרת והשאיר ססמא ברירת מחדל 800 מצלמות מהארץ בטח אפשר לתפוס דברים מעניינים מישהו ממש אוהב את הרכב שלו המצוקמק נפלתי גם על איזה אולם אירועים ואיזה עסק של קלנועיות
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך עושים אינגרל לפונקציה הזאת: e-2x(x2-x)
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה זה פיחו / פיכו? מנהלים יקרים, אם אתם לא בקיעים עם המושג אני מבקש שלא תנעלו, המושג קיים. בדוק.
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המ.... כתבתי לי מ"ס שירונים קצרים הייתי מאוד שמח לקבל הערות\הארות... (לא ליקטול יותר מידי....!!!! ) את זוכרת את זוכרת את הנשיקה הראשונה? איך שהרמת את הראש והתנשקנו איזה רגע קסום זה היה... את זוכרת את הפעם הראשונה שאמרת שאת אוהבת אותי? היינו אצל ידידה, התכוננו למבחן כשהיא הסתובבה התנשקנו ואמרת לי את השלושה מילים הקסומות האלה את זוכרת את הפעם הראשונה שעשינו אהבה? איך הכנתי את היין הנרות והמוזיקה אמרת "בוא נעשה את זה" את זוכרת את הריב הראשון שלנו? למען האמת אני לא זוכר, היו פשוט יותר מידי אבל התגברנו עליהם, לא? את זוכרת את הפעם הראשונה שנפרדנו? איך באתי אליך מלא אומץ שכולו התנפץ עם הדמעה הראשונה שלך את זוכרת את הפעם הראשונה שחזרנו? כמה בכית לך, כמה בכ…
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ראיתי את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5534&perur=2&t=9&c=486 . מישהו פה התנסה עם דבר כזה? זה יכול להיות תחליף לדף ועט?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע מעולה חברים! עקב כל מיני מחשבות ותהיות, היום בדרכי חזרה הביתה חשבתי: אחד היתרונות הגדולים של שכירות זה שאם מסיבה כלשהיא לא תוכל להמשיך לשלם שכר דירה תמיד אפשר או 1. למצוא דירה זולה יותר או 2. לחזור לגור אצל ההורים (נעזוב רגע בצד את העובדה שרוב חוזי השכירות נחתמים לתקופה של שנה לפחות, מצד שני מטומטם לחתום על חוזה שכירות שהשכירות בו יכולה להשתנות במהלך תקופת השכירות ללא הודעה מוקדמת ובלי אפשרות לביטול החוזה במקרה זה). מבחינתי גם בשכירות וגם ברכישת דירה (בלי שיש לכם ביד את מלוא הסכום - כלומר צריך לקחת משכנתא) הדירה לא שלך. מה שכן בקניית דירה לאחר תקופה מסויימת (גמר התשלומים לבנק) הדירה עוברת לבעלותכם. עכשיו ניקח מצב היפוטטי שבו אני מחליט לרכוש דירה לשימ…
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי הרבה זמן שאני מחפש ביקורת כמו שצריך על הסרט המטריקס רילודד אני שמח לבשר שמצאתי ! ביכורת של מישהוא שבאמת מבין את הסרט ויודע על מה הוא מדבר. לכל מי שלא אהב את הסרט השני חובה להיכנס אני בטח שתשנו את דעתכם http://www.blazermag.co.il/Content/Subjects/Subjects.asp?Article=595 הכתבה מהאתר של בליזאר :אההה.... עכשיו אני יכל להירגע ולחכות בשקט לסרט הבא .
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות משקפי שמש לשימוש בספורט. נהיגה וסתם בכלל. אני מתלבט בין אוקלי לבין רודי. אני מחפש משהו שיחזיק שנים ארוכות ויהיה משתלם. בעתיד כנראה הכוונה היא גם לקנות עדשות עם מספר אבל לא בזמן הקרוב. אשמח לדעתכם בנושא אריאל
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הלא הוא בכבודו ובעצמו... (ולמתקשים: R0ckF0rD) אז... המון מזל"ט, אושר עושר יושר וכושר (אי אפשר בלי קצת נוסטלגיה מכיתה ג' ;D), כבישים פתוחים בלי גברות שוטרות (), וזמן פנוי להגיע כבר ל-197 ולהמשיך :DJsmile: בשקט קצת שמנמנים, כי בכל זאת, מסורת... :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: + וקצת ג'אנק and may the Quality never leave
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום . לפני כמה ימים חבר שלי אמר לי שאם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 סמק , אז ברשיון לא כתוב שהרשיון על קטונע אלה כתוב 125 סמק ואפשר לקנות כל דבר שיש לו מנוע 125 . השאלה שלי זה אם מישהו עושה רשיון על קטנוע 125 אחרי שהוא מקבל את הרשיון אפשר לקנות אופנוע שטח עד לנפח 125 ? תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתבלבל מידי פעם בזכר ונקבה, בעיקר בקטע של המספרים. אני מודע למה נכון ומה לא אבל רק בדיעבד, כאשר אני מדבר בצורה רציפה וזורמת אני לפעמים מתבלבל. אני יודע שאלה טעויות דיי נפוצות אצל המון אנשים אבל האם יש דרך טובה לזכור זאת?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? תראו מה עושים בשעות המאוחרות של הלילה http://www.iqtest.dk/main.swf יאללה, לפרסם ציונים (ת'אמת לא חשבתי שיילך לי כזה טוב, היו לי איזה 2-3 ניחושים חח, למה הפסיכו' שלי לא היה ככה???) [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני די בהתחלה בקורס אני תקוע בשאלות למשל כמה רשתות יכילו 80 מחשבים, 100 וכו הבעיה שהרשת מוצפת במידע, האם משהו יכול לכוון אותי לאתר או מידע שיכול לעזור לי בכלל הייתי שמח אם יש משהו שאפשר להעזר בו
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-