כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
כיום ישנו אתר www.runner.co.il ששולח קובץ קורות חיים בודד להמון חברות ואז פשוטו יושבים ומחכים שיחזרו אליכם. היום גיליתי אתר חדש. הוא בעצם מנוע לשליחת קורות חיים לחברות על פי אזורים וערים. בדקתי ובאזור תל אביב לדוגמה הוא באמת מביא הרבה תוצאות. פשוטו סמנו לאיזו חברה תרצו לשלוח את הקובץ והוא יישלח לכתובת הרלוונטית באגף כח אדם/מחלקת הגיוס של החברה הרלוונטית ואם תתאימו, יחזרו אליכם. האתר טרי אבל יוזמה ברוכה http://www.easywork.co.il בהצלחה !
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מכתב מאיתור חמ"ן פרוייקט גאמא...והיה כתוב שאני צריך להכנס לאתר של חמ"ן נכנסתי ומילאתי את כל הפרטים שם. אחרי חודשיים בערך קיבלתי זימון למבחנים יומיים לפני המועד (גם תאריך ההדפסה היה מאוחר...זה לא שזו בעיה של רשות הדואר) במבחנים אמרו שתוך שבועיים יודיעו לנו גם אם עברנו וגם אם לא. המבחנים היו בשני לאוקטובר. לא שמעתי מהם עד היום (ה27 לנובמבר) - כמעט חודשיים. אני מנסה כבר חודש שלם..כמעט כל יומיים להתקשר למספר טלפון של איתור חמ"ן שיש באתר 03-6092550 ... בד"כ המספר תפוס אם הוא לא תפוס אז עונה מענה ממוחשב ולאחר ניתוב והפניה ל"מענה אנושי" יש מוזיקה לאיזה רבע שעה ואחרי רבע שעה או יותר אומרים להתקשר בפעם אחרת והשיחה מתנתקת. אני לא יודע...כל האיתור וההליכים …
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ההורים שלי משגעים אותי הם רוצים כתוביות ברוסית(עדיף) או בעיברית ואני לא מצליח למצוא משהו טוב כרגע אני מחפש כתוביות לסרט: The Fabulous Baker Boys אני שמח לעזרה והמלצה כללית לאתר טוב
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
השאלות בכותרת, התשובות אצלכם.
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רעבונה הבלתי נדלה של תעשיית הבינה המלאכותית לדאטה שואב את כל קיבולת האחסון הגלובלית ומותיר את השוק הצרכני החשוף אל מול מחסור חמור וקפיצת מחירים דרמטיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה שמתי לב לכך שסרטוני יוטיוב נטענים במחשב שלי באיטיות כזאת, שניתן להגיד שאינם נטענים כלל (יותר מעשר דקות בערך, לסרטון של פחות מדקה)(קצב הטעינה המופיע בפרטי הסרטון, היא כמעט תמיד על 0 kBit/s, ורק מדי כמה שניות עולה לשבריר השנייה וחוזרת ל-0). ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי 014. תשתית של הוט. מהירות חיבור של 2.5 מגה. מהי הבעייה פה? למה מהירות ההזרמה ביוטיוב יורדת כל הזמן ככל שהשנים חולפות? בעשור הקודם, כשיוטיוב היה עוד בתחילתו, הסרטונים היו נטענים בשיא המהירות.
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מקרן בכ-1000$ דרך ushops.co.il. רציתי לשאול אם מישהו יודע על החברה הזו ומה לגבי אחריות על המוצר ? האם במקרה של תקלה האחריות תקפה גם בארץ ?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
כותרת קצת עילגת אבל ניחא. אני מתחפש לחרדי (לא משהו רציני - כובע, מעיל גדול כזה ונעליים) ורציתי לשאול מה אני יכול תכל'ס לעשות כדי להיכנס לדמות חרדית? (סגנון דיבור או משהו, מילים שנוטים להשתמש בהן בחברה החרדית, מה שלא...) ובאיזו פוזה ד"א חרדים מצלטמים? (או: פוזה מגניבה להצטלם למי שמתחפש לחרדי) תודה
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ככה, יש את הקרמבואים עם מילוי מוקה וניל וכו ... אבל כולם מצופים שוקולד. לפני הרבה שנים היו קרמבואים מצופים שכבה עבה של תות או בננה ובפנים קרם תות/בננה, פשוט חבלז !!! אם מישהוא יודע איפה לקנות או מכיר את המפעל אנא שיגיד לי, אני יקנה לו ארגז : כמו כן, פעם היה שוקולד לבן בצורת גולגולת ובפנים קרם אדום, מישהוא יודע איפנ יש היום ??? תודה אנשים. (אני יודע שאני שרוט, תודה)
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפשת תוכנה שמאפשרת העברת טקסט בעברית מ-PDF ל-WORD. ניסיתי הרבה תוכנות דרך גוגל שלא עבדו בעברית. מישהו מכיר או יודע? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
MMCX connector to RF connector (F-Type) short cable for AVerTV Hybrid NanoExpress, Express mini and AVerTVHD Volar. http://www.avermedia-usa.com//AVerTV/Product/Accessory.aspx#4 הכבל נשבר, אני צריך תחלופי. איפה מוכרים? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני שואל את כל הצופים באולימפיאדה בערוץ 1: מה יהיה? משה גרטל כמעט שובר את השיא העולמי שקבע אלון מזרחי. הוא כבר הספיק לעודד את השחיינים מעמדת השידור, כשהם באמצע שחייה (אפילו השחיינית האוסטרלית מחוברת באוזנייה לשידורי הערוץ הראשון), הוא הימר בודאות על ניצחונו של המקום השלישי, היום הוא ממליץ לספורטאים לקיים יחסי מין לפני המשחה, וכל הזמן הוא מקריא אסמסים משמחה ריף, ששואל אם מותר למוסלמים לשחות ברמאדן, כי זה אומר שהם בולעים מים. אני שואל- מה יהיה מחר? איך הוא ישבור את השיאים של עצמו?
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
נכון? אני ואח שלי(הוא אומר שזה שתי מדינות שונות) מתווכחים על זה ואם אפשר תשובה קצרה וקולעת ואז תסגרו תדיון או תמחקו אותו ...
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני אפתח את הסיפור שלי בעובדה שאני מנוי בסלקום כבר שלוש שנים.. לפני חודש הציעו לי ממקום עבודתי לעבור לרשת אורנג כחלק מהסכם שיש לחברת אינטל עם אורנג. ההסכם מאד משתלם ועדיף בהרבה ממה שהיה לי ברשת סלקום אז רציתי לעבור, פניתי לסלקום בבקשה להתנתקות וכמובן שהפנו אותי לקשרי לקוחות (זה כמו שימור לקוחות בחברות האינטרנט). כמובן שהם פתאום באו לקראתי והבטיחו תנאים מעולים ושידרוגים. להלן סיכום התוכנית שהבטיחו לי: 37 אג לדקה לכל היעדים ללא דקה ראשונה (פעימות של 12 שניות) 3 יעדים בסלקום ב-9 אגורות לדקה שידרוג למכשיר דור שלישי ב25% הנחה ובלי קשר החזר מלא אם החשבון מעל 200 שקל אם משדרג למכשיר דור שלישי מקבל החזר נוסף של 10 שח עם מדבר מעל 100 20 שח אם מדבר מעל מאתיים ו30 שח אם מדבר מעל 30…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
רציתי לשאול את דעתכם איזה ספק הכי טוב ומאיזה כדאי להימנע וכן האם יש יתרון לאחת התשתיות שבוע טוב
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מכירים את הטרנד החדש של החנויות באינטרנט? אתה נכנס לאתר ובום! נציג שירות (אם זה באמת נציג שירות) מתחיל לדבר איתך. מוזר כי באתרים נפרדים נציג שירות בשם עדי קפצה מול פניי. הנה שיחה שניהלתי איתה כדי לבדוק האם היא מכונה: מתחבר לנציג שירות ... עדי: שלום ... אני נציגת שירות של האתר עדי: אתה מתעניין ברמקולים מולטימדיה 2.1 תצוגת VFD אנימציה DIVOOM שלנו? עדי: אתה רוצה שניצור אתך קשר עם הצעה משתלמת במיוחד ופרטים נוספים? מבקר: AKUO מבקר: שלום עדי: אני ממליצה שתדבר על זה עם אחד מנציגינו... עדי: תן לנו את מס' הטלפון שלך ואחד מנציגינו ישמח ליצור עמך קשר ולענות על כל שאלותייך עדי: אתה רוצה שאחד מנציגינו יתקשר אלייך? מבקר: אני הבחור מהאתר הקודם עדי, מה שלומך? עדי: בסדר ..…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
"בצק אלים" הוא בלוג מתכונים קצת שונה, או כמו שמאיה (המפעילה שלו) כותבת: מוקדש באהבה למתוסכלי-מטבח שמאסו בחיים או סתם בעלי ידיים שמאליות, וכל בשלן חובבן באשר הוא. אתר מתכונים ממש נחמד עם הסברים טובים ובעיקר תמונות - תמונות של כל התהליך, המפורט בצורה נוחה וידידותית. ההסברים כתובים בשפה "בלוגית", כמו שמישהו בא ופשוט מסביר לך. ללא שפה טכנית נטו שיכולה דיי לדכא.. אני זרקתי ל-bookmarks בכל אופן http://www.bazekalim.com/
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה זה פיחו / פיכו? מנהלים יקרים, אם אתם לא בקיעים עם המושג אני מבקש שלא תנעלו, המושג קיים. בדוק.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-