כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום תמיד שאני לומד אני זקוק לריכוז גבוה כך שאני מחפש משהו טוב מאטמים למשהו יש המלצה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה נושאים שכתבתי בהם איזו הודעה אחת או שניים, ואכשיו אני כל פעם מקבל התראות ב"הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אל זה שמשהו הגיב בנושא... איך אפשר לבטל את ההתראות האלה לנושאים ספציפיים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את המדבקות האלה שמדביקים כמו "שלום, חבר" או "העם עם שרון" וכל החרטא האלה עכשיו זה ממש מכער את המכונית שלי ואני מת להסיר את זה אבל אני מפחד שזה יהרוס את הפח או ישרוט אותו מישהו יכול להציע לי דרך שלא תגרום נזק לפח ותסיר את המדבקות האלה??!
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מתגייס במרץ, וחשבתי לעשות איזהשהו טיולון בארה"ב, כי אף פעם לא הייתי שם ואני מניח שיש לארץ הזו מה להראות . מחשבות ראשוניות העלו לי את ניו יורק ואזור שיקאגו, שם יש לי אפשרות לשהות אצל דוד\ידידה לשבוע +-. חוץ מזה, אין לי כל כך מושג מה אני יכול לעשות ולראות, שם ובכלל בכל ארה"ב, במשך חודש. יש מקומות must visit מבחינת נוף(מין דברים כאלו שעד עכשיו יצא לי לראות רק בדסקטופ), אטרקציות מטורפות שאפשר לעשות רק שם וכו'? לחלופין, אם למישהו יש הצעה למקום אחר- איפהשהו באירופה, לדוגמא(אמא בחיים לא תשלח אותי למזרח או לדרום אמריקה ), אני אשמח לשמוע.
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש למשפחה המון קלטות וידאו ישנות, מחפש דרך טובה להעביר את כל החומר למחשב המשפחתי קניתי easycap אבל זה מעביר את החומר באיכות ירודה ומקורטעת. יש פה מישהו שעשה את זה ויכול להמליץ לי איך להעביר? חשוב לי מאוד שהאיכות תשאר ובלי קרטועים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
באיזה רזולוציה מדובר שרוצים High Quality בYT? אם אני מעלה רזולוציות ממש גבוהות (יחסית לYT) כמו 1024X768 ו1280X1024 זה עדיין על Standart.. מדובר ברזולוציה ספציפית? או בכלל בקידוד ספציפי? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי. אני מבקש לדעת איך מעלים לפורום תמונה כלינק קטן שכשלוחצים עליו הוא מציג את התמונה בגודל המקורי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, קיבלתי משימה בעבודה, הביאו לי כ600 שמות ושמות משפחה, עכשיו אני אמור לכתוב אותם באוטלוק לחכות שזה ימצא את השם ואז ולהעתיק לקובץ EXCEL, הבעיה שזה מעתיק ללא כתובת המייל, חיפשתי בגוגל אבל שום דבר לא עזר לי.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני יודע שאת בקשה דיי מוזרה אבל בכל זאת זה דיי חשוב לי...
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי תוכנה שעושה את זה למשל באתר הזה. הייתי רוצה להפוך לקובץ mp3 את השיר שמתנגן בסירטון... http://www.karaoke4free.com/he
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רבאק, לפני שנה בערך חבר שלי הדביק אותי בכינים המסריחות שלו, ומאז אני איתן... אלא שלאחרונה אני ממש מתחיל לשים לב לנוכחות הסולידית שלהן בשיער (ראש) שלי. אני כבר לא יכול איתן, ואין לי זמן ללכת לבית מרקחת (גם לא למשפחה שלי, ובטח שלא לחברים...) לכן אני חייב, בעזרתכם, להרכיב נוסחת מחץ כנגד המכה הנוראית הזאת... ואגב, לגלח את הראש ממש לא בא בחשבון. תודה לכולם. :'(
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות יום הולדת בים יש שישי... עשיתי אתזה שנה שעברה והיה ממש נחמד (חות מהסוף.... ) בכל מקרה אני רוצה לשים שמה מוזיקה. איך אני יכל לעשות אתזה? יש לחבר שלי את ה מקולים הקטנים שמתחברים לMP3 אבל הם חלשים מידי... מה אני יכל לחבר אליהם? ד"א אם יש לכם איזה פעלויות מגניבות ושאפשר לעשות עם החברים (גיל 15-16) תציעו תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://daemlich.net/8213 זה דפוק ומצחיק עד דמעות... טוב....הינה עוד שיטה (אוניברסלית) http://www.killsometime.com/video/video.asp?video=Cop-Surprise
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
למה 20+? כשתגיעו לגיל הזה תבינו. אם עדיין לא הגעתם (בעיקר מנטאלית)- בבקשה לא להגיב. לסיפור: אני נוסע היום באוטובוס ובשלב מסויים איזה ערס מטומטם (בסיגנון של "תאמיני לי" "תשמעי לי" עם ניסיון חיים של טפט בשרותים [ראה מטר על מטר וחושב שהעולם מסריח]) נדבק לאיזה בחורה והתחיל להציק לה עם הגיגי חוכמה שהיו מטמטמים מסמר. אחרי זה איזה 20 דקות נהייה לי חבל על הבחורה (שכנראה לא היה לה נעים להעיף אותו בצורה ברורה מספיק) ורציתי לזרוק לה או לו איזה משפט כדי שהוא יעזוב אותה בשקט- אבל עם טאקט. אני לא מכיר את הבחורה ולכן אני לא יודע כמה היא תזרום עם בלוף (ולא יכולתי לתפוס את העין שלה כדי לתאם\ לשאול אם היא תזרום), ולא מצאתי משהו לא מתוחכם מידי כדי שהם יבינו אותי... וגם לא רציתי משהו בק…
-
- 114 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
הנה ההוכחה שכל מה שצריך בשביל להצליח בחיים זה זוג "עיניים" יפות - או - מאחורי כל אשה מצליח עומד גבר שיש לו אתר אינטרנט http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/200th_video_review/video_review.htm תורידו ותבינו על מה אני "מקשקש"...
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
משהו קטן שכתבתי בעקבות כל מיני אירועים שעברתי בחיים והיה חשוב לי לשתף. אשמח לכל ביקורת. החלק הראשון: קטע קצר שכתבתי: בני האדם, מעסיקים את עצמם יום -יום בשאלות קיומיות. מלא אנשים הבריאים בנפשם ובגופם שרויים בדכאון -עמוק. ומתחבטים עם עצמם, ועם הנפש הפנימית שלהם. קצת על דכאון דכאון היא לולאה חוזרת ונשנית, של מצב שהוא ניתן לשינוי ולפתרון. ע"י עבודה עצמית ופיתוח עצמי. לדעתי, לפני שהאדם מחפש את מהותו בחיים - עבודתו, בת זוגו לעתיד. עליו לעבוד על האיזון הפנימי והנפשי שלו. כל אחד ימצא את דרכו לעשות זאת בין אם זה ע"י יוגה, מדיטציה הרפיה או כל דבר כזה או אחר. אחרי שהאדם מגיע לרמה מסויימת של איזון, כך יותר קל לו להתמודד עם "צרות" החיים. כמעט כל המשאבים שלו מופנים לשיפור חייו והרגשתו,…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך להרוג צלופח? דני הקטן היה בן 7 וכמו שאר הילדים היה מאד סקרן. הוא שמע הרבה מילדים אחרים על חיזור ולא הבין איך זה נעשה. יום אחד הוא שאל את אמא שלו את השאלה והיא לא ידעה להסביר, במקום להסביר לו את העניין, היא ייעצה לו להתחבא מאחורי הוילון לילה אחד ולהציץ לאחותו הגדולה והחבר שלה ולראות מה זה חיזור. ככה הוא עשה ולמחרת בבוקר הוא תאר את הכל לאמא שלו: " אחותי והחבר שלה ישבו ודיברו קצת, אחר כך הוא כבה כמעט את כל האורות, התחיל לחבק ולנשק אותה, אני חושב שהיא התחילה להרגיש רע כי הפנים שלה קיבלו הבעה משונה. גם הוא הבין שהיא מרגישה לא טוב כי הוא הכניס את היד שלו מתחת לחולצה שלה כמו שהרופא עושה. אבל הוא לא כל כך טוב כמו הרופא, כי כנראה שהייתה לו בעייה למצוא את הלב והוא ממש חיפש במרץ…
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום. אם אתם רוצים להגיע לנקודה אז דלגו על הסיפור כי זה אולי קצת חופר. ביום שישי האחרון (7.7) הייתה לאחותי בת-מצוה, בגינה אצלנו בבית. הגינה היא של כל הבניין (5 דירות) , גינה דיי גדולה, את הגינה מקיפים בניינים מכל הכיוונים. באחד הבניינים מסביב יש איזה אדם אחד, בשנות הארבעים, שכבר פעמיים-שלוש התווכח עם אבא שלי. פעם זה היה כי כיסחנו את הדשא בחמש אחה"צ, פעם כי דפקנו עמודים לאדמה (עשינו גדר..) גם בשעות אחה"צ המאוחרות... באירוע היו קרוב ל90 איש, ועשינו הפעלה עם דרבוקות. בשיא האירוע, התחילו לעוף על אורחים ביצים מהבניין של האדם (ופגעו...). בן-דוד של אבא שלי ראה והעיד שהן עפו מהחלון של האיש הספציפי הזה, וחבר שלי שהיה באירוע ראה את אישתו יוצאת לגינה שלהם ומסתכלת על האירוע משם. הזמנ…
-
- 96 תגובות
- 15.6k צפיות
-
-
-
אני גר בדירה שכורה עם גג, בתקופה האחרונה יש לי על החומה שמקיפה את הגג כל הזמן יונים וציפורים שפשוט עומדות שם עושות את הצרכים שלהם בכיף איך אפשר לגרום להם לא להגיע בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה.... איך להרכיב מחשב.. לא לחבר את המדפסת והמקלדת פשוט ההרכבה.... אשמח אם תפנו אותי למדריך (עדיף בעברית)
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-