עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by hezi508,

שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון ואם לא אודה למנהלים שיעבירו אותו לפורום הנכון. אני צריך לבנות למשרד של כ70 מ"ר מערכת אבטחה, המשרד מחולק לשני חלקים עיקריים חדר ישיבות בגודל של 15 מ"ר (3X5) וחדר נוסף בגודל של 35 מ"ר (5X7) שמשמש עמדת מזכירה וחלל עבודה משותף. אני רוצה תיעוד של אודיו ווידאו (עדיפות לרזולצית וידאו הגבוהה ביותר האפשרית HD ו-30FPS) בחדר הישיבות מועברות פרזנטציות בחושך יחסי אז אני צריך מצלמה שתוכל לצלם ברמה סבירה גם בתנאי תאורה בעייתיים. העדיפות היא למצלמות נסתרות עד כמה שאפשר (אם לא נסתרות אז מצלמות רשת ולא מצלמות אבטחה ענקיות). עד כאן הדרישות הבנתי שיש שלוש אופציות מבחינתי אחד מערכת נפרדת (DVR) שהיא בעצם מחשב לכל דבר שאליה יתחברו המצלמות, אופציה שניה להתקין …

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. אהלן אנשים התגייסתי כמעט לפני חודש ולצערי נדפקתי במ.צ הנה מכתב שכתבתי ושלחתי למ.פ שלי ושלחתי אותו עם טופס 55 דרך המשקית ת.ש --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הנדון: בקשת העברה עידן אהרוני מ.א. 6176171 בתאריך 26/9/05 התגייסתי לצה"ל,בכל ההתייצבויות והראיונות שלי ביקשתי שיבוץ לחיל האויר. ביום הגיוס התבקשתי לאחר הקליטה בבקו"ם לעלות לאוטובוס וכששאלתי לאן יעד האוטובוס נאמר לי שהיעד הינו בסיס זיקים או ניצנים לטירונות כלל צהלית ואחריה כמובן לחיל האויר. לצערי ותדהמתי אחרי מספר דקות האוטובוס ננעל והחל לנוע ואז נמסר לי מאחד החיילים שפונו איתי שהיעד של האוטובוס הוא בה"ד 13 מש…

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. מעוניין להצטרף כסולן או ליווי של גיטרה וקול שני... מישהו מכיר\שמע\יודע איפה (באינטרנט אולי) אני מברר בקשר לנושא ?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. ההורים שלי משגעים אותי הם רוצים כתוביות ברוסית(עדיף) או בעיברית ואני לא מצליח למצוא משהו טוב כרגע אני מחפש כתוביות לסרט: The Fabulous Baker Boys אני שמח לעזרה והמלצה כללית לאתר טוב

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. לחבר שלי היה מחשב ישן שלא עבד כבר שלוש שנים, אז הוא החליט לנתח אותו. באתי אליו וחשבנו לנסות לפרק את כל החלקים מהמארז, לנקות את כל החלקים מאבק ולחבר על קרטון רק את החלקים הנחוצים כדי לבודד משתנים. אחרי שחיברנו הכל וראינו שזה עובד (היינו בשוק) חבר שלי שאוהב לתכנת חשב להורד אליו Manjaro (סוג של לינוקס) ולהפוך את המחשב לשרת לבית שלו וגם למחשב ניסויים. הוא מתכנן להריץ עליו כל מיני מערכות הפעלה מבוססות יוניקס, לקמפל אפליקציות שהוא יוצר ועוד. הנתונים של המחשב: פנטיום עם שתי ליבות שרץ במהירות של 2.7GHZ שתי גיגה ראם DDR2 לוח אם של gigabyte 320 גיגה HDD …

7. החידושים הלא נגמרים בתחום המחשבים גורמים לנו להסתכל על המחשב ה"חדש" שקנינו לפני כשנה ולסנן לעברו "איזה גרוטאה" רציתי לדעת עד כמה אתם מושפעים מהעניין. הסקר מיועד יותר לגיימרים ואנשים שזקוקים לחומרה חדישה בניגוד לאלה שמחשב לאינטרנט יספק אותם, אבל בכל זאת תנו את דעתכם+ נימוק. * כשאני מתכוון לרכישת מחשב חדש הכוונה לא לשדרוג כרטיס מסך+זיכרון- אלא למחשב קומפלט חדש. --------------------------------- אני נכון לעכשיו רוכש מחשב חדש כל 3 שנים. למרות זאת- רכשתי את המחשב שבמפרט לפני שנה ואני רואה את עצמי קונה אחד חדש בשנה הקרובה.

• 61 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by kudu,

אני אפתח את הסיפור שלי בעובדה שאני מנוי בסלקום כבר שלוש שנים.. לפני חודש הציעו לי ממקום עבודתי לעבור לרשת אורנג כחלק מהסכם שיש לחברת אינטל עם אורנג. ההסכם מאד משתלם ועדיף בהרבה ממה שהיה לי ברשת סלקום אז רציתי לעבור, פניתי לסלקום בבקשה להתנתקות וכמובן שהפנו אותי לקשרי לקוחות (זה כמו שימור לקוחות בחברות האינטרנט). כמובן שהם פתאום באו לקראתי והבטיחו תנאים מעולים ושידרוגים. להלן סיכום התוכנית שהבטיחו לי: 37 אג לדקה לכל היעדים ללא דקה ראשונה (פעימות של 12 שניות) 3 יעדים בסלקום ב-9 אגורות לדקה שידרוג למכשיר דור שלישי ב25% הנחה ובלי קשר החזר מלא אם החשבון מעל 200 שקל אם משדרג למכשיר דור שלישי מקבל החזר נוסף של 10 שח עם מדבר מעל 100 20 שח אם מדבר מעל מאתיים ו30 שח אם מדבר מעל 30…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by watch out,

שלום אני סיימתי קורס mcitp ב 2011 400 שעות שלחתי יחסית המון קורות חיים למשרות טכנאי helpdesk pc . הבעיה שבקושי חוזרים אליי, ממש בקושי אני שולח קובץ doc באתרים jobmaster, alljobs,jobnet מספר אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהם שלחו קורות חיים וחזרו אליהם די הרבה אני בסימן שאלה למה לא חוזרים אליי? נראה לי מאוד מוזר שלקורות חיים הרבים שאני שולח ולא חוזרים האם הדרך למצוא עבודה זה לשלוח קורות חיים? הסטטוס הנוכחי שאני תקוע בעבודות מסריחות האם מישהו יכול לסייע ?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. זה התחיל לפני שנה,כל פעם שתיקנתי את האופניים כמה ימים לאחר זאת הגלגלים חוררו,וזה קרה גם היום,אני חושב שזה השכנים ובטוח ב-100 אחוז שזה הם לפי העבר איתם. חשבתי להתקשר למשטרה אבל אין לי הוכחות לכך. אם יש עצות מה לעשות עם המקרה הזה תעזרו בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום . אני כבר אומר שאם פתחו על זה דיון אני מצטער . ראיתי רק היום שיש שטר חדש . מישהו שמע על זה שהתחילו להדפיס שטרות חדשים ואם יצאו גם שטרות חדשים של 50\100\ 200 ?

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. פשוט יפהיפה! http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/962430.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/243726.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/458817.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/201478.jpg מישו יודע איפה המסעדה הזו ממוקמת?!?!?!?!

• 48 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Torian,

טוב, אז עד היום אני מחובר דרך הוט עם טריפל ובאנדל של הוטנט, המטרה: להתנתק מהוטנט - נשמע פשוט? - התשובה היא לא! אני מתקשר להוט ומבקש להתנתק מהוטנט, הם עונים בבטחון תתקשר להוטנט ותתנתק, אני אומר בסדר ומתקשר להוטנט, הוטנט עונים: אין לנו שום גישה לחשבון שלך כי אתה בבאנדל אצלך הוט, אז למה אמרו לי פנות אליכם - אני שואל את הנציג? - כמו שחשבתם, אין תשובה. אני חוזר להוט ושוב פעם חוזר להוטנט ושוב להוט הנציגה מתעקשת לעזור למרות שאני מאוד רוצה לדבר עם מנהל, טוב מספר 4, ניתן לך צ'אנס, אני מבקש לעשות פעולה מסובכת מאוד אני מסביר לה, לפצל את הבאנדל ולהתנתק מהוטנט, זהו. טוב, חכה על הקו, לאחר 10 דקות של המתנה היא הסבירה שניתן לבצבע את הפעולה תוך לא פחות מ-9 ימי עבודה(!!!!) בייאוש רב הסכמתי…

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. כן החבר הכי טוב של כל אדם הכיסא שלי מת (בערך) בקיצור בין הבוכנה (החרא הזה שמעלה ומוריד לך את הכיסא) לתושבת שלה נהרס החיבור מה שגורם לכיסא להתנדנד לצדדים יותר מדי איך אפשר לתקן ואם אי אפשר יש למישהו המלצות לכיסא טוב?

• 46 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אני רוצה לקנות שווארמה בפיתה אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות שווארמיות מחר? השווארמיות עובדות במתכונת של יום שישי?

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. כשנכנסתי קצת לעניין המודינג עקב הקריאה כאן באתר פתחתי את המחשב שלי ופשוט נדהמתי ממה שראיתי, יש לי מאוורר פיצפון על המעבד עצמו ועוד מאוורר על הספק שמוציא אוויר נדמה לי וזהו !!!! לפני שנה בערך נגשתי לטכנאי מחשבים שגם מוכר מחשבים ורכשתי ממנו מחשב חדש. כל מה שידעתי על מחשב באותה תקופה שהכי טוב זה פנטיום 4 לא ידעתי מה זה לוח אם ומה זה מעבד ,,לא ידעתי כלום בנושא המחשב. "הטכנאי" אמר לי אל תדאג אני אתן לך את הכי טוב שיש "סמוך עליי" הוא לקח ממני 4500 ש"ח על מחשב ללא מסך מאחר ותכננתי לחבר אותו לטלוויזיה עם כרטיס TV OUT . פנטיום 4 1.6 של אינטל הארד דיסק של 40 ג'יגה טייוואני וכנ"ל הכונן תקליטורים, תוצרת סינית או טייוואנית זולה, כרטיס המסך שהוא נתן לי הוא ג'יפורס 2 ולוח האם עצמו אינ…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by תחמן מתימן,

שלום אני צריך טראקים מזרחיים כמו של עופר לוי. אז ייאלה תביאו כאפרות נשמות :lol: :lol: אני לא סובל ת'מוזיקה הזאת, זה בכלל לא בשבילי פשוט

• 51 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by uzi_sch,

האים אתם רואים דמיון בין SNUFKIN מהמומינים ל LINK מהמשחק ZELDA? ראו תמונות. [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. א. כותרת. ב. אם כבר פתחתי נושא, מה הדרכים האידיאליות להגנה על מידע? איזה מערכת הפעלה? איזה תוכנות? פרוקסי? (מאיפה משיגים) וירטואל משין (מה זה?) ולחכם שיבוא ויכתוב נתק מהאינטרנט, תסוך ממני..

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. http://eincyclopedia.wikicities.com/wiki/%D7%A2%D7%A8%D7%A1

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. עשיתי כבר 35 שעורים + 2 טסטים ועלה לי הכל 3300 ש"ח ונגמרה העסקה .מורה אחר הציעה לי עבור 2000 ש"ח לקבל עוד 3 טסטים + 8 שעורים עבור הטסט הראשון ועוד 3 4 שעורים עבור כל טסט הבא וגם לאחר שיגמר השלושה אני יקבל 3 שעורים בלי הגבלה עבור כל טסט יש סיכוי שאני יוריד אותו ל 1800 1500 .קודם כל 2000 משתלם?

• 52 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. שלום, יש לי בקשה: יש לטופאק קעקוע של מסכות, אחת עצובה אחת שמחה מתמחת לשמחה רשום: "חייך עכשיו" מתחת לעצובה רשום: "תבכה אחר כך" 1. יש למישהו תמונה ברורה של הקעקוע משהו שאני יוכל לקבל עבודה מקצועית וברורה. יש לי מלא תמונות המוכרות של הקעקועים שלו אבל באף אחת הקעקוע לא מספיק ברור. :-\ 2. איזה מקום אתם ממליצים לעשות את הקעקוע ? 3. כמה זה יעלה בערך לפי דעתכם בגדול מקורי ? תודה. 2Pac 4Life

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. לא עדיף לשפר את השכונות הקיימות? בעיקר מבחינת תשתיות שלא חשבו עליהם בעבר, למשל שבילי אופניים. למה לא "מתקנים" את השכונות הוותיקות ורק אח"כ מתחילים לבנות בשטחים ריקים? אפשר יהיה לבנות בניינים דומים ולהתאים את כל הסביבה לתנאים מודרניים שכוללים ביוב, הוספת דירות, כבישים ומדרכות רחבות, תיקונים תחבורתיים, נגישות למבני ציבור.... אני בטוח שיש לזה תשובה הגיונית שמשום מה לא חשבתי עליה :-\

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים