עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האיחוד האירופי קובע תקדים היסטורי ומאשים את טיקטוק בהפרת חוק השירותים הדיגיטליים בשל אלמנטים עיצוביים שנועדו לשמור את המשתמשים באפליקציה, מהלך שעשוי לגרור קנסות עתק של מיליארדי דולרים ולשנות את פני הרשתות החברתיות בעולםלכתבה

2. Started by lmlm,

http://video.google.com/videoplay?docid=2741118165531349526 ;D ;D *קרדיט לRegMan שנתן לי קישור

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by benor,

היום, אתה לא יכול להשאיר שום דבר בחוץ אפילו לא לשנייה. לפני כמה ימים נסעתי לחדר כושר על האופניים של אבא שלי (Tauny) . קשרתי אותם שם בחניה של המלון (הח. כושר שייך למלון). לצערי הרב, לא הוצאתי את הכיסא שלהם (זה בכלל לא עלה בדעתי...) (אפשר להגיד שיש להם כורסא) . להפתעתי שאני חוזר חזרה, אין כיסא. זה ממש עצבן אותי, לא ההפסד הכספי אלא המעשה עצמו. אין שום טיפת כבוד לרכוש של בן אדם אחר? ורבאק, מושב של אופניים קיבינימט, מה אתה הולך לעשות איתו? זה מתחיל באופניים ונגמר בדברים אחרים. מה יהיה? אוליי כל פעם שאני אצא עכשיו עם האוטו אני אתחיל לסנדל אותו?אוליי אני אכסה אותו בברזנט?

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

תיראו עד הסוף... http://www.holesinthenet.co.il/?p=82

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by C991Now,

תגידו,התעודת בגרות עזרה לכם\השתמשתם בה\היא לידכם(ולא באיזה חור\בבי"ס) \ היא מועילה? אני רוצה לדעת למה צריך את ה 12 שנים האלה- אני לא מדבר על השכלה כללית אלא בתאכלס האם יש צורך בתעודת הבגרות הזאת.. אני בלי קשר לומד וזה אבל אני רוצה לדעת...

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. אני מקווה שאני לא עובר פה על שום חוק אם כן אז סליחה ותנעלו בסה"כ המשחק הזה הוא כבר בין איזה 25 שנה משהו כזה SUPAPLEX אני מחפש את המשחק הזה אבל פרוץ עם כל השלבים פתוחים תודה מראש טל

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. איזה דגם כדאי לי לקנות על סמך נסיון שלכם או ידע בנושא. תודה

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. אהלן. היה ברשותי כרטיס מסך שנקנה עם המחשב מחנות RSM הישראלית. מכרתי אותו למישהו בגרמניה. ברגע שהוא שילם, התשלום היה במצב "Pending" במשך שלושה שבועות. אני לא יודע אם זה קשור, אבל בערך יומיים אחרי שהוא קיבל אותה התשלום הועבר אליי סופית. ברגע שהחבילה הגיעה אליו, הוא שלח לי את המייל הבא: Hello i just want to tell you that the Box is arrived but ... its on the German custom office because u dont stick the bill or the receipt for payment outside the Box iwll get the box Today maybe i have to pay a amount for storage it (it stand in the letter) i can take a photo of it if u want i just want to be sure that u pay this amount if there is any Sorry for this complications a…

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. שלום. אני גר בדירה שכורה עוד כמה ימים חודשיים. הכל חוקי, פעלנו כפי שהחוזה מורה; רשמנו את החשבנונות של שמיינו וכיוצא בזה. לפני שעה בעל הדירה מתקשר לבת זוג שלי ואומר לה שהוא מעוניין למכור את הדירה ושהוא מבקש שניתן למתווך כניסה להראות לאנשים את הדירה. בחוזה יש סעיף שאסור לתת די מפתח על הדירה כל עוד החוזה בתוקף. יש לנו עוד 10 חודשים בשכירות. אני רוצה לדעת מה הכוח החוקי שלי לדוגמא האם אני יכול לדרוש פיצויים, ואם כן אז כמה, האם אני יכול להתנות כניסה למתווך שלו בכסף לדוגמא אלף שקל כדי שהמתווך יוכל להראות את הדירה, האם אני יכול מבחינה חוקית לא לתת למתווך שלו להיכנס לדירה. האם אני יכול לבטל אצמעי תשלום במידה והוא לא יהיה מוכן לפצות אותנו. האם אני יכול לתבוע במידה והוא יוציא אותנו…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אחרי שנים של תחום אפור, פלטפורמת המסרים משיקה רשמית חשבונות מפוקחים לבני 13 ומטה. הילדים מקבלים אפליקציה מתפקדת לתקשורת יומיומית, אבל ההורים הם אלו שקובעים מי יכול לשלוח להם הודעות - וכל זה בלי לוותר על ההצפנה מקצה-לקצה של השיחות עצמןלכתבה

11. טוב כבר הרבה זמן נמאס לי לצפות במכבי לגיון הזרים תל אביב אז אני מקווה שהיא תפסיד עד שיהיו מספיק ישראלים דומיננטיים בקבוצה פעם רציתי שכל קבוצה ישראלית תנצח באירופה אבל היום אני פשוט מת שמכבי תפסיד

• 61 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. ההודעה הזו תראה קצת פתאטית, אבל כבר עברתי את הגיל שאכפת לי מלעשות פדיחות. אני בחור בשנות השלושים לחייו שנתק קשר כמעט עם כל המעט חברים שלו והמעט שנשארו נשואים עם ילדים כך שאין לי הרבה מה לעשות איתם. כנראה שאני בן אדם קצת קשה. חחח. בכל מקרה, בזמן הפנוי הרב שיש לי אני בדרך כלל מפתח משחקים. פיתחתי משחק לPC וANDROID והתחלתי למכור אותו, למרות שהוא לא נחל הצלחה רבה. בגדול אני לא מתבייש לומר שאני תכנת מאוד מוכשר ואני עושה דברים בקלות שאחרים לא יודעים אפילו מאיפה להתחיל. מכיוון שפיתוח משחקי מחשב הוא תחום עיניין שלי, חשבתי לחפש אנשים שעוסקים בתחום. בתור תחביב, אבל כמעט ושאין בארץ. או שאני לא יודע איפה לחפש. חשבתי שזה כיוון טוב להכיר אנשים חדשים, אבל הפורום המסכן בתפוז לא נראה לי מק…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by djelectric,

הפורמט מאוד פשוט, עליכם לנחש את השמות או המילים מאחורי החידונים, לעזרתם מספר האותיות במילה\מספר מילים. החידות השבוע הן: 1. "יצרנית שבבים היכן שלא יורדות טיפות" (5) 2. "מילת כאב בצירוף עם דג בחנות המחשבים" (7) 3. "דוד ושיר באמריקה... אבל בקוריאה!" (6) 4. "אפשר לשחק עם פק"מ סיני?" (4,3) 5. "צביקה ושתי נקודות בעולם הגרפיקה" (5) 6. "ישר ברחו לה, בשביל לשחק" (7) התשובות יפורסמו ביום שלישי הקרוב. בינתיים, אתם מוזמנים לנחש ולפצח. בהצלחה מי שרוצה לפתור לבד - הדיון הזה מכיל ספוילרים ועלול להרוס את תהליך הפיצוח

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by 1immortal,

http://de.acidcow.com/pics/20090922/games/crush_the_castle.swf באסה שהוא קצר יחסית ...

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

כולי מבואס חחח... נפלתי על הפרש שערים... 41 רומא - דינמו קייב 1 42 סה"כ שערים רומא - דינמו קייב X 44 ספורטינג ליסבון (1+) - מנצ'סטר יונייטד 2 נגמר 1:0 מנצ'סטר 48 סה"כ שערים פנרבחצ'ה/ אינטר 1 52 ארסנל - סביליה (1+) X נגמר 3:0 ארסנל יחס זכיה כולל: 65.58 סכום זכייה צפוי: 655.80 ¤ למישהו כן היה מזל בווינר ביומיים האלו של ליגת האלופות?

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שיפורים זה טוב, אבל צריך גם להיות קריא ולא רק במסך של 47 אינטש! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. ענקית הסטרימינג מובילה מהפכה הנדסית בתעשייה, כאשר המהנדסים הבכירים שלה הפסיקו לכתוב קוד ומנהלים כעת סוכני בינה מלאכותית אוטונומיים שמבצעים את הפיתוח היישר מהסמארטפוןלכתבה

18. Started by bumpd,

יש לי שיער חלק וחום דיי ארוך ואני רוצה לנסות תספורת חדשה משהו יפה ,דיי נמאס לי מלהשכיב את השיער חח זה דיי רדוד אבל למה לא לנסות?

• 48 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by gkman,

שלום. אני באתי לידי צורך לתרגם כמה משפטים וביטויים לערבית. הבעיה שכל המילונים שמצאתי מתרגמים לטקסט ערבי- וזה לא עוזר כי אני לא יודע לקרוא ערבית. מה שכן מצאתי הוא את המילון של גוגל שמקריא את התרגום. אבל אני לא כלכך סומך עליו שהוא מתרגם נכון (מספיק-די זה חלאס אבל הוא מתרגם למשהו אחר...) אז אם בבקשה מישהו יכול לכתוב תרגום שאני יוכל לקרוא וללמוד לומר. (אם אין לכם איך לנקד תכתבו באנגלית..) "אני לא מדבר ערבית" - "לך מפה\מכאן" ..."או שאני קורא לאבטחה" - זה בגדול מה שאני צריך תרגום. (כן נשמע קצת לא נחמד- אבל יש לי כבר את מה שאמור להיות ההתחלה של השיחה הזאת וזה מה שנשאר לי ללמוד..) אני אישית לא מבין איך נער בן 14 גר בארץ ולא מבין את השפה הרשמית!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. זה מה שהחלטתי לבחור שנה הבאה, מישהו למד את המקצוע רובוטיקה ויודע איך הוא ? אני עוד בהתלבטות אם להוריד מקצוע אחד (רובוטיקה) בשביל לצמצם קצת שעות מהמערכת העמוסה שתיהיה לי... מה אתם אומרים ? המקצוע רובוטיקה ממש קל ואני אוהב אותו אבל אפשר ללמוד אותו רק עם עוד מקצוע אחד ולא לבד...באסה ! בקיצור אני עוד בהתלבטות...תנו עצות

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by MishaK,

http://www.shmul.com/bezeq/ מוות לנזק!!!! :2gunsfiring_v1:

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by habahaba,

שלום רב, קיבלתי SMS מהמספר הבא: 050-2018051 בהודעה הציעו לי הלוואה. כשהתקשרתי למספר עונה בחורה שאומרת שהיא לא יודע מאיפה הם השיגו את המספר שלי. כמו כן, הזכרתי שלפי החוק אסור להם לעשות את זה, אז היא אמרה "אז תתבע אותנו". מה אפשר לעשות כדי להבין מאיפה הם השיגו את המספר שלי? כמו כן, האם אפשר לדפוק אותם מבלי להכנס לעורכי דין וכאלה? תודה, haba

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. אחרי עשור וחצי של ניסיונות לשכנע את השוק שמערכת הפעלה המבוססת על דפדפן היא הפתרון האידיאלי, גוגל מכריזה על פלטפורמה חדשה המשלבת את אנדרואיד עם בינה מלאכותית תחת מעטפת יוקרתית שנועדה להתחרות ראש בראש בשחקניות הגדולותלכתבה

24. Started by Fighter,

הם עולים הרבה? כל הג'אקוים מדברים או רק חלק? ואם אני יביא אחד הוא ינשך אותי ויתקוף אותי כמו הסנגל המטורף שהיה לי שכמעט הוצאתי לו את הראש מעצבים וטוב שאבא שלי מכר אותו

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by pure perfection,

מה קורה ??? אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ?? תודה

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים