עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב כמו שכנראה כולם ראו או שמעו מקצצים לנו בכול כך הרבה בחופשים ועוד גוזלים לנו 20 יום מהחופש הגדול! אני יודע שהייתה שביתה וצריך להשלים חומר לבגריות והכול אבל מצטער זה היה המאבק של המורים ואני לא הולך לסבול מזה עכשיו אז כול התלמדים ששפוים בדעתם צריכים לצאת נגדם.. בקיצור מה המספר של יו"ר וועד התלמדים אני חייב לנסות להגיע לאפס הזה שלא שמעתי ממנו מילה עם כול הדיבורים האלה על ביטול חופשיים

• 56 תגובות
    • 3k צפיות
  2. יש לי הזהרה לכולם !!! יש וירוס חדש מוזר מאד ומתוחכם מאד,הכי מתוחכם שיצא לי לראות.פתאום היום אני מקבל הודעה ושליחת קובץ ממישהו לא מוכר, אחרי ששאלתי את הבן אדם מי זה ומה הקובץ הזה ענתה לי אמא של חברה שלי לשעבר,משהו מוזר מאד,כניראה אני ברשימה שלה, בקיצור,היא לא הבינה על מה אני מדבר,"איזה קובץ" ? איזה הודעה ? בקיצור אמרתי טוב שתיהיה בריאה,אחרי שעה שוב,אותה הודעה ואותו שליחת קובץ,בקיצור אמרתי טוב,ניראה מה זה,פתחתי את הקובץ ופיתאום קפא לי המסך לכמה שניות ואז כל אנשי הקשר שלי התחילו לשאול אותי מה זה ההודעה הזאת ומה זה הקובץ שאני שולח,ואני נותרתי המום,וישר הבנתי שמדובר בדור חדש של וירוס או ספייוור רציני ומתוחכם מאד, כל מי שפותח את הקובץ אוטומטית נגוע ושולח אוטומטית את ההודעה לכל…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  3. מישהו יודע?

4. Started by gal555,

אני לוקח ריטילן ועכשיו קניתי אבקת קריאטין יש בעיה עם זה שאני לוקח ריטילין עם קריאטין?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by pure perfection,

ערב טוב , אני מחפש חברה שמתמחה בהתקנת מצלמות אבטחה לבית , ועדיף שיהיה להם אתר עם קטלוג מוצרים בשביל לבדוק איזה ציוד יש להם . אם מישהו מפה יש לו יידע בנושא אז הוא מוזמן להגיב ולעזור ... תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by חן מ,

אהלן אני משתחרר בעוד עשרה וחצי חודשים,כרגע משרת כנהג בוס באיזשהו בסיס סגור בצפון הארץ.... מאוד לא אוהב את התפקיד שלי ואת היציאות שהם חמשו"שים,ומנסה לעשות הכל כדי לעבור לבסיס יומיות ולשרת את העשרה חודשים האלו קרוב לבית בתפקיד יותר קל... הדרך היחידה שלי להשיג את הדבר הזה היא דרך קב"נית,ופה אני מתלבט.... אם היא לא תיתן,שלא תיתן.אבל אם היא תיתן וזה יהיה כרוך בהורדת פרופיל ל45 נפשי,כדאי? מה הסיכוי שהיא תגיד לי טוב לך ואין סיבה להוציא אותך ובלה בלה,והכל כמובן עם אינטרס של המפקד שלי שישאר לו הנהג שלו כמה שיותר זמן?למרות שזה סך הכל לעוד עשרה חודשים ואז אני כבר לא הנהג שלו ולא בטיח... תודה!!!

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  7. לכל מי שהולך לקנות מחשב בקרוב, חשוב לבדוק לכמה זמן נותנים אחריות לחלקים ! אני אפרט את העובדות בלבד, וכל אחד יסיק את המסקנות. לפני שנה וחודשים קניתי ב - KSP מחשב AMD/תושבת 754. לפני חודש המחשב הפסיק לתפקד - נדלק אבל מערכת הפעלה (חוקית...) לא "עולה". לקחתי את המחשב לסניף KSP ברעננה. שם נודע לי פעם ראשונה שהאחריות שהם נותנים ללוח היא לשנה בלבד. לצערי הרב למרות שהפכתי את הבית לא הצלתי למצוא את הקבלה, כי נראה לא מוזר מאוד, אבל כנראה שלא שמתי לב לפרט זה בקניה. אחרי שבוע וחצי בערך של בדיקות הודיעו לי שהלוח התקלקל וצריך להחליפו ולוח חדש עולה כ 350 ש"ח. הסכמתי, וכל כמה ימים התקשרתי לבדוק מה המצב וקיבלתי אותה תשובה : "הלוח צריך להגיע תוך יום - יומיים". כיון ש 754 כבר נחשב י…

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  8. היי, קיבלתי מתנה מהעבודה, "תיק ללפטופ", רך כזה עם כיס בפנים... אין לי כ"כ מה לעשות איתו אז במקום לזרוק חשבתי למצוא לו שימוש. משהו כזה אבל בלי הציור, סתם אדום: יש רעיונות?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Spirit Crusher,

לפני 4 חודשים בערך קיבלתי מכתב מאיתור חמ"ן פרוייקט גאמא...והיה כתוב שאני צריך להכנס לאתר של חמ"ן נכנסתי ומילאתי את כל הפרטים שם. אחרי חודשיים בערך קיבלתי זימון למבחנים יומיים לפני המועד (גם תאריך ההדפסה היה מאוחר...זה לא שזו בעיה של רשות הדואר) במבחנים אמרו שתוך שבועיים יודיעו לנו גם אם עברנו וגם אם לא. המבחנים היו בשני לאוקטובר. לא שמעתי מהם עד היום (ה27 לנובמבר) - כמעט חודשיים. אני מנסה כבר חודש שלם..כמעט כל יומיים להתקשר למספר טלפון של איתור חמ"ן שיש באתר 03-6092550 ... בד"כ המספר תפוס אם הוא לא תפוס אז עונה מענה ממוחשב ולאחר ניתוב והפניה ל"מענה אנושי" יש מוזיקה לאיזה רבע שעה ואחרי רבע שעה או יותר אומרים להתקשר בפעם אחרת והשיחה מתנתקת. אני לא יודע...כל האיתור וההליכים …

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by DXT,

לא לא, הכל אצלי בסדר ברוחשם ;D אני מדבר על האלבום החדש של הפטרייה המדבקת - אני האחראי (למאותגרים: Infected Mushroom - I'm the supervisor). אני חובב טראנס בלבבי, לא אודיופוב או משהו, אבל הדיסק החדש הזה פשוט תפס אותי חזק אני מת על הסגנון החדש שהם הוסיפו (להסביר אני לא יוכל). בקיצור - מומלץ לכל אוהבי/חובבי הטראנס למינהם. ולמי שכבר שמע - איזה טראק אתם הכי אוהבים? אני אישית הכי מת על I'm the supervisor (הטראק הראשון). ואם אתה לא אוהבים טראנס ולא מבינים מה אני רוצה מכם, תחפפו לי מהת'ראד :-* (בצחוק כמובן תגיבו חופשי)

• 59 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by night-fire,

קודם כל שנה טובה לכולם ! עכשיו- שמתי לב למשהו נורא נורא מעניין במסנג'ר (גירסא הכי חדשה בעברית,לפי מה שאני זוכר היא "גירסאת 2009" ) כולנו מכירים את הפרסומות המעצבנות בתחתית רשימת אנשי הקשר .. אך שמתי לב שם לדבר מעניין . מידיי פעם מתחלפות הפרסומות ,אך לעיתים פשוט יש שם מעין נקודה שחורה-שממש נראית כמו קבוצה של 2-3 פיקסלים שרופים! בשבוע האחרון לפחות 3 חברים שאלו אותי לגבי זה ומסתבר שברגע שאתה מנסה לעלות על העיגול השחור עם העכבר כדי לבדוק אם זה פיקסל שרוף , צצה פרסומת חדשה! כאילו הם מנסים בכוח שנראה את הפרסומת לאחר שבדקנו כי אכן זהו לא פיקסל שרוף.. כי הם יודעים שהעיגול הזה מושך תשומת לב וישר מסתכלים לשם ובודקים אותו! מה דעתכם ? האם קרה גם לכם?

• 41 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by הדוד משה,

כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?

13. Started by chris_u16,

שלום לכולם! לפני יומיים קיבלנו כלב זאב מעורב, גור קטן וחמוד!, אני מעריך שהוא בן 3 חודשים. האחים הקטנים שלי (יחסית) קראו לו ג'קי, אני יודע...הם צופים יותר מדי בערוץ 6 אני מעוניין במידע על איך לטפל בו, בהכל! איזה אוכל מותר לתת לו וכמה, כמה מים לתת לו וכו' איך לאלף אותו כדי שלא ישתין לנו בבית, אנחנו גרים בקומה שלישית והוא משתין לנו כל הזמן!!! האם מותר לקלח אותו בגיל הזה? ומידע נוסף על איך לטפל בו יתקבל בברכה כי אין לי שום מושג בכלבים! אף פעם לא היה לנו כלב. ולסיום - תמונות שלו! תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  14. ציטוט מליונטוורק: לא הגזימו קצת??

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by mrsph666,

שלום! אני מודע לכך שבסיגריות, עפ"י מחקרים רבים, ישנם כ-43 חומרים מסרטנים, חומרים משמרי גופות ( ), אציטון, בנזין ושאר ירקות... אבל רציתי לדעת מה מכיל דראם שקונים בחנות - כזה בשקית של 50 גרם - כתוב על האריזה: DRUM Excellent HALFZWARE SHAG Original Premium Quality Handrolling Tobacco אני מצרף תמונה - זה לא בדיוק מה שיש לי, אבל זה דומה. http://img135.imageshack.us/img135/2199/drumpkgyc8.jpg האם הוא פחות מזיק? מה הוא מכיל וכיצד מכינים אותו? אם אני מגלגל אותו בתוך נייר גלגול עם פילטר, כיצד הוא מזיק ביחס לסיגריה רגילה, לדעתכם? תודה!

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

היום הייתי באופיס דיפו בשביל לקנות מדפסת ומקלדת. כאשר הייתי בקופה ניגשה מישהי לדלפק והתחילה לשאול על ה-iPhone ודברים דומים והתחלתי אמממ.. להסביר לה? הבחור פנה אליי ועשה לי "אתה רוצה לעבוד כאן?"(במחלקת אלקטרוניקה ומחשבים) Long Story Short - יש לי "מבדק אמינות" וראיון מחרתיים(יום חמישי). אני בן 18, מתגייס במרץ וכרגע עובד(2 משמרות בשבוע בד"כ) כקופאי בבית קולנוע. אני לא באמת חיפשתי שם עבודה כי חשבתי שלא מקבלים במקומות כאלו לפני צבא... מסתבר שכן, ומסתבר שזה שאני מתגייס במרץ לא הרתיע את מנהלת הסניף שכן היא אמרה לי "בד"כ אני לא לוקחת עובדים לזמן כ"כ קצר אבל הוא(הבחור ששאל אותי אם אני רוצה לעבוד בסניף) התלהב ממך". אני מרוצה בעבודה הנוכחית שלי, בעיקר בגלל האנשים ששם ובגלל ההערכה …

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  17. לאחרונה שמתי לב לכך שסרטוני יוטיוב נטענים במחשב שלי באיטיות כזאת, שניתן להגיד שאינם נטענים כלל (יותר מעשר דקות בערך, לסרטון של פחות מדקה)(קצב הטעינה המופיע בפרטי הסרטון, היא כמעט תמיד על 0 kBit/s, ורק מדי כמה שניות עולה לשבריר השנייה וחוזרת ל-0). ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי 014. תשתית של הוט. מהירות חיבור של 2.5 מגה. מהי הבעייה פה? למה מהירות ההזרמה ביוטיוב יורדת כל הזמן ככל שהשנים חולפות? בעשור הקודם, כשיוטיוב היה עוד בתחילתו, הסרטונים היו נטענים בשיא המהירות.

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום, לא הרכבתי אף פעם חלק במחשב ועכשיו הזמנתי כרטיס מסך Radeon 3870, ספק כח corsair450W וזכרון GEIL 2048MB. ויש לי כמה שאלות: 1)כמה לדעתכם יקח טכנאי מחשבים על להרכיב את כל החלקים ובכמה זמן בערך הם עושים את זה? צריך להשאיר את המחשב? 2)בהרכבת הזכרון הבנתי שכל 2 זכרונות אותו דבר יהיו באותו צבע..(יש לי כבר 2 של 512 ואני שם עוד 2 של 1GB..)... כלומר 2 של 512 יהיו בצבע כחול והשניים של 1GB יהיו בצבע שחור.. אני צודק? 3) מה זה הדברים הלבנים בצדדים של הזכרונות? מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.. אם לא תגידו.. 4) מישהו יכול להסביר מפורט וברור לפי שלבים או להביא מדריך איך להחליף ספק כח, להחליף כרטיס מסך ולהוסיף זכרונות?? אם זה יהיה עם תמונות זה יעזור מאוד!!! ותגידו כדי לי בכלל להרכבי או ל…

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by MasterDK,

שלום יש לי שאלה שאני כל הזמן מתבלבל: אם אומרים לי "אני אפגוש אותך ברבע ל 2". הם מתכוונים ל 1:45? תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by rad,

רציתי לשאול את דעתכם איזה ספק הכי טוב ומאיזה כדאי להימנע וכן האם יש יתרון לאחת התשתיות שבוע טוב

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  21. פשוט יפהיפה! http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/962430.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/243726.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/458817.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/08/20/201478.jpg מישו יודע איפה המסעדה הזו ממוקמת?!?!?!?!

• 48 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by m0sh,

טוב זה בעקבות הנושא שלי על התוספות של טליסמן שאי אפשר להשיג בארץ...אז רציתי לדעת אם למישהו יש המלצות לגבי משחקי קופסא חדשים או ישנים ברמה? כמו טליסמן,יצירת מופת,רמז וכ"ו אם תוכלו לעזור לי אני מאד יודה לכם! תודה, מוש

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by ron_n,

שלום. אני לא יודע אם כדאי לי לחסוך את עלות ההרכבה בקניית מחשב ולהרכיב לבד. כבר הרכבתי בעבר כוננים למניהם, זכרונות, ספקים, כרטיסי PCI ומאווררים. בעצם הדבר היחיד שעוד אין לי ניסיון בהרכבתו הוא המעבד (וההיטסינק שעליו). מהו הסיכוי שאני אפשל בהרכבה, ומהו הנזק שעלול להגרם? מה המשמעות של הרכבה עצמית מבחינת אחריות של החנות?

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום לכולם. אני הנדסאי אלקטרוניקה ומשום מה רק לפני כמה שבועות שמעתי על פנקס הנדסאי. לפי מה שהבנתי צריך להרשם בפנקס ההנדסאי כדי להחשב כהנדסאי בשוק העבודה האם זה נכון ? והאם זה באמת משנה משהו ? כרגע אני בצבא, האם יש טעם בכלל להרשם לפנקס ההנדסאי ? בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.