עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני אומר שהדרך הנכונה להגיד "בכל העולם" היא "In the whole wide world"', בעוד שחברי לספסל הלימודים טוען שניתן גם להגיד "In the all wide world". מי מאיתנו צודק? מאוד חשוב לי לדעת, מכיוון שזה התפתח לויכוח גדול מימדים.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. מעניין אותי לדעת כמה מכם משדרגים את המחשבים באופן קבוע ובאיזה תדירות כדי לשמור על אותה איכות של המשחקים, דהיינו לא לרדת באפשרויות הגרפיקה. PHENOMFX החליט כי מלאכת המתים היא עבודה שדורשת זמן רב, אבל בכל זאת חשבתי הרבה על זה יום אחד לאחר קרב טוב של אנדרטייקר נגד יוקוזונה, והחלטתי שנמאס לי לשדרג כל הזמן שהרי זה לא ייגמר, היום כרטיס מסך מחר זיכרון ומחר זה, חשובה לי הגרפיקה ואיכות המשחק אבל אני בחיים לא אשלם לזה יותר מדי, למה בגלל שאני גיימר אני צריך לשדרג אינסוף?(תתחילו לעשות פה BASHING), אני נשאר עם המפרט שלי עד שיגיע הרגע שבו אני אאלץ לשדרג ללא ברירה, זה מגוחך לשדרג כל שנה כרטיס מסך ב1500 ש"ח או יותר וגם זיכרון וגם זה וגם זה, זהו אני גמרתי. רוצה לדעת מה דעתכם, תשתפו גם חו…

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  3. עיזרו לי חברה בבקשה

• 48 תגובות
    • 7.7k צפיות
  4. Started by iakovl,

סתם מעניין אותי 8) אני את הNICK שלי קיבלתי כשהתחברתי לאינטרנט בפעם הראשונה לפני כמה שנים רציתי שהשם משתמש שלי יהיה iakov אבל אמרו לי שצריך 6 תווים אז הוספתי l (אני יודע זה מטומטם) אבל זה דבק מאז, ועתה אני iakovl (בכל הפורומים חוץ מ1) ואני מיוחד אם מחפשים את הניק שלי בגוגל מוצאים רק אותי http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=iakovl&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta=

• 129 תגובות
    • 13.2k צפיות
  5. חטיבת המוליכים למחצה של סמסונג תחזור להיות זו שתייצר את שבבי העתיד של הענקית מקופרטינו, לאחר מספר שנות קאמבק של המתחרה TSMC לכתבה

6. Started by gryffin,

שאלה שתמיד רציתי לדעת. האם הדיור באילת הוא זול או יקר ביחס לערים ממוצעות במדינה?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  7. אם אני לוקח 2 מכוניות מאותה החברה ואותה השנה האחת בעלת מנוע 1.6 והשנייה 2.0 איזה מכונית תאיץ מ 0 ל 100 יותר מהר? ואיזה תצרוך יותר דלק? כי אני כבר מבולבל כל אחד אומר לי משהו אחר!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ariel-ro,

נתקלתי בתגובה בזאפ לDOK 16GB שהייתי חייב לשתף: :lol: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by compman112,

שלום, בזמן האחרון יצצאו המון עונות חדשות, וכמו כן סדרות חדשות. אם יש סדרה חדשה שאתם רואים שהיא מומלצת לפי דעתכם, תרשמו אותה, מידע קטן ואם היא שווה צפיה. אני ממליץ על נמלטים, העונה ה2 ממש ממש טובה. ואבודים שממש ממש מותח בעונה ה2. 4400 עונה שלישית נחמדה .

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. Started by Aviram,

חובה להיות עם ראיה 6/6 או שזה לא משנה אם יש משקפיים? ויש עוד דרישות מיוחדות נוספות? איזה פרופיל צריך? רק מי שמבין בזה בבקשה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שני סטלנים בני 17 מחפשים מקומות לשבת בהם בשעות אחר הצהריים לקראת הערב באזור חיפה... מה מומלץ לעשות בחיפה בשעות האלה לשני סטלנים ? (מומלץ מקום שהעישון בו מותר...) ולמען קשיי ההבנה : הדיון הזה לגיטימי לגמריי וכל מטרת הדיון הזה הוא שתמליצו לי על פאקינג בית קפה / מסעדה / מזון מהיר / בר שאפשר לשבת בו בחיפה ולאכול קצת. תודה רבה.

• 45 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by אוריפ,

רק רציתי להגיד, שאני מחא הולך להשקה של הAUDI RSQ (הלכתי לתצוגה של מרצדס, עכשיו של אאודי... אך, החיים יפים). מי שלא יודע על מה אני מדבר, שיחפש בגוגל, אני מבטיח שזה יהיה כדאי... אני אשתדל להביא כמה שיותר תמונות, רוצים?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by askme,

הכי טוב, פשוט לראות את הסרט " האיש שידע אינסוף". אפשר כמובן גם לגגל. זה מדהים עד כמה עם כל העבודה המבוזרת והקבוצתית עדיין יש מקום לאנשים כמו סיריניבסה רמג'ואן במדע.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by harry,

לי יש הרגל מגונה לשלוף מפחים כל מיני דברים אלקטרוניים מעניינים, (רוב הזמן זה סתם 386..), אבל היום מצאתי משהוא מוזר ומגניב, תמיד אני רואה כזה בסרטים של האקרים וחנוני מחשבים.. מישהוא יוכל להסביר לי מהכשיר עושה בדיוק ? ומה האקרים עושים איתו? [attachment deleted by admin]

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

צריך המלצה לשרשרת יפה לצוואר עד 100 ש"ח. אני לא מחפש משהו יוקרתי אלא משהו יפה ונחמד. (וכמובן אל תביאו לי המלצות על שרשראות שיש בהם סמלים כמו של השטן או משהו אחר אלילי...) אגב אני גר בפתח תקוה, אז מקסימום אני יכול להגיע לתל-אביב, אם זאת באמת שרשרת יפה.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by 3emi,

ברח לי רציתי למלא דווקא אבל שכחתי ועכשיו צפיתי בטלויזיה עשו משהו שונה הפעם שהחליטו שיחלקו את הכסף בכל מקרה אפילו במידה שאין זוכה שניחש שישה מספרים בגלל שלא היה זוכה 6-7 הגרלות רצופות זתומרת אפילו ניחוש של שלושה מספרים דבר די שכיח יזכה בחתך מהפרס הכולל 28 מיליון עכשיו רציתי לעשות כמה חישובים כמה היה ניתן להרוויח פה מה הסכום הסטנדרטי על ניחוש שלושה מספרים כמה אנשים בדרך כלל זוכים בכל הגרלה למישהו יש נתונים נגיד סתם נשער שיש 100 אלף זוכים כל הגרלה זה אומר 28 מיליון לחלק ל 100 אלף זוכים אומר שכל זכיה תקבל 280 שח לפי הזכרון שלי שלושה ניחושים ברגיל זה פרס של איזה 10 20 שקלים זאת אומרת פה הפרס הוא כפול 28 מהרגיל? אבל אין לי מושג מה המספר האמיתי של הזוכים בדרך כלל נגיד זה רק …

17. Started by ConRoe X Fire,

http://mingle2.com/cadaver-calculator שלי: 4950$.

• 88 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by Yaniv_sosner,

[glow=red,2,300]הכניסה חובה..![/glow] [glow=red,2,300]www.RadioXvoom.com[/glow] [glow=red,2,300]אתמול חגג 3 שנים..![/glow]

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. ברצוני לציין שניסיתי את תוכנת הWINDOWS MOVIE MAKER והיא קוטעת הכל לקליפים קצרים אני צריך הקלטה רציפה של סדר גודל של קבצים של שעה (0.5 ג'יגה בייט ברזולוציה המצולמת) אני מעדיף אם יש תוכנות חינמיות.. תודה, עמוס

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. הי, הזמינו לי לפני מספר ימים האוסינג לנוקיה 6120C מאיביי ממוכר בשם Jntmobile, היו לו 16,2XX קניות ו96.5% פידבק חיובי. עכשיו קיבלתי אימייל ממי שהזמין לי שהמוכר כבר לא פעיל ובדקתי בעצמי האוסינג לבן אם עדיין יש ועוד כמה מוצרים שראיתי שהוא מוכר, ואין כלום (הזמנתי את השחור אם מישהו אי פעם הזמין ל6120 וראה). זה קרה למישהו פעם? המידע שיש כאן זה בערך כל מה שיש לי, אם למישהו יש מושג אם עבדו עליי/ רגיל/ או בכלל משהו שיכול לעזור אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by composite,

זו הייתה חנות של משחקי וידאו, קונסולות וכל מה שמסביב. כבר הרבה זמן שאין לה אתר אינטרנט. האם היא נסגרה? תודה

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by borissl500,

החלטתי בספונטניות, לנסוע לתל אביב to get laid כמו שאומרים שמעתי ששם זה הולך הכי בקלות זה לא פעם ראשונה שלי בפאב, אבל זה פעם ראשונה שלי בפיק אפ בר. ופעם ראשונה שאני מבלה בתל אביב. שאלות: המלצות לפאב? טיפים כל שהם? נ.ב אני לא איש של מועדונים, חשוב שהמקום לא יהיה רועש מדי, בלי רחבת ריקודים

23. מה דעתכם להתחיל לנהוג כבר בגיל 16 באופנוע כזה?: http://fullgaz.co.il/archive/sep-07/news/fg35176-yzf-r125.php הובכן לראשונה ימאהה תציג מתחרה להונדה CBR125 שכנראה יהיה הלהיט הבא של בני הנוער.... אין עדיין מחיר אך סביר להניח שזה ייעלה במחיר זהה להונדה CBR125. בערך 25,000 ש"ח+-. לבוא עם אופנוע כזה לביה"ס, ממממ... 8).

• 48 תגובות
    • 18.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים