עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חברי האתר מתבקשים לכבות את מכשיריהם היום ולמסור לכל מכריהם על השביתה. מי שלא משתתף - פראייר. http://www.nezeq.co.il

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. אני יודע שזה התפקיד של אלקס אבל הייתי חייב... כן כן, איפלו שכלבים תוקפים האשימים הם יצרני הקונסולות ומפתחי המשחקים http://kotaku.com/5650596/nintendogs-blamed-in-attack-by-real-dog אני אישית לא רואה קשר בין רעש שהופק להטלויזיה לתקיפה של הילדה שישבה מול הטלויזיה, יותר הגיוני שהכלב יתקוף את מקור הרעש! אבל בכל זאת גם העיתון וגם המקורבים של הילדה אומרים שנינטנדו אשמה.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by Cranchh,

עצומה חדשה. http://www.ipetitions.com/petition/Kilometer לא ניראה לי שצריך להסביר הרבה. כל מי שבעד לשנות את ההגדרה של קילומטר ל 1024 מטר, שיחתום על העצומה ומי שלא, אולי הגיע הזמן לקנות מחשב לא? בכל זאת אתה גולש ב HWZONE..

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by SweeT_EviL,

הוא מתנגן ברקע של הפרסומת של "הסרטים של AXN" או "סרטי שישי בAXN", לא זוכר. בכל אופן הנה כמה מהמילים שהצלחתי לקלוט, אם בכלל: I am all alone in space... I am in the wild freezing space... מקווה שתוכלו לעזור לי..

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. הישנו חומר שאפשר להשתמש בו לקעקוע אבל שבאור רגיל לא יראה ורק באולטרה יקפוץ?

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. Started by elnat4,

טוב, אז היה אצלי היום נציג הוט בקשר לניתוקים בטלפון. מכיון שלמדנו יחד והיינו חברים הוא דיווח לי כי "לא התקינו לי פילטר על הכבל", מה שאומר מצידי, שאני יכול לראות כבלים מבלי לשלם אגורה. אז טלויזיה אין לי ואני לא מתכנן לקנות, אבל מחשב יש. אפשר לקבל מידע על כרטיס טלויזיה? למשל, כמה זה עולה, האם ניתן להרכבה עצמית או צריך טכנאי מחשבים, ומה צריך לחבר בדיוק למחשב (את הכבל של הוט) ואיפה... תודה!

7. שלום. חיפשתי ולא מצאתי- ואשמח לעזרתכם. אני מחפש את כתובת אתר האינטרנט של התיכון לאומנויות, אשקלון. תודה, נדב

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by יניב51,

אז לכל מי שניגש, על כמה אתם ניגשים? אני ניגש על 78 וזה כי המורה שלי מפגרת במתכונת היא רשמנה לי שקיבלתי 71, משהו לא הסתדר לי כי ידעתי שהלך לי ממש לא טוב, ספרתי את הנקודות לבד כמה פעמים ואני רואה שזה 56 מקווה שילך לי טוב, כי האמת אני שונא את המקצוע הזה, הוא מעצבן מאוד.

• 69 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. http://www.wallashopsphoto.co.il/ לי יש ניסיון מצויין איתם ומדובר בדיל סופר משתלם לדעתי - למהר כי נגמר עוד יומיים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום רב, לאחר שעברתי יום מיונים בביתן חיל הים, קיבלתי זימון לגיבוש צוללות שיערך מחר, הבעיה היא שאני לא מרגיש טוב ואני לא אוכל להשתתף בגיבוש, אני ממש אבל ממש לא רוצה לחתום ויתור. מה אני עושה ?! במידה ואני אתקשר מחר בבוקר למדור סיירות ואודיע להם שאני לא יכול להגיע עקב בעיה רפואית, האם אני אקבל צ'אנס נוסף ויזמנו אותי לגיבוש הבא ? תודה רבה מראש, שבוע טוב, לירן.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by R0ck,

http://www.freeonlinegames.com/play/2210.html

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  12. איך אני נרשם לאשכול מסויים ומקבל עדכונים על תגובות חדשות

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. Started by BeNzZy-BoY,

היה די מזמן סיפור על נערה לא זוכר מאיפה שצלמים של נשיונל ג'יאגרפיק חיפשו בכל רכבי בעולם בגלל העיניים המדהימות שיש לה ראיתי את התמונה של הילד הזאת לפני מספר חודשים ואני מחפש אותה כבר די הרבה זמן ולא מוצא.. זו תמונה רק של הפרצוף שלה ומובלטות שם העיניים הירוקות שלה ויש לה נדמה לי כזו דמעה בעין.. אןם מישו יודע למה אני מתכוון שיתן לי בבקשה קישור לתמונה או משהו.. אגב תמונה מדהימה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. אני צריך להגיע לתחנה המרכזית בב"ש ומשם לתפוס אוטובוס/ים לבסיס... מישו יודע איזה קו לוקחים משם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by the crazy boy,

חבר שלי הולך מחר כנראה ויש לו שאלה. המתכונת החדשה נכנסה כבר לתוקף לפי מה שהבנתי אבל מה השתנה? כל אחר אומר לי משהו אחר.. . אני לא ידעתי לענות לו... תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by אוריגמיש,

האם יש פתרון (בתשלום) לגיבוי כ 300 ג'יגה בענן? מדובר בהסרטות בייתיות של וידאו HD. מבחינת רוחב הפס, מדובר בחבילת ה 100 מגה (ביט כמובן), כאשר ה Upload הוא בערך 2. בהנחה ואין לי בעיה להמתין ימים רבים לסיום ההעלאה (הראשונית, לאחר מכן ההעלאה תהיה ב Delta), האם יש פתרון/שירות בדומה ל Google Drive/Sky Drive/Drop Box/Flicker וכו', שמאפשר העלאת קבצים בנפחים של מאות ג'יגות?

• 42 תגובות
    • 6.7k צפיות
  17. Started by Joolmus,

אנשים אני חייב בוק ריפורט באנגלית, אבל לא על ספר גדול או משהו (לא משהו כמו הארי פוטר או שר הטבעות וכאלה..).. משהו פשוט (עדיף לא מוכר) שלוקחים מהספריות של בי"ס Stage 5 או 6 מכסימום (אפשר גם Stage 4 אם הספר לא מוכר P:)... גם הבוק ריפורט לא צריך משהו רציני.. אני בסה"כ צריך לכתוב 5-6 שורות על התוכן ולעשות עוד איזה משהו קטן.. אבל לא משהו מסקול סאקס או עבודות כי המורה שלי חכמה מידי בשביל זה.. אם יש למישהו בוק ריפורט על ספר ברמה שרשמתי למעלה, מספיק שיהיה בו איזה סיכום יפה על הספר ואני יסתדר בתודה מראש!!! אם למישהו יש אז או שיגיד פה או שיוסיף אותי לICQ #179324998

• 0 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by kill_b7,

אז מי המועמד המועדף עליכם?

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

שלום לכם! פתחתי כבר נושא פה על זה. אבל חזרתי לעוד התייעצות(מה לעשות, טיול ראשון בארה"ב ) אני יהיה 4 ימים באורלנדו(קצת, הרבה, זה מה יש) לאיזה פארקים כדאי ללכת? חשבתי ללכת לשני פארקים של דיסני(מתוך 4) פארק אחד של יוניברסל(מתוך 2) ועוד יום לקנדי ספייס סנטר.(ידוע שזה לא יום שלם ליהיות שם, אז זה יהיה ביום של ההגעה) כמה שאלות: 1. לאיזה פארקים כדאי ללכת בדיסני?(חשבתי על האפקוט והMGM מה דעתכם?) 2. לאיזה פארקים כדאי ללכת ביוניברסל? 3. האם שווה ללכת לקנדי ספייס סנטר?(אני אוהב את כל הנושא של החלל וכד') ומה יש לראות שם? תודה, אריאל

• 33 תגובות
    • 8.2k צפיות
  20. שלום לכולם בזמן האחרון שמעתי שמועות על כך שאין יותר חיוב מבחינת משרד החינוך להביא את כל הבוק ריפורטים שהתלמיד עשה על מנת לקבל ציון בגרות באנגלית. השאלה שלי היא מה היא בעצם החשיבות של הבוק ריפורטים לציון? האם חייבים אותם? פשוט איבדתי אחד ואני די לחוץ אם אני לא אמצע מה אאלץ לעשות.. תודה, אבי.

• 29 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. שלום לכם אני יודע שזה לא כל כך המקום לשאול את זה אבל בכל זאת.. איפה אפשר למצוא חנויות שמוכרות קורקינטים על מנוע בנזין אבל חדשים, לא רוצה יד שניה באזור המרכז ,ראשון לציון ,תל אביב. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 שקל +- תודה.

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by MishaK,

זה מה שהחטלתי לעשות היום במקום ללכת לביצפר, לסוע לנהריה, לטפל בכמה דברים ולהעביר קצת זמן איכות בים... בטעות העברתי שם בערך שעה ומשהו בלי לשים לב.. רק צילומים ורגיעה... צריך לעשות את זה יותר. בכל מקרה, צילמתי בערך 70 תמונות, איזה 10 מחקתי, ובחרתי 31 הכי טובות שיש. תהנו

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by musari,

http://webimage.co.il/sony/colour/?CampID=1&BannID=1_22 תודה לעוזרים

24. Started by idofr,

היי שלום לכולם, אני מקווה שההודעה חוקית פשוט מעניין אותי לדעת בכמה אני יכול למכור את הLogitech G5 שלי, הוא במצב ממש טוב וראיתי עדיין ניתן למצוא אותו חדש בחלק מהחנויות באזור ה300 ש"ח. מה דעתכם? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מקבל טלפונים והצעות מה ללמוד ואיפה, בחרתי מחשבים והפנו אותי לג'ון ברייס הייתי שם היום ועברתי את המבחן קבלה לקורס טכנאי PC מישהו מכיר את הקורס? עשה אותו יכול לתת את דעתו בנושא? האם כדאי? התעודה שמקבלים בסוף שווה?

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים