כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
מכל הסנוקרים בחיפה הייתי רק ברד בול אבל בזמן האחרון כבר מאס לי מהמקום הזהבגלל שמעשנים שם עד כדי כך שאי אפשר לנשום ואתה בא הביתה כולך מסריח כאילו עישנת 3 חפיסות ברצף. כמו כן השולחנות שם חלק עקומים קצת חלק עקומים מאוד כך שלפעמים זה ממש מבאס לפספס רק בגלל זה. ראיתי פרסומות של קינג סנוקר בעיתון והמקום נראה סבבה, מה אתם אומרים ? אם מישהו יכול להוסיף ולספר על מקום זה ומקומות אחרים על אווירה ואיכות הציוד אודה מאוד.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום, לא מזמן קניתי ארנק טוב - עלה לי גם לא רע, וגם קיבלתי ת"ז לא מזמן. שאלה: האם אפשר לשים את התעודת זהות בארנק כאילו בלי הקטע הכחול הזה. יש לי שני חלונות בארנק בדיוק מתאימים לתפקיד של ת"ז והספח שבא איתו אבל כולם לא מפסיקים להגיד לי שאם יתפסו אותי - יכנסו אותי. אני ראיתי כבר הרבה מאוד אנשים שהת"ז שלהם מחוץ לכחול הזה ואני מניח שאם זה עדיין ככה, ז"א שעוד(אם בכלל) לא קיבלו כנס.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
היום לראשונה בחיי נכנסתי לאתר פוקט http://main.pocket.co.il/ והאתר מפוצץ בפרסומות , הדף כל הזמן קופץ , ממש מתסכל לגלוש שמה .... ואם מישהו יכול להמליץ לי על פורום טוב לסלולאר+גאדגטים אשמח
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי תאריך סופי של הגיוס, נדחה לי הגיוס מ-23 ל24 ביולי. הפרופיל שלי 72, אפשר לדעת לפי התאריך אולי לאן מגייסים ? עריכה: הוסף לינק למידע לגבי תאריכי גיוס ויחידות. קרדיט לMani על הלינק. http://yehida.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4668&sid=d04834b1a22954820b49d78e406bfebc
-
- 57 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח IBM בפלונטר לפני כשנתיים . כמובן שהוא התקלקל , פניתי לפלונטר בתקופה שחזרו מפשיטת רגל , הם הבטיחו לטפל בבעיה. היום , קיבלתי את הדיסק בחזרה , לא מתוקן , עם מכתב שהם ניסו לפנות ליבואן , TECHVISION , אבל הם לא מוכנים לטפל בעניין. כמובן , שניסיתי לפנות לטקויזיון , אבל שם לא מוכנים לדבר איתי ברגע שהזכרתי את המילה "פלונטר" . "תפנה לפלונטר ... " זו התשובה. ואני שואל : בתור חברה שממשיכה לייבא ולמכור דיסקים , איך הם מרשים לעצמם להתנער בצורה כ"כ מופגנת מאחריות ? אם זה קרה לחנות אחת זה יכול לקרות בעוד חנויות . בכל המוצרים האחריות היא של היבואן ! מה שאומר שגם אם החנות נעלמת היבואן עדיין צריך לממש אחריות. אחרת מה הטעם ב"שלוש שנים אחריות יבואן"? המסקנה היא לא לרכוש מו…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן ירד פה חצי פורום על מישה המסכן שלנו, הלא הוא ידוע בכינויו האימתני ומעורר פחד **The Hunter** . כנראה שמישה נעלב, וכבר יומיים שאנו לא רואים חדשות איכותיות פרי עטו. אתם לא מתביישים, אנשים? אין לכם כבוד לרוסי העצבני שלנו? מה הוא לא בן אדם? מה הוא איזה admin עצבני שצועק כל היום על האנשים בפורום? הוא בן אדם חי, אולי לא כמוני וכמוכם, אבל בכל זאת ייצור אנושי שבוך תוכו מסתתרת נפש עדינה להפליא(!!Not) אז בבקשה, מישה אני מתצל כאן בשם <הכנס כאן את השם> ועל משפגע בך ותחזור כבר לספק חדשות, Damn it!!
-
-
דוחות המשלוחים לרבעון האחרון מציגים עלייה שנתית מרשימה של כמעט 10 אחוזים, אך הנתונים האופטימיים מסתירים בהלה צרכנית מפני עליות המחירים הצפויות בשוק הזיכרונות והשינויים הדרמטיים שצופנת שנת 2026לכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ראיתי שיצאו חברות חדשות כגון רמי לוי והום סנטר משהו כזה, מחירים זולים ודמי מנוי זולים, אני בן אדם שמשתמש בסלולרי כ 800 דק' +-. עד עכשיו שחטו אותי בסלקום ב 350 ש"ח ל 2700דק'+2700 הודעות ואינטרנט חופשי. עברתי לאורנג' אותה תוכנית כמעט (2600+2600 ואינטרנט 2 GB) ב 200 ש"ח! הבדל של פא***ג 150 שח בחודש ועל מה?? חבל שלא ידעתי את זה. בכל מקרה, אני יכול לרדת יותר במסלול ולקחת 850 דק' ב 150 ש"ח בחודש. כמובן שאין לי התחייבות על מכשיר סלולרי. התכוונתי לקנות סלולרי חדש כמו ה HTC X, או לקחת NOTE מאורנג' אבל הוא ממש יקר שם (130 בחודש). מה ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהנושא הזה די חרוש פה, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה על שאלתי בדיונים אחרים. אז ככה, לא מזמן החלטתי לקנות עדשות יומיות... סתם לנסות ולראות איך זה. די הסתדרתי איתן והשימוש הזה בעיקר לבילויים. לאחרונה חשבתי לנסות לעבור לעדשות חודשיות שיתנו לי קצת יותר גמישות. המחשבה שלי הייתה כזאת - נניח אני יוצא בבוקר עם העדשות, חוזר הביתה ובבית אני אהיה עם משקיים ואם ארצה לצאת שוב בערב, אני ארכיב שוב עדשות. אם הייתי משתמש ביומיות אז זה היה בזבוז לזרוק 2 או יותר זוגות ביום. באתי לאחת מרשתות האופטיקה בארץ, הסברתי להם מה יהיה השימוש, והם פשוט היו בשוק "מה פתאום! ברגע שאתה פותח עדשות חודשיות אתה חייב להרכיב אותן כל יום במשך חודש. אם הפסדת יום, אז הן נהרסות!" זה מה שאמרו לי. מ…
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בשבת בשעה 02:01 תתחיל המכירה של הארי פוטר ברחבי הפלנטה היכן אתם תהיו? אני שוקל לקנות את הספר לקרוא ישר את הסוף ולספר אותו לכל המכורים עם מגהפון ;D ;D אבל אני די לא רוצה שיהרסו לי את הסוף. נו טוף עוד נראה... עדכון: התקשרתי לסטימצקי והם אמרו שהמכירה תתחיל רק רק מוצש בשעה 8.
-
- 56 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מתלבט בין אם לבזבז אותו על אייפון,או על מודם סלולארי ללפטופ,או על כרטיס מסך ומסך נ.ב.:אני בצבא וכרגע לא יותר מידי בבית...ובכל זאת חושב על המחשב ועל המשחקים וכו' אז חשבתי על כרטיס ומסך אבל אני לא יודע אם זה כדאי בכל זאת...בגלל זה צריך את העצה של חבר'ה פה. תודה...
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחובר לספקית אינטרנט כלשהי בהתחייבות לשנה (עד אמצע מרץ), התשלום החודשי שלי הוא 110 ש"ח. בגלל המון בעיות טכניות אני מעוניין להתנתק מהם. בשימור לקוחות הנציג אמר לי שאני אצטרך לשלם קנס יציאה של 110 שקל כפול 3.5 חודשים (שזה מה שנשאר לי). נשמע לי ממש לא הגיוני שהקנס יציאה שווה לתשלום הרגיל שנשאר לי, כי מן הסתם באותה מידה אני יכול לשים את היוזר שלי בצד ולשלם אותו הדבר. מה החוקים בעניין הזה? למי אני יכול לפנות בלי שזה יקח 3.5 חודשים עד שיעזרו לי? תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חנות באירופה שניתן להזמין את הIMP-350 הם עושים מישלוחים בינלאומיים, כרגע שלחתי להם EMAIL שבו שאלתי עם ישראל נמצאת על המפה שלהם...
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
התקוות לתחרות אמיתית מול NVIDIA ו-AMD בשוק כרטיסי המסך לגיימרים סופגות מכה קשה. דיווחים עדכניים חושפים כי אינטל החליטה לגנוז את כרטיס הגיימינג המצופה "Big Battlemage", ובמקום זאת, היא מסיטה את הסיליקון יקר הערך לשוק תחנות העבודה הרווחי יותר. המהלך מסמן את ההשפעה ההרסנית של עלויות הזיכרון המאמירות וטירוף ה-AI על הצרכן הביתילכתבה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
- 3 followers
-
-
אם יש דבר שמבאס את הצורה זה לדפוק את האוטו .... היום שברתי פנס קדמי +כיפוף לכנף+כיפוף קטן למכסה מנוע ... אין ערובה לאף אחד שלא יעשה איזה תאונה , אבל מה הופך נהג לנהג זהיר שפעם ב10 שנים דופק משהו ? לא יזיק קצת מוסר מועיל . תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שמעו הרגע ראיתי ת'סרט הזה בערוץ שתיים, אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, אם לא הכי טוב, בלי להגזים ! :bigglasses: לא יודע למה דווקא עכשיו, אבל לאחרונה אני רואה פשוט סרטים ישראליים טובים ! עד עכשיו הייתי לי איזה סטיגמה נגד סרטים ישראליים, וואלה, היום שברתי אותה ! כזה סרט טוב ! אתם חייבים ליראות ! אין אין, משהו מיוחד 8) ...
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שבוע טוב סוף השבוע הנוכחי סוף סוף היה חורפי עד מאוד.נרשמו כמויות גשם יפות מאוד,כדי להמחיש 112 בחיפה שזה היה משהו מטורף כל הזמן גשמים בלי הפסקה פה בחיםה,98 בטבריה,מה שאומר הכינרת תעלה בכמה סנטימטרים טובים.כמובן שירד מלא מלא מלא שלג בחרמון ובצפון הרמה ירד בקטנה. ירד גשם גם במרכז אבל בדרום לא... בקיצור סוף סוף חורף נזכר להגיע ממש בסוף החורף,כי כמו שאתם יודעים אנחנו מחר נכנסים למרץ,ובמרץ מתחיל להיות חם והגשם כנראה לא יגיע יותר,שבוע הבא בשבת כבר צפוי שרב מה אתם אומרים על זה?הכינרת שלנו עוד תתאושש ממצבה הנוראי שהיה במשך כל החורף? לדעתי אם יהיה עוד איזה הפצצת גשם,והנחלים בגולן ובגליל ימשיכו לזרום אז הכינרת תוכל איכשהו לחזור לעצמה סתם מעניין אותי:יש כאן אנשים שגרים בצפון צפון(מדו…
-
- 51 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לכם מושג אם יש לשם מוניות שירות?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מתוך סרט כלשהו שראיתם\שמעתם בחיים? תזרמו