עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ראיתי את זה בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5534&perur=2&t=9&c=486 . מישהו פה התנסה עם דבר כזה? זה יכול להיות תחליף לדף ועט?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  2. זה כבר מתחיל להעצבן זה התחיל כלפני 3 חודשים התנתק הקו חשבתי שהם עושים תיקונים או תקלה אבל אז זה חזר באותו חודש אמרתי טוב כנירה יש תקלה נתקשר לבזק (ב9 בערב אין שום חיי בבזק לא עובדים .יש בדיקה אוטומטית של הקו שהיא אמרה לי יתכן יש תקלה בקו!!! תודה רבה לבדיקה הזות לא ידעתי שיש לי תקלה ) למחרת המתנה של 15 דקות על הקו בשביל לשמוע נשלח טכני שיבדוק (שזה בסדר ) ובחודש הזה כבר 4 פעמיים גיליתי שאין לי קו וזה קורה רק בערב-לילה התקשרתי לבזק אותו סיפור נשלח טכני אני השמח עים מי שהוא בפורם יכל לעזור לי אך אני יכול למצוע עים מי שהוא גנב לי את הקו או לפחות לבדוק את הקו בעצמי ? יש עוד משהוא שאני יכול לעשות? (כי בזק נירה לי חסרי עונים)

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  3. המטרה כמובן השארת זיפים... כמה זה אמור לעלות בערך?

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by H.I.V,

שלום לכם אני רוצה לספר לכם מה קרה לי ושתנסו להסביר לי את זה לפני שבוע אני ועוד מישהו שתינו וודקה פינלנדיה וזה היה הפעם הראשונה שאני שותה דבר כזה שתיתי 7 שוטים ואז איבדתי תהכרה לכמה דקות ומאז משהו מאוד מוזר קרה לי חוש הריח שלי נהיה ממש מפותח ואני לא מתכוון לסתם שאני מריח יותר טוב אלא שזה ממש נהיה משהו מדהים למשל פגשתי בן אדם לפני יומיים וישר הרחתי שהוא שתה אלכוהול אז שאלתי אותו מה שתית? הוא ענה איך אתה יודע לקחתי רק כוסית אחת ואז אמרתי לו בדיוק מה הוא שתה אני מריח סיגריות ממרחק ועד היום זה לא ממש הפריע לי אבל עכשיו שאני ליד מישהו מעשן אני מרגיש ממש כאילו אני מעשן בעצמי כשאמא שלי מבשלת או מטגנת משהו אני לא יכול להתקרב בגלל שאני מרגיש תריח כל כך חזק האם שמעתם פעם על מקרה כזה…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  5. קניתי דיסק קשיח IBM בפלונטר לפני כשנתיים . כמובן שהוא התקלקל , פניתי לפלונטר בתקופה שחזרו מפשיטת רגל , הם הבטיחו לטפל בבעיה. היום , קיבלתי את הדיסק בחזרה , לא מתוקן , עם מכתב שהם ניסו לפנות ליבואן , TECHVISION , אבל הם לא מוכנים לטפל בעניין. כמובן , שניסיתי לפנות לטקויזיון , אבל שם לא מוכנים לדבר איתי ברגע שהזכרתי את המילה "פלונטר" . "תפנה לפלונטר ... " זו התשובה. ואני שואל : בתור חברה שממשיכה לייבא ולמכור דיסקים , איך הם מרשים לעצמם להתנער בצורה כ"כ מופגנת מאחריות ? אם זה קרה לחנות אחת זה יכול לקרות בעוד חנויות . בכל המוצרים האחריות היא של היבואן ! מה שאומר שגם אם החנות נעלמת היבואן עדיין צריך לממש אחריות. אחרת מה הטעם ב"שלוש שנים אחריות יבואן"? המסקנה היא לא לרכוש מו…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by MiniMizer,

מקרה שהיה: חבר טוב שלי לומד במגמת תקשורת, בכיתה יא'. הוא עומד בראש פרויקט להקים עיתון אינטרנט בית ספרי, פרויקט של 2 יחידות (מתוך 5). הוא העורך של העיתון, הוא אוסף חומר מהכתבים ומארגן אותו. באתר כמובן ישנן גם תמונות, שמצולמות, נסרקות ומועלות לאתר. לפני כמה ימים, הביאו לו כ-30 תמונות, ביניהן תמונות של הבית ספר, וסתם תמונות של ילדים וכו'. באחת התמונות מופיעה ילדה מסוימת. את התמונה הזו, שאין כל טעם להעלות לאתר, הוא שמר לעצמו ומאוחר יותר הביא אותה למישהו אחר מהכיתה שלי. אותו מישהו מריץ אתר פרטי שבו הוא יורד על ילדים מהשכבה. הוא העלה את התמונה של הילדה וכתב איזושהי ירידה טפשית. הילדה הזאת התעצבנה וההנהלה "עלתה" על העניין והכל הגיע לידי כך שחברי עומד לקבל 0 בפרויקט (להזכירכם, 2 …

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by gil_k,

סתם ראיתי טלויזיה הסתכלתי בחלון פתאום ראיתי מן כוכבים כאלה זוהרים ועושים ממש הרבה אור. לא ידעתי מה זה.. ישר לקחתי את המצלמה וצילמתי קצת. אין לי מושג מה זה אבל זה יפה. הנה כמה תמונות: היו כמה "נפילות" של הדברים האלה. יש למישהו מושג מה זה?

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by borg,

אני מחפש אנשים שעברו את מבחני המיון בחברת Jungo למשרת מתכנת ב-C. אשמח לקבל הודעות פרטיות וטיפים.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  9. היי חברים, יהיה מגניב אם כל אחד יתן קישור לאחת מההודעות הראשונות שלו בפורום (תבחרו אחת מעניינת) וגם תרשמו איך הגעתם לקהילה של HWzone. אני אתחיל: הגעתי דרך חיפושים שעשיתי בגוגל. בהתחלה הייתי על תקן קורא ובהמשך נרשמתי לפורום הנהדר הזה. ההודעה הראשונה שלי בנושא ווארז ;D ומשפט קטן לסיום: לפני שהגעתי ל-HWzone חשבתי שאני מבין במחשבים, היום אני מבין שבזמנו לא ידעתי כלום.

• 58 תגובות
    • 3k צפיות
  10. אני מתבלבל מידי פעם בזכר ונקבה, בעיקר בקטע של המספרים. אני מודע למה נכון ומה לא אבל רק בדיעבד, כאשר אני מדבר בצורה רציפה וזורמת אני לפעמים מתבלבל. אני יודע שאלה טעויות דיי נפוצות אצל המון אנשים אבל האם יש דרך טובה לזכור זאת?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by 1immortal,

http://de.acidcow.com/pics/20090922/games/crush_the_castle.swf באסה שהוא קצר יחסית ...

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  12. תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה

13. חזרתי מסניף המקדונלדס הקרוב לבייתי (כיכר דיזנגוף, ע"י קולנוע רב-חן), לאחר שאני מסיים להזמין את ארוחת המקנאגטס שלי וממתין עד לכשתיהיה מוכנה, מגיע לו זוג צעיר (20+ ככה) ומתלבט מה להזמין. לאחר כחצי דקת התלבטות, פונה הבחורה אל הקופאי ושואלת "תסלח לי, אתם כשרים?"... עונה לה הקופאי, שבמקרה הוא גם מנהל המשמרת - "כן, חלקית...". שואלת הבחורה - "מ'זתומרת חלקית?!" "הפוטאטוס לא כשר, אך נמכר" ענה מנהל המשמרת וממשיך להנפיץ עוד כמה דברים... "טוב... הלחמניות שלכם כשרות?" - שואלת הבחורה. "כשרות". "בטוח... בטוח?!" "כן..." - עונה מנהל המשמרת בטון נמוך ורוגז. "טוב... תן שני מקרויאל עם גבינה" - מכריזה בקול עליז הבחורה. משו תקעה אותי, הכחידה אותי במקום... פשוט לא ייאמן, למנהל ה…

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by blabla2002,

מה זה lol

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  15. היום קיבלתי תאריך סופי של הגיוס, נדחה לי הגיוס מ-23 ל24 ביולי. הפרופיל שלי 72, אפשר לדעת לפי התאריך אולי לאן מגייסים ? עריכה: הוסף לינק למידע לגבי תאריכי גיוס ויחידות. קרדיט לMani על הלינק. http://yehida.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4668&sid=d04834b1a22954820b49d78e406bfebc

• 57 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by djelectric,

הפורמט מאוד פשוט, עליכם לנחש את השמות או המילים מאחורי החידונים, לעזרתם מספר האותיות במילה\מספר מילים. החידות השבוע הן: 1. "יצרנית שבבים היכן שלא יורדות טיפות" (5) 2. "מילת כאב בצירוף עם דג בחנות המחשבים" (7) 3. "דוד ושיר באמריקה... אבל בקוריאה!" (6) 4. "אפשר לשחק עם פק"מ סיני?" (4,3) 5. "צביקה ושתי נקודות בעולם הגרפיקה" (5) 6. "ישר ברחו לה, בשביל לשחק" (7) התשובות יפורסמו ביום שלישי הקרוב. בינתיים, אתם מוזמנים לנחש ולפצח. בהצלחה מי שרוצה לפתור לבד - הדיון הזה מכיל ספוילרים ועלול להרוס את תהליך הפיצוח

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by חן מ,

שבוע טוב סוף השבוע הנוכחי סוף סוף היה חורפי עד מאוד.נרשמו כמויות גשם יפות מאוד,כדי להמחיש 112 בחיפה שזה היה משהו מטורף כל הזמן גשמים בלי הפסקה פה בחיםה,98 בטבריה,מה שאומר הכינרת תעלה בכמה סנטימטרים טובים.כמובן שירד מלא מלא מלא שלג בחרמון ובצפון הרמה ירד בקטנה. ירד גשם גם במרכז אבל בדרום לא... בקיצור סוף סוף חורף נזכר להגיע ממש בסוף החורף,כי כמו שאתם יודעים אנחנו מחר נכנסים למרץ,ובמרץ מתחיל להיות חם והגשם כנראה לא יגיע יותר,שבוע הבא בשבת כבר צפוי שרב מה אתם אומרים על זה?הכינרת שלנו עוד תתאושש ממצבה הנוראי שהיה במשך כל החורף? לדעתי אם יהיה עוד איזה הפצצת גשם,והנחלים בגולן ובגליל ימשיכו לזרום אז הכינרת תוכל איכשהו לחזור לעצמה סתם מעניין אותי:יש כאן אנשים שגרים בצפון צפון(מדו…

• 51 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אני מתנצל אם היה כבר סקר כזה בעבר..

• 57 תגובות
    • 3k צפיות
  19. מה קורה חברים? אני עכשיו בעבודה ובא לי ללכת לשירותים. האופציה היחידה עבורי היא השירותים שבהמשך הקומה (הרצליה פיתוח). לוקח לי בערך דקה וחצי, כך שאם באמת אתחיל ב 14:45 ולא יהיו הפסקות באמצע, אני אגמור ב-14:46 וחצי . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהשירותים? . יש לי ישיבה בשעה 14:50,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 37 שניות להגיע לחדר הישיבות. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  20. למה METALICA כבר לא מוציאים אלבומים? :-\ :ylsuper:

• 68 תגובות
    • 3k צפיות
  21. קצת מאוחר נזכרתי, אבל בכל זאת אברך (או אשתתף בצערכם) על פתיחת שנת לימודים חדשה ומקווה בשבילכם שתהיה פוריה ומוצלחת. אז תלמדו טוב, אל תשתוללו יותר מדיי בהפסקות ולכל הרוחות תפסיקו לירוק כדורי נייר ("טוטו") על המורה ציפורה! אתם כבר לא ילדים קטנים והיא לא נהיית צעירה מיום ליום והיא עוד תחטוף התקפת לב... בהצלחה!

• 60 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by MishaK,

אני קם ב6:45 כרגיל, עולה לקומה השנייה להתרחץ, פיתאום אני נזכר בלי שום קשר שיש לי היום מבחן בספרות ולא התכוננתי, וזה אחד המיקצואות שאני צריך לשפר כדאי לעלות למוגבר...אררר!!!!מזל שהצלחתי להזכור את כול החומר באוטובוס... הצהריים עוד היה בסדר.. הערב(עכשיו!)בכלל הרס את כול הפאקינג יום!!! אני מנהל לי שיחה נחמדה עם שותפי לאתר אסף (גוסט דוג), פיתאום אני מסתובב שנייה אחת למצוא דיסק, ובום המסך מתמלא קקה צהובה, לא הבנתי מאיפה זה היגיע, עשיתי ריסטרט, עדיין שם, ישר הבנתי שחייו של הוודו 3 שמילא את תפקידו בצורה יוצאת מין הכלל במשך השלוש שנים הללו מת...יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בכול זאת אין ולא יהיה לי מחשב נורמאלי עוד הרבה זמן.... אני עכשיו כותב לכם מהלאפטופ דרעק שלי... יש רעיו…

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מישהו יודע לאן הם עוברים?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by yossi_s1,

קניתי כבר מאות מוצרים באייבי ללא בעייה, אך לאחרונה נראה כי איביי שינו משהו באתר לגבי המשלוח ועכשיו כל פעם שאני מנסה להזמין מוצר אני מקבל הודעת שגיאה ובה נאמר לי שהמוכר שמציע את המוצר לא מבצע משלוחים לישראל. הדבר נכון גם כשאני קונה כבר ממוכרים שקניתי מהם בעבר ללא בעייה. נסיתי להזמין כמה מוצרים וקיבלתי את אותה השגיאה. יש לי אופצייה לדבר עם המוכר לגבי העניין אבל להתחיל לשלוח הודעה לכל מוכר לפני שאני רוצה לקנות זה לא לעניין. ואני יודע שלאיביי יש תמיכה אבל מהנסיון שלי הם לא משו, לוקח להם טיפה זמן לענות והם לא תמיד עוזרים. מישו נתקל בבעייה?!

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

חשבון הצעיר\חייל שלי נגמר ועכשיו על כל פלוץ הם לוקחים לי עמלה. זה פשוט בלתי נסבל\: בחודש לוקחים בערך 15 שקל רק על עמלות. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלות, אבל איזה מן בנק זה שאין כספומט, ואין כרטיס אשראי

• 18 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים