כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
אז קנינו לאחי מסוק שיכול להמריא,הדגם הכי זול,עם שלט אינפרא אדום. במשך יום אחד הוא עבד נחמד מאוד ,ועכשיו משום מה אם הוא מצליח להמריא הוא מתחיל להסתחרר ומתרסק. חשבנו שהבעיה בסוללות-אבל לא. מה יכולה להיות הסיבה לזה? נ.ב. תחסכו את כל התגובות של "זה מה שאתה מקבל כשאתה קונה מסוק צעצוע רק ב100 שקל" תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש שירים ממריצים, סטייל Infected mushroom או כל סגנון אחר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יצא לי לצאת עם איזה מישי לאחרונה ו....גיליתי שאין לה שיערות בידיים ושאלתי למה? אז היא אמרה מממה אתה לא יודע שמורידים שיערות בידיים.? ניתקלתם בזה?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש אנשים שמדברים על FPS בקשר למשחקי מחשב לא יודע בכרטיס מסך ואני לא מבין מה זה ? מה הכוונה מספר הפריימים לשניה תפרטו יותר
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
במציאות הדיגיטלית שבה אנחנו מחוברים 24/7, החשש הגדול ביותר הוא דווקא הניתוק המוחלט. אפליקציה חדשה ומדוברת, המבוססת על עיקרון טכנולוגי פשוט להחריד, הפכה ללהיט ההורדות הגדול ביותר בסין כשהיא מציעה פתרון פרקטי וציני למגפת הבדידות העולמית: תשלום סמלי כדי שמישהו - או משהו - ישים לב אם הפסקתם להתקייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה קרה פתאום ? משרד הפנים ניהיה לארג' ? מה זאת הצביעות הזאת ? אולי זאת הסיבה שבכל העולם שונאים אותנו ? מגיע שחקן סוג ז' נותן כמה שערים בליגה והופה אזרחות ! למה ? כי יש תקשורת יש מצלמות יש בחירות בקרוב כולם לארג'ים פתאום .. הוא זר לכל דבר ! והוא צריך לעוף מפה לכל הרוחות יש עוד 1000 כמוהו בארץ למה אותם לא מאזרחים ? כי הם לא משחקים בהפועל פ"ת ? איזה עסקן סוג י"ז ' עם "עבר" בכדורגל אמר בכתבה לערוץ 5 שהוא חשוב לנבחרת וחייב לאזרח אותו יש בארץ זידאן ואני לא יודע ? טוטו זידאן תמוז ? טוטו תמוז צריך להיות בגיל 18 בניגריה ! אבל זאת מדינה צבועה וזאת התוצאה. אם זה היה מישהו אחר מזמן הוא היה עם האריות והפילים בחום של אפריקה.
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בביתן של ASUS לא שמעו על המושג "סולידי". סדרת הראוטרים החדשה שלהם לשנת 2026 מציגה עיצובים שצועקים גיימינג, מהירויות WiFi 8 שלא ברור מי צריך (אבל אנחנו רוצים), ומעבד בינה מלאכותית שיודע לנתב את הטראפיק שלכם עוד לפני שלחצתם על העכברלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו בכותרת, האם קיימת חנות מחשבים שפתוחה גם בשישי שבת ? סתם שאלה שעלתה לי עקב מקרה חירום של חבר...
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
זה חוקי או לא להזרים תכנים במקום פומבי (נגיד חדרים בבתי מלון) של סרטי קולנוע מאולפנים הליוודיים כמו 20th Century Fox Warner Brothers Paramount Lionsgate ואם זה לא חוקי איזה גוף טובע כנגד זה? האולפנים האלה לא נמצאים בארץ ... ניסתי להבין ואני מחפש משהוא עדכני כי פה רשום שאין חוק ^^ http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/845525.html
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש פה עניין בכלי רכב בשלט רחוק, מעניין אותי לדעת מה יש פה לכל אחד D: אני אתחיל: Hirobo XRB (הגרסה האלחוטית כמובן) NIKO adventure 4X4 (ג'יפ בעל מימדים מכובדים, חשמלי) בננה 2000 אחרי ריסוק, מתוקנת חלקית סוברו אימפרזה 2.5 סמ"ק שאצלי לפעמים (בעיקרון לא שלי, אבל רוב הזמן היא פה) וססנה 182 חשמלית שאמורה להגיע יום רביעי D: תמונות של הכל בקרוב, מה איתכם? P:
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני מאוד מתעניין בנושא, ואפילו נרשמתי לקורס בסיסי. אני מחפש מקומות יפים במרכז הארץ שאפשר לצלם בהם. יאללה שתפו 10x
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
"הרפתקאות גידעון ויואב" שני חברים שלא מפסיקים להסתבך – מהדברים הכי קטנים ועד מצבים הזויים לגמרי ! סדרה מצוירת עם קצב מהיר, הומור לא צפוי ורעיונות שלא הולכים לפי החוקים הרגילים. גידעון ויואב הם שני חברים שתמיד מצליחים להפוך כל סיטואציה פשוטה לבלאגן מוחלט ! כל פרק זורק אותם למשהו חדש, מוזר יותר מהקודם… ואתם אף פעם לא באמת יודעים איך זה ייגמר *סגנון שיגרום לכם או לצחוק… או להגיד “מה לעזאזל ראיתי עכשיו?” * השקעה מלאה באנימציה, בדיחות, וסיפור זורם * מתאים לכל מי שאוהב הומור ושטויות ברמה טובה * וייב אחר לגמרי מכל מה שמסתובב כאן
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שבוע טוב סוף השבוע הנוכחי סוף סוף היה חורפי עד מאוד.נרשמו כמויות גשם יפות מאוד,כדי להמחיש 112 בחיפה שזה היה משהו מטורף כל הזמן גשמים בלי הפסקה פה בחיםה,98 בטבריה,מה שאומר הכינרת תעלה בכמה סנטימטרים טובים.כמובן שירד מלא מלא מלא שלג בחרמון ובצפון הרמה ירד בקטנה. ירד גשם גם במרכז אבל בדרום לא... בקיצור סוף סוף חורף נזכר להגיע ממש בסוף החורף,כי כמו שאתם יודעים אנחנו מחר נכנסים למרץ,ובמרץ מתחיל להיות חם והגשם כנראה לא יגיע יותר,שבוע הבא בשבת כבר צפוי שרב מה אתם אומרים על זה?הכינרת שלנו עוד תתאושש ממצבה הנוראי שהיה במשך כל החורף? לדעתי אם יהיה עוד איזה הפצצת גשם,והנחלים בגולן ובגליל ימשיכו לזרום אז הכינרת תוכל איכשהו לחזור לעצמה סתם מעניין אותי:יש כאן אנשים שגרים בצפון צפון(מדו…
-
- 51 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברייה. שהייתי "צעירה" היה לי את האוסף הזה בתקליט ויניל, אך לצערי הרב התקליט נהרס. יש סיכוי שמישהו במקרה מכיר את האוסף הזה, או אפילו מישהו שמחזיק אותו ממש?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר למפקדת מיטב כל מה שידוע לי שהמפקדה נמצאת בבקו"ם/תל השומר אבל לא ידוע לי בדיוק..ועד כמה שזכור לי יש 2 כניסות לתל השומר אני לא יודע לאיזו ללכת אם מישהו יכול להיות אפילו יותר ספציפי ולציין קווים אני מגיע ממסוף אלוף שדה , תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נראה שהתחילה להתפשט תופעה מכוערת אצל בעלי בתים שמשכירים דירות . בהתחלה נותנים מחיר ריאלי או אטרקטיבי וכל שנה מעלים את שכר דירה ללא שום בושה חלקם ממש חוצפנים ודורשים מחירים מעל ומעבר למה שהדירה שווה . כל מי ששוכר דירה שיקח את זה בחשבון וכדאי מאוד שיוסיף סעיף התחייבות בחוזה שלא יעלו את שכר בדירה ל5 \ 10 שנים . אחרת הוא עלול בהחלט להגיע למצב הזה . אני שכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות ב 2200 ש"ח לחודש עכשיו אני לקראת חידוש חוזה והבעל בית דורש 2600 . אפשר לקחת את ההתמקחות בשכר הדירה לבית המשפט ? או שבעל הבית יכול לדרוש איזה שכר דירה שבא לו ?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לומד תעשיה וניהול.....האם כדאי לי להמשיך ללמוד יג יד ..??? האם בצבא יש ביקוש למקצוע תעשיה וניהול???
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אהלן אני אסביר.... חידה: אם היום 0 מעלות צלזיוס ומחר יהיה קל פי שתיים כמה מעלות יהיה מחר? אז זה פשוט... מעבירים 0 מעלות צלזיוס לפרנהייט מחלקים בשתיים ומחזירים לצלזיוס אבל איך אני מעביר לפרנהייט ומפרנהייט?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני יודע שכבר דיברו על הנושא הזה בכללי כל כך הרבה, עשיתי גם חיפוש, אבל לא ממש מצאתי נושא שמדבר ספציפית על זה .. אז ככה, אני מתלבט אם להמשיך יג' - יד' מחשבים ואז לנסות להתקבל לממר"מ, או פשוט להמשיך במסלול גיוס הרגיל שלי, שרוב הסיכויים אני אהיה קרבי (למרות שאני לא כלכך רוצה) .. מה אתם אומרים ? ממליצים או לא ?! מישהו עשה ? כרגע אני בכיתה יב', מסיים בחודש הקרוב. תאריך גיוס משוער 16.3.08, פרופיל 97 קב"א 53, סיימתי מחשבים (5 יח"ל), ולא קיבלתי זיומנים למיונים כלשהם לממר"מ, אין לי מושג אם אני אמור לקבל בעתיד, לפי מה שהבנתי כבר הסתיימו המיונים. אז מה אתם אומרים ? ממליצים להמשיך יג' - יד' מחשבים, ע"י כך לדחות את השירות, ובסיום השנתיים האלו לנסות להתקבל לממר"מ ? לפי …
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/dutyfree/ אתם שומעים את השיר ברקע? אתם שומעים את זה? :lol: זה כמו הכרזה, "This store is gay" מישהו מוכן להסביר לי מה עבר להם בראש?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היכן מופיע בתנ"ך ששר תפקידו להיות שופט?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חיוך מקסים, בחורה מקסימה ויפה בתפיסה מצויינת.
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-