עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתנצל אם היה כבר סקר כזה בעבר..

• 57 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. היום קיבלתי תאריך סופי של הגיוס, נדחה לי הגיוס מ-23 ל24 ביולי. הפרופיל שלי 72, אפשר לדעת לפי התאריך אולי לאן מגייסים ? עריכה: הוסף לינק למידע לגבי תאריכי גיוס ויחידות. קרדיט לMani על הלינק. http://yehida.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4668&sid=d04834b1a22954820b49d78e406bfebc

• 57 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by waizman,

דוד צ' קורא לי, ואין לי ברירה אלא להיענות לו ביום ראשון הקרוב אני עוזב אתכם לטובת מטרה נעלה יותר - הגנה על המדינה. נהניתי פה בשנתיים ומשהו האחרונות, גדלתי ולמדתי המון, והשתדלתי להעביר את הידע גם לחבר'ה החדשים. כמובן גם לקלקל את הדור הבא במפגשים על נרגילה מקווה שהמנהג ימשיך גם אחרי! (דן? מרים ת'כפפה?) אין ספק שהאתר יחסר לי, אבל אני בטוח שלא יהיה לי כ"כ זמן לחשוב על זה שם... Love u all :-*

• 59 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. היי, חתמתי מת"ק לפני השחרור כדי להכנס לעוד חודש חודשיים בתשלום (כסף לא רע). עכשיו רציתי לדעת מאנשים שעברו או מכירים את הנושא, האם זה שווה? עומדים לקרוא לי השבוע להגיע, זאת לאחר שחתמתי התנדבות למילואים חצי שנה כדי שיאושר לי המת"ק (יש לי פטור ממילואים משום מה ). מישהו עבר את זה? יודע מה? איך זה הולך ואיך השכר בדרך כלל? האם מבצעים תורנויות כלשהן (נגד תורן וכל הזבלה הזה?) אצלי בבסיס לא ממש דיברו על זה איתי זה היה מהיר לפני השחרור..יותר נכון באותו היום של השחרור. כל תשובה תעזור, תודה!

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by maazg,

שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהכסאות האלה: 1) ווקסמן F15 מחיר : 635 2) צרעה C3 מחיר 800 3) צרעה C2 מחיר 585 מה דעתכם? תודה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by J S Bach,

היי, לפני כחודש קניתי אוזניות ממוכר/אדם פרטי באיביי בעל מספר מכירות מצומצם [26] וניקוד גבוה [100%]. מאז ועד היום עוד לא זכיתי לקבל את האוזניות. הוא לא ענה כמעט למיילים מאז שטען כי שלח את האוזניות [אמר ששלח במשלוח מהיר במיוחד באמור לקחת כ3-5 ימי עסקים] פרט למייל אחד בו טען כי גם משלוח ששלח לאוסטרליה עוד לא הגיע ליעדו. שלחתי לו מייל אזהרה כי אפנה לאיביי ופיי פל ואדווח עליו אך הוא לא ענה. עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה איך אני מדווח עליו בפייפל ואיביי מהפן הטכני? לאן נכנסים ואיפה מדווחים. בתודה מראש. עריכה: פתחתי תיק באיביי אבל עדיין אין לי מושג איך לדווח על כך בPAYPAL...

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. באו לפני חודש לבית ספרי- אורט הורוביץ כרמיאל, נציגים של קידום, נתתי פרטים כדי שייתקשרו, ולפני פחות משבועיים הם התקשרו ואמא שלי אישרה את העיסקה- במחיר של כ1300 לתלמידי שנה הבאה י"ב. אחרי בירורים של לפני יומיים הגעתי למסקנה שאני לא לעשות את הפסיכומטרי היום, וזאת לאחר המלצה של אנשים שעברו את זה. התקשרתי לבטל והם דרשו 150 שקל דמי הרשמה. בחוזה רשום- שאפשר לבטל עד שבוע לפני אך מחוייבים ב 150 ש"ח אך כידוע לי עיסקה טלפונית אפשר לבטל תוך 10 יום מהרגע שנסגרה. מה עליי לעשות? האם אני טועה? *נ.ב הם שלחו כמה חוברות קטנות בדואר היום, אבל אני בטוח שאפשר לשלוח להם אותם חזרה... :AR15:

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by RGod,

שלום חברים אבא שלי קונה בחנות ירקות מסויימת בחיפה ,עכשיו הוא יודע בוודאות שהמשקל באותה חנות מכווון להראות שקניתה 100 גרם יותר על כל קילו ,הוא מעוניין איכשהו להעניש את אותה חנות ,יש איזה נציב פניות ,איפה ניתן להגיש תלונה בנושא ושיעשו משהו בנושא ? תודה

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by exXxTreAm,

חחחחחחחחחחח קבלו איזה שולט http://www.zooloo.co.il/games/cool/thai/

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה... הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by רועיירדן,

אני מנסה להעלות סרט ב- 60FPS שצילמתי כמה דקות אבל לא ניתן להעלות 60FPS רק 30 למה ? הרי YOUTUBE הבטיחו שניתן

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Symbore,

אז ככה לאחרונה גיליתי שאין לי מושג מה מידת הנעליים שלי. מפה לשם לאחר מדידות ובירורים גיליתי גם שאין מידה אחת אוניברסלית (או אפילו שתיים) לכן בסופו של דבר זה עניין של מדידות. ואז הבנתי שאני לא באמת יודע כמה מקום פנוי צריך להיות בנעל (תמיד נוצר מצב שאני מתלבט בין שתי מדידות שמרגישות טוב אך אני תמיד הולך על המידה הגדולה) בקרוב אני חוזר לרוץ והייתי רוצה שהנעל תהיה כמה שיותר מתאימה. כל המדידות שלי נעשו ונבדקו כמה פעמים על הרגל הגדולה. כל המדידות נעשו בערב. כל המדידות נעשו עם גרב ספורט דקה מאוד (כמעט ולא גורב גרביים עבות). המדידות התבצעו "י שרטוט קו מקיף מסביב לרגל ומדידות מרחק בקו ישר בין שתי הנקודות המרוחקות ביותר. כף רגל במנוחה: 25.7-25.9 כף רגל לאחר מאמץ של חמש דקות: 26.2-…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by diverman,

יש איזה אתר שאפשר לבדוק בו ראות מתחת למים? מבאס לסגור צלילה, לקום מוקדם ולהגיע לים כדי לראות ים חלבי. הלך היום והצלילה מבאסת. אפילו הערכה ואזהרה מוקדמת תעזור, יש כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by dudidu08,

חברה רציתי לברר כמה זמן לוקח למכתב בערך להגיע? שלחתי לפני שבוע וחצי בערך מכתב מאריאל לאור עקיבא ועדיין לא קיבלו אותו שמה... שלחתי אותו בדואר רגיל אתם יודעים בתיבה הגדולה.... למישהו יש מושג כמה זמן זה יכול לקחת? הבעיה היא שגם אין לי מעקב על זה כי זה לא דואר רשום או משהו כזה ואני לא יכול לעת אפילו איפה זה...

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by massinvallus,

1) טבלה אינסופית מכילה מספרים ממשיים בין 0 ל- 2002, כך שכל מספר בטבלה שווה לממוצע של ארבעת שכניו (שני שכנים באותה השורה, ושני שכנים באותו הטור). הוכיחו שכל המספרים בטבלה שווים זה לזה. 2) נתונים שישה עיגולים פתוחים (עם הפנים, בלי סף) במישור, שלושה כחולים ושלושה אדומים. כל עיגול כחול חותך את כל העיגולים האדומים. הוכיחו כי תמיד נמצאים שני עיגולים מאותו הצבע החותכים זה את זה. אל תשאלו אותי על הניסוח כי גם אני לא יודע.

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. היי. יש איזה בחורה כמה בניינים לידי שהחליטה לפזר קופסאות שימורי טונה ונקנקיות בחצר הבניין שלי כדי להאכיל את כל החתולים בשכונה. הבעיה מתחילה בכך שיש לי כלב, ובכל פעם שאני מסובב את הראש הוא חוטף איזה נקנקיה ואח"כ הוא מקיא. מה גם שאני אלרגי לחתולים ולא סובל אותם באופן כללי. האם הגברת הנכבדת עוברת על החוק באיזשהי דרך? או שמספיק ללכת לתחנת משטרה ולדאוג שיגידו לה "נו נו נו"?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by shimon23,

רוצים לדעת למה p4 כל כך איטי? קראו את הציטוט הבא: לקוח מ netaction.co.il המערכת כוללת: מעבד פנטיום ארבע 1.6G במהירות 400MHZ מקורי של אינטל ???

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by sagigi21,

היי.. שמעתי על התוכנה לא מזמן והחלטתי להוריד גרסא(כנראה ישנה שלה) אבל אני מניח שהיא תיתן את אותה התוצאה כמו החדשה. בכל אופן בתוכנה קיבלתי ציון של 5644 בסה"כ. אני לא מבין בציונים הללו ורוצה לדעת אם זה נחשב טוב? תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. שלום לכולם, גנבו לנו שלשום את הרכב, ואנחנו צריכים לקנות משהו דחוף (אנחנו תלויים מאוד ברכב). אנחנו לא רוצים להוציא יותר מדיי דווקא בגלל שאנחנו ממהרים כרגע ולא רוצים לעשות טעות רצינית. התקציב עומד על 40K. הדרישות הן: - ידני. - חזק שיוכל לסחוב כמו שצריך גם עם מטען מלא ו-5 אנשים - אנחנו מטיילים הרבה. - מרווח. - מומלץ מאוד מושבי עור. ראיתי רובר 620/600 שעונה על כל הצרכים. 2 ליטר מנוע, מושבי עור, מרווחת יחסית, ונראית אחלה, והמחיר מתאים לנו (וגם שנת 99). מישהו יודע להגיע לי יותר על האוטו הזה? מה הוא שווה? האם יש איתו בעיות של אמינות? משהו אחר שאני צריך לדעת? כמובן שאשמח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה, Anatoli.

• 60 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום, סיפורון: אני כרגע נמצא בבנק לאומי, בעבר הלא רחוק, עשיתי קצת שטויות עם הויזה (זה מה שקורה שיש לך ויזה) וביזבזתי כסף. כיסיתי לפני זמן מה חוב גדול ונשאר לי חוב קטנטן בסה"כ. אחרי שכיסיתי את החוב הגדול והכנסתי סכום מרשים הבנק בכל זאת חסם לי את החשבון והויזה (סבבה עד כאן). הקטע הוא שלפני כמה ימים קיבלתי מכתב אזהרה של הבנק שהם רוצים לתבוע אותי על הסכום הזה ולבצע לי עיקול אם אני לא משלם תוך 10 ימים את שאר הסכום. במכתב רשום סכום שהוא לא זכור לי, הם אמרו לי שאני חייב סה"כ 1800 ש"ח +- לפני חודשיים ואני מקבל מכתב עם הסכום 2300 ש"ח. הם קפצו בערך ב-500 ש"ח. אין לי מושג למה זה ככה, עוד לא הלכתי לברר ונמאס לי כבר מהבנק הזה, התורות שם ארוכים והם גובים ריבית בקצב מסחרר... שמ…

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by eli33,

אני עכשיו לומד ביג' ויש הרבה מאצלנו שמתמיינים לבסמ"ח. הבנתי שבסמ"ח זה מן בית ספר של הצבא שבו עוברים כל מיני קורסים של תכנות וכו',אבל מעבר לזה לא הבנתי מה בדיוק עוזר לי ללמוד בבסמ"ח? עוד שאלה: אם נגיד ואני אעבור את המיונים ואתקבל לבסמ"ח זה אומר שאני לא אוכל ללמוד יד' באותו בית הספר ואני אצטרך לעבור לבסמ"ח? ואיך בכלל בסמ"ח קשור לממר"ם? אם יש לכם עוד מידע בנושא אשמח לשמוע.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by joniar,

למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by שייט לעתיד,

משהו עיוור צבעים פה? ^^ http://my.ynet.co.il/pic/color_blind/

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by bbbbwa,

אם משעמם לכם יותר מדי ובא לכם להכיר מישהו אז אתם יכולים ליצור קשר איתי ונדבר קצת ואז אולי נהיה חברים. אני מחפש להכיר חברים בנים כי זה מה שחסר לי כעת. קוראים לי רון אגב ואני גר במרכז אני אוהב מחשבים, מוזיקה (רוק קלאסי טוב ולא המוני, היפ הופ ישן, ואמנים ספציפיים), אני מתאמן בחדר כושר (לא יוצא לי להכיר שם יותר מדי אנשים). אני מחפש גם לשמוע עצות בנוגע לעבודה המעניינת שיש לי ואולי לפתח קשרים רציניים עם עוד ועוד חברים של חברים. אם יש כאן מישהו בעניין אז אפשר ליצור איתי קשר בסקייפ אני מקווה שלא תחשבו שאני סנוב אם תכירו אותי

25. Started by D-M-X,

הנה איזה ישראלי אחד שחשב וחשב וחשב איך להיות ממש מפגר בסוף מצא את הפתרון המושלם: http://images.nana.co.il/SiteFiles/pilei/kawabanga.wmv

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.