כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
התר'ד הזה הנו המלצה הוא איננו חלק משום הלצה אנא קראו בשקיקה ואם עוד פעם יקראו לי ספאמר אני לא יעבור על זה בשתיקה (gay) עכשיו, ביקרתי בשלושה ימים אחרונים בצפון, היה ממש ממש ממש כיף, היינו בקיבוף אמירים (תקחו את סוף העולם, תפנו ימינה, תעקפו את כפר רות בסיבוב ואז תתפסו על הר, זה בטח זה) היינו שם באיזה בית הארחה נחמד, כמו שאומרים: היה yes היה ג'קוזי היה מיטה חמה מי צריך יותר (קיבינימט!!! אני!!!!! מה הקטע!! אי אפשר להוסיף איזה חבילת ערוצים עם היס... כל היום fox kids וערוץ האופנה!!! :-\) בכל המקרה, הנוף מהמם, ואחרי זה גם עשינו ראפיטנג בגושרים, זה בהחלט rox!! רק שלא יעבדו עליכם, יש מסלול משפחות וסוער, ההבדל הוא שהמסלול הסוער מתחיל חצי קילומטר קודם ויש זרימה אמיתית …
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כן כן גם אני סובל מהפחד הזה שאני יקום באמצע הלילה ותיקן יטייל לי בתוך השמיכה(או שזה רק אני). מה שמצחיק זה כשהייתי צעיר לא היה לי בעיה אתם הייתי רואה תיקן או שהייתי הורג אותו או שהייתי לא מתייחס אליו. כיום אני גר לבד ויש לי פוביה מוזרה שכל פעם שאני רואה תיקן אני פשוט לוקח k300 מרסס בכל הבית ויוצא החוצה עד שהוא מת(מצחיק אבל רציני). עכשיו כולנו יודעים שיש כאלה נרתעים\פוחדים פחות ויש כאלה שבשבילם זה סתם עוד חיה בטבע שאפשר ללטף אבל יש גם כאלה שלוקחים את זה קשה כמוני. השאלה שלי זה למה? מה יש ביצור הקטן והחום הזה שאין בחיפושית?(שאותה אני יכול להרים בלי היסוס של פחד) איך מתגברים על זה? ולמה יש כאלה שכן מפחדים וכאלה שלא מאיפה זה בא? אני מבקש דיון רציני למרות שהוא על תיקנים…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בדר"כ משלוחי דואר פשוטים (Priority) ממקומות כמו הונג-קונג מגיעים אלי תוך שבוע-שבוע וחצי. בחודש-וחצי האחרונים, כל משלוח שעשיתי או שהגיע אלי אחרי חודש וקצת, או שעדיין לא הגיע בכלל. בעיקרון קיבלתי מכולם את הכסף בחזרה או ששלחו, אבל בכל זאת זה דיי מעצבן ולא מוסבר מה שהוא פה. קרה לעוד מישהו עיקוב חריג בחודש-חודש וחצי האחרונים?
-
- 45 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
אהלן, כמעט חודש שאני יושב בבית כמו מובטל גמור.. השיעמום הורג.. חיפשתי עבודה בכל פינה אפשרית ולא מצאתי כלום. אני מהקריות. למשהו יש רעיון ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חםםםםםםםם חםםםםםםםם יש לי מדחום 47 מעלות בחדר זה לפעמים 50 שאני סוגר את החלון שמתי בקבוק של קרח בחדר (אתם מכירים את זה שזה לא ניתך כמה שעות ) תוך 20 דקות הוא כולו מים!!! הכרטיס מסך שלי על IDLE 70 המסך הענק הזה 22אינץ CRT עושה חום של מנוע מה אני עושה?? יש רעיון ?? (מזגן לא כי ההורים תימנים אז אסור להוציא כסף) תבינו את זה אני ישן בלילה עם מגבת רטובה כדי לא להתייבש עכשיו אני הולך לישון מחר בבוקר (אם אני ישרוד עד אז) אני יראה תגובות
-
- 54 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שמעו הרגע ראיתי ת'סרט הזה בערוץ שתיים, אחד הסרטים היותר טובים שראיתי, אם לא הכי טוב, בלי להגזים ! :bigglasses: לא יודע למה דווקא עכשיו, אבל לאחרונה אני רואה פשוט סרטים ישראליים טובים ! עד עכשיו הייתי לי איזה סטיגמה נגד סרטים ישראליים, וואלה, היום שברתי אותה ! כזה סרט טוב ! אתם חייבים ליראות ! אין אין, משהו מיוחד 8) ...
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש מילים שהשימוש בהן באנגלית די נדיר והן קצרות( לא על משקל encyclopedia) ובעלות משמעות "חזקה". לדוגמא, serendipity : היכולת לראות דברים שמביאים מזל במקרה. אם כל אחד יוכל לתרום מילה או שתיים זה יהיה נהדר. תודה
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להשתמש במחשב וברמקולים שלו כמגבר לגיטרה (חשמלית) בצורה הטובה ביותר (עם מינימום הוצאות) ואם אפשר גם לתת כמה אפקטים טובים בנוסף... כנראה שיש איזה מתאם שעושה את זה אבל אני מעדיף לחסוך...
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קירור אוויר למעבד במעל ל-600 שקלים? לא הדבר הכי נפוץ, אבל מוצר כזה קיים. לקחנו את ספינת הדגל החדשה של Noctua האוסטרית לבדיקה על מעבד מפלצתי לבדיקות ביצועיםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
- 3 followers
-
-
חיוך מקסים, בחורה מקסימה ויפה בתפיסה מצויינת.
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש את הפולינם p(x)= x^4+mx+n השאלה: כמה שורשים לכל היותר יש לפולינום? נמק צריך לנמק את זה ע"פ משפט רול, מישהו יודע מה הנימוק?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה קרה פתאום ? משרד הפנים ניהיה לארג' ? מה זאת הצביעות הזאת ? אולי זאת הסיבה שבכל העולם שונאים אותנו ? מגיע שחקן סוג ז' נותן כמה שערים בליגה והופה אזרחות ! למה ? כי יש תקשורת יש מצלמות יש בחירות בקרוב כולם לארג'ים פתאום .. הוא זר לכל דבר ! והוא צריך לעוף מפה לכל הרוחות יש עוד 1000 כמוהו בארץ למה אותם לא מאזרחים ? כי הם לא משחקים בהפועל פ"ת ? איזה עסקן סוג י"ז ' עם "עבר" בכדורגל אמר בכתבה לערוץ 5 שהוא חשוב לנבחרת וחייב לאזרח אותו יש בארץ זידאן ואני לא יודע ? טוטו זידאן תמוז ? טוטו תמוז צריך להיות בגיל 18 בניגריה ! אבל זאת מדינה צבועה וזאת התוצאה. אם זה היה מישהו אחר מזמן הוא היה עם האריות והפילים בחום של אפריקה.
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל והגעתי לרשימה הזאת : http://www.drushim.co.il/ http://www.alljobs.co.il/ אשמח לשמוע חוות ממי ששיש לו נסיון איתם http://jobox.nrg.co.il/ http://jobox.nrg.co.il/ http://www.jobnet.co.il/ http://www.yjobs.co.il/Jobs/Page.aspx http://www.bipbip.co.il/Jobs/ יש עוד מומלצים ? תודה דרך אגב בתור סטודנט יש טעם לפנות לחברות השמה ? אני לא מבין בזה ..
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, זכיתי במכרז באיביי על מטען מקורי של סאמסונג (המטען מיועד למוטו G שבדרך), אבל עכשיו שבאתי לשלם אני שם לב שה-INPUT יכול להיות בעייתי: Primär: 100-300V, 50-60 Hz, 015A Sekundär: 5V, 1000mA בארץ אנחנו עובדים על 240V לא? האם יהיה בסדר כי מדובר פה סה"כ על טווחים אפשריים או שהמטען ישרוף לי את הבית והטלפון? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
החידושים הלא נגמרים בתחום המחשבים גורמים לנו להסתכל על המחשב ה"חדש" שקנינו לפני כשנה ולסנן לעברו "איזה גרוטאה" רציתי לדעת עד כמה אתם מושפעים מהעניין. הסקר מיועד יותר לגיימרים ואנשים שזקוקים לחומרה חדישה בניגוד לאלה שמחשב לאינטרנט יספק אותם, אבל בכל זאת תנו את דעתכם+ נימוק. * כשאני מתכוון לרכישת מחשב חדש הכוונה לא לשדרוג כרטיס מסך+זיכרון- אלא למחשב קומפלט חדש. --------------------------------- אני נכון לעכשיו רוכש מחשב חדש כל 3 שנים. למרות זאת- רכשתי את המחשב שבמפרט לפני שנה ואני רואה את עצמי קונה אחד חדש בשנה הקרובה.
-
- 61 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לעבור ניתוח אף בחופש הגדול,כרגע אני בן 15.עד החופש הגדול אני היה בן 15.5. יש לי כמה שאלות: 1.מה המחיר של זה? 2.לאיזה מקום/מנתח את ממליצים לי ללכת? 3.יש מישהו/מישהי בפורום הזה שעבר ניתוח אף?!אם כן אז תספרו איך זה היה ולאיפה הלכתם וכמה עלה לכם. איציק izhak1990@hotmail.co.il
-
- 52 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחד המשחקים המדוברים של השנה עומד לצאת ו-MSI חוברת ל-Pearl Abyss בשביל להעניק מפתח בשווי 279 שקלים במתנה ברכישת אחד מלוחות האם המשתתפים במבצעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קצת איחרתי את המועד- אני רואה שזה כבר התחיל - הפרסום האוטומטי בפורומים כבר פועל. לי זה דיי מציק- זה מזכיר לי אתרי פורנו סוג ז' ופורומים שאני כבר לא מבקר בהם. שימוש בכל פיקסל לפירסום לדעתי מכער את האתר, לא יעיל פירסומית, לא מזין כסף לבעלי האתר - ובכלליות - מיותר. מה אתם חושבים? זה הבית (homepage) שלכם!
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
קודם כל שלום, אני יודע שכבר דיברו על הנושא הזה בכללי כל כך הרבה, עשיתי גם חיפוש, אבל לא ממש מצאתי נושא שמדבר ספציפית על זה .. אז ככה, אני מתלבט אם להמשיך יג' - יד' מחשבים ואז לנסות להתקבל לממר"מ, או פשוט להמשיך במסלול גיוס הרגיל שלי, שרוב הסיכויים אני אהיה קרבי (למרות שאני לא כלכך רוצה) .. מה אתם אומרים ? ממליצים או לא ?! מישהו עשה ? כרגע אני בכיתה יב', מסיים בחודש הקרוב. תאריך גיוס משוער 16.3.08, פרופיל 97 קב"א 53, סיימתי מחשבים (5 יח"ל), ולא קיבלתי זיומנים למיונים כלשהם לממר"מ, אין לי מושג אם אני אמור לקבל בעתיד, לפי מה שהבנתי כבר הסתיימו המיונים. אז מה אתם אומרים ? ממליצים להמשיך יג' - יד' מחשבים, ע"י כך לדחות את השירות, ובסיום השנתיים האלו לנסות להתקבל לממר"מ ? לפי …
-
- 43 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
"הרפתקאות גידעון ויואב" שני חברים שלא מפסיקים להסתבך – מהדברים הכי קטנים ועד מצבים הזויים לגמרי ! סדרה מצוירת עם קצב מהיר, הומור לא צפוי ורעיונות שלא הולכים לפי החוקים הרגילים. גידעון ויואב הם שני חברים שתמיד מצליחים להפוך כל סיטואציה פשוטה לבלאגן מוחלט ! כל פרק זורק אותם למשהו חדש, מוזר יותר מהקודם… ואתם אף פעם לא באמת יודעים איך זה ייגמר *סגנון שיגרום לכם או לצחוק… או להגיד “מה לעזאזל ראיתי עכשיו?” * השקעה מלאה באנימציה, בדיחות, וסיפור זורם * מתאים לכל מי שאוהב הומור ושטויות ברמה טובה * וייב אחר לגמרי מכל מה שמסתובב כאן
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-