עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בבזק-בינל' יש לי בעיות ניתוב לחול שהם לא מצליחים לפתור, ואני מעוניין לעבור לספקית אחרת לחבילת 2.5M (התשתית היא HOT) הדרישות: - מהירויות הורדה לחו"ל - סטרימינג ללא תקיעות המועמדות: - אקספון (מחיר אטרקטיבי) - 012 - CCC - אורנג' - נטויז'ן מי שממליץ על חברה כלשהיא, אשמח אם יציין את המחיר שהוא משלם ( אם זה 2.5M)

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. Started by sashakrik,

יום עצמאות שמח !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מתייחס כרגע לרכב בעל גיר אוטומטי בלבד ולא ידני. אז אני אישית נהג די צעיר שמחזיק רישיון כולה שנתיים, איכשהו התרגלתי לנהוג באופן הבא , רגל שמאל על הברקס ורגל ימין על הגז. שאלתי את מי שקרוב אלי חברים/משפחה והם די צחקו עלי שאני נוהג ככה למרות שניסתי להסביר שאני מרגיש שליטה טובה יותר על הרכב ככה [האמת לא שיצא לי לנהוג בצורה אחרת , פשוט עם רגל אחת זה לא נוח לי ]. ברשת באתרים בעברית אין ממש מידע על חבר'ה שנוהגים ככה , בשונה מחו"ל שיש שלל מידע על זה , תחת הערך Left-foot braking נ.ב יצא לי לבלום בלימת חירום פעם או פעמיים ולא הרגשתי שאני הולך להתבלבל או משהו כזה אגב..

• 58 תגובות
    • 12.3k צפיות
  4. Started by e.s,

אני צריך לדעת דחוף!!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. כבר שנה ב12 מגה +- ומזמן אני רוצה לשדרג, אבל בגלל שיש לי טריפל אני קשור להוט, 100 מגה עולה יותר מדי, ובאמצע אין שום אפשרות. אז יש איזה משהו באינטרנט לגבי המהירויות? כי אני לא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by VoliSuS,

היי עשיתי ויזה נטען והכנסתי לפייפל כדי לבטל איזה שהיא תלונה שהייתה לי שמה ונשארתי עם 500 שקל בויזה.. חשבתי לקנות משהו באיביי סתם בשביל לראות איך האתר הזה עובד וגם בדיוק אני צריך בושם מומלץ לקנות שמה בושם?? למה אני זוכר שאמרו לי פעם שיש לבושם תאריך תפוגה או משהו ויכול מאוד להיות שזה יהיה זיוף.. מישהו ניסה לקנות שמה פעם בושם?

• 10 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. Started by מסבחה,

אני קורא מידי פעם טוקבקים ב-YNET ויש הרבה טוקבקים שחתומים "נשלח מהאייפון שלי". לפעמים הם מטופשים או לא קשורים לכתבה ולעפמים הם לעניין. מה הקטע? האם זה פרסומת ששותלות החברות הסלולריות? האם זה אנשים שמתלהבים מהאייפון שלהם? אולי זה מישהו ששונא את האייפון וזאת הדרך שלו להעביר סאטירה? מה דעתכם? אני באמת רוצה לשמוע השערות לנושא, כי זה לא ברור לי למה שמישהו יעשה את זה באדיקות על פני חודשים (אם לא שנים).

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. http://www.youtube.com/watch?v=eUSVoDkD5jQ בשביל מה לאיש הזה להציג את הדת שלו באור כל כך שלילי בפני כל הצופים, עם איזה מטרה זה נעשה?

• 108 תגובות
    • 10.6k צפיות
  9. הטקס יהיה ביום שני אבל אני לא אוכל לצפות בטקס בשידור חי,יש לכם מושג איפה יש ארכיון של הטלוויזיות באנטרנט שאפשר למצוא/להוריד?אני מדבר על הטקס ה63 כמובן וחשוב לי לראות את הטקס!!!מסורת של המשפחה אשמח לקבל תשובות,תודה

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  10. אם אני זוכר נכון הפעולה של סבון: המולקולות אמורות להקיף את הלכלוך ואז המים שוטפים את הסבון ביחד עם הלכלוך. אז מה הפעולה שמתרחשת בג'ל הזה?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. מחר ההורים שלי ואחים שלהם יוצאים לכיוון ירושלים בצהריים עד מחרתיים (השכירו חדר במלון ללילה) ביקשו ממני לבדוק איפה יש מקומות מעניינים בעיר הקודש אם זה מוזאונים, בתי קפה, אנדרטות, טיילות למינהים וכדומה. תודה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. למשל: "מדיבורים לא יוצא חיר". גוגל לא עזר לי במיוחד, אבל נתקלתי בביטוי הזה פעם או פעמיים. http://www.google.co.il/search?q=%22%EC%E0+%E9%E5%F6%E0+%E7%E9%F8%22 מה זה? אני מבין את המשמעות, אבל מה הפירוש של הביטוי עצמו? מה זה לעזאזל חיר?

• 5 תגובות
    • 29.7k צפיות
  13. Started by zaib atsu,

אז ככה, מדובר במשחק דפדפן מרובה משתתפים המדמה את העולם האמיתי. אתה משחק אזרח במדינה שאתה בוחר, הרוב כמובן בוחרים את המדינה שלהם במציאות אבל בעיקרון אפשר לבחור כל מדינה. בגדול המשחק מתרכז סביב המדינות והמלחמות שלהן. לכל מדינה יש ממשלה ונשיא שמחליטים עם איזו מדינה לעשות ברית ועל מי להכריז מלחמה. המטרה של כל שחקן היא לעזור למדינה שלו לנצח וכמובן ככל שהוא יהיה חזק יותר הוא ישפיע יותר. כל יום השחקן צריך להתאמן ולעבוד כדי שיהיה לו כסף לקנות אוכל ונשק. אפשר גם להקים חברות ולהעסיק עובדים וככה להגדיל את ההכנסה שלך. כמו שאפשר כבר להבין מהכותרת ישראל נמצאת במלחמה נגד איראן והקרב די צמוד. אתם יכולים להצטרף ולעזור בקרב זה המצב של ישראל כרגע וזה המצב של איראן אתם יכולים…

14. אני יודע שזה מאוחר אבל אני חייב דחוף להתחיל קורס פסיכומטרי כבר בשבוע הבא. צריך שהקורס יתקיים בבאר שבע או בסביבה. מישהו מכיר קורס פסיכומטרי של חודשיים?? אתם לא מבינים כמה אני צריך את זה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האם ע"פ חוק מכתב התראה שכזה חייב להגיע בדואר רשום או "מספיק" (כלומר קביל) לשלוח אותו בפקס? תודה.

• 6 תגובות
    • 15.5k צפיות
  16. Started by HeDesXs,

יש כזה דבר לצאת לקורס בבסמ"ח במסגרת הסדיר (שהוא לא קשור למחשבים?) אני ג'ובניק בתל השומר וכשנכנסתי לתיק האישי שלי באתר של צה"ל אז ראיתי שיש שם לשונית קורסים ובתוך זה היה משהו על קורס בבסמ"ח יש כזה דבר? ואיך יוצאים לדבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by klayton,

18. עוד מהתקופה הישנה של אייל גולן שהשירים שלו היו יפים ומרגשים!! http://www.youtube.com/watch?v=QkqJE5p3nws

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by CrossFireX,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא לקנות סכין פרפר איכותית? בארץ בחו"ל לא משנה לי. (כמובן שבמידה וזה מחו"ל שהמוכר יישלח לישראל)

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. winwin נוקטת בשיטות פרסום אגרסיביות למדי - היא לוקחת מודעות שפרסמתי באתרים כמו יד שניה ו HWZONE ומפרסמת אותם אצלהם ללא בקשת רשות והסכמה מצידי. להפתעתי הרבה, מצאתי שם ארכיון של מודעות ישנות ולא רלוונטיות לאף אחד, מודעות כפולות במחירים שונים, ובלגן אחד גדול. כל זה על השם ומספ' הפלאפון שלי, פשוט חוצפה! יותר מכך, הם כבר פנו אלי באופן אישי מספר פעמים בבקשה שאפרסם את המודעות גם באתר שלהם, אך נראה שהסכמתך זה לא מה שיעצור אותם. אני מניח שאני לא היחיד ובמידה וכך זה עושה את האתר שלהם כמו לא יותר מ- google cached. כנראה שמס' המודעות שהם מתהדרים בו הוא נמוך בהרבה ממספרם בפועל, ואני חייב להגיד שזאת התנהגות נואשת שפוגעת קשה באמינות שלהם, מה הם חשבו שאנשים פשוט לא ישימו לב?! רציתי ליי…

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-or-shovaly-ethnologic

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הפרש המחיר בין האייפד בארץ לארה"ב הוא כ- 700 ש"ח(לגרסא של ה32 ג'יגה) האם לדעתכם זה שווה את הכאב? בנוסף יש לי שאלה בקשר ל3G ואיך זה עובד בדיוק... נגיד ואני קונה בארץ, אני יכול להשתמש במכשיר גם כטלפון? או שרק נותן לי אינטרנט על חוטי? הבנתי צריך מיני-סים בשביל המכשיר במידה ואביא אותו מחו"ל חברות הסוללר יתנו לי סים בשבילו? ובכלל כשאני קונה אותו בארה"ב יש עסקאות עם החברות סוללר המקומיות. אני לא חייב לקחת אותן נכון?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  23. אני יודע שקיים אתר שמספק ב*חינם* שירות של שחרור נעילת "sim lock" למכשירי Nokia אונליין, ואני מעוניין לדעת את כתובתו אנא ממי שיודע שירשום או ישלח לפרטי אם בכל זאת יחליטו לנעול, כי למנהלים פה יש אצבע קלה על כפתור ה"נעילה" ;D נ.ב: ככל הידוע לי, שחרור הנעילה הזאת הינה חוקית!!!

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. שלום לכם חבריי הפורום ב17/12/2010 רכשתי שעון http://cgi.ebay.com/Military-Automatic-Mechanical-Wrist-Watch-Men-Mens-DATE-/300499457190?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item45f729d4a6 עבור £14.98 GBP. ב10/1/2010 קיבלתי את השעון רק כדי לגלות שהוא פגום, גלגל היום\לילה לא מודבק\מורכב כראוי: ב14/1/2010 הסלמתי את המקרה לתביעה, ב15/1/2010 פאיפאל דרשה ממני לשלוח את השעון בחזרה למוכר כדי לקבל החזר כספי, ב16/1/2010 שלחתי למוכר את השעון עם הפרטים שסופקו לי, ושלחתי לפאיפאל את מספר המשלוח. נאמר לי ש"אנו נפנה אליך לגבי כל התפתחות או אם יידרש לנו פרטים נוספים ממך עד 02/02/2011." ב02/02/2011 הם אכן פנו אליי: "As you know, we're investigating a problem that y…

• 120 תגובות
    • 21.8k צפיות
  25. מה שרשום בכותרת. אם יש לכם תימוכין אשמח לראות. תודה. זאת לא שאלה תיאורתית אז אשמח לקבל תשובה מהירה, יש לי עד מחר. מעוניין להחזיר משהו ל KSP.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים