כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה לבעלי נסיון ולגולשים באופן כללי יש כל הזמן פרסומות באינטרנט על השקעה במט"ח וכל מיני תמונות של אנשים שעושים הרבה כסף בהשקעה כזו החברות הללו אפילו מלמדות לסחור במט"ח בחינם (הם נותנות קורס בחינם ) ולפי האתרים שלהם זה כסף "קל". האם למשהו יש נסיון עם זה ? האם זה באמת כסף קל ? מה אתם חושבים על הנושא הזה ?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, חזרתי היום מעבודה בכביש 4, כאשר ישנם 3 נתיבים, ו-2 הנתיבים הימניים משתלבים לאחד. מימיני ישנה משאית עם עגלה ואפשר לראות בדקה 0:28 שעדיין מדובר ב-2 נתיבים (רואים את ההפרדה בהמשך) אני בכל זאת האטתי מאוד (לא לחצתי גז) כדי שהמשאית תתקדם הלאה, ובכל זאת הנהג חתך בפראות (אין סאונד אבל הוא צפר מספר פעמים כשחתך). להלן הסרטון: משאית של חברת "דביר" יש לציין שאינני מאלה שנדחפים. אני נוהג באמריקאית (אמיתית, לא קוראינית) ולא רכב קטן כמו למשל יונדאי גטס,קורסה וכו' שאפשר להידחף בקלות לכן לא לוקח סיכונים כלל. אשמח לקבל דעות אובייקטיביות מכם אם אני אשם, האם הנהג משאית אשם בתגובה שלו או דעה אחרת. אם לדעתכם אני אשם/לא אשם, אשמח לדעת מדוע ומה לדעתכם אפשר לעשות הלאה. ראוי לציין כי הייתי ב…
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מסקרן אותי דרך אבטחת המידע הפרטי של הגולשים בפורום - איך אתם מאבטחים את הססמאות שלכם? קובץ Notepad בדרופבוקס או בתיקיית my documents? סיסמא ושם משתמש אחד אותו זוכרים בראש? שימוש בתוכנות יעודיות? אני אישית משתמש ב-Last Pass ולאחרונה חושב איך אפשר לשמור את הססמאות בצורה יותר לוקאלית ולא בשירות אינטרנטי.
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לאחר שעשיתי 3 פעמיים פסיכומטרי וקיבלתי ציון פחות מ500 התחלתי ללמוד במכללת סמי שמעון באשדוד לתואר מהנדס תוכנה ועכשיו שאני שם זה קשה לי ולא כלכך מעניין אותי בזבזתי הרבה זמן על פסיכומטרי וגם שיפרתי ל 4 יח מתמיטקה וקיבלתי 80 מה לעשות לוותר על הלימודים? ללכת ללמוד מקצוע ? אני בחשכה מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב, אז עד היום אני מחובר דרך הוט עם טריפל ובאנדל של הוטנט, המטרה: להתנתק מהוטנט - נשמע פשוט? - התשובה היא לא! אני מתקשר להוט ומבקש להתנתק מהוטנט, הם עונים בבטחון תתקשר להוטנט ותתנתק, אני אומר בסדר ומתקשר להוטנט, הוטנט עונים: אין לנו שום גישה לחשבון שלך כי אתה בבאנדל אצלך הוט, אז למה אמרו לי פנות אליכם - אני שואל את הנציג? - כמו שחשבתם, אין תשובה. אני חוזר להוט ושוב פעם חוזר להוטנט ושוב להוט הנציגה מתעקשת לעזור למרות שאני מאוד רוצה לדבר עם מנהל, טוב מספר 4, ניתן לך צ'אנס, אני מבקש לעשות פעולה מסובכת מאוד אני מסביר לה, לפצל את הבאנדל ולהתנתק מהוטנט, זהו. טוב, חכה על הקו, לאחר 10 דקות של המתנה היא הסבירה שניתן לבצבע את הפעולה תוך לא פחות מ-9 ימי עבודה(!!!!) בייאוש רב הסכמתי…
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
פתאום בשנים האחרונות התימנים לקחו להם את הבכורה? ממתי? :s05:
-
- 22 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אז בהמשך לנושא שפתחתי על פיסת אדמה, הנושא התפתח והבנתי משהוא. אני בעצם לא עושה כלום. וזה מה שגורם לי לסבול. אי לכך ובהתאם לזאת אני שואל: חברי פורום היקרים, מה התחביבים שלכם? מה אתם עושים ביום יום? הולכים להרצאות מעניינות - אם כן איפה? מטיילים? מתקנים מחשבים? מה, מה עושים אנשים רגילים בזמן החופשי שלהם? אשמח להצעות. תודה רבה, והמשך יום נפלא!
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני יודע שלי היו המון שאלות לפני שעשיתי את זה ואשמח לענות לאנשים שגם מתלבטים. מידע כללי, אני כמעט בן 19, המספר שלי לפני הניתוח היה -2.25 ללא צלינדר, הניתוח עליה לי 8300 ש"ח בCareVision והוא בוצע ביום חמישי ה20/12, נכון לעכשיו הראיה השתפרה משמעותית אך אני עדין רואה מטושטש טיפה. למי שיש עוד שאלות מוזמן לשאול
-
- 22 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
אחת הידיעות בנושא: http://news.walla.co.il/?w=/1/1852239 וגם זוג תמונות של הרסיס שנכנס לי בחלון, עשה חור בתריס פלסטיק, וחור בחלון זכוכית, וקפץ מהקיר על המיטה: באסה של בוקר :-\
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מכיוון שהצ'אטים של נענע, תפוז, וואלה, וכו' מאוסים עליי ונותנים הרגשה שזה שייך לילדים בלבד אני מעוניין לעבור לשפה האנגלית. מישהו מכיר צ'ט אמריקאי טוב? ניסיתי את Yahoo Messenger אבל יש שם יותר bots מאשר אנשים, אז ככה שזה לא רלוונטי. תודה.
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. אני משוחרר כבר שלושה חודשים, והגיע הזמן להתחיל להתעניין בפסיכומטרי, יש לי וואוצ'ר מהצבא (צהוב כזה) שאם אני לא טועה אני משלם רק 1500ש''ח מסך הקורס אבל לא כולם עובדים איתו. אתמול התקשרו אלי מ-HIGH Q והסבירו לי קצת על הקורס, וזה נשמע די טוב אבל הם לא מכבדים וואוצ'רים והקורס עולה אצלהם כמעט 9 אלף שקל אבל אם אני נרשם למועד אפריל אז יש לי מין מלגה כזאת לחיילים משוחררים וכמעט 50% הנחה אז יוצא כמעט 5-אלף שקל לקורס. שווה? איפה אתם עשיתם את הפסיכומטרי שלכם כמה עלה והאם הייתם מרוצים? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לסבתא שלי בעיה בטלוויזיה שאני החמרתי היה לה תמונה אבל לא היה סאונד, כחלק מהמאמצים שלי לתקן את הבעיה ניתקתי את הכבל של החשמל מהטלוויזיה וחיברתי שוב, ומאז היא לא נדלקת טלוויזיה 50' של marantz מה זה יכול להיות? אני חייב תשובות מהר, יום ראשון מתחיל האח הגדול תודה רבה לכולם!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מוצר מאיביי שעלותו 70$ + משלוח 42$. סה"כ 112$ שאלתי את המוכר אם הוא יכול למכור לי את הכל בעלות כוללת של 85$ והוא ענה, Okay just purchase it I will send you an invoice לא הבנתי איך כל התהליך הזה מתבצע? איזה חשבונית הוא צריך לשלוח לי,יש זיכוי כלשהו או מה ? עד היום פשוט קניתי רגיל (פייפאל) מבלי שעשו לי הנחה כלשהי לכן אני שואל.. תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
שלום, הסיפור שלי כזה: השתחררתי מצה"ל באוגוסט האחרון. בשנה הראשונה שירתי כנהג (עד 12 טון) בנ"מ. לאחר מאמצים רבים, הצלחתי לשכנע את ההורים לחתום על טופס התנדבות לשירות קרבי (בן-יחיד), ועברתי לחיל-השריון. עברתי מסלול, והגעתי למבצעית. לאחר מחזור, חזרתי לבא"ח שריון, להיות סרס"פ באחד הגדודים שם. כאמור, כעת אני משוחרר. כמה שאלות: 1. האם אוכל לחזור לצה"ל, להיות נהג בט"ש (קו) בקבע או מילואים בתנאי קבע (אגב, מה ההבדל)? ברשותי רשיון C1, רשיון צבאי בתוקף (האמר, סופה, רכב קל, אינטר, ריאו, מלגזה עד 8 טון ואולי עוד כמה) ואני מוסמך לרמת רובאי 03. פרופיל 82. כמו כן, פעמיים חייל מצטיין, אם יש לכך משקל כלשהו. 2. במידה וכן, האם ישנה אופציה לשבוע-שבוע, או שבקבע המתכונת שונה? 3. שוב, אם כן, האם…
-
- 22 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשתי ואני מתכננים טיול לתאילנד ומצאנו שהטיסה עם חברת Turkish Airlines הכי זולה, הטיסה כוללת קונקשן של שעה בטורקיה. הטיסה זולה בכ -250 דולר לכרטיס אבל אנו מתלבטים אם זה בטוח לטוס דרכם. אם יכולים להיות עיכובים בשדה תעופה על רקע המצב הפוליטי...או יחס לא מכובד מצד הצוות.. אני אשמח אם מישהו יחווה את דעתו מניסיון קודם או ידע. תודה
-
- 22 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/watching-3d-films-sharpens-cognitive-5733117 מדוע כדאי לכם לרכוש מסך תלת מימד למשחקים וסרטי 3D מאמרים על מדוע כדאי לראות תלת מימד על מסכים ואיך זה משפר את המוח ציטוטים נבחרים מתורגמים : ניסוי בראשות מדען מוח מאוניברסיטת גולדסמית מצא כי אנשים שצופים בוידאו ב3D שיפרו את הכישורים קוגניטיביים בהשוואה לאלו שצופים ב2D. על פי המחקר, משתתפים חוו עלייה של 23% בעיבוד הקוגניטיבי, כמו גם גידול של 11% בזמני תגובה. ממצאים אלה משמעותיים יותר ממה שנדמה. מעולם לא היה זמן טוב יותר להסתכל על דרכים לשפר את תפקוד מוח. על פי התוצאות, משתתפים היו 7% יותר עוסקים במה שהם צופים, והוסיפו לטענה שהסרטים 3D הם יותר כמו צפייה בחיים אמיתיים,…
-
- 22 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי סכין דיי מסקרנת לדעתי. זהו פורום כללי אז אני מניח שאפשר לדבר על זה פה. חיפשתי עליה כל מיני סימנים והדבר היחידי שמצאתי היה שרשום שהיא עשויה מפלדת אל חלד. אשמח אם מישהו שמבין או מכיר יענה לי ויוכל לתת לי הסבר קצר על מה זה... http://prntscr.com/8q2s6o
-
- 22 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הנה מספר מצומצם מתוך יוטיוב של תגובות של אנשים מהעולם בכל מה שקשור לתוכן על ישראל: ted bohne פרסם תגובה לפני שנה THE LAND ISN'T ISRAEL. IT'S PALESTINE. THE ISRAELI'S LIKE THE u.s. ARE THE LARGEST PURVEYORS OF TERRORISM ON EARTH. WERE IT IN MY POWER TO USE LARGE NUCLEAR WEAPONS ON ISRAEL, HELL, I'D FLY THE B-52 MYSELF. WHAT'R YOU A Joe Hanlon פרסם תגובה לפני 6 חודשים How fucking dare you you bastard. Okay to start with you are a fucking retarded cunt thinking that Islam is going to take over, you are anyway. But I have never even heard those terms before you bigoted peice of shit, 'meat whistler'? I mean come on, are you twelve or something. You are an immature prick a…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בשנתיים האחרונות עברתי הסבה, ממעשן, שותה ואוכל זבל למתאמן ואחד ששומר על הבריאות והתזונה ואז זה הגיע אליי, בואנה- הרמה של הזיהום אוויר פה מטורפת... אני גר אומנם בשכונה פנימית ובאיזור לא מתועש, אבל לא פעם יוצא לי בדרך לעבודה לצאת לכבישים גדולים, וזה פשוט מטורף, זה כמו לעמוד בתוך ענן של גז רעיל. עוד מישהו שם לב למה שהולך פה? איך אפשר לשמור על הגוף מפני כל זה?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בהצלחה לכולנו במידה ויקרה משהו בסוף
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני משתחרר עוד 3 חודשיים ואתמול אני מקבל במייל הצבאי שאני אמור חודש הבא להכנס לקורס סדיר בראיית מילואים בתפקיד מתפעל מרחב מוגן בשעת חירום. קורס של שבוע בצריפין עכשיו אני נמצא בתפקיד שאין בו בכלל מילואים (3 שנים אני נמצא בתפקיד ואין אחד שקיבל כזה דבר רק השנה זה התחיל) מישהו יודע מה זה? ואם יש דרכים לצאת מזה?
-
- 22 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אהלן שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית אופניים חשמליים. כל יום אני עושה מרחק של 2.5ק"מ הלוך ו2.5ק"מ חזור מהבית לעבודה (6 ימים בשבוע). ראיתי המון דגמים, אני לא מבין בכלל את ההבדלים. לכולם יש סוללה 250W ו-36V, מגיעים עד 25 קמ"ש. העיצוב שונה, חברות שונות. לא מבין באופניים בכלל. איפה מתחילים? תקציב עד 3.5-4 אלף.
-
- 22 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר. דיון זה נפתח על מנת לשתף מידע מתערוכת קומפיוטקס 2014 שמתקיימת כעת בטאיוואן. במהלך זמן התערוכה אעלה לפה תמונות של דברים שלא קיבלו בהכרח חשיפה באחת הידיעות. כמו כן, אתם מוזמנים לשתף את התרשמותכם ממוצרים שמוצגים בתערוכה. אתם מוזמנים להרשם לדיון על ידי לחיצה על כפתור ולהתעדכן בכל מה שחדש!
-
- 22 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-