כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
עשו לי טובה אני לא צחקתי כל החופש תספרו כמה בדיחות טובות (שימו לב לבדיחה שלי בחתימה) ;D
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בשנתיים האחרונות עברתי הסבה, ממעשן, שותה ואוכל זבל למתאמן ואחד ששומר על הבריאות והתזונה ואז זה הגיע אליי, בואנה- הרמה של הזיהום אוויר פה מטורפת... אני גר אומנם בשכונה פנימית ובאיזור לא מתועש, אבל לא פעם יוצא לי בדרך לעבודה לצאת לכבישים גדולים, וזה פשוט מטורף, זה כמו לעמוד בתוך ענן של גז רעיל. עוד מישהו שם לב למה שהולך פה? איך אפשר לשמור על הגוף מפני כל זה?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
...אפשר לנחש את נושא הדיון... *לא רלוונטי יותר*
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://fishki.net/comment.php?id=16288 ממש שימושי למשל בתור אווטר..
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש פה עוד מישו שניגש ? מפרוייקט נט"ע וזה ? יש מישו שיש לו את התעודה ? יש לכם טיפים ? אני מתוח כבר מעכשיו :s05: חח אה והיא נותנת משו התעודה הזאת ?
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי כולם רציתי לדעת איך אני נרשם לGMAIL כי באתר אין אפשרות להירשם תודה
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מכשיר סלולרי מאחת החנויות המובילות בזאפ - דים פון והחלטתי לספר לכם על חווית הקנייה. רכשתי sony ericsson k850i ועוד באותו היום המכשיר נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות תיקנו לי אותו ולאחר שאספתי אותו, שוב לאחר מספר שעות הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי שוב תיקנו לי אותו ושוב הוא נכבה ולא נדלק יותר. חזרתי לחנות שוב בפעם השלישית בטענה שמכרו לי מכשיר דפוק. אמרו לי שישלחו אותו למעבדת היצרן ושאז זה יהיה בטוח בסדר. חזרתי עוד באותו השבוע רק כדי לגלות שהם לא שלחו אותו אלא תיקנו אותו בעצמם. למרות זאת לא התלוננתי כי חשבתי שאי אפשר לטעות 3 פעמים אבל טעיתי ושוב באותו היום המכשיר פסק לעבוד. בפעם הרביעית אכן שלחו אותו למעבדת החברה וחיכיתי שבועיים לתיקון אבל גם זה לא עזר והמכשיר שוב פסק…
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-
-
קודם כל קצת הוראות: התרכז/י בנקודה השחורה שבתמונה למשך חצי דקה-45 שניות ומיד לאחר מכן הסתכל/י בתמונה השניה(הריקה): בעיקרון מה שאתם אמורים לראות זה שהצבעים של העיגול והריבוע שבתוכו התהפכו, כלומר העיגול הפך לכתום והריבוע לצהוב אודה למישהו שיוכל להסביר מה גורם לכך?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים,, כפי שחלקכם יודעים אני כבר 8 חודשים בדרום אמריקה. בעוד פחות משבוע אני אמור לחזור לארץ , ולכבוד היומולדת שלי שחל היום(25.7) החלטתי לפרסם תרד אחרון כאן מארצות הגולה 8) אז ככה , כשהיתי בבוליביה היתה לי חברה בעיר נחמדה ביותר בשם קוצ'במבה , אני לא אכנס כאן ממש לנושא הזה אלא למה שבטח יעניין אתכם. פגשתי אותה באמצע הג'ונגלים וכשבאתי לעיר שלה שאלתי אותה אם יש לה אוטו כדי להביא אותי מהתחנה המרכזית , לשמחתי היא ענתה שכן (לא לכל אחד פה יש אוטו) , ולצערי היא באה להביא אותי במונית כי האוטו היה במוסך. אז זה נחמד שיש לה אוטו פרטי משלה וכשהיא פתחה את השער של הבית שלה עמדה מול העיניים שלי שברולט קמרו בצבע בורדו 3.5 ליטר , ולידה פורד מוסטנג מאך1 5 ליטר ועוד איזה אוטו מכוסה , …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו מה האסירים הפיליפיניים האלה עושים כדי להעביר את הזמן :
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברים אני מתעסק בתחום הדו"ג בשנה האחרונה ורציתי לתת קצת דעה... היחס שהמשתמש "פול גז" קיבל פה הוא מתחת לכל ביקורת. אתם מתנהגים בידיוק כמו ערס ממוצע - תוקפים אותו בפרהסיה, סוקלים אותו באבנים ... לא רצינים כמו שאתם מתיימרים להיות. יורדים על העיתונות הדו גלגלית בארץ שאף אחד לא טורח לקחת לידיים ולהרים ברמות בינ"ל... למרות שחבר'ה בידיוק כמוני וכמוכם עובדים 24 שעות כבר מס' שנים על כתבות לאופנועים שיותר משובחות מעיתונות אינטרנטית... חח מזכיר לי שרשור על אירן שהתעללו שם באסירים, שסקלו באבנים אנשים...אמרתם שאתם נגד זה... מילולית גם נחשב. ביטוח החובה הינו מעוות מהיסוד וצריך לחזור לחוקים ישנים אשר לתקנו כמו שצריך... תראו מדינות אחרות כמו אנגליה ששם כל דרגות הסיכון וה…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש דבר שמבאס את הצורה זה לדפוק את האוטו .... היום שברתי פנס קדמי +כיפוף לכנף+כיפוף קטן למכסה מנוע ... אין ערובה לאף אחד שלא יעשה איזה תאונה , אבל מה הופך נהג לנהג זהיר שפעם ב10 שנים דופק משהו ? לא יזיק קצת מוסר מועיל . תודה לעונים
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם ה570 FX מותר לישמוש בבחינות בבתי בספר ובבחינות הבגרות בפרט? מישהו יודע על זה משהו? על צרות שעשו למישהו שתפסו אותו? כי כעקרון המחשבון הזה הוא כל יכול מספרים מרוכבים, פונקציות טריגו, סדרות פשוט חלום של כל תלמיד 5 יח"ל
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קבלו תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, סתם רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקדמת הפריסה של ה NGN של בזק. לפי הרושם שלי הפריסה דיי איטית, אבל אולי אני טועה. בעיר שלי, רמת השרון, כבר התחילה פריסה לפני הרבה זמן, משהו כמו שנה אני חושב, ועדיין אין אצלי NGN. מישהו יודע האם הפריסה מהירה מתי אמורים לסיים לפרוס את התשתית ? משהו ? אולי אתקשר לבזק לשאול אותם מתי התשתית אמורה להגיע אלי. יש מספר ספציפי ל NGN או שסתם להתקשר לבזק ? בכל מקרה אם מישהו יודע משהו, אשמח למידע סתם מתוך עניין... תודה
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
הנה מספר מצומצם מתוך יוטיוב של תגובות של אנשים מהעולם בכל מה שקשור לתוכן על ישראל: ted bohne פרסם תגובה לפני שנה THE LAND ISN'T ISRAEL. IT'S PALESTINE. THE ISRAELI'S LIKE THE u.s. ARE THE LARGEST PURVEYORS OF TERRORISM ON EARTH. WERE IT IN MY POWER TO USE LARGE NUCLEAR WEAPONS ON ISRAEL, HELL, I'D FLY THE B-52 MYSELF. WHAT'R YOU A Joe Hanlon פרסם תגובה לפני 6 חודשים How fucking dare you you bastard. Okay to start with you are a fucking retarded cunt thinking that Islam is going to take over, you are anyway. But I have never even heard those terms before you bigoted peice of shit, 'meat whistler'? I mean come on, are you twelve or something. You are an immature prick a…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום ב 7:40 נסעתי לעבודה ובצומת ליד הבית שלי נכנסתי לתאונה , שניגרמה בגללי , שיניתי נתיב ואז צץ מאיפה שהוא איזה פריק שנסע מהר ונכנס בי. אני מבין שהתעונה בגללי פני שאני זה ששינה נתיב , אבל לרכב שלי לא קרה שום דבר (סיאט קורדובה) ואצלו קמת רציני בדלת ובצד ( יונדאי) החלפנו פרטים כמו אנשים מתורבתים ונסענו לאחר מכן התקשרתי לביטוח שלי ומלאתי תופס של השתתפות בתאונה. השאלות הם : 1. אם הנזק הוא פחות מההשתתפות העצמית אני עדיין מחוייב לשלם השתתפות עצמית? 2. אם ההיתי עושה היט אנד ראן מה היו ההשלכות של זה? תודה. :auto:
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פשוט השתנתי מצחוק, חובה לשמוע:
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איזה חברת מזגנים הכי מומלצת? חם עכשיו בקיץ והגעתי למסקנה שאני צריך מזגן בחדר. למישהו יש נסיון חיובי או שלילי לאחת מהנ"ל?
-
- 22 תגובות
- 35.6k צפיות
- 1 follower
-
-
תשמעו סיפור אבא שלי חזר לפני כמה ימים מברצלונה והביא לי ת'נעליים האלה אני יודע מה אתם חושבים(נעלי הומואים) כמו שאני חשבתי אמרתי תודה יפה ובפנים רתחתי עכשיו מה אתם אומרים מה אפשר לעשות עם הנעליים האלה חוץ מצבע חדש שזה חייב סקיצות יעזרו מאוד תודה לכל מי שיעזור נ.ב. אבא שלי לא הומו
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פותח את הדיון הזה בשביל לדון בשאלה האם אנו מוכנים ורוצים עוד מונופול בחיינו? הנה מה שאני יודעים על גוגל: גוגל נחשב לאחד ממנועי החיפוש הטובים בעולם גוגל "בולע" בלוגים וחברות קטנות לתוכו גוגל החלה בתהליך סריקה של אלפי ספרים לרשת לגוגל יהיה כנראה דפדפן משלה (יש את הדומין GBROWSER) יש סיכוי שתהיה להם מערכת הפעלה משלהם (תאורטי אבל אפשרי) גוגל רכשה סיבים אפלים => שמועות על VOIP = גוגל ספק טלפון גוגל מפתחת חיפוש בווידאו כל זה מוביל אותנו לזה שגוגל מתפתחת מתחת לאפנו למונופול ענק אבל השאלה היא האם זה מפריעה לנו? אחרי הרהור מנושא הבנתי את הדברים הבאים: 1) כולנו אוהבים את מיקרוסופט כי היא מייצרת את התוכנות שרובנו המוחלט משתמש 2) כולנו שונאים את מיקרוסופט כי היא מייצרת את התוכ…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כיף למעבד שלי הוא מתחמם לו בקור הזה ואני קופא ! אני לא יכול לעשות לעצמי אוברקלוק או משהו ? קר לי !!! טופיק זה נכתב מאי שפיות זמנית,מצטער על ההטרדה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני אוטוטו מתגייס ביולי.. ויש לי מספר שאלות ממש חשובות 1. אני מעוניין לעשות ג'וב (לא טבח,נהג,עובד רס"ר וכו') בינונית ומעלה עם יציאות יומיות או שבוע שבוע או חמשושים יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה קיבלתי מיונים לטיס..(לא עברתי) נכון לעכשיו רוצים אותי לקרבי ואני ממש לא מעוניין אני רוצה לבקש קצין מיון וממנו להוציא ג'וב נורמלי עם התנאי יציאה שציינתי למעלה, מה הסיכוי שאני אצליח להוציא דבר כזה? אפשרי בכלל? 2. אם כל העסק לא הלך וסיימתי בגבעתי.. אם כבר קרבי אז זו הבחירה שלי.. איך היציאות שמה בטירונות וגם אחרי..ייתכן גם מודיעין שדה חשוב לי כי יש לי חברה הרבה זמן ואני אשתגע עם יציאות מרוחקות
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שלי היו המון שאלות לפני שעשיתי את זה ואשמח לענות לאנשים שגם מתלבטים. מידע כללי, אני כמעט בן 19, המספר שלי לפני הניתוח היה -2.25 ללא צלינדר, הניתוח עליה לי 8300 ש"ח בCareVision והוא בוצע ביום חמישי ה20/12, נכון לעכשיו הראיה השתפרה משמעותית אך אני עדין רואה מטושטש טיפה. למי שיש עוד שאלות מוזמן לשאול
-
- 22 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
איזה כיף לגדל אחד כזה ייוו ;D (בנוסף נראה מי יצליח לזהות את שם השיר שבתמונה )
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-