עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, חתמתי מת"ק לפני השחרור כדי להכנס לעוד חודש חודשיים בתשלום (כסף לא רע). עכשיו רציתי לדעת מאנשים שעברו או מכירים את הנושא, האם זה שווה? עומדים לקרוא לי השבוע להגיע, זאת לאחר שחתמתי התנדבות למילואים חצי שנה כדי שיאושר לי המת"ק (יש לי פטור ממילואים משום מה ). מישהו עבר את זה? יודע מה? איך זה הולך ואיך השכר בדרך כלל? האם מבצעים תורנויות כלשהן (נגד תורן וכל הזבלה הזה?) אצלי בבסיס לא ממש דיברו על זה איתי זה היה מהיר לפני השחרור..יותר נכון באותו היום של השחרור. כל תשובה תעזור, תודה!

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  2. אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו - נערך - חברה תנו תגובות!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by MarkK2003,

אנו במשך כל הזמן עדים לתופעת מחירי השחיטה של התוכנות ומערכות ההפעלה ושיעור הפיראטיות המוגבר בעולם ובמיוחד בארץ. חשבתי על זה כך: הרי זה ברור שאנשים רבים מורידים עותקים פיראטיים של מערכות הפעלה של מייקרוסופט, ברור שזו אכן פשיעה. א-ב-ל; למה, למשל, כשמייקרוסופט מוכרת וינדוס 98 ב- 500 שקל, זה כבר לא נקרא פשיעה?למה כשחברה מנצלת את העובדה שהמערכות שלה הם המערכות (הנורמליות) היחידות שקיימות בעולם, ובכך מכריחה אותך (בעקיפין) לתת לה סכומי עתק, היא לכאורה לא גונבת ממך כסף? בימינו המחשב הוא מוצר חובה בכל בית. ככה זה. לכן המצב שנוצר הוא כמו שבשכונת עוני, אדם עשיר קונה את כל המכולות שמוכרות לחם, נגיד, ב- 3-4 שקל, ומתמחר את הלחם ב- 10 שקל, בהיותו מקור המזון היחיד. ואז אומר לעניים: "אם י…

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  4. מכל הסנוקרים בחיפה הייתי רק ברד בול אבל בזמן האחרון כבר מאס לי מהמקום הזהבגלל שמעשנים שם עד כדי כך שאי אפשר לנשום ואתה בא הביתה כולך מסריח כאילו עישנת 3 חפיסות ברצף. כמו כן השולחנות שם חלק עקומים קצת חלק עקומים מאוד כך שלפעמים זה ממש מבאס לפספס רק בגלל זה. ראיתי פרסומות של קינג סנוקר בעיתון והמקום נראה סבבה, מה אתם אומרים ? אם מישהו יכול להוסיף ולספר על מקום זה ומקומות אחרים על אווירה ואיכות הציוד אודה מאוד.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  5. אהלן, ראיתי שיצאו חברות חדשות כגון רמי לוי והום סנטר משהו כזה, מחירים זולים ודמי מנוי זולים, אני בן אדם שמשתמש בסלולרי כ 800 דק' +-. עד עכשיו שחטו אותי בסלקום ב 350 ש"ח ל 2700דק'+2700 הודעות ואינטרנט חופשי. עברתי לאורנג' אותה תוכנית כמעט (2600+2600 ואינטרנט 2 GB) ב 200 ש"ח! הבדל של פא***ג 150 שח בחודש ועל מה?? חבל שלא ידעתי את זה. בכל מקרה, אני יכול לרדת יותר במסלול ולקחת 850 דק' ב 150 ש"ח בחודש. כמובן שאין לי התחייבות על מכשיר סלולרי. התכוונתי לקנות סלולרי חדש כמו ה HTC X, או לקחת NOTE מאורנג' אבל הוא ממש יקר שם (130 בחודש). מה ממליצים?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Symbore,

אז ככה לאחרונה גיליתי שאין לי מושג מה מידת הנעליים שלי. מפה לשם לאחר מדידות ובירורים גיליתי גם שאין מידה אחת אוניברסלית (או אפילו שתיים) לכן בסופו של דבר זה עניין של מדידות. ואז הבנתי שאני לא באמת יודע כמה מקום פנוי צריך להיות בנעל (תמיד נוצר מצב שאני מתלבט בין שתי מדידות שמרגישות טוב אך אני תמיד הולך על המידה הגדולה) בקרוב אני חוזר לרוץ והייתי רוצה שהנעל תהיה כמה שיותר מתאימה. כל המדידות שלי נעשו ונבדקו כמה פעמים על הרגל הגדולה. כל המדידות נעשו בערב. כל המדידות נעשו עם גרב ספורט דקה מאוד (כמעט ולא גורב גרביים עבות). המדידות התבצעו "י שרטוט קו מקיף מסביב לרגל ומדידות מרחק בקו ישר בין שתי הנקודות המרוחקות ביותר. כף רגל במנוחה: 25.7-25.9 כף רגל לאחר מאמץ של חמש דקות: 26.2-…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  7. היי, כפי שציינתי אני מתגייס ב-24.10 למערך הטכני של חייל האוויר ואני מאוד אשמח לקבל המלצות לקורסים השונים. בנתיים השניים ה"יוerתיים" ביותר שראיתי הם "אבנט כחולה" וטכנאי כטב"מ. אני מאוד אשמח לדעת קצת מה כרוך בעבודת/קורס טכני כטב"מ [על אבנט כחולה הצלחתי לשלוף די הרבה מידע] ומה הדרישות בשביל להגיע להיות טכנאי כטב"מ? אני בוגר מגמת מוסיקה, בלי פיזיקה / אלקטרוניקה / מחשבים... קב"א: 54 דפ"ר: 90 פרופיל: 97 [עם קשיי הסתגלות - משמע לא קרבי]

8. Started by Shadowman,

ואו ראיתי אותו.... ועוד פעם ואו!!!!! סרט ענק ממליץ לכל אוהבי המדע בידיוני !!!! הפעם הם שיחקו אותה עם החלק השלישי של הסרט.... מעניין לעורך כל הסרט... אקשן ללא מעצורים... סיפור מעניין ... בקיצור כל מה שצריך מסרט טוב!!!! :) ;) ממליץ בחום!

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by izir,

שלום לכולם ולעונים, קיבלתי smart tv box של חברת אפקס דגם ad811 רציתי לגעת איך להתשמש בזה וגם האם ניתן להתקין על זה קודי? תודה, רן

10. Started by marlboro,

עד היום קניתי רד בול, עכשיו שמתי לב שה XL הוא חצי מחיר בדיוק גם לא שמתי לב למשהו ממש שונה בטעם, אבל נראה לי שרד בול יותר טוב.

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by CyberBot,

אני צריך לעבור שם קורס קטן ואיך להגיע לשם מקרית מלאכי?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by dudidu08,

חברה רציתי לברר כמה זמן לוקח למכתב בערך להגיע? שלחתי לפני שבוע וחצי בערך מכתב מאריאל לאור עקיבא ועדיין לא קיבלו אותו שמה... שלחתי אותו בדואר רגיל אתם יודעים בתיבה הגדולה.... למישהו יש מושג כמה זמן זה יכול לקחת? הבעיה היא שגם אין לי מעקב על זה כי זה לא דואר רשום או משהו כזה ואני לא יכול לעת אפילו איפה זה...

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by yossi21,

ראיתי את העונה הראשונה ואהבתי, ואת העונה השנייה חיפשתי בכל רחבי הרשת ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  14. היום נתקלתי לצערי במראה דיי מזעזע בדרך חזרה הביתה. אני לא נוהג להעלות ולשתף כאלו דברים באינטרנט, אבל נותרתי המום וקפאתי במקום למספר דקות. בפה של אחד הכלבים היה סמרטוט... אני משער שמי שעשה את זה לא רצה שהכלב ינבח. כבר דיווחתי לגורמים המתאימים. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by Spirit Crusher,

המאמר נלקח מפורום מתופפים בהיידפארק. מומלץ לקרוא ולהפנים. "נו, אז על מה כל הסיפור?" קשה להסביר עד כמה האזניים הם איבר רגיש. אף אחד לא חושב לבהות בשמש כמה שעות בלי למצמץ, נכון? אבל זה בדיוק מה שאתם עושים כל פעם שאתם הולכים למועדון - רק לאזניים. השמיעה שלנו מבוססת על שערות רגישות בתוך האוזן הפנימית (ב"שבלול"). כשאנחנו חשופים לרעש חזק ומתמשך, השערות הללו נחלשות, נשברות ומתות, ואז אף רופא בעולם לא יכול לשקם אותן. מה שהרוס - הרוס לתמיד, באופן בלתי הפיך. מכשירי שמיעה לא "מסדרים" את האזניים כמו שמשקפיים מסדרים את הראייה. הם מגבירים את הצליל בשביל השערות ששרדו. "מה כבר יכול לקרות?" אתם לא רוצים לדעת... הרבה טועים לחשוב שהנזק הוא "בסך הכל" הנמכת השמע, "הורדת הווליום", אבל הפגי…

16. שלום, החלטנו שהגיע הזמן להחליף מכונת כביסה, אחרי שהיה ברשותינו מכניסת כביסה מדגם maytag, כבר יותר מ 6 שנים. ויצאנו לחנויות לראות מה יש למוכרים להציע בלי שום בדיקות באינטרנט. רוב המוכרים הציעו לנו את מכונת הכביסה: Samsung WF9904RW http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=535 samsung wf0804y8e http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=581 כאשר מה שמייחד את הדגם השני (0804) הוא טכנולוגיית ה"בועות". וכאשר חזרתי לבית ועשיתי קצת חיפושים, התפלאתי לראות שאף אחד לא מזכיר את המכונות של סמסונג. בכל מקרה אשמח אם מישהו ייכוון אותי וימליץ לי על מכונת כביסה.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  17. מחפש טבלה שמראה את המכוניות הכי מהירות בעולם ושהיה שם את כול המכוניות שיש בכלל בעולם ושהיה שם גם את לוטק ועוד מכוניות ואם אפשר גם של אופנועים במובן של מהירות מקסימלית בגלל שהתבלבלתי כבר מכול המכוניות תודה לעוזרים :jump:

• 42 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by klayton,

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Sargon,

ערוץ יוטיוב של יוטיובר בשם בוגי עם יותר ממליון רשומים נסגר לחלוטין בגלל שמישהו השיג את המספר טלפון שלו. לא מוסבר איך, אבל אני מניח שבאמצעות ה2 FACTOR SECURITY וזה שהוא מקבל SMS לאישור, היה אפשרי פשוט לשנות את הסיסמא אם אתה יכול לקבל את הSMS של המספר איכשהו. נשמע הגיוני? כבר שמעתי ש 2 FACTOR SECURITY עם פלאפון זה לא הכי בטוח, אבל אוליי זה אפילו יותר מזיק. אפשר לעשות 2 FACTOR SECURITY עם האפליקציה הזו של גוגל נראה לי... אז בעצם הסיסמא לא משנה ברגע שאפשר לשנות אותה עם 2 FACTOR SECURITY?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום לכולם! אוקי, סוף שנת הלימודים קרב ומתחילות לצוץ מחשבות על שטויות שניתן לעשות.. אז מה אתם עשיתם, או חשבתם לעשות? אם זה משנה אני מסיים עכשיו ט' (אבל לומד בתיכון, ככה זה אצלנו בעיר..) תעלו כל רעיון שעולה לכם, אפילו אם הוא הזוי מידי.. Install

21. Started by the_saint,

הייתה היום בערב (יותר נכון אתמול) כתבה גדולה במוסף הערב של גלובוס- עמודים 10, 11 מישהו עם גישה לעיתון וסורק יוכל לעלות אותה לאתר? נראה לי שהיא מאוד תעניין הרבה אנשים כאן

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Zinger777,

היי, קיבלתי במתנה פלאסק בסגנון של: http://makais.com/product_images/m/969/66105_h1_f__17049_zoom.jpg ורציתי לדעת איזה סוגי אלכוהול יכולים לשרוד שם הרבה זמן מבלי שיקרה להם משהו (עדיפות לדברים שלא צריכים ערבוב עם משהו אחר). תודה מראש, Zinger777.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  23. יצא לי להבין שהכי כדאי למכור בארץ, כי אז אקבל הכי הרבה כסף. אבל אני לא מכיר אתר שהוא קל לשימוש כמו eBay, בארץ. האם יש מקום כזה, שאפשר לשלם דרך Paypal ולא צריך להיפגש בבית קפה כדי למכור מעבד? וכן, אני יודע שיש דבר כזה באתר, אבל כמעט ואין שם אנשים - או לפחות לי לא יצא למכור משהו.

24. Started by חן מ,

אני אמור בקרוב לעבור לבסיס פתוח,שצריך כנראה להיות קשור לפיקוד צפון ולאוגדה 36 איזה בסיסים כאלו יש שהם פתוחים וקשורים לפיקוד ולאוגדה?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום חבר'ה, אני עדיין חייל אך בעוד שנה אשתחרר עם ידע בנושא תקשורת ורשתות. למרות זאת אני רוצה לעבוד במקצוע התכנות/QA. אני הנדסאי תוכנה אבל אין לי כל כך ניסיון בדברים האלה (לא התעסקתי בתכנות די הרבה זמן) אז רציתי לשאול, אם יש לי ידע מועט בתכנות אז יכולים עדיין לקבל אותי בתור מתכנת בחברה כלשהי? מה השכר שמקבלים בדרך כלל אם אין לי נסיון בכלל, ומה השכר שמקבלים במקצוע ה-QA? מה יותר משתלם? תודה מראש..

• 38 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים