עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lanzar,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3338921 בקיצור מסכן בעלה בעתיד

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Fighter,

זוכרים את השיר הזה?? http://www.zooloo.co.il/games/cool/theteachersisi/ בואנה הילד ששר את זה נשמע כמו פישנזון

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Ibrow-Now,

כל אחד שיגיד פה על מה........

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. שלום לכולם, גנבו לנו שלשום את הרכב, ואנחנו צריכים לקנות משהו דחוף (אנחנו תלויים מאוד ברכב). אנחנו לא רוצים להוציא יותר מדיי דווקא בגלל שאנחנו ממהרים כרגע ולא רוצים לעשות טעות רצינית. התקציב עומד על 40K. הדרישות הן: - ידני. - חזק שיוכל לסחוב כמו שצריך גם עם מטען מלא ו-5 אנשים - אנחנו מטיילים הרבה. - מרווח. - מומלץ מאוד מושבי עור. ראיתי רובר 620/600 שעונה על כל הצרכים. 2 ליטר מנוע, מושבי עור, מרווחת יחסית, ונראית אחלה, והמחיר מתאים לנו (וגם שנת 99). מישהו יודע להגיע לי יותר על האוטו הזה? מה הוא שווה? האם יש איתו בעיות של אמינות? משהו אחר שאני צריך לדעת? כמובן שאשמח לשמוע גם הצעות אחרות. תודה, Anatoli.

• 60 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by R0ck,

נדמה לי שדוסקס על כך בפורום בעבר הרחוק, אך עדיין לא הצלחתי למצוא את הסרט. :-\ לא יצא לי לצפות בו מעולם, אבל שמעתי שהוא משובח (אין לי מושג מה השם באנגלית). הסרט הזה שודר בעבר בערוץ 4 (הסרטים, עוד כשהיה ערוץ כזה), שודר בתחנות טלויזיה אמריקקיות ועוד... למישו יש קצה חוט?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את השעון הזה ורציתי לדעת אם למשהו יש אותו ויכול להמליץ או בכלל לבעלי סקטור האם אילו שעונים טובים בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. סדרת ה-Gram החדשה לשנת 2026 נחשפת רגע לפני תערוכת CES ומציגה שילוב מסקרן של סגסוגת ה-"Aerominum" החדשנית, יכולות עיבוד גרפי מתקדמות עם שבבי הדור הבא של אנבידיה ומערך AI כפול המבוסס על מודל השפה EXAONE של הענקית הקוריאניתלכתבה

8. שלום! ביוני השנה ככל הנראה אני טס לארצות הברית(עם ההורים). יש כבר תכנון איפה לטייל. 3 ימים מהטיול יהיו באורלנדו. רציתי לשאול אתכם, איפה כדאי ליהיות באורלנדו, יש שם המון פארקים, וצריך לבחור איפה ליהיות. אז מה מומלץ שם? זה נסגר, עכשיו איפה כדאי ליהיות בוושינגטון ובניו יורק. יש הצעות? אריאל

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. עכשיו אני פותח דיון בנושא הכאוב והרציני הזה באתר ( מקווה שלמנהלי הפורום לא איכפת ובקשר להומור שחור זה אומר בלי שום בדיחות גטו מפגרות) כל מישרוצה לדבר לשאול לענות או לספר סיפור על הנושא שייכנס ( כבר 3 שנים אני פותח דיון כזה בכל שנה) הדיון ניפתח.

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. מה הדרך הכי טובה ללמוד לתיאוריה? תודה

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. התקציב הוא עד 60K. מתלבט בין שני הרכבים האלו. מבחינת כדאיות, מה עדיף? אחזקה לא יקרה, טיפולים לא יקרים, תקלות, נוחות, יופי, מראה, וכו' . אשמח לחוות דעת.

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Milk-Inc,

http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=557189 ;D ;D ;D ;D ;D תראו איזה תיאורים יש לכותב הזה! LOL!!

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. לאמא שלי נמעס לקנות שואבים זולים שמתקלקלים אחרי חודש והיא רוצה להשקיע במשהו טוב. יש המלצה למשהו מסוים?

14. Started by Shasoosh,

לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו" אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי. יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012 טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל. בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב. כל זה בהתחייבות לשנה. העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי. "אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי" יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי…

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. הי חבר'ה, יש לי שתי שאלות לא קשורות אחת לשנייה בשום מצב 1) לפני כמה ימים קיבלתי מהבית ספר שלי את ציוני הבגרויות הסופיים שלי. לפי חישוב הממוצע במחשבון של אוניברסיטת ת"א - יש לי ממוצע 104, לפי חיושב הממוצע במחשבון של האוניברסיטה העברית - יש לי 106. איזה ציון פסיכומטרי אני "צריך" בשביל מדעי המחשב באוניברסיטת ת"א? לא הצלחתי להבין כ"כ לפי האתר של האוניברסיטה, הם עושים את זה בחישוב שנקרא "ציון משוקלל" שהוא הבגרות והפסיכומטרי ביחד, אבל לא ברור איך זה מתחלק ביניהם. אודה לעוזרים 1.1) באחת השורות במסמך שקיבלתי כתוב: "זכאות לתעודה - זכאי/ת" עכשיו, זה די מוזר. אני לא עשיתי בגרות בחינוך גופני בגלל... בעיות גופניות, ונאמר לי שאני צריך להגיש איזו עבודה. לא הגשתי אותה - כלומ…

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. אהלן, כמעט חודש שאני יושב בבית כמו מובטל גמור.. השיעמום הורג.. חיפשתי עבודה בכל פינה אפשרית ולא מצאתי כלום. אני מהקריות. למשהו יש רעיון ? תודה.

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by fuck off,

http://warnet.ws/news/14103/ תראו מה הם עושים לנפלאות החיים... :'( אני בעד מתקפה גרעינית חד צדדית.

• 54 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by tamar,

שלום חברייה. שהייתי "צעירה" היה לי את האוסף הזה בתקליט ויניל, אך לצערי הרב התקליט נהרס. יש סיכוי שמישהו במקרה מכיר את האוסף הזה, או אפילו מישהו שמחזיק אותו ממש?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by MasterDK,

היי לכולם. יש לי שאלה. איפה ניתן למצוא מידע על כנסים בנושא מחשבים (תיכנות, חומרה וכו') שנערכים בארץ? תודה רבה מראש.

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by nineball,

http://www.bug.co.il/dutyfree/ אתם שומעים את השיר ברקע? אתם שומעים את זה? :lol: זה כמו הכרזה, "This store is gay" מישהו מוכן להסביר לי מה עבר להם בראש?

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by iPsych,

אז ככה. בזמן האחרון משודרת הפרסומת (הגאונית חייבים לומר) של בזק בינלאומי (נראה לי) בו יש איש מאפיה, שמספר שהתנדב בקיבוץ, ופוגש ישראלי בשם "מוטקה", לנ"ל אין כרטיס להצגה, אז איש המאיפה מסדר לו כרטיס, ואומר לו שהוא צריך להתקשר יותר. עכשיו, הפרסומת ככל הידוע לי, היא שינוי של איזו סצנה (או מבוססת על רעיון) של אחד מסרטי המאפיה המפורסמים. אני מחפש את הסרט הזה ספציפית, ולמען האמת אם תוכלו לתת לי עוד כמה שמחות מלבד הסרט הזה, מאחר ואני חובב את הז'אנר. (ואין צורך לציין את הסנדק, זה הסרט היחיד שאני מכיר את השם שלו). אז זהו, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by desert,

ויש 4 אםשרויות היחידה-מטכל שייטת 13 חובלים ואלה שלא קיבלו כלום התחלנו 300 סיימנו בערך 60 ואיזה 25 לא קיבלו כלום , 20 למטכל , 10 לשייטת והשאר לחובלים אני קיבלתי חובלים , משם אני יכול לעשות את המבחנים של שלדג ו 669 ועוד כמה כמו דובדבן ואגוז וכאלו.

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by izir,

שלום לכולם ולעונים, קיבלתי smart tv box של חברת אפקס דגם ad811 רציתי לגעת איך להתשמש בזה וגם האם ניתן להתקין על זה קודי? תודה, רן

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  24. נראה שהתחילה להתפשט תופעה מכוערת אצל בעלי בתים שמשכירים דירות . בהתחלה נותנים מחיר ריאלי או אטרקטיבי וכל שנה מעלים את שכר דירה ללא שום בושה חלקם ממש חוצפנים ודורשים מחירים מעל ומעבר למה שהדירה שווה . כל מי ששוכר דירה שיקח את זה בחשבון וכדאי מאוד שיוסיף סעיף התחייבות בחוזה שלא יעלו את שכר בדירה ל5 \ 10 שנים . אחרת הוא עלול בהחלט להגיע למצב הזה . אני שכרתי דירה ב 4 שנים האחרונות ב 2200 ש"ח לחודש עכשיו אני לקראת חידוש חוזה והבעל בית דורש 2600 . אפשר לקחת את ההתמקחות בשכר הדירה לבית המשפט ? או שבעל הבית יכול לדרוש איזה שכר דירה שבא לו ?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by slim_shady,

אתם יודעים זה כמו ההמלצת משחקים רק המלצת שירים.... (את האמת פשוט אין לי שירים בכלל אז פתחתי את זה כדי שיהיה לי ולכולם מה לשמוע...) ;D ;D ;D (ואם זה יצבור תגובות אז אני מציע לעשות את זה סטיקי) Iron Maiden - Fear Of The Dark 2pac - Life Goes On

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים