כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. השכירים שביניכם יודעים שלפעמים אין גבול לשטויות של קהל הלקוחות הישראלי, ומכיוון שאני מדבר ועוזר ללקוחות כל יום במשך 12 שעות (!!!) יוצא לי להגיע במגע (לא פיזי) עם עם מספר דיי גדול של האוכלוסיה בישראל ולכן אני יודע ורואה כמות גדולה של מעשים/מבטים דפוקים/אי הבנות ETC ETC... בכל אופן,הדיאלוג בין הלקוח/לקוח וואנאבי ולביני ילכו ככה: בתוך סוגריים מתאר את המצב. בתוך גרשיים מה שאומר הלקוח ומה שניראה -ככה אני מדבר (או אתם) נתחיל בדוגמא להמחשה אבל לפנ י אני רוצה להגיד למי שלא יודע שאני עובד בחנות צילום בשירות לקוחות: (מישהו כבן 30 נכנס לחנות בפליאה מטורפת עם מבט סתום) "סליחה, אתה מוכר פה פילים???" -כמובן (תגיד, מה כל כך קשה ליראות את הפרסומות של מכירת פילמים ומבצעים…
-
- 67 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו" אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי. יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012 טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל. בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב. כל זה בהתחייבות לשנה. העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי. "אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי" יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי…
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה. בזמן האחרון משודרת הפרסומת (הגאונית חייבים לומר) של בזק בינלאומי (נראה לי) בו יש איש מאפיה, שמספר שהתנדב בקיבוץ, ופוגש ישראלי בשם "מוטקה", לנ"ל אין כרטיס להצגה, אז איש המאיפה מסדר לו כרטיס, ואומר לו שהוא צריך להתקשר יותר. עכשיו, הפרסומת ככל הידוע לי, היא שינוי של איזו סצנה (או מבוססת על רעיון) של אחד מסרטי המאפיה המפורסמים. אני מחפש את הסרט הזה ספציפית, ולמען האמת אם תוכלו לתת לי עוד כמה שמחות מלבד הסרט הזה, מאחר ואני חובב את הז'אנר. (ואין צורך לציין את הסנדק, זה הסרט היחיד שאני מכיר את השם שלו). אז זהו, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי רק מידע על קטינים שתובעים, אז השאלה היא האם אפשר לתבוע קטין בבית דין לתביעות קטנות? אם אתם צריכים עוד מידע (כמו מה תוכן התביעה וכו' אז תגידו)
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טעות בפורום אשמח אם תעבירו לפורום Off-Topic או לפורום אחר שמתאים לנושא שלום לכם גולשים יקרים - קבלתי היום את המחשב שהזמנתי באמצעות דואר שליחים - ביקשתי אפטר מיוחד היום בכדי להגיע ולהתקינו , כפי שאמרתי לאחיי ומזל שכך לא לפתוח את המחשב עד שאני מגיע המחשב חיקה לי כמו שצריך איך שהשליח הניח אותו בסלון מהרגע שהנחתי אותו במרכז הסלון עד הרגע שפתחתי אותו הכל מתועד + תיעוד של פתיחת המארז וההפתעה שבו אז כבר מהוצאת המחשב גיליתי שישנו חלק עקום במארץ (בחלק התחתון ) אמרתי לעצמי אם הכל בסדר לא ממש מפריע לי פתחתי את המארז אני רואה את האררד דיסק עקום לו לא יושב בכלל על המסילה שלו בנוסף עברתי על החלקים , ופתעום ליד הספק אני רואה בורג התחלתי לחפש ואני רואה שחסר בורג בהברגה …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בתרגום טקסט מאנגלית לעברית, לא מצאתי אתר שמפרש טוב תמיד יוצאים משפטים לא מובנים. זה הטקסט http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/account/questions/detail/i_id/6089769 רק את התגובה האחרונה שהתקבלה מהחברה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, האם קיימת חנות מחשבים שפתוחה גם בשישי שבת ? סתם שאלה שעלתה לי עקב מקרה חירום של חבר...
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום היום כל מי שמתגייס במרץ 07 קיבל תאריכי גיוס מעודכנים לפי השיבוץ שלו (אני קיבלתי ל-15/3) איזה תאריך אתם קיבלתם? תוכלו לבדוק לאן אתם מיועדים בעזרת הרשימה הבאה: 11/2/2007: קצונה ייעודית- שלישות 12/2/2007: מודיעין 16-17/2/2007: סוף שבוע נעים 25/2/2007: פקמ"ציות, סייעות לרופאי שיניים 27/2/2007: מודיעין 2-3/3/2007: סוף שבוע נעים 4/3/2007: חיל הים: סטי"לים, דבורים, סנפיר (?!) 7/3/2007: משרד הביטחון 8/3/2007: מודיעין (אלקטרוניקה), מש"קי ביטחון שדה 9-10/3/2007: סוף שבוע נעים 11/3/2007: מש"קיות ת"ש, מש"קיות עלייה, בקריות שליטה, מד"ניות 12/3/2007: חובשי מרפאה 13/3/2007: תאריך חי"ר כללי צפי גיוסים קרביים (משוער)- 11/3: חטיבת גולני 12/3: חטיבת גב…
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! ביוני השנה ככל הנראה אני טס לארצות הברית(עם ההורים). יש כבר תכנון איפה לטייל. 3 ימים מהטיול יהיו באורלנדו. רציתי לשאול אתכם, איפה כדאי ליהיות באורלנדו, יש שם המון פארקים, וצריך לבחור איפה ליהיות. אז מה מומלץ שם? זה נסגר, עכשיו איפה כדאי ליהיות בוושינגטון ובניו יורק. יש הצעות? אריאל
-
- 46 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לפי האתר של המשטרה: "אסורה נהיגה ברכב כאשר רמת ריכוז האלכוהול בדם עולה על 50 מיליגרם של אלכוהול במאה מיליליטר של דם" http://www.police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/alcohol.xml או בעברית: אני שוקל 80, כמה גולדסטאר מותר לי לשתות? איך מחשבים את זה?
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש טבלה שמראה את המכוניות הכי מהירות בעולם ושהיה שם את כול המכוניות שיש בכלל בעולם ושהיה שם גם את לוטק ועוד מכוניות ואם אפשר גם של אופנועים במובן של מהירות מקסימלית בגלל שהתבלבלתי כבר מכול המכוניות תודה לעוזרים :jump:
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סתם ראיתי טלויזיה הסתכלתי בחלון פתאום ראיתי מן כוכבים כאלה זוהרים ועושים ממש הרבה אור. לא ידעתי מה זה.. ישר לקחתי את המצלמה וצילמתי קצת. אין לי מושג מה זה אבל זה יפה. הנה כמה תמונות: היו כמה "נפילות" של הדברים האלה. יש למישהו מושג מה זה?
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אצלי האתרים הם : www.gamer.co.il hwz 8) www.techno.co.il www.walla.co.il www.nana.co.il www.ynet.co.il נא לא לציין אתרי פורנו ו warez למינהם כדי שהדיון לא ינעל . מהם האתרים שלכם ?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני איזה חודש בערך,המתקן של המיי עדן שלנו נסתם איכשהו,אבל בתכל'ס לא ראינו כלום ופירקנו את כול היחידה והכול היה נקי ולא ראינו סתימה,בקיצור החלפנו מתקן,ועכשיו המתקן החדש הרתיח את המים בכד וכול המטבח שלנו הפך לשלולית בגלל הרשלנות שלהם כנראה, רציתי לדעת אם זה קרה לעוד אנשים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ראיתי את העונה הראשונה ואהבתי, ואת העונה השנייה חיפשתי בכל רחבי הרשת ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג איפה אפשר לראות את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משהו יכול לבדוק למה? זה ממש לא לענין, אולי בגלל ישראלים חלאות? רטיו בסביבות 0.97 שנתתי תתחת בשבילו user:master555 plz hlp
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המאמר נלקח מפורום מתופפים בהיידפארק. מומלץ לקרוא ולהפנים. "נו, אז על מה כל הסיפור?" קשה להסביר עד כמה האזניים הם איבר רגיש. אף אחד לא חושב לבהות בשמש כמה שעות בלי למצמץ, נכון? אבל זה בדיוק מה שאתם עושים כל פעם שאתם הולכים למועדון - רק לאזניים. השמיעה שלנו מבוססת על שערות רגישות בתוך האוזן הפנימית (ב"שבלול"). כשאנחנו חשופים לרעש חזק ומתמשך, השערות הללו נחלשות, נשברות ומתות, ואז אף רופא בעולם לא יכול לשקם אותן. מה שהרוס - הרוס לתמיד, באופן בלתי הפיך. מכשירי שמיעה לא "מסדרים" את האזניים כמו שמשקפיים מסדרים את הראייה. הם מגבירים את הצליל בשביל השערות ששרדו. "מה כבר יכול לקרות?" אתם לא רוצים לדעת... הרבה טועים לחשוב שהנזק הוא "בסך הכל" הנמכת השמע, "הורדת הווליום", אבל הפגי…
-
- 34 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
זה חוקי או לא להזרים תכנים במקום פומבי (נגיד חדרים בבתי מלון) של סרטי קולנוע מאולפנים הליוודיים כמו 20th Century Fox Warner Brothers Paramount Lionsgate ואם זה לא חוקי איזה גוף טובע כנגד זה? האולפנים האלה לא נמצאים בארץ ... ניסתי להבין ואני מחפש משהוא עדכני כי פה רשום שאין חוק ^^ http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/845525.html
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
שלום אנשים, לפני כמה ימים באה אלי מכרה שלי שלומדת לתואר ראשון באוניברסיטת חיפה והציעה לי לתרגם לה מאמרים מאנגלית לעברית. הרמה שלי באנגלית טובה מאוד, ואני מתמודד עם הטקסט בקלות יחסית (מה שתוקע אותי זה מושגים טכניים). הבעיה היחידה היא שאין לי ניסיון בזה בכלל, ולכן אני אשמח לקבל מכם קצת הכוונה... כמה לוקחים על עבודה מהסוג הזה? (שוב אני מדגיש שלמרות הרמה הגבוהה שלי באנגלית אין לי ממש נסיון בתרגום). גובים תשלום per דף מתורגם (עברית) או דף שאני מקבל לתרגום (אנגלית)? איך מקובל להגיש את התרגום? מודפס באיזה פונט? גודל כתב? אם מישהו שהתעסק עם זה יוכל לתת לי כמה תשובות או טיפים אני אודה לכם מאוד... תודה אנשים...
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ולעונים, קיבלתי smart tv box של חברת אפקס דגם ad811 רציתי לגעת איך להתשמש בזה וגם האם ניתן להתקין על זה קודי? תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום, אני יודע שכבר דיברו על הנושא הזה בכללי כל כך הרבה, עשיתי גם חיפוש, אבל לא ממש מצאתי נושא שמדבר ספציפית על זה .. אז ככה, אני מתלבט אם להמשיך יג' - יד' מחשבים ואז לנסות להתקבל לממר"מ, או פשוט להמשיך במסלול גיוס הרגיל שלי, שרוב הסיכויים אני אהיה קרבי (למרות שאני לא כלכך רוצה) .. מה אתם אומרים ? ממליצים או לא ?! מישהו עשה ? כרגע אני בכיתה יב', מסיים בחודש הקרוב. תאריך גיוס משוער 16.3.08, פרופיל 97 קב"א 53, סיימתי מחשבים (5 יח"ל), ולא קיבלתי זיומנים למיונים כלשהם לממר"מ, אין לי מושג אם אני אמור לקבל בעתיד, לפי מה שהבנתי כבר הסתיימו המיונים. אז מה אתם אומרים ? ממליצים להמשיך יג' - יד' מחשבים, ע"י כך לדחות את השירות, ובסיום השנתיים האלו לנסות להתקבל לממר"מ ? לפי …
-
- 43 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-