כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
השבוע אני ועוד כמה חברים וידידות טסים לשבוע לאמסטרדם... לחופשה ככה "לנקות את הראש" אחרי הצבא. כן יהיה קר לקחנו את זה בחשבון... מה אתם ממליצים לעשות שם? איפה חייבים להיות?.. מה אפשר לעשות עכשיו בחורף.. שאי אפשר לעשות בקיץ? סתם המלצות? ד"א האפטלינג פתוח בחורף? תודה
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אנא הציעו לי את כל הדרכים לטפל בהנגאובר (אחרי שתיה... היום שאחרי).. אני מרגיש נורא! תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היום קיבלתי תאריך סופי של הגיוס, נדחה לי הגיוס מ-23 ל24 ביולי. הפרופיל שלי 72, אפשר לדעת לפי התאריך אולי לאן מגייסים ? עריכה: הוסף לינק למידע לגבי תאריכי גיוס ויחידות. קרדיט לMani על הלינק. http://yehida.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4668&sid=d04834b1a22954820b49d78e406bfebc
-
- 57 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה, אין לי מושג למה אבל הוא עשה הופעה בבית הספר שלנו היום (והאמת כל הכבוד לו , הוא עשה אחלה הופעה ואפילו אמר בתחילתה שהוא לא מאמין בכוחות על טבעיים וכל מי שיאמר לנו שיש לו כאלה הוא שקרן, כי אחרת הוא כבר היה מיליונר .) באחד מהטריקים שלו הוא לקח כף (שאפילו השתמש בה בטריק אחר שהראה לנו ממקודם) , כף רגילה לגמרי שאפילו הרגשתי במו ידיי לאחר הטריק . הוא שם אותה במאונך בין שתיי הידיים שלו ( יד-כף-יד) כאשר החלק שאוכלים ממנה מופנה כלפי מעלה . הוא ספר עד 3 ונראה מאוד מתאמץ (לא מאמין לתרגיל המאמץ שלו ממש) והכף פשוט התחילה להסתובב לו בין היידים (באמת שהסתכלתי ממש טוב על היידים שלו והם לא זזו לפחות לא מבחוץ .. אני מאוד סקפטי לגבי דברים כאלו וממש בחנתי טוב את העיניין) . בסופו ש…
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב.. ! ברצוני להתריע בפני חברי הפורום היקרים על מקרה שלי עם חברת KSP . אומנם החברה נותנת מחירים נמוכים .. אך אחריות על החלקים לא לקוחה בחשבון . להלן הסיפור: לפני כשבוע רכשתי מחשב AMD 2400+ , אני הרכבתי את המחשב בעצמי , יש לי ידע ונסיון רב בכדי להתקין בעצמי. בכל אופן הגעתי הביתה התקנתי את הלוח וכל החלקים הנלווים , המחשב עבד ועלה באופן תקין , אך קשר רציתי להתקין ווינדוז XP נתקלתי בבעיה , המחשב תוקע את עצמו בכל פעם בהתקנה , חשבתי אולי זה איזשהו חלק החלפתי הכל מחלקים של חברים שעובדים ונתקלתי באותה הבעיה.. החלפתי הכל חוץ מהמעבד... אמרתי לעצמי אין מנוס חייבים ללכת לחברה , הלכתי לחברה סיפרתי על הבעיה קודם כל הם אמרו לי אין בעיה עם החלק לא תקין נחליף , בגלל שאני התקנתי את …
-
- 36 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ויש 4 אםשרויות היחידה-מטכל שייטת 13 חובלים ואלה שלא קיבלו כלום התחלנו 300 סיימנו בערך 60 ואיזה 25 לא קיבלו כלום , 20 למטכל , 10 לשייטת והשאר לחובלים אני קיבלתי חובלים , משם אני יכול לעשות את המבחנים של שלדג ו 669 ועוד כמה כמו דובדבן ואגוז וכאלו.
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נפתח אתר חדש של טורנטים בשפה העברית יש שם טורנטים, פורומים וכל מה שקשור לנושא ממש אחלה של אתר נפתח רק לפני כמה שבועות וכבר מצליח אני ממליץ לכם להיכנס לשם www.torrent.co.il
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
סיפור עוקץ האשראי שעברתי ע"י הנוכל יוסף חן חכים בעל החברות הפיקטיביות י.מ חכים, מרי חן השקעות בע"מ, טרייד גרופ ו- י.מ חן השקעות בע"מ ככל הידוע לי, אותו סיפור שהופיע גם בכלבוטק. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2418229
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חזרתי מסניף המקדונלדס הקרוב לבייתי (כיכר דיזנגוף, ע"י קולנוע רב-חן), לאחר שאני מסיים להזמין את ארוחת המקנאגטס שלי וממתין עד לכשתיהיה מוכנה, מגיע לו זוג צעיר (20+ ככה) ומתלבט מה להזמין. לאחר כחצי דקת התלבטות, פונה הבחורה אל הקופאי ושואלת "תסלח לי, אתם כשרים?"... עונה לה הקופאי, שבמקרה הוא גם מנהל המשמרת - "כן, חלקית...". שואלת הבחורה - "מ'זתומרת חלקית?!" "הפוטאטוס לא כשר, אך נמכר" ענה מנהל המשמרת וממשיך להנפיץ עוד כמה דברים... "טוב... הלחמניות שלכם כשרות?" - שואלת הבחורה. "כשרות". "בטוח... בטוח?!" "כן..." - עונה מנהל המשמרת בטון נמוך ורוגז. "טוב... תן שני מקרויאל עם גבינה" - מכריזה בקול עליז הבחורה. משו תקעה אותי, הכחידה אותי במקום... פשוט לא ייאמן, למנהל ה…
-
- 46 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
תראו בעצמכם, כל מילה נוספת מיותרת: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-3f33993656ae121004.htm
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צהוריים טובים לכולם! מישהו יכול להביא לי הגדרה למושג "תכונה" ? חיפשתי ולא מצאתי תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הביאו לי תו של 200 שקל לסופר פארם, אז חשבתי ליקנות בזה מברשת שיניים חשמליץ. חשבתי על הדגם הזה http://www.amazon.com/Oral-Vitality-D12513P-Dual-Clean/dp/B000GBID0M
-
- 36 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי תאריך גיוס, תאריך הגיוס הוא: 7 לדצמבר 2011. רציתי לדעת איזה גיוס זה ? עוד מישהו מתגייס בתאריך הזה ? ומה אני אמור לקבל במנילה ? (בערך, לפי התאריך הנ"ל)
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
דוד צ' קורא לי, ואין לי ברירה אלא להיענות לו ביום ראשון הקרוב אני עוזב אתכם לטובת מטרה נעלה יותר - הגנה על המדינה. נהניתי פה בשנתיים ומשהו האחרונות, גדלתי ולמדתי המון, והשתדלתי להעביר את הידע גם לחבר'ה החדשים. כמובן גם לקלקל את הדור הבא במפגשים על נרגילה מקווה שהמנהג ימשיך גם אחרי! (דן? מרים ת'כפפה?) אין ספק שהאתר יחסר לי, אבל אני בטוח שלא יהיה לי כ"כ זמן לחשוב על זה שם... Love u all :-*
-
- 59 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני זוכר היה פעם איזה דבר כזה, בוחרים נושא או תמונה וצריכים לשחק איתה וכל אחד שם פה את התוצאה שלו... נגיד חתימות או משהו על איזה סרט/משחק חדש או סתם כל דבר משהו משעשע (זאת לא באמת תחרות כל הקטע זה השתתפות ) מישהו רוצה? אם כן תבחרו נושא / תמונה ויללה נעשה משהו ... או כמו בפורום עיצוב YOU"LL LEAVE ME HANGING :'(
-
- 55 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
היי לכולם. יש לי שאלה. איפה ניתן למצוא מידע על כנסים בנושא מחשבים (תיכנות, חומרה וכו') שנערכים בארץ? תודה רבה מראש.
-
- 41 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, האם לאדם היפראקטיבי עלולים להוריד פרופיל בצבא? זה מוגדר כבעיה נוירולוגית, כמו אפילפסיה, ולכן אני שואל. תודה לעונים!
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בעת נקיונות הסופ"ש מצאתי עצמי מוצא המון ניירת חשובה שכוללת, ניירות אחריות, ניירות משכורת וקבלות שונות. רציתי לדעת איך אתם ממליצים או מסדרים את כל הניירת אצלכם. שמעתי על שתי שיטות פשוטות כאשר אחת מהם אני מיישם באופן חלקי- 1) תיקייה עם כל הניירת מחולקת לפי שנים ונושאים. 2) סריקת המסמכים למחשב ושימורם בצורה יותר טובה לאורך זמן. מאפשר גישה יותר פשוטה למסמכים אם נותנים להם שם טוב. ולמעשה גם אפשר לשלב בין השתיים וזה דרך האולטמטיבית(?) להבנתי. האם יש דרך שונה? יותר פשוטה וקלה? רשמו את הדרך בה אתם שומרים על סדר בניירת..
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחרי שעזרתי לכם בהתקנת הפורום, גיליתי להפתעתי שפשוט העתקתם מילה במילה את דף פרסום באתר שעמלתי עליו זמן רב כל-כך... מילא... דיברתי עם עידן ב-ICQ, ואיכשהו הסכמתי להעתקה התמוהה הזאת. עכשיו, להפתעתי הרבה, אני פתאום מגלה דבר נוסף... ההודעה הראשונה העמוד הזה: הזכירה לי באופן מחריד את ההודעה הבאה, שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=2225;start=0 הורדתי את התוכנה שלהם, בתקווה שאני לא אראה את HWzone Panel שעבדתי עליו זמן רב כל-כך, עם השם של SignUp והקרדיט שלהם.. למזלי, זה לא היה המצב, אם כי התוכנה הזכירה לי באופן מדהים את ה-HWzone Panel שלי... נכון, לא 100 אחוז גניבה.. בסה"כ "לקיחת רעיונות והשראה על מראה התוכנה" (במשפט של אפל נג…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב שמעו סרט ענקי כל כך היה כייף ליראות אותו ישבתי בלי לזוז ICE CUBE מרסק שם מכונית שעולה חצי מליון אחרי שהגיע איתה ל 350 קמש בסוף יש לו גם MUSTANG GT כחול יפה ביותר באותה MUSTANG הוא גם עשה את חברתו בעבר שהיא שווה ביותר הייתה גם בלונדה עם חזה משגע אבל ירו בה כי הייתה עם הלא טובים את כל השאר תיראו לבד סרט ענק 10 מתוך 10 הסאונד טראק של הסרט גם פצצה אה ובסוף הם אומרים שהם בדרך לבחור את ה XXX החדש זה אומר יהיה גם XXX 3.
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=557189 ;D ;D ;D ;D ;D תראו איזה תיאורים יש לכותב הזה! LOL!!
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-