עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הזמנתי נעליים באינטרנט הכל טוב ויפה, עם משלוח והכל 80$ שזה יוצא בערך 300 שקל... סבבה, אני יודע שבמחירים האלה ובמיוחד על ביגוד לא משלמים מכס, אולי משלמים מע"מ אבל אמרתי וואלה לא קריטי, כשתגיע החבילה אני אשלם מע"מ. אני בצבא, אמא שלי מתקשרת אלי ביום ראשון, עמרי הגיעו הנעליים אבל צריך לשלם עוד 270 ש"ח כדי שתוכל לקבל אותם. על מה ולמה? 50 ש"ח מע"מ (אני לא זוכר בדיוק, כמובן אפשר לחשב) וכל השאר "טפסים". עכשיו, אין לי מושג על מה מדובר, בחיים לא שילמתי על שום טפסים ושום נעליים להעברת המוצר אלי, המוצר כבר בארץ אצל UPS, ועכשיו הם דורשים על בירקוקרטיה עוד ים כסף, קניתי מחו"ל דברים גדולים בהרבה ותמיד שילמתי רק על מכס ומע"מ ולא מעבר... מה אני יכול לעשות? המצב הוא שאני מנסה להחזיר את הנע…

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. Started by AxeOr,

אהלן נתקלתי בבעיה , לצרכי אסתטיקה בלבד , אני צריך להפוך את השקע , שקע כזה פשוט להפוך את הכיוון של הראשים , כי אני צריך לחבר מפצל והכבל שלו עולה למעלה [ונגד כיוון השקע ] ככה זה מציק בעין.

• 23 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. שלום. אני בן 17 וכרגע מתמיין לעתודה האקדמית בצה``ל, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה. אני גר במרכז ולכן האופציות היחידות שעומדות ברשותי הן אונ` ת``א ואונ` בר אילן (לגבי האונ` הפתוחה אי לי מושג איך הולכים הלימודים). עשיתי פסיכומטרי באוקטובר 2011, בקושי למדתי אליו (כשאני אומר בקושי אני מתכוון שחוץ מנוכחות בכל המפגשים בקורס הכנה לתלמידי תיכון של לחמן לא עשיתי שום דבר), קיבלתי 622. הממוצע בגרות המשוער שלי לפי המחשבונים באוניברסיטאות יהיה 105-106. קיבלתי אישור מהצבא לעשות פסיכומטרי במועד יולי 2012. אני מעדיף ללמוד באונ` ת``א, אבל ביחד עם ממוצע הבגרות גיליתי שאני צריך להוציא בפסיכומטרי 700 כדי להתקבל. אם אני באמת אלמד כמו שצריך אני די בטוח שאני אוכל להשיג את זה…

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by Ovid,

הבנתי צריך אישור רפואי כדי לקבל פטור. האם אפשר לקבל אותו רק בצבא או שאפשר ללכת לרופא משפחה שלי להוציא אישור ולתת להם? ושאלה נוספת, אם אני מגיע ביום הגיוס לא מגולח, אני מקבל 45 יום פטור או מכריחים לגלח בכל מקרה? יש אומרים שמקבלים 45 יום אבל יש כמה דעות בנושא.. תודה.

• 23 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. מה הקטע המטומטם הזה של עיריית ראשון? ??? היום מצאתי בדואר "הודעת תשלום קנס" ובו רשום "הנ"ל לא מנע מבעל חיים המשוטט חופשי בתחום העירייה ו/או המווה מטרד לציבור." אני מסתכל ורואה שבאמת רשום על הדו"ח את הפאקינג שם שלי, כתובת, תז ופשוט הכל. והדבר הזה מעולםםם אבל מעולם לא קרה! אני חייל בכלל ואין לי זמן בשיט להוציא את הכלבה שלי שגם ככה אני לא מוציא אותה אלא רק אח שלי ואם דבר כזה היה קורה הוא היה אומר לי. מה הקטע המטומטם הזה? ??? אני דורש לעלות למשפט ושהצדק יעשה כי דבר כזה לא קרה, אני לא יודע באיזה סרט הפקח הזה חי אבל כנראה שהוא הוזה וצריך לקבל תרופות או שפשוט מישהו "הפליל" אותי. וזה לא שאיבדתי את הת.ז או החוגר. דו"ח של 500 שקל. פעם זה קרה למישהו? מה דעתכם?? יוצאים לי ור…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שמתי לב לאחרונה למברשת הזאת וזה נראה הרבה יותר קל למרוח איתה את הג'ל לגילוח על הפנים וגם נראה שהיא מקציפה אותו כמו שצריך. עד היום הייתי מורח עם הידיים את הג'ל על הפנים, רק לא הבנתי אם אפשר להקציף איתה גם ג'ל לגילוח של ג'ילט למשל, או שזה מתאים רק לקופסאות האלה של הסבון?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני כבר 11 שעות במשרד. עכשיו אני מחכה שמישהו אחר יסיים משהו בשביל שאני אוכל לבדוק אם הקוד שלי עובד אחרי השינויים שלו, אני בטח אהיה פה עוד שעתיים. ואני רוצה הביתה. אל תעשו את זה לעצמכם.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by הדוד משה,

http://news.cnet.com/8301-10805_3-57498981-75/microsoft-squares-off-with-new-logo/ נראה שמיקרוסופט עומדת בפני שינוי תדמיתי גדול טרם השקת Win 8. האמת? אני חושב שבמיקרוסופט הבינו שהם חייבים לשנות את תדמית החברה האפורה שמייצרת מוצרים פרקטיים וכעורים, ושתמיד בפיגור אחרי המתחרות. הם מוכרחים להיות חדשניים, יחודיים, מושכי עיניים, או שלא ישרדו את שינויי השוק (הפופולאריות הגוברת של סמארטפונים, טאבלטים וממשקי מגע). אני סבור שטים קוק עושה חיל, ולא רק מצליח להחזיק את ראשה מעל המים, אלא אף יחזק את הדומיננטיות של ווינדוס, המאויימת ע"י השאיפות (הכמוסות?) של גוגל ואפל לשלוח את המחשב האישי (כפי שאנו מכירים היום) אל המוזיאון הקרוב למקום מגוריך. אנחנו רואים כאן מטאמורפוזה של חברת ענק שלמה- …

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

כמה חברה במכללה החליטו לבדוק את הקשר בין שני המקצועות הללו, ולטענתם, אחרי סקר קטן ממדים במכללה(בע"פ), התברר שיש קשר והוא: שסטודנט שנמצא\מדבר ברמה טובה באנגלית סימן שהוא חלש\מתקשה במקצועות המתמטיקה (קלקולוס, חדוו'א, ליניארית,הסתברות וכדומה). אני רוצה לשבור את ה"מיתוס" הנ"ל בעזרתכם :-) אז קדימה! תצביעו ותשפיעו. נ.ב 1.נכון שרמת השליטה באנגלית היא סובייקטיבית ולכן יהיה עדיף ,אם כי לא מחייב, אם תצביעו לפי הרמה שלכם בבית הספר (לדוג: 3 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית) או הרמה שלכם במוסד האקדמי שבו אתם לומדים\למדתם (מתקדמים 2\ציון ממוצע במקצועות הריאליים ) על מנת לנסות להגיע לתוצאות "אובייקטיביות" ככל האפשר. 2.ולא, זה לא סקר הומני מול ריאלי (למתחכמים מבינינו) המשך יום מהנה!

10. Started by shaypoi1,

מה זה אומר שאני עדיין יכול לשלוח לבן אדם הודעות אבל אני לא יכול להיכנס לפרופיל שלו? ויש דרך לחסום בן אדם שכבר חסם אותי? תודה.

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מכשיר כזה יש טיפים לפני הקנייה? מה אני צריך לדעת? תקציב גג 2500 כמובן רצוי שפחות המטרה לעבוד בעיקר על החזה והגב, כי ידיים אפשר לעבוד במשקולות רגילות, ורגליים לא ממש מעניין אותי, כמובן אם יש משהו לרגליים זה בונוס וזה אחלה..

• 23 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. גוגל שלחו לי מיכתב היום בקשר לקבלת כסף מהם יש לי חשבון יוטיוב ,שבחלק מהסירטונים אפשרתי פירסומות בגדול שלחו לי מיכתב עם הוראות חיבור לGOOGLE ADSENSE יש במיכתב 4 STEP ובסוף מיספר PIN המיכתב ניראה אמיתי וכתוב בריבוע בימקום בול "INTL PRIORITY AIRMAIL U S POSTAGE PAID JAMAICA NY PERMIT NO 9114 " בקיצור לאנשים עם ניסיון בתשלומים מגוגל ,אני צריך לדעת עם זה אמיתי או לא אני אמור לקבל דולרים בודדים ,אבל יהיה נחמד לדעת שזה אמיתי לא ביקשו מיספר חשבון או ויזה ,אבל לא רוצה לתת את הסיסמה למיל לכל אחד בתודה מראש קרירין

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום חברים, לפני כמה ימים הייתי בסרט 3D בקולנוע באזור שלי. מאחר והאזור לא ניחן בחוכמה רבה, נתנו לי לשמור את המשקפיים. עכשיו, מה בידיוק אני יוכל לעשות איתם? האם יש פורמט כלשהו שתומך בטכנולוגיה הזו, או איזה וידאו קונוורטר? או האם פשוט אני יכול לזרוק את זה לפח? אם זה עוזר, יש לי מסף עם רזולוציה 1920X1080 בתדר 60Hz.

• 23 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. ראיתי את הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4389137,00.html וניזכרתי בוויכוח שהיה כאן לפני כמה חודשים בנוגע להתנהגות הרוכבים על הכביש. הכתבה שופכת אור בצורה די יפה על הסיבות לצורת הנסיעה של הרוכבים בארצנו הקטנטונת. תובנה מפתיעה גם בסופה.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לאחרונה יצאה גרסה 11.7.700.224 של פלאש, ומאז שעדכנתי אליה את הפלאש שמותקן בפיירפוקס שלי, כמעט כל המטרדים והבעיות שהיו לי בצפיות בסירטונים דרך פלאש ביוטיוב נעלמו כלא היו. ניתן לצפות ב-Full HD בלי בעיות, אין תקיעות והמתנות, בעיות טעינה של סרטונים, תגובה מהירה ביותר של הנגן מאי פעם, טעינה מהירה במיוחד של סרטונים (כולל HD), ועוד הרבה בעיות שהטרידו אותי ונעלמו מאז הגרסה החדשה. האם גם אתם מרגישים שיפור בגרסה הנוכחית לעומת הגרסה הקודמת? אני גולש דרך בזק + בזק בינלאומי, חיבור 10 מגה.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by 3emi,

מידי פעם אני מכין אנטריקוט פעם שעברה קניתי את הסוג בשר היקר יותר שלא עבר הקפאה ועולה פי שניים והכנתי אותו ישר שחזרתי מהסופר כרגע הוצאתי שני סטייקים מהפריזר והם שם כבר שבוע אני מניח אותם על השיש כמה שעות להפשיר הוצאתי רק לפני שעה ואני שם לב יש בסטייק באזורים מסויימים צבע חום ירוק צהוב לא שמתי לב אם היו לפני שהוצאתי אבל בכל מקרה הסטייק עוד קפוא לגמרי האם זה האוויר וזה שאני משאיר אותם בחוץ זה מתקלקל ? איך אני צריך להפשיר את הנתח

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by watch out,

הי אני רוצה לחסום כניסה לאתרים מסוימים שיש לי נטייה שוב ושוב לחזור אליהם איך אפשר ? האם דרך הספקית? הבעיה שהיום אפשר להכנס לכל אתר ע"י הרשמות קצרה דרך פייסבוק

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by Moty_p,

קניתי לא מזמן את הנתב: Edimax BR-6478AC AC1200 ויש לו שני סוגים שונים של קרינה 2.4G ו 5G. השאלה שלי, בגלל שעכשיו זה יותר קרינה ממה שהיה קודם לכן, כמה זה מסוכן לעבוד עם מוצר כזה בשותף? איפה כדי לשים את המוצר? כמה רחוק מחדרי השינה וכו' והאם באמת יש סכנה של קרינה כמו שראיתי לא מזמן בתוכנית "כלבוטק" עם המיטות החשמליות אם ניקח בחשבון בניין דירות שלכל בית יהיה מוצר כזה או דומה כמה זה הופך את הסכנה ליותר גדולה? תודה רבה על התשובות אשמח לשמוע כל דעה שלכם בנושא..

• 23 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by Googleness,

לאחרונה גוגל מזייפים אצלי עם כל מיני יציאות בכל מקרה... * תחליף יו טיוב מוצלח מישהו מכיר? אחרי חיפוש ברשת מצאתי את http://www.dailymotion.com/ שממה שהבנתי הוא בלי הגבלות כלשהן ואפילו מאפשר להעלות יותר סוגי סרטים מאשר יו טיוב. מישהו מכיר? * תיבת מייל > ג'ימייל עם העיצוב מחדש והאונס פרסומות \ צ'אט \ גוגל+ מתחילה להעיק מישהו מכיר שירות מייל מוצלח וחינמי בתור תחליף? * אגב מנועי חיפוש נראה לי שב10 שנים האחרונות אני משתמש קבוע רק בגוגל מישהו משתמש במנועי חיפוש אחרים? תודה

20. השוואה בין מעבד i3 8100 למעבד i7 3770 אתר 1 - https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-8100-vs-Intel-Core-i7-3770/3942vs1979 אתר 2 - https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i3-8100-vs-Intel-i7-3770/3103vs896 איך התוצאות שונות כל כך ?

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. או כך מאמינים המומחים .... https://themove.co.il/2019/07/10/מותו-של-מנוע-הבעירה-הפנימית-מזעזע-את-תע/?fbclid=IwAR3YhwISk1Ojf4I4_aHnjAdsOpcN0iY-YYFSFuBIEfHWyShfsZoCQQFzscg

22. Started by Tsachi E,

איזה חברת מזגנים הכי מומלצת? חם עכשיו בקיץ והגעתי למסקנה שאני צריך מזגן בחדר. למישהו יש נסיון חיובי או שלילי לאחת מהנ"ל?

23. מתמשים חדשים, עם ניבולי פה, שאלות של FXP, והקפצות של פוסטים מלפני שנתיים... מתי מתחילה שנת הלימודים הבאה?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מניח שהיו פה כבר לא מעט הודעות כאלה אני חושב לפתוח עסק כטכנאי מחשבים, אני יודע שהשוק לא פשוט בכלל ומוכן להתגמש הרבה עד שיהיו לפחות כמה לקוחות קבועים. רציתי להתייעץ... אני מתעסק הרבה זמן (כ8 שנים) במחשבים כתחביב בעיקר, כלומר תיקנתי לשכנים/משפחה/חברים וכמובן לעצמי, קראתי מלא בנושא, עשיתי קורס MCITP, גם של מחשבים וגם של רשתות וחשבתי לעבוד בחברה מסודרת או מעבדה/חנות. איני גר בגוש דן ונראה לי שפשוט לא חוזרים אלי בגלל זה, למרות שאני שולח לא מעט קורות חיים. אז חשבתי לעצמי למה לא לפתוח עסק של טכנאי מחשבים נייד וזמין, שיקח (במידת הצורך ואני אישית מעדיף כי זה בראש יותר שקט) את המחשבים של הלקוחות למעבדה שלי (שנמצאת בבית, יש לי את רוב הציוד - מה שאין אני אקנה) …

• 22 תגובות
    • 9.4k צפיות
  25. Started by הדוד משה,

אני שואל את כל הצופים באולימפיאדה בערוץ 1: מה יהיה? משה גרטל כמעט שובר את השיא העולמי שקבע אלון מזרחי. הוא כבר הספיק לעודד את השחיינים מעמדת השידור, כשהם באמצע שחייה (אפילו השחיינית האוסטרלית מחוברת באוזנייה לשידורי הערוץ הראשון), הוא הימר בודאות על ניצחונו של המקום השלישי, היום הוא ממליץ לספורטאים לקיים יחסי מין לפני המשחה, וכל הזמן הוא מקריא אסמסים משמחה ריף, ששואל אם מותר למוסלמים לשחות ברמאדן, כי זה אומר שהם בולעים מים. אני שואל- מה יהיה מחר? איך הוא ישבור את השיאים של עצמו?

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים