כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
היי. עכשיו כשהתחיל להיות קריר, אני מתלבט במה כדאי להשתמש. יש לי מזגן קטן בחדר, שלפי המפרט שלו, ההספק הנצרך בחימום הוא 754W. כמו כן יד לי רדיאטור דיי קטן(7 צלעות), אשר על התווית שלו כתוב "1500W". מכיוון שלא מצוין מה זה אומר, לא ברור אם זה ההספק שהוא צורך או רמת החימום שלו, שלפי מה שידוע לי גם מודדים בוואט. אז לפי הנתונים היבשים המזגן חסכוני פי 2, אבל אני לא מבין בזה ולא בטוח שהנתון שכתוב על הרדיאטור זה אכן צריכת החשמל שלו.הרדיאטור הוא ישן, כתוב עליו ZA-98 ותווית של זק"ש. לא מצאתי עליו מידע באינטרנט. תודה.
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
בשניהם יש מצלמה (אני חושב באותה איכות) ואיכות צלילים של 32 פולי. בטליט יש דיבורית, באריקסון אין. הטליט מתקפל, קומפקטי, יפה וידידותי יותר מהאריקסון. אני נוטה להעדיף את הטליט. מה אתם אומרים? איזה עדיף? מבחינת אמינות, סוללה וכל אספקט אחר שאתם מוצאים לנכון להשוות ביניהם.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אצלם דיסקים לצריבה של ולא ניתן לבדוק מצב הזמנה לא עונים לטלפון שבאתר , מישהו מכיר אותם ? אני על סף ביטול הזמנה מחברת האשראי
-
צהריים טובים, אני מובטל ועשיתי השנה כבר שלוש פעמים מילואים של שבוע כל פעם, תקופה שמסתכמת ב 15 ימים , איך אני מגיש בקשה לקבלת תשלום על ימי המילואים, הבנתי שצריך לפנות לביטוח הלאומי, אשמח לקבל עוד מידע על כך ממי שעשה מילואים וקיבל תשלומים. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום! אחרי כמה פידבקים שקיבלתי הבנתי שאת הקהל לא מעניינת טכניקה במנגינה לא יפה לכן אבקש את חוות דעתכם על הקטע הבא http://www.youtube.com/watch?v=KcmWRhxi-7o נישמע מוזיקלי? או שהוא משתייך לקבוצת הדברים שלא הייתם רוצים לשמוע תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברוב חלקי הארץ יש הרבה עצים שלטעמי, היה אפשר להחליף אותם בעצים הרבה יותר יפים ופחות מלכלכים. מידי שנה נשתלים פה הרבה עצים שאקולוגית, לא כל כך מתאימים אנדמית לאיזור ולעיתים מתבררים גם כמזיקים. אז אנחנו לא נגדע את מה שנשתל כאן, אבל מה אתם אומרים על רעיון כזה שבו נוטעים בעיר במקום עצי נוי, עצי פרי שיהיה ניתן להשתמש בהם לטובת התושבים לתרום או למכור אותם בזול למי שצריך לא חייב לנטוע את שבעת המינים, רק עצים מסויימים. העירייה למשל גוזרת קופון שמן מגדידת עצי התמר בסוכות וגם מוכרת את הסכך. אז למה לא להרחיב פרוייקט נטיעה עירוני שבו כולם מרוויחים? מה אתם אומרים, זה אפשרי? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2483450#response
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם המחשב שיש ברשותי נחשב למחשב לגימינג כבד או רגיל כזה מפרט מחשב מעבד i5 6600k זיכרון gskiil 16 g קירור CORSAIR h60i כרטיס מסך gtx 960 4g g1 Ssd 120 g דיסק קשיח 3 t 6 מאוחרים של CORSAIR 14 mm
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו שלום לחבילה החדשה והגרועה, שתגרום לנו להפסיק להשתמש באינטרנט בטלפון הסלולרי, התחילו להזין אותה לאנשים. לא יודע אם לכולם במקביל או לפי תאריכי סגירת חשבונית. גם ללקוחות שהייתה חבילה גלישה בדור השני הם החליפו על דעת עצמם את החבילה, בלי שום אישור ובלי כלום. אני בעד לנסות לארגן תביעה יצוגית נגדם במידה וההליך אינו חוקי. לפי אחד החוקים האחרונים שנכנסו לתחום הסלולרי אסור לחברות הסלולר לשנות את התעריפים בחוזה שהאדם חתום עליו (לפחות למי שחתם על חוזה מתחילת השנה), ושינוי כזה דרסטי של חבילות הגלישה בסופו של דבר כן גורם לשינוי מחירים. אז כל מי שמכיר עו"ד טוב, שמתעסק בתחום הזה, אשמח שיביא לנו לכאן הסבר האם הפעולה חוקית, ואם לא מה אפשר לעשות כנגד. למי שלא יודע על מה אני מדבר בעבר …
-
- 37 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.musicplasma.com/ מנוע חיפוש שמתאים לך מוזיקה שמתקשרת אליכם, לפי מה שאתם שומעים. מה לומר, תענוג אני לא יודע עד כמה המיפוי מדוייק בכל הקטגוריות, אבל בהחלט קלע יותר מהרבה פעמים לטעם שלי אגב מוזיקה ומציאת מוזיקה לפי מוזיקה אחרת http://www.pandora.com/ פשוט ענקי - i kid you not , אתר נהדר זה רדיו און ליין, שמתאים את עצמו אליכם ואל הסגנון שלכם אתם מזינים לו בהתחלה שיר, או אמן מסויים והוא ממשיך משם עם עוד שירים ואמנים בסגנונות דומים, ואתם יכולים לעזור לו להתאים את עצמו אליכם יותר ויותר זה באמת משהו פנטסטי אני כתבתי לו TOOL וזרמתי הלאה, לא יאומן כמה דברים חדשים שאני אוהב מצאתי. מקור : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=15212&a…
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הייתי מנוי בחברת hot עד לפני כמה שנים,הבנתי שאמור להיות ארון כבלים איפה הוא אמור להיות נמצא?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
טוב נו, הם יפנים... http://armorgames.com/play/2407/karoshi-suicide-salaryman
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. האם מותר למישהו שאין לו ביטוח (בכלל) לנהוג ברכב- כשבעל הרכב לידו (יש רישיון...)? 2. כמה עולה (בממוצע) ביטוח לנהג חדש? (פחות משנתיים מיום הוצאת הרישיון...)? ואיך בכלל מסתדר כל הקטע הזה היום? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי זימון לבמחנים בפרויקט סיגמא (אני לומד אלק' בבית ספר ) עכשיו קראתי בכללי על הפרויקט אז זה לא המידע שאני צריך . רציתי לדעת מאנשים שהיו שמה על רמת הקושי של המבחנים ועל מה כדאי לחזור להתכונן ? וגם עד כמה שווה ללכת לפרויקט הזה ? ואם יש המלצות לעוד פרויקטים בצהל שקשורים לאלק' ולימודים של יג' יד' אשמח לשמוע ועוד שאלה עדיין אין לי מושג מה הפרופיל שלי עם הפטיטיס b כמה יורידו לי ?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרונות יד שניה והמוכר הציע לשלוח לי במשלוח גוביינה [שאני משלם לשליח] עכשיו,מה ימנע מאותו מוכר פשוט לשים לי אבנים בחבילה במקום זכרונות??? השולח מצהיר את מה הוא שולח? במקרה וקורה מצב כזה מה אפשר לעשות? X:
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ובכן רכשתי מוצר דיי מעניין http://www.usbid.co.il/product748.aspx אבל קיימים שני דגמים עם PATA ועם SATA אני רציתי עם ה SATA ושלחו לי עם ה PATA. עד פה הקטע הטכני....שלחתי חזרה את המוצר לחברת האם USBID אבל האתר (החנות הוירטואלית) שופלייס לא זיכה לי את הכרטיס אשראי. שימו לב שאתם קונים שם איפה אתם מקבלים שירות לקוחות כי יש שם רק אבל רק מענה קולי ותו לא. וגם "הם מתחייבים לחזור אחרי 2 ימי עבודה" עבר חודש מאז שהחזרתי את המוצר והם עדין מחייבים לי את הכרטיס ממש חוצפה.ביקשתי מחברת USBID (שאגב עזרה לי פה מעל ומעבר ועם הרבה סבלנות - להם יש שירות לקוחות מדהים !!!!) שידברו עם הסוכן המפוקפק שלהם שיזכה אותי באותו יום שהם קיבלו את המוצר חזרה ועבר חודש ועדיין לא ידוע אם זיכו אות…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מישהו מכיר קופסא מרובעת מסוג כולשהוא של מתכת שנסגרת עם פקק? זאת אומרת קופסא שיכולה להכיל 2-5 ליטר מים ונסגרת עם פח? מודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מהיכן ניתן להשיג? ראיתי למשל לפני כמה ימים סטיקר "תאהבו חיות, אל תאכלו אותם" משהו בסיגנון הנ''ל. רציתי לשאול את הבחור מהיכן השיג, אבל לא הספקתי לצערי, ובכללי מדבקות נחמדות שניתן להדביק על השמשה האחורית, למרות שבדרך כלל אני לא מתחברת לזה יש לפעמים כמה ''יציאות'' נחמדות. אשמח לקבל תשובה, תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????) בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף.. :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X : : :( > אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרע…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סיפור קצר: לפני חודש קניתי מכשיר XBOX 360 ממישהו. אותו אחד טען שהוא השתמש בו 3 חודשים ושמדובר בגרסת FALCON. פה כמובן הייתי ממש דפוק ופשוט לא אימתתי באיזו גרסה מדובר (למען האמת גם לא ידעתי איך, שוב טעות שלא הרצתי קודם חיפוש שלוקח 3 שניות בגוגל). ועוד כמובן העובדה שלא הייתה לו קבלה הייתה מחשידה אבל משום מה הפסקתי לשאול שאלות כשהוא אמר "איבדתי אותה" לפני כמה ימים קיבלתי טבעת המוות (למי שלא בקיא בעניין, זה פחות או יותר כמו קונסולה מתה - נידלקת ונכבית, זה מה שהיא יודעת לעשות במצב הזה). ואז החלטתי לבדוק את הגרסה ומה גיליתי? ZEPHYR מסריח שעובד על ספק 203W (במקום 175W בFALCON שהוא טען שיש לו). באותה הזדמנות גם גיליתי שהתאריך ייצור של המכשיר הוא סוף יולי, 2007. פה אני מוכן לשים …
-
- 69 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
היי מישהו יודע למה האופציה של שחזור סיסמה לא עובדת? (אני לא מקבל מייל)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הרבה מבני העולם מקילים ראש בעיניין ההורדות מבחינתם אם אפשר להוריד ולא יעשו להם בעיות עם זה הם יורידו . אני בהתחלה הייתי מוריד , אבל אחרי שנתקלתי באנשים שמשנתם היתה שיהיה הכל חוקי . החלטתי שגם אני איהיה ככה , לא מוריד שום דבר בצורה לא חוקית . עכשיו השאלה היא לגבי ספרי לימוד בתחום המחשבים . ספרים נמכרים באמזון במחירים של כמה עשרות דולרים לפעמים יותר לפעמים פחות . אבל כשעושים חיפוש בגוגל , הרבה פעמים בתוצאות הראשונות יש גירסה של הספר ב PDF זה לא טורננט או משהו פשוט קישור ישיר וזהו . הרבה פעמים יש גם לינקים github לספרים מה לפי דעתכם הדרך הישרה ? לקנות כל ספר ? או כל עוד לא השתמשנו בטוררנט אז אין בעיה עם זה .
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה השרת שאפשר להעלות אליו את הקובץ את הכי גדול??
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-